Discuție Utilizator:Andrei Stroe

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Modificarea paginii Virgil Almasanu[modificare sursă]

Mutat la Discuție:Virgil Almășanu

Interlingual[modificare sursă]

Buna ziua,

Am scris un articol  : CHestiunea palestiniana in opera lui Mahmoud Darwish. Insa am in josul paginii un mesaj cum ca nu se leaga de niciun element de wikidata. Eu am adaugat la inceput o legatura interlingual:

https://www.researchgate.net/publication/307170093_Other_Barbarians_Will_Come_Intertextuality_Meta-Poetry_and_Meta-Myth_in_Mahmud_Darwish%27s_Poetry_in_Hala_Khamis_Nassar_and_Najat_Rahman_eds_Mahmoud_Darwish_Exile%27s_Poet_Critical_Essays_Northampton_MA_I

In orice caz, acest articol in limba engleza se leaga de articolul meu. Ma puteti ajuta sa nu imi mai apara acest mesaj in josul paginii?

Multumesc!

Mina.dan80 (discuție) 27 ianuarie 2018 17:39 (EET) Mina.dan80

Pagina stearsa[modificare sursă]

Salut! Azi am creat o pagina pe care tu mi-ai sters-o si nu am apucat sa salvez continutul acesteia. Oare ce pot face ca sa recuperez ce am scris acolo si sa nu fi fost totul de pomana...Multumesc! Articolul era " Pop Viorel Mihai ". Nume utilizator: Iulian Vlad Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iulian Vlad (discuție • contribuții).

Dandy[modificare sursă]

Bună Andrei. Am vrut să redenumesc pagina Dandism în Dandy, dar am greșit și am redenumit-o Dany. Nu mai pot să corectez - pagina Dandy este un redirect deja și anularea nu a mers. Poți să mă ajuți? Mulțumesc. --Babu (discuție) 4 mai 2018 21:46 (EEST)

Rezolvat Rezolvat de Silenzio76. —Andreidiscuție 7 mai 2018 10:36 (EEST)

Fără titlu[modificare sursă]

Sat Muncei Vasui si nu sat Muncei Vaslui Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 91.249.163.94 (discuție • contribuții).

@91.249.163.94: Nu înțeleg contextul în care ați scris acest mesaj. Puteți detalia? Eventual da o legătură către pagina vizată? —Andreidiscuție 7 mai 2018 10:37 (EEST)

Arhivare[modificare sursă]

Salut. Văd că Andrebot n-a mai arhivat nimic la mine din februarie, deși în alte părți a mai muncit. E ceva greșit în configul meu?--Strainu (دسستي‎)  7 mai 2018 01:23 (EEST)

@Strainu: E un link către Twitter pe acolo și țipă spamfilterul. —Andreidiscuție 7 mai 2018 11:05 (EEST)
Am arhivat manual, dar e ciudat, că tweeter nu e banat.--Strainu (دسستي‎)  7 mai 2018 11:55 (EEST)
@Strainu: Acum merge. Linkuri către twitter mai există și în alte mesaje, dar se plângea de acel prim mesaj care conținea un link către subpagina search a lui Twitter, care e în blacklistul global. —Andreidiscuție 7 mai 2018 12:02 (EEST)
Da, am niște probleme cu conectivitatea și nu mi se încărcase tot blacklistul. My bad. Mersi--Strainu (دسستي‎)  7 mai 2018 13:45 (EEST)

Infocaseta Militar[modificare sursă]

V-aș ruga să operați modificările necesare pentru ca la decorații să preia și momentul decorării (zi sau an). Mulțumesc anticipat. --Donarius (discuție) 7 mai 2018 13:40 (EEST)

Tech News: 2018-19[modificare sursă]

7 mai 2018 19:27 (EEST)

Evaluare[modificare sursă]

De ce Ștefan Holban (deputat) este C, iar Paul-Mihu Sadoveanu doar Început? --Donarius (discuție) 8 mai 2018 12:21 (EEST)

