Discuție Utilizator:Terraflorin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Cuprins

Mulțumiri pentru articol[modificare sursă]

Bună ziua, am observat că ați creat acest articol, pentru care vă mulțumesc, și pe care l-am actualizat. Vă aștept din nou pe Wikipedia! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Jobava-ro (discuție • contribuții).

Request[modificare sursă]

Greetings.

Could you create the articles en:Visa policy of Azerbaijan and en:Visa requirements for Azerbaijani citizens in Romanian?

Thank you. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 31.200.21.43 (discuție • contribuții).

Planetes[modificare sursă]

Bună! Am creat articolul despre Planetes, dar un utilizator l-a marcat cu un format care spune să aibă niște erori ortografice sau gramaticale. Poți să corectezi erorile articolului? Cred să fie puține, pentru că am îmbunătățit destul de cunoștința mea a limbii române, dar nu și este limba mea maternă, și uneori eu comit erori. După aceea, cred să poți să scoți indicația erorilor ortografici sau gramaticali din format. Mulțumesc! --Josep Maria Roca Peña (discuție) 10 martie 2016 14:56 (EET)

Titluri[modificare sursă]

Wikipedia:Manual_de_stil#Titluri_de_lucr.C4.83ri Titlurile italice se folosesc doar la romane, piese de teatru sau alte opere literare de sine stătătoare (adică publicate separat) și de dimensiuni considerabile. Poeziile, povestirile și nuvelele scurte nu intră în această categorie, deci nu este cazul să fie scrise cu italice. --Haptokar (discuție) 13 martie 2016 16:36 (EET)

Am vrut să unific Infocaseta Povestire și pentru nuvele dar am omis acest amănunt, mersi. --_florin DF 13 martie 2016 16:37 (EET)
Adică? --Haptokar (discuție) 13 martie 2016 16:38 (EET)
În articolul Dramă la vânătoare.--_florin DF 13 martie 2016 16:47 (EET)

Magi[modificare sursă]

Am creat Melchior (mag) după versiunea engleză. Ar mai fi en:Balthazar (Magus) și en:Saint Caspar. Aș aprecia o mână de ajutor. Mulțumesc. --Haptokar (discuție) 20 martie 2016 20:19 (EET)

Titlu articol[modificare sursă]

O opinie: nu ar fi mai potrivit Codul G decât Codul-G? În articol ați folosit cu precădere forma Codul G. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 25 martie 2016 21:43 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Jaful economic în România[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Jaful economic în România creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Jaful economic în România până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.  —Andreidiscuţie 4 aprilie 2016 18:46 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Listă de dramaturgi români.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 7 aprilie 2016 08:59 (EEST)

Cazul Sorin Cerin[modificare sursă]

Ștergerile dumneavoastră de aici ar intra în categoria vandalism, dacă nu ar fi clar că nu cunoașteți această procedură, care se aplică și în proiectele Wikipedia surori. La întrebarea cine? răspunsul este: comunitatea, prin consensul realizat în urma unei discuții. Căutați în arhive discuția respectivă, de care îmi aduc bine aminte dar pe care nu am timp să o caut acum. Dacă nu sunteți de acord, deschideți o discuție, care va trebui să ducă la un consens. Până atunci, rămânem la status quo.

Remarca dumneavoastră despre „administratori care tot între voi v-ați ales!”, sau „gașca administratorilor” cum o numea Sorin Cerin, ar intra și ea în categoria vandalism în categoria atac la persoană/persoane, dacă...

Pentru cine cunoaște cazul Sorin Cerin în detaliu, inclusiv și mai ales priceperea lui în crearea de clone și utilizarea serverelor open proxy, nu încape îndoială că aici avem de a face cu o clonă în plus. Verificarea checkuser nu e posibilă, fiindcă datele respective au fost șterse de multă vreme. -- Victor Blacus (discuție) 10 aprilie 2016 15:39 (EEST)

Infocasete[modificare sursă]

Puteți folosi acum Infocaseta Actor (ex. Lionel Barrymore) și Infocaseta Film (care a fost unificată cu cea veche, ex. Pe aripile vântului - test pentru a demonstra că funcțioenază necompletat) fără a mai completa câmpurile dacă datele sunt completate deja la Wikidata (la fel ca în cazul Infocasetei Biografi din schema pe care am făcut-o mai demult). De regulă roboții preiau datele de la en:wp astfel că îl puteți folosi necompletat ca să salvați timp.— Ionutzmovie discută 25 aprilie 2016 13:27 (EEST)

Maxim 3[modificare sursă]

Salut,

Sunteți utilizator mai vechi, astfel că știați cu siguranță de faptul că nu e cazul să figureze în pagina de propuneri pentru Proiectul Săpătmînii mai mult de 3 propuneri active/utilizator. Pe cele retrase, vi le afișez aici pentru a nu se pierde. Dacă veți dori, le veți reintroduce treptat pe măsură ce se vor epuiza celelalte. Evident că puteți înlocui oricând una dintre cele 3 rămase cu oricare de aici, dacă vi se pare că prioritatea este alta.

