Discuție Utilizator:Babu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Babu) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 1 decembrie 2009 10:05 (EET)

Felicitări[modificare sursă]

Îmi plac foarte mult articolele despre regalitatea rusă create de dumneavoastră. Țineți-o tot așa.— Ionutzmovie discută 1 decembrie 2009 15:49 (EET)

Răbdare[modificare sursă]

Vă felicit pentru contribuțiile dumneavoastră recente. Pentru a vă asigura că nimeni nu vă va perturba în timpul redactării unui articol vă rog să plasați formatul dezvoltare la începutul articolului așa cum am procedat la Akihito; dacă nu mai lucrați la articol scoateți formatul. Vă mulțumesc.--ZOLTAN (discuție) 27 decembrie 2009 11:49 (EET)

P.S.:formatul, l-am plasat in beneficiul dumneavoastră.--ZOLTAN (discuție) 27 decembrie 2009 11:51 (EET)

Paul de Hohenzollern[modificare sursă]

Articolul a fost ținta mai multor modificări care încalcă PDVN. Ultima a venit din partea unei utilizatoare care insista să scrie un articol separat despre nașterea fiului său; fiindca n-a fost chip, a introdus știrea aici. Dar sunt multe alte lucruri nelalocul lor, în legătură cu numele și titlurile corecte ale personajului. Eu nu mă pricep. Ați găsi ceva timp să aruncați o privire? Eu vă mulțumesc oricum. -- Victor Blacus (discuție) 23 ianuarie 2010 12:49 (EET)

Orania[modificare sursă]

Dragă Babu, apreciez foarte mult contribuțiile tale. Felicitări! Lucrurile ar putea fi simplificate dacă ai folosi de la început denumirile uzuale în română, precum Casa de Orania, Habsburg etc. Dacă ai nelămuriri, te ajut cu mare plăcere. Numai bine, --Mihai Andrei (discuție) 30 ianuarie 2010 21:07 (EET)

Stil[modificare sursă]

Salut. Am o rugămine. Manualul de stil recomandă ca înainte de data nașterii din prima frază a articolului (definiția) să se adauge n. , iar înainte de data decesului d. . --Cezarika1 21 noiembrie 2010 09:19 (EET)

Participă și tu[modificare sursă]

Intră pe Proiect:Cărți SF#Participanți și alătură-te proiectului de creare a unor articole mai bune despre literatura științifico-fantastică --terraflorinsms

Felipe de Asturias[modificare sursă]

Stimat domn,
Am îndrăznit să corectez din nou denumirea prințului moștenitor spaniol și a soției lui, pe baza faptului că numele provinciei spaniole de la care s-a format titlul lor este Asturias, și nu Asturia. Am verificat în Micul Dicționar Enciclopedic. Pe de altă parte, titlul de „Prinț” poate rămâne neschimbat, dacă considerați că „Principe” este vetust.
Mulțumesc,
Nerissa-Marie (discuție) 5 ianuarie 2011 14:24 (EET)

Împărați Romani[modificare sursă]

Domnule Babu, vă rog, să aruncați o privire la Discuție Utilizator:BAICAN XXX - Împărați. Am impresia că s-a apucat să facă anumite modificări fără să stăpânească subiectul. Mulțumesc. Cele bune.--Silenzio76 (discuție) 6 februarie 2011 21:27 (EET)

Aristocrați[modificare sursă]

Am observat că ați trecut la corecturi pentru diveși aristocrați „generați” de mine. Dacă aveți răbdare, puteți să vă uitați la Otto von Habsburg și să verificați, eventual să corectați numele și titlurile celor care apar la (sub)secțiunea strămoși și frați. Vă mulțumesc. Al dv. colaborator,--ZOLTAN (discuție) 19 iulie 2011 22:59 (EEST)


Format:Anul în alte calendare[modificare sursă]

Vă rog să nu mai ștergeți modificările făcute de mine pentru că formatul veche nu este corect!!! De exemplu: De ce trimite "calendarul bengalez" la "Bagladesh"? Articolul despre Bangladesh n-are nici o legătură cu calendare. Există un articol despre "calendarul republican francez! Calendarul republican francez folosește de obicei cifre romane! Nu există numai un calendar coreean! În Coreea de Nord se folosește un calendar revoluționar după Era "Juche"! De ce lipsește "calendarul minguo", care este folosit în Republica Chineză (Taiwan)? Acest calendar a fost folosit în restul Chinei înainte timpul comuniștilor! ... --Slyther (discuție) 19 octombrie 2011 10:04 (CEST)

D'accord, uitați-vă dacă vă place layout-ul acum. Dacă nu, puteți să schimbați layout-ul cum vă place! Mes sincères salutations! --Slyther (discuție) 19 octombrie 2011 19:50 (CEST)

Discuție:Ray Bradbury[modificare sursă]

Nu șterge chiar toată pagina de discuție, mai era un (bpv) acolo. (Cu ocazia asta aflu și eu că a murit, așa că rămâne {{proiect SF}} pe care l-am adăugat. ) Numai bine. --_ Florinvorbărieisprăvi 11 iunie 2012 20:06 (EEST)

Mișto semnătură.--Babu (discuție) 11 iunie 2012 20:14 (EEST)
Ms. (ps: Dacă puneai la Descrierea modificărilor că a murit nu mai cădeam în capcană!) )) --_ Florinvorbărieisprăvi 11 iunie 2012 20:17 (EEST)

