Discuție Utilizator:Sîmbotin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Bine ați venit pe pagina mea de discuții. Vă rog să scrieți mesajele noi în partea de jos a acestei pagini, punând și un titlu de secțiune atunci când începeți o discuție nouă. De asemenea, vă rog să vă semnați și să puneți data (este foarte simplu: adăugați ~~~~ la sfârșit). Nu răspund mesajelor anonime. Mulțumesc!


Porniți o discuție nouă. (Discuțiile mai vechi pot fi găsite în arhive.)


Noua mea semnătură: --Bătrânul (discuție) 29 martie 2012 12:11 (EEST)
Cup-o-cofee-no-spoon.svgEtichetele de notabilitate/bibliografie incompleta[modificare sursă]

Buna ziua,

La aceasta pagina (https://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Pricop) am observat ca nu pot sa sterg etichetele de notabilitate si bibliografie incompleta.

In momentul de fata, din textul articolului se intelege cine este persoana si - mai mult decat atat - exista note, citate si alte surse.

Asadar, imi puteti spune, va rog, cum as putea sterge notificarile legate de notabilitate si bibliografie? Este nevoie sa mai adaug altceva?

Cu bine, Flavius Paraschiv Flavius1991 (discuție) 8 iunie 2021 18:00 (EEST)

Nu prea înțeleg: cum adică nu le puteți șterge? Le-am șters eu deocamdată și am făcut unele modificări la titlurile secțiunilor, conform Manualului de stil. --Bătrânul (discuție) 8 iunie 2021 20:53 (EEST)

Luigi Negri[modificare sursă]

Carissimo Sîmbotin, come stai?

Io bene, sono stato vaccinato con Johnson e non ho avuto conseguenze!

Per favore, ti chiedo 5 minuti del tuo tempo per correggere la pagina di questo politico. Non è del mio partito, ah ah ah, ma è un amico che colleziona delle bellissime porcellane.

Grazie mille di tutto e a presto

Rei Momo (discuție) 10 iunie 2021 13:26 (EEST)

Ciao, caro Rei Momo!
Sono contento che tu e bene. Anche io mi sono vaccinato contro il COVID-19, dal 27 gennaio.
L'articolo Luigi Negri è scritto correttamente in rumeno; sono state necessarie solo alcune piccole correzioni, fatte da Andrei Stroe e da me.
Ti auguro il meglio! --Bătrânul (discuție) 10 iunie 2021 17:11 (EEST)
Grazie mille di tutto, a presto!!! Rei Momo (discuție) 10 iunie 2021 21:28 (EEST)

NU ÎMI REVENI MODIFICĂRILE!!! D:<[modificare sursă]

TE ROG!!! D:<Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Maria Alexandra Voicu (discuție • contribuții).

Care modificări? Numeroasele vandalizări ale articolelor Happy Channel, Antena Stars, Radio ZU etc.? Au fost alții mai vigilenți și le-au șters la timp. Au dreptate cei care spun că politicile Wikipediei sunt prea indulgente cu cei care încalcă WP:V. --Bătrânul (discuție) 14 iunie 2021 16:46 (EEST)
Contul a fost blocat global. -- Victor Blacus (discuție) 14 iunie 2021 17:06 (EEST)
Mulțumesc. Să sperăm că nu va reveni de pe alt IP și să introducă iar în diferite articole File:Naked-girl-in-the-garden.jpg. I-am sugerat lui Gikü să ceară ștergerea acelui fișier de la Commons; eu nu știu ce motiv se poate invoca. Dacă ar fi o frumusețe, mai treacă-meargă, dar la așa cum arată... --Bătrânul (discuție) 14 iunie 2021 17:12 (EEST)
Dacă arată așa atunci e de bine.--Kun Kipcsak (discuție) 14 iunie 2021 18:53 (EEST)
Ei, nici chiar așa... Arăta ceva mai bine, dar fișierul a fost șters între timp... --Bătrânul (discuție) 14 iunie 2021 20:32 (EEST)

Nu[modificare sursă]

