Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
JLO 07 - BERCY - OCTOBRE 2012 (8097628058).jpg

„I'm Into You” este un cântec al solistei americane Jennifer Lopez, în colaborare cu interpretul de muzica rap Lil Wayne. Piesa a fost produsă de Stargate și a fost inclusă pe cel de-al șaptelea album de studio din cariera artistei, Love?. Înregistrarea a fost lansată ca cel de-al doilea disc single al materialului de proveniență, urmându-i lui „On the Floor” și fiind distribuit începând cu luna aprilie a anului 2011.

Înregistrarea a fost apreciată de critica de specialitate, majoritatea recenzorilor aclamând influențele tropicale, notând și o serie de similarități cu compozițiile promovate de Rihanna. Cântecul a beneficiat de o campanie de promovare și de un videoclip filmat în Chichén Itzá, Yucatán, Mexic, el fiind regizat de Melina Matsoukas. Având premiera pe data de 2 mai 2011, scurtmetrajul o prezintă pe Lopez în vecinătatea unui sit arheologic maiaș. Artista a interpretat piesa „I'm Into You” în cadrul festivalului Capital FM Summertime Ball din Anglia alături de alte șlagăre din repertoriul său, dar și în timpul emisiunii Alan Carr: Chatty Man, transmisă de postul de televiziune Channel 4.

Compoziția s-a bucurat de succes într-o serie de clasamente unde a activat, atingând prima poziție în Bulgaria, Coreea de Sud și Estonia, dar și poziționări notabile într-o serie de alte ierarhii europene. În acest sens, piesa a debutat pe locul nouă în Norvegia și a devenit cel de-al șaisprezecelea șlagăr de top 10 al lui Lopez în Regatul Unit. Mai mult, „I'm Into You” a câștigat poziții de top 10 în Brazilia și a devenit cel de-al treilea cântec de pe Love? care activează în Billboard Hot 100 (după „On the Floor” și „Papi”).

Știați că?
Știați că?
Nouméa Phare Amédée.JPG
Știri
Știri
Tina Turner 50th Anniversary Tour.jpg
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
2 iunie:
Genseric jefuind Roma

Alte aniversări: 1 iunie2 iunie3 iunie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.