Discuție Utilizator:Andrei Stroe

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Modificarea paginii Virgil Almasanu[modificare sursă]

Mutat la Discuție:Virgil Almășanu

Interlingual[modificare sursă]

Buna ziua,

Am scris un articol : CHestiunea palestiniana in opera lui Mahmoud Darwish. Insa am in josul paginii un mesaj cum ca nu se leaga de niciun element de wikidata. Eu am adaugat la inceput o legatura interlingual:

https://www.researchgate.net/publication/307170093_Other_Barbarians_Will_Come_Intertextuality_Meta-Poetry_and_Meta-Myth_in_Mahmud_Darwish%27s_Poetry_in_Hala_Khamis_Nassar_and_Najat_Rahman_eds_Mahmoud_Darwish_Exile%27s_Poet_Critical_Essays_Northampton_MA_I

In orice caz, acest articol in limba engleza se leaga de articolul meu. Ma puteti ajuta sa nu imi mai apara acest mesaj in josul paginii?

Multumesc!

Mina.dan80 (discuție) 27 ianuarie 2018 17:39 (EET) Mina.dan80

Pagina stearsa[modificare sursă]

Salut! Azi am creat o pagina pe care tu mi-ai sters-o si nu am apucat sa salvez continutul acesteia. Oare ce pot face ca sa recuperez ce am scris acolo si sa nu fi fost totul de pomana...Multumesc! Articolul era " Pop Viorel Mihai ". Nume utilizator: Iulian Vlad Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iulian Vlad (discuție • contribuții).

U[modificare sursă]

Eu nu înțeleg de ce ai șters istoria echipei. Vrei sa minti,vrei sa distrugi sau ce??? istoria echipei Universitatea Craiova rămâne aceasi, și lumea trebuie să știe ce s-a intamplat. In loc sa fii mulțumit că am adăugat informații în plus, care erau destul de importante, cum ar fii istoria echipei în ordine cronologică, tu te apuci și stergi.Urat cea ce faci !!! Nickoala27 (discuție) 8 august 2018 22:44 (EEST)

Nu înțeleg ce te deranja pe tine 2-3 informații în plus.Torul era mai clar,daca vrei să citească lumea ceva și să nu înțeleagă prea multe, ok.....da cum vrei tu,dar îți recomand că atât timp cât avem acolo o caseta cu CS Universitatea Craiova, că a jucat în Europa(adica și Craiova Maxima) tu vii și ștergi niste informații esentiale. Bravo .... Nickoala27 (discuție) 8 august 2018 22:59 (EEST)

Tu ești conștient că ai scos lotul actual și până la urmă toată istoria cu rezultatele ei. Să îți fie rușine,nici nu te uiți și le ștergi, îți stăteau așa pe suflet,nu???" Cum adică să avem lot actualizat din August 2018, lasă pe ăla din 5 martie 2018 , că așa vreau eu!!"(Bănuiesc că așa ai gândit nu?)Eu am vrut sa fac un bine, și să adaug informații ESENȚIALE pentru o pagină mai mare și mai informată.Daca vrei o pagină săraca fara informații actualizate, foarte bine înseamnă că mi-am pierdut timp degeaba. Eu am făcut totul din dragoste pentru fotbal.Nu știu ce vrei sa ascunzi cu adevărat,adică să fim serioși,daca nu erau informații adevărate înțelegeam,("le ștergem că sunt niște minciuni inventate de unu") dar când informațiile sunt corecte,m-am informat,mi-am dat silința să compun cat mai bine, vii tu și ștergi tot. Oricum in concluzie, ce ai făcut nu a fost deloc frumos :(( Nickoala27 (discuție) 9 august 2018 00:33 (EEST)

Problema dv. nu e că lotul nu e actualizat. E că nu puteți să admiteți că faptul ideea că CS U Craiova e aceeași cu fosta Universitatea Craiova este doar un punct de vedere pe care noi nu avem dreptul să-l promovăm. Altfel nu ați afirma că informațiile despre FC Universitatea Craiova din 1948-1991 sunt „destul de importante” pentru CS U Craiova din 2013. În tot cazul, dacă aveți informații referențiabile despre istoria Craiovei Maxima, vă rog să o adăugați în articolul FC Universitatea Craiova. —Andreidiscuție 3 septembrie 2018 12:44 (EEST)

