Discuție Utilizator:Kunok Kipcsak

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Kunok Kipcsak) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 28 august 2018 22:03 (EEST)


Aveți mesaje noi
Bună ziua, Kunok Kipcsak. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Urs (etnografie).
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 3 noiembrie 2018 21:11 (EET)

Mulțumesc, chiar m-am pornit să scriu din cărțile pe care le am despre acest obicei, crezând că nu există surse pe această temă, și am descoperit cu stupoare că Dahn a scris un ditamai articolul la en.wiki. Acum trebuie să traduc...--Kunok Kipcsak (discuție) 4 noiembrie 2018 11:36 (EET)
Se pare că s-a referit mai mult la oameni (ursari) decât la obicei dar tot e bun, se poate dezvolta subiectul.--Kunok Kipcsak (discuție) 4 noiembrie 2018 12:30 (EET)
Vedeți că cineva a tradus mai demult articolul Ursari. Poate vă ajută. --Donarius (discuție) 4 noiembrie 2018 12:56 (EET)
Mulțumesc!--Kunok Kipcsak (discuție) 4 noiembrie 2018 13:11 (EET)Chiar dvs. sunteți acel „cineva”. :)

Thank you[modificare sursă]

For removing the vandalism. --Shellwood (discuție) 4 noiembrie 2018 14:47 (EET)

24 K...[modificare sursă]

Băieții care știu să exprime esențialul dintr-o singură pufăitură sunt aur curat la casa omului... :) --Accipiter Q. Gentilis(D) 5 noiembrie 2018 22:31 (EET)

Uite așa a apărut beatbox-ul...--Kunok Kipcsak (discuție) 5 noiembrie 2018 22:33 (EET)
Nț' ... așa a apărut ecartamntul de 760 mm: hăăă, prfuu, hăăă, prfuu, hăăă, prfuu, hăăă, prfuu.....--Accipiter Q. Gentilis(D) 5 noiembrie 2018 22:35 (EET)
Scris așa mie îmi sună a orgasm, cred că-s obosit!--Kunok Kipcsak (discuție) 5 noiembrie 2018 22:37 (EET)
Când am citit caratele din titlu am avut un scurt moment de panică pentru că nu-mi mai auzeam shekelii zdrăngănind în buzunar, apoi mi-am dat seama că purtam altă pereche de pantaloni și am răsuflat liniștit.--Kunok Kipcsak (discuție) 7 noiembrie 2018 19:47 (EET)
De abia acum v-ați dat seama că purtați totuși pantaloni ? Trist... Ce face Wikipedia din oameni dom'le...--Accipiter Q. Gentilis(D) 7 noiembrie 2018 20:36 (EET)
Nu-i trist, e clasic! Am totuși un buton de avarie pentru momentele când mă simt „addicted” dă Wikipedia.--Kunok Kipcsak (discuție) 7 noiembrie 2018 20:42 (EET)
Shit ! Une mi-s pantalonii ? --Accipiter Q. Gentilis(D) 7 noiembrie 2018 20:47 (EET)

Categorii[modificare sursă]

Includerea într-una dintre categoriile AB, A, AC se stabilește în urma unui proces de evaluare, iar promovarea în respectivele categorii se face numai de către un admin. sau de către un evaluator.--Accipiter Q. Gentilis(D) 6 noiembrie 2018 10:10 (EET)