Fair enough. —Andreidiscuție 8 mai 2018 12:23 (EEST)
Ambele sunt, oricum, undeva la granița între C și start. Un articol C are o structură emergentă (nu una definitivă sau completă, dar la un nivel mediu de dezvoltare) pe secțiuni și un nucleu de surse. Cele două articole o au pe a doua, dar prima e puțin incipientă —după cum îmi pare că denotă secțiunile „Biografie” pe care le au ambele: tot articolul e o biografie, e de așteptat ca secțiunile să trateze aspecte ale acelei biografii.
În tot cazul, la cele pe limită e puțin important în care parte se pun, dar e bine ca încadrarea să fie unitară. —Andreidiscuție 8 mai 2018 12:29 (EEST)
Sunt de acord că articolul are lipsuri, dar măcar nu am lăsat aspecte nereferențiate. Nu poți scoate un articol de calitate cu câteva surse existente, care se mai și contrazic între ele. Tratarea unui subiect poate fi exhaustivă și în cazul unui articol mic, dacă sunt preluate date din toate sursele existente. --Donarius (discuție) 8 mai 2018 12:36 (EEST)
Niciuna din evaluările pe care le fac nu e un reproș. Dimpotrivă. E greu să scrii un articol de la zero și din prima zi să-ți iasă peste clasa „Început”. Un articol C din prima zi e o realizare și ceva de lăudat. La articolele de calitate în general se lucrează, chiar și la traduceri trebuie migălit bine de tot să ajungă AC.
Dacă e exhaustivă sau nu tratarea, nu am căderea să evaluez atât de rapid: oricum, gradul de acoperire în amănunt a subiectului este criteriu doar pentru AB și AC. E adevărat că și un articol scurt poate fi AB sau AC fără probleme dacă acoperă subiectul bine, dar clasele astea nu pot fi atribuite la o primă lectură, eventual în diagonală, pe care o fac când mă uit pe Special:Pagini noi. —Andreidiscuție 8 mai 2018 12:41 (EEST)

De ce apare o listă a președinților Uruguayului în articolul despre instituția președintelui?[modificare sursă]

Bună seara, Nu înțeleg motivul pentru care la articolul despre instituția Președintele Uruguayului a fost inserat un tabel cu o listă a președinților Uruguayului. Mie mi se pare că lista respectivă este complet inutilă pentru că:

  • 1. Nu apar toți președinții, ci sunt cumva prezentați pe sărite.
  • 2. După acel articol am creat altul cu Lista conducătorilor Uruguaylui care prezintă mai multe informații.

Dacă se dorește adăugarea unei astfel de liste, poate ar fi mai bine să se adauge în articolul despre instituția prezidențială un „Vezi și“ cu legătură către articolul respectiv. Mulțumesc. --Sfântul (discuție) 8 mai 2018 20:34 (EEST)

  1. Se rezolvă prin completarea datelor la Wikidata. (Și eventual prin repararea unor mici probleme ale robotului lui Magnus).
  2. Separarea listei de articolul despre funcție mi s-ar părea necesară doar dacă ar fi vorba de un articol mare, dar rareori e cazul. —Andreidiscuție 8 mai 2018 20:39 (EEST)

Imposibilitate de traducere a paginii Multimeter[modificare sursă]

Buna ziua,

Va solicit ajutorul în solutionarea unei probleme pe care o intampin la traducerea in limba Romana a paginii Multimeter.

Când incerc sa traduc aceasta pagina primesc urmtorul mesaj: "Aceasta este o traducere încă nefinalizată a utilizatorului Pentamaker. Asigurați-vă că vă coordonați cu utilizatorul care a efectuat traducerea curentă."

Traducerea acestei pagini nu exista insa, iar eu nu stiu cum sa procedez mai departe, deoarece daca dau click pe butonul "Traducere noua", sunt trimis pe pagina mea cu traduceri in curs.

