Discuție Utilizator:Andrei Stroe

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Modificarea paginii Virgil Almasanu[modificare sursă]

Mutat la Discuție:Virgil Almășanu

Interlingual[modificare sursă]

Buna ziua,

Am scris un articol : CHestiunea palestiniana in opera lui Mahmoud Darwish. Insa am in josul paginii un mesaj cum ca nu se leaga de niciun element de wikidata. Eu am adaugat la inceput o legatura interlingual:

https://www.researchgate.net/publication/307170093_Other_Barbarians_Will_Come_Intertextuality_Meta-Poetry_and_Meta-Myth_in_Mahmud_Darwish%27s_Poetry_in_Hala_Khamis_Nassar_and_Najat_Rahman_eds_Mahmoud_Darwish_Exile%27s_Poet_Critical_Essays_Northampton_MA_I

In orice caz, acest articol in limba engleza se leaga de articolul meu. Ma puteti ajuta sa nu imi mai apara acest mesaj in josul paginii?

Multumesc!

Mina.dan80 (discuție) 27 ianuarie 2018 17:39 (EET) Mina.dan80

Pagina stearsa[modificare sursă]

Salut! Azi am creat o pagina pe care tu mi-ai sters-o si nu am apucat sa salvez continutul acesteia. Oare ce pot face ca sa recuperez ce am scris acolo si sa nu fi fost totul de pomana...Multumesc! Articolul era " Pop Viorel Mihai ". Nume utilizator: Iulian Vlad Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iulian Vlad (discuție • contribuții).

Tech News: 2018-27[modificare sursă]

3 iulie 2018 03:46 (EEST)

Vandalizări neașteptate[modificare sursă]

Se pare că cineva tocmai a făcut redenumiri care are legătură cu vandalismul. Este vorba despre utilizatorul L E M G T H. V-aș ruga să vedeți schimbările făcute de acesta. Web Source Content (Discuție) 3 iulie 2018 10:15 (EEST)

Gerovital Cosmetics[modificare sursă]

Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti ce anume din continutul articolului este considerat publicitate. Asa cum explicam unui alt utilizator, in acest moment exista un articol in limba engleza despre medicamentul Gerovital, dar nu si despre produsele cosmetice Gerovital, care trebuie clar delimitate de medicament. Este totusicel mai important brand romanesc de cosmetice, recunoscut atat la nivel local, cat si international si cred ca merita un articol pe wikipedia. Voi modifica articolul in asa fel incat sa nu fie considerat reclama.

--Charm1707 (discuție) 4 iulie 2018 16:04 (EEST)

În primul rând, dacă sunteți plătit(ă) de firmele despre ale căror produse scrieți, trebuie să declarați acest lucru explicit per WP:CdI. În al doilea rând, aici este ediția în română a Wikipediei; articolele în engleză le puteți scrie în acest proiect. În al treilea rând, nu este primul articol care vă este respins rapid pentru că este formulat ca o reclamă, vă sfătuiesc să faceți un pas înapoi și să observați o vreme cam cum anume funcționează politicile WP:VER și WP:PDVN atunci când scriem despre mărci comerciale. —Andreidiscuție 4 iulie 2018 16:16 (EEST)
Mă întrebați ce anume din articol este considerat publicitate. Răspunsul este: tot articolul respiră reclamă de la felul cum sunt selecționate sursele de documentare, până la cum sunt structurate informațiile și până la exprimarea folosită. —Andreidiscuție 4 iulie 2018 16:18 (EEST)

Infobox[modificare sursă]

Salut Andrei! Poți rezolva chestiunea de la infoboxul articolului România, astfel încât numele țării să apară o singură dată? De asemenea, ar fi bine ca să fie rezolvată în sfârșit grafica de la infoboxurile legate de localități, astfel încât celelalte denumiri să nu fie în afara graficii. Chestiunea trenează de aproape un an. Multe salutări, --Mihai Andrei (discuție) 5 iulie 2018 18:23 (EEST)

