Discuție Utilizator:Sîmbotin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bine ați venit pe pagina mea de discuții. Vă rog să scrieți mesajele noi în partea de jos a acestei pagini, punând și un titlu de secțiune atunci când începeți o discuție nouă. De asemenea, vă rog să vă semnați și să puneți data (este foarte simplu: adăugați ~~~~ la sfârșit). Nu răspund mesajelor anonime. Mulțumesc!


Porniți o discuție nouă. (Discuțiile mai vechi pot fi găsite în arhive.)


Noua mea semnătură: --Bătrânul (discuție) 29 martie 2012 12:11 (EEST)
Cup-o-cofee-no-spoon.svgCuprins

Pauză[modificare sursă]

Iau o pauză. M-am săturat de discuțiile pe lângă subiect care se transformă în răfuieli personale și jigniri. Voi reflecta dacă merită să mai continui acest voluntariat. Poate că voi reveni peste o săptămână, sau poate că nu. Rămâneți cu bine. --Bătrânul (discuție) 19 iunie 2018 22:23 (EEST)

Bună ziua! Sper să vă refaceți curând și să reveniți. În opinia mea, ar fi decizia bună, atât pentru Wikipedia cât și pentru dv; cum s-ar zice, win-win. Dacă nu este prea mult pentru dv., vă sugerez să vă activați opțiunea e-mail; ar fi o cale pe care să primiți eventuale clarificări. Cu bune gânduri, -- Victor Blacus (discuție) 21 iunie 2018 20:01 (EEST)
Mulțumesc pentru gândurile bune - am revenit. Probabil că reacția mea pare exagerată, dar câteodată „mai explodează și mămăliga”... Am reactivat și opțiunea de e-mail prin Wikipedia (o dezactivasem în urmă cu doi ani, când eram sâcâit cu mesaje referitoare la poeți fără notabilitate). --Bătrânul (discuție) 28 iunie 2018 07:36 (EEST)
Nu sunteți singurul care a avut o reacție "exagerată", eu am făcut prostia să-mi blochez vechiului cont (DER) imediat după ce au tăvărât trollul proletar și trollul academician emerit cu mesaje grotești sau semiagramate pe pagina mea de discuții. Cum eu nu prea știu să răspund cu vorba bună la exprimări de tip ,,fată mare sau ,,ia să te vedem ci cu un alt tip de limbaj și cu bătaie, am zis că o răzbunare pe termen lung e mai eficientă din punct de vedere moral. Am ajuns la părerea că un individ căutător de ceartă trebuie evitat, pentru că unii dintre noi mai avem și niște principii. Când se ajunge mai departe de cât trebuie recomand o acțiune în instanță și cu niște bănuți în buzunar, dreptul roman ține cu noi.Cumanul (discuție) 28 iunie 2018 09:04 (EEST)