Discuție Utilizator:Donarius

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to searchLa mulți ani[modificare sursă]

Vă doresc un nou an cu pace în suflet, belșug în casă, sănătate și voie bună și cât mai multe realizări profesionale. La mulți ani! Danvasilis (discuție) 1 ianuarie 2019 23:51 (EET)

Buna seara, domnule Wilde ![modificare sursă]

Buna ziua, Va multumim pentru interesul manifestat catre pagina nou creata "Buna seara, domnule Wilde!" Sunt fiul compozitorului Henry Malineanu si reprezint fundatia Henry Malineanu. In ceeace priveste fotografia utilizata, se afla in arhiva fundatiei si pe situl henrymalineanu.ro. In ceeace priveste articolul citat (si nu plagiat), avem acordul deplin al autorului, reputatul critic de teatru Maria Zarnescu. Pagina este inca in constructie si are menirea de a prezenta (intr-o forma mai structurata) multe date despre piesa. Puteti avea bunavointa sa ma contactati pentru a ne ajuta ridica mesajul de incalcare a drepturilor de autor ? ( e dealtfel usor comic avand in vedere ca aceasta piesa se joaca de multe ori fara ca drepturile reale sa fie luate in consideratie !). Cu stima, Alexandre Malignan (Malineanu)Alexandre Malignan (discuție) 12 ianuarie 2019 12:37 (EET)

@Alexandre Malignan: Bună ziua. Conform Wikipedia:Drepturi de autor autorul textului de pe acea pagină trebuie să trimită un mesaj, de la o adresă asociată cu pagina respectivă la adresa de email permisiuni@wikipedia.org, care să conțină o declarație potrivit specificațiile de aici. Această declarație permite fundației americane Wikimedia, proprietara serverelor și a materialelor postate aici, să utilizeze fără restricții acele materiale în orice scop (inclusiv comercial), eventual cu menționarea autorului. Eu nu am nicio autoritate să iau o decizie în acest sens, doar am semnalat existența unor asemănări cu o pagină marcată clar Copyright ©2016 Yorick. În ceea ce privește fotografia, ar trebui să menționați cine este autorul fotografiei și dacă a mai fost publicată undeva până acum. Ar fi de folos existența unei publicări în România ante 1991, pentru că în acest caz autorul fotografiei nu mai poate pretinde, potrivit legii, drepturi de autor. Puteți solicita mai multe informații unuia dintre cei trei responsabili OTRS: Andrei Stroe, Turbojet și Silenzio76.
Știu că ceea ce v-am scris pare o birocrație extremă, dar fundația Wikimedia are o politică foarte strictă în ceea ce privește drepturile de autor și evită din start orice posibilă acțiune în justiție.
Dacă vi se pare complicat acest demers, aveți posibilitatea să rescrieți textul cu propriile dvs. cuvinte, citând eventual între ghilimele (în limita a 500 de caractere) expresiile pe care nu le puteți reformula și menționând site-ul de pe care au fost copiate. --Donarius (discuție) 12 ianuarie 2019 13:00 (EET)
@Donarius: Bună ziua. Multumesc pentru raspuns. Vom incerca solutia reformularii in paralel cu trimiterea unui email la permisiuni@wikipedia.org. Alexandre Malignan (discuție) 13 ianuarie 2019 12:33 (EET) (Alexandre Malignan (Malineanu)Alexandre Malignan)
Mă bucur că ați înțeles că nu suntem rău intenționați, ci dorim doar respectarea unor reguli. --Donarius (discuție) 13 ianuarie 2019 12:39 (EET)

Douăsprezece mii de capete de vite[modificare sursă]

Salut, am început articolul în engleză și după en:Mircea Eliade bibliography i-am dat denumirea en:Twelve Thousand Heads of Cattle, dar după ce am văzut o istorie a publicării reiese că a fost tradusă nuvela ca en:Twelve Thousand Head of Cattle. Care variantă este mai bună? --_florin DF 20 ianuarie 2019 10:24 (EET)

@Terraflorin: Am revăzut sursele și constat că am scris greșit. E Head, nu Heads. Mulțumesc că mi-ați atras atenția. --Donarius (discuție) 20 ianuarie 2019 10:51 (EET)