Discuție Utilizator:Tgeorgescu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Arhive: 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020.


Utilizatorii noi ar face bine să nu se certe cu mine, căci eu (în special pe en.wiki) sunt un magnet pentru utilizatori care au fost blocați pe termen nedefinit. Secretul? Caut să urmez politicile și îndrumările Wikipediei cu mare scrupulozitate. Dar cei străini de regulile Wikipediei nu înțeleg asta.

Wikipedia are reguli care guvernează cum trebuie redactorii să editeze, cum trebuie să se comporte și cum sunt mediate conflictele. Oricine are dreptul la greșeli ocazionale, dar a persista în greșeală va conduce la blocare. Dorința noastră este însă ca cei care încalcă regulile noastre să se pocăiască de asta și să devină redactori conștiincioși. Decizia de a urma regulile noastre este întotdeauna o alegere personală, dar are consecințe enorme pentru activitatea dvs. pe Wikipedia. Nu pot decide în locul dvs., dar pot să vă spun că este înțelept să urmați regulile noastre. Deci nu urmăresc să vă văd blocat. Dar dacă nu puteți face față, veți fi blocat. Eu nu vă pot alunga de pe acest website, de fapt există un singur redactor care vă poate alunga de pe acest website, acel redactor sunteți dvs. Ideea cu privire la citirea regulilor noastre este să vă schimbați comportamentul. Noi dorim ca să vă comportați conform regulilor enciclopediei noastre, dacă nu puteți face asta veți fi blocat sau alungat.

Eu dau revenire doar la editări despre care îmi este clar că sunt en:WP:CB (vorbind din punctul de vedere al cunoașterii academice), deteriorează articolul sau violează WP:POL. Nu dau revenire dacă asta îmi este incert. Cred că trebuie să vă decideți dacă sunteți pentru sau contra regulilor noastre. Dacă acționați contrar regulilor noastre veți avea probleme pe acest website. Dacă editările dvs. sunt conforme cu WP:POL, ele vor rezista probabil în timp, altfel orice redactor experimentat va trebui să vă dea revenire. Prin a afirma asta nu sunt agresiv, ci spun lucrurilor pe șleau. (Olandezii sunt foarte direcți cu privire la ce greșesc alții.) Sunt direct, nu rău intenționat. Pot părea rău, dar de fapt nu fac altceva decât să apăr normele și valorile acestui website. Sunt foarte dur cu bigoții, dar rezonabil și conciliator cu oamenii rezonabili. Cu oamenii care se arată rezonabili sunt mult mai conciliant decât alți utilizatori experimentați.

Nu urăsc redatori în calitate de persoane; urăsc încălcarea regulilor noastre. Consider că orice redactor își poate schimba comportamentul în orice moment. Puțini din cei care se angajează în războaie de editare fac în mod real asta, dar e deja altă treabă. Atât timp cât știți când să vă opriți, vi se poate ierta aproape totul pe Wikipedia. Nu greșeala conduce la blocare, ci a persista în greșeală. Excepții: outing și amenințările juridice.

Dacă vi se aduc critici conforme cu WP:Regulile noastre, acceptați-le și conformați-vă. Dacă ați inițiat un conflict, opriți conflictul și cereți-vă scuze. Dacă veți căuta să evitați blocările prin uz de WP:CLONE veți fi în cele din urmă alungat de pe Wikipedia. Noi suntem toleranți, dar nu retardați.

Wikipedia are un obiectiv (scop), are norme și valori; cei care le încalcă sunt blocați sau alungați.

Nu sunt absurd: dacă îmi oferiți WP:SURSE că aveți dreptate, voi scrie eu însumi din punctul dvs. de vedere.

Am puterea de a bloca pe cineva? Nu, nu sunt administrator. Am puterea de a izgoni de pe Wikipedia pe cine vreau? Nu. Eu n-am blocat pe nimeni, dar am reclamat frecvent încălcări ale regulilor noastre, care s-au soldat deseori cu blocări, în multe cazuri definitive (adică pe termen nedefinit). Eu sunt tolerant și înțelegător, dar astea nu trebuie confundate cu tâmpenia, nu pot fi luat de prost de adversarii principiilor impuse WMF.


