Utilizator:Terraflorin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Terraflorin Terraflorin Formate Formate Discuție Discuție Teste Teste Cutia cu nisip Nisip Premii Premii Pagini noi Art. noi Diverse Diverse Unelte Unelte


modificare 

Terraflorin

modificare 

Ultimele 75 de modificări

Lista abrevierilor:
D
Modificare la Wikidata
p
Această editare ar putea avea probleme și trebuie revizuită (mai mult)
N
(v. și lista de pagini noi)
m
Modificare marcată ca minoră
r
Modificare efectuată de un robot
(±123)
Cu câți octeți s-a schimbat mărimea paginii

10 mai 2024

9 mai 2024

modificare 

Schimbări recente




modificare 

Aniversările zilei

{10 mai: Ziua independenței în România (1877)
Carol I al României

Alte aniversări: 9 mai10 mai11 mai

modificare 

Ultimele 25 de pagini noi

10 mai 2024

9 mai 2024

8 mai 2024

  • 22:328 mai 2024 22:32Grigori Vacar (ist | modificare) ‎[3.266 de octeți]Tolea93 (discuție | contribuții) (Pagină nouă: {{Infocaseta Scriitor}} '''Grigori Vacar''' (în {{uk|Григорій Васильович Вакар}}; {{date biografice}}; a fost cunoscut sub pseudonimul ''Gro Vakar'' sau ''Vakar'')<ref>Остання адреса. До 60-річчя соловецької трагедії. — Київ: Сфера. — Том 1. — 1997.</ref> a fost un scriitor și poet-futurist sovietic ucrainean. == Biografie == S-a născut în satul Miron, B...)
modificare 

Conținut recomandat

„Someone to Call My Lover” (în limba română: „Cineva pe care să îl numesc iubitul meu”) este un cântec R&B al interpretei americane Janet Jackson. Acesta a fost compus de Jimmy Jam și Terry Lewis, cu care artista a colaborat începând cu era Control, fiind inclus pe cel de-al șaptelea material discografic de studio al solistei, All for You. Piesa a fost promovată ca cel de-al doilea extras pe single al albumului în vara anului 2001.

Înregistrarea prezintă mostre din cântecele „Ventura Highway” (America) și „Gymnopédie No. 1” (Erik Satie); linia melodică fiind influențată de muzica electronică și de cea folk. Videoclipul a fost regizat de Francis Lawrence, prezentând-o pe Jackson în diverse ipostaze, printre care și o apariție într-un bar de provincie. Solista a câștigat și o nominalizare la Premiile Grammy din anul 2002 pentru interpretarea lui „Someone to Call My Lover”.

Cântăreața susține faptul că piesa îi aduce aminte de copilărie, „Gymnopédie” fiind o compoziție îndrăgită de ea în primii săi ani de viață. Discul single a ocupat locul 3 în clasamentul american Billboard Hot 100, atingând poziții notabile și în listele din Europa și Oceania.

modificare 

Actualități

modificare 

Știați că

modificare 

Test2