Utilizator:Donarius

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Turnul Babel
ro Acest utilizator este un vorbitor nativ al limbii române.
Istoriciorga.jpg
Wikipedist interesat de Istorie.
Carti.gif
Acest utilizator este interesat de Literatură.
Wikidata-logo.svgAcest utilizator contribuie la Wikidata, baza de cunoștințe liberă.
Caută utilizatori
după diverse criterii

Sunt un cititor vechi al Wikipediei și am colaborat, într-o formă sau alta, ca autor de articole, corector sau ilustrator de pagini, îmbogățind informativ mii de articole. În ciuda bogatei experiențe pot spune cu modestie că învăț zi de zi ceva nou și încerc să evoluez ca intelectual și ca om odată cu fiecare articol citit sau completat.

Articole în lucru în spațiul de utilizator:

Articole consistente la care am lucrat[modificare | modificare sursă]

Articole de calitate[modificare | modificare sursă]

Articole bune[modificare | modificare sursă]

Niponica[modificare | modificare sursă]

Polonica[modificare | modificare sursă]

Gânduri de moment[modificare | modificare sursă]

Foarte puțini dintre cei care scriu aici sunt enciclopediști în adevăratul sens al cuvântului, în timp ce mulți dintre cei care scriu lucrează după agende propagandistice proprii sau trasate de alții, ajungând să-și refuleze propriile frustrări. Am mai remarcat, din păcate, o doză mare de semidoctism (uneori chiar și una de agramatism) inclusiv în rândurile celor cu abilități enciclopedice.

În plus, unii dintre wikipediști suferă evident de afecțiuni psihice (începând de la manii inofensive până la teorii ale conspirației și nevoia de persecutare a altora), iar locul lor nu este aici, ci în instituții medicale, în care să primească o îngrijire adecvată. Este vorba de indivizi care schimbă conturile precum șosetele (contribuind câteva zile de pe un cont, apoi de pe altele și reluând ciclic această procedură), de indivizi care simt nevoia să vorbească și nu fac niciun efort să asculte, de indivizi care vandalizează intenționat pentru a testa răbdarea celorlalți etc.


Premii[modificare | modificare sursă]