Update: În urma Wikipedia:Reclamații nu mai îmi cereți să particip la discuții.


Rugăminte[modificare sursă]

La pagina http://ro.wikipedia.org/wiki/Diana,_Prin%C8%9Bes%C4%83_de_Wales, la final, apare un mesaj scris cu roșu, Eroare la citare: <ref> tags exist for a group named "N", but no corresponding <references group="N"/> tag was found... Nu știu cum să îl înlătur. Mă poți ajuta, te rog? Multumesc anticipat! Luiza1202

Am adăugat <references group="N"/>. Sper că l-am pus la locul potrivit. Tgeorgescu (discuție)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Tgeorgescu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Rebel.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Buna seara[modificare sursă]

Vad ca sunteti pe net, si as dori sa ma ajutati, daca se poate, nu am mai intrat de multi ani pe wiki la tradus si apar erori urte. am tradus un ciot [[1]] si chiar titlu nu are diacritice, nu stiu cum sa corectez eroarea din titlu. Multumesc !

Cumanul

Ok, l-am redenumit. Tgeorgescu (discuție) 20 septembrie 2011 20:59

(EEST)

TUSC token ca39a350b802966f80e424cd7578f0ea[modificare sursă]

I am now proud owner of a TUSC account!


New sign-up page for the Medical Translation Project[modificare sursă]

Hey!

This is a friendly reminder that the sign-up page at the Medical Translation Project (previously Translation Task force) has been updated. This means everyone has to sign up again. Using the new page it will be easier for us to get into contact with you when there is work available. Please check out our progress pages now! There might be work there already for you.

We are also very proud to introduce new roles and guides which allows people to help who don't have medical knowledge too!

Here are ways you can help!
Community organization
We need involved Wikipedians to engage the community on the different Wikipedias, and to spread the word!
Assessing content
We need language knowledgeable Wikipedians (or not yet Wikipedians) who indicate on our progress tables which articles should and should not be translated!
Translating
We are always on the look-out for dedicated translators to work with our content, especially in smaller languages!
Integration
Translated articles need to be integrated into local Wikipedias. This process is done manually, and needs to take merge or replace older articles.
Template installation
For translations to be more useful templates and modules should be installed. We need people with the technical know-how who can help out!
Programming
Several of our processes are in need of simplification and many could occur automatically with bots.

Please use the sign up page, and thank you guys for all the work you've been doing. The translation project wouldn't be possible without you!


-- CFCF 🍌 (email) 13:09, 24 September 2014 (UTC)

Please protected United States forever[modificare sursă]

Please protected United states in this languange forever.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Nikolas.Sudarpo (discuție • contribuții).

Mesaj nou[modificare sursă]

Bună ziua, Aveți un mesaj nou pe pagina de discuții Discuție Wikipedia:Fără cercetare originală.----Valimali67 09 fevruarie 2015 16:39 (EET)

Ștergere pagina Canal 33[modificare sursă]

Bună ziua!

Am văzut recent că exista o pagina cu titlul Canal 33. Eu lucrez la Canal 33 dar nu sunt în niciun fel implicat în partea de promovare a companiei. Am văzut că pagina e incompletă și am făcut câteva modificări pentru a completa datele și pentru a oferi mai multă informație vizuală, doar ca fan am făcut asta. Ce s-a întâmplat a fost că adminii wikipedia au șters pagina precizând că sunt eu implicat financiar, ceea e greșit și nu scuză ștergerea paginii care exista deja. Puteau șterge doar ce am adăugat eu, date oricum reale si verificabile 100% fără a avea conținut de promovare.

