Discuție Utilizator:Pafsanias

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
PerspectivăSergere pagina[modificare sursă]

Buna! Oare puteti explica de ce a fost stearsa pagina https://ro.wikipedia.org/wiki/Travelminit ? Am inceput sa completez datele si in cateva ore dispare, de ce? Am lucrat mult cu aceste editari, si mai doresc sa lucrez la aceasta pagina. Travelminit merita sa aiba o pagina buna in Wikipedia, asa ca astept o explicatie. Multumesc frumos. --Buzoganylaszlo (discuție) 11 iunie 2020 12:49 (EEST)

Prima data am facut versiunea maghiara a pagini https://hu.wikipedia.org/wiki/Travelminit , dar urmeaza sa completez / traduc si celelalte parti ale pagini, asa ca va fi o pagina buna in final, doar sa asteptati sa termin. --Buzoganylaszlo (discuție) 11 iunie 2020 12:52 (EEST)

@Buzoganylaszlo: Bună ziua! Pagina a fost ștearsă conform criteriului de ștergere rapidă A7, după cum se menționează în descrierea operațiunii: Fără explicație a importanței subiectului (site web). Nu exista niciun indiciu de notabilitate a subiectului (0 surse bibliografice) și textul avea aspect de reclamă și autopromovare („Vizitatorii pot alege dintre mii de hoteluri, pensiuni, apartamente, case de vacanță și campinguri. Căutare avansată, fotografii și recenzii reale ale clienților vă ajută să rezervați”). Întrucât ați mai avut probleme cu unele contribuții anterioare la proiectul nostru, sfatul meu ar fi să marcați cu formatul {{Dezvoltare}} articolele la care intenționați să mai lucrați sau, cel mai bine, să le redactați într-o subpagină de teste din spațiul dumneavoastră de utilizator, până la atingerea unui nivel acceptabil pentru publicare. În plus, vă rog să aveți grijă și de faptul că termenii de utilizare impun dezvăluirea angajatorului, clientului, și afilierii în raport cu orice contribuție în schimbul căreia sunteți sau vă așteptați să fiți remunerat (sunt semne că această editare este făcută în conflict de interese). Mulțumesc pentru înțelegere, --Pafsanias (discuție) 11 iunie 2020 13:17 (EEST)

Direct despre maică-mea[modificare sursă]

Salut ! "Meltenii" din "Hospodariat" nu au nici-o vină pentru greșelile mele pe care și ei le-au criticat cu bună dreptate. Comunic mai ales prin ei fiindcă încerc să reduc contactul cu lumea virtuală și ispitele ei, care nu spre partea bună din mine mă atrag. Dumneata chiar nu ai de ce să te simți "jenat", fiind un om drept, cinstit, chibzuit, respectuos (după cum se vede din scrieri și discuții) deci respectabil. Dacă cineva se poate simți "jenat", acela sunt eu. Relativ la maică-mea, nu am titulatura exactă a premiului ei, decât de când am pus mâna pe acta et documenta (nu a fost ușor, suntem o familie de trăzniți, e ușor de închipuit : eu sunt cel mai rațional !!!!! - sau mai bine zis, cel mai conștient că sunt trăznit - nu este nici o scuză, nici o explicație, doar o stare, precum miopia sau bolile care mă cosesc cu încetul, blând - vezi că și psihanaliza are laturi bune ?). Rămâi ce ești, fii credincios harului din Dumneata ! Eu n-am prea reușit, doar m-am apropiat. Cu bine, "moș Ionică", --Spiridon Ion Cepleanu (discuție) 24 iunie 2020 11:40 (EEST)

Ștergerea paginii „Ghizi WFTGA în Republica Moldova”[modificare sursă]

Bună ziua,

Vă mulțumesc pentru că m-ați anunțat pentru ce a ost ștearsă pagina „Ghizi WFTGA în Republica Moldova”.

Totuși nu pot să nu obiectez, și vă rog frumos să îmi acordați puțină atenție.

Am creat pagina cu scopul de a informa cine sunt anume ghizi de turism autorizați cu recunoaștere internațională, și, de fapt, planificam să adaug mai multe informații în scurt timp.

Nicidecum nu consider că este o modaliatte de autopromovare, ăntrucât este inclusă lista ghizilor, cu nume și prenume, fără niciun fel de date de contact sau detalii comerciale.

M-am gândit că o listă de mănăstiri în Moldova, o listă de muzee, o listă de sportivi dintr-o echipă sportivă este permisă pe wikipedia spre publicare, și nici prin cap nu mi-a trecut că o listă cu ghizi de turism nu va fi acceptată.

Există listă de canale de televiziune în limba română (asta mai tare seamănă a publicitate și autopromovare) Există listă de reviste și ziare (asta precis e publicitate) Există listă cu ilustratori de carte, acrobați, cercetători, conducători de stat, până și lista concurenților la Dansez pentru tine! (https://ro.wikipedia.org/wiki/Categorie:Liste) Există listă de vinării și de muzee, de mănăstiri și de biserici.

Întrebarea mea este foarte simplă, cum menționarea numelor unor ghizi cu formare internațională nu este permisă, dacă sunt permise alte liste cu nume? În ce constă problema, mai exact? Nu de alta dar foarte tare miroase a discriminare.

