Discuție Utilizator:Terraflorin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Terraflorin Terraflorin Formate Formate Discuție Discuție Teste Teste Cutia cu nisip Nisip Premii Premii Pagini noi Art. noi Diverse Diverse Unelte Unelte
Nuvola filesystems folder home.png Exquisite-Modem.png Crystal kbackgammon engine.svg
Coniferul neozeelandez Agathis australis sau kauri trăieşte peste 1000 de ani
Utilizator:Terraflorin
TEST Pagina de utilizator TEST
  • Arhive discuții anterioare: de la 1 la 8

Predicat[modificare sursă]

Ce s-a întâmplat cu predicatul din articolele tale? P.S. Auzind melodia en:Smuglyanka din filmul en:Only Old Men Are Going to Battle (https://www.youtube.com/watch?v=SHKj1iihW0o) m-am gândit că ar putea fi sugestii pentru CEE Spring. Poate, poate... --Donarius (discuție) 17 aprilie 2019 20:40 (EEST)

M-am intoxicat de la ru.wiki (ru:Армия теней — военный фильм[...] sau Мле́чный путь — фильм Луиса Бунюэля[...]) Lăsând gluma la o parte am creat mai multe articole ieri și azi și le-am lăsat așa (cu liniuță) ca să știu că mai am de completat la ele.--TerraFlorin [discuție] 17 aprilie 2019 21:16 (EEST)

Poate ești interesat[modificare sursă]

pl:Literatura fantastycznonaukowa w Polsce + en:Polcon --Donarius (discuție) 27 aprilie 2019 17:20 (EEST)

Mersi, primul l-am legat la wikidata de celelalte existente.--TerraFlorin [discuție] 27 aprilie 2019 17:20 (EEST)

Pre@Clasic[modificare sursă]

@Terraflorin: Albumul Pre@Clasic a fost distins cu: Premiul „Albumul anului 2017“ pentru „Pre@Clasic“ decernat de către Radio România Actualități. Este suficient de notabil prin urmare. Nu multe albume au aceasta distinctie. https://jurnalul.antena3.ro/cultura/excelentele-romanesti-in-2018-795756.html

(L.I. 11 mai 2019 21:57 (EEST)).

Felicitări[modificare sursă]

Felicitări, ai reușit să citești o carte de Herta Muller. Eu am dus lupte grele să termin de citit o carte scrisă de ea și nu reușesc să-mi aduc aminte sub nicio formă despre ce este vorba acolo. --Donarius (discuție) 14 mai 2019 22:03 (EEST)

Salut. Mă poți ajuta cu actorii principali ai filmului en:Lost Horizon (1937 film) (Edward Everett Horton, Isabel Jewell, John Howard, Jane Wyatt, H. B. Warner, Margo) și cu scenaristul Robert Riskin? Unul pe zi e suficient pentru mine. Mulțumesc anticipat. --Donarius (discuție) 19 mai 2019 17:39 (EEST)
Salut, am să mă ocup când e posibil și de ei și de actorii de aici care nu au articol pe wiki, dar în legătură cu filmul ai de gând să te ocupi și de el pe lângă carte? În legătură cu Herta Muller, nu am citit până la capăt, am tras mai mult la drujbă în timpul liber perioada asta. --TerraFlorin [discuție] 19 mai 2019 19:17 (EEST)
Da, intenționez să creez articol pentru film și pentru cel de-al doilea film. Ceea ce mă ține în loc pe moment este titlul. Nu știu dacă filmele au rulat în România și sub ce titluri, poate mă poți ajuta. În ceea ce o privește pe Isabel Jewell nu sunt mulțumit de traducerea făcută de junior, preferam să o faci tu, dacă ai chef să corectezi, chiar te rog. P.S. Filmul vechi mi-a plăcut foarte mult. Din păcate, cartea a avut parte de traduceri modeste în limba română. --Donarius (discuție) 19 mai 2019 19:43 (EEST)
Mulțumesc, Florine, și încă o dată îmi cer scuze. --Donarius (discuție) 19 mai 2019 21:22 (EEST)
Să nu mă uiți, te rog. Nu intenționez să-ți iau premiile, oricum n-aș avea timp să te ajung. :) Concurez doar pentru mine și pentru că m-ai îndemnat. --Donarius (discuție) 23 mai 2019 20:16 (EEST)
@Donarius: Rezolvat, cam așa cum ai zis (Unul pe zi). --TerraFlorin [discuție] 27 mai 2019 12:52 (EEST)
Mulțumesc mult. Îți rămân dator cu o ladă virtuală de bere sau orice altceva îți dorești. --Donarius (discuție) 27 mai 2019 13:00 (EEST)

