Discuție Utilizator:Andrei Stroe

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare


Andrebot[modificare sursă]

Nu se poate ca Andrebot cel care modifică legăturile inexistente către legături la Wikidata să modifice în textul sursă legăturile la Wikidata cu legăturile existente, odată ce articolele sunt create? --Donarius (discuție) 4 octombrie 2017 10:39 (EEST)--Donarius (discuție) 4 octombrie 2017 10:39 (EEST)

Trebuie scris cod special pentru asta și e deocamdată un task secundar de mentenanță, dat fiind că formatul oricum face ca aspectul articolului să fie ca și cum ar exista o legătură. —Andreidiscuție 4 octombrie 2017 10:42 (EEST)
Este util ce face, dar ar fi și mai util așa. Introduce automat formatul Tradus la articolele unde s-a omis acest lucru? --Donarius (discuție) 4 octombrie 2017 10:45 (EEST)
PS Tahar Ben Jelloun. --Donarius (discuție) 4 octombrie 2017 10:46 (EEST)
Nu e o rulare automată, îl rulez eu manual și îi spun să facă asta. Mi-e mai comod decât să-l adaug eu pentru că își calculează singur toți parametrii, eu doar îi spun limba din care s-a tradus. —Andreidiscuție 4 octombrie 2017 10:48 (EEST)

Feedback request[modificare sursă]

Greetings,

The team that made ORES is working on a new tool called JADE. The new tool is for humans to review the work of ORES, to provide human feedback and oversight. The team would like to hear about how your experience using ORES has been on your wiki, and what you might expect from a tool like the one proposed. If you are interested, you can comment on this page on mediawiki.org.

The team is also interested in sharing updates with you as JADE is developed. Short messages will be sent to this talk page every month or two, linking to a page with further information. Is this something you would like to sign up for? Simply reply to me here if so and I will put your name on the list.

Happy editing to you. Keegan (WMF) (discuție) 4 octombrie 2017 22:15 (EEST)

You can also sign yourself up for updates anytime. Keegan (WMF) (discuție) 6 octombrie 2017 20:33 (EEST)

Monstru[modificare sursă]

Salut, obscenități și la acest articol. --_florin DF 6 octombrie 2017 09:01 (EEST)

De pe 30 iunie!! --Donarius (discuție) 6 octombrie 2017 09:04 (EEST)

OTRS[modificare sursă]

Văd că sunteți responsabil OTRS, de aceea aș dori să vă întreb ceva. https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Ion_Simut1.JPG are trecut ca autor pe Dedi și scrie „creație proprie”. Mai jos este un mesaj trimis către OTRS prin care Ion Simuț își dă acordul pentru publicarea fotografiei sale pe Wikipedia. E ceva neclar. Știu că doar autorii fotografiilor pot să-și dea acordul, iar dl Simuț nu are cum să fie autorul din moment ce dumnealui este cel din poză. Pe de altă parte, dacă Dedi este autorul și și-a dat acordul prin publicarea fotografiei, ce nevoie mai este de acordul dlui Simuț sau de un mesaj către OTRS? Aș vrea să transfer fotografia pe Commons, dar mă gândesc că cei de acolo s-ar putea să aibă aceleași neclarități. Puteți verifica tichetul OTRS și analiza cazul în speță? De asemenea, mă interesează și cazul https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Nicolae_manolescu_color.jpg pentru că nu știu dacă există efectiv acel acord pentru publicarea fotografiei. --Donarius (discuție) 9 octombrie 2017 15:51 (EEST)

