Discuție Utilizator:Gikü

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Arhive
Nu mă supăr dacă veți discuta cu mine per tu.
 • Dacă v-am scris un mesaj: vă rog să răspundeți în pagina dvs. de discuții și să inserați {{ping|Gikü}} înaintea răspunsului.
 • Dacă mi-ați scris un mesaj: voi răspunde pe pagina mea de discuții și voi insera {{ping|numele dvs.}} înaintea răspunsului.

Cuprins


Întrebare[modificare sursă]

Salut, pagina asta de ce nu o transferi la Wikipedia în limba rusă? În același mod ca pentru pagina în ucrainiană. --Silenzio (discuție) 7 noiembrie 2017 02:30 (EET)

@Silenzio76: Intenția mea inițială a fost să am liste în diferite limbi pe diferite Wikipedii, adunate toate în acest item: d:Q23719102. Când am vrut să creez versiunea în rusă, am realizat că ei nu administrează concursul pe Wikipedia, ei o fac simultan pe două wikiproiecte! – concursul însuși pe Wikimedia, iar listele pe Wikivoyage. Am ezitat să creez listele la Wikivoyage din două motive: în primul rând nu vreau să trimit utilizatorii pe alte proiecte, în al doilea rând nu sunt familiarizat cu politicile și comunitatea Wikivoyage-ului rus, iar o pagină solitară cu monumentele Moldovei nu aveam cu ce să o leg și probabil rămânea orfană. La Wikipedia ucraineană cel puțin WLE este administrat pe Wikipedia, iar orice probleme care ar putea apărea cu pagina ar putea fi rezolvate cu Visem.
Aș putea să aloc ceva timp pentru un efort de migrare a tabelului la Wikivoyage, acum că am acumulat mai multă experiență în administrarea listelor, dar care ar fi beneficiul net? //  Gikü  vorbe  fapte  7 noiembrie 2017 13:24 (EET)
Beneficiul net este respectarea limbii române. Aceasta este Wikipedia în limba română și nu apreciez chirilizarea ei. Dacă cineva s-ar apuca să creeze pagini în limba maghiară ați sări cu toții de fund în sus. Apreciez ceea ce faci prin acel concurs, dar această Wikipedie nu este a Republicii Moldova, nici a României, ci a limbii române. Personal aș aprecia dacă nu ai mai introduce chestiuni în limba rusă nici pe această Wikipedie, nici pe pagina de Facebook a Wikipediei române. --Silenzio (discuție) 7 noiembrie 2017 16:03 (EET)
O s-o fac când am timp. Încă mai introduc „chestiuni în limba rusă” pe pagina de Facebook? Unde? //  Gikü  vorbe  fapte  7 noiembrie 2017 16:17 (EET)
Mulțumesc. Referitor la Facebook, nu le-am mai observat în ultima periodă. Mulțumesc și pentru asta. Era doar un reminder. :)
Înțeleg legăturile tale cu lumea rusofobă, considerând că vii dintr-un spațiu unde limba rusă e a doua (sau prima) limbă, înțeleg și prietenia (sau colaborările tale) cu comunitatea ucrainiană și înțeleg că e natural să ai aceste impulsuri, dar trebuie să evităm să amestecăm lucrurile (limbile și alfabetele). --Silenzio (discuție) 7 noiembrie 2017 18:08 (EET)
@Silenzio76: Rezolvat! //  Gikü  vorbe  fapte  14 noiembrie 2017 00:05 (EET)

Îmi răspunzi la ce ți-am scris mai devreme? Dimaremusmarin (discuție) 22 decembrie 2017 01:46 (EET)

De ce sa ștergem pagina Unirea-ODIP[modificare sursă]

Pagina încă nici nu are o zi cind tu deja o pui sub semnul întrebării,pe cind in Wikipedia sunt sute de cioturi care conțin o fraza,doua și ele au dreptul la existența.Apropo am adăugat surse diferite de la ziare,la editorialul Scriitorilor Basarabeni.Aces ONG e unul din cele mai principale in RM,alături de același Promo-Lex. Fac activism civic remarcabil,fostul lor lider(Constantin Codreanu) e astăzi parlamentar roman, șeful “ministerului romanilor de pretutindeni”-organ direct implicat in toate milioanele care vin sub forma de ajutor in RM.Oare nu merita acest ONG sa aibă o pagina?Multe ONG-URI au asemenea aporturi la dezvoltarea culturii,artei,istoriei și mai ales televiziunii ca Unirea-Odip? Kjblwk (discuție) 9 noiembrie 2017 23:18 (EET)

@Kjblwk: M-am explicat deja la pagina Wikipedia:Pagini de șters/Unirea - ODIP. Poate greșesc. Vă încurajez să adăugați aceste remarci la acea pagină, nu aici, și să urmați îndrumările celor care participă în discuție (inclusiv recomandarea mea de a adăuga mai multe surse de încredere independente de subiect). Cu bine, //  Gikü  vorbe  fapte  9 noiembrie 2017 23:33 (EET)

Categorie:Membri ai Academiei de Științe din Berlin[modificare sursă]

Această categorie trebuie să fie ștearsă. Este identică cu Categorie:Membri ai Academiei Prusace de Științe care este corectă.--Sacha47 (discuție) 13:20, 10. noiembrie 2017 (CET) 13:20, 10. noiembrie 2017 (CET)

@Sacha47: Rezolvat. PS: ca să includeți link-uri către categorii în text, puneți „:” în fața prefixului: [[:Categorie:Membri ai Academiei Prusace de Științe]] / Categorie:Membri ai Academiei Prusace de Științe. //  Gikü  vorbe  fapte  10 noiembrie 2017 15:04 (EET)
Mulțumesc. Am știut, dar am uitat.--Sacha47 (discuție) 13:20, 10. noiembrie 2017 (CET) 08:40, 11. noiembrie 2017 (CET)

Walter Juse[modificare sursă]

I-am modificat parametrii blocării lui Walter Juse, pentru a-i putea aplica autoblocarea, deoarece a revenit cu clone noi. Rog verificarea fișierelor încărcate de Commons01 și UserPro. Mulțumesc, --Pafsanias (discuție) 11 noiembrie 2017 12:46 (EET)

Rezolvat Rezolvat de Vituzzu --Pafsanias (discuție) 11 noiembrie 2017 22:46 (EET)

Lacrimi premature[modificare sursă]