{{propunere PS| Energia solară în România ||Terraflorin|30 mai 2016|subiect despre România - - [[:en:Solar power in Romania]]}} {{propunere PS| Mineritul în România ||Terraflorin|30 mai 2016|subiect despre România - [[:en:Mining industry of Romania]]}} {{propunere PS| Economia Bucureștiului ||Terraflorin|30 mai 2016|subiect despre România - - [[:en:Economy of Bucharest]] }} {{propunere PS| Internetul în România ||Terraflorin|30 mai 2016|subiect despre România - - [[:en:Internet in Romania]] }} {{propunere PS| Investițiile străine directe în România ||Terraflorin|30 mai 2016|subiect despre România - - [[:en:Foreign Direct Investment in Romania]] }}

--Accipiter Q. Gentilis(D) 31 mai 2016 18:37 (EEST) P.S. Nu am mai urmat procedura birocratică deoarece sunt convins că a fost o scăpare din partea dv.

Jaful economic în România[modificare sursă]

Salutare, tocmai ce am observat că a fost ștearsă pagina Jaful economic în România, dar eu cred că motivele nu sunt întemeiate. „Cercetare originală prin sinteză” mi se pare că sună foarte ciudat. Dacă este sinteză înseamnă că citează surse. Și atunci nu este cercetare originală. Eventual este cercetarea acelor surse. Nu-mi amintesc prea bine articolul dar mie mi s-a părut destul de enervant, fiindcă promova opinia propagandei rusești - de fapt mi-am exprimat opinia în pagina de discuție. Dar articolul trebuia îmbunătățit și echilibrat cu puncte de vedere diferite de Vocea Rusiei. Mi se pare ciudat să ștergem articole pentru că ne displace propaganda rusă - de parcă propagandă occidentală nu ar exista - este drept, e mult mai puțin respingătoare, însă tot respingătoare este și aceasta. Dacă nu le place articolul, nu au decât să-l corecteze - subiectul este unul enciclopedic dincolo de orice dubiu. Dacă mai pățești asemenea lucruri pe viitor, te rog dă-mi de știre. —  Ark25  (discuție) 3 iunie 2016 00:02 (EEST)

Propaganda occidentală nu este de stat și monolitică, ci privatizată și diversă. Se poate spune clar că un punct de vedere exprimă vocea Rusiei, dar nu e deloc clar care din marile canale de televiziune americane ar reprezenta propaganda oficială. Motto-ul propagandei rusești este „Orice împărăție dezbinată împotriva ei însăși este pustiită; și orice cetate sau casă, dezbinată împotriva ei însăși, nu poate dăinui.” Pe când Occidentul face taman pe dos: puterea lui e în diversitate și dezbateri în contradictoriu, nu în unitatea de monolit a partidului și statului. Cât privește jelaniile după întreprinderile nerentabile a se vedea en:Creative destruction#Examples: în capitalism întreprinderile nu produc de amoru' artei, ci pentru a face profit. Dacă nu aduc profit și nu mai e nicio speranță să aducă profit, sunt lichidate. Tgeorgescu (discuție) 3 iunie 2016 03:52 (EEST)
Propaganda occidentală este doar disimulată și aparent diversificată. „Privatizații” sunt de fapt tot lingătii establishment-ului sau chiar parte din acesta. Dacă începi să critici prea mult guvernul, mai vezi tu contracte (sau sub-contracte) cu statul la paștele cailor. A se vedea propaganda făcută de mass-media în SUA pentru a sprijini intervenția din Guatemala. O vastă rețea media sprijinind unitatea de monolit a simbiozei Rockefeller-Guvernul SUA.
Motto-ul propagandei rusești este o gargară jenibilă, după părerea mea. Ei sunt dezbinați de foarte multe ori chiar și în rândul familiei - au și o celebră zicală „dacă bărbatul bate femeia, face asta pentru că o iubește”. Dacă până și în sânul familiilor sunt atât de dezbinați, atunci ce să mai vorbim despre împărăție? Iar oligarhii ruși care sunt gata oricând să se măcelărească între ei (dacă nu ar fi așa, atunci de ce nu-și depozitează banii în bănci rusești?) sunt alt exemplu strălucit de dezbinare. Alt exemplu strălucit este pierderea influenței în Ucraina. Rusia este în plin proces de dezintegrare, după părerea mea. Aici există o analiză destul de bună pe tema asta.
Fabricile românești au fost lichidate chiar dacă produceau profit. Ele au fost trecute pe pierderi prin căpușare, adică la un mod forțat, nu datorită ineficienței fabricilor respective. Teoria pe care ai citat-o nu se aplică aici. —  Ark25  (discuție) 5 iunie 2016 12:51 (EEST)
Nu zău, cam ce-a zis Fox News despre Obama în ultimii cinci ani? Tgeorgescu (discuție) 8 octombrie 2016 03:19 (EEST)
Iar răspunsul la întrebarea „De ce proprietarul ei și-a tăiat găina care-i făcea ouăle de aur?” nu poate fi decât o teză de teoria conspirației. Tgeorgescu (discuție) 9 octombrie 2016 00:21 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Călin Georgescu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Călin Georgescu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Călin Georgescu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  25 iunie 2016 12:54 (EEST)

