Discuție Utilizator:Kunok Kipcsak

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție Utilizator:Cumanul B.)
Jump to navigation Jump to search


Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: mesajul din discuția despre denumiri în alte limbi de la Cafenea. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. --Strainu (دسستي‎)  13 aprilie 2019 22:38 (EEST)

Presupun că acest mesaj nu mi se adresează mie. În orice caz, informația a fost făcută publică chiar de împricinat la pagina Oracol, nu mai arăt link-ul, și nu se dorea a fi atac la persoană, ci o ironie. Acest mesaj de atenționare mi se pare a fi parte a unei acțiuni heirupiste de a mi se păta reputația pe acest site. Nu era de ajuns că participam la o discuție josnică, neacademică pornită de un anonim dintr-un cartier mărginaș Micului Mumbai care se ferește a intra pe contul de utilizator plin de blocări și atenționări, cu o agendă de lucru momentan ascunsă, bazată pe o viziune unilaterală, acum tot eu sunt cel vizat?--Kunok Kipcsak (discuție) 13 aprilie 2019 22:39 (EEST)
Avertismentul vi se adresează dvs. și nu are rolul de a vă păta reputația, ce de a vă încuraja să discutați civilizat, în loc să duceți o discuție pe care o considerați deja "josnică" și mai jos.--Strainu (دسستي‎)  13 aprilie 2019 23:34 (EEST)
Discutam cât se putea de civilizat având în vedere caracterul mizerabil al mesajelor precedente. Poate că cei cu cazier unde e vorba de discuții civilizate nu mai primesc FAP? Adică se folosește o altă metodologie de atenționare, și aia făcută prietenește, prin e-mail?--Kunok Kipcsak (discuție) 13 aprilie 2019 23:47 (EEST)
Nu există "cât se poate de civilizat". Există necivilizat, civilizat și abandonat discuția. Dvs. vă aflați în prima situație.--Strainu (دسستي‎)  14 aprilie 2019 05:38 (EEST)