E prea devreme ca să-l plângem pe XXN. Avereanu lipsește din august, dar nu l-a dat nimeni dispărut. Eu mă gândeam, de fapt, la un alt fel de reorientare. E ca la vidrele de mare: au un buzunăraș secret și sub celălalt braț, însă nu-l folosesc pentru că sunt dreptace... ;) --Pafsanias (discuție) 14 noiembrie 2017 20:23 (EET)

Nu plâng pe nimeni. Îmi plac statisticile :) PS, văd că am avut un telespectator fidel! //  Gikü  vorbe  fapte  14 noiembrie 2017 20:27 (EET)

???[modificare sursă]

Really mate? You can do better... :)--Strainu (دسستي‎)  16 noiembrie 2017 16:41 (EET)

@Strainu: Dacă mi-ai scris asta, înseamnă că am încurcat calculele. Pentru fotografii individuale, cele publicate până în 1991 sunt lipsite de drepturi de autor, da? Mi se părea că 1986. //  Gikü  vorbe  fapte  16 noiembrie 2017 18:23 (EET)
10 ani e la serii. Aici fiind vorba de două fotografii din perioade diferite, nu cred că se poate vorbi de serie de fotografii.--Strainu (دسستي‎)  16 noiembrie 2017 18:26 (EET)
Am înțeles. Mă dumiream probabil până la expirarea a 7 zile, dar mulțumesc mult că mi-ai spus imediat. //  Gikü  vorbe  fapte  16 noiembrie 2017 18:29 (EET)

Care e problema la Sulac? --94.243.109.205 (discuție) 20 noiembrie 2017 21:48 (EET)

Sursa kankan.md nu este de încredere. E un site de bârfe, nu ne putem baza articolele pe așa surse. //  Gikü  vorbe  fapte  20 noiembrie 2017 21:50 (EET)

Autografe/olografe[modificare sursă]

Dacă îmi aduc bine aminte, vă interesați cândva de autografe/olografe. Aici aveți două semnături celebre. [1]--85.76.20.172 (discuție) 24 noiembrie 2017 00:26 (EET)

Fără titlu[modificare sursă]

@Gikü: buna ziua Giku, as dori sa diskut ku dumneavoastra ma amanuntit problema aparuta la mine pe pagina! daka nu va e greu sa diskutam pe email? frecautanuv@mail.ru Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tudor Chiriac (discuție • contribuții).

@Tudor Chiriac: La ce problemă vă referiți? Dacă la imaginile Emisiune 1.jpg și Emisiune 2.jpg, problema e că drepturile de autor asupra lor aparțin cel mai probabil canalului TV care le-a difuzat, nu Dvs. Cât timp nu avem dovezi care să infirme asta, imaginile sunt pasibile pentru ștergere. //  Gikü  vorbe  fapte  27 noiembrie 2017 14:15 (EET)

CEE Newsletter - November 2017[modificare sursă]


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 2 • November 2017
ContentsSingle page viewSubscribeMediaWiki message delivery (discuție) 3 decembrie 2017 00:16 (EET)

Cum pot adăuga fotografii paginilor Wikipedia incomplete?[modificare sursă]

Cum pot adăuga fotografii paginilor Wikipedia incomplete? Sunt specializat în cadrul Bisericii ortodoxe și văd că mulți ierarhi au fotografii vechi, neclare s-au chiar deloc.Rig răspuns, că avertismente îmi da-ți destule. AlexandruRadu2003 (discuție) 3 decembrie 2017 21:30 (EET)

@AlexandruRadu2003: Imaginile încărcate la Wikipedia trebuie să fie lipsite de drepturi de autor (sau să fi fost publicate sub licență liberă precum GFDL sau Creative Commons). De aceea, dacă aveți în propria colecție (a se citi: sunteți deținătorul drepturilor de autor) fotografii ale persoanelor respective, foarte bine! – mergeți la Wikipedia:Trimite fișier și publicați-le sub o licență liberă. Dacă nu, devine mai complicat: trebuie să căutați o versiune liberă undeva pe internet sau în alte surse. Sunt mai multe metode, număr doar câteva dintre ele, pe care le folosesc personal:
 • dacă persoana este în viață și aveți posibilitatea să o fotografiați, faceți-o și vedeți opțiunea de mai sus :)
 • căutați pe internet fișiere cu licență liberă. Puteți folosi motorul de căutare CC Search ca un punct de start
 • dacă ați găsit fotografia într-o publicație apărută înainte de 1985, aceasta este automat sub licență liberă în condițiile expuse la {{PD-RO-photo}} și o puteți scana și încărca
 • dacă cunoașteți autorul unei serii de fotografii care vă interesează sau aveți cunoștințe într-o organizație care conține o colecție de imagini, puteți lua legătura cu ei și ruga să doneze acest conținut Wikipediei – printr-un simplu e-mail transmis Wikipediei
...cam asta e. Vă ajută cel puțin una din opțiunile enumerate? //  Gikü  vorbe  fapte  3 decembrie 2017 22:04 (EET)

Hello[modificare sursă]

I just made my company wikipedia page and i want to block the editor. Can you help me with some advices? Thank you very much. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Seored (discuție • contribuții).

@Seored: Vi s-a explicat pe pagina de discuții că nu acceptăm reclame. //  Gikü  vorbe  fapte  8 decembrie 2017 18:15 (EET)

Denumire[modificare sursă]

Mangop --Miehs (discuție) 27 decembrie 2017 21:51 (EET)

Bravo, ai stil![modificare sursă]

Cine are dreptul să modifice pagina Bravo, ai stil? Eu am fost cel care a creat-o și nu am dreptul să o modific! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Deseneanimatesifilme (discuție • contribuții).

Scuze, Deseneanimatesifilme, era o groază de vandalism la pagina aia (vezi istoric), inclusiv de la utilizatori înregistrați. Pentru a calma apele, am protejat complet pagina pentru câteva zile (expiră la 2 ianuarie după-masă). Din păcate, asta înseamnă că și Dvs., împreună cu R115, nu puteți modifica conținutul. Sunt careva modificări care trebuie făcute urgent? //  Gikü  vorbe  fapte  29 decembrie 2017 18:44 (EET)

Nu trebuie de făcut nici o modificare, doar am întrebat. Mulțumesc de răspuns și scuză-mă că nu prea mă pricep cum să scriu aici răspunsul pe care ți-l dau. Să ai o seară bună!