Infocaseta[modificare sursă]

Salut! La acest articol infocaseta nu se afișează cum trebuie: Adolf Hitler. Nu stiu care este problema. Te poti uita?--MSClaudiu (discuție) 30 august 2018 16:04 (EEST)

Yes check.svg Realizat Cineva a fost neatent la Wikidata, a pus o dată a accesării în 20118 în loc de 2018. E foarte ușor vizibil pentru că și acolo erau semne de exclamare multe pe pagină. —Andreidiscuție 3 septembrie 2018 11:23 (EEST)
Credeam ca e ceva de la wikidata. Am crezut ca e vorba de rank. Mersi!--MSClaudiu (discuție) 4 septembrie 2018 16:37 (EEST)
Mă gândesc cum să evit erori de genul ăsta. Ar trebui pur și simplu ignorat parametrul, nu să crape infocaseta toată pentru că o dată dintr-o referință e greșită. —Andreidiscuție 4 septembrie 2018 16:39 (EEST)

U Craiova[modificare sursă]

Daca tot zici că articolul CS Universitatea Craiova este din 2013 in coace, iar articolul FC Universitatea Craiova (care de fapt era CS Universitatea Craiova dar lasa asa) este din 1948 până în 1991 unde este articolul cu echipa creata de Mititelu numita FC Universitatea Craiova?? Am o sugestie, ar trebui sa fie un articol denumit 1. CS Universitatea Craiova 1948 (ca să știe oamenii despre istoria echipei de la infintare+ Craiova Maxima până la desființarea adică 1991) 2.FC Universitatea Craiova (1991) echipa creata de Mititelu până în 2013. 3. U Craiova 1948 Club Sportiv (2013) secția Clubului Sportiv reînfințat care există până astăzi 4. FC U Craiova 1948 (2017) clubul înființat de Adrian Mititelu în anul 2017. Atenție, eu nu vreau sa aud că ultima echipă FC U CRAIOVA 1948 este aceasi echipa cu vechea echipa din 1991 pentru ca este fals. Așa pot și eu să spun că CS Universitatea Craiova este același club cu ăla vechi din 1948. Normal ar trebui sa fie 4 pagini pe Wikipedia, nu 3. Poate mai răspunzi și tu pe la mesaje, și vorbești și cu alți oameni despre asta, nu corectezi numai cum vrei și ce vrei! (Aștept un răspuns!) Nickoala27 (discuție) 3 septembrie 2018 18:11 (EEST)

FC U Craiova 1948. Știu că nu vrei să auzi, și tehnic vorbind nu este (a existat o întrerupere după faliment), dar aici e un caz necontroversat de club Phoenix, de genul Petrolul Ploiești, Oțelul Galați, Farul Constanța sau FC Universitatea Cluj. —Andreidiscuție 4 septembrie 2018 09:42 (EEST)

Și treaba cu CS U Craiova este tot un club Phoenix s-a reînfintat vechiul Club Sportiv care s-a desființat după părerea mea destul de abuziv. Atunci daca FC U Craiova 1948 este după ține clubul înființat în 1991 de ce nu ar putea fii și CS U Craiova același club cu cel din 1948 (tot așa cu o întrerupere intre 1991 și 2013). Nu o sa se mai înțeleagă nimic din păcate,eu cred că tu vrei sa ascunzi ceva, că ar fii fost foarte simplu sa fie pe rand 4 pagini care să spună lucrurilor pe nume.Din păcate nu mai exista oameni imparțiali pe Wikipedia. Văd că încerci să ridici FC U in slăvi dar crede-mă nu are nici-o legătură cu adevărată Universitatea Craiova. Să știi, cam aproximativ 70% din fanii Științei țin cu CS U doar peluza sud tine cu FC U. Eu nu țin cu nici-o echipa, și mi-aș fii dorit să fii și tu la fel de imparțial ca mine, și să respectăm toate deciziile judecătorești ! Ok??