Va multumesc. --Sadang (discuție) 12 mai 2018 12:46 (EEST)

@Sadang:: aveți următoarele variante:
  • contactați utilizatorul Pentamaker care a început traducerea și a lăsat-o neterminată și nepublicată;
  • cereți ajutorul dezvoltatorilor uneltei la mw:Talk:Content translation;
  • faceți traducerea fără ajutorul uneltei de traducere. —Andreidiscuție 14 mai 2018 09:17 (EEST)

Acorduri[modificare sursă]

Urmărind infocaseta articolului Kārlis Ulmanis observ formulări eronate gramatical de genul „al 4-lea președintele Letoniei” sau „Primul Prim ministrul Letoniei”. Ar trebui găsită o soluție pentru realizarea corectă a acordului în infocasetă, inclusiv pentru transformarea majusculelor în litere mici (președinte în loc de Președinte). --Donarius (discuție) 14 mai 2018 15:07 (EEST)

Ce e de făcut deocamdată este să schimbăm la Wikidata denumirile funcțiilor (de la itemurile corespunzătoare funcțiilor) la varianta nearticulată. Există la Wikidata o nouă funcționalitate, aceea a „lexemelor”, dar încă nu am studiat-o; ea are un potențial pentru netezirea tuturor acestor asperități. —Andreidiscuție 14 mai 2018 15:10 (EEST)

Formatul:Citation introduce ghilimele americane ("") în citarea titlului articolului ca în Nicolae Ciobanu (critic literar). Aceeași problemă am constatat-o și la cite journal/citat revistă. Ar trebui modificate în ghilimele românești („”). --Donarius (discuție) 14 mai 2018 19:30 (EEST)

Tech News: 2018-20[modificare sursă]

15 mai 2018 01:22 (EEST)

Fotbal[modificare sursă]

Nu mă pricep la acest subiect și am de-a face mai mereu cu astfel de modificări și nu știu dacă să la dau revert sau nu. Acea echipă chiar e fondată în 1947? Acum cred că sunt vreo 3 astfel de articole în legătură cu Steaua și toate au informații întortocheate.--DieselEngineRO (discuție) 15 mai 2018 14:07 (EEST)

Echipa actuală e înființată în 2017, asta trebuie să reflecte articolul. E adevărat că clubul lor a avut secție de fotbal și între 1947–1998, dar nu e aceeași echipă. Articolul este despre echipă. —Andreidiscuție 15 mai 2018 14:15 (EEST)

Infocaseta povestire[modificare sursă]

Bună seara. Au apărut unele erori în Infocaseta povestire, doar în unele articole: ex. Aureola neagră, nu și în Un mesaj imperial. Presupun că se datorează faptului că parametrii nu sunt precizați în primul articol, dar acolo ei nu sunt necesari spre deosebire de al doilea articol, unde sunt necesari. Vă rog frumos să faceți corecturile necesare în formatul infocasetei pentru a nu mai apărea aceste erori. Vă mulțumesc încă o dată pentru amabilitate. --Donarius (discuție) 17 mai 2018 20:23 (EEST)

Am văzut și eu asta la mai multe casete, acolo unde articolele respective nu sunt asociate niciunui item de la Wikidata. Soluția imediată este crearea respectivelor itemuri, dar e nevoie și de altceva la casete. Încă mă gândesc care ar fi soluția optimă pentru evitarea erorilor în asemenea cazuri, dacă ar trebui să țin cont în Modul:Wikidata sau în formatele folosite ({{Listă de la Wikidata}} și rudele lui). —Andreidiscuție 17 mai 2018 21:07 (EEST)
Așa este. Am remarcat acum că eroarea apare numai în articolele recente fără item Wikidata. --Donarius (discuție) 17 mai 2018 21:16 (EEST)
Cred că am rezolvat. —Andreidiscuție 18 mai 2018 15:21 (EEST)
Vă mulțumesc. Profit de ocazie să vă semnalez o eroare existentă în Infocaseta Militar, care nu mai extrage din Wikidata bătăliile, lăsând un spațiu gol, deși există informații. Spre exemplu Gheorghe Mihail. --Donarius (discuție) 19 mai 2018 17:42 (EEST)
Era o regresie. —Andreidiscuție 27 mai 2018 16:14 (EEST)