Doar adaugă patru tilde la finalul mesajului: ~~~~. Ele se transformă automat în semnătură. //  Gikü  vorbe  fapte  29 decembrie 2017 19:25 (EET)

La mulți ani[modificare sursă]

Noul an să vă aducă multe bucurii, surprize și îndeplinirea tuturor dorințelor. --Danvasilis (discuție) 1 ianuarie 2018 11:03 (EET)

@Danvasilis: Mulțumesc, la fel și Dvs.! //  Gikü  vorbe  fapte  4 ianuarie 2018 02:50 (EET)

The CEE Newsletter, Volume 1, Issue 3, December 2017[modificare sursă]


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 3 • December_2017
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (discuție) 2 ianuarie 2018 11:17 (EET)

Puteti sa ma ajutati va rog cu stergerea paginei[modificare sursă]

Buna seara,

Puteti sa ma ajutati va rog cu stergerea paginei "Cristina smarandescu". Era o incercare de a posta ceva. As vrea sa imi creez o noua pagina dar vreau ca numele meu sa fie sters.

Utilizator:Cristina Smarandescu - Wikipedia https://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:Cristina_Smarandescu

Precum si: Discuție Utilizator:Cristina Smarandescu - Wikipedia https://ro.wikipedia.org/wiki/Discuție_Utilizator:Cristina_Smarandescu


Multumesc!

Anita.an1987 (discuție) 7 ianuarie 2018 22:35 (EET) Cristina

@Anita.an1987: Văd că v-ați creat un cont nou, iar pagina de utilizator Utilizator:Cristina Smarandescu a fost ștearsă. Cu ce vă pot ajuta? //  Gikü  vorbe  fapte  8 ianuarie 2018 20:51 (EET)

Darabană[modificare sursă]

Aveți dreptate! M-am grăbit făcând din Darabană un redirect; ar fi trebuit să redenumesc articolul. Acum nu mai pot, pentru că trebuie șters redirectul. Puteți să faceți dumneavastră această operațiune? Cu mulțumiri, --Miehs (discuție) 20 ianuarie 2018 23:56 (EET) P.S. Mai sunt și legăturile cu alte limbi... --Miehs (discuție) 20 ianuarie 2018 23:57 (EET)

Rezolvat Rezolvat Mulțumesc! //  Gikü  vorbe  fapte  21 ianuarie 2018 00:09 (EET)

France[modificare sursă]

(Google translate) Bună dimineața. Am vrut să vă informez despre această procedură în limba franceză / Hello. I wanted to inform you of this procedure in French : https://fr.wikipedia.org/wiki/Discussion:Eurolanche/Suppression --Arroser (discuție) 24 ianuarie 2018 23:37 (EET)

Modificare drepturi[modificare sursă]

Salut! Am observat că mi-ați scos de la patrule automate pentru că am înlocuit termenul peiorativ "nazism" cu termenul original, singurul corect dpdv istoric și politic, și anume "național-socialism". Cât despre "controversatul" tribunal de la Nuremberg, am zis "controversatul" pentru că sunt destui critici ai acestuia. Aștept un răspuns serios din partea dvs. --Sebi Buduroi '99 25 ianuarie 2018 00:11 (EET)

@Sebi Buduroi '99: V-am retras patrula automată pentru că ați făcut o serie de modificări controversate fără a consulta comunitatea. Nu putem lăsa așa chestii să scape fiind patrulate automat. //  Gikü  vorbe  fapte  25 ianuarie 2018 00:24 (EET)
De când anume trebuie să consult comunitatea pentru a modifica un termen informal într-un termen enciclopedic? --Sebi Buduroi '99 25 ianuarie 2018 00:26 (EET)
Ai paginile de discuții la îndemână. Cred că îți dai seama că nazismul, holocaustul și alte subiecte de acest gen sunt foarte sensibile și trebuie tratate cu maximă atenție. Faptul că ai făcut redenumiri nu e pe atât de flagrant pe cât ardoarea de a le justifica. //  Gikü  vorbe  fapte  25 ianuarie 2018 00:31 (EET)
Nu cred că am batjocorit pe nimeni prin faptul că am modificat un termen informal într-unul corect și enciclopedic, nu-i așa? Normal că susțin cu ardoare o modificare foarte corectă, în urma căreia am fost privat de un beneficiu pe care îl am de 2 ani de zile fără să fi avut probleme, după atâtea mii de modificări pe Wikipedia. Da, am greșit cu ștergerea unora dintre evenimentele pe care le-am înlăturat, trebuia să sap un pic și îmi asum acea greșeală. De acolo și până la asta... totuși, suntem oameni, e firesc să mai și greșim. --Sebi Buduroi '99 25 ianuarie 2018 00:39 (EET)
@Sebi Buduroi '99: Nu te îngrijora. Dacă o să dai dovadă de spirit colegial în rezolvarea acestei probleme, aducând în discuție mai multe argumente decât emoții, vei recâștiga încrederea comunității foarte repede. Numai bine! //  Gikü  vorbe  fapte  25 ianuarie 2018 00:44 (EET)
În primul rând că nu știam că trebuie să consult comunitatea pentru o modificare atât de mică. Până la urmă am înlocuit un cuvânt cu altul, nu am făcut nimic grozav. Eu am adus argumente, aștept răspunsuri tot cu argumente. Nu mă las cu una, cu două. Pace! --Sebi Buduroi '99 25 ianuarie 2018 00:48 (EET)

Propunerea de ștergere rapidă pentru Modifică secțiunea: Andreea Păduraru (regizoare)[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

La pagina Modifică secțiunea: Andreea Păduraru (regizoare) a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia. Aceasta s-a făcut conform criteriului A3 de ștergere rapidă, deoarece fie nu are niciun fel de conținut, fie e compus doar din legături externe, o secțiune „Vezi și”, referințe la cărți, formate, categorii, legături interwiki, reformulări sau repetări ale titlului, sau tentative de a contacta subiectul articolului. Vă rugăm, vedeți Wikipedia:Ciot pentru standardele minimale pentru articole scurte. Țineți cont și că articolele trebuie scrise pe subiecte notabile și că trebuie să prezinte referințele bibliografice din sursele de încredere care confirmă conținutul informativ.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Donarius (discuție) 25 ianuarie 2018 20:50 (EET)

Cumințenia pământului[modificare sursă]

Ar trebui trecuta la commons ca am gasit o sursa din anul 1910 care o face libera. Vezi aici sursa bcucluj. A fost expusa pentru prima oara la Expozitia Tinerimii artistice din anul 1910. E liberaaaaaa. Asybaris aport 28 ianuarie 2018 00:26 (EET)

CEE Newsletter - January 2018[modificare sursă]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 1, January 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 1 • January 2018
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (discuție) 2 februarie 2018 10:58 (EET)

