Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Articole de calitate
Conținut recomandat
Discografia interpretei americane Ashanti Douglas se compune din douăzeci și cinci de discuri single, zece albume (cinci albume de studio și alte cinci albume de compilație) și un album video.

Cântăreața a debutat în muzică în anul 2001 când a lansat discul single „Always on Time”, ce reprezintă o colaborare cu artistul rap Ja Rule. Piesa a obținut locul 1 în Billboard Hot 100 și în Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs. Ulterior, în 2002, Douglas și-a lansat discul single de debut în cariera independentă, „Foolish”, cântecul fiind realizat fără interpreți adiționali. „Foolish” s-a clasat pe locul 1 în Statele Unite ale Americii, unde a staționat timp de zece săptămâni consecutive. Materialul discografic de debut, intitulat Ashanti, a intrat pe locul 1 în Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 503.000 de exemplare în prima săptămână. De pe acesta au mai fost promovate melodiile „Happy” și „Baby”, ambele clasându-se în top 20 în S.U.A.

Cel de-al doilea album de studio al artistei, Chapter II, a fost lansat în vara anului 2003, de pe acesta fiind promovate discurile single „Rock wit U (Awww Baby)”, „Rain on Me” și „Breakup 2 Makeup”. Dintre acestea, primul a devenit cel mai bine poziționat în clasamente, cel de-al doilea a devenit un cântec de top 40 la nivel mondial, în timp ce „Breakup 2 Makeup” nu a intrat decât în clasamentul Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs, unde a obținut doar locul 76. Concerte Rose, al treilea material discografic a debutat pe locul 7 în Billboard 200 și a oferit discul single „Only U”, cel mai bine clasat cântec al interpretei în Europa.

După o perioadă de patru ani de zile în care nu a fost eliberat niciun album de studio, Ashanti a lansat materialul The Declaration ce s-a poziționat pe locul 9 în United World Chart. The Declaration a fost promovat prin intermediul discurilor single „The Way That I Love You”, „Body on Me” și „Good Good”.

Știați că?
Știați că?
Allactaga major.jpg
Știri
Știri
Remise du Prix Sakharov à Aung San Suu Kyi Strasbourg 22 octobre 2013-18.jpg


Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
27 februarie:
Reichstagul incendiat

Alte aniversări: 26 februarie27 februarie28 februarie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.