OK K.O.! Să fim eroi!

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la OK K.O.!: Să fim eroi)
Jump to navigation Jump to search
OK K.O.!: Să fim eroi
OK KO! logo.svg
Informații generale
Regizor(i)
 • John Pham (art)
 • Toby Jones (supervising)
 • Kimson Albert (animation)
Scenarist(i)
 • Ian Jones-Quartey
 • Toby Jones
 • Erin Shade
 • Dave Tennant
Creator(i)Ian Jones-Quartey
Voci
Compozitor temă muzicalăMint Potion Studios
Temă muzicală de început"OK K.O.! Let's Be Heroes", performed by Mint Potion Studios[1]
Temă muzicală de sfârșit"It's Only Magic", performed by Rebecca Sugar
Țară de origineStatele Unite ale Americii  Modificați la Wikidata
Nr. de sezoane2
Nr. de episoade78 (Lista episoadelor)
Producție
Producător(i) executiv(i)Ian Jones-Quartey
Toby Jones (co-executive producer)
Companie(i) de producțieCartoon Network Studios
DistribuitorWarner Bros. Television Distribution
Perioadă de difuzare
 • 1–2 minute (Scurtmetraje)
 • 11 minute (Serie TV)
Difuzare
Canal originarCartoon Network
Difuzare originarăScurtmetraje: February 4, 2016 – prezent
Serie TV: August 1, 2017
Internet Movie Database

OK K.O.!: Să fim eroi (engleză OK K.O.! Let's Be Heroes, sau pe scurt OK K.O.!) este un serial de animație american de comedie și supereroi, creat de Ian Jones-Quartey și bazat pe episodul său pilot Lakewood Plaza Turbo, lansat ca parte a proiectului "Summer Shorts" din 2013 al lui Cartoon Network. Este produs de Cartoon Network Studios. Seria web a început pe canalul YouTube al lui Cartoon Network și pe Cartoon Network Video pe 4 februarie 2016.

Pe 9 martie 2017, aproape patru ani după premiera scurt-metrajului original, Cartoon Network a confirmat că un serial întreg s-a propus pentru producție. Secvența de început este scrisă de artistul japonez Hiroyuki Imaishi, co-fondatorul Studio Trigger.

În România seria de scurt-metraje a început mai întâi pe 25 septembrie 2017 pe Cartoon Network, în urma căreia premiera oficială a serialului a fost pe 6 noiembrie în același an.

Premisă[modificare | modificare sursă]

Serialul este plasat în anul futurist 201X, și se învârte asupra personajului principal K.O. în eforturile sale de a deveni cel mai mare erou al lumii. Acesta lucrează la Gar's Bodega, un magazin pentru rechizite de supereroi din mall-ul Lakewood Plaza. Alături de el sunt și cei mai buni prieteni ai săi și co-muncitori Radicles, un extraterestru narcisist și apatetic, și Enid, o angajată ce se poartă ca sora mai mare, precum și alți eroi ce frecventează zona.

Personaje[modificare | modificare sursă]