Nickoala27 (discuție) 4 septembrie 2018 15:25 (EEST)
Statutul CS U Craiova de „club Phoenix” nu este deloc necontroversat ca la U Cluj, Galați sau Ploiești: au trecut peste 20 de ani de la dispariția clubului pe care îl pretinde ca antecesor, timp în care altă entitate a funcționat drept continuatoare, iar acea entitate încă mai există; de fapt, timp de 20 de ani nici nu a existat o întrerupere evidentă a continuității echipei pentru a putea măcar vorbi de noțiunea de „club Phoenix”. De fapt e de departe cel mai mare scandal de succesiune, mult peste cel cu Timișoara; la Rapid, de exemplu, s-a găsit parțial un modus vivendi prin care unul din cluburi putea să-l blocheze pe celălalt dar a ales să nu o facă. Aici, războiul a fost total, iar ambele cluburi au demonstrat că cealaltă nu e Universitatea Craiova. Cam astea sunt deciziile judecătorești cu care lucrăm. Deja nu se mai înțelege nimic, ce încerc aici e să limpezesc câte ceva. A pune semnul egal între oricare din actualele echipe și cea dinainte de 1991 ar fi în cel mai bun caz o luare a unei părți. —Andreidiscuție 4 septembrie 2018 16:04 (EEST)

Pai și atunci ce facem,până la urmă CS U Craiova are marca,imnul si pate folosii numele. FC U Craiova nu are nimic drept urmare stema aia contrafăcută.Ceva este necurat in ambele părți.Da palmaresul nu îl are nici-o echipa din astea 2 Nickoala27 (discuție) 4 septembrie 2018 16:12 (EEST)

Tech News: 2018-36[modificare sursă]

3 septembrie 2018 19:48 (EEST)

Infocasete limbi[modificare sursă]

Bună ziua! Am o problemă cu infocasetele pentru limbi. Dacă înțeleg bine, ele preiau automat niște date de la Wikidata, care nu sunt totdeauna adecvate. La toate apare automat o hartă sub titlul „Răspândire în lume”, care nu are legendă, la unele este cu răspândirea nu în lume, ci într-o țară sau fostă țară (de exemplu în Limba croată), la altele harta este neadecvată, de exemplu în Limba meglenoromână. Aici mai apare și link la wiki în megleno, care nu există. În Limba muntenegreană apare nota nr. 2 sub forma: „http://senat.me/medunarodni-kod-za-crnogorski-jezik-cnr/ Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)”, care ar trebui rezolvată, și încă cu un link mai potrivit. Or fi bune unele automatisme, dar nu totdeauna. În alte wikiuri (frwiki, huwiki) nu văd treaba asta. Eu nu mă pricep să editez în Wikidata, mă tem să nu stric ceva în alt wiki. Nu s-ar putea face să avem și la rowiki infocasete care nu iau date automat? Amator linguarum (discuție) 4 septembrie 2018 15:32 (EEST)

La aceste infocasete se pot suprascrie toate acele informații. Scopul și rolul lui Wikidata este să nu replicăm aceeași muncă în toate wikiurile și direcția este spre adopția lui. Unii merg mai rapid, alții mai lent.
Harta de la limba megleno-română e importată de la Wikipedia în cehă, și poate fi schimbată modificând valoarea proprietății hartă a răspândirii (P1846) de la d:Q13358. Mesajul de la nota de subsol este pentru că lipsește titlul de la referința din Wikidata. Dacă nota aceea e inutilă, nu e o problemă să o eliminăm; ca să nu mai apară eroarea, la orice referință trebuie pus și parametrul titlu (P1476), nu doar URL de referință (P854). Nu vă faceți probleme, dacă se strică ceva, este evident în pagina noastră, și totul, ca și la ro.wp, se poate repara. —Andreidiscuție 4 septembrie 2018 16:14 (EEST)
Mulțumesc. Cred că am reușit în mare să rezolv problemele. Ceea ce n-am găsit cum să fac, este ștergerea titlurilor din infocasetă („Extras”, „Răspândire în lume”) și a parantezei „(cel mai răspândit dialect)”, în cazul limbilor pentru care acestea nu-și au rostul. Amator linguarum (discuție) 4 septembrie 2018 22:04 (EEST)
O să mă uit și eu când apuc, cred că astea sunt din codul infocasetei. —Andreidiscuție 5 septembrie 2018 09:35 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul TPTB a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 6 septembrie 2018 10:41 (EEST)

2x alma mater[modificare sursă]

Există vreo soluție ca alma mater să nu apară de două ori în infocasetă, fără a interveni la elementul Wikidata? //  Gikü  vorbe  fapte  7 septembrie 2018 16:46 (EEST)