Proiectul săptămâmii[modificare sursă]

Wikipedia:Proiectul săptămânii este actual inactiv (fiind un proiect cu caracter istoric), astfel că e puțin probabil ca propunerea pe care ați adăugat-o recent să mai ajungă vreodată în sitenotice.--Accipiter Q. Gentilis(D) 25 iunie 2016 18:37 (EEST)

Oricum, deja am dat o formă cât de cât a articolului. --_florin DF 25 iunie 2016 18:42 (EEST)
Ok, v-am anunțat ca să nu sperați degeaba.--Accipiter Q. Gentilis(D) 25 iunie 2016 18:47 (EEST)
Totuși se putea bloca foarte simplu procedeul de adăugare a unor propuneri noi, iar proiectul trebuia închis după epuizarea listei de propuneri (doar 5 mai sunt pe roșu). În fine, asta e, spor mai departe în activitatea wikipedistă și multă sănătate. --_florin DF 25 iunie 2016 18:50 (EEST)
Tehnic vorbind eu nu văd de ce s-ar bloca adăugarea de noi propuneri, cine știe, poate va vrea cineva să-l resusciteze și să-l preia cândva. Am pus însă o notă de avertisment, am semiprotejat pagina de discuție și de propuneri și restul paginilor le-am protejat complet. --Accipiter Q. Gentilis(D) 25 iunie 2016 18:56 (EEST) P.S. Notificarea închiderii a fost pusă la la Wikipedia:Cafenea#Discuție tangentă începând cu 13 iunie.

Incognito în...[modificare sursă]

Saint Petersburg sau Sankt Petersburg? --Haptokar (discuție) 16 iulie 2016 09:16 (EEST)

S-o lăsam așa deocamdată, mai facem săpături.--_florin DF 17 iulie 2016 10:07 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Timofei Silistaru[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Timofei Silistaru creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Timofei Silistaru până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  8 august 2016 09:54 (EEST)

Rugăminte[modificare sursă]

Bună seara. V-aș ruga, în măsura în care aveți timp, să creați articole dedicate actorului Alan Bates și compozitorului de muzică de film Mikis Theodorakis. Vă mulțumesc anticipat. --Haptokar (discuție) 1 septembrie 2016 19:24 (EEST)

Poate și Zorba Grecul. --Haptokar (discuție) 1 septembrie 2016 19:29 (EEST)
Mulțumesc. Nu mă uitați, vă rog, nici cu celelalte. --Haptokar (discuție) 3 septembrie 2016 12:00 (EEST)

O întrebare[modificare sursă]

Sunt nelămurit: nu este cam forțată legătura dintre Hamlet și Profu' de engleză? --Bătrânul (discuție) 7 septembrie 2016 12:58 (EEST)

Filmul are legătura cu piesa, invers mai puțin. Dacă filmul oferă o legătură „albastră” către piesă de ce nu ar fi și invers. Dar dacă deranjează se poate scoate. Cel mai fericit caz era ca articolul Hamlet să fie dezvoltat cel puțin la nivelul celui despre film și la secțiunea Vezi și să fie printre ultimele trimiteri (nu unica ca acum). --_florin DF 7 septembrie 2016 14:06 (EEST)
Mulțumesc pentru răspuns. Atunci, să rămână așa (eu sunt împotriva ștergerilor conținutului articolelor, cu excepția cazurilor stringente). Numai bine, --Bătrânul (discuție) 7 septembrie 2016 14:11 (EEST)