Probleme de afișare[modificare sursă]

Bună ziua,

Vă scriu acest mesaj în urma modificării de aici. Nu știu dacă modificarea e motivul, dar acum infocaseta din articolul meu nu mai afișează părțile implicate în conflict. Cum nu mă pricep deloc la astfel de lucruri, vă rog pe dumneavoastră să verificați ce nu este în regulă. Dacă efortul nu e prea mare și vă găsiți un pic de timp liber, poate reușiți și o modificare a infocasetei pentru a permite separarea victimelor pe tabere de conflict, după modelul din engleză. Eu am fost obligat să recurg la un artificiu pentru a evidenția victimele palestiniene și „victimele” israeliene. Vă mulțumesc anticipat măcar pentru repararea primei probleme. --Nenea hartia (discuție) 18 mai 2018 22:20 (EEST)

Tech News: 2018-21[modificare sursă]

21 mai 2018 20:33 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul TPTB a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 22 mai 2018 03:41 (EEST)

Articol[modificare sursă]

Legislația de la Medina este un articol pe care trebuie sa-l public pe wikipedia. Am un termen foarte scurt, pana pe 31 mai 2018. Pana acum am lucrat singura si nu am reusit sa fac din acest articol unul acceptat. Va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc. Daniela Serbu

@Daniela Serbu: Majoritatea etichetelor se referă la versiunea din iunie anul trecut. Observ că Utilizator:Vladac06 a lucrat recent la articol, l-a adus la o formă destul de bună și a făcut ca majoritatea etichetelor să fie caduce și să fie la un pas de eliminare. Totuși, am observat că ultima dv. editare a cam distrus formatarea articolului în conformitate cu formatul standard: s-au eliminat legături interne, s-a distrus formatarea. Aș începe prin a anula acea modificare și a reface editările dv. (sau doar prin a restaura formatarea), vedeți linkul pe care vi l-am dat în fraza anterioară pentru cum se face și ce rol aveau acele marcaje pe care le-ați eliminat. Încă ceva ar fi să vă citați și dv. sursele prin note de subsol (indicând pagina din lucrarea din bibliografie pe care se sprijină fiecare afirmație). Vedeți tot cum a procedat Vladac06 pentru a introduce note (acele taguri <ref>), și instrucțiunile de la Ajutor:Note. —Andreidiscuție 25 mai 2018 20:41 (EEST)

Rugăminte[modificare sursă]

Salut Andrei!

Am făcut o pagină de proiect - Proiect:România în Primul Război Mondial - și te rog să-i faci tu formatele acelea specifice pe care le introduci la proiecte, cu cine se ocupă, articole incluse etc. --Macreanu Iulian (discuție) 26 mai 2018 08:12 (EEST)

Am creat structura automată. Cel mai important e că deocamdată s-a creat {{Proiect România în Primul Război Mondial}} cu care pot fi etichetate paginile de discuție ale articolelor (imaginea am ales-o din cele figurate mai în prim plan, dar se poate schimba de aici). Am văzut că proiectul are deja o scară de importanță diferită de cea standard, va trebui să modific un pic, dar la urmă voi putea genera și tabelul cu statistici ale articolelor pe categorii de importanță și stadiu de dezvoltare. Oricum, deocamdată nu sunt articole etichetate. —Andreidiscuție 27 mai 2018 15:30 (EEST)
Mulțumesc Andrei!
Cred că e ușor de echivalat nivelul de ierarhizare folosit în proiect cu formatele standardizate. Fă-o tu cum crezi că e corect. --Macreanu Iulian (discuție) 28 mai 2018 07:38 (EEST)
Sistemul are, văd eu, 6 niveluri, în schimb cel implicit are doar 4. Voi avea nevoie de o extindere, dar nu o văd prea grea. —Andreidiscuție 28 mai 2018 12:11 (EEST)
Macreanu Iulian Am rezolvat partea tehnică și am clasificat deja câteva articole. Un cron job va rula cam o dată pe săptămână să actualizeze statistica de la Proiect:România în Primul Război Mondial/rezumat, care este deocamdată transclus în Proiect:România în Primul Război Mondial/Structura proiectului, dar care poate fi pus oriunde se dorește. Eu pot eticheta ușor cu {{Proiect România în Primul Război Mondial}} articolele menționate în acea pagină, dar în plus oricare articol e de dorit să fie inclus poate fi etichetat la fel și se va regăsi (prin pagina sa de discuție) în categoriile corespunzătoare. —Andreidiscuție 6 iunie 2018 11:01 (EEST)