Arhiducele Wilhelm de Austria[modificare sursă]

Am rugămintea personală să completați, când aveți timp și doriți, articolul Arhiducele Wilhelm de Austria. Vă mulțumesc anticipat. --Cezarika1 16 iunie 2012 11:42 (EEST)

Mary de Modena[modificare sursă]

Sugerez că denumești articolul Maria de Modena. În italiană și numele ei de naștere e Maria, în română e tot Maria (în vechime prenumele se traduceau), de ce ai numit articolul Mary? În niciun articol din wikipedia (exceptând cel din engleză) nu mai este numită Mary.--Bogdan29roman (discuţie) 22 octombrie 2012 21:40 (EEST)

Pagini de discuție[modificare sursă]

Vă rog să nu mai creați pagini de discuție goale (sau aproape). Sunt inutile și confuzante (deoarece nu v-ați semnat) pentru utilizatorii Wikipedia. Dacă nu vreți să vă apară legături roșii într-un format sau altundeva, puteți folosi #ifexist:

{{#ifexist:Pagina_principală | Avem pagină principală | Nu avem pagină principală }} -> Avem pagină principală

--Strainu (دسستي‎)  31 octombrie 2012 23:18 (EET)

Pierre August de Beaumarchais‎[modificare sursă]

August? Cred că e Augustin. -- Victor Blacus (discuție) 20 ianuarie 2013 19:12 (EET)

Așa scrie la pagina 24 ianuarie. --Babu (discuție) 20 ianuarie 2013 19:15 (EET)
Am făcut corectura. -- Victor Blacus (discuție) 20 ianuarie 2013 19:27 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Babu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Luciandrei. 25 februarie 2013 11:56 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Luciandrei (discuție) 25 februarie 2013 11:56 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Babu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 30 aprilie 2013 14:58 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Biografie[modificare sursă]

Salut. Domnule Babu vă rog să vă uitați la articolul recent scris de dvs. Milan I al Serbiei, deoarece datele din infocasetă sunt puse greșit. Nu am știut cum să remediez eroarea, de aceea va atenționez. --Belizarie (discuție) 26 mai 2013 17:49 (EEST)

Cu plăcere. --Belizarie (discuție) 26 mai 2013 17:58 (EEST)

Format:Premiile Oscar[modificare sursă]

Salutări! Mai aveți doar „câteva” Premii Oscar (din 1928 în 1997, fără '71-'72) și sunt gata toate! :D --_florin DF 6 septembrie 2013 20:30 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:Crash ver2.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Crash ver2.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 13 iunie 2014 01:18 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:The-Artist-poster.png[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:The-Artist-poster.png. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 13 iunie 2014 01:18 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:Million Dollar Baby poster.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Million Dollar Baby poster.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 13 iunie 2014 01:19 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Tudorsposter.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Tudorsposter.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 iunie 2014 22:06 (EEST)

2014[modificare sursă]

Bună. Nu trebuia să anulați modificările mele și ale lui GEO la articolul 2014, căci informația n-a fost pierdută, ci doar mutată.--Nick15 (discuție) 21 august 2014 22:29 (EEST)

Global account[modificare sursă]

Hi Babu! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (discuție) 12 februarie 2015 19:53 (EET)

Request[modificare sursă]

Greetings.

Could you create the article en:Azerbaijan at the Olympics in Romanian?

Thank you. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 31.200.22.107 (discuție • contribuții).

25 iunie[modificare sursă]

Îmi cer scuze pentru anularea modificării dumneavoastră de la pagina 25 iunie. Pe viitor nu se va mai întâmpla așa ceva. Toate cele bune! Qvrtz (discuție) 21 ianuarie 2017 08:34 (EET)

Guvernul Sorin Grindeanu[modificare sursă]

Vă rog să nu începeți zeci de secțiuni despre același subiect - grupați ce scrieți dvs. și ce a scris Dan Mihai Pitea într-un text inteligibil.--Strainu (دسستي‎)  1 februarie 2017 16:13 (EET)

V-am mutat textul mai sus, lângă ce introdusese Mihai în articol, nu l-am șters. Vă rog să uniți textele, nu să le dezvoltați separat. Textul lui Mihai nu apare în articol pentru că era comentat, scoateți <!-- --> din text pentru a îl afișa.--Strainu (دسستي‎)  1 februarie 2017 16:31 (EET)
V-am ajutat eu, mutând textul lui Mihai lângă al dvs. Vă rog însă să vă revizuiți ortografia și punctuația.--Strainu (دسستي‎)  1 februarie 2017 16:33 (EET)

PDVN[modificare sursă]

Doar pentru că redenumiți secțiunea în "Reacții critice" nu înseamnă că ați rezolvat problema. --Strainu (دسستي‎)  1 februarie 2017 16:35 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Societatea Academică din București[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Societatea Academică din București, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Societatea Academică din București până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Silenzio (discuție) 21 iulie 2017 19:25 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Mega Mall, București[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Mega Mall, București, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mega Mall, București până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  2 noiembrie 2017 18:20 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Format:București2[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Format:București2, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Format:București2 până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  22 decembrie 2017 12:08 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Babu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Ionutzmovie. 13 aprilie 2018 10:57 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 13 aprilie 2018 10:57 (EEST)