--Koka11 (discuție) 11 februarie 2018 20:40 (EET)[modificare sursă]

Hello! Discuție Utilizator:Gikü... vă rog să îmi dați conținutul articolului(Nijazi Ramadani) în limba română pentru o mai bună traducere cu sugestii Koka11/--Koka11 (discuție) 11 februarie 2018 20:40 (EET)

Am recuperat aici: Utilizator:Koka11/N //  Gikü  vorbe  fapte  11 februarie 2018 21:34 (EET)

Vandalizări în serie canale de televiziune[modificare sursă]

Bună seara. S-ar putea proteja sau semi-proteja articolele canalelor de televiziune ce sunt vandalizate masiv de vreo doi ani încoace de către diferiți anonimi ce introduc informații false?--DieselEngineRO (discuție) 15 februarie 2018 18:46 (EET)

Părere[modificare sursă]

Giküle, am văzut propunerea făcută lui Mishu. Hai să nominalizăm de data asta o listă suficient de utilă și corectă. O să putem trece astfel mai ușor de frica de a fi nominalizat, de securismele inutile și de o parte din săpatul după potcoave de cai morți. Gândește-te că mulți nu se bagă fiindcă le e frică de scormoneală. E pur și simplu o problemă de decizie politică, nu de decizie individuală în ceea ce-l privește pe fiecare. Dai sau nu dai sculele la mâna celor care au capacitatea de a le folosi util și pozitiv sau de a învăța să le folosească astfel. Dacă mergem pe nominalizări individuale, îți garantez că din start asigurăm 75 % șanse de eșec.

În plus le trebuie dată șansa de a folosi skillurile pentru a vedea cu ce se mănâncă, astfel încât să dispară o parte din teamă, iar dacă e vorba să renunțe, o pot face oricând după aia. Gândește-te că că e o altă abordare: votezi o echipă și apoi lași șansa echipei să se consolideze și să se instruiască, iar cine va dori să nu rămână, va fi liber să plece. Pe de altă parte fiind mai mulți activi, va fi mai ușor să corectezi o eventuală defecțiune (chiar și majoră în cazul echipei).--Accipiter Q. Gentilis(D) 22 februarie 2018 19:14 (EET)

@Accipiter Q. Gentilis: Mishu57 este noul Miehs, „furnicuța anului”. Demult mă gândeam să-l nominalizez, după cum am zis. Următoarea mea candidatură ar fi Sîmbotin, dar aveam impresia că ați încercat să-l abordați recent. //  Gikü  vorbe  fapte  22 februarie 2018 19:53 (EET)
Ok, merci pentru sprijin. Sper să putem ieși din paradigmă pentru a propune o listă și nu candidaturi individuale. --Accipiter Q. Gentilis(D) 22 februarie 2018 19:59 (EET)

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice[modificare sursă]

Salut. Poți să redenumești Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.--MSClaudiu (discuție) 26 februarie 2018 14:28 (EET)

Portrete de la MApN[modificare sursă]

Chestiuni apropo de discuția de la commons cu privire la imaginile de la MApN.

 • Impresia mea este că textul tichetului 2011030410006577 vrea să ne dea o permisiune perpetuă, ca să nu-i mai batem la cap. Textul eliberează toată galeria de imagini, fără a preciza vreo dată, ceea ce se poate interpreta că se aplică și pentru imaginile viitoare din galeria respectivă.
 • Confirmarea (plasarea tagului "PermissionOTRS") conform politicilor este rezervată voluntarilor OTRS, căci altfel este prea ușoară driblarea de către răuvoitori.

Oricine poate încărca imagini la Commons, care trebuie confirmate, deci voluntarilor OTRS trebuie să li se semnaleze situația, deoarece nu există un alt mecanism de înștiințare. Propun ca aici la pagina Wikipedia:OTRS să fac o subpagină în care să pun textul tichetului 2011030410006577 (fără informațiile sensibile), pagină care să fie în lista de pagini urmărite de voluntarii OTRS și unde toți cei ce încarcă imagini provenite de la www.mapn.ro/fotodb/ să adauge legăturile spre aceste imagini. Aceasta ar fi „lista”. Adică nu lista tuturor imaginilor posibil de preluat de pe site-ul MApN, ci a celor pentru care se cere confirmarea. Acolo să fie și instrucțiuni de „how to”.

Nu cred că e cazul ca această listă să fie la Commons, că cei de acolo nu pot verifica ei, iar utilizatorii n-au nicio șansă să fie informați acolo ce și cum. Nici nu cred că ar veni un utilizator care nu este pe rowp să încarce la Commons imagini de la MApN. --Turbojet  1 martie 2018 11:04 (EET)

PS acum am văzut că „scandalul” a început de la en:User:Skjoldbro, dar nu văd cum unul ca el ar putea fi informat la Commons. --Turbojet  1 martie 2018 11:24 (EET)
Eh, standardele sunt variabile. Eu n-am avut nicio problemă cu zecile de imagini taguite. Mai e și problema cozii în care e mesajul - cei de la commons au acces la toate cozile permissions-*, dar nu și la info-ro. Eventual puteți muta tichetul în coada permissions-ro (știu că am mutat multe din backlog pe vremea când aveam acces, dar nu știu dacă e și ăsta inclus). Și da, pot confirma că ideea tichetului era "imaginile sunt la liberl, luați ce-aveți nevoie". Cred că e o discuție cu Mircea87 pe undeva în care dă mai multe detalii.--Strainu (دسستي‎)  1 martie 2018 11:47 (EET)
Da, Mircea87 a făcut demersurile.
O să mut tichetul, dar e pe românește. Unii sunt în stare să zică că MApN nu poate face dovada că deține drepturile de autor, ca la instituțiile civile, dar acele portrete sunt fotografii oficiale ale lor, mă îndoiesc că angajații lor ar păstra drepturile de autor. În SUA e clar că nu le păstrează („material produs de un angajat al DoD în timpul serviciului”). Poate din cauza obișnuinței de la ei nu vor obiecta, dar căpoși care țin neapărat să ne arate că ei știu, iar noi nu, se găsesc. --Turbojet  1 martie 2018 11:58 (EET)
Dacă nu văd tichetul deloc, presupunerea e că nu există. Dacă îl văd, măcar întreabă ce scrie acolo.--Strainu (دسستي‎)  1 martie 2018 12:12 (EET)
Un tichet se vede dacă există sau nu, doar că are sau nu aprobarea să-l vadă. Dar o să-l mut, să-l vadă. Însă Jcb s-a pripit. Dar el e unul la fel ca Jim, știe tot înainte de a întreba. --Turbojet  1 martie 2018 12:40 (EET)