Da, era greșit, autorul nu era Dedi. Din păcate, mai multe lucruri erau greșite: (1) nu conținea nicio notă prin care se renunța la drepturile de autor și (2) oricum, mesajul nu venea din partea autorului fotografiei. —Andreidiscuție 9 octombrie 2017 16:42 (EEST)
Doar ca discuție colaterală, pentru că nu am văzut vreo fotografie, dar o afirmație de genul „Simuț nu are cum să fie autorul din moment ce dumnealui este cel din poză” nu mai poate fi făcută în anul de grație 2017 când telecomenzile există peste tot în jurul nostru.PheonixRo (discuție) 25 octombrie 2017 18:23 (EEST)
Fotografiile care arată ca aceasta nu prea sunt realizate cu telecomenzi sau self-timer. Realitatea de la OTRS este că mai multă lume crede eronat că deține drepturile de autor ale imaginilor propriei persoane, indiferent de cine le-a realizat, deci evaluarea lui Donarius este destul de realistă: nu putem presupune că este auto-realizată în lipsa unei afirmații explicite în acest sens. Dacă am fi avut tichet în care se afirma asta cu subiect și predicat, plus o declarație de licențiere liberă, puteam păstra imaginea. Așa, nici nu știm cine a făcut-o și nici nu avem vreo declarație credibilă că are toată lumea dreptul să o publice. —Andreidiscuție 25 octombrie 2017 18:42 (EEST)

Tech News: 2017-41[modificare sursă]

9 octombrie 2017 17:21 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul 82.11.206.181 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 12 octombrie 2017 10:41 (EEST)

Mulțumesc de corectările ortografice[modificare sursă]

Am rugămintea da a arunca in acest sens si o privire asupra articolelor "Moment cinetic" si "Forța Coriolis". Din punct de vedere științific acestea sânt corecte in conformitate si cu surse universitare engleze si germane si bineînțeles si surse universitare române. Dar avem o problemă. Animația din articolul "Forța Coriolis" nu e corectă din punct de vedere științific. Mișcarea curbilinie din sistemul rotativ, corectă, nu este o dreaptă intr-un sistem de referință inerțial. Această animație, copiată din wikipedia engleză este deja acolo greșită, dar fiind acolo, toată lumea o copiază drept corectă. Dacă se acceptă as face o animație corectă. M-ași bucura de un răspuns. Cu stimă.--Petre Pascu (discuție) 12 octombrie 2017 13:06 (EEST)

@Petre Pascu: Dacă argumentele științifice sunt de partea dumneavoastră, sigur că se acceptă. Și ilustrațiile, ca și textul, sunt perfectibile. —Andreidiscuție 12 octombrie 2017 14:06 (EEST)

Alexandru I. Lapedatu[modificare sursă]

Buna seara - marturisesc ca sunt intr-o stare de totala confuzie din cauza stergerii interventiilor pe care le-am facut LA CEREREA EDITORILOR:

Bun venit la Wikipedia. După cum ați văzut, oricine este binevenit să contribuie constructiv la enciclopedie. Wikipedia are însă și un manual de stil care trebuie respectat pentru păstrarea unui aspect consistent și enciclopedic. Folosirea de stiluri diferite, cum este cazul cu Alexandru I. Lapedatu, o face mai greu de citit. Vă rugăm, aruncați o privire pe pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți contribui la enciclopedie. Vă mulțumim! Wikipedia nu se citează pe ea însăși! Pentru a face trimiteri la alte articole din Wikipedia, folosiți legături interne! Bătrânul (discuție) 12 octombrie 2017 08:19 (EEST)

Spre surprinderea mea, un alt editor (presupun ca dvs) a indepartat "corecturile mele" si a reintrodus Wikipedia intre referinte, care acum se refera la ea insasi! Aveti amabilitatea sa-mi explicati solutia care trebuie aplicata? Mentionez ca aceasta cerere de utilizare a legaturii externe in loc de referinte am primit-o si de la editorii pentru versiunea engleza, unde am facut aceleasi modificari care pana acum au ramas asa cum le-am facut (vezi versiunea engleza). Inteleg ca fiecare limba are regulile sale, dar sper ca administratorii de aceeasi limba sa se puna de acord. Oare am trecut ceva cu vederea? Cu multumiri,--Ioana Maior (discuție) 12 octombrie 2017 23:56 (EEST)

Ioana Maior, îmi pare rău, nu am observat că ați scos referințele bibliografice ciclice, schimbarea nu era nici vizibilă în blocul acela de modificări și nici nu se înțelegea intenția aceasta din sumar. Am operat eu modificarea aceasta acum. Ce mi-a atras atenția a fost că, intenționat, se pare, ați demontat notele de subsol și le-ați înlocuit cu legături externe puse direct în corpul articolului. Aceasta este împotriva manualului de stil și sunt absolut sigur că Bătrânul nu avea intenția asta atunci când v-a lăsat mesajul respectiv. Mesajul său spune explicit să folosiți legături interne pentru a trimite către Wikipedia. —Andreidiscuție 13 octombrie 2017 10:09 (EEST)