La Wikidata aici nici n-ar trebui să se intervină, datele sunt complete. Trebuie umblat la codul infocasetei care fie (1) să ignore duplicatele, fie (2) să pună în paranteză și datele suplimentare (până la (P582), grad academic (P512)). —Andreidiscuție 7 septembrie 2018 17:51 (EEST)
Cred că e mai simplu de (1) ignorat duplicatele. //  Gikü  vorbe  fapte  7 septembrie 2018 17:56 (EEST)

Leon Daniello[modificare sursă]

Salut Andrei! Spune-mi te rog ce trebuie făcut la Wikidata ca la Leon Daniello să apară în introducere Cluj ca loc al decesului, în loc de Cluj-Napoca. Daniello a murit înainte de 1974. Mulțumesc! --Mihai Andrei (discuție) 9 septembrie 2018 15:43 (EEST)

Am rezolvat. --Mihai Andrei (discuție) 9 septembrie 2018 15:53 (EEST)
N-ați rezolvat. Ați făcut să se afișeze la toți Cluj, inclusiv la cei născuți sau decedați după 1974. S-a reparat o eroare cu o altă eroare. --Donarius (discuție) 9 septembrie 2018 16:08 (EEST)
Există o rezolvare posibilă în acest caz? --Donarius (discuție) 11 septembrie 2018 09:20 (EEST)
Chiar acum lucrez. —Andreidiscuție 11 septembrie 2018 09:21 (EEST)
Acum cred că e bine. Ideea e că a pune nume scurt (P1813) „Cluj” la Wikidata e totuși OK, dar că acest nume scurt (P1813) nu trebuie să aibă un rol atât de important pentru Modul:Biodata, decât poate la țară (de exemplu, „URSS” în loc de „Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste”) sau la unitatea administrativă. —Andreidiscuție 11 septembrie 2018 09:27 (EEST)
Acum apare greșit la toți. Vă puteți convinge accesând Florin Piersic. --Mihai Andrei (discuție) 11 septembrie 2018 09:33 (EEST)

Mulțumesc frumos pentru amabilitate. --Donarius (discuție) 11 septembrie 2018 10:59 (EEST)

Tech News: 2018-37[modificare sursă]

11 septembrie 2018 01:36 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Asybaris01 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 11 septembrie 2018 18:41 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Alex Olaru a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 17 septembrie 2018 17:41 (EEST)

Tech News: 2018-38[modificare sursă]

18 septembrie 2018 00:58 (EEST)

Precizare[modificare sursă]

Și satul Mănăstioara din comuna Udești județul Suceava este în Bucovina. Vă rog să modificați robotul pentru completarea automată. Mulțumesc!

86.126.98.12 (discuție • contribuții).

Yes check.svg Realizat. —Andreidiscuție 18 septembrie 2018 15:23 (EEST)

Format:Proiect Muntenegru[modificare sursă]

Salut, ai putea porni robotul să creeze acest format, împreună cu suita de pagini și categorii conexe pe care le crează automat? Am la vreo 1.500 de pagini de discuții goale ale localităților din Muntenegru, aș vrea să pun robotul meu să le completeze cu {{Proiect Muntenegru}}. //  Gikü  vorbe  fapte  20 septembrie 2018 18:50 (EEST)

...și linkurile s-au albăstrit. —Andreidiscuție 20 septembrie 2018 18:55 (EEST)
10 lei în jobenul tău magic! //  Gikü  vorbe  fapte  20 septembrie 2018 19:00 (EEST)

Continut neadecvat al paginii Kobudo Ken[modificare sursă]

Buna ziua, Am primit mesajul dumneavoastra si trebuie sa recunosc ca nu inteleg sugestia dumneavoastra de a-mi fi stearsa pagina ... Poate va lamuriti va rog (desi banuiesc ca nu aveti timp pentru incepatori ca si mine) ce reguli am incalcat in acest sens. Reprezint o scoala de arte martiale ca multe altele prezentate aici si pur si simplu nu stiu ce am gresit. Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau ... (Precizare:sigla si numele sunt inregistrate la OSIM) Multumesc si astept,Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Kobudo Ken (discuție • contribuții).