Îmi cer scuze de deranj dar văd că cineva la wikipedia e rău intenționat și acționează cu dublă măsură. Vă mulțumesc,

Cătălin Ioniță

?[modificare sursă]

V-ati gasit in sfarsit dusmanul de clasa? ...Asybarisaport 28 ianuarie 2021 09:58 (EET)

@Asybaris01: Naționaliștii mă numesc pe mine trădător, deși nu am declarat niciodată ce ați declarat dvs. pe pagina proprie de utilizator. La modul cum folosesc ei acest cuvânt, nu mai are nicio legătură cu Art. 394 din Codul Penal. Da, am trădat ideologia juche impusă de Ceaușescu, n-am trădat niciodată România. Săvescu este un loialist al juche românesc. Tgeorgescu (discuție) 28 ianuarie 2021 10:34 (EET)
Daca v-ar fi mai bine, sa stiti ca pot sa va ajut si sa sterg prostioarele alea de acolo de pe pagina mea, daca asta va streseaza. Numai sa-mi spuneti si ma execut. Va rog. Imi pare rau ca suferiti de ce spun nationalistii despre domnia voastra. Uite eu fac niste concesii, dumneavoastra ce concesii faceti? ...Asybarisaport 28 ianuarie 2021 11:05 (EET)
Concesii de la aplicarea regulilor noastre nu trebuie făcute. Tgeorgescu (discuție) 28 ianuarie 2021 11:08 (EET)
Nu am facut nicio incalcare de reguli. Daca incalcam regulile mi se stergeau automat orice texte si mi se dadea o atentionare, ceea ce nu s-a intamplat. Se putea face o reclamatie, dar ati ales sa expuneti public o problema inchipuita in loc sa o discutati direct cu mine. Faptul ca scriu acum aici denota dorinta mea de aplanare a unui conflict intre dumneavoastra si dumneavoastra, adica un non conflict. Mie nu mi s-a reprosat decat lipsa de neutralitate, nedemonstrata de nimeni pana acum pentru ca tot ce am facut eu pe wiki denota neutralitate, si tendinte de auting si MC, lucruri care nu stiu daca nu cumva au fost sanctionate de sistem prin blocarea mea, lucruri care chiar daca le-am facut nu au fost demonstrate de partea adversa ca nu exista, suspiciunea si angoasa ramanad mai departe si de o parte si de alta. Nu uitati ca la ultimile acuze dure prin care am fost indicat cu degetul ca as fi unul dintre anonimii Staicovici care bantuie pe aici de ani buni, am reactionat prin autocarantina si dupa ce am scos nasul pe strada, am cerut sa mi se prezinte scuze. Lucru care nu s-a intamplat. Voi cereti smerenie numai de la unii, cei acuzati de voi de nefacute sau prea facute, introspectia nu va caracterizeaza. Culmea este ca tocmai din lipsa introspectiei se nasc si propriile dv conflicte individuale si teorii inchipuite ale conspiratiei, dovada stand si un alt episod derulat de curand. Ca sa nu mai lungim vorba, uite, sterg prostioarele care va creeaza insomnii pentru a fi o noua dovada pe care o dau in mod gratuit vis-a-vis de colectivitatea de intelectuali de prestigiu printre care ma numar si eu, ultimul pe lista... daca-mi permiteti ...Asybarisaport 28 ianuarie 2021 11:27 (EET)
Mie nu mi se pare normal ca o pagină de utilizator să susțină răzmerița. Asta nu are legătură cu smerenia sau introspecția. Tgeorgescu (discuție) 28 ianuarie 2021 12:21 (EET)
Stiu ca nu mai aveti argumente, asa ca nu mai continuati vorbind singur de razmerite inchipuite si Rusia Tudei. V-am lasat, ma asteptam la o multumire pentru panaceul acordat, dar nu mai astept ca nu are de unde sa vina. ...Asybarisaport 28 ianuarie 2021 12:31 (EET)
[2]. Tgeorgescu (discuție) 28 ianuarie 2021 13:36 (EET)

Mobbing la Reclamații[modificare sursă]