La Modul:InfoboxCountry am remarcat la mai multe țări că ceva nu merge cu denumirile (apare cea în română de prea multe ori), rămâne să văd ce anume pot face.
La Modul:InfoboxSettlement problema aspectului denumirilor în alte limbi e rezolvată de astă iarnă. De atunci nu am văzut niciun raport de problemă. —Andreidiscuție 5 iulie 2018 18:36 (EEST)
Eu nu inteleg de ce trebuie sa apara in infocaseta si denumirea tarii in limba de origine. Asta se scrie in prima propozitie a articolului. Suntem la ro.wiki nu altundeva.Asybarisaport 5 iulie 2018 19:09 (EEST)
Mă refer la infoboxul pentru localități: la ora actuală sub denumirea în română apare fondul acela cu roza vânturilor, pe când sub denumirea în cealaltă limbă nu apare nimic, ceea ce este inestetic. Dau drept exemplu Varșovia, Londra și Atena. Soluția optimă o găsesc la nemți: de:Warschau. Infoboxul oferă o imagine de ansamblu, în care este suficient loc pentru două sau trei denumiri (dacă este cazul), fără să-i cadă nimănui coroana de pe cap. Atrag atenția că la Beijing denumirea în chineză apare de două ori, probabil tocmai din încercarea cuiva de a depăși setarea grafică așa cum este acum. --Mihai Andrei (discuție) 5 iulie 2018 19:32 (EEST)
Am mai discutat asta: designul infocasetelor este convenit printr-un consens într-un cadru mult mai larg și nu mă lansez unilateral într-un redesign al tuturor infocasetelor.
Soluția actuală e, cred eu, OK și în raport cu discuțiile mai vechi de la Cafenea: nu mai sunt mai multe rânduri în antet ca să iasă denumirea din cadru, denumirile în alte limbi sunt într-un stil diferit (acum și cu taguri semantice dacă sunt preluate de la Wikidata), dar aspectul este cât de cât unitar (gradientul de pe fundalul celulei de tabel cu denumirile în alte limbi îl emulează pe cel al antetului). —Andreidiscuție 5 iulie 2018 19:39 (EEST)
Dacă ai elimina fondul acela cu roza vânturilor, ar fi un progres estetic incontestabil. --Mihai Andrei (discuție) 5 iulie 2018 19:41 (EEST)
Din nou, e o decizie de design de luat într-un cadru mai larg. —Andreidiscuție 5 iulie 2018 19:42 (EEST)
Cu alte cuvinte să lăsăm urâtul ca atare, că sunt prea mulți decidenți. --Mihai Andrei (discuție) 5 iulie 2018 19:44 (EEST)
Cu alte cuvinte, să discutăm într-un cadru mai larg. —Andreidiscuție 5 iulie 2018 19:45 (EEST)
Răspund așa pentru că discuția a pornit ca și cum ați raporta o problemă unui dezvoltator. În acest rol, am arătat că nu este o problemă, și că din punctul meu de vedere designul este ok și în acord cu consensul actual.
Dacă doriți să schimbați consensul actual, vă rog să deschideți discuția. Repet, designul actual mi se pare ok, iar trecerea la unul mai auster mi s-ar părea un pas înapoi. Dar promit că nu o să fac nimic ca să blochez o schimbare, fie și pentru că nouă, comunității în ansamblul ei, ne prinde bine să mai schimbăm lucrurile într-un fel sau altul din când în când, măcar ca exercițiu mental care să prevină încremenirea în proiect. —Andreidiscuție 5 iulie 2018 19:54 (EEST)
Da, soluția optimă ar fi să extindem gradientul de pe fundalul celulei asupra tuturor denumirilor. Dacă este prea complicat, așa cum mi-ați explicat în ianuarie, atunci să-l scoatem pur și simplu. Comparați vă rog en:Bucharest cu Beijingul nostru. La noi apare linia aceea albă care arată urât. Ori extindem roza vânturilor, ori o scoatem. La ora actuală avem o soluție necizelată. --Mihai Andrei (discuție) 5 iulie 2018 20:00 (EEST)
Așa e, la Beijing era problema că era trecută denumirea în chineză în parametrul pentru titlu, de unde și decalajul inerent. Dacă acela dispare, designul rămâne curat. —Andreidiscuție 5 iulie 2018 20:14 (EEST)
Câtă vreme roza vânturilor se termină brusc în mijlocul câmpului, nu poate fi vorba despre ceva estetic sau gândit până la capăt, ci despre o improvizație pentru a cărei remediere se pare că efortul este colosal. --Mihai Andrei (discuție) 5 iulie 2018 20:21 (EEST)
Efortul a fost făcut deja; nici nu a fost colosal, a fost o jumătate de oră în care am învățat o subtilitate interesantă a CSS-ului, pe care am și alte locuri în care o aplic. —Andreidiscuție 5 iulie 2018 20:23 (EEST)
Atunci vă rog să lungiți spițele rozei vânturilor și promit să fiu fericit. --Mihai Andrei (discuție) 5 iulie 2018 20:26 (EEST)
Ăsta e singurul lucru care chiar e greu, cel puțin pentru mine. —Andreidiscuție 6 iulie 2018 10:55 (EEST)

