Utilizator: Terraflorin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Boss-icon.png
Page 110 initial in More Celtic Fairy Tales.pngCanti del Friuli-E.jpgChronica Polonorum R.jpgStory of Dr Dolittle p163.jpgOlav Trygvasons saga - initial - G. Munthe.jpgFancy Drop Cap Letter F.jpgChronica Polonorum L.jpgCanti del Friuli-O.jpgFancy Drop Cap R.jpgBrewery of Eggshells - Initial illustration.jpgThe Raven; with literary and historical commentary - page 40 initial.png

În prezent, există 59 de subpagini ale acestui  utilizator. 
Scopul nostru este de a crea o enciclopedie liberă, chiar cea mai cuprinzătoare enciclopedie din istorie, atât ca acoperire cât și ca adâncime. În plus, dorim ca Wikipedia să fie o sursă de informație de încredere.

  Introducere  [modifică]
  Diferite proiecte  [modifică]
  Introducere1  [modifică]

6 februarie 2016

  Știați că?  [modifică]
  Citate  [modifică]
„De mic am fost obligat să-mi abandonez educația... pentru a merge la școală.”
George Bernard Shaw (ceva asemănător spune și Vladimir Megre)
  În lucru  [modifică]
  Turnul Babel  [modifică]
Turnul Babel
WikiProject Film Acest utilizator este membru al WikiProiectului Film.
Sf-userbox.png Acest utilizator este membru al WikiProiectului Cărți&Filme SF.
Proiectul Astronomie Acest utilizator este membru al proiectului Astronomie.
{{Utilizator
Cartoon animated clock.gif Acest utilizator are o experiență de wikipedist de 6 ani, 10 luni și 20 zile.
}}
Caută utilizatori
după diverse criterii
  Imagine selectată  [modifică]
Collision d'une comète.jpg
  Articole create  [modifică]
Concepție artistică a unui multivers

Multiversul este o mulțime ipotetică de mai multe universuri posibile (inclusiv universul în care ne aflăm) care împreună cuprind tot ceea ce există și poate exista: totalitatea spațiului, a timpului, materiei și a energiei, precum și constantele fizice și legile care-l descriu. Mulți cercetători cred că multiversul este doar o pistă falsă pentru fizică. Criticii multiversului susțin că acesta este pur și simplu mult prea convenabil pentru a explica lucrurile pe care nu le înțelegem- Teoria Big Bang-ului nu ne spune nimic despre ce anume a determinat extinderea rapidă a universului sau ce s-a întâmplat înainte de explozie. Răspunsurile la aceste întrebări le-ar putea da teoria multiversului. Diverse universuri dintr-un multivers sunt numite uneori universuri paralele. Termenul a fost inventat în 1895 de către filozoful și psihologul american William James. Alexander Vilenkin a realizat că dacă inflația universului nu se oprește dintr-o dată peste tot, atunci există întotdeauna o regiune a spațiului în care încă se întâmplă, prin urmare Big Bang-ul nu este un eveniment unic. Andrei Linde și Vilenkin au avansat ideea că Big Bang-uri se întâmplă mereu și noi Universuri se nasc încontinuu ducând la o expansiune eternă, la un multivers.

citește mai mult...

  Premii primite  [modifică]
  LinkFA-star (ja).pngArticole de calitate  [modifică]
  Portal  [modifică]
  Legături externe  [modifică]