 • K.O. - personajul principal al serialului, ce are în jur de 6-11 ani și este fiul lui Carol. El este optimist, loial și dornic să ajute pe oricine. Deși poate fi naiv, se poate baza ușor pe prietenii săi de care îi pasă enorm. De asemenea, K.O. este uimit cu ușurință de orice ține de eroism sau arme și caută tot timpul sfaturi despre cum să fie un erou adevărat, de obicei de la mama lui. De asemenea, K.O. este energetic și mult mai îndrăzneț să-și termine treaba decât Enid sau Rad, ca într-un episod unde s-a strecurat printr-o mulțime de clienți petrecăreți pentru a lua un produs. În alt episod se deduce că personalitatea lui K.O. vine de la absența tatălui său și dorința ta de a fi masculin. Este posibil ca K.O. să fie mai puternic decât cât indică cardul lui de putere, deoarece a lansat cu ușurință un pumn puternic pe cer, deși nu avea habar de loc de asta. Nivelul lui de erou este 0.1.
 • Enid - ea este o adolescentă umană ce lucrează la casieria din Bodega. A fost crescută de tatăl ei supermodel și mama spion, care au forțat-o să își ia de lucru. Ea este cea mai realistă și practică dintre angajați. Deși este cea mai responsabilă din trio, ea nu are motivație să îi ajute pe alții. De obicei ea se ascunde și îi conduce pe ceilalți la casa de marcat. Cu toate astea ei îi pasă mult de K.O., crezând că situațiile sale sunt adorabile și scoțându-l din necazuri. Ea chiar admite că K.O. este singura persoană care o înțelege și arată multă apreciere. De asemenea, Enid este o expertă în arte marțiale și a lucrat la Mingea de foc cu piciorul. Se folosește de mișcări ninjitsu ca să se lupte cu dușmanii și ca să se ajute în situații grele. De asemenea, ea mai pune muzică și este cunoscută sub numele de DJ Fireball. Nivelul ei de erou este 3.
 • Radicles (sau pe scurt Rad) - el este un adolescent extraterestru de pe Planeta X, care lenevește cel mai mult din trio, deși spune despre el că este puternic și se dă mare. Are un exterior masculin, deși este cel mai blând dintre toți supereroii și posedă o latură mai sensibilă pe care refuză să o recunoască, pentru a nu fi umilit. La început acesta a fost un slăbănog ce credea că puterile sale de levitație sunt rușinoase, dar a fost învățat să le accepte. Se crede de obicei un știe-tot, deși este de fapt cam neinteligent. Uneori are tendința să se ia de K.O., dar îi pasă de fapt de el în adânc și îl vede ca un frate mai mic. De asemenea Rad poate lansa lasere din deget care pot ori să explodeze sau să înghețe lucrurile. Nivelul lui de erou este 2.
 • Carol - Mama văduvă a lui K.O. și deținătorul unei săli de fitness din mall. Este o femeie puternică și ce-și iubește fiul enorm și îl adoră ca orice mamă. Locul ei de fitness de obicei este vizitat de Ginger, Gladys și Gertie, pe care îi privește și ca colegii și ca prietenii ei. De obicei îi dă fiului ei sfaturi pe care nu mai o mamă le poate da, deși nu este tot timpul clar ce vrea să transmită. Este bună prietenă cu domnul Gar, dar nu este conștientă de sentimentele lui pentru ea. Într-un episod s-a dovedit că Carol avea numele Silver Spark, datorită colanților de argint pe care îi purta. Ea are de asemenea abilitatea de a imita puterile oricărui oponent de când era mică, și a făcut parte din echipa de supereroi de clasă faimoși, numită P.O.I.N.T. Dar aceasta s-a retras după ce a rămas însărcinată cu fiul ei K.O. Nivelul ei de erou este 11.
 • Domnul Eugene Gar - deținătorul mall-ului și patronul lui K.O., Enid și Rad. Acesta mereu îi testează pe cei trei dându-le o serie de sarcini. El este puternic, serios și mândru de mall, nedorind ca ceva să i se întâmple. Dar uneori însă nu a avut nimic împotriva angajaților lui lenevind, deoarece consideră acest lucru "normal". Este rușinat când cineva îl laudă sau când este în preajma lui Carol, față de care are sentimente. Într-un episod s-a arătat că mall-ul era înainte un robot din miniatură numit Plazamo, care ca un ultim act a decis să se transforme în mall pentru a-i ajuta pe alți eroi precum domnul Gar. De asemenea el i-a ajutat pe Rad și Enid să se acomodeze mai bine cu slujba lor. Ca și Carol, acesta a făcut parte din echipa de supereroi P.O.I.N.T., dar l-a abandonat de asemenea din motive necunoscute. Nivelul lui de erou este 11.
 • Dendy - cea mai buna prietena si colega de clasa cu K.O. La fel ca si acesta, are 6-11 ani si este prietena si cu Rad si Enid. Este un geniu al calculatoarelor si tehnologiei (poate "hackeri" orice). Are un rucsac in care isi poarta imensa colectie de cartonase cu eroi, precum si insrumente care o ajuta sa prefaca anumite obiecte in altele. In episoadele recente, nivelul ei de erou a devenit 1

Personaje secundare (de fundal)[modificare | modificare sursă]