Pagina propusa pentru stergere[modificare sursă]

Salut. Am facut o pagina de Wikipedia pentru o revista infiintata in anul 2017 Aceasta este pagina: https://ro.wikipedia.org/wiki/Touch_Magazine Desi am pus surse credibile, articole din media de la site-uri cum ar fi: click.ro, Cancan, ZuTV, adevarul.ro, wowbiz.ro, Profm.ro, Perfecte.ro in care sunt mentionate pictorialele realizate de Touch Magazine cu vedete mari din romania(Alexandra Stan, Gina Pistol, Alex Velea, Antonia, Andreea Balan, Lidia Bulble etc.) un administrator a scris "Articolul prezintă zero surse secundare relevante articolului." si a propus pagina pentru stergere. Mi se pare prea de tot... cum zero? Am dat referinte, Link-uri cu interviuri, am prezentat echipa, persoane cunoscute in industria modei, am respectat sablonul.. nu inteleg. Ce ar mai fi de modificat? Ma poti ajuta te rog?Ionut Stroe | Discuție

Aduceți argumentele în discuția aceea și întrebați-l pe Giku ce anume a vrut să spună prin „zero surse secundare”. Dacă considerați că ați prezentat astfel de surse (e posibil să se fi pierdut printr-o abundență de note care nu reprezintă prezentare în detaliu), arătați exact care sunt. —Andreidiscuție 6 iulie 2018 10:57 (EEST)
I-am scris lui Giku si nu mi-a raspuns. Nu ma poti ajuta tu te rog? Sa arunci o privire pe pagina daca e corect cum am formulat si ce ar trebui sa schimb ca sa se anuleze stergerea? Multumesc. Ionut Stroe | Discuție
Am aruncat o privire. Probabil tonul vag publicitar (darnic cu judecățile de valoare) al articolului atrage atenția. Sursele nu le pot evalua în raport cu WP:SdÎ, dar propunerea de ștergere pe ele se concentrează. —Andreidiscuție 6 iulie 2018 12:14 (EEST)
Totusi Giku a afirmat ca sursele sunt inexistente. Eu am mentionat vedete din Romania care au aparut pe coperta revistei Touch Magazine, pictoriale preluate de mai multe site-uri din tara (Toate link-urile mentionate la referinte in dreptul fiecarui nume ca Antonia, Gina Pistol etc.). Sa zici ca sursele sunt "zero" mi se pare absurd.
Acum îmi cereți să citesc gândurile lui Giku. L-ați întrebat. Când va vedea mesajul, va răspunde. —Andreidiscuție 6 iulie 2018 12:31 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul TPTB a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 7 iulie 2018 03:41 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul 109.102.202.96 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 9 iulie 2018 10:41 (EEST)

Tech News: 2018-28[modificare sursă]

10 iulie 2018 02:10 (EEST)

Tech News: 2018-29[modificare sursă]

16 iulie 2018 19:01 (EEST)

Recreare pagina Daniela Gumann[modificare sursă]

Ceau!
As dori sa recreez pagina Daniela Gumann si am un link despre care as dori sa-mi spui te rog daca este considerat ca sursa de incredere. Multumesc!--Mihai.catan (discuție) 17 iulie 2018 15:40 (EEST)

Dacă se pune întrebarea, atunci răspunsul e foarte probabil nu. Și așa și e cazul. E nevoie de mult mai mult decât atât, și e nevoie de surse multiple. —Andreidiscuție 18 iulie 2018 12:22 (EEST)

Krav Maga IKMF România[modificare sursă]

Din ce motiv a fost stearsa pagina https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia ?
Notabilitatea subiectului este sustinuta atat prin referinte din carti, cat si prin referinte din presa scrisa, televiziune, radio si mediul online. Articolul a fost creat pentru a opri dezinformarea. Dezinformare care este sustinuta in continuare prin considerarea acestui articol https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga, ca fiind "notabil". Este o propozitie care nu spune mai nimic si doua link-uri. Asta e ceva notabil?
Cele doua link-uri externe prezentate in articolul https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga nu doar ca dezinformeaza si nu au legatura cu realitatatea, dar si incalca legile privind proprietatea intelectuala.

