Discuție Utilizator:NGC 54

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
NGC 54 Utilizator Talk icon BLACK.svg Discuție Sandbox.png Teste Under construction icon-blue.svg Articole în lucru System-shutdown.svg Evaluare Icon tools.svg Tehnice XTools logo (icon).svg Contor XTools logo (icon).svg Creări Wikimedia-logo.svg CentralAuth


Info[modificare sursă]

Vă mulțumesc frumos că ați șters pagina greșită!

Până azi am lucrat în Teste. Cred că ieri am apăsat butonul Publicare din Teste. Nu știu ce s-a întâmplat cu pagina. Am citit că validarea durează 4 zile și trebuie să faci 10 editări. Vă rog să-mi explicați, pentru că nu înțeleg aceste 10 editări la ce se referă exact? La editările pe care le fac eu în pagină în Teste? Sau la intervenții pe alte pagini deja existente?

Mai devreme am mutat ce pusesem pe pagina de utilizator. Pusesem acolo ce creasem în Teste pentru că nu am primit niciun mesaj referitor la publicare și m-am gândit că poate trebuie salvată și acolo. Îmi cer scuze încă o dată. Deci am mutat conținutul în Teste și am apăsat din nou publicare. Mi-e teamă că asta a dublat cererile de validare pentru această pagină. Îmi puteți spune dacă e totul ok și se află în evaluare pentru validare?

Am citit ce mi-ați indicat dvs., am mai citit și alte secțiuni de la instrucțiuni, și voi mai citi. Pentru fotografii, îmi puteți spune, vă rog: 1. Am un set de fotografii de familie. Nu am cum să aflu autorul lor. Este în regulă să menționez în legendă „Fotografii din arhiva personală” sau ceva semănător? 2. Am urcat deja o fotografie, portretul de la Biografie, doar că la acel moment nu am găsit unde să menționez dreptul de autor. Autorul și-a dat acordul de a folosi această fotografie, dar doresc să-i atribui dreptul de autor. Pot completa acum dreptul de autor? Cum? Trebuie ștearsă și să o urc din nou? 3. În cazul în care reușesc să aflu autorul unei fotografii după ce am publicat-o sub Commons, pot modifica din Commons îndrept de autor atribuit?

Vă mulțumesc! Silvia Colfescu (discuție) 23 aprilie 2020 18:25 (EEST)

@Silvia Colfescu: Wikipedia în română nu este wikipedia în engleză, unde doar utilizatorii autocofirmați (dacă țin eu bine minte) pot crea articole, iar cei care nu sunt autoconfirmați crează articole în spațiul de nume „Draft:”. ro.wp nu are acest sistem pentru acceptarea articolelor. „Îmi puteți spune dacă e totul ok și se află în evaluare pentru validare?”. În primul rând, nu am cum să garantez, pentru că nu l-am citit integral. Important este să fie verificabil (să citeze surse de încredere), notabil și să respecte manualul de stil și drepturile de autor. Dacă subiectul nu este notabil (vedeți și WP:BIO#Criterii de notabilitate), riscă să fie șters.
Nu mă pricep la licențele imaginilor, dar ați primit un răspuns despre acest subiect la Discuție Utilizator:Gikü#răspuns pagina Silvia Colfescu. --NGC 54 (discuție | contribuții) 23 aprilie 2020 18:40 (EEST)
@--NGC 54
Ziua bună!
Am intrat azi ca să văd dacă am primit vreun mesaj de la moderatori despre pagina propusă. Înțeleg, dar nu 100%, că veți șterge utilizatorul. Am văzut trimiterea către U5, am citit, doar că obiectiv vorbind, articolul este scris academic, fără subiectivități, conține informație pertinentă și verificabilă și este de interes, dat fiind că este vorba despre un om care adus contribuții la cultură. Vă înțeleg că ați considerat că dacă am denumit contul cu numele persoanei despre care am scris înseamnă automat că este conflict de interese „pe față”, cum scria (nu mai știu care moderator pentru că văd că au dispărut mesajele vechi, probabil și din vina mea, pentru că încă nu înțeleg cum funcționează chatul) într-un mesaj deloc academic și politicos, dar concluzia este eronată. Vă explicasem că am ales să pun și ca utilizator numele persoanei despre care am ales să scriu, fără să fiu eu acea persoană, doar pentru că mi-am imaginat, greșit, înțeleg acum, că așa ar fi firesc. Nu are nicio legătură cu ideea de blog personal, site personal sau unul cu un anume interes subiectiv. Numele meu este Teodor Pricop, am 41 de ani și dacă aveți nevoie, vă trimit și scan al CI-ului. Abordarea Wikipedia este exagerată, câtă vreme aprobați articole ciot, total irelevante și scrise jignitor chiar, sau care conțin informații false, nedocumentate, așa cum am descoperit de-a lungul timpului în multe articole și v-am trimis și un exmplu. Dacă într-adevăr rostul demersului voluntar, pentru care vă respect, este de a facilita acesul publicului larg la o enciclopedie profesionist documentată, nu înțeleg de ce nu este relevant și/sau obiectiv articolul pe care l-am propus spre publicare. Vă rog să mă lămuriți.
Contul îl puteți șterge, dat fiind că este o eroare. Important și respectuos este însă ca înainte să îmi explicați și motivul și să-mi indicați exact unde încalcă articolul politica Wikipedia.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat și aștept semn de la dvs.
Vă rog să-mi mai indicați o dată cum să vă răspund pe chat, pentru că nu vreau să vă încurc și să fac nefăcute, și azi și în dățile anterioare am consumat minute bune căutând un buton, încercând pe hyperlinkuri (țin minte că mi-ați spus să apăs pe ceva - editare sau ceva; îmi cer scuze, dar am uitat), dar niciuna dintre variante nu pare modalitatea convenită pentru a răspunde mesajelor. Am ales să scrius așa, aici. Sper să fie ok. E foarte unfriendly și totuși sunt destul de tânăr și de conectat cu tehnologia. De obicei înțeleg, descopăr și reușesc să aplic și să utilizez aplicații.