Paginile de utilizator sunt pentru prezentarea și organizarea activității la Wikipedia, nu sunt pagini personale sau unelte de socializare. —Andreidiscuție 21 septembrie 2018 13:23 (EEST)

Tabelul periodic al elementelor[modificare sursă]

Incerc sa semnalez urmatoarea eroare (grava) referiotare la pagina din titlu: sub tabelul periodic nota 1 menioneaza ca "Actinidele și lantanidele se numesc împreună pamânturi rare". De fapt, "Lantanidele, scandiul si ytriul sunt denumite generic pamanturi rare", in timp ce "Actinidele și lantanidele formeaza blocul f al sistemului periodic". Multumesc pentru asistenta KP (discuție) 23 septembrie 2018 23:11 (EEST)

DaYRezolvat @Karinpopa: - informațiile din tabel nu au fost updatate din anul 2005. Grave sau nu, astfel de erori pot persista, mai ales când nu sunt mulți „specialiști” în chimie să verifice toate articolele și formatele. Puteți urmări de asemenea și Proiect:Chimie. -- Alex Nico  (mesaj) 24 septembrie 2018 02:04 (EEST)

Tech News: 2018-39[modificare sursă]

24 septembrie 2018 18:23 (EEST)

Tech News: 2018-40[modificare sursă]

1 octombrie 2018 20:35 (EEST)

Ajutor legat de modul de citare[modificare sursă]

Bună Andrei,

Când ai un moment liber îmi poți spune și mie cum pot modifica linkurile de la Note?

Am editat câteva articole pe tema transport și am creat pagina pentru FlixBus.

Din păcate, nu am înțeles prea bine cum se face citarea corectă, pentru că lângă linkurile spre care am făcut trimitere îmi apare eroarea: lipsește sau este vid: |title= (ajutor) sau Verificați datele pentru: |access-date= (ajutor).

Și nici din explicațiile de pe Wikipedia nu înțeleg ce ar trebui să fac.

Mulțumesc anticipat pentru ajutor,

Alexandra

@Alexa dena:, atunci când introduceți o citare către site web, este obligatoriu să completați câmpurile url și title. De asemenea, este recomandabil să completați și câmpurile publisher, date și accessdate, unde specificați numele site-ului sau publicației, data publicării articolului (dacă e aplicabil), respectiv data la care v-ați documentat. În ce privește eroarea „Verificați datele pentru: |access-date=”, soluția e să folosiți formatul complet (e.g. „18 septembrie 2018”) în loc de cel prescurtat („18.09.2018”). Spor! //  Gikü  vorbe  fapte  3 octombrie 2018 13:28 (EEST)
Din câte știu, ar trebui să meargă și cu punct, dar mai sigur e formatul cu liniuță, în ordinea an-lună-zi: 2018-09-18. Merge sigur și dacă scrieți în cuvinte 18 septembrie 2018. —Andreidiscuție 3 octombrie 2018 13:32 (EEST)

Zbârciog negru[modificare sursă]

V-ași ruga să interveniți. Am scris aproape 400 de articole. Să fie șterse în consecință cu toate? Ce sa gândit dl. KlaudiuMihaila? Comportamentul său este imposibil precum în mod foarte distructiv. Nu accept astfel de insult („tradus cu ajutorul unei unelte de traducere automată”). Dacă am pus o virgulă fals, atunci s-o corecteze!--Sacha47 (discuție) 16:15, 4 octombrie 2018 (CEST)

Sacha47 În experiența mea, cu KlaudiuMihaila se poate discuta și se poate ajunge la înțelegere. Vedeți de ce i se pare că este așa, s-ar putea să fie un diferend ușor de lămurit. —Andreidiscuție 4 octombrie 2018 16:21 (EEST)
A se vedea chestia asta.--Accipiter Q. Gentilis(D) 4 octombrie 2018 17:38 (EEST)

Rugăminte[modificare sursă]

Bună dimineața. Traducând din maghiară articolul Dénes Lengyel m-am confruntat cu lipsa unui format care făcea legătura către un dicționar enciclopedic maghiar (Format:MÉL), pe care l-am transferat aici. Formatul nu funcționa din cauza lipsei unui modul (Modul:CitLib) pe care l-am transferat și pe el tot din Wikipedia maghiară că altundeva nu l-am găsit, iar situația s-a complicat tot mai mult. Cum ați mai modificat module vă pricepeți probabil să-l descâlciți și pe acesta, de aceea vă rog să interveniți dvs. pentru a-l corecta sau rescrie. Acel dicționar enciclopedic maghiar este o lucrare de referință în Wikipedia maghiară, iar un număr foarte mare de articole de acolo fac trimitere la el, de aceea existența formatului mi se pare necesară. Vă mulțumesc anticipat. --Donarius (discuție) 6 octombrie 2018 11:32 (EEST)