Am avut intentia sa fac trimiteri la Wikipedia prin legaturi interne, si la alte site-uri prin legaturi externe, sigur am facut cateva greseli. Multumesc pentru interventia care a imbunatatit stilul, apreciez si buna intentie si efortul considerabil.--Ioana Maior (discuție) 13 octombrie 2017 11:49 (EEST)

WikiProiecte[modificare sursă]

Care ar trebui să fie legătura între aceste două categorii? Categorie:Articole din domeniul proiectului Biologie și Categorie:WikiProiect Biologie //  Gikü  vorbe  fapte  13 octombrie 2017 18:54 (EEST)

Prima în a doua. —Andreidiscuție 13 octombrie 2017 18:58 (EEST)

wikidata[modificare sursă]

s-a rablagit. vezi la Sava Henția nu mai scoate data nesterii a decesului si nici Datebiografice. Asybaris aport 13 octombrie 2017 21:37 (EEST)

Remediere format[modificare sursă]

Bună seara. Am constatat în formatul Infocaseta Biografie și în altele asemănătoare că dacă se introduce la parametrul data decesului formatul Data decesului și vârsta, el înscrie automat categoria Decese în ... ca prima categorie, chiar înaintea celei de Nașteri în ... . Ați putea remedia această deficiență pentru ca Nașteri în ... să apară înaintea Decese în ... ? Omul întâi se naște și apoi moare, deci ordinea categoriilor ar trebui să fie Nașteri în ... și apoi Decese în ... Exemplu: Nubar Ozanyan. --Donarius (discuție) 14 octombrie 2017 22:45 (EEST)

Nu cred că există control asupra ordinii categoriilor introduse prin formate, vezi en:WP:TCAT. —Andreidiscuție 14 octombrie 2017 23:17 (EEST)

Creare pagina[modificare sursă]

In continuarea discutiilor pe care le am avut pana acum referitoare la modul in care trebuie procedat pentru a crea/modifica o pagina pe wikipedia (cred ca am inteles cum trebuie procedat). Am observat ca pe Wikipedia Romania nu exista nimic referitor la doctrina umanista despre care am citit de curand o carte. Am descoperit doctrina umanista si as vrea sa creez o pagina pentru ea. Exista multe discutii referitoare la ideile umaniste

(https://en.wikipedia.org/wiki/Humanism https://newhumanist.org.uk/articles/5158/a-politics-of-humanism-can-help-build-a-just-free-and-more-equal-world https://ro.wikipedia.org/wiki/Partidul_Conservator_(Rom%C3%A2nia,_1991%E2%80%932015)#Doctrina http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.fp?idp=26&leg=2004 http://www.sferapoliticii.ro/sfera/118/art2-vaida.html http://www.constiinta-critica.ro/upload/documente/doc82.pdf http://bookalarm.ro/carte/societatea-umanista-59661/)

Ce parere aveti? Unde as putea sa gasesc pasii exacti pe care ar trebui sa ii urmez? Ce principii Wikipedia trebuie sa am in vedere? (de genul notabilitate,verificabilitate, etc)

Exista posibilitatea sa avem o discutie f2f pe tema intrebarilor de mai sus? Eugenpetre0802 (discuție) 16 octombrie 2017 08:58 (EEST)Utilizator:Eugenpetre0802 16 octombrie 2017 08:54 (EEST)

Nu. Orice discuție trebuie să pornească de la prezumția de bună credință, pe care în opinia mea ați infirmat-o. La Elena Udrea văd că vă puteți limita la ce spun sursele și la o prezentare echilibrată. În schimb la Monica Macovei nu vă puteți abține să vă autocitați și să aruncați cu judecăți de valoare care nu există nicăieri în sursele citate. —Andreidiscuție 17 octombrie 2017 10:48 (EEST)
Primul pas pe care trebuie să-l faceți e să contribuiți într-un domeniu în care aveți ceva competențe și niciun alt fel de interes în afară de cel enciclopedic. Nu vă băgați în biografii de persoane în viață, mai ales în condițiile astea. Pe acestea urmăriți-le, mai ales când sunt discutate la WP:PdȘ. După câteva luni, veți începe să înțelegeți cum funcționează lucrurile. În acest moment, conflictul dumneavoastră de interese se vede și din avion. —Andreidiscuție 17 octombrie 2017 10:56 (EEST)