Muțumesc Andrei! --Macreanu Iulian (discuție) 10 iunie 2018 09:52 (EEST)

Wikidata[modificare sursă]

Bună seara. Constat de câteva zile apariția unei modificări în modul de lucru de la Wikidata și aș dori să vă cer un sfat. De exemplu, până cu câteva zile în urmă cream itemul, scriam instance of..., completam human și apoi o luam în ordine: zi naștere, loc, zi deces, loc, ocupație etc. În căsuța proprietăților îmi apărea singură o listă de sugestii când așezam mouse-ul pe ea, iar odată ce cream o proprietate în căsuța proprietății de mai jos îmi dispărea proprietatea deja creată, fiind înlocuită cu o proprietate nouă. Nu știu dacă înțelegeți ce vreau să spun. De vreo două zile trebuie să tastez eu proprietatea pe care o vreau (sau măcar o literă sau două din denumirea ei pentru a primi ceva sugestii) și după crearea proprietății în lista de sugestii din căsuța proprietăților de mai jos nu-mi dispare proprietatea nou creată.

Poate e o modificare în modul de lucru de la Wikidata, poate e o setare pe care am debifat-o fără să-mi dau seama, ideea e că-mi doresc să revin la modul anterior de lucru, cu sugestii inteligente de proprietăți fără tastarea vreunei litere și cu modificarea sugestiilor în funcție de proprietățile create. Nu era necesar să-mi imaginez eu cam ce proprietăți sunt necesare, deoarece când așezam mouse-ul pe căsuță, fără să tastez nimic, mi se deschidea, în funcție de alegerea mea de la „instance of...”, o listă de sugestii, pe care le selectam pe rând și le completam. Dvs. ați lucrat mult în Wikidata și înțelegeți, sper, ce am vrut să spun. Puteți să mă ajutați cu un sfat? --Donarius (discuție) 27 mai 2018 21:58 (EEST)

Înțeleg perfect, și eu lucrez la fel acolo. Am să mă uit la Wikidata să văd ce anume s-a schimbat. —Andreidiscuție 27 mai 2018 22:42 (EEST)
@Donarius: Hey, sugestiile alea nu apăreau vreo două săptămâni, din cauza unor probleme tehnice la toate proiectele Wikimedia... Acum funcționează, sper că și la tine e ok. //  Gikü  vorbe  fapte  10 iunie 2018 15:10 (EEST)
@Gikü: Da, Gikü, am remarcat că au început să funcționeze din nou așa cum trebuie. --Donarius (discuție) 10 iunie 2018 15:26 (EEST)

Tech News: 2018-22[modificare sursă]

29 mai 2018 15:40 (EEST)

Schimbarea titlului unei pagini[modificare sursă]

Buna ziua,

As dori sa schimb titlul unei pagini la care nu sunt administrator. Am incercat sa creez alta pagina noua, dar m-a redirectionat catre pagina existenta. Cum pot avea drepturi de administrator sau ce este de facut in acest caz? Multumesc! --Omaftei (discuție) 4 iunie 2018 17:10 (EEST)

Tech News: 2018-23[modificare sursă]

5 iunie 2018 00:54 (EEST)

Mentenanță CS1: Limbă nerecunoscută[modificare sursă]