@Turbojet: Mulțumesc frumos. Când e gata traducerea tichetului la Commons, vă rog să mă anunțați, ca să trec încolo și alte (dacă nu toate) imagini sub acest tichet. //  Gikü  vorbe  fapte  2 martie 2018 13:43 (EET)

Nu-mi propun să traduc tichetul, nu vreau să zică careva că am deturnat sensul inițial. O să-l pun aici așa cum e, doar fără datele personale. Adminii de la Commons n-au decât să deschidă ei discuția dacă au dubii, n-o să-i provoc eu.
Ideea e că tu pui acolo pozele și aici câte o legătură spre fiecare poză pusă, iar noi, Andrei Stroe, Silenzio 76 sau eu, confirmăm tichetul la fiecare imagine. Mă ocup acum de redactare. --Turbojet  2 martie 2018 20:36 (EET)
Am făcut. --Turbojet  2 martie 2018 22:05 (EET)

Poliție[modificare sursă]

Salut. Redenumește articolul Poliție în Poliția. Mulțumesc!--MSClaudiu (discuție) 2 martie 2018 13:37 (EET)

@MSClaudiu: Care este argumentarea? Eu zic să inițiați o discuție la Discuție:Poliție. //  Gikü  vorbe  fapte  2 martie 2018 13:41 (EET)
Probabil ambele variante sunt bune.--MSClaudiu (discuție) 3 martie 2018 13:17 (EET)

CEE Newsletter - February 2018[modificare sursă]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 2, February 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 2 • February 2018
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (discuție) 4 martie 2018 23:52 (EET)

Bravo, ai stil! - Toader Florin[modificare sursă]

Buna, pe pagina Bravo, ai stil! Toader Florin sau cineva cu numele acesta, nu mai tin minte, tot editeaza GRESIT numarul stelelor obtinute de Silvia, ca si cand ea ar fi obtinut +3 stele in gala. I-am spus sa inceteze dar vad ca nu vrea sa o faca, poate reusesti sa vorbesti cu el? --Angelsync (discuție) 5 martie 2018 17:14 (EET)

@Angelsync: Așteaptă mai întâi răspunsul său la mesajul tău. //  Gikü  vorbe  fapte  5 martie 2018 17:29 (EET)

@Gikü: Am înțeles, însă tot continuă să o facă și încurcă mult prin acest lucru. Nu cred ca stie cum sa raspundă. --Angelsync (discuție) 5 martie 2018 17:52 (EET)

(Haideți să menținem discuția pe o singură pagină)
@Angelsync: În celula respectivă, alături de rezultat, puneți o referință către o sursă care confirmă că Silvia nu a obținut niciun punct. Altfel, de unde să știm cine are dreptate? //  Gikü  vorbe  fapte  5 martie 2018 18:06 (EET)

De sine stătător[modificare sursă]

Nu merge să spui cuiva că a făcut ceva de sine stătător, că atunci nu mai stă, ci face :). --Silenzio (discuție) 5 martie 2018 23:23 (EET)

@Silenzio76: Am înțeles, mulțumesc. Cum să fac atunci ca să fie neutru? Am dat acest mesaj unui utilizator cu nume feminin și nu mi-a plăcut cum sună „singur” în acest context. //  Gikü  vorbe  fapte  5 martie 2018 23:38 (EET)
Am spus: Vă mulțumim că ați testat Wikipedia și că ați refăcut pagina ... . Singur nu e necesar și astfel e neutră exprimarea. --Silenzio (discuție) 5 martie 2018 23:59 (EET)
@Silenzio76: Mea culpa, nu observai că ați corectat deja. Toate bune! //  Gikü  vorbe  fapte  6 martie 2018 00:02 (EET)

Rândunică[modificare sursă]

Am o rugăminte - șterge redirecționare eronată de la Discuție:Rândunică care duce la altă pagină Discuție:Hirundinidae, eu nu am permisiunea de a face așa ceva. --Danvasilis (discuție) 14 martie 2018 10:49 (EET)

Dan Paltinisanu[modificare sursă]

Dan Paltinisanu a jucat pentru Politehnica Timisoara intre 1973–1983 (conform tuturor surselor posibile si imposibile). El in poza e in tricoul Politehnicii Timisoara, pe vremea cand era jucator...ce dovada mai mare trebuie? Sincer? Rhinen

@Rhinen: Când a fost publicată imaginea? //  Gikü  vorbe  fapte  14 martie 2018 16:05 (EET)
Uite un articol din 2015 legat de imagine http://grozav.org/cine-este-dan-paltinisanu/...si unul din 2011 http://adevarul.ro/locale/timisoara/dan-paltinisanu-nume-legenda-bunicul-fotbalist-tatal-baschetbalist-nepotulo-1_50ad6e5b7c42d5a663950489/index.html, toti folosesc nevoie mare poza, el a jucat la Poli Timisoara intre 1973–1983, poza este in tricoul lui Poli, pe vremea cand a fost fotbalist deci publicata probabil original in anii 70, sau maxim 1983, nu se stie clar, in perioada comunista nu tinea nimeni la chestiile astea. Oricum pare sa se incadreze la toate variantele PD-RO...non-artistic photographs were not expressly protected by copyright (asta nu e artistica), Artistic photographs taken between 1956 and 1996 are protected by copyright for a limited term,
  (b) 10 years since issuance for the author of an artistic photographic series
  (c) 5 years since issuance for the author of an isolated artistic photograph

Depaseste toate termenele, el oricum a decedat in 1995, poza e 99,99% facuta inainte de 1989 si chiar inainte de 1983, parerea mea. Eu vroiam sa o transfer pe commons ca sa o folosesc si la articolul in engleza...daca nu ti se pare logic ce am zis, o incarc eu pe commons separat cum am incarcat si la Doru Nicolae, echipele vechi ale Craiovei, Petrolului, Hizo, Halagian etc etc Rhinen