A doua intrebare este de ce România este singura tara, dintre cele in care Federatia Internationala de Krav Maga (IKMF - International Krav Maga Federation) este prezenta, in care acest subiect este considerat "nenotabil"?

Sugerez intoarcerea articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia in spatiul public.

Mentionez ca textul articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia (care este scris de mine) este protejat de legile privind drepturile de autor si proprietate intelectuala. NU imi dau acordul pentru ca textul articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia sa fie publicat in alte locatii. NU imi dau acordul pentru ca variante modificate ale textului articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia sa fie publicate in alte locatii.

Alex4ff (discuție) 21 iulie 2018 14:39 (EEST)

Vezi Discuție:Victor Blacus--Cumanul (discuție) 21 iulie 2018 15:05 (EEST)

Alexandru Clavel (pictor)[modificare sursă]

Fa te rog ce trebuie sa fie numele articolului Alexandru Clavel. Asybarisaport 24 iulie 2018 09:30 (EEST)

Tech News: 2018-30[modificare sursă]

24 iulie 2018 12:44 (EEST)

Stergere pagina ACAJU[modificare sursă]

Buna ziua,

Dorim sa ne cream o pagina pe wikipedia similara Mobexpertului nu pentru a ne face reclama ci pur si simplu pentru ca oamenii sa stie mai multe despre noi. Avem 2500 de oameni care cauta in mod direct in fiecare luna brandul nostru si 100.000 de vizitatori unici in fiecare luna, oameni care isi doresc sa fie informati.

Ce trebuie sa facem diferit pentru a fi acceptati. Tastatura mea nu contine acele tilde pentru semnatura.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iulian Acatrinei (discuție • contribuții) la 24 iulie 2018 16:30‎ EEST.

Răspunsul este în FAQ. —Andreidiscuție 24 iulie 2018 16:56 (EEST)

Buna ziua[modificare sursă]

Cautind pe Google , am dat de d.tră ca fiind prezentat de google ca administrator de facebook. Dacă este așa , puteti vă rog si dacă doriti , să .mi spuneti cum pot să.mi recuperez Contul- Pagina de FaceBook ? Sau să.mi dati o adresă a unui Administrator de FaceBook . Multumesc Ioana3 (discuție) 26 iulie 2018 08:37 (EEST)

Nu sunt administrator al facebookului în general, ci doar al paginii de facebook a grupului de utilizatori din România și Republica Moldova ai Wikipediei. Nu am cum să vă ajut. Încercați să cereți suportul tehnic al celor de la facebook din pagina în care vă apare eroarea de autentificare sau unde întâmpinați problemele pe care le aveți. —Andreidiscuție 26 iulie 2018 09:45 (EEST)

Automated article quality[modificare sursă]

Salut. Am văzut la WIkimania prezentarea asta despre research. Din păcate nu are încă slide-uri și era destul de diversă, dar am reținut ceva potențial util dacă vrei să mai încerci clasificarea automată a articolelor: există o relație între numărul de sectiuni din articole și calitatea lor. E posibil ca echipa de research să mai aibă și alte informatii de share-uit, contactează-i dacă ți se pare interesant subiectul. Punctul principal de contact e User:LZia (WMF).--Strainu (دسستي‎)  26 iulie 2018 15:58 (EEST)

Claudiu și nu numai...[modificare sursă]

Trebuie să recunosc că deja mă simt flatat. Sunt singurul care se bucură de o asemenea atenție! Nu există pe lumea asta persoane despre care să spui numai lucruri bune. Pentru simplul fapt că nu există persoane care să fi făcut numai bine. Dar este un fapt îmbucurător orice discuție sau apreciere, deoarece este singura cale de a face ceva mai bine. Nu înseamnă că îmi voi schimba toate opiniile și nu voi mai avea și abordări neplăcute pentru unii! Dar... putem discuta. Numai bine,PheonixRo (discuție) 27 iulie 2018 13:22 (EEST)