Tech News: 2017-42[modificare sursă]

16 octombrie 2017 18:31 (EEST)

Andrebot și comunele[modificare sursă]

Vezi că Andrebot apare la schimbări recente deși am exclus roboții. Dacă nu-l opreși în 30 min. o să-l blochez.

De asemenea, cred că se impune o discuție despre numele proiectului, asta cu comune-sate e din punctul meu de vedere un pov-fork care și-a trăit viața, ar trebui să ne întoarcem la Proiect:Localitățile din România.--Strainu (دسستي‎)  16 octombrie 2017 20:32 (EEST)

L-am blocat pe 24h. Evident, îl poți debloca oricând.--Strainu (دسستي‎)  16 octombrie 2017 21:07 (EEST)
Mulțumesc. Am rezolvat problema, din codul meu trebuie să-i spun explicit că e robot, și am uitat complet asta. —Andreidiscuție 17 octombrie 2017 10:18 (EEST)

Tech News: 2017-43[modificare sursă]

23 octombrie 2017 21:18 (EEST)

Infocaseta Așezare[modificare sursă]

Bună dimineața. La Osek, Strakonice Infocaseta Așezare a preluat la țară denumirea Czechia în loc de Cehia. --Donarius (discuție) 26 octombrie 2017 07:44 (EEST)

Podul medieval Turturești[modificare sursă]

  Andrei,
  (Ma conformez cerinței de a nu vorbi la "plural")
  La pagina Wikipedia cu privire la Podul Medieval din Turturești (comuna Girov, județul Neamț) există niște poze cu un pod recent, cu tub de beton. Evident nu de acest pod este vorba când ne referim la Podul medieval din Turturești. Podul real a fost colmatat din cauza aluviunilor, iar pârâul Turturești, este mai sus acum și a necesitat un pod nou. Podul vechi stă de peste șaizeci de ani complet îngropat. Recent s-au început aici săpături arheologice, iar vechiul pod a început sa fie scos la lumină. Încă se lucrează acolo. Eu dețin primele poze ale adevăratului monument, dar nu am reușit să le postez în pagină. Vechile poze cu acel tub de beton trebuie eliminate, căci nu reflectă adevărul și sunt derutante. Nici asta nu am reușit.
  Fie trimit poze la o adresă de email pe care o primesc aici, și le postează administratorii, fie îmi comunici o cale prin care pot șterge pozele nerelevante și cum să pun pe cele ale monumentului în loc (drepturi depline asupra modificărilor în pagină??).
  Podul nu e chiar ruine cum se afirmă acolo, deoarece e destul de întreg și sigur dacă se trece cu tancul peste el nu se surpă.
  Mulțumesc!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cultural Girov (discuțiecontribuții).
Detaliați asta la Proiect:Monumente istorice/Erori. Cel mai simplu e să mergeți la lista monumentelor istorice din județul Neamț, să căutați monumentul istoric respectiv și să faceți click pe Raportează eroare. —Andreidiscuție 26 octombrie 2017 12:27 (EEST)

Cerere de adaptare a casetei eveniment[modificare sursă]

Trebuie conectata la wikidata. te rog sa faci cand crezi ca ai timp. am bagat eu la wikidata o structura pentru Expoziția artiștilor în viață din anul 1872. O incepuse giku. Merci!!!{{subst:neseemnat|Asybaris01}}

Mă ocup. —Andreidiscuție 30 octombrie 2017 10:57 (EET)

Eroare LUA[modificare sursă]

Heimito von Doderer. --Donarius (discuție) 30 octombrie 2017 12:24 (EET)

Vă mulțumesc. --Donarius (discuție) 30 octombrie 2017 12:45 (EET)
Eu mulțumesc pentru raportarea erorii. —Andreidiscuție 31 octombrie 2017 09:54 (EET)

Tech News: 2017-44[modificare sursă]

