Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Articole de calitate
Conținut recomandat
„Eyes Wide Shut” este un cântec al formației britanice JLS. Piesa este inclusă pe cel de-al doilea album de studio al grupului, Outta This World. Înregistrarea reprezinta pe

al materialului urmând a fi lansat în Regatul Unit pe data de 13 februarie 2011. Compoziția reprezintă o colaborare cu interpretul de muzică rap Tinie Tempah, care apare pe versiune oficială extrasă pe single.

Cântecul a beneficiat de un videoclip oficial și de o campanie de promovare, care s-a materializat printr-o serie de prestații live. Regizat de James Orez, scurtmetrajul a fost apreciat pentru conceptul abordat, dar și pentru efectele speciale care au fost utilizate. Percepția asupra compoziției a fost una majoritar pozitivă, primind recenzii pozitive din partea unor publicații precum Allmusic, Digital Spy sau Entertainment Focus. Formația a interpretat „Eyes Wide Shut” în timpul unor emisiuni televizate precum Alan Carr:Chatty Man, Daybreak sau This Morning, oferind totodată și o serie de interviuri.

Înregistrarea a devenit cel de-al șaselea șlagăr de top 10 al grupului în clasamentul oficial din Regatul Unit, unde a debutat la începutul anului 2011, avansând treptat până pe locul al optulea. În mod similar, „Eyes Wide Shut” a câștigat aceeași poziționare și în Scoția sau în listele digitale. Cântecul a activat și în Bulgaria sau Irlanda, în ambele avansând în top 20, în primul teritoriu fiind cel de-al doilea cel mai mare succes al grupului, după „Beat Again”.

Știați că?
Știați că?
Tenebrio molitor (meelworm).jpg
Știri
Știri
Alexei Navalnîi
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
30 noiembrie:
Bătălia de la Sinope

Alte aniversări: 29 noiembrie30 noiembrie1 decembrie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.