Mă uit mâine sau poimâine, când am ceva timp legat. -- —Andreidiscuție 6 octombrie 2018 20:05 (EEST)
@Donarius: Am înlăturat eroarea, era cauzată de dependența de un modul de la hu.wp care servea la formatarea datelor. L-am trecut la modulele noastre (Modul:DateUtils). Dacă îl mai folosiți și apar erori, anunțați-mă. —Andreidiscuție 8 octombrie 2018 10:01 (EEST)
Vă mulțumesc mult. Am să vă anunț dacă mai apar erori. --Donarius (discuție) 8 octombrie 2018 21:18 (EEST)

Tech News: 2018-41[modificare sursă]

9 octombrie 2018 02:38 (EEST)

Recreare pagină[modificare sursă]

Salut, mai devreme am creat pagina „Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss””. Inițial am creat pagina cu scopul transferului informației despre această Fundație de pe pagina fondatorului (pe pagina lui Vlad Plahotniuc la capitolul Fundație Edelweiss să fie trimitere: {{AP|Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”}}). Consider că activitatea Fundației este bine să fie privită ca o entitate personalizată, activitatea căreia nu se rezumă doar la personalitatea fondatorului. În acestă ordine de idei doresc să recreez pagina nominalizată.

--Dbjet (discuție) 11 octombrie 2018 19:16 (EEST)

Când textul de acolo devine prea mare, atunci poate că da. În momentul de față, nu prea pare a fi cazul, secțiunea respectivă e suficient de mică încât să nu impună așa ceva; chiar faptul că citează destul multe surse care nu sunt surse de încredere sau care sunt dependente de subiect înseamnă că ar putea fi și mai mică. În plus, textul cu care ați început articolul nu părea a avea legătură cu materialul respectiv, și păcătuia prin exact aceeași problemă: surse neindependente, care nu sunt de încredere. —Andreidiscuție 11 octombrie 2018 20:14 (EEST)

Mulțumesc pentru feed-back. Consider totuși că activitatea Fundației este bine să fie în pagină separată cu surse de referință credibile. Propun revinirea cu o eventuală modificare a versiunii inițiale. --Dbjet (discuție) 11 octombrie 2018 21:25 (EEST)

Foarte important aspectul cu sursele de referință credibile (de încredere și independente de subiect, nu pot sublinia suficient cât de important este asta). De-abia după ce avem conținut consistent, putem discuta despre sumarizare și separare într-un nou articol. Cu ce avem, nu avem cum încropi un articol separat. Nici măcar nu e un scop în sine. —Andreidiscuție 12 octombrie 2018 01:23 (EEST)

--Andrei Am recreat pagina, sunt interesat de opinia Dvs.--Dbjet (discuție) 19 octombrie 2018 15:38 (EEST)

Deletion of my article[modificare sursă]

Dear Andrei,

You've set an article about Jason Smart for deletion. He is an American political cosultant, who appears regularly on Ukrainian TV. Just looks at his name searched in YouTube in Russian (Джейсон Смарт). He also speaks a lot about Moldova and Transnistria, trying to find a piece solution for both Ukraine and Transnistria military problems. Politobzor (discuție) 15 octombrie 2018 18:08 (EEST)

I have raised the issue to the community. Moldova is not at all underrepresented in our community, so if there is someone there who can find reliable independent sources that describe him in detail, they are sure to speak up.  —Andreidiscuție 15 octombrie 2018 18:21 (EEST)

Thank you for your contribution! Please ask thrm to watch as many of his interviews as they can about the Russian war in Moldova via Transnistria. Moreover, he worked for Vlad Filat, Maia Sandu and and other pro-European forces against Russia.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Politobzor (discuție • contribuții).