Din partea mea, un nu categoric la „bat câmpii”, „aberații” și „lupta zadarnică” de aici. Mă afectează personal „om bătrân”, că eu sunt cu vreo cinci ani mai... matur decât dv. ;) Nu vă descurajați! Carry on! -- Victor Blacus (discuție) 15 iunie 2021 17:28 (EEST)

Mulțumesc pentru încurajare. Voi continua; oricum am redus mult turația „wikipedistică”. --Bătrânul (discuție) 15 iunie 2021 17:37 (EEST)

Can you help me correct an article? Thank you![modificare sursă]

Hello @Sîmbotin:, my name is Barbara and I am Italian. I wrote the draft https://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:BarbaraLuciano13/teste of an article, concerning a well-known Italian artist https://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Benetti_(artist) I used the automatic translator and I need someone to correct the text. can you help me? Thank you so much for your help, --BarbaraLuciano13 (discuție) 21 iunie 2021 20:19 (EEST)

Ciao BarbaraLuciano13!
Mi dispiace, ma ora non ho tempo per quell'articolo, perché ho altre priorità.
Con i migliori saluti, --Bătrânul (discuție) 21 iunie 2021 21:18 (EEST)

Bialbero di Casorzo[modificare sursă]

Ciao, carissimo Simbotin, come stai? Quì tutto bene, ma c'è molta paura per la variante Delta....

Ti propongo questa nuova pagina, molto curiosa. Forse riesci a trovare delle note in Rumeno? Grazie mille per il tuo prezioso aiuyto e a presto!!!

Rei Momo (discuție) 2 august 2021 12:59 (EEST)

Ciao, caro Rei Momo!
Ora ho visto questo messaggio; non sono stato qui negli ultimi tre giorni. Nel frattempo, Donarius ha apportato le necessarie correzioni a quell'articolo. --Bătrânul (discuție) 4 august 2021 08:21 (EEST)
Sì, lui ha corretto la pagina. Grazie, comunque, per la tua visita, a presto!!! Rei Momo (discuție) 4 august 2021 11:08 (EEST)

Pagina de discuție[modificare sursă]

Am văzut ca ați adresat etichetări de vandalism legate de o anumită revenire. Am rugămintea de a folosi pagina de discuție a articolului Ionia. De asemenea rog a citi cu atenție articolul imperfect bazat pe surse gramaticale.--178.138.96.130 (discuție) 6 august 2021 07:41 (EEST)

În modificarea dvs. ați făcut nu mai puțin de 15 (cincisprezece) înlocuiri de verbe la timpul perfect compus cu aceleași verbe la timpul imperfect! Vă rog să respectați Manualul de stil, indiferent că vă place sau nu! --Bătrânul (discuție) 6 august 2021 07:44 (EEST)
Nu neg că am modificat verbele. M-am bazat pe sursele gramaticale din articolul imperfect, care au prioritate in fata conținutului ad-hoc al MS.--178.138.96.130 (discuție) 6 august 2021 07:53 (EEST)

Surse gramaticale - valabile sau?[modificare sursă]

Este conținutul bazat pe surse (gramaticale in acest caz) al unui articol Wikipedia valabil pentru a fi luat în considerare la argumentarea unor înlocuiri care nu sunt aiurea conform acestor surse? Am rugămintea de a nu ignora sursele gramaticale, bazandu-va in schimb pe impresii personale despre presupuse editări aiurea!--178.138.96.130 (discuție) 6 august 2021 08:42 (EEST)

Am scris articolul Ionia folosind exprimarea la timpul perfect compus, deoarece subiectul articolului este o regiune din Antichitate și respectând Manualul de stil. Dvs. insistați pe folosirea timpului imperfect, aducând ca „dovadă” articolul Imperfect din ro.Wikipedia. Dacă administratorii Wikipediei ar aplica ad-litteram politica WP:PROXY, nu ați mai avea prilejul de a face trolling pe aici. --Bătrânul (discuție) 6 august 2021 08:47 (EEST)
Nu recurgeți la intimidări ignorând sursele pentru a câștiga un diferend editorial. Ce tot ziceți de un presupus proxy? Nu folosesc nici un proxy, nu am cunoștință de folosirea vreunui proxi.--178.138.96.130 (discuție) 6 august 2021 09:11 (EEST)

Fără titlu[modificare sursă]

Mulțumesc pentru înțelegere. Marinel8 (discuție).Doresc să mă ajutați ca articolul indiferent cum se va numi în final Servicii de Pompierii în România să fie anexat la partea de jos a paginii acesteia https://en.wikipedia.org/wiki/Fire_services_in_France, Portal Fire services in Europe, mai precis articolul de mai sus să fie inclus ca țară România alături de celelalte țări europene referitoare la servicii de pompieri.