Onlyinclude[modificare sursă]

Bună ziua. Am văzut că la articolele de tipul 1900 în literatură folosiți taguri <onlyinclude>, dar pagina respectivă nu e inclusă nicăieri. Există un scop final al folosirii acelor taguri sau doar le-ați preluat ca atare de la en.wp?--Strainu (دسستي‎)  18 septembrie 2016 17:47 (EEST)

Redenumire[modificare sursă]

Interesant raționament! Considerând că filmul este bazat pe carte și poartă în original aceleași titluri. Sper să aveți surse pentru modificarea efectuată, altfel sper să vă rectificați acțiunile, că în conflicte de editare nu doresc să intru. Cele bune, --Silenzio (discuție) 16 octombrie 2016 22:38 (EEST)

Interesant „raționament”! că filmul este bazat pe carte și poartă în original aceleași titluri - vă dau doar un singur contra-exemplu (deși sunt sute de astfel de exemple): Un om în loden bazat pe romanul Moartea vine pe bandă de magnetofon de Haralamb Zincă. Poftiti și surse: http://procinema.ro/filme/poveste-fara-sfarsit http://tv.acasa.ro/poveste-fara-sfarsit https://carturesti.ro/film/poveste-fara-de-sfarsit-the-neverending-story-109919 (ultimul fiind un site specializat în cărti). Numai bine --_florin DF 17 octombrie 2016 08:06 (EEST)
In concluzie cartea in engleză se numește "The Neverending Story" si se traduce "Povestea fără sfârșit", dar filmul care in engleză se numește tot "The Neverending Story" se traduce "Poveste fără sfârșit", adică sursele dumneavoastră ignoră "the"-ul englezesc si "die"-ul german si ne lasă fără "a"-ul românesc. Nu e interesant? Interesant este si exemplul folosit cu cartea lui Zincă, care n-are nicio treaba cu discuția de față.--Silenzio (discuție) 17 octombrie 2016 13:33 (EEST)
Nu văd rostul continuării discuției atâta timp cât sursele mele (sic!) au lămurit problema. Puneți ce titlu vreți, nu îmi pasă, conținutul rămâne același - ai să fie ca la englezi, argumentul suprem!! --_florin DF 17 octombrie 2016 13:37 (EEST)
Am făcut o redenumire, dumneavoastră ați revenit, eu am intrat in discuție sa va atrag atenția ca in germana originalul cărții poarta forma articulata, de asemenea, titlul filmului in originalul englezesc poarta forma articulata (si asta nu e argument suprem, ci e așa cum este), deci nu pricep cum in romană dispare de la carte la film forma articulată? Păcat ca nu va pasă, nu de mine (eu sunt obișnuit cu nepăsarea), ci păcat de munca dumneavoastră: un articol muncit, dar cu un titlu incorect. --Silenzio (discuție) 17 octombrie 2016 14:01 (EEST)
Ati cerut surse, v-am dat surse de încredere (din domeniul respectiv), nu v-au convenit și ati mers spre cercetare originală (cu teoria titlurilor in engleza si germana - irelevantă). Adevărul este că multe filme au titlurile traduse în română total anapoda dar nu e problema noastră să reinventăm altele. De aceea am zis că nu mai are rost discuția si vad ca ne învârtim deja in jurul problemei. (PS - Indiferenta mea era un asa-zis apropo spre dezvoltarea articolului: NU este un articol muncit în acest moment - cel cu filmul). --_florin DF 18 octombrie 2016 07:49 (EEST)
Dacă dumneavoastră considerați sursă de încredere ceva care se exprimă "Poveste fără de sfârșit" nu mai am nimic de adăugat. --Silenzio (discuție) 18 octombrie 2016 15:01 (EEST)

Nuștergerii[modificare sursă]

Saliut Florin! Încă tot pe Terra activezi? Sau poate acum te numești ceva de gen "Kepler452bFlorin"? :) Io m-am alăturat unei echipe din fuorțili galactiși care protejază planeta de invazîili micilor cenușii, micilor negrotei și alte parascovenii. Treaba merge strașnic - dacă vreodată cauți loc de muncî, vorbesc cu șăfu și re rezolvă. Dai tri sticli di vodkă șî treaba-i rezolvatî.

În altă ordine de idei, s-a propus ștergerea paginii - Listă de victime ale regimului comunist din România - s-ar putea să te intereseze subiectul.