@Rhinen: Ba mi se pare foarte logic, dar am găsit esențial să verificăm la sânge imaginile înainte de a le transfera la commons. Administratorii de acolo sunt foarte exigenți cu drepturile de autor, iar în contextul {{PD-RO-photo}} mai puțin contează biografia fotbalistului – pentru ei contează când a fost publicată imaginea, atât. Zic să o transferați încolo, scriind în câmpul „Date” ce mi-ați spus mai sus („poza e 99,99% facuta inainte de 1989 si chiar inainte de 1983”), iar eu voi urmări imaginea și voi reacționa dacă o vor șterge. //  Gikü  vorbe  fapte  14 martie 2018 16:25 (EET)
Problema e ca pe wiki in romana nu ar functiona sub o licenta ok si bot-ul respectiv refuza transferul de aia incercam sa o trec in pd-ro...oricum o voi incarca separat, stiu ca sunt foarte exigenti, dar mi-au cam acceptat poze de genul asta, vi-am si dat cateva exemple mai sus care au trecut de filtrele lor, chiar si poze din 1995. Mi se pare mai sensibila treaba dupa 90 pana in 1996, inainte de 89 au fost poze care au trecut si cu notatii de genul "70's", "80's"...ca tot ce e inainte de 1989 e clar ca e perioada comunista si aia e, comunism sa fie, ma legam de biografie pentru ca arata perioada in care ar fi fost facuta poza, e genul de poza clasica "prezentarea echipei" sa zic asa...Am pierdut prea multe noi ca tara in comunism :( Rhinen
cred ca conteaza mult si faptul ca astea nu prea sunt poze artistice...Rhinen

Lista delegaților la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia[modificare sursă]

Lasă-mă pe mine să fac revenirile acolo, că... cineva a pus acolo wl spre Iuliu Coroianu, schimbându-l și din „Iuliu Coroianu (deputat)”, dar deputatul este nepotul (fiul fratelui) lui Iuliu Coroianu. Deși am pus la observații mențiunea, nimeni n-a citit-o. Și avem acolo și alți tizi (în familie se obișnuiește), încurcăturile apar ușor. Tot din cauza tizilor, codurile de sortare nu sunt doar numele, ci o combinație de 3-4 litere din nume și o literă de ordine, care poate fi inițiala prenumelui, sau nu, depinde. De exemplu Ion și Iuliu ar avea aceeași ințială, dar poate merge, poate nu, așa că dacă lui Ion i se dă „i”, lui Iuliu i se dă j, l, u, sau ce merge. Nu se poate pune cum pare, trebuie știută situația globală. --Turbojet  16 martie 2018 00:05 (EET)

@Turbojet: Îmi cer scuze. Trebuia să înțeleg că sortarea aia ciudată are un sens. Aveți tot controlul de acum înainte ;) //  Gikü  vorbe  fapte  16 martie 2018 00:09 (EET)

Enrico Bombieri[modificare sursă]

Ai o afinitate specială pentru el? Luigi A. Radicati inițiase un seminar în trei (cândva prin 1975), cu Bombieri și cu mine, care ar fi putut duce la o colaborare. Apoi Bombieri a plecat la Princeton și în locul lui colaborarea a continuat cu Louis Michel. -- Victor Blacus (discuție) 17 martie 2018 15:38 (EET)

@Victor Blacus: Nu îl cunosc, mulțumesc-ul meu e pentru că am observat ca ați creat trei articole noi după o perioadă relativ lungă de la ultimul. Nu știam că ați colaborat cu dumnealui, caz în care vă admir! Mult spor! //  Gikü  vorbe  fapte  17 martie 2018 16:12 (EET)

Message to the CEE Spring 2018 local organizers[modificare sursă]

Hello, Gikü! You are receiving this message as a Wikimedia CEE Spring 2018 coordinator for your community.

This is a friendly reminder that CEE Spring starts on March 21, the first day of spring. To make a smooth start, please ensure that you have taken care of thе following:

 1. Created information page of the contest in your Wikipedia.
 2. Created a list of topics about your community on Meta-wiki.
 3. Created CEE Spring 2018 talk page template and connected to d:Q48126269.
 4. Published summary (in English) of contest rules on Meta-wiki page.
 5. Promoted information about the contest (site notice, social media, personal messages).

Creating a talk page template is strongly encouraged as it would allow international organizers to track of contest progress of various topics. We will also try to provide automatically updated statistics from the very beginning based on this template.

CEE you at the start of contest!


Delivered by: MediaWiki message delivery (discuție) 19 martie 2018 11:53 (EET)

Pardon[modificare sursă]

Nu văzusem că era subpagina dvs. Scuze.--DieselEngineRO (discuție) 20 martie 2018 13:58 (EET)

Întrebare Lavinia Goste[modificare sursă]

Buna. Sunt noua aici. Am creat pagina Lavinia Goste, insa nu reusesc sa inserez poza. Ma poti ajuta cu un sfat in aceasta privinta, te rog.--VoicuIleana (discuție) 21 martie 2018 12:09 (EET)

@VoicuIleana: Vedeți Ajutor:Imagini. Cu bine, //  Gikü  vorbe  fapte  21 martie 2018 14:21 (EET)

Întrebare Concurs CEE Spring 2018[modificare sursă]

Salut, voiam să te întreb, legat de concurs, dacă trebuie neaparat să facem articole cu subiecte din țările aflate la Țările acestei săptămâni. Știu că e o întrebare stupidă, dar vreau sa fiu sigur :D Costin05 (discuție) 21 martie 2018 15:15 (EET)

@Costin05: Nu este neapărat, poți scrie despre orice țară aflată în concurs, cu excepția României și RM. Spor! //  Gikü  vorbe  fapte  21 martie 2018 15:18 (EET)

Mulțumesc mult! Costin05 (discuție) 21 martie 2018 15:21 (EET)

Wikidata[modificare sursă]

Nu uitați, vă rog, de Wikidata la categorii. --Donarius (discuție) 21 martie 2018 20:10 (EET)

😉 //  Gikü  vorbe  fapte  21 martie 2018 20:16 (EET)

Redenumire?[modificare sursă]

De ce? Am nevoie de pagina de discuție a utilizatorului, ca să-l instruiesc. --Turbojet  23 martie 2018 20:21 (EET)

@Turbojet: Greșeala mea! Am rezolvat, mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  23 martie 2018 20:23 (EET)
Mulțumesc. --Turbojet  23 martie 2018 20:25 (EET)

Reguli Concursul CEE Spring 2018[modificare sursă]

Salut, dacă traduc un text cu ajutorul uneltei de traducere automată a unui articol, nu încalc vreo regul[ la concursul CEE Spring 2018? Articolul : Ramil Guliyev Costin05 (discuție) 27 martie 2018 18:44 (EEST)

@Costin05: Traduceți articolul prin orice metodă doriți, după care inserați formatul {{dezvoltare}} în antet și lucrați la corectarea exprimării și a sintaxei. Când terminați, înlăturați formatul {{dezvoltare}}. Articolele care sunt traduse automat dar nu sunt corectate primesc 0 puncte. //  Gikü  vorbe  fapte  27 martie 2018 18:56 (EEST)