31 octombrie 2017 02:20 (EET)

Lua errors[modificare sursă]

idd-wd[modificare sursă]

Vezi că Andrebot folosește ill-wd și când nu ai label în română, ceea ce duce la erori, de exemplu la Inundațiile din Valencia (1957), Eva Ionesco. Am cochetat cu ideea să întorc wikidata id ca ultimă variantă de label, dar parcă e mai bine să existe erorile pentru a putea corecta.--Strainu (دسستي‎)  31 octombrie 2017 11:12 (EET)

Da, mai greu de zis... și mie îmi vine să schimb codul robotului să ia numele articolului din sursă și să-l pună acolo ca etichetă. Dar parcă mai bine e să fie eroare și să corectăm la Wikidata. —Andreidiscuție 31 octombrie 2017 11:43 (EET)

Infocaseta Aerie Protejată[modificare sursă]

Eroare la Peștera Dobreștilor, nu mi-e clar de unde vine harta pe care vrea să o afișeze.--Strainu (دسستي‎)  31 octombrie 2017 11:12 (EET)

Gikü a lucrat la formatul ăla. —Andreidiscuție 31 octombrie 2017 11:15 (EET)

Tech News: 2017-45[modificare sursă]

6 noiembrie 2017 20:44 (EET)

Infocaseta Lăcaș de cult[modificare sursă]

Bună dimineața. Faceți, vă rog, ca și această infocasetă să-și ia datele din Wikidata. Mulțumesc. --Donarius (discuție) 8 noiembrie 2017 09:56 (EET)

Preia deja de la Wikidata, a fost printre primele pe care le-am făcut să preia. —Andreidiscuție 8 noiembrie 2017 09:59 (EET)
Atunci vă mulțumesc cu întârziere. --Donarius (discuție) 8 noiembrie 2017 10:22 (EET)

Format:Infocaseta Zeu[modificare sursă]

Bună ziua,
După ultima dvs. modificare la formatul {{Infocaseta Zeu}}, din 7 noiembrie a.c. se întâmplă ceva ciudat la unele articole care folosesc acest format și anume apare același nume la mamă și bunică, sau la tată și bunic. Exemple: la Mnemosyne, mamă - Geea, bunică - tot Geea. La Icar: tată - Dedal, bunic - tot Dedal. La Dedal: mamă - Iphinoe, bunică - tot Iphinoe. Etc. Am verificat la Wikidata, eroarea nu pare a fi acolo (de fapt acolo nici nu sunt parametrii bunic sau bunică). Ce s-ar putea face? Dacă ar fi după mine aș scoate câmpurile bunic și bunică din respectiva infocasetă, ele nefiind așa de relevante ca celelalte (tatal, mama, frati, urmasi).
Numai bine, --Bătrânul (discuție) 9 noiembrie 2017 08:36 (EET)

Mi-am dat seama de ce apar uneori părinții ca bunici și am rezolvat.
Mai e o chestie cu bunici dubli, care apare când părinții sunt frate și soră, ceea ce la zei nu e deloc neîntâlnit.
Din partea mea, puteți scoate acei parametri. Eu doar am activat extragerea valorilor de la Wikidata, dar dacă nu e util îl puteți scoate oricând. —Andreidiscuție 9 noiembrie 2017 09:34 (EET)
Da, e OK acum. Mulțumesc! --Bătrânul (discuție) 9 noiembrie 2017 10:01 (EET)

Problemă infocasetă[modificare sursă]

Bună ziua. La Procopie din Ustiug infocaseta ia din Wikidata o altă valoare decât cea care ar trebui. Locul morții ar trebui să fie Veliki Ustiug și nu Lubeck. Care este cauza și cum se poate modifica? --Donarius (discuție) 12 noiembrie 2017 10:55 (EET)

Pentru că și la locul decesului era apelat tot locul nașterii (P19), nu locul decesului (P20). Am trecut, oricum, infocaseta la a se baza pe Modul:InfoboxBiography, ca toate celelalte casete biografice. —Andreidiscuție 13 noiembrie 2017 10:37 (EET)
Mulțumesc. --Donarius (discuție) 13 noiembrie 2017 17:11 (EET)