Îți urez să ai o zi plină de satisfacții cosmice! —  Ark25  (discuție) 23 octombrie 2016 21:43 (EEST)

Privet, Ark25. Dacă este vorba de discuții inutile și sterile în care „rămâne ca la început” atunci urmărește-o pe cea de deasupra - mai ales că este vorba de aceiași persoană - prin urmare suflu și în iaurt și-mi văd de lungul nasului meu de biet contribuitor la Wikipedia și nu mai intervin în lupte cu iz de adminită. --_florin DF 24 octombrie 2016 19:28 (EEST)
Ie gâlșavă mari pi șier, într-adevăr. Pi șierul Uichipedia :) —  Ark25  (discuție) 25 octombrie 2016 19:32 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Alvaro torres 49315 1c.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Alvaro torres 49315 1c.jpg creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Alvaro torres 49315 1c.jpg până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 octombrie 2016 19:48 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:American Horror Story.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:American Horror Story.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 octombrie 2016 19:55 (EEST)

Părere[modificare sursă]

Salut !

Ați reclamat un atac la persoană și ca atare atacul respectiv a fost șters, dar văd că ați dat revert la această ștergere. Vă respect și vă admir puterea de muncă, dar vă rog să fiți coerent și consecvent în astfel de acțiuni precum aceasta în care tocmai v-ați implicat. Dacă vreți să purtați o discuție cu Silenzio76, aveți la dispoziție pagina dânsului de discuție.--Accipiter Q. Gentilis(D) 30 octombrie 2016 10:25 (EET)

Aveți dreptate - dar vă încălcați propriul sfat (fiți coerent și consecvent): ați șters, ați revenit, ați șters etc. Numai bine --_florin DF 30 octombrie 2016 10:51 (EET)
Dacă ați fi urmărit mai atent ce s-a întâmplat, ați fi putut vedea că am mutat notificarea scrisă pe pagina de discuții despre ștergere, la pagina de discuție a lui Silenzio76, pentru a fi sigur că notificarea îi intră în atenție și pentru a-i da șansa de a-și repara singur eroarea. Dacă ar fi rămas acolo unde am pus-o prima dată, ar fi putut să nu o remarce.--Accipiter Q. Gentilis(D) 30 octombrie 2016 10:57 (EET)

{{subst:db-badfiletype-notice|Fișier:Aurel Baranga.jpg|nowelcome=|{{{key1}}}={{{value1}}}}} Haptokar (discuție) 3 noiembrie 2016 20:31 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Aurel Cărășel[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Aurel Cărășel creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Aurel Cărășel până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 14:17 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Irina Tarasiuc[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Irina Tarasiuc creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Irina Tarasiuc până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 15:28 (EET)

Salut, Terraflorin. Susțin ștergerea paginii. Irina într'adevăr are acoperire în presă, dar nu e decât un subiect de scandal, așa cum probabil era Magda Ciumac odinioară. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 12 decembrie 2016 15:28 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii String[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul String creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/String până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 16:24 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Dan Suciu (informatician)[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dan Suciu (informatician) creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dan Suciu (informatician) până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 16:39 (EET)

Urare[modificare sursă]

Christmas card - geograph.org.uk - 1116591.jpg
Un Crăciun liniștit și luminat vă dorește.
Uliul porumbar

--Accipiter Q. Gentilis(D) 24 decembrie 2016 21:01 (EET)

Request[modificare sursă]

Hello.

Could you create the article en:Foreign relations of Azerbaijan in Romanian like the article Relațiile externe ale României?

Thank you.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 31.200.15.204 (discuție • contribuții).

Afișe filme[modificare sursă]

Știam că Strainu n-o să vrea să importe mii de afișe, dar am încercat. Nu știu cum le copia XXN, însă nu am putea aplica nici metoda lui. Am văzut tabelul respectiv, chiar și dacă i-am cere să pună posterele la filmele cu 1.000.000 de spectatori, tot ar considera că sunt prea multe. Nu te oprește nimeni să le pui la grămadă, eu te susțin și îți garantez c nu vor fi șterse dacă licența este completată corect. Am căutat metode prin care să le pot pune pe toate deodată și să completez o singură dată licența pentru toate, dar cei de la Wikimedia preferă să pună bețe în roate și te obligă se le bagi pe rând...— Ionutzmovie discută 29 ianuarie 2017 12:15 (EET)