Am schimbat doar scara de importanță, nu și cea de calitate. Sunt de părere că inserțiunile despre luptele de pe Valea Prahovei urcă importanța articolului.--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 11:03 (EET)Dacă vă referiți la descrierea modificării, am pus-o în glumă.
Scuze, acum am văzut că de fapt Asybaris a schimbat clasificarea.--Accipiter Q. Gentilis(D) 6 noiembrie 2018 11:36 (EET)
Da... yo, yo, yo... ce? n-am facut bine?Asybarisaport 6 noiembrie 2018 11:42 (EET)
Aici nu e loc de scuze, sensei. Fă-ți repejor un seppuku și înapoi la muncă.--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 16:37 (EET)
Pai ce articol de monument mai e ca asta... p'acilea-șa? 160000 dimensiune, exhaustiv, cu toate celea, cu perisoare, papară, varza si coadă de cățel? Pai daca aista nu-i de A, atunci care îi ? Asybarisaport 6 noiembrie 2018 17:11 (EET)
De tipul unuia prin care trebuie să treacă și să facă curat după lucru precum și să mai dea un retuș pe ici pe colo, cineva neimplicat.--Accipiter Q. Gentilis(D) 6 noiembrie 2018 17:17 (EET)
Eu zic sa-l rugam pe Soimanu', dar si el e implicat cu articolele lui de distrugeri si lupte de tot felul. Asybarisaport 6 noiembrie 2018 17:22 (EET)
În felul ăsta ne blocăm ca la nominalizările AB/AC...Nu se găsește juriu, că forță de muncă este.--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 17:23 (EET)
[Conflict de modificare] Printre picături, vedem. --Accipiter Q. Gentilis(D) 6 noiembrie 2018 17:24 (EET) P.S. Trebe totuși angajat la corectura finală și cineva care să fi trecut examenul la gramatică, pentru că eu sau Asybaris nu putem prezenta dovezi credibile, în acest sens.
Certificatele de gramaticieni la control.--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 17:27 (EET)
Motorina, Cumanule, voi sunteti implicati? Batranul e implicat ca autor de inceput, Strainu e cu tehnica, Stroe cu ale lui, Pitea ne blagosloveste vreo doua, Ionutzmovie, asta e....... daca vrea. Asybarisaport 6 noiembrie 2018 17:28 (EET)
Acum mi-am amintit că Șoimanul nu mi-a zis dacă și-a făcut seppukuul acela de care vorbeam.--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 18:00 (EET)
Nu s-a găsit atunci o sabie tocită. Între timp pe Wiki s-au hotărât că e mai eficient cu buldozerul, dar eu am devenit mai iute ca motorul de T34. Cum știam și bancul în care găina după ce e călcată de buldozer se scoală, se scutură și zice ceva de genul "-Ăsta da cocoș !", nu a reușit să mă prindă până acum nimeni, la seppuku.--Accipiter Q. Gentilis(D) 6 noiembrie 2018 18:16 (EET)

T34...? Da' de ce nu Panzer? (nu ăla de la Dedeman)--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 22:44 (EET)

Ruski konțept ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 6 noiembrie 2018 22:45 (EET) P.S. Găina era sovietică...
Îmi zboară gândul la kompot și borș. True slav!--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 22:47 (EET)
...probabil și nimfomană pe deasupra. Mă rog, cocoșomană... am vrut să zic.--Accipiter Q. Gentilis(D) 6 noiembrie 2018 22:49 (EET)
Nu se poate știi niciodată exact cum e...--Kunok Kipcsak (discuție) 6 noiembrie 2018 22:51 (EET)

U Craiova[modificare sursă]

Ba, voi chiar sunteți [atac la persoană șters], sau ce aveți? Ce nu înțelegeți ca nu are nici-o legătură FC U Craiova 1948 cu FC Universitatea Craiova. Sunteti din peluza sud sau ce aveti, de mintiti cu nerușinarea. Hai săriți in capul meu, puteți să mă mai blocați, păcat că a rămas Wikipedia pe mana voastra, doar sa manipulați arata știți. BRAVO DAR SA STII CA EU TOT CORECTEZ ACOLO PENTRU CA NU AVETI DREPTATE DAR SUNTETI ORICUM [atac la persoană șters] SI NU AM CU CINE SA DISCUT Nickoala27 (discuție) 7 noiembrie 2018 11:23 (EET)

Dar cine te-a atacat, fii bărbat,poți să ai clonală vertebrala și să spui că minți, te ascunzi cu amenințarile.Nu îmi este teamă eu vreau sa fac bine nu rău cum faceți unii Nickoala27 (discuție) 7 noiembrie 2018 12:00 (EET)

R3R[modificare sursă]

Situația de la Craiova complicată, iar articolele noastre nu sunt în cea mai bună formă chiar fără editări în mod evident partizane. V-aș ruga deci să nu considerați toate editările lui Nickoala drept vandalisme și să vă considerați limitat de WP:R3R. Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎)  9 noiembrie 2018 16:12 (EET)

