Discuție Utilizator:NGC 54

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
NGC 54 Utilizator Talk icon BLACK.svg Discuție Sandbox.png Teste Under construction icon-blue.svg Articole în lucru System-shutdown.svg Evaluare Icon tools.svg Tehnice XTools logo (icon).svg Contor XTools logo (icon).svg Creări Wikimedia-logo.svg CentralAuthGrowth team features[modificare sursă]

Hello

Thank you for your comments regarding the Growth team features, and also thank you for the translation of the interface!

Do you think Romanian Wikipedia would like to get the tools in advance? Your wiki is on our short list for the next deployments, but it can happen sooner.

Let me know! Trizek (WMF) (discuție) 17 februarie 2021 22:00 (EET)

@Trizek (WMF): See Wikipedia:Cafenea#GrowthExperiments. I proposed this in 8 February, but I would like to keep the discussion open until at least 22 February (to last 2 weeks). --NGC 54 (discuție / contribuții) 17 februarie 2021 22:15 (EET)
Oh! This is a pleasant surprise! :)
We haven't planned a specific time for your wiki, so, for now, it will be when you are ready. After February 22 is perfectly fine! Trizek (WMF) (discuție) 18 februarie 2021 14:15 (EET)

Tech News: 2021-08[modificare sursă]


23 februarie 2021 02:18 (EET)

Multumiri[modificare sursă]

Buna seara. Multumesc mult pentru explicatiile permisive care imi sunt foarte utile. Trebuie sa precizez ca pentru traducere eu utilizez vesiunea in lb. germana care de regula nu are o infocaseta si de aceea nu pot folosi metoda cea mai simpla (pentru incepatori ca mine) de modificare vizuala a infocasetei. Am utilizat o singura data aceasta metoda modificand infocaseta din limba engleza (la articolul Ludwig de Bavaria), insa uneori varianta in lb. engleza nu exista (de ex. articolul Helene Vetsera) sau nu are o astfel de caseta (Mizzi Kaspar). Intr-adevar am incercat sa ma familiarizez cu Wikidata si am observat ca modificarile/informatiile noi introduse in Wikidata au efect imediat in infocaseta. Nu stiam exact daca modificarile au efect si in variantele din celelalte limbi, dar am banuit asta. Multumesc pentru aceasta precizare. O intrebare: exista si o metoda prin care se poate genera infocaseta direct din Wikidata? Presupun ca nu. As mai adauga ca pentru mine Wikipedia este o sursa inestimabila de informatie pe care o pretuiesc inca de la inceputurile ei. De cativa ani imi doresc sa contribui macar un pic la adaugarea de informatii utile si interesante in domeniile care ma pasioneaza. Anul acesta am indraznit sa incerc. Cu siguranta nu doresc sa distrug munca celor care se straduiesc permanent sa dezvolte si sa tina "in viata" Wikipedia. In aceasta idee probabil va voi mai cere din cand in cand ajutorul. Totusi ma voi stradui sa invat fara sa mananc timpul sau nervii dvs. sau ai celorlalti contributori.FASROD (discuție) 23 februarie 2021 21:19 (EET)

@FASROD: „O intrebare: exista si o metoda prin care se poate genera infocaseta direct din Wikidata? Presupun ca nu.” Ce anume vreți să întrebați? Dacă informațiile dintr-o infocasetă pot proveni în totalitate de la Wikidata? Asta este posibil. Sau vreți să întrebați dacă într-un articol se poate adăuga o infocasetă care există pe Wikipedia în limba X, dar pe Wikipedia în română nu? Asta nu se poate (încă); presupunând că nu creați infocaseta și la Wikipedia în română. Dar s-ar putea să fie posibil în viitor. --NGC 54 (discuție / contribuții) 23 februarie 2021 21:31 (EET)
Inteleg ca infocaseta trebuie intai creata in etapa de editare a articolului si apoi este alimentata cu datele din Wikidata si ca nu exista o metoda directa de creare din Wikidata. FASROD (discuție) 23 februarie 2021 21:58 (EET)
@FASROD: Ați înțeles corect. --NGC 54 (discuție / contribuții) 24 februarie 2021 12:03 (EET)

Vandalism[modificare sursă]

Salut, mi-ai trimis aici un mesaj în care mă întrebai de ce l-am avertizat pe un utilizator de vandalism. Ce nu se vedea pe pagina lui e că îi ștersesem o scurtă serie de articole unde urma un anumit tipic: cineva îl avertizase cu o etichetă pentru o problemă în articolele lui, iar el acum crea noi articole cu aceeași problemă, acoperindu-le cu respectiva etichetă. Chiar dacă nu corectezi prtoblema pentru care ți se etichetează articolul, se presupune că nu o mai repeți în ălea noi. Păstrând analogia, cineva pe vremuri și-a acordat sieși în prealabil avertismentul de atac la persoană, iar apoi l-a tămâiat pe altul. Sper că te ajută explicația. Salutări, --Mihai (discuție) 26 februarie 2021 17:13 (EET)