Dacă iese bine treaba cu filmele românești, poate ar trebui să propunem o astfel de listă și cu filme străine, sunt multe filme importante care nu au pagină la noi.— Ionutzmovie discută 29 ianuarie 2017 12:19 (EET)
Am putea pune afișele manual dar la un moment dat am claca ... o formulă semi-automată ar fi de dorit. Cât despre filme străine importante ai putea începe dacă ai timp o listă similară (tabel excel) - te poți inspira și de aici: Proiect:Film/Filme esențiale, Proiect:Film/Articole cerute, 100 de ani...100 de filme etc etc --_florin DF 29 ianuarie 2017 12:24 (EET)
Eu zic că s-ar putea pune anumite imagini de pe platourile de filmare chiar la commons folosind {{DP-ro-1956}}, și chiar și afișe. Am observat acest lucru la multe filme de la it.wp (au o licență similară, PD-Italy). Am lăsat mesaj la WP:SR, Strainu cunoaște mai bine situația drepturilor de autor.— Ionutzmovie discută 29 ianuarie 2017 12:27 (EET)
Mie îmi place lista ta de aici, dacă ar fi toate completate am acoperi o mare parte din filmele importante.— Ionutzmovie discută 29 ianuarie 2017 12:29 (EET)
Da, excelentă observație, dar este mult... mult de lucru. Eu, după ce termin cu toate listele astea, o să mă axez pe filme românești și pe cele străine dinainte de anii 1970. --_florin DF 29 ianuarie 2017 12:33 (EET)
Atunci voi face lista pentru cele de după 1970, dar cred că se pot găsi liste gata făcute cu numele și id-ul de pe imdb (știu, mai trebuie să completez o coloană cu titlul în română).— Ionutzmovie discută 29 ianuarie 2017 12:35 (EET)
Poti face și pentru cele străine mai vechi, nu mă deranjează. Încă nu am scos-o la capăt cu tabelul pentru filmele românești. --_florin DF 29 ianuarie 2017 12:46 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Doru Moțoc[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Doru Moțoc creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Doru Moțoc până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 31 ianuarie 2017 00:32 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Teia Sponte[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Teia Sponte creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Teia Sponte până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 25 februarie 2017 01:21 (EET)

Listă de conducători de stat în anul 2010[modificare sursă]

Ma adresez dumneavoastra ca autor al articolului Listă de conducători de stat în anul 2010, pe care il consider un deschizator de drumuri si un mentor. Trebuie de la inceput sa va spun ca apreciez orice contributie la Wikipedia si daca intervin in aceasta o fac doar pentru completari, precizari sau corectuir.si nu distrug nici o data munca unui alt contributor. Pornind de la faptul ca articolul dumneavostra nu e complet tradus va cer pemisiunea de a inlocui textul existent cu o forma noua conceputa de mine dupa modelul francez car mi s-a parut mai bine structurat si pe baza caruia am realizat articolele pentru anii 2011-2017. În acelasi timp am conceput si sunt pe cale sa editez liste cronologice pentru ministrii de externe si intentionez sa realizez si liste cronologice pentru vicepresedinti. Dupa publicare astept cu placere comentariile, contributiile si completarile dumneavostra. Cu stima

Bogdan Uleia (discuție)

Sunteți liber să faceți ce modificări vreți atâta timp cât vor aduce un plus proiectului. Mulțumesc! --_florin DF 10 martie 2017 10:47 (EET)

Alexandru Vlad - regizor[modificare sursă]

Am șters recent o pagină despre acest regizor, însă autorul mi-a cerut să o recuperez, ceea ce am și făcut aici. Am totuși niște îndoieli cu privire la importanța premiilor primite. Ați putea să aruncați o privire?--Strainu (دسستي‎)  16 martie 2017 14:11 (EET)

Nu consider că e notabil - deocamdată - doar o nominalizare la cel mai bun film documentar (scurtmetraj) la Premii Gopo 2015. --_florin DF 17 martie 2017 12:33 (EET)

Actualități[modificare sursă]

La știrea despre blocarea Wikipediei în Turcia, sursa indicată (BBC), dar și alte surse (de exemplu Mediafax), nu vorbesc despre o blocare temporară, la acea dată. „Temporarily blocked” se referă la blocarea altor situri, în trecut. -- Victor Blacus (discuție) 30 aprilie 2017 19:18 (EEST)

Probabil că aveți dreptate, greșeala mea, deși orice astfel de măsură întotdeauna este temporară.--_florin DF 30 aprilie 2017 22:43 (EEST)

Fugașin[modificare sursă]

Poate găsiți ceva surse să salvăm articolul Constantin Fugașin. --Haptokar (discuție) 6 mai 2017 12:47 (EEST)

