Wikipedia:Avertizare medicală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă


SUNTEȚI RUGAT SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTĂ PAGINĂ

Deși Wikipedia conține foarte multe articole din domeniul medical, nu există nici o garanție că informațiile din acestea sunt adevărate. Majoritatea acestor articole sunt scrise de ne-profesioniști, și chiar dacă informațiile sunt precise și reale, asta nu înseamnă că sunt aplicabile situației dumneavoastră. Nimeni și nimic nu poate înlocui sfaturile sau manevrele unui medic ce practică medicina într-o instituție autorizată.

Informațiile medicale disponibile pe Wikipedia au doar caracter informativ, ele nu sunt menite să vă învețe să vă tratați singur boala.

Nici un contribuitor, administrator sau editor de pe Wikipedia nu poate fi tras la răspundere în nici un fel pentru lipsa de acuratețe a informațiilor din articole sau pentru orice consecință ce decurge din utilizarea acestor informații.

Nimic de pe ro.wikipedia.org nu trebuie receptat ca o ofertă de asistență medicală, ca o opinie științifică sau ca orice altfel de tentativă de practică medicală.

Contribuțiile dvs. la orice articol din domeniul medical sunt oricând binevenite pe Wikipedia; de asemenea, sunteți liber să folosiți orice informație de aici în conformitate cu Licența GNU pentru Documentație Liberă.