Nicio revenire efectuată de mine nu a implicat butonul „revenire vandalism” din unealta TW. Este bine că-mi spuneți aceste lucruri, deoarece voi încerca pe cât posibil să nu mai patrulez nimic de acum încolo.--Kunok Kipcsak (discuție) 9 noiembrie 2018 16:18 (EET)
Nu e nevoie să nu patrulați, este suficient să vă opriți după 2 reverturi și să cereți ajutor.--Strainu (دسستي‎)  9 noiembrie 2018 17:20 (EET)

Need HLP[modificare sursă]

Vă rog să-mi aranjați-mi olecuță dacă aveți timp Calea ferată Iacobeni–Prislop–Borșa. Nu-mi place cum sunt titlurile și mai sunt niște lucruri care nu-mi plac pe acolo, dar nu am deocamdată idei constructive. Oricum mai e de lucru destul de mult la el, dar împărțirea actuală nu mi se pare chiar cea optimă. --Accipiter Q. Gentilis(D) 12 noiembrie 2018 21:58 (EET)

Mâine după ora patru după-amiaza voi avea timp.--Kunok Kipcsak (discuție) 12 noiembrie 2018 23:01 (EET)
Nu-i nici o grabă.--Accipiter Q. Gentilis(D) 12 noiembrie 2018 23:22 (EET)

Rezolvat Rezolvat: Reordonat secțiunile „Construcție”, „Situație actuală” și introdus subcapitole.

Plus: Rezolvat Rezolvat categorie la Commons Iacobeni–Prislop–Borșa Railway.

Reparat formatul Căi ferate cu ecartament îngust din România.--Kunok Kipcsak (discuție) 13 noiembrie 2018 18:30 (EET)

Recomandări:
  • Introdus referință la „Înclinație maximă” din infocasetă.
Pus-am în text.--Accipiter Q. Gentilis(D) 17 noiembrie 2018 17:03 (EET)
  • La formatul {{BS-table}} din infocasetă ar trebui puse și râurile/pârâurile, etc. pe unde trecea calea ferată. Dacă există hărți, bineînțeles, dacă nu, e bine și așa.
Nu am găsit o hartă cu detalii rezonabile.--Accipiter Q. Gentilis(D) 17 noiembrie 2018 17:03 (EET)

O să pun refs și o să pun și o să văd ce fac cu podurile de peste râuri și pârâuri, dacă e posibil. Harta pe care o am cu CF e foarte sumară, astfel că nu e prea clar de cele mai multe ori pe ce parte a Bistriței se afla linia, într-un anume loc, de unde rezultă că nu am de unde să știu exact peste ce aflueni ai Bisriței trecea. Cu chestiile gen articol principal am și eu acceași impresie, dar am încercat să renunț pe unde s-a putut și nu a ieșit decât cu (-2) formate, ceea ce generează problema lipsei de coerență. Dacă aveți vreo idee, ok...--Accipiter Q. Gentilis(D) 13 noiembrie 2018 20:14 (EET)

O variantă ar fi să scrieți pe scurt ideea articolelor unde faceți trimitere. Iese un articol mai încărcat, dar măcar e coerent.--Kunok Kipcsak (discuție) 13 noiembrie 2018 20:17 (EET)

Meștere, e nevoie de scoaterea markurilor cu M-ul și sticluța, de la foto astea două: [1] [2].--Accipiter Q. Gentilis(D) 18 noiembrie 2018 21:46 (EET)

Uau uau, m-am ridicat la nivelul lui Asybaris în ceea ce privesc treburile „gospodărești”!--Kunok Kipcsak (discuție) 18 noiembrie 2018 21:48 (EET)

Deocamdată asta, cealaltă mai durează, are mai multe detalii.--Kunok Kipcsak (discuție) 18 noiembrie 2018 21:56 (EET)

@Accipiter Q. Gentilis: și a doua.--Kunok Kipcsak (discuție) 18 noiembrie 2018 22:04 (EET)

Danke șoșon.--Accipiter Q. Gentilis(D) 18 noiembrie 2018 22:31 (EET)