Zi faină!
Silvia Colfescu (discuție) 13 mai 2020 11:07 (EEST)
@Silvia Colfescu: La Wikipedia nu se numește chat, ci „pagină de discuție”, iar un moderator este echivalentul unui „administrator”. Fiecare utilizator „are” o pagină de discuție. Aceasta este pagina „mea” (nu este propriu-zis a mea, deoarece nu prea ai cum să deți pagini Wikipedia) de discuție; Discuție utilizator:Silvia Colfescu este pagina „dvs.” de discuție. „Numele meu este Teodor Pricop, am 41 de ani și dacă aveți nevoie, vă trimit și scan al CI-ului.” Nu este nevoie. „Vă înțeleg că ați considerat că dacă am denumit contul cu numele persoanei despre care am scris înseamnă automat că este conflict de interese „pe față”, cum scria (nu mai știu care moderator pentru că văd că au dispărut mesajele vechi, probabil și din vina mea, pentru că încă nu înțeleg cum funcționează chatul) într-un mesaj deloc academic și politicos, dar concluzia este eronată.” Vedeți Discuție Utilizator:Gikü#răspuns pagina Silvia Colfescu; Gikü a spus asta. „Contul îl puteți șterge, dat fiind că este o eroare.” Nu, nu îl pot șterge; nu am posibilitatea tehnică și nu cred că cineva de la ro.wp o are. La Wikimedia conturile nu se șterg; maxim se blochează. Ceea ce vi s-a șters la Wikipedia în engleză nu era un articol, ci o pagină de utilizator; dacă doriți să continuați scrierea articolului la en.wp, vă recomand să-l scrieți în spațiul de nume „Draft” (adăugând „Draft:”, fără ghilimele, înaintea pagini; cam așa: „Draft:Silvia Colfescu”). Despre ro.wp: Dacă considerați că subiectul articolului este într-adevăr notabil, puteți publica articolul, dar dacă pagina rămâne sau nu nu deține doar de mine; Wikipedia funcționează prin consens și nu este o birocrație și nici o democrație. Important este să respecte WP:N și WP:BIO#Criterii de notabilitate. --NGC 54 (discuție | contribuții) 13 mai 2020 11:36 (EEST)
„Contul îl puteți șterge, dat fiind că este o eroare. Important și respectuos este însă ca înainte să îmi explicați și motivul și să-mi indicați exact unde încalcă articolul politica Wikipedia.” Nu înțeleg de unde ați înțeles că vi se va șterge/bloca contul. Nimeni nu pare să vă fi spus asta. --NGC 54 (discuție | contribuții) 13 mai 2020 15:59 (EEST)

Oma Stanescu[modificare sursă]

Salut. Articolele din Categorie:Articole nou-create ce așteaptă să fie verificate sunt „ciorne” care trebuie mai întâi fie acceptate fie respinse, și abia apoi tratate ca articole. Dacă ai introdus deja etichete de întreținere înseamnă că tacit accepți articolul, de aceea te rog să înlături {{AFC submission}}. //  Gikü  vorbe  fapte  24 aprilie 2020 18:12 (EEST)