 • Schelet Magic Autentic - unul dintre multii eroi de la mall-ul Lakewood. Poate stapani magia, in special focul, si lucreaza la magazinul IFrame. Este cel mai bun prieten al ursului Brandon. Nivelul lui de erou este 2.
 • Brandon - un erou de la mall-ul Lakewood si cel mai bun prieten al lui Schelet Magic Autentic. Lucreaza la magazinul IFrame impreuna cu acesta. Nu are nicio putere speciala. Nivelul lui de erou este 2.
 • Drupe - este o fata-capsuna adolescenta si unul dintre multii eroi din mall. Are un vlog despre moda si face parte din grupul de prietene a lui Red Action. Nivelul ei de erou este 0.
 • Red Action - este o adolescenta-cyborg din viitor si unul dintre eroii de la mall-ul Lakewood. Are multe puteri de robot si propriul ei grup de prietene. A lucrat la un magazin video. Nivelul ei de erou este 4.
 • Gregg - o fata din grupul de prietene al lui Red Action. Este o pasare uriasa care nu vorbest prea mult si este mereu de acord cu prietenele ei, desi are si ea dorinte ascunse. Nivelul ei de erou este 0.
 • Mr. Logic - este prima creatie a Lordului Boxman care, inspirat de Domnul Gar, l-a tradat si si-a deschis o frizerie. Este cel mai inteligent dintre toti eroii si le poate afla nivelul scanandu-i. Frizeria sa se numeste "Logic Cuts". Nivelul lui de erou este 2.
 • Nick Army - este unul dintre eroii din mall-ul Lakewood si un expert commando. Este prietenul lui Joff Calugarul Shaolin. Nivelul lui de erou este 4.
 • Joff Calugarul Shaolin - este unul dintre eroii din mall-ul Lakewood si un maestru Shaolin. Este prietenul lui Nick Army. Nivelul lui de erou este 4.
 • Colewort - este un om-brocoli cam de aceasi varsta ca si K.O. Este unul dintre cei mai slabi eroi din mall si constient de acest lucru, astfel ca nu prea vorbeste si este timid. Este posibil sa se intalneasca cu Potato. Nivelul lui de erou este 0.
 • Potato - este un iepure de aceeasi varsta ca si K.O. Ea topaie peste tot in jurul mall-ului si este vazuta mai mereu in fundal. Este posibil sa se intalneasca cu Colewort. Nivelul ei de erou este 1.
 • Mega Football Baby - este un bebelus urias imbracat ca un fotbalist si foarte atletic. Se comporta adesea infantil si egoist, dar este un bun sportiv. Nivelul lui de erou este 1.
 • Dynamite Watkins - este reporterul extrem al mall-ului Lakewood. Ii place actiunea si reportajele proprii facute intr-un mod foarte extrem. Nivelul ei de erou este 2.
 • Vikingul Ted - este un erou musculos ce poarta un coif de viking si o esarfa care este defapt o vulpe vorbitoare pe nume Foxy. Barba ii acopera toata fata. Nivelul lui de erou este 2.
 • Joe Cuppa - a fost un comediant faimos si are o cana cu cafea in loc de cap. In realitate, el este foarte sarac si fara prieteni, astfel ca s-a angajat la magazinul Domnului Gar pentru putin timp, pana a fost descoperit de un director de film care probabil i-a redat faima. Nivelul lui de erou este 4.
 • Doamna Mumie - este o mumie adesea vazuta prin magazinul Domnului Gar. Nu vorbeste niciodata. Nivelul ei de erou este 5.
 • Beardo - este un emigrant din Tara Goblinilor ce detine o rulota cu mancare numita "Burito Beardo". Este prieten cu Rad si Enid. Nivelul lui de erou este 5.
 • Membrii din echipa P.O.I.N.T. (echipa celebra de eroi din care au facut parte cu ani in urma Carol si Domnul Gar):
 • Doctor Greyman - a fost un extraterestru gri genial si "creierul" echipei. Dupa ce a gasit niste sfere magice (care au inceput tot "incidentul cu sandwich-ul"), una dintre ele i-a anulat puterile. Nivelul lui de erou nu este cunoscut.
 • Foxtail - a fost o eroina puternica si musculoasa, imbracata ca o vulpe. Cel mai probabil, a fost "muschii" echipeii. Nivelul ei de putere nu este cunoscut.
 • Rippy Roo - a fost un cangur mic si albastru si unul dintre cei 3 "novici" ai echipeii, alaturi de Carol si Domnul Gar (cunoscuti pe atunci ca Silver Spark, respectiv El Bow). Nivelul lui de erou nu este cunoscut.
 • Laserblast - a fost un erou ce purta niste ochelari speciali cu care putea trage lasere. De asemenea, a fost iubitul lui Carol la aceea vreme pana cand a disparut fara urma in timpul "incidentului cu sandwich-ul" care i-a făcut pe Carol si Domnul Gar sa iasa din echipa. Nivelul lui de erou era 8.