Uit plejăr.--Kunok Kipcsak (discuție) 18 noiembrie 2018 22:34 (EET)
@Accipiter Q. Gentilis: Vă trimit pe e-mail un document.--Kunok Kipcsak (discuție) 20 noiembrie 2018 22:41 (EET)
Ok ...--Accipiter Q. Gentilis(D) 20 noiembrie 2018 23:47 (EET)
Scuze, se pare că am uitat acum câteva luni să dau un save. Am rezolvat problema chiar acum.--Accipiter Q. Gentilis(D) 21 noiembrie 2018 00:17 (EET) P.S. Nu știam de ce nu mai vine mielul...
Ați primit e-mail-ul?--Kunok Kipcsak (discuție) 21 noiembrie 2018 17:54 (EET)
Nu. Am trimis un e-mail test la adresa cunoscută.--Accipiter Q. Gentilis(D) 21 noiembrie 2018 18:11 (EET)
Dar celelalte din septembrie?--Kunok Kipcsak (discuție) 21 noiembrie 2018 19:11 (EET)
Nu mai țin minte, dar alea - în principiu oricum nu aveau cum să ajungă, deoarece am uitat să dau acel "save" de care spuneam mai sus...--Accipiter Q. Gentilis(D) 21 noiembrie 2018 19:35 (EET)
Retrimis.--Kunok Kipcsak (discuție) 21 noiembrie 2018 19:39 (EET)
L-am primit. --Accipiter Q. Gentilis(D) 21 noiembrie 2018 19:46 (EET) P.S. Treaba mai nasoală e că între aprilie și noiembrie 2018, am constatat cu această ocazie că e foarte posibil să nu fi ajuns la mine și alte e-mailuri care au aut relații cu Wikipedia.
Serviciul de poștă electronică e posibil să dea rateuri intenționat, probabil ca să ne îndrume către Outlook sau Goagăl.--Kunok Kipcsak (discuție) 21 noiembrie 2018 19:48 (EET)
Nu are legătură cu asta, dar în fine... asta e.--Accipiter Q. Gentilis(D) 21 noiembrie 2018 19:52 (EET)

E cineva care s-a făcut proprietăreasă pe niște fotografii din 1912, marcându-le pe fiecare în partea din dreapta sus. Nu aș da "cut"...

Și apropo, de aici în coloana "Fabriks-Nr.", "Smo" am dedus că ar putea înseamnă fabrica "Smoschewer", bazându-mă pe ce e scris aici O fi așa, nu o fi ...? Oricum "Bors" nu m-am prins de la ce fabrică vine.--Accipiter Q. Gentilis(D) 22 noiembrie 2018 23:39 (EET)

Să pornesc calculatorul.--Kunok Kipcsak (discuție) 23 noiembrie 2018 10:04 (EET)

1 și 2

În ccea ce privește acea abreviere și eu cred că provine de la producătorul Smoschewer. Iar „Bors” cel mai probabil provine de la fabrica Borsig.--Kunok Kipcsak (discuție) 23 noiembrie 2018 10:22 (EET)