Andrei, poți face ceva cu eroarea care apare în articolele din Categorie:Mentenanță CS1: Limbă nerecunoscută, mi se pare că e de la Modul:Citation/CS1. Mai e una de la editorul vizual când încerci să introduci referințe și adaugă data în loc de date (afișează Parametru necunoscut |data= ignorat (posibil, |date=?) (help)), cred ca ar fi trecut totuși data aici. Am văzut și discuția de aici, unde ai menționat „Dacă ați întâmpinat probleme cu ele, e momentul să dați exemple ca să poată fi reparate.” N-am fost activ atunci, însă sper că problemele semnalate pot fi reparate, pentru cei care folosesc editorul vizual aceste erori sunt tare enervante.— Ionutzmovie discută 5 iunie 2018 12:25 (EEST)

Funcții[modificare sursă]

Bun, dacă scriem "Conducător" și "Führer" cu litere mici, de ce nu scriem și "majestatea sa", "papa" sau "patriarhul" cu litere mici? Care este explicația ta pentru acest dublu standard? --Sebi Buduroi '99 6 iunie 2018 02:26 (EEST)

Nu e niciun dublu standard, așa se scriu „papa” sau „patriarhul”, cu litere mici. „Majestatea sa” este o formulă protocolară, pe care noi nu o folosim nicăieri, decât tot între ghilimele sau în citări, și pe care o scriem așa cum o scrie sursa pe care o cităm. —Andreidiscuție 6 iunie 2018 10:52 (EEST)
Eu asta și ziceam, că este dublu standard. Peste tot apar scrise cu litere mari, iar tu mi-ai reproșat că în limba română funcțiile se scriu cu litere mici. Deci, cum facem? Mă apuc să scriu cu litere mici papa, patriarhul, majestatea sa, alteța sa de pe toate paginile rowiki, sau scriu Conducător și Führer cu litere mari, așa cum se scrie în mod normal, inclusiv în acte oficiale șamd? --Sebi Buduroi '99 7 iunie 2018 21:48 (EEST)
Da, dar nu demonstrativ, ci cu discernământ. Ține cont de ce am mai zis: că ce e în ghilimele de citare se scrie exact ca în sursa din care citezi și că formulele protocolare nu sunt funcții și se supun altor uzanțe, precum și că nu documentele oficiale sunt cele după care ne ghidăm, ci sursele secundare de încredere. —Andreidiscuție 8 iunie 2018 09:27 (EEST)
Bun, deci scriu cu litere mici papa, patriarhul, majestatea sa, alteța sa etc., am înțeles. --Sebi Buduroi '99 9 iunie 2018 17:32 (EEST)
Nu, n-ai înțeles. Mai citește o dată, scris este, dacă scriu de două ori nu înseamnă că a doua oară o să citești mai bine și mai atent. —Andreidiscuție 9 iunie 2018 18:48 (EEST)
Bun, lăsând la o parte formulele protocolare, "papă" și "patriarh" se scriu cu majusculă sau nu? --Sebi Buduroi '99 10 iunie 2018 15:57 (EEST)
@Sebi Buduroi '99: insistența dvs. pe această pagină de discuție este la limita trollingului. Andrei Stroe v-a răspuns foarte clar, nu vă prefaceți că nu înțelegeți.
Ca să nu mai fie loc de interpretări: „papă” și „patriarh” se scriu cu majusculă sau cu minusculă în funcție de context:
La începutul unei fraze se scrie cu majusculă: Patriarhul actual al Bisericii Ortodoxe Române este Daniel Ciobotea.
În interiorul frazei se scrie cu minusculă: El i-a trimis o scrisoare patriarhului.
În citările din diferiți autori (citări puse între ghilimele și referențiate) se folosește exact grafia autorului respectiv, cu majusculă sau cu minusculă. De exemplu: „...se făcu Patriarhului propunerea de a-l sfinți pe Daniil Kritopulos ca Mitropolit al Țării Românești”.[1] --Bătrânul (discuție) 10 iunie 2018 19:07 (EEST)
  1. ^ Nicolae Iorga, Istoria Bisericii Românești și a vieții religioase a Românilor, Tipografia „Neamul Românesc”, Vălenii de Munte, 1908, p. 23
Nu e problema de trolling, căpitane. Când pun două întrebări și mi se răspunde cu "da", e normal să fiu confuz. Acum am înțeles, o seară frumoasă. --Sebi Buduroi '99 11 iunie 2018 20:38 (EEST)
Sebi Buduroi '99 Tonul dvs. mi se pare mai mult decât obraznic, în condițiile în care vorbiți cu oameni mai maturi și experimentați ce nu vă „tracasează” din răutate.--Cumanul B. (discuție) 11 iunie 2018 20:54 (EEST)
Nu am venit aici ca să primesc lecții de morală. Nu aveți de unde ști cât de matur/experimentat sunt eu, și nu știu cum vă puteți da seama de tonul cuiva din scris (eu știam că acest lucru se aplică doar atunci când vorbești cu cineva). Pur și simplu am venit să-i pun o întrebare domnului AndreiStroe, nu văd rostul intervențiilor domniilor voastre. Dacă vreți să căutați scandal, n-aveți decât, eu unul mă retrag și nu mai răspund provocărilor. Încă o dată, o seară frumoasă! --Sebi Buduroi '99 11 iunie 2018 21:06 (EEST)
Faceți progrese și îmi pare bine. O seară frumoasă la fel.--Cumanul B. (discuție) 11 iunie 2018 21:16 (EEST)