PS: Ideea de a face publică lista ghizilor a apărut în urma realizării faptului că turiștii au nevoie de a călători informați corect. Mulți dintre aceștia, după ce revin din călătorii, se apucă de scris informații care nu întotdeauna sunt veridice. Mai mult decât atât, în ziua de astăzi orice amator poate oferi servicii de ghid. Crearea acestei pagini a avut scop exclusiv de informare pentru promovarea unor servicii de calitate și evitarea știrbirii imaginii de ghid de turism. 89.42.74.89 (discuție) 27 iunie 2020 21:33 (EEST)

Am răspuns pe pagina de discuție a utilizatorului. --Pafsanias (discuție) 28 iunie 2020 09:41 (EEST)

Frigorificos Daniel‎[modificare sursă]

De ce cerere de ștergere rapidă și nu ștergere rapidă? Încă sunteți administrator. --NGC 54 (discuție | contribuții) 28 iunie 2020 20:49 (EEST)

Dar și patrulator de rând. Articolul este marcat ca fiind în lucru și m-ar interesa să aflu care sunt argumentele pentru așteptare. --Pafsanias (discuție) 28 iunie 2020 20:58 (EEST)

Greatest hits[modificare sursă]

Desigur vei fi de acord cu mine monșer că gogonelele stau una lângă cealaltă în borcan, chiar dacă (în mod inconsecvent) le denumim cu toții "gogonelele din borcan", probabil cu gândul că deja mușcăm din ele, chiar dacă încă nu le-am scos de la locul lor ca să le punem în farfurie. Discuția mi se pare oricum savuroasă monșer și cred că merită efortul să ne punem în cap gogonelele la lucru. --Mihai (discuție) 4 august 2020 00:55 (EEST)

E de la Wikipedia:Perle?! --Pafsanias (discuție) 4 august 2020 01:01 (EEST)
Zum Perle aș spune. --Mihai (discuție) 4 august 2020 01:03 (EEST)

Deblocarea paginii Teofil Codrin Bradea Brinzas[modificare sursă]

Bună! Am o întrebare, se poate debloca pagina pe care am scris-o, adică Teofil Codrin Bradea Brinzas, pentru ca pot sa o modific și sa fac ca toate datele sa fie 100% corecte. Te rog, dacă este posibila o deblocare. Mulțumesc anticipat! Ciobanu Dragos (discuție) 1 septembrie 2020 04:24 (EEST)

Este vorba de o pagină ștearsă de nenumărate ori în ultimii șapte ani de zile, după cum o demonstrează și următoarele date de jurnal:
Nu s-au înregistrat progrese în dovedirea notabilității subiectului (persoană). --Pafsanias (discuție) 1 septembrie 2020 11:13 (EEST)

Lămurire[modificare sursă]

Să știți că nu sunt pătimaș de felul meu, ci doar extrem de obosit și sătul de toate. Mi-e lehamite de discuțiile sterile, de proiectele care nu se concretizează, de lipsa de înțelegere și de nepăsarea unora. Nu mă refer la cineva anume, vorbesc în general. Îmi cer scuze că nu pot fi în acest moment un bun partener de discuții. Nu mi-o luați, vă rog, în nume de rău. --Donarius (discuție) 1 septembrie 2020 15:31 (EEST)

E OK. Nu cred că v-am acuzat de nimic. Dacă am debitat generalități gratuite, aș vrea să nu o luați personal. Am exemple de dublu standard, dar nu cred că merită reanalizate. Aveți un „like” imens de la mine pentru contribuțiile mai mult decât pozitive la acest proiect! --Pafsanias (discuție) 1 septembrie 2020 15:36 (EEST)

Comitete și comiții[modificare sursă]

Ca să nu poluez discuția respectivă: venind din partea dv. (și o spun de-a dreptul și cât se poate de explicit), chestia cu comitetul de investigații discrete îmi amintește de faptul că mi-ați refuzat din start recunoașterea identității când v-am solicitat asta, încercând astfel în mod deliberat să mă țineți pe tușă. Deci nu sunteți "reliable source" pentru un astfel de "comitet" în ce mă privește și în nici un caz pentru o astfel de propunere. De aceea propunerea dv. poate duce direct la abuzuri.

Și mai pe scurt: în acest moment pot fi destul de puțin obiectiv într-o discuție cu dv. despre acest subiect, tocmai din motivul de mai sus. Cum discuția în sine de la pagina respectivă necesită obiectivitate și bună credință, iar eu nu cred că mai pot fi destul de obiectiv, iar pe dv. nu pot să contez prea mult în ce privește buna credință, ar fi elegant să mă opresc.--Accipiter Gentilis Q.(D) 10 septembrie 2020 01:42 (EEST)

Vă rog să nu vă tulburați. Înțeleg că nu puteți fi obiectiv, oricare ar fi motivul. Spre deosebire de dumneavoastră, cred că buna credință a celor implicați în discuție nu ar trebui să fie pusă la îndoială. Eu unul nu o contest, în ceea ce vă privește. Promit să mă rezum la analiza argumentelor. --Pafsanias (discuție) 10 septembrie 2020 02:25 (EEST)

Informare[modificare sursă]

Articolul de la Mediafax, citat la Actualități, nu conține imaginea asteroidului 101955 Bennu, ci a lui 433 Eros. --GEO (discuție) 21 octombrie 2020 21:46 (EEST)

@GEO: Cred că dorința lor a fost de a ilustra ideea generică de „asteroid din Spațiu” (!) Nu am citat sursa respectivă pentru imagine, dar sunt de acord să o modificați dacă credeți că este necesar. --Pafsanias (discuție) 21 octombrie 2020 22:07 (EEST)