Tks ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 23 noiembrie 2018 18:43 (EET)
Dacă tot suntem implicați în această relație win-win, îmi căutați și mie niște vederi cu Calea ferată Onești–Oituz? Am găsit niște poze dintr-o arhivă personală (din câte am înțeles făcute în 1988) și câteva într-o carte, ex: pag. 61, pag. 74, pag. 80, pag. 83, etc., făcute tot prin anii 80' dar publicate în această carte în 1993, plus acest document online din 2003, la pag. 14 există foto din 1992; nu știu cum e cu licențele.--Kunok Kipcsak (discuție) 24 noiembrie 2018 19:47 (EET)
Păi cu licențale e cam așa: nimic din cele de mai sus nu e liber. Dacă au fost publicate în Germania se va lua în considerare legea germană, chiar dacă au fost făcute în Ro. Important e unde au apărut prima dată. Cu cele din art. din 2003, idem. Chiar dacă au fost făcute anterior, se cheamă că au apărut în 2003, deci termenul curge după legea din 1996.--Accipiter Q. Gentilis(D) 25 noiembrie 2018 00:05 (EET)
Numai în cărți poștale ce mă mai pot baza...--Kunok Kipcsak (discuție) 25 noiembrie 2018 00:08 (EET)
Ca regulă generală, căutările includ operatorul "and" adică "ferată and Oituz and Onești" , de exemplu. Musai se caută și cu termenii în maghiară, germană și în combinație , e. g. "Ojtoz and Eisenbahn" sau "Ojtoz and waldbahn" sau "Ojtoz and Netz and der and Waldbahn" +/- WaldbahnNetz, Waldbahn-Netz --Accipiter Q. Gentilis(D) 25 noiembrie 2018 00:36 (EET)
Mai pot fi cautate după fiecare localitate pe care era calea ferată, foto la Österreichische Nationalbibliothek, care conține fotografiile de la Kriegspressequartier Alben din intervalul 1914-1918. Aproape sigur, astea se găsesc și la Commons.--Accipiter Q. Gentilis(D) 25 noiembrie 2018 00:57 (EET) P.S. Atenție, aici se caută după denumirea de atunci, în germană/maghiară, etc..
Cu harta asta din 1928 cum ar veni?--Kunok Kipcsak (discuție) 25 noiembrie 2018 14:05 (EET)
Dacă harta e făcută de o instituție (de exemplu autorul e Institutul Cutare), atunci e ok, în sensul că protecția a expirat după legea din 1956 la 50 de ani de la apariție. Dacă e un autor anume, atunci dacă au trecut 50 de ani de la moartea lui până în 1996 e ok, altfel după noua lege trebuie să treacă 70 de a ani de la deces. Idem dacă e operă colectivă, trebuie minim 50 și respectiv 70 de ani de la decsul fiecărui autor.--Accipiter Q. Gentilis(D) 25 noiembrie 2018 15:00 (EET)

ZPM[modificare sursă]

Aș avea și eu o rugăminte asemănătoare pentru acest articol, ar trebui niște secțiuni și eu n-am inspirație.--Kunok Kipcsak (discuție) 16 noiembrie 2018 21:37 (EET)

Mă ocupez, dar mâinie/poimâine. O primă observație: imaginea aia cu Zona petrolifera Moinesti trebuie cumva refăcută. Acum vizual arată ca un trapez și sugerează o imagine stratigrafică, ceea ce nu e, de fapt. Trebuie să faci un efort ca să o rearanjezi mental, din punct de vedere spațial. Ar trebui rotită corect pe axa nord-sud, refăcută geometria ei, schimbată perspectiva cu una cu un unghi mai ascuțit în raport cu solul și indicate puntele esențiale de reper. Așa cum e acum, nu spune aproape nimic.--Accipiter Q. Gentilis(D) 16 noiembrie 2018 22:36 (EET)
Atunci m-am gândit că folositoare, dar acum articolul nu tratează doar zona Moinești, ci toate zonele din județ.--Kunok Kipcsak (discuție) 16 noiembrie 2018 23:02 (EET)
O primă sugestie. --Accipiter Q. Gentilis(D) 17 noiembrie 2018 17:03 (EET)

Divizia Secuiască[modificare sursă]

@Accipiter Q. Gentilis: [3]--Kunok Kipcsak (discuție) 26 noiembrie 2018 21:46 (EET)

E un crop după o o altă imagine de la stânga acesteia.--Accipiter Q. Gentilis(D) 26 noiembrie 2018 21:53 (EET) P.S. Da, ar cam fi timpul să mă las de plimbări cu trenul și să termin articolul... :)
Funcționează ping-ul!--Kunok Kipcsak (discuție) 26 noiembrie 2018 21:54 (EET)
Acum da ! O vreme nu m-a avertizat. --Accipiter Q. Gentilis(D) 26 noiembrie 2018 22:18 (EET)

Miei[modificare sursă]

Mieii trimiși prin intermediul platformei Wiki nu-mi ajung nicodată (nu știu de ce), fiind identică și chestia cu trimisul. Sunt avertizat doar că behăie și aud doar primele sunete. Doar calea clasică (cea prin transhumanță) este de folosit.--Accipiter Q. Gentilis(D) 1 decembrie 2018 11:19 (EET)

