:utilizator: Gikü

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Câteva lucruri care v-ar putea interesa:
Pagină de utilizatorDiscuții (arhive) • TesteContorBlogfacebookGÜTContribuțiiPremiiStâlpi de marcajCăsuțe de utilizator
Acum sunteți pe pagina mea de utilizator. Citiți-o pe toată! :)
Limbi cunoscute
ro-N | en-3 | ru-3 | de-0,01
Caută utilizatori după diferite criterii
Imagine selectată
Bicycle pedal animation.gifBicycle pedal animation.gif
Acest utilizator dă din pedale
zi și noapte, vară și iarnă.
Contribuții
...mai multe
Premii
Premiul I ştiinţe.png BoNM - Moldova.svg Barnstar of Reversion2.png Admin-Barnstar-1a.png Macheta Premiile Wikipedia Română.jpg
...mai multe | Premiază-mă :)
Salut tuturor!

Sunt Gheorghe A. Iordachi, am 24 ani. Sunt născut în satul Scoreni, raionul Strășeni, dar acum, în legătură cu serviciul, locuiesc în Chișinău. În 2011 am absolvit CFBC. Acolo am învățat bazele C++, Javascript, PHP, ASP.NET, iar pentru diploma de absolvire am dezvoltat un proiect în ExtJS. În 2014, am absolvit și ASEM, cu o teză de licență în domeniul testării interfeței de utilizator prin Selenium. În prezent lucrez la departamentul „Asigurarea calității” al unei companii moldo-americane.

Am o pasiune aparte pentru ciclism; am explorat deja o mare parte din țara natală. Turismul pe bicicletă e chemarea mea. Încerc să nu mă deplasez decât cu mijloace de transport ecologic (bicicleta, troleibuzul și propriile picioare).

În octombrie 2008 am devenit administrator pe Wikipedia. Am gustat tot felul de metode de a contribui la dezvoltarea proiectelor Wikimedia, concentrându-mă totuși pe Wikipedia românească, mai ales pe imaginile depozitate aici. Primesc o mare satisfacție când recitesc articolele create de mine.

Lasă un autograf!
Nume de utilizator

Gikü este o împreunare a numelui meu adevărat (Gicu → Gică → Gik) cu un zâmbet până la urechi și mai departe: Ü. După reguli, pare-mi-se, se pronunță gichiu (sau ghichiu), dar eu vă recomand să-l citiți simplu: Gicu. Contribui ocazional pe commons, en, ru, b, s, wikt, q. Pe mai multe site-uri Web mă puteți găsi înregistrat ca Promitt.

Pot fi contactat la giordachi♣gmail•com.
Dreptate și lege

…în Wikipedia NU EXISTĂ DREPTATE ȘI LEGE. Există numai Scopul. Cu cât mai multă lege, ordine, dreptate, codificare, punctualitate, migală, rigurozitate ș.a.m.d. caută utilizatorii în acest proiect, cu atât mai dezamăgiți vor fi de acesta. Și asta din simplul motiv că scopul proiectului nu este formarea unui sistem juridic virtual, nu este pedepsirea vinovaților și apărarea condamnaților, ci crearea unei enciclopedii.

George Shuklin, 2 mai 2007 [#]
Adevărata Wikipedie

Aceasta este Wikipedia. Este un loc teribil. Aici oricine poate propune spre ștergere munca a zeci de oameni. Aici orice diletant poate vandaliza un articol scris de un specialist calificat, pentru ca mai apoi acest specialist să încerce, calm, să demonstreze că el are dreptate și nu diletantul. În cele mai multe cazuri, însă, el o demonstrează altor diletanți. Aici sunt niște fioroși conducători, care au dreptul să șteargă articole și să blocheze utilizatori. Aici [pe Wikipedia rusească] este un crud comitet de arbitraj, care încă niciodată nu a fost în stare să satisfacă ambele părți beligerante cu hotărârile lui. Aici nu e bine și aici nu e rău și nimeni nu are de câștigat ceva real lucrând aici. Trebuie să fiți pregătit către asta, altfel participarea în proiect vă va aduce numai necazuri. Așa este făcută lumea, așa este organizată Wikipedia. Probabil, există ceva mai echitabil, însă o altă Wikipedie nu avem. Recunosc, o altă lume la fel n-avem.

Ilya Voyager, 20 august 2007 [#]
Aceasta este pagina unui utilizator Wikipedia.

Dacă ați ajuns la această pagină pe orice alt site decât Wikipedia, înseamnă că vizitați un sit-oglindă. S-ar putea ca acesta să nu fi fost actualizat și este totodată posibil ca utilizatorul căruia îi aparține această pagină să nu aibă nici o legătură cu orice alt sit în afară de Wikipedia însăși.

▲ Întoarce-te sus ▲
Ultima actualizare: 28 mai 2015
Pagină vandalizată de 25 ori