Zăpadă[modificare sursă]

Cum merge cu zăpada? Mai ninge? Nu exagerați cu lopata, avem nevoie de dvs. în bună formă. :) --Donarius (discuție) 27 martie 2018 20:02 (EEST)

@Donarius: Zăpada demult e evacuată, tot ce a rămas e o bătătură dureroasă la palma stângă (se resimte și când tapez). Da, mă consider revenit în bună formă. Mai sunteți indignați de operativitatea adminilor? ;) //  Gikü  vorbe  fapte  27 martie 2018 20:06 (EEST)
Vai de mine, nu știu cum mi-a scăpat. Am intrat pe lista neagră? :) --Donarius (discuție) 27 martie 2018 20:08 (EEST)
@Donarius: Ați intrat în lista nerăbdătorilor :) — un defect bun de avut, pe care îl am și eu. //  Gikü  vorbe  fapte  27 martie 2018 20:12 (EEST)
Aici ca aici, dar la Commons am făcut o cerere de modificare de nume și am rugat un filemover activ să mă ajute. Prima întrebare: „n-ai răbdare?”. Păi, știam eu ce știam, din moment ce sunt cereri făcute cu o lună în urmă și nerezolvate. I-am mulțumit frumos. Altfel, așteptam și eu o lună. --Donarius (discuție) 27 martie 2018 20:15 (EEST)

Ennio De Giorgi[modificare sursă]

Practic simultan, tu ai încărcat imaginea liberă și eu am încărcat imaginea UC. Ce se întâmplă cu cea din urmă? Trebuie ștearsă? -- Victor Blacus (discuție) 27 martie 2018 21:16 (EEST)

@Victor Blacus: Da. Am căutat și am găsit și încărcat o imagine liberă după ce am observat că ați încărcat UC, pentru că eram aproape sigur că De Giorgi trebuie să aibă imagini libere. //  Gikü  vorbe  fapte  27 martie 2018 21:34 (EEST)
OK. Mulțumesc. -- Victor Blacus (discuție) 27 martie 2018 21:36 (EEST)

Infocasetă echipă națională[modificare sursă]

Salut, voiam să te întreb unde pot găsi o infocasetă pentru echipa națională de baschet, sau ce aș putea folosi, în caz ca nu există. Costin05 (discuție) 2 aprilie 2018 07:53 (EEST)

@Costin05: Salut, îmi pare rău, dar nu am idee. //  Gikü  vorbe  fapte  2 aprilie 2018 13:09 (EEST)

Ok, mulțumesc! Costin05 (discuție) 2 aprilie 2018 18:43 (EEST)

CEE Newsletter - March 2018[modificare sursă]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 3, March 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 3 • March 2018
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (discuție) 6 aprilie 2018 20:08 (EEST)

Urare[modificare sursă]

Să aveți Sărbători Pascale liniștite, pline de căldură sufletească și de mulțumire ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 8 aprilie 2018 11:15 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul TPTB a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 11 aprilie 2018 22:41 (EEST)

Pițigoi[modificare sursă]

Giku mută discuție de la pițigoi la Discuție:Pițigoi mare, deoarece se dublează și nu are nimic comun cu articolul pițigoi. --Danvasilis (discuție) 12 aprilie 2018 15:48 (EEST)

@Danvasilis: Am șters Discuție:Pițigoi. E bine? //  Gikü  vorbe  fapte  12 aprilie 2018 15:52 (EEST)

E foarte bine. --Danvasilis (discuție) 12 aprilie 2018 15:54 (EEST)

Jet Li[modificare sursă]

Salut, am modificat pagina lui Jet Li, dar nu stiu cum sa scot cetatenia chineza din tabelul acela. China accepta doar o singura cetatenie, iar el este acum cetatean al Republicii Singapore, prin urmare nu mai detine cetatenie chineza. Pagina lui: https://ro.wikipedia.org/wiki/Jet_Li Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de EugeneRichBoy (discuție • contribuții).

@EugeneRichBoy: Mergeți la itemul Wikidata al articolului: vedeți legătura „Element Wikidata” în coloana din stânga paginii. Acolo, căutați proprietatea „cetățenie” / citizenship și editați-o. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  16 aprilie 2018 18:14 (EEST)

Pagina Noroc este un dezastru.[modificare sursă]

Salut

Pagina Noroc este conectata cu pagina în engleza Luck,dar definiția data este ridicata în întregime din acest articol de presa. În opinia mea pagina trebuie refăcută cu definiția adevărată, în starea curentă este înșelătoare și fără surse, copiata din vorbele unui preot. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Sylgrio (discuție • contribuții).

@Sylgrio: Textul cu pricina fusese adăugat în decembrie. Am anulat modificarea și acum pagina este în starea sa obișnuită... încă ar avea nevoie de atenție (după cum sugerează etichetele). Mulțumesc foarte mult pentru semnalare! //  Gikü  vorbe  fapte  16 aprilie 2018 18:12 (EEST)

Stergere imagine[modificare sursă]

Pe 9 noiembrie 2017 la ora 4:02 (!?!) ai șters imaginea din caseta artist Gheorghe Mocanu. Acea imagine este autoportretul pictorului aflat în colecția familiei artistului pe care am înserat-o în pagina creată de mine în iulie 2008 la rugămintea și cu acordul soției acestuia, d-na Elena Mocanu. Vă rog să reconstituiți pagina cu imaginea în casetă ori dați-mi, vă rog, indicații cum să procedez pentru reintroducerea autoportretului pe pagina Wikipedia. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 5.13.31.236 (discuție • contribuții).