Mocanul a luat aminte.--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 11:21 (EET)

Tip[modificare sursă]

@Accipiter Q. Gentilis: [4] guașe sau tempera?--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 17:01 (EET)

Fie-mea știe. E făcut de ea.--Accipiter Q. Gentilis(D) 1 decembrie 2018 17:06 (EET)

Întrebam că nu mai știu cum arată guașele și tempera, tot ce mai știu e pictura în ulei pe icoane, care îmi place.--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 17:14 (EET)

@Accipiter Q. Gentilis:: Dacă e făcut de fiică, are scuza inocenței. Altfel, știindu-te persoană adultă și cu amici printre greci, aș fi crezut că e vorba de mountze... :) --Pafsanias (discuție) 2 decembrie 2018 12:41 (EET)

Ce e mai grav e că pare a fi vorba de o „mountze” cvadruplă.--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 14:04 (EET)
Evident, în orice există putem vedea un lucru rău. De exemplu faptul că pare a semăna cu un anume gest, acel gest fiind cu toate degetele răsfirate și nu cu doar un deget răsfirat. Oricum, Google a oferit următorul rezultat: Cea mai bună estimare pentru această imagine: child art, iar pe de altă parte eu nu văd să fie nevoie de scuza inocenței nimănui. Nu am nimic împotrivă ca imaginea în cauză să fie scoasă, dacă deranjează imaginația cuiva. Eventual și propusă la ștergere, ca să fie treaba completă. --Accipiter Q. Gentilis(D) 2 decembrie 2018 15:01 (EET)
Așa e. Deși există numeroase variante istorice ale gestului, standardul actual e cu toate degetele răsfirate. Am citit și postarea lui Qvadratvus și sper că nu s-a supărat din cauza comparației mele. --Pafsanias (discuție) 2 decembrie 2018 15:15 (EET)
Mda, treaba asta precum că nu s-ar fi supărat cineva, e și asta una dintre variantele istorice.--Accipiter Q. Gentilis(D) 2 decembrie 2018 15:21 (EET)

[modificare sursă]

@Asybaris01: M-ați putea ajuta la acest logo din dreapta paginii?

Letea Bacău logo
banner

Nu vrea să afișeze fontul Kremlin Orthodox Church ca AICI, în loc fiind sans-serif la textul „Letea Bacău”.--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 19:37 (EET)

Incerc, dar nu azi. Azi sunt cu tezauriliii. Asybarisaport 1 decembrie 2018 19:46 (EET)
BauBau
Nu este nici o grabă. Până atunci mai dezvolt articolul.--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 19:53 (EET)
Nu am in lista fontul asta. Cum il instalez? Am incercat in win10 dar nu am reusit. Stii vreo procedura? Da-o-ncoace, dac-o stii. Asybarisaport 1 decembrie 2018 23:19 (EET)
Download și se redeschide programul Inkscape.--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 23:21 (EET)
am facut asta de ceva vreme si ce fac mai departe? imi da un zip si ce fac cu el?Asybarisaport 1 decembrie 2018 23:24 (EET)
Faceți click pe fișierul .zip și veți vedea două fișiere separate arhivate, faceți click pe cel executabil și se va deschide o fereastră de instalare (trebuie să fiți Admin pe computer).--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 23:26 (EET)
Mi-a dat tfful si unul zis license, n-am executabil. Asybarisaport 1 decembrie 2018 23:28 (EET)
Ok. a mers. Asybarisaport 1 decembrie 2018 23:31 (EET)
Mulțumesc! Se pare că merge acum.--Kunok Kipcsak (discuție) 1 decembrie 2018 23:51 (EET)
E bine? Nu stiu ce au fonturile astea cum le folosesti tu. Cred ca nu sunt ceva standard ptr inkscape. Trebuie sa scrii in fontul in care vrei, faci un chenar dreptunghiular sub textul scris, selectezi textul si dreptunghiul si de la Path dai Intersection si treci scrisul in imagine grafica si practic il incui in noul format si atunci iti afiseaza scrisul corect. ai vazut ca nu stie Kremlinul asta ă și Ă, trebuie desenata caciula.Asybarisaport 1 decembrie 2018 23:54 (EET)
E bine. Pe asta cu Path și Intersection nu am știut-o. Cu căciula am observat de la început.--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 00:05 (EET)
Nu stiu cum e logoul original. eu am folosit E mare si tu, e mic, a-ul e a mic, A mare e altfel. Cum e logoul in realitate?Asybarisaport 2 decembrie 2018 15:50 (EET)P.S. asa, asa 1?
Greu de spus, nu l-am găsit nicăieri pe cel original, dar cel mai probabil cum e pe placheta acea aniversară. Acela mai vechi 1 avea doar inițialele fabricii (F.H.L.)--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 16:02 (EET)
Fain banner-ul! Îl pun și pe ăsta la articol.--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 16:54 (EET)
Spune ce lipseste din rozeta vanturilor a produselor oferite, vezi aici ca sa le fac.Asybarisaport 2 decembrie 2018 16:55 (EET)
De la stânga la dreapta: HÂRTIE EDIȚII, DROJDIE FURAJERĂ, CARTOANE, HÂRTIE DE ZIAR, CAIETE, HÂRTII SPECIALE, HÂRTII TEHNICE.--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 17:02 (EET)
oK..... si restul???????? 2 decembrie 2018 17:55 (EET)
Acolo nu mai știu...--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 17:57 (EET)

Dap, altă viață! Da' nu știu pe care s-o aleg acum :)--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 22:12 (EET)

Mail-message-new.svg
Bună ziua, Kunok Kipcsak. Verificați e-mailul dvs. – ați primit un e-mail!
Este posibil să dureze câteva minute din momentul în care e-mail-ul a fost trimis până când acesta va apărea în căsuța dvs. poștală.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Ați primit un e-mail}} sau {{Mail}}.

Te rog frumos, deschide mail-ul. Aenesidemus~enwiki (discuție) 2 decembrie 2018 11:31 (EET)

Reclamația de la Cafenea[modificare sursă]

Nu vă lăsați provocat, nu răspundeți în vreun fel. Individul caută un punct slab, pe care deocamdată nu îl are. În ultimele zile am fost atacat și eu, dar și alți utilizatori, în mod repetat, în același fel. -- Victor Blacus (discuție) 2 decembrie 2018 14:13 (EET)

La mine problema e că primesc mereu notificări de la căsuța poștală pe telefon și calculator, ceea ce mă distrage de la alte activități. Așa am mai pățit-o și treceam cu vederea. De curiozitate am intrat și pe contul lui, e-mail-ul se pare că era chiar acela șters la Cafenea, crezând inițial că o fi trecut în glumă...--Kunok Kipcsak (discuție) 2 decembrie 2018 14:17 (EET)

Commons[modificare sursă]

Vezi ca-ti sterge un gigel di peste gârla aia mare, fisierul cu Letea la commons.Asybarisaport 9 decembrie 2018 21:48 (EET)

Am văzut, clarificat situația.--Kunok Kipcsak (discuție) 9 decembrie 2018 21:53 (EET)

Explozia de la Comănești - rezolvarea misterului[modificare sursă]

Studiile oamenilor de știință britanici concluzionează că atunci ar fi ajuns sunetul exploziei de la Cernobîl (știut fiind faptul că românii sunt cu 20 de ani în urmă [5]).--Looz O. Mim (discuție) 10 decembrie 2018 20:52 (EET)

Interesant... Totuși nu a fost în aceeași zi: 20 aprilie în loc de 26, mai exact am fi în urmă cu 19 ani, 11 luni și 25 de zile. :)--Kunok Kipcsak (discuție) 10 decembrie 2018 20:58 (EET)
Recuperăm...--Looz O. Mim (discuție) 10 decembrie 2018 21:04 (EET)
Aș mai adauga informația neoficială conform căreia am fi în urmă cu 200 de ani, dar se pare că e considerată a fi teorie a conspirației de către mainstream-iști. Rămânem totuși la varianta optimistă.--Kunok Kipcsak (discuție) 10 decembrie 2018 21:08 (EET)