Stergere pagina[modificare sursă]

Buna,

De ce mi-ai sters continutul de pe pagina? Stiu ca nu erau destule referinte, dar urma sa le adaug. :) Altceva ce era gresit? Multumesc!

--Omaftei (discuție) 6 iunie 2018 17:19 (EEST)

Tonul și exprimarea de reclamă, dată de judecăți de valoare și alte formulări ca „performanță constant recunoscută”, „unic prin format și participare” — îmi vine greu să cred că asemenea formulări provin din niște surse de încredere independente de subiect. Nu genul acesta de conținut vrem să-l oferim cititorilor și reutilizatorilor. —Andreidiscuție 6 iunie 2018 17:23 (EEST)

Stećci[modificare sursă]

Hey, adaugi te rog bibliografia? Referințele nu duc nicăieri. //  Gikü  vorbe  fapte  8 iunie 2018 18:02 (EEST)

Infocaseta Revistă[modificare sursă]

Bună seara. La Plaisir de France (revistă), infocaseta preia titlul articolului (cu tot cu precizarea din paranteze) în loc să preia parametrul din wikidata. Sunteți, vă rog, amabil să corectați infocaseta? Mulțumesc. --Donarius (discuție) 8 iunie 2018 19:41 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Sorscontent1 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 11 iunie 2018 16:41 (EEST)

Tech News: 2018-24[modificare sursă]

12 iunie 2018 00:55 (EEST)

Filter for WP0 abuse[modificare sursă]

Hi! Could you create a Special:AbuseFilter for WP0 uploads? You can copy it from fi:Toiminnot:Väärinkäyttösuodatin/153. After this they can't upload copyviolated files (like Fișier:MANEL ZELOY.ogg) in this wiki. The same filter is already enabled on many wikis. Stryn (discuție) 12 iunie 2018 16:32 (EEST)

Done, thanks for letting me know. —Andreidiscuție 12 iunie 2018 16:34 (EEST)

Email[modificare sursă]

Buna ziua,

Am citit descrierea dvs. si v-am trimis email.

Va multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Stegarescu Ciprian (discuție • contribuții).

Bună ziua, Stegarescu Ciprian. Nu primesc emailuri de la Wikipedia. Tot ce aveți de spus vă rog să spuneți aici. —Andreidiscuție 13 iunie 2018 10:22 (EEST)

Tech News: 2018-25[modificare sursă]

19 iunie 2018 00:47 (EEST)