Vasile Pascaru[modificare sursă]

Salut Florin. Știu că ești foarte ocupat dar am totuși o rugăminte. Am pregătit pagina acestui regizor dar din păcate nu am găsit prea multe date biografice, unele sunt chiar contradictorii. Totuși aș posta pagina, poate ai puțin timp ca eventual să corectezi / completezi unele date. Aici am găsit la Referințe singurele date utilizabile despre el. Ar fi păcat să rămână în anonimat. Îți mulțumesc anticipat. --F.hilbert (discuție) 25 mai 2019 12:45 (EEST)

@F.hilbert: Salut, am început eu articolul, ești liber să-l corectezi / completezi, am să mai arunc și eu câte o privire la el când și când. --TerraFlorin [discuție] 25 mai 2019 15:10 (EEST)
Mulțumesc, am terminat și eu. Întrebarea e Vădeni, Krutoiarka sau Krutoiarovka? Punem poza de aici sau nu? --F.hilbert (discuție) 25 mai 2019 17:14 (EEST)
PS Am lămurit-o: Vădeni=Krutoiarovka.
Rezolvat și cu imaginea, e cam aceeași pe toate site-urile. --TerraFlorin [discuție] 25 mai 2019 21:08 (EEST)

Autori SF[modificare sursă]

Doi autori de scrieri SF pe care nu-i avem: Brian Stableford și R. A. Lafferty. P.S. Îmi pare rău că nu ai câștigat, ar fi fost frumos ca Ionutzmovie să-ți fi lăsat măcar premiul pentru diversitate. --Donarius (discuție) 1 iunie 2019 08:25 (EEST)

@Donarius: o să mă ocup și de cei doi scriitori, cât despre premii, deja noi doi le-am primit. satisfacția de a îmbunătăți wikipedia! La noi se va creea un precedent, stau și mă gândesc că unii, inspirați din activitatea lui Ionutzmovie, se vor apuca deja să scrie articole pentru la anul și să le țină salvate în unealta de traducere. M-am gândit și eu la varianta asta cu 2 luni în urmă dar am preferat să public pe loc tot ceea ce lucrez. @Andrei Stroe: probabil că trebuie schimbat regulamentul de la anul, să nu poți publica mai mult de 35 de articole pe zi (sau alt număr la alegere), să existe o lună înainte doar pentru înscrieri, apoi două luni de scris articole și pentru înscrieri și ultima lună doar pentru scris articole. Dar numai dacă este de acord și @Ionutzmovie:. Și să se puncteze dublu articolele mari create prin documentație proprie și nu traduse (care să nu existe în alte limbi sau să fie doar cioturi) --TerraFlorin [discuție] 1 iunie 2019 08:47 (EEST)
Așa este, m-am simițit foarte bine aseară la ultimile articole traduse și mă bucur că nu mi-a sărit nimeni în cap că umplu enciclopedia cu fotbaliști cum am pățit în trecut. Am scris toate articolele în perioada concursului li sunt de acord cu modificările de mai sus pentru concursul viitor. Aș mai vrea să se modifice și anumite lucruri legate de extinderea articolului pentru că am avut multe articole pe care mi-aș fi dorit să le extind de zece ori doar că tabelele m-au oprit din o a face.— Ionutzmovie discută 1 iunie 2019 08:57 (EEST)
Oricum am tot respectul pentru utilizatorii ca dvs., Donarius, Andrei Stroe care este modelul meu pe Wikipedia, Asybaris (aș vrea să mă lase să pot promova articolele lui la AB ca să mai echilibrez balanța de la articolele despre muzicieni care îi deranjează pe unii), Accipiter (îmi pare rău după el, nu înțeleg de ce s-a retras) și alții, utilizatori care fac enciclopedia să meargă înainte. Mă bucur că este mai multă liniște la Cafenea decât în trecut, discuțiile interminabile nu duceau la absolut nimic bun.— Ionutzmovie discută 1 iunie 2019 09:12 (EEST)