Ciprian Marica[modificare sursă]

Articolul trebuie protejat.--Țetcu Mircea Rareș 30 aprilie 2020 12:37 (EEST)

@Țetcu Mircea Rareș: Yes check.svg Realizat de Andrei Stroe. --NGC 54 (discuție | contribuții) 30 aprilie 2020 12:42 (EEST)

Wikipedia:Pagini de șters/Hackout[modificare sursă]

Salut. Te rog în viitor să te abții de la închiderea discuțiilor de ștergere pe care tot tu le inițiezi (fie și indirect). Cazul dat e oarecum simplu, de aceea nu voi reveni asupra deciziei, dar pot exista discuții complicate, iar precauția (de evitare a conflictului de interese sau a impunerii propriului punct de vedere) trebuie manifestată întotdeauna. //  Gikü  vorbe  fapte  30 aprilie 2020 16:18 (EEST)

@Gikü: Ok. --NGC 54 (discuție | contribuții) 30 aprilie 2020 16:36 (EEST)

Ferma de clone Zoe Burghezul[modificare sursă]

Bună treaba cu identificarea clonelor, felicitări! Eu aș lua în considerare și faptul că Utilizator:Prisonbreak300 a „dezvăluit” aici că este același cu Utilizator:Alex Olaru și a cerut scuze „de crocodil” aici. Astfel, toate aceste conturi fac parte dintr-o fermă de clone mai veche și foarte productivă. După părerea mea, aceasta înseamnă că Zoe Burghezul poate fi blocat și el pe termen nelimitat, iar Alex Olaru poate fi blocat din nou pe vreo șase luni pentru continuarea abuzului de utilizare a conturilor multiple. --Pafsanias (discuție) 2 mai 2020 16:02 (EEST)

@Pafsanias: Am văzut și eu intervenția lui Prisonbreak300 de pe pagina sa de utilizator, chiar în ziua în care a făcut-o. Nu știu ce să zic... vedeți Special:CentralAuth/Francofonné și Special:Contribuții/Francofonné. Dacă Prisonbreak300 (Zoe Burghezul etc.) chiar este Alex Olaru, atunci de ce nu a apărut și Francofonné pe lista verificării checkuser? A modificat ultima oară în 13 aprilie 2020; datele nu se șterg atât de repede. --NGC 54 (discuție | contribuții) 2 mai 2020 16:31 (EEST)
Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu am nici o legătură cu acel individ. Zoe Burghezul (discuție) 15 mai 2020 17:18 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Enel RO a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 7 mai 2020 16:42 (EEST)

Ref[modificare sursă]

Buna seara! Am observat deplasarea punctului . inaintea <ref> la dioxid de azot. Eu am inteles ca punctul trebuie să fie după eticheta <ref>, citarea fiind inclusă in propoziția unde apare sursa citată.--109.166.139.1 (discuție) 8 mai 2020 19:29 (EEST)

Puteți să-mi anulați modificarea dacă doriți. Observ că există utilizatori care pun referința după iar alții înainte de punct. --NGC 54 (discuție | contribuții) 8 mai 2020 19:34 (EEST)
Există vreo wikistandardizare in acest scop? Manual de stil?--109.166.139.1 (discuție) 8 mai 2020 19:38 (EEST)
Ajutor:Note spune „Pentru cititor aspectul unei note este următorul: în corpul articolului, la umărul unui cuvânt sau la sfârșitul unei fraze (după punct, fără a lăsa un spațiu)”. --NGC 54 (discuție | contribuții) 8 mai 2020 19:44 (EEST)

Skrrrrrrrrrrrrrrrrrrt[modificare sursă]

După o blocare de 7 zile urmează una de o săptămână?--Nyook 8 mai 2020 19:42 (EEST)

@Nyook: Rezolvat Rezolvat. Am prelungit perioada de blocare cu încă o săptămână. --NGC 54 (discuție | contribuții) 8 mai 2020 19:49 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Wikiminds34 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 11 mai 2020 17:42 (EEST)

2A02:2F05:6719:4A00:41CF:BD48:F8F2:7C1[modificare sursă]

