Discuție Utilizator:Sîmbotin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bine ați venit pe pagina mea de discuții. Vă rog să scrieți mesajele noi în partea de jos a acestei pagini, punând și un titlu de secțiune atunci când începeți o discuție nouă. De asemenea, vă rog să vă semnați și să puneți data (este foarte simplu: adăugați ~~~~ la sfârșit). Nu răspund mesajelor anonime. Mulțumesc!


Porniți o discuție nouă. (Discuțiile mai vechi pot fi găsite în arhive.)


Noua mea semnătură: --Bătrânul (discuție) 29 martie 2012 12:11 (EEST)
Cup-o-cofee-no-spoon.svgLink catre pagina noastra[modificare sursă]

Buna ziua,

Am inteles politica dumneavoastra, nu voi mai face modificari si scuze daca am deranjat. Totusi, nu mi se pare corect, articolul Comunicarea mediată de calculator a fost documentat si scris initial de noi, iar utilizatorul Deny-dz a modificat link-ul nostru in 25 noiembrie fara sa intervina cineva.

Nu vrem sa ne facem reclama, tot ce ne-am dorit este ca articolul sa revina la starea in care a fost aprobat initial.

Multumesc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de LogOn07 (discuție • contribuții).

Bună ziua,
Care „noi”? Articolul Comunicarea mediată de calculator a fost scris inițial de utilizatorul InaMicutza, în noiembrie 2016. Din acel moment, articolul nu mai este nici al dvs., nici al meu, nici al altui contribuitor, ci al Fundației Wikimedia, conținutul său fiind eliberat irevocabil sub licențele CC-BY-SA 3.0 și GFDL.
Cât despre „contribuțiile” utilizatorului Deny-dz, acestea au fost anulate chiar de dvs., la 11 ianuarie a.c., pe bună dreptate.
Numai bine, --Bătrânul (discuție) 18 ianuarie 2020 18:06 (EET)

Intrebare legata de stergerea 'INFSD'[modificare sursă]

Salut,

 Din pacate nu mai pot contesta stergerea în pagina de discuții a articolului pentru ca a fost stearsa deja. Ceea ce nu inteleg este faptul ca ceea ce am scris are vreun caracter cu scop de promovare. Am urmat ghidul de pe Wikipedia si de asemenea m-am uitat la structura de pe Wikipedia a unor branduri asemanatoare si pe baza acestor factori am realizat pagina. As vrea daca se poate sa-mi spui mai exact ce era in neregula cu pagina mea si ce trebuie imbunatatita la ea pentru a evita astfel de probleme (si cum o pot restaura pentru a face modificarile necesare) sau eventual sa ma ajuti pe baza informatiilor din articol sa elimin toate neregulile care ar putea exista. 
 O alta problema care nu are legatura cu ce am scris mai sus este faptul ca ma tot delogheaza fara nici un motiv si trebuie sa dau mereu refresh la pagina pentru a ma loga din nou, problema este ca daca dau refresh la pagina imi pierd toate modificarile aduse paginii.

Mersi!

Labrinth (discuție) 22 ianuarie 2020 10:42 (EET)

Articolul INFSD a fost șters de două ori până acum, din același motiv: criteriul de ștergere rapidă G11 („pagini exclusiv promoționale, care trebuie rescrise fundamental pentru a deveni enciclopedice”). Vedeți și îndrumarea Wikipedia:Spam. Wikipedia nu este un serviciu găzduire web gratuit, ci o enciclopedie, care publică articole despre subiecte notabile.
Încercați să rescrieți articolul respectiv astfel încât să rezulte clar notabilitatea brandului INFSD. Notabilitatea trebuie să fie verificabilă prin citarea de referințe la surse de încredere, adică surse independente de subiect.
Succes! --Bătrânul (discuție) 22 ianuarie 2020 11:23 (EET)

lista speciilor alogene invazive de interes pentru Uniune[modificare sursă]

Buna ziua si multumesc pt precizare. Sunt de acord ca este o formulare relativ ambigua insa, as dori sa schimb titlul inapoi in `Lista speciilor alogene invazive de interes pentru Uniune` deoarece acesta este titlul oficial folosit in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (cf. bibliografiei). Multumesc! Ischnura CP (discuție) 29 ianuarie 2020 13:55 (EET)

Bună ziua,
Așa cum am precizat și în motivarea redenumirii, consider că titlul corect al articolului este Lista speciilor alogene invazive de interes pentru Uniunea Europeană, deoarece pe Wikipedia există multe alte „Uniuni”. Într-adevăr, în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene se discută despre o „listă a speciilor alogene invazive de interes pentru Uniune”, dar acel jurnal este al Uniunii Europene, deci nu era necesară specificarea clară despre care Uniune este vorba. La Wikipedia este însă necesar un titlu clar și complet.
Numai bine, --Bătrânul (discuție) 29 ianuarie 2020 18:42 (EET)

Fără titlu[modificare sursă]

Mulțumesc pentru sugestii si corecturi. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de LicaVlahul (discuție • contribuții).

Mersi[modificare sursă]

Mersi că-mi corectezi mereu sursele, de obicei le fac dimineața pe la 5 si uit, iar legat de info-casetă, n-am nicio idee cum să le fac :(! Mulțumesc mult!Dairrow (discuție) 9 februarie 2020 16:59 (EET)

Deoarece majoritatea articolelor create de dvs. sunt traduceri de la en.Wikipedia, cel mai simplu mod de a introduce infocasete este să le puneți la începutul articolului simplu, fără a mai completa diverși parametri, deoarece aceștia vor fi preluați automat de la Wikidata. De exemplu, pentru persoane puneți {{Infocaseta Biografie}}. Succes! --Bătrânul (discuție) 10 februarie 2020 07:40 (EET)

Buna ziua[modificare sursă]

Buna ziua tinutul acesta , nu exista , exista doar in mintea etinicilor unguri de nationalitate romana , separatisti si sovini .Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Craciun George (discuție • contribuții).

Bună ziua,
Dacă vă referiți la Ținutul Secuiesc, chiar dacă nu ar exista (așa cum susțineți dvs.), prin ștergerea paginii de discuții a articolului nu puteți face să dispară ținutul respectiv. --Bătrânul (discuție) 12 februarie 2020 06:47 (EET)

Ottorino Respighi[modificare sursă]

Ce urmează după poezii orchestrale de ton și sunete-mușcături? :)) -- Victor Blacus (discuție) 17 februarie 2020 22:04 (EET)

La Wikipedia:Perle nu mai avem loc de atâtea „binefaceri” ale uneltei de traducere automată... Am corectat, cât de cât, prima și ultima secțiune (introducerea și leg. externe), dar pe restul articolului nu mă mai uit: mă enervez și îmi crește tensiunea... Mai bine mă culc. Noapte bună! --Bătrânul (discuție) 17 februarie 2020 22:10 (EET)