Salut. Dar nu mi se pare în mare pericol! --_florin DF 6 mai 2017 14:31 (EEST)
OK. Ar mai fi utile articolele Iuri Ozerov (en:Yuri Ozerov (director)) și Soldații victoriei (en:Soldiers of Freedom). Mie nu-mi ajunge timpul să le traduc, poate aveți dvs. timp cândva să o faceți. --Haptokar (discuție) 6 mai 2017 15:26 (EEST)

Despre articolul „Rugozitate”[modificare sursă]

Mai întâi, vă mulțumesc pentru introducerea PPAP în articolul Analiza modurilor de defectare și a efectelor lor-AMDE.Apropo de PPAP, opinia mea este că trebuie să-l dezvoltați mai mult, pentru că acest Proces de Aprobare...nu prea este cunoscut în România și, după câte cunosc, nu se aplică în industria românească. Dacă rămâne așa, va rămâne un ciot. În altă ordine de idei, am "vizitat" articolul Rugozitate, pe care l-ați scris aproape da capo al fine, până ce am mai modificat eu câte ceva. O primă observație: ați introdus un subpunct numit Indice Internațional de Rugozitate. Dar eroarea este total neplăcută, pentru că International Roughness Index IRI (vezi en.wikipedia) este pentru întreținerea drumurilor și se obține prin măsurarea profilului longitudinal al drumului. Or, articolul elaborat de Dvs este pentru rugozitatea suprafețelor metalice. Așadar ar trebui să eliminați IRI din articol (sau să scrieți că e pentru drumuri (roads),însă atunci ar trebui descrise și aparatele de măsurat pentru drumuri, care sunt cu totul altele. Am corectat formula pentru Ra, care este conform standardului românesc actual (cu integrală). Dar chestiunea este alta: după standardul român ordonatele sunt Zi, iar pe schița preluată din articolul Șerohovatost (ru.wikipedia), conform CC BY-SA3.O, ordonatele sunt notate yi. Puteați să adaptați (to remix) schița cu notații în l.română. Ultima remarcă: formula pentru RzJIS, preluată după en.wikipedia, este greșită: trebuia litera SIGMA și în fața Rvi. Dacă aveți alte opinii, vă rog să mă contactați pe pag. mea de discuții (pentru că pe acest subiect "mă pricep"). --Dorimedont (discuție) 15 mai 2017 20:59 (EEST)

Anne Frank[modificare sursă]

Vă salut. Am o rugăminte: mă puteți ajuta cu crearea articolelor despre adaptările cinematografice ale vieții Annei Frank (spre exemplu, cele de aici en:Category:Films about Anne Frank)? Vă mulțumesc anticipat pentru amabilitate. --Haptokar (discuție) 18 iunie 2017 14:40 (EEST)

Schimbare titlu pagina[modificare sursă]

Buna ziua,

As dori sa schimb titlul unei pagini si nu reusesc. Cum as putea face aceasta?

Multumesc anticipat,Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Manuela.nistor (discuție • contribuții).

Bună ziua, există butonul Redenumire sau ALT+SHITF+M dacă considerați că este potrivit un titlu mai bun, dar despre ce articol este vorba. --_florin DF 7 iulie 2017 09:47 (EEST)

Episoade din Urzeala tronurilor[modificare sursă]

Salut! Voiam să te informez că titlurile episoadelor au variante oficiale în română pe HBO.ro. Am observat asta adineauri, văzând că pe pagina principală au folosit titlul „Pradă de război” pentru cel mai recent episod. Vreau să le caut pe toate și să adaug o coloană pentru ele. Ești de acord? —  Andreyyshore  D  C  8 aug. 2017, 12:17 (EEST) 

Salut, am văzut toate modificările, e bine că ai schimbat titlurile în limba română dar era și mai bine dacă existau deja articole pentru fiecare episod, știu că e o muncă titanică dar poate se găsește vreun fan al serialului până la urmă. --_florin DF 8 august 2017 13:36 (EEST)

Convoiul[modificare sursă]

Există Convoiul și Convoiul (film din 1981) care se referă la același lucru. --Haptokar (discuție) 6 septembrie 2017 11:20 (EEST)

Așa e că Strainubot a dat startul la majoritatea filmelor românești care încep cu litera C, trebuiesc unite atunci. --_florin DF 6 septembrie 2017 11:23 (EEST)

Bine_(zeu)[modificare sursă]

Hi, Bine_(zeu) was recently identified as a hoax (false information) on English Wikipedia – in fact, the longest-lasting hoax discovered to date (12 years). What's worse, it has been copied from Wikipedia into various other sources ... Would you be so kind as to delete the article in ro:WP? See https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:List_of_hoaxes_on_Wikipedia Best wishes, and sorry for writing in English. --Jayen466 (discuție) 14 septembrie 2017 19:28 (EEST)