Servicii de Pompierii în România” este un agramatism supărător.--Bătrânul (discuție) 8 august 2021 17:57 (EEST)
Cât despre includerea articolului Servicii de pompieri din România în partea de jos a paginii https://en.wikipedia.org/wiki/Fire_services_in_France (mai exact în formatul {{Europe topic|Fire services in}}), se va realiza automat în momentul în care articolul respectiv va fi tradus și în limba engleză. --Bătrânul (discuție) 9 august 2021 08:15 (EEST)
Mulțumesc. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Marinel8 (discuție • contribuții).

Secui[modificare sursă]

Bună ziua. M-am interesat de testele genetice ale securiștilor. Rezultatele au arătat că secuii sunt cei mai apropiați de maghiari, urmați de populațiile iraniene. Turcii erau la mare distanță, așa că m-am gândit să corectez în persană. (De fapt, ar fi trebuit să pun origine iraniană, nu persană.) --DirectX3 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de DirectX3 (discuție • contribuții).

Bună seara.
În primul rând, nu văd legătura dintre „testele genetice ale securiștilor” și secui. Probabil că și printre secui au fost destui securiști, dar nu la acest aspect se referă revertul pe care l-am făcut la articolul Secui.
În al doilea rând, dacă aveți surse de încredere care să indice originea iraniană a secuilor, puneți-le în articol. Altfel, modificarea dvs. încalcă politica oficială WP:FCO. --Bătrânul (discuție) 15 august 2021 21:34 (EEST)

Bună seara. Am primit avertismente în articolul Secui pentru că am schimbat originea. Am analizat o mulțime de studii de la Universitatea din Szeged. Științe naturale și iar rezultatele arată că secuii au foarte puțin de-a face cu turcii și, conform cercetărilor lui Endre Czeizel, secuii sunt de origine iraniană.

Universitatea din Szeged Științe naturale și Facultatea de Științe și Informatică: http://www2.sci.u-szeged.hu/fokozatok/PDF/Kovacsne_Csanyi_Bernadett/PhDertekezes_CsanyiB.pdf Dacă este necesar, vă rugăm să verificați. (discuție)--DirectX3

V-am spus și mai sus: „dacă aveți surse de încredere care să indice originea iraniană a secuilor, puneți-le în articol. Altfel, modificarea dvs. încalcă politica oficială WP:FCO”. Și, atenție: nu confundați popoarele turcice cu turcii de azi. --Bătrânul (discuție) 17 august 2021 22:21 (EEST)

Algebră peste un corp[modificare sursă]

Bună seara! Nu cumva e Algebră pe un corp? Eu lucrurile astea le-am uitat demult. -- Victor Blacus (discuție) 2 septembrie 2021 20:49 (EEST)

Așa se spune în jargonul matematicienilor: „algebră peste un corp”. Similar: „spațiu vectorial peste un corp”. --Bătrânul (discuție) 2 septembrie 2021 20:54 (EEST)
Mulțumesc! Cum ziceam, jargonul ăsta l-am uitat. -- Victor Blacus (discuție) 2 septembrie 2021 20:57 (EEST)

Întreb[modificare sursă]

Bună ziua! Reîncepe campania dublajelor? -- Victor Blacus (discuție) 6 septembrie 2021 11:30 (EEST)