Răufăcători[modificare | modificare sursă]

 • Lord Boxman - principalul antagonist al serialului. Acesta deține un magazin de peste drum de Lakewood. În mare el construiește roboți ca să atace mall-ul, deoarece el disprețuiește prietenia și o vede ca o slăbiciune. În primele episoade el a sperat că Enid și Rad îl vor urî pe K.O. și îl vor ataca, dar s-a zădărnicit când a observat că lor le pasă de el. Își vede roboții ca pe niște copii, dar este a desea frustrat de eșecurile lor și de obicei îi distruge. Nivelul lui de erou este -10.
 • Darrell - "fiul" adolescent robotic al lui Boxman. El este un prostănac pentru tatăl lui, și nu zice nimic la insultele sale. Într-un episod el a fost de acord să fie pedepsit datorită faptului că și-a dezamăgit tatăl. Dar și așa, este destul de conivent și îi face plăcere să îl umilească pe K.O. și amicii lui. Nivelul lui de erou este -4.
 • Shannon - "fiica" adolescentă robotică a lui Boxman, ce produce ferăstraie bâzâitoare din mâini și picioare. De obicei este mult mai echipată să mânuiască orice situație, spre deosebire de fratele ei. Dar poate fi la fel de ușor învinsă, la fel ca și Darrell. Nivelul ei de erou este -4.
 • Ernesto- unul dintre "copii-roboti" ai lordului Boxman, al doilea cel mai in varsta dupa productie (dupa Mr. Logic, unul dintre eroii din mall care l-a tradat pe Boxman pentru a-si deschide o frizerie). Este o sfera uriasa mov, cu brate, picioare si un joben! El nu apare prea des intrucat nu a fost niciodata trimis sa atace mall-ul si sta toata ziua, ocupandu-se de afaceri. Totusi ceilalti roboti par sa-l respecte mult, cel mai probabil din cauza varstei. Nivelul lui de erou este -5.
 • Raymond- una dintre cele mai recente creatii ale lui Boxman si "fratele" mai mic a lui Darrell si Shannon. Are o personalitate foarte egocentrica si egoista, intrucat isi doreste mai mult decat orice sa ii arate "tatalui" sau ca este cel mai bun dintre toti, ceea ce ii face pe ceilalti sa nu il placa asa de mult. (acest lucru este dovedit de faptul ca Darell si Shannon s-au aliat cu K.O. pentru a-l umili in fata lui Boxman atunci cand Raymond a fost trimis prima data sa atace mall-ul si a făcut-o cu succes). Nivelul lui de erou este -4.
 • Jethro - cel mai "slab" dintre toti roboti lordului Boxman. Jethro nu poate face decat doua lucruri: sa se deplaseze in fata si in spate pe senilele lui si sa spuna "Eu sunt Jethro". Cand acesta este trimis sa atace mall-ul, Rad si Enid il ignora, intrucat il considera prea "banal" pentru a face si cel mai mic efort impotriva lui. Nivelul lui de erou este -1.
 • Mikayla - unul dintre robotii lui Boxman. Ea seamana cu un o pisica si se comporta ca una. Comunica doar prin sunete de animal, dar este totusi destul de desteapta in lupta si isi poate rosti numele. Nivelul ei de erou nu este cunoscut.
 • T.K.O. - este versiunea malefica a lui K.O. pe care acesta o tine inchisa in interior. A fost dezlantuit in episodul dublu cu acelasi nume si nici chiar Carol, Enid, Rad si Domnul Gar nu l-au putut invinge. A fost nevoie de ajutorul lui K.O. din interior care l-a inchis la loc. Dar inca mai exista in interiorul lui K.O. si asteapta momentul potrivit sa fie din nou dezlantuit.
 • Profesorul Venomous - este cel mai loial client si camarad al lordului Boxman si un raufacator temut. Lordul Boxman tine foarte mult la relatia sa cu acesta, cei doi petrecand ceva timp impreuna in anumite ocazii. Nivelul lui de erou este -7.
 • Fink - este minionul "organic" al Profesorului Venomous. Nivelul ei de erou nu este cunoscut.
 • Tipul din Umbră - este un personaj misterios despre care nu se stiu prea multe. Poarta mereu o gluga, astfel ca nu i s-a vazut niciodata fata, desi seamana suspect de mult cu Profesorul Venomous. El l-a dezlantuit pe T.K.O. si s-a intors mai tarziu sa spioneze mall-ul in speranta ca va reusi din nou, insa a fost invins de K.O. Totusi, nu a parut surprins deloc si a spus doar ca "treaba lui" acolo s-a terminat. Nivelul lui de erou este -8.

Producție[modificare | modificare sursă]

Pentru a promova desenul, șeful de conținut Cartoon Network Rob Sorcher a sugestionat într-un interviu