Salut Tudor, doresc să-mi exprim solidaritatea cu tine pentru recentul atac de mobbing la care ai fost supus la Wikipedia:Reclamații. Consider că Strainu a încheiat reclamația corect. Te rog să ții cont să nu mai monologhezi pe paginile de discuție și să se reduci numărul de replici când răspunzi cuiva. În rest consider că ești un utilizator foarte valoros, care a apărat Wikipedia de mulți extremiști cu agendă, și sper că o vei face în continuare. Și m-a oripilat cererea absurdă să aduci osanale altui wikipedist, cum se cerea pe vremuri să îi fie aduse omagii cuplului Ceaușescu. Pun nervozitatea din ultimul timp pe seama zilelor de iarnă și măsurilor de izolare, sper să ne relaxăm cu toții și să întâmpinăm astenia de primăvară și noile mutante cu relaxare și mai mult umor. Salutări colegiale, --Mihai (discuție) 26 februarie 2021 17:22 (EET)

Mulțumesc. Mă consider de facto banat de la discuții, orice voi spune va fi folosit împotriva mea. Tgeorgescu (discuție) 26 februarie 2021 17:24 (EET)
Poți să-mi scrii oricând va fi nevoie de intervenție administrativă contra vandalilor, numai că o să mai lipsesc o vreme de aici înainte. Numai bine! --Mihai (discuție) 26 februarie 2021 17:28 (EET)

Apropo de cererea absurdă menționată mai sus, observ că grația imparțială nu s-a coborât și asupra bătăii de joc făcută pe seama „naivului” utilizator, care, nu și-a dat seama "pe care parte a feliei e unsă marmelada." E drept că înainte și el avea limba cam prea ascuțită, dar acum tace și face, motiv pentru a aduce aluziv vorba de cum e să închizi ușa pe dinafară la Enciclopedie. --Accipiter Gentilis Q.(D) 26 februarie 2021 18:04 (EET)

P.S. Tgeorgescu, nu am scris asta ca să vă provoc să răspundeți, ci fiindcă fu vorba de osanale și Ceușescu.--Accipiter Gentilis Q.(D) 26 februarie 2021 18:09 (EET)
Prin pe care parte a feliei e unsă marmelada mă refeream la istoria mainstream și arheologia mainstream, nu la dl. Țetcu. Tgeorgescu (discuție) 26 februarie 2021 18:19 (EET)

Intervin doar pentru a spune că mă simt deranjat pentru acuzația de „mobbing” care mi s-a adus. Am colaborat deseori în trecut cu Tgeorgescu, îi cunosc foarte bine comportamentul și l-am acceptat în ideea că el este util dintr-un anumit punct de vedere, dar intervențiile sale din ultima vreme au depășit limita, de aceea mi-am permis să intervin. Dacă nu v-a plăcut ce am scris și considerați că l-am hărțuit pe Tgeorgescu, vă rog să mă blocați, preferabil pentru eternitate. În acea situație promit să nu mai revin niciodată aici și de data aceasta chiar mă voi ține de cuvânt. De altfel, cu excepția a 2-3 persoane nici nu voi mai conversa cu „colegii” de aici, ținând cont de faptul că atunci când am fost amenințat cu bătaia nimeni nu a luat atitudine. --Donarius (discuție) 26 februarie 2021 20:03 (EET)