Simpla menționare a acordului soției este suficientă din punct de vedere legal, întrucât nu poate nimeni verifica că acest acord a avut loc. În astfel de cazuri, deținătorul dreptului de autor asupra fotografiei trebuie să trimită un e-mail Wikipediei urmând procedura descrisă la Wikipedia:Drepturi de autor#Cum trebuie să procedeze autorii, pentru a fi confirmată identitatea. Mulțumesc pentru înțelegere. //  Gikü  vorbe  fapte  22 aprilie 2018 17:42 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Țarevnic Validea a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 23 aprilie 2018 20:41 (EEST)

CEE Newsletter - April 2018[modificare sursă]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 4, April 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 4 • April 2018Delivered by: MediaWiki message delivery (discuție) 4 mai 2018 17:19 (EEST)

Vandalizări în serie[modificare sursă]

Bună seara,
Vreau să vă mulțumesc că ați stopat măcar pentru 24 de ore vandalizările în serie de la articolele din categoria Bătăliile lui Alexandru cel Mare, prin blocarea utilizatorului RoHSReach. Acesta a fost deja blocat definitiv la es.Wikipedia, fr.Wikipedia și it.Wikipedia (cel puțin așa rezultă din pagina Informații cont global).
Problema gravă (în opinia mea) este că se încearcă, prin astfel de modificări, transferarea tensiunilor politice actuale dintre Grecia și Republica Macedonia în paginile Wikipediei. Așa cum am spus și în discuția Wikipedia:Cafenea#Politizarea istoriei la Wikipedia, nu este admisibil ca Wikipedia să se transforme în câmp de luptă care să reflecte aceste tensiuni. Înainte de a face cererea de semiprotejare, Accipiter Q. Gentilis semiprotejase deja cele patru articole pe o perioadă de trei luni, dar iată că vandalul respectiv tot nu se lasă.
Acum trebuie să fiu cu ochii în patru și la Wikidata, să nu dea iama și pe acolo...
Numai bine, --Bătrânul (discuție) 7 mai 2018 21:42 (EEST)

@Sîmbotin:Da, am citit mesajul de la cafenea. Vă mulțumesc că l-ați scris, am procedat cu încredere bazându-mă pe acea discuție, fără a mai trece la discuții inutile cu utilizatorul în cauză. //  Gikü  vorbe  fapte  7 mai 2018 21:53 (EEST)

Bună seară! Din păcate, ați politizat articolul când apelați FYROM ca Macedonia: ("transferarea tensiunilor politice actuale dintre Grecia și Republica Macedonia în paginile Wikipediei").Îmi pare rău.... RoHSReach (discuție) 8 mai 2018 23:11 (EEST)

“....” discuții inutile cu utilizatorul în cauză.....”??? Nu sunt de acord ... în plus...cuvântul "dialog" (δια-λόγος) este grec.... RoHSReach (discuție) 9 mai 2018 00:11 (EEST)

Salutare[modificare sursă]

Am de gand sa mai fac o incercare la editarea aceea si o sa am rugamintea sa ma corectezi! Sunt proprietar al drepturilor de autor al acelui material dar oricum nu este atat de informativ pe cat as dori.

Poate daca ai putin timp ma poti ajuta sa trec mai repede peste procesul de invatare al modului de inserare si editare, cat si prezentarea unui material wiki.

Movkin1311 (discuție) 8 mai 2018 19:01 (EEST)Claudiu

@Movkin1311: Bună seara! Îmi pare rău, dar drepturile de autor nu sunt unica problemă. La Wikipedia trebuie să fie citate surse de încredere, precum cărți, reviste de specialitate, site-uri web specializate. Cred că veți fi de acord cu mine că un site de videochat nu este tocmai citabil într-o enciclopedie. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  8 mai 2018 19:36 (EEST)

Creare pagina[modificare sursă]

Buna ziua,

Inca nu sunt familiara cu platforma Wikipedia... Doar eu o sa ma ocup de cont, credeti ca mai este necesara redenumirea paginii?

Multumesc!

Janeta Radescu

Bmfgrupromania (discuție) 16 mai 2018 16:41 (EEST)

@Bmfgrupromania: Bună ziua. Citez din Wikipedia:Nume de utilizator.
Nume de utilizator care conțin spamuri sau reclame: Numele de utilizator care fac reclamă la un site anume, companie, etc. (ex. "vizitați [numele de url]" ) sunt descurajate și pot fi blocate. Numele de firme sau alte organizații (de exemplu, Coca-Cola, Walmart, Ambrocom SRL) sunt și ele nerecomandate, deoarece lasă impresia că sunt utilizate de mai multe persoane. Totuși, în conformitate cu termenii de utilizare, dacă reprezentați o organizație, este chiar mai bine să folosiți un cont care conține și numele organizației — dar care nu conține doar numele organizației, de exemplu Vasile Vasilescu (Walmart).
//  Gikü  vorbe  fapte  16 mai 2018 16:57 (EEST)

Foto[modificare sursă]

Gicule, ai fi în stare să găsești o imagine liberă pentru Lucian Pintilie? Eu nu am timp și nici îndemânarea ta. -- Victor Blacus (discuție) 16 mai 2018 23:18 (EEST)

@Victor Blacus: Din păcate, nu am găsit nimic pe Youtube, locul unde de obicei recurg atunci când nu găsesc nimic în imagini... RIP //  Gikü  vorbe  fapte  17 mai 2018 12:09 (EEST)

Salut! Tocmai v-am informat cu privire la fișierul încărcat de utilizatorul Xandra2709[modificare sursă]

Stimate dumneavoastră, am observat că materialul respectiv încărcat Fișier:32463109_10212344234743065_7741057193826320384_n.jpg pe data de 17 mai 2018, ora 20:53 (EET) ar părea că nu ar fost aduse detalii care să dovedească date privind utilizarea, licențierea ori specificarea care să lămurească subiectul legat de Alexandra Șipoș. Dar am facut noi treaba verificându-le aici. Toate cele bune! --Web Source Self-Management System (discuție) 17 mai 2018 22:38 (EEST)

@Sourcecontent1: Mă tem că acest fișier nu poate fi păstrat chiar dacă i se indică sursa și licența. El nu este liber, iar politica noastră de acceptare a materialelor nelibere este foarte strictă, și de regulă nu se extinde la persoane în viață. //  Gikü  vorbe  fapte  17 mai 2018 23:20 (EEST)

Bmfgrupromania‬ v-a trimis un e-mail.[modificare sursă]

Am primit un email de la Bmfgrupromania‬

@Gikü:

Buna ziua,

Eu doream sa pun compania pe Wikipedia. Inteleg ca nu este posibil... In acest caz, pot pune articole realizate de noi din domeniul Facility Managementului? Nici acestea nu au voie sa contina informatii cu privire la companie?

Multumesc, o zi frumoasa!

@Bmfgrupromania: Puteți scrie orice articol atâta timp cât respectați unele reguli de bază. Vă recomand să începeți de la Wikipedia:Ghid. Reclama nu este permisă la Wikipedia nici mascat (în articole). //  Gikü  vorbe  fapte  18 mai 2018 16:02 (EEST)

O nouă ediție a concursului „CEE Spring”![modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Gikü. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Romanichthys Valsanicola.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Romanichthys Valsanicola RomanichthysValsanicola 22 mai 2018 20:30 (EET)