Bună ziua! Vă rog să mă scuzați dacă vă deranjez! Am făcut o reclamație în legătură pe numele acestui utilizator și am remarcat că dumnealui deja mai vandalizase de două ori pagina Ion (roman). Se poate recurge la o blocare? - - Capitanul Barbă Neagră (discuție) 12 mai 11:06 (EEST) Capitanul Barbă Neagră (discuție) 12 mai 2020 11:07 (EEST)

@Capitanul Barbă Neagră: A mai vandalizat, dar cât timp sunt doar vandalisme obișnuite, este nevoie de 5 vandalisme pentru blocare. Pentru obscenități, se blochează la a doua abatere. --NGC 54 (discuție | contribuții) 12 mai 2020 11:12 (EEST)
Am înțeles. Vă mulțumesc pentru că mi-ați spus! ---Capitanul Barbă Neagră (discuție) 12 mai 2020 11:14 (EEST) Capitanul Barbă Neagră (discuție) 12 mai 2020 11:15 (EEST)

Vești[modificare sursă]

Am vrut să vă întreb de mai multă vreme dacă ați mai avut vreo veste de la colegul Codrinb. Cred că sunteți ultimul dintre noi care l-ați întâlnit la Cluj. V-a lăsat impresia că dorea să se retragă din proiect? Mi-am reamintit de curând, când am văzut că vă ocupați de actualizarea paginii Wikipedia:Wikipediști dați dispăruți. --Pafsanias (discuție) 12 mai 2020 16:15 (EEST)

@Pafsanias: Nu mi-a lăsat această impresie; nu a menționat nimic despre așa ceva. Totuși, nici Solt, AT09W sau Luciandrei nu au mai apărut de ceva vreme la ro.wp, dar asta nu cred că înseamnă neapărat că nu vor mai apărea. --NGC 54 (discuție | contribuții) 12 mai 2020 16:48 (EEST)
E adevărat. Doar că în cazul lui Codrin B mi s-a părut că era pe punctul de a se angaja mai activ în organizarea unor proiecte... Să sperăm că va reveni în curând! --Pafsanias (discuție) 12 mai 2020 16:52 (EEST)

Reclamație în legătură cu un nume[modificare sursă]

Bună ziua! Am făcut o reclamație în legătură cu un nume de utilizator, Gucci123461oge. Voiam să vă întreb dacă numele este permis sau nu. Pe en.wikipedia eram obișnuit cu faptul că numele de firme sau brand-uri nu erau permise în numele de utilizator. În cazul acesta, dumnealui nu are nici o legătură cu firma italiană de vestimentație GUCCI. Mulțumesc! Capitanul Barbă Neagră (discuție) 13 mai 2020 10:48 (EEST) Capitanul Barbă Neagră (discuție) 13 mai 2020 10:48 (EEST)

Nu sunt permise, dar utilizatorul nu a făcut deocamdată nicio contribuție pe ro.wp iar (după părerea mea) partea „123461oge” cam elimină efectul de nume de companie/firmă/marcă. --NGC 54 (discuție | contribuții) 13 mai 2020 10:58 (EEST)

Bună![modificare sursă]

Încerc de ceva timp să caut pe cineva să mă ajute cu Wikipedia, după cum cred că ai observat mai devreme, în special încărcarea de imagini. Am căutat tutoriale pe YouTube, dar nu m-au ajutat. Ai avea timp să mă ajuți? Felul în care este construită Wikipedia mă cam duce în eroare, dar mi-ar plăcea să contribui la paginile artiștilor români. Țin să menționez că sunt editor pe site-ul de muzică Genius, în cadrul comunității românești (mi se pare că ei au o interfață mai user-friendly, but I'm always up for a challenge). Mulțumesc anticipat! Ioanaa.6 (discuție) 13 mai 2020 15:34 (EEST)

@Ioanaa.6: Vedeți WP:I și WP:MP. Pentru a încărca fișiere pe Wikipedia în română, mergeți la Special:Încărcare. Pentru a încărca fișiere pe Wikimedia Commons care să fie accesibile tuturor proiectelor Wikimedia, mergeți la c:Special:Upload. --NGC 54 (discuție | contribuții) 13 mai 2020 15:48 (EEST)

Obscenitate[modificare sursă]

Pe 2A02:2F09:3B07:8300:1D07:F985:4362:BE01 l-ați avertizat pentru adăugare de obscenități la pagina Ambreiaj. Eu i-am anulat o modificare la Osie, cand a înlocuit numele unui secțiuni cu cuvântul "matrial". Nu intră în categoria obscenităților? - -Capitanul Barbă Neagră (discuție) 13 mai 2020 16:03 (EEST) Capitanul Barbă Neagră (discuție) 13 mai 2020 16:04 (EEST)