Probleme cu traducerile[modificare sursă]

Bună dimineața. Au apărut de ceva vreme, poate știți, o serie de erori la traducerile cu CT: 1) notele citate de mai multe ori în textul din care se traduce nu sunt citate în traducere decât o singură dată (prima citare unde este întreg formatul) și 2) unii parametri sunt dublați în citare, vezi https://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Sanatoriu&oldid=12303402. Nu știu dacă aveți dvs. posibilitatea să faceți ceva în acest sens, dar v-aș ruga să-i sesiza pe cei care se ocupă cu programul respectiv pentru a face corecturile necesare. Mulțumesc anticipat. --Donarius (discuție) 28 iulie 2018 06:39 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Tranceformat a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 30 iulie 2018 13:41 (EEST)

Tech News: 2018-31[modificare sursă]

30 iulie 2018 17:05 (EEST)

Discuție confidențială[modificare sursă]

Salut, pe scurt, doresc sa creez o pagina de wikipdedia in numele unei institutii, am conținut dar vreau sa creez acel gen de articol securizat, exemplu: https://en.wikipedia.org/wiki/White_House nu ma pricep și am nevoie de îndrumare, sau mai bine spus de ajutor pentru a crea aceasta pagina. Daca nu poți să mă ajuți atunci macar sa ma îndrumi către cineva care poate face acest lucru.

Mulțumesc Dragos Dan-Radu dragosdanradu@gmail.com

Când scrieți un articol despre o instituție care vă plătește este important să declarați acest lucru în pagina de discuții. În acest sens, puteți completa {{Contribuții plătite}} după modelul de acolo.
Nu îmi dau seama ce anume înțelegeți prin „articol securizat”. —Andreidiscuție 1 august 2018 11:59 (EEST)
Probabil prin securizat se referă la protejat. //  Gikü  vorbe  fapte  1 august 2018 12:42 (EEST)
În acest caz, aveți în vedere că protejarea paginilor nu se poate face fără un motiv solid (vedeți linkul dat de Giku mai sus). —Andreidiscuție 1 august 2018 12:45 (EEST)

Articole ale proiectului X cu infocasetă[modificare sursă]

Chiar avem nevoie de aceste categorii? Sunt solitare, neutilizate, și fără echivalent în alte limbi.

Poate le ștergem? Sau ai ceva în gând cu ele? //  Gikü  vorbe  fapte  2 august 2018 09:18 (EEST)

Gikü Eu nu am nimic de gând cu ele; când am refactorizat infocasetele, doar le-am lăsat așa, că nu voiam să-mi bat capul cu ele. —Andreidiscuție 2 august 2018 10:08 (EEST)

Candidatura[modificare sursă]

Salut! Au trecut 7 zile. Te poți uita aici: Wikipedia:Candidați#MSClaudiu?--MSClaudiu (discuție) 6 august 2018 10:27 (EEST)

S-a adăugat o întrebare chiar adineauri. Dacă vrei să retragi candidatura, o poți face însă oricând. —Andreidiscuție 6 august 2018 10:30 (EEST)
Nu am această intenție și e ciudat că un admin cu o vechime așa mare îmi sugerează acest lucru.--MSClaudiu (discuție) 6 august 2018 12:12 (EEST)

Wikipedia:Cinci piloni[modificare sursă]

Salut! Te rog să refaci titlul acestei pagini.--MSClaudiu (discuție) 6 august 2018 12:02 (EEST)

Salut! Andrei, te rog să pui titlul paginii care va rezulta din discuție, conform politicilor Wikipediei. --Turbojet  6 august 2018 12:10 (EEST)
În primul rând trebuie remediată redenumirea făcută în mod defectuos Wikipedia:Wikipedia:Politici fondatoare.--MSClaudiu (discuție) 6 august 2018 12:16 (EEST)
Da, recunosc că am greșit, nu știam că spațiul de nume nu trebuie adăugat. Până la finalizarea unei discuții cu comunitatea, nu doar cu MSClaudiu, ar trebui revenit la titlul dinainte de a face el redenumirea. --Turbojet  6 august 2018 12:25 (EEST)