Mulțumesc, Florinel. Te-ar interesa o traducere la en:Adventure fiction sau ai momentan alte treburi? Încerc să descâlcesc orizontul pierdut și mă împiedic în tot felul de articole lipsă. --Donarius (discuție) 4 iunie 2019 20:34 (EEST)

Cu plăcere. Dă-i bătaie înainte cu Orizont pierdut, nu te mai încâlci prin toate legăturile roșii. Julieta Strâmbeanu e gata. Urmează Sorin Gheorghiu. --TerraFlorin [discuție] 4 iunie 2019 21:29 (EEST)

Redirecturi redundante[modificare sursă]

Bună ziua și vă mulțumesc pentru traducerea articolului despre William Sanders. După părerea mea, redirecturile William Sanders (scriitor) și William Sanders (writer) sunt redundante în raport cu tilul articolului, deoarece nu e nevoie deocamdată de dezambiguizare, iar în căsuța de căutare parantezele nu adaugă nimic. Cu un efort minim, legăturile interne de la Listă de romane științifico-fantastice și Premiul Sidewise au putut fi corectate pentru a trimite direct la articolul-țintă. Dacă sunteți de acord, voi șterge aceste pagini de redirecționare. --Pafsanias (discuție) 4 iunie 2019 13:53 (EEST)

(conflict de editare) Salut. Nu trebuie să-mi cereți mie voie să le ștergeți dacă considerați că este cazul, eu unul prefer să le las pentru că pe viitor când am să creez pe baza en.wiki diverse articole despre premii și liste de premii, liste de cărți sau liste de autori posibil să mai apară variante roșii cu William Sanders, de multe ori dau înlocuire automată de la writer la scriitor. Dar până atunci mai este. --TerraFlorin [discuție] 4 iunie 2019 14:02 (EEST)
E în regulă, dacă vă ajută (fie și temporar) în munca pe care o faceți, deși nu știu în ce măsură această metodă reprezintă o practică curentă recomandabilă pe proiectul în limba română (mai ales parantezele explicative în limbi străine). --Pafsanias (discuție) 4 iunie 2019 14:09 (EEST)
V-am spus deja, nu folosesc pentru căutare, ci pentru albăstrirea unor liste, exemple sunt multe (aici e unul) --TerraFlorin [discuție] 4 iunie 2019 14:16 (EEST)
Am înțeles, dar îmi mențin poziția, inclusiv cu privire la exemplul dat. --Pafsanias (discuție) 4 iunie 2019 14:19 (EEST)
Exemple sunt mai multe și unele exemple au multe articole în care trebuiesc corectate legăturile interne: [1] [2]--TerraFlorin [discuție] 4 iunie 2019 14:43 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Listă de lucrări de Thomas Eakins[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Listă de lucrări de Thomas Eakins, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Listă de lucrări de Thomas Eakins până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 15 iunie 2019 19:57 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Format:Conflicte coloniale Imperiul Britanic[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Format:Conflicte coloniale Imperiul Britanic, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Format:Conflicte coloniale Imperiul Britanic până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 15 iunie 2019 21:58 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Listă de filme americane din 2012[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Listă de filme americane din 2012, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Listă de filme americane din 2012 până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 16 iunie 2019 00:08 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Lista țărilor după cheltuielile militare[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Lista țărilor după cheltuielile militare, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Lista țărilor după cheltuielile militare până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 22 iunie 2019 02:21 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Listă de romane de fantezie[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Listă de romane de fantezie, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Listă de romane de fantezie până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 25 iunie 2019 03:41 (EEST)