@Donarius: Eu nu știam că ați fost amenințat cu bătaia. Tgeorgescu (discuție) 26 februarie 2021 20:10 (EET)
Sigur că nu știați, probabil că ați crezut că acea amenințare era o glumă sau poate că v-ați fi bucurat dacă mi-aș fi încasat-o de la un vechi coleg. În mod cert, DMP nu a intervenit atunci pentru mine, cum nu a făcut-o nimeni. Numai pentru Tgeorgescu, că era cât pe ce să fie linșat de „huligani”. Restul fraierilor puteau să moară și nici nu ar fi băgat nimeni de seamă. Dacă eram „omul sistemului” ar fi sărit din hibernare să mă apere toți cei plecați de luni de zile. --Donarius (discuție) 26 februarie 2021 21:03 (EET)
@Donarius: Și pe mine m-au amenințat cu bătaia postaci d-ai lui Săvescu, dar concret (faptic) nu au întreprins nimic. Adresa mea poate fi găsită pe Google. Tgeorgescu (discuție) 26 februarie 2021 21:25 (EET)
Fizic nu aveam cum să pățesc ceva, că este ceva distanță între mine și potențialul agresor, dar cum sunt cunoscut de unii de pe aici puteam să am de suferit în alte moduri. De altfel, un administrator (cu care avusesem numai relații cordiale până atunci) m-a anunțat mai demult pe mail că îmi cunoaște unele informații personale, ceea ce a fost o formă subtilă de presiune la adresa mea, iar atunci am făcut un pas înapoi. Informațiile respective puteau să fi ajuns în alte locuri, iar amenințarea persistă. Intervențiile în apărarea mea nu au existat. --Donarius (discuție) 26 februarie 2021 21:41 (EET)
@Donarius: Identitatea mea e publică, adresa mea e publică, d-aia nu pot fi șantajat cu doxing. Tgeorgescu (discuție) 26 februarie 2021 21:46 (EET)
Dvs. nu locuiți în România. Aici e o altă societate. --Donarius (discuție) 26 februarie 2021 21:50 (EET)
În calitate de wikipedist care a experimentat pe propria piele ce înseamnă să te frece unii 6 luni pe la ușă, pentru că ai avut nenorocul să ți se afle datele personale, confirm că praftica bate teoria.--Accipiter Gentilis Q.(D) 26 februarie 2021 22:07 (EET)

Aș fi fericit dacă nu mi-ați mai pomeni numele pe aici; dacă Pitea se referea cumva la mine, că a devenit prea subtil acolo în sferele înalte în care plutește cu un aer de demiurg, atunci e de o nesimțire fără limite, pt că eu mi-am făcut sănătatea și viața praf aici și nu cred că i-am cerut lui Pitea nimic. Nu o să fac greșeala lui Mihai Andrei să îmi iau jucăriile pt. că Wikipedia nu e a lui Pitea și ce lasă el în urmă aici nu o să îi aducă nici un fel de osanale. Dacă vrea să continuăm, îi stau la dispoziție pe mail, că e cu beepuri.--Țetcu Mircea Rareș 26 februarie 2021 20:35 (EET)

Stiti ce-mi place mie? Nici prin vis nu-mi imaginam ca a fost mobbing - ce-o fi si asta? - asa zisul atac de la Reclamatii. Vedeti? Ei spun ca a fost un atac, vazut de la ei. De la noi a fost o expunere de nemultumiri si o reactie impotriva agresivitatii practicate de Tgeorgescu. Daca e sa te uiti la cine si-a spus o parere se poate vedea ca aceia sunt printre cei mai activi si mai creativi oameni de pe ro.wiki. Mai sunt si altii care nu s-au exprimat, bineinteles. Măi, dar sa vii si sa spui ca e un atac si sa-l mangai pe cap pe impricinat, lucru la care m-am asteptat si am si spus-o ca nu ma astept la ceva bun, in detrimentul contribuitorilor pe care ii ai, asta intrece orice masura. Si asta se intampla in conditiile in care bossul nostru nu a avut nici macar o vorba buna/rea pentru restul domnilor care-si pierd timpul pe aici ca sa le justifice lor functia. ...Asybarisaport 26 februarie 2021 22:50 (EET) P.S. Intr-adevar nu a iesit ceva bun.
Că am greșit involuntar: se poate. Dar eu nu am acționat niciodată intenționat contra regulilor noastre. Am făcut exces de zel: asta e, eu suport consecințele. Și nu puteam fi blocat fără a fi fost avertizat formal în prealabil în privința greșelii mele. Tgeorgescu (discuție) 26 februarie 2021 23:00 (EET)