Tech News: 2018-32[modificare sursă]

6 august 2018 22:39 (EEST)

U[modificare sursă]

Eu nu înțeleg de ce ai șters istoria echipei. Vrei sa minti,vrei sa distrugi sau ce??? istoria echipei Universitatea Craiova rămâne aceasi, și lumea trebuie să știe ce s-a intamplat. In loc sa fii mulțumit că am adăugat informații în plus, care erau destul de importante, cum ar fii istoria echipei în ordine cronologică, tu te apuci și stergi.Urat cea ce faci !!! Nickoala27 (discuție) 8 august 2018 22:44 (EEST)

Nu înțeleg ce te deranja pe tine 2-3 informații în plus.Torul era mai clar,daca vrei să citească lumea ceva și să nu înțeleagă prea multe, ok.....da cum vrei tu,dar îți recomand că atât timp cât avem acolo o caseta cu CS Universitatea Craiova, că a jucat în Europa(adica și Craiova Maxima) tu vii și ștergi niste informații esentiale. Bravo .... Nickoala27 (discuție) 8 august 2018 22:59 (EEST)

Tu ești conștient că ai scos lotul actual și până la urmă toată istoria cu rezultatele ei. Să îți fie rușine,nici nu te uiți și le ștergi, îți stăteau așa pe suflet,nu???" Cum adică să avem lot actualizat din August 2018, lasă pe ăla din 5 martie 2018 , că așa vreau eu!!"(Bănuiesc că așa ai gândit nu?)Eu am vrut sa fac un bine, și să adaug informații ESENȚIALE pentru o pagină mai mare și mai informată.Daca vrei o pagină săraca fara informații actualizate, foarte bine înseamnă că mi-am pierdut timp degeaba. Eu am făcut totul din dragoste pentru fotbal.Nu știu ce vrei sa ascunzi cu adevărat,adică să fim serioși,daca nu erau informații adevărate înțelegeam,("le ștergem că sunt niște minciuni inventate de unu") dar când informațiile sunt corecte,m-am informat,mi-am dat silința să compun cat mai bine, vii tu și ștergi tot. Oricum in concluzie, ce ai făcut nu a fost deloc frumos :(( Nickoala27 (discuție) 9 august 2018 00:33 (EEST)

Gorun Manolescu[modificare sursă]

Cândva am creat acest articol wiki și l-am adus la un stadiu pe care l-am considerat concludent. S-a apreciat că nu este un subiect notabil. Asta deși are realizări importante și, mai ales, contribuții importante, inclusiv la nivel academic (să nu se înțeleagă totuși că mă refer la un membru al Academiei, ci la faptul că a contribuit consistent la activitatea desfășurată la nivelul acestei instituții). Întâmplarea (nefericită) a făcut să nu pot fi suficient de activ în momentul în care Străinu a apreciat că articolul nu evidențiază suficient notabilitatea (sau că subiectul nu ar fi notabil). Drept urmare, am solicitat restaurarea (ceea ce ai și făcut) și, în ultimul timp, am încercat să revăd conținutul articolului și să caut și alte surse care să combată ideea lipsei de notabilitate. În acest moment consider că am revizuit suficient acest articol. Articolul are 2 luni și jumătate de când este într-o stare cvasi-finalizată (acum circa 7 săptămâni am mai adăugat o referință, iar azi am mai adăugat alte 3 referințe). În acest interval de timp nimeni nu a actualizat caseta de notabilitate, probabil semn că problema a fost lămurită. Ca atare, având în vedere că de ceva timp sunt foarte ocupat cu alte probleme, situație ce se va continua și în perioada următoare, am rugămintea să procedați la eliminarea celor 2 etichete (una veche, ref. la notabilitate, și una nouă, ref. la recuperare). Sau să-mi explicați care este procedura: le șterg eu, sau le șterge altcineva. Aș dori să închid acest capitol de contribuție Wikipedia.PheonixRo (discuție) 13 august 2018 02:23 (EEST)

Tech News: 2018-33[modificare sursă]

13 august 2018 20:53 (EEST)

Tech News: 2018-34[modificare sursă]

20 august 2018 19:46 (EEST)