Eroare Wikidata[modificare sursă]

Încerc să corectez diacriticele în label-urile de la Șoarș (Q222009) și îmi dă o eroare că labelul 'Șoarș' există deja în limba franceză. Mie mi se pare că sunt diacritice vechi, python îmi zice că înlocuirea diacriticelor vechi cu cele noi generează alt string, nu există label alternativ sau mai multe intrări pentru fr. Ai idee ce-ar putea fi?--Strainu (دسستي‎)  13 noiembrie 2017 16:50 (EET)

A, și pentru alte limbi merge.--Strainu (دسستي‎)  13 noiembrie 2017 16:51 (EET)
@Strainu:, Wikidata aplică o constrângere de unicitate pentru combinația (label, description) pe fiecare limbă. Pentru că și satul Șoarș (Q3594593) este descris în franceză tot ca commune roumaine în loc de village roumain de exemplu, costrângerea de unicitate e violată. —Andreidiscuție 13 noiembrie 2017 16:55 (EET)
Cool, mersi!--Strainu (دسستي‎)  13 noiembrie 2017 16:57 (EET)

Tech News: 2017-46[modificare sursă]

13 noiembrie 2017 21:19 (EET)

Ultras[modificare sursă]

Salut! Te-aș ruga să-i explici frumos domnului MSClaudiu de ce nu are voie să șteargă informații aiurea din pagina "Ultras" (vezi istoricul paginii), și sa-l sancționezi, dacă e nevoie. Mulțam! --Sebi Buduroi '99 13 noiembrie 2017 21:21 (EET)

În istoricul contribuțiilor niciunuia din voi nu văd discuții între voi, ca atare nu am unde să intervin pentru vreo mediere. Întâi trebuie să văd dialogul, care acum lipsește. —Andreidiscuție 14 noiembrie 2017 11:04 (EET)

Date înlănțuite de la Wikidata[modificare sursă]

Salut. Explorez generarea de articole pe baza Wikidata la Frederick Augustus Abel și am constatat că în cazul proprietăților cu valori specifice per limbă, cum e demonim (P1549), se ia prima valoare în {{Date înlănțuite de la Wikidata}}. Aș vrea să modific modulul să ia valoarea în română cu fallback la engleză, dar am niște neclarități:

 1. verificarea limbii ar trebui făcută la fiecare pas, sau doar pentru ultima proprietate din chain?
 2. ar trebui să iau prima valoare găsită pentru ro, prima valoare cu se referă la partea (P518)->gen masculin (Q499327) sau prima valoare fără qualifier?
 3. în experiența ta, e o presupunere acceptabilă că fără qualifier e forma de masculin?--Strainu (دسستي‎)  14 noiembrie 2017 14:06 (EET)
@Strainu: Chestia asta am implementat-o deja, dar se pare că numai pentru qualifiers. Ea nu are sens decât pentru ultima proprietate din lanț, pentru că dacă un inel din lanț are altceva decât date de tip wikibase-item, atunci el se întrerupe și devine capăt. Deci pentru început trebuie făcută chestia de pe cazul monolingualtext și la proprietăți (specificate fără _). Un exemplu de cum am mai ținut eu cont de se referă la partea (P518) într-un loc găsești la Modul:InfoboxBiography, la ethnicity (doar că acolo e cu sex sau gen (P21), nu și cu se referă la partea (P518), poate ar trebui suportate amândouă). Eu aș merge mai întâi pe cea cu qualifier corespunzător dacă am informația asta, sau altfel prima dacă nu există așa ceva. De regulă, fără qualifier e forma gender-neutral din română, adică cea de masculin, care e singura prezentă în unele cazuri. Oricum, cuvintele-cheie ale lui {{Date înlănțuite de la Wikidata}} sunt o listă deschisă, poți introduce cuvinte-cheie noi pentru a putea cere anume forma de feminin sau de masculin la sfârșitul lanțului (de exemplu, eu am introdus recent lat și long pentru coordonate, și mai demult raw ca să obțin numărul unui item și label ca să obțin eticheta fără link). —Andreidiscuție 14 noiembrie 2017 14:25 (EET)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Sebastian R. Grosu a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 15 noiembrie 2017 12:41 (EET)