Establishing notability on Wikipedia is not about looking at what a person says, but rather about looking at what and who speaks about them. —Andreidiscuție 15 octombrie 2018 18:46 (EEST)

Exactly: he is a syndicated journalist in the former Soviet states. He gives hundreds of TV interviews here, because in Russia and Ukraine he is a well known expert. Please look at this link of his name in Google... (Джейсон Смарт) Hundreds of news sources cite him regularly here. Hundreds! How is that not noteworthy? Politobzor (discuție) 15 octombrie 2018 19:02 (EEST)

Noteworthy and notorious, maybe; notable in Wikipedia's sense? Not really, not necessarily.
You're kind of asking me to do the reliable sources' job, look at his interviews and evaluate his activity. None of us here has any stature to do that. If he's as reputable as you say he is, then you'll have to just cite the sources that discuss his sayings (not just reproduce them verbatim): who's giving him credit, and for which opinions; what predictions of his have come true and who's praising him for that; who's criticising and contradicting him and with what arguments. There don't even have to be hundreds of this kind of sources, just a few that give information of some substance, not just list his name or repeat what he's saying. —Andreidiscuție 15 octombrie 2018 19:29 (EEST)

got it. How about then I list some of his quotes on Eurasian affairs with references ?

Tech News: 2018-42[modificare sursă]

16 octombrie 2018 01:41 (EEST)

Elveția / Capitală[modificare sursă]

Salut, am adus niște modificări paginii Elveției prin care am specificat că această confederație nu are capitală! Din când în când, se mai trezește câte o persoană mai puțîn informată și îmi anulează modificările scriind că Berna este capitală, din păcate, Berna nu este capitală iar dânșii nu înțeleg termenul "de facto", ei când editează, în loc să editeze "Berna - DE FACTO", ei scriu direct "Capitală: Berna" ceea ce este incorect, va spun din propria experiență că am trecut prin dezbateri cu prieteni pe tema asta, ei credeau că Eleveția are capitală doar pentru că scria pe wikipedia în română, din fericire pe pagină din limba engleză este totul in regulă. Ai putea bloca aceste modificări la capitală?

Mulțumesc. Calin LCC (discuție) 16 octombrie 2018 09:41 (EEST)

@Calin LCC: Rezolvat Rezolvat //  Gikü  vorbe  fapte  16 octombrie 2018 09:47 (EEST)
@Gikü: Apreciez! Calin LCC (discuție) 16 octombrie 2018 09:51 (EEST)

Notabilitate pe Wikidata[modificare sursă]

Eu nu-s prea familiarizat cu notabilitate pe Wikidata, crezi că instituțiile de aici pentru care nu avem articole sunt destul de notabile?--Strainu (دسستي‎)  19 octombrie 2018 18:24 (EEST)

@Strainu: Da, atâta timp cât le folosești în claim-urile altor itemi. Vezi d:Wikidata:Notability, criteriul 3. Dacă e aplicabil criteriul 2, e și mai bine. //  Gikü  vorbe  fapte  19 octombrie 2018 18:36 (EEST)

Modificare robot completare automata[modificare sursă]

Satul COȘNEA din comuna Agăș și satele PAJIȘTEA și CĂDĂREȘTI din comuna Palanca județul Bacău sunt, de fapt, în Transilvania, aparținând până în 1952 de comitatul/județul Ciuc. Este aceeși situație ca în cazul comunei Ghimeș-Făget.

abcd1234bcda (discuție • contribuții).

Mulțumesc, voi actualiza codul robotului pentru următoarea rulare. —Andreidiscuție 21 octombrie 2018 10:44 (EEST)

Infocasetă Commons[modificare sursă]

La Commons, în pagina categoriei Category:Biserica Sf. Voievozi din Pascani figurează în infocasetă fotografia unei alte biserici. Fotografia vă aparține dvs. și reprezintă o biserică nouă. V-aș ruga să modificați imaginea din acea infocasetă cu cea corectă deoarece eu nu am reușit să-mi dau seama cum se poate face acea schimbare. Mulțumesc. --Donarius (discuție) 21 octombrie 2018 15:07 (EEST)

Modificați valoarea proprietății imagine (P18) de la Wikidata. —Andreidiscuție 22 octombrie 2018 09:10 (EEST)
Am modificat de ieri. Rezultat 0. --Donarius (discuție) 22 octombrie 2018 09:20 (EEST)
Da, observ, dar văd acum că modificarea dumneavoastră se regăsește la Commons. Probabil trebuia regenerată pagina de la Commons (e și acolo pentru asta un gadget ca și cel de la noi). —Andreidiscuție 22 octombrie 2018 09:23 (EEST)