Rezolvat Rezolvat --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2017 12:23 (EEST)

Două filme[modificare sursă]

Bună ziua. Ar fi nevoie de articolele Înghițitorul de săbii și Orgolii (film). Ce spuneți, dați o mână de ajutor? Și dacă mai aveți timp faceți și Omul cu ricșa (en:Rickshaw Man), un film celebru la vremea lui? --Haptokar (discuție) 19 septembrie 2017 11:03 (EEST)

Bună ziua. Două filme, trei filme... Sunteți binevenit să adăugați mai departe în articolele respective tot ce considerați că este necesar. --_florin DF 21 septembrie 2017 11:17 (EEST)
Mulțumesc, am început să adaug. Știți cumva unde-l pot găsi pe Omul cu ricșa? --Haptokar (discuție) 21 septembrie 2017 11:19 (EEST)
Ce aveți în vedere, se găsește filmul pe internet dar nu tocmai legal. --_florin DF 21 septembrie 2017 12:14 (EEST)

Îl faceți, vă rog, și pe Mannix (en:Mannix)? Mulțumesc. --Donarius (discuție) 3 octombrie 2017 08:21 (EEST)

Mulțumesc încă o dată. --Donarius (discuție) 3 octombrie 2017 11:22 (EEST)

Fișier:Valjan-ion.jpg[modificare sursă]

Ai putea adăuga justificarea utilizării cinstite, te rog? //  Gikü  vorbe  fapte  3 noiembrie 2017 15:32 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Transportul feroviar după țară[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Transportul feroviar după țară, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Transportul feroviar după țară până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  3 noiembrie 2017 18:28 (EET)

Sugestie articol[modificare sursă]

After Hours (film). Mulțumesc. --Donarius (discuție) 28 decembrie 2017 17:28 (EET)

Sunt mai multe filme cu acest nume, bănuiesc că e vorba de pelicula lui Martin Scorsese.--_florin DF 28 decembrie 2017 18:13 (EET)
Un articol despre Andrei Finți, vă rog. --Donarius (discuție) 14 ianuarie 2018 15:31 (EET)
Mulțumesc din nou. --Donarius (discuție) 14 ianuarie 2018 17:11 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Gospodin za edin den 1983.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Gospodin za edin den 1983.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  24 martie 2018 00:36 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Doctor Who - Current Titlecard.png[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Doctor Who - Current Titlecard.png. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  24 martie 2018 00:47 (EET)

Afiș de film Omul amfibie[modificare sursă]

Bună ziua, am introdus la acest film afișul românesc, dar dacă nu doriți, se poate înlocui cu cel inițial. Sunt de părere că unde avem posibilitatea să punem postere românești pentru filmele străine, ar fi bine să le punem pe acestea. Aceasta ar elimina printre altele, controversele asupra corectitudinii unui titlu. Cu respect, --F.hilbert (discuție) 2 aprilie 2018 18:25 (EEST)

Salutări, este o idee foarte bună, sunt total de acord cu afișe în limba română. --_florin DF 3 aprilie 2018 11:14 (EEST)
Mulțumesc, cred că vom face o treabă bună. Vă doresc o zi bună. --F.hilbert (discuție) 4 aprilie 2018 07:58 (EEST)

Listă filme[modificare sursă]

Salut, mai ai lista cu filme românești ca să o folosesc ca model pentru cele străine? Poate reușim să le facem automat cu ajutorul lui Strainu.— Ionutzmovie discută 5 aprilie 2018 08:35 (EEST)

Ionutzmovie, asta am folosit eu la ultima tură, dar majoritatea coloanelor din prima filă sunt doar transformări care să țină codul cât de cât inteligibil. Importante sunt coloanele B, H și J (titlul articolului, URL1, URL2), care apar și pe fila a doua, cea pe care am servit-o robotului.--Strainu (دسستي‎)  5 aprilie 2018 20:21 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:Apartment 60.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Apartment 60.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  13 aprilie 2018 13:10 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Cristian Grigorescu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Cristian Grigorescu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Cristian Grigorescu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  13 iulie 2018 23:36 (EEST)

Marele absent[modificare sursă]

Primiți această medalie în semn de recunoștință pentru lunga activitate a Dvs. în domeniul cinematografiei, și să știți că, pentru mine, sunteți Marele absent al acestui proiect! Cu respect profund, //  Gikü  vorbe  fapte  7 septembrie 2018 17:29 (EEST)