@Capitanul Barbă Neagră: Este obscenitate, dacă nu există? --NGC 54 (discuție | contribuții) 13 mai 2020 16:06 (EEST)

Înainte am căutat, dar nu l-am găsit în dicționar. Am mai auzit persoane folosindu-l, e un fel de argou, cred.---Capitanul Barbă Neagră (discuție) 13 mai 2020 16:08 (EEST) Capitanul Barbă Neagră (discuție) 13 mai 2020 16:09 (EEST)

SmithfieldRo[modificare sursă]

Bună ziua! Sunt curios, SmithfieldRo nu încalcă politica privind numele de utilizator prin asocierea cu compania Smithfield România? Dumnealui nu pare să aibă vreo legătură oficială cu firma în sine. Capitanul Barbă Neagră (discuție) 14 mai 2020 13:52 (EEST)

Ceva nu se leagă[modificare sursă]

Atât 86.120.33.213 cât și 2A02:2F0E:D014:3300:459F:A5FE:BB5F:96C0 au primit advertismente pentru adăugare de obscenități. 2A02:2F0E:D014:3300:459F:A5FE:BB5F:96C0 a vandalizat fix după ce 86.120.33.213 fusese avertizat. Ambii utilizatori neînregistrați au adăugat aceeași obscenitate. Nu mi se pare o coincidență. Capitanul Barbă Neagră (discuție) 14 mai 2020 14:18 (EEST)

sigur au acelasi sex ...Asybarisaport 14 mai 2020 14:32 (EEST)
Asta zis ironic sau?--Capitanul Barbă Neagră (discuție) 14 mai 2020 14:34 (EEST)
Unde vezi tu ironie. Asta-i Senatorul din dr. Staicovici..... simplu. Spune-i lui Tataie sa-i ia maul. ...Asybarisaport 14 mai 2020 15:03 (EEST)
Eu zic să trecem toți pe Telepom fibră de cupru, cu ăștia de pe Dr. Staicovici nu e de glumă.--Kunok Kipcsak (discuție) 14 mai 2020 16:24 (EEST)În plus, e firma unui ungur din Oradea care se ferește de văzul nostru. Măcar la Telepom e și statul acționar.

Copyvio[modificare sursă]

Cred că ai uitat să-i lași avertisment lui Afil pe pagina de discuție în legătură cu încălcarea drepturilor de autor la articolul Mutație genetică [1].— Ionutzmovie discută 15 mai 2020 08:57 (EEST)

@Ionutzmovie: Nu cred că nu știe. Oricum, a fost acum 9 ani. --NGC 54 (discuție | contribuții) 15 mai 2020 09:41 (EEST)
Dar de ce ar fi copiat Afil și nu ar fi invers? --Donarius (discuție) 16 mai 2020 13:03 (EEST)
@Donarius: Este posibil. Întrebările sunt când a fost publicat textul pe Scribd și de ce textul introdus nu are referințe. --NGC 54 (discuție | contribuții) 16 mai 2020 13:18 (EEST)
Nici textul de pe Scribd nu are referințe, așa că înclin să cred că cel care l-a introdus acolo a copiat el din articolul de pe Wikipedia. Nu cred că un om care avea atunci vârsta de 80 de ani s-ar fi pretat să copieze un text anonim de pe Scribd pentru a îmbogăți Wikipedia. Nu v-aș sfătui să ștergeți textul adăugat de Afil fără a dovedi vechimea textului de pe Scribd. --Donarius (discuție) 16 mai 2020 13:32 (EEST)
Mai multe texte scrise de mine au ajuns pe diferite site-uri (inclusiv în presă), fără a fi atribuite Wikipediei sau mie, așa că v-aș sfătui să fiți atent cu acuzațiile de plagiat. Același lucru l-au pățit și alți wikipediști români. --Donarius (discuție) 16 mai 2020 13:35 (EEST)
La fel și la mine. Pe Scribd oamenii pun texte pentru că așa sunt condiționați: încarci și primești acces (citire sau descărcare) la documentul pe care îl vrei. Mai nou au băgat și limita de 5 documente de încărcare, nesătulii. Nu contează sursa sau calitatea documentelor, astfel că deseori poți găsi articole de ziare sau texte copiate de cine știe de unde. Parcă am mai zis cuiva de aici, băgasem odată o rețetă de clătite copiată de pe un site pentru gospodine.--Kunok Kipcsak (discuție) 16 mai 2020 14:20 (EEST)--Kunok Kipcsak (discuție) 16 mai 2020 14:20 (EEST)
Atunci eticheta trebuie să fie înlăturată dacă nu se poate dovedi faptul că textul de pe Scribd este mai vechi decât articolul nostru. Ideea este că atunci când se adaugă o etichetă de copyvio, preferabil ar fi ca cel care l-a adăugat să fie notificat dacă este încă activ.— Ionutzmovie discută 22 mai 2020 11:39 (EEST)
Rezolvat Rezolvat. --NGC 54 (discuție | contribuții) 22 mai 2020 12:35 (EEST)

Survivor România[modificare sursă]

Ce trebuie să mai fac ca pagina aceasta să scape de propunere? Sursele le-am schimbat și am adăugat audiențele, dar sunt prea puține. ROAdelin (discuție) 15 mai 2020 12:35 (EEST)

@ROAdelin: Argumentați pentru păstrare/ștergere la Wikipedia:Pagini de șters/Survivor România. Oricm probabil că pagina va fi păstrată. Discuția va fi închisă până la urmă. --NGC 54 (discuție | contribuții) 15 mai 2020 12:59 (EEST)

Discuție Utilizator:Geoparcul Dinozaurilor[modificare sursă]

Salut, mi-ai duplicat avertizarea. //  Gikü  vorbe  fapte  18 mai 2020 13:21 (EEST)

Am vrut să apăs {{Au-copyright}}. --NGC 54 (discuție | contribuții) 18 mai 2020 13:24 (EEST)

Vlad Spark[modificare sursă]

Salut. Vreau sa revendic pagina pentru Vlad Spark. Este pentru a foaia oară stearsa. Vlad Spark (discuție) 27 mai 2020 16:47 (EEST)

Notabilitatea subiectului nu este dovedită. --NGC 54 (discuție | contribuții) 27 mai 2020 18:02 (EEST)

Ion (roman)[modificare sursă]

Bună ziua! Aș aprecia dacă mi-ați acorda un răgaz minim ca să am șansa de a-mi corecta erorile. -- Victor Blacus (discuție) 28 mai 2020 20:22 (EEST)

Informații bibliotecare[modificare sursă]

Bună seara. Folosiți, vă rog, formatul Informații bibliotecare și nu Date bibliotecare care este un redirect. Formatul Informații bibliotecare apare sub caseta de editare, atunci când nu se folosește editarea vizuală. --Donarius (discuție) 29 mai 2020 17:47 (EEST)

@Donarius: „Folosiți, vă rog, formatul Informații bibliotecare și nu Date bibliotecare care este un redirect.” De ce? Rezultatul este același. „Formatul Informații bibliotecare apare sub caseta de editare, atunci când nu se folosește editarea vizuală.” Mie nu îmi apare, probabil pentru că folosesc 2017 wikitext editor. --NGC 54 (discuție | contribuții) 29 mai 2020 17:52 (EEST)
La fel se folosesc și {{Nc}}, {{Dbio}} și {{Șr}}. --NGC 54 (discuție | contribuții) 29 mai 2020 17:55 (EEST)
Eu v-am făcut o rugăminte, nu trebuie să-mi dați peste nas. În aceste condiții am să reduc cât mai mult interacțiunile cu dvs. --Donarius (discuție) 29 mai 2020 18:19 (EEST)
@NGC 54: Printre cei care mai suntem pe aici... să știți că Donarius e bine intenționat și are dreptate. Celălalt format pare a fi învechit și e de dorit să nu se folosească. Așa este și la Commons cu categoriile: au pagină de redirecționare, dar îți spune să folosești categoria corectă, altfel oricum un robot o va înlocui.--Kun Kipcsak (discuție) 29 mai 2020 18:23 (EEST)
@Kun Kipcsak: Categorii, nu formate. Exemplu: Un utilizator include un articol în categoria „Obiecte astronomice descoperite de Heinrich Louis d'Arrest”. Alt utilizator include un articol în categoria „Obiecte astronomice descoperite de Heinrich d'Arrest”. De aceea este vorba despre altceva la categorii (asta cred eu). La formate este altceva: pur și simplu scrie „Date” sau „date” în loc de „Informații” sau „informații”. Iar formatul nu este învechit. Este o redirecționare creată de mine în 28 septembrie 2019. @Donarius: Eu doar am încercat să înțeleg raționamentul din spatele rugăminții. --NGC 54 (discuție | contribuții) 29 mai 2020 18:39 (EEST)