Așa este. Gașca de vandali de la cinemagia.ro insistă în continuare să-și propage dezinformările și prin intermediul Wikipediei. --Bătrânul (discuție) 6 septembrie 2021 16:51 (EEST)
Vandalismele au fost anulate de Strainu, dar trebuie urmăriți mai departe. Vedeți Wikipedia:Afișierul_administratorilor#Desene. -- Victor Blacus (discuție) 6 septembrie 2021 17:28 (EEST)
Da, văzusem; voi încerca pe cât posibil o astfel de urmărire. --Bătrânul (discuție) 6 septembrie 2021 17:30 (EEST)
La ce vă referiți în expresia Gașca de vandali de la cinemagia.ro? La utilizatorii care contribuie pe cinemagia.ro sau la angajații cinemagia sau imedia? --Terraflorin (discuție) 6 septembrie 2021 17:34 (EEST)
La utilizatorii care introduc informații false pe cinemagia.ro și apoi le propagă pe Wikipedia, dând ca referință cinemagia.ro. Un singur exemplu: Utilizator:Anmamayor, această modificare la articolul Ianis Hagi și această modificare la articolul Ion Țiriac. Dar au fost zeci, poate sute de astfel de modificări, pentru anularea cărora eu și alți wikipediști am pierdut timp și energie. --Bătrânul (discuție) 6 septembrie 2021 17:37 (EEST)
P.S. Am solicitat încă de anul trecut implicarea membrilor Proiectului Film în această problemă, a introducerii informațiilor false referitoare la dublajele în limba română a filmelor și serialelor străine, dar nu ați avut nicio reacție până acum, deși sunteți în fruntea listei de participanți la acel proiect. --Bătrânul (discuție) 6 septembrie 2021 18:15 (EEST)
Au fost sute. -- Victor Blacus (discuție) 6 septembrie 2021 18:05 (EEST)
Vă referiți la utilizatorii care introduc informații false pe cinemagia.ro dar aceștia au modificări wiki pe cinemagia.ro aprobate de angajații cinemagia sau imedia. Nu mai caut acum link-uri dar am avut mai multe reacții la aceste dublaje, consensul acestora a înclinat spre ștergerea majorității informațiilor despre dublaj ca fiind nenotabile.--Terraflorin (discuție) 6 septembrie 2021 21:38 (EEST)
Nenotabile sau false? Că nu e tot una. -- Victor Blacus (discuție) 6 septembrie 2021 21:59 (EEST)
Unele sunt nenotabile, altele sunt false, minciuna este mai eficientă cu un strop de adevăr, dar rezultatul este același, ștergere.--Terraflorin (discuție) 6 septembrie 2021 22:47 (EEST)
Mulțumesc! M-am lămurit: cinemagia nu este WP:SdÎ. -- Victor Blacus (discuție) 7 septembrie 2021 11:48 (EEST)

Salam de biscuiți[modificare sursă]

Ciao Sîmbotin, come stai?

Io abbastanza bene, sto lavorando ancora da casa.

Per favore, la pagina Salam de biscuiți andrebbe unita alla Italiana Salame di cioccolato, ma io non riesco, mi dice il messaggio it's impossible. Come possiamo fare? Multumesc e buon fine settimana.

Rei Momo (discuție) 10 septembrie 2021 16:40 (EEST)

Done.
it:Salam de biscuiți and fr:Salam de biscuiți refers to something else, some cocoa bars. It is not true that biscuit salami, or bars were a solution in crisis, there were recipes that could be made in small workshops, even at home (my mother made for my family), there was no need for a factory. If you respect the recipe (put everything), they were very good. The issue of creation due to the shortcomings of communism is a "painting". The recipes are much older, they are homemade cakes. IMO, those articles should be merged with those to which the article is now linked, without the additions about communism. --Turbojet  10 septembrie 2021 18:13 (EEST)

Mostaccino[modificare sursă]

Multumesc per il tuo aiuto, bravissimooooo!!! Quando avessi 5 minuti, per favore, potresti dare una piccola rilettura anche a questa nuova pagina che ho appena creato? Quando vieni a trovarmi a Caselle Landi, andremo insieme a Crema a mangiarli. Grazie mille di tutto e a presto!!! Rei Momo (discuție) 14 septembrie 2021 11:10 (EEST)

Grazie milleeeee, buona giornata!!! Rei Momo (discuție) 14 septembrie 2021 13:57 (EEST)
Victor Blacus ha fatto le revisioni necessarie, io ho appena fatto un aggiornamento a Wikidata. --Bătrânul (discuție) 14 septembrie 2021 16:28 (EEST)