Discuție Utilizator:Kunok Kipcsak

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Reminder[modificare sursă]

Salut !

Eu mi-am făcut treaba la Poiana Uzului, Bacău. E rândul dv. să ștergeți de praf, cartea pe care ziceați că o aveți ca sursă.--Accipiter Gentilis Q.(D) 30 iunie 2019 21:17 (EEST)

Ca de obicei ați făcut un articol de nota 10. Ce am eu sint aceleași informații de la aceeași autoare, doar altfel formulate. Am să trag o privire mâine să fiu sigur.--Kunok Kipcsak (discuție) 30 iunie 2019 23:39 (EEST)

Ok. Poate aveți ceva despre Defileul Uzului/ Cheile Uzului/ Strâmtoarea Uzului ...etc...--Accipiter Gentilis Q.(D) 2 iulie 2019 16:28 (EEST)

Scuze că nu m-am ținut de cuvânt cu „mâine”, trec printr-o perioadă în care nu-mi găsesc timp liber nici pentru mine. Am să încerc că mă uit pe cartea profesoarei, plus că mai am și pe cea a lui Albotă pentru defilee și toate alea.--Kunok Kipcsak (discuție) 3 iulie 2019 20:02 (EEST)
Oare ar fi util să scanez harta lui Albotă și să o încarc la comonși?--Kunok Kipcsak (discuție) 3 iulie 2019 20:04 (EEST)

Harta lui Albotă nu e liberă, așa că nu vă pierdeți tipul să o scanați, pentru că o șterg ăia de la Commons cât am zice noi "Hartă"... În rest nu-i bai, o să faceți când o să puteți, restul. Și eu mă mocăi la câteva articole, la loc comanda, tot din lipsă de timp.--Accipiter Gentilis Q.(D) 3 iulie 2019 20:51 (EEST)

se... zice ca lipsa de timp este de fapt o contractare a lui din cauza venirii in apropierea Terrei a lui Nibiru. O data cu ea vin si aia verzi in frunte cu EA care au facut experimente si au creat rasele pamantene incepand cu cei negri pe care au vrut sa-i foloseasca in mine, dar esecul a fost total ca erau in aceasi timp si puturosi dar si musculosi. Dupa aia, au facut rasa galbena... muncitoare, in acelasi timp preadotata in procreere de a facut ochii mici, dupa aia i-a facut pe albi cu dotă nici neagra nici galbena, creativi si puturosi in acealasi timp... si ce s-au gandit ei, ca daca in acelasi timp pot sa faca si una si alta, sa contracte timpul, ca in acelasi timp sa se autoincluda la nesfasit, obtinand la final un muncitor infinit, un puturos nesfarsit, un geniu permanent si un futacios neobosit. HA! Adică cam ce se intampla azi. Asybarisaport 3 iulie 2019 23:55 (EEST)
Pâs. De fapt mi-a și cam și trecut cheful, iar pe deasupra îmi lipsesc mult discuțiile cu cei plecați în sălile de cleștar. Pe de altă parte, mulți dintre pricepuții elfi din vechime au părăsit Tărâmul de Mijloc, ...--Accipiter Gentilis Q.(D) 4 iulie 2019 17:47 (EEST)

CFF Valea Uzului[modificare sursă]

Aici printre imaginile afișate în Flash Player în caseta de sus (se pot schimba cu săgețile stânga/dreapta), pare că este și una cu harta văii Uzului până la Valea Uzului, de pe vremea când era în funcțiune CFF Valea Uzului. Poate ar fi posibil să dăm de urma hărții, după acea porțiune de imagine. --Accipiter Gentilis Q.(D) 15 iulie 2019 23:09 (EEST) P.S. Apare printre imagini și un extras din Harta Topo 1:25.000