Discuție Utilizator:Sîmbotin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bine ați venit pe pagina mea de discuții. Vă rog să scrieți mesajele noi în partea de jos a acestei pagini, punând și un titlu de secțiune atunci când începeți o discuție nouă. De asemenea, vă rog să vă semnați și să puneți data (este foarte simplu: adăugați ~~~~ la sfârșit). Nu răspund mesajelor anonime. Mulțumesc!


Porniți o discuție nouă. (Discuțiile mai vechi pot fi găsite în arhive.)


Noua mea semnătură: --Bătrânul (discuție) 29 martie 2012 12:11 (EEST)
Cup-o-cofee-no-spoon.svgLardera[modificare sursă]

Ciao, casrissimo Sîmbotin, come stai? Qui fa un caldo torrido!!!

Ho appena aperto questa piccola pagina, e ti chiedo per favore qualche minuto per rileggerla e correggere gli errori di Mr Google, ah ah ah. Grazie mille di tutto!!!

Rei Momo (discuție) 8 august 2018 11:55 (EEST)

Fatto. --Bătrânul (discuție) 9 august 2018 07:37 (EEST)
Multumesc, e ottima giornata per te!!! Rei Momo (discuție) 9 august 2018 08:30 (EEST)

Pagina noua numita Cezarina Dusescu[modificare sursă]

Buna seara Dl. Simbotin! Ma numesc Cezarina Dusescu si am conceput de curand o pagina pe wikipedia in care am pus datele mele personale si cine sunt, in semn de onoare si respect fata de Wikipedia, careia ii accord o importamta deosebita. Doresc sa ma ajutati si sa ma indrumati inspre a face publica pagina pe Wikipedia. Am citit toate informatiile si doresc ajutorul Dvs. Va multumesc! Cezarina Dusescu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cezarina Dusescu (discuție • contribuții).

Bună dimineața,
Articolul Cezarina Dusescu a fost propus pentru ștergere rapidă deoarece nu avea niciun fel de referințe din surse de încredere, verificabile, din care să rezulte notabilitatea persoanei respective. Vă recomand să citiți paginile de îndrumare Wikipedia:Articole biografice și Wikipedia:Autobiografii.
Numai bine, --Bătrânul (discuție) 9 august 2018 07:47 (EEST)

Aretha Franklin[modificare sursă]

Bună seara! Am văzut că ați făcut câteva modificări la articolul despre Aretha Franklin. Există vreo posibilitate de a scoate din formatul principal acea listă lungă, interminabilă cu premiile obținute? – Sticletele (discuție) 16 august 2018 21:29 (EEST)

Bună seara. Da, se poate, de exemplu ștergând lista cu premiile la Wikidata, de unde sunt preluate în infocasetă. Va fi însă rapid restaurată de contribuitorii de la Wikidata. --Bătrânul (discuție) 16 august 2018 21:35 (EEST)

Multumesc[modificare sursă]

Va multumesc ca imi corectați paginile de wikipedia, si as vrea sa stiu cum se editează titlul unei pagini de wikipedia pe telefon. Alex Olaru (discuție) 24 august 2018 20:50 (EEST)

Prin "editarea titlului unei pagini" bănuiesc că înțelegeți redenumirea paginii respective. O metodă este să accesați pagina respectivă (de pe mobil), să treceți pe vizualizarea "desktop" (opțiunea se vede la subsolul paginii), apoi sä dați click pe "redenumire" (se află în meniul din partea superioară). Succes! --Bătrânul (discuție) 24 august 2018 21:15 (EEST)

Pagina Nasii Mei Vrajitori[modificare sursă]

Exista deja o pagina cu numele Nasii mei vrajitori, asa ca am fost nevoit sa sterg conținutul paginii făcute de dumneavoastra. Alex Olaru (discuție) 26 august 2018 12:55 (EEST)

  1. Pe ro.Wikipedia nu există pagina Nasii mei vrajitori.
  2. Eu nu am creat nicio pagină de acest gen. Dacă vă referiți la Nași mei vrăjitori (versiunea https://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Na%C8%99i_mei_vr%C4%83jitori&oldid=12341286), acesta este un articol inițiat de un alt utilizator, în 2010, pe care l-ați redirecționat abuziv, cu un titlu agramat.
  3. Ați șters conținutul unui articol vechi (din 2010) și l-ați redirecționat spre un articol creat recent de dvs., cu același titlu, prin redenumiri (Nașii mei vră) care să ocolească procedura normală. --Bătrânul (discuție) 26 august 2018 17:34 (EEST)

Nasii Mei Vrajitori[modificare sursă]

De ce ați schimbat titlul paginii?

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Nași_mei_vrăjitori Alex Olaru (discuție) 26 august 2018 17:11 (EEST)
@Alex Olaru: Inițiativa a fost bună, însă nu ați procedat bine. În primul rând, ați redenumit paginile incorect (Nașii mei vră, Nași mei...). Am revenit la versiunile inițiale pentru a se proceda ca la carte.
@Sîmbotin: Observ, într-adevăr, că paginile Nașii mei vrăjitori și Nași mei vrăjitori tratează același subiect (unul din ele are legături vechi către celelalte proiecte). Doriți să vă ocupați de unire în modul corect? Mulțumesc! -- Alex Nico  (mesaj) 26 august 2018 17:14 (EEST)
@Alex Nico: nu pot face unirea celor două articole (pe care am semnalat-o, dar a fost ștearsă în mod repetat) deoarece nu am acces la drepturi de administrator, care mi-ar permite unirea articolelor cu păstrarea istoricului celor două pagini. Din păcate sunt zeci de articole în aceeași situație. --Bătrânul (discuție) 26 august 2018 17:28 (EEST)
DaY Rezolvat: Nașii mei vrăjitori. -- Alex Nico  (mesaj) 26 august 2018 18:57 (EEST)

Infocasete limbi[modificare sursă]

Bună ziua! Am o problemă cu infocasetele pentru limbi. Dacă înțeleg bine, ele preiau automat niște date de la Wikidata, care nu sunt totdeauna adecvate. La toate apare automat o hartă sub titlul „Răspândire în lume”, care nu are legendă, la unele este cu răspândirea nu în lume, ci într-o țară sau fostă țară (de exemplu în Limba croată), la altele harta este neadecvată, de exemplu în Limba meglenoromână. Aici mai apare și link la wiki în megleno, care nu există. În Limba muntenegreană apare nota nr. 2 sub forma: „http://senat.me/medunarodni-kod-za-crnogorski-jezik-cnr/ Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)”, care ar trebui rezolvată, și încă cu un link mai potrivit. Or fi bune unele automatisme, dar nu totdeauna. În alte wikiuri (frwiki, huwiki) nu văd treaba asta. Eu nu mă pricep să editez în Wikidata, mă tem să nu stric ceva în alt wiki. Nu s-ar putea face să avem și la rowiki infocasete care nu iau date automat? Amator linguarum (discuție) 4 septembrie 2018 15:15 (EEST)

Bună ziua. Sigur că se poate: cel mai simplu este prin crearea unor noi formate, cu conținut identic cu al celor actuale, dar cu nume diferit (care să nu fie deci legate la Wikidata). S-r putea însă isca discuții, deoarece cutuma actuală este transferarea a cât mai multă informație prin Wikidata. --Bătrânul (discuție) 4 septembrie 2018 16:15 (EEST)

Carlotta Maggiorana, miss Italia 2018[modificare sursă]

Ciao, carissimo Sîmbotin, come stai? Qui fa ancora molto caldo.

Ho aperto questa piccola pagina, e ti chiedo, per favore, una rilettura veloce di 3-4 minuti per correggere i miei errori. Grazie mille di tutto e a presto!!!

Rei Momo (discuție) 20 septembrie 2018 13:33 (EEST)

Risolto (per gentile concessione di Donarius). Tanti saluti!

Clonache[modificare sursă]

Băietul ista s-a reîntors, după o lungă pauză, din țara plăcintelor Kihi...--Kunok Kipcsak (discuție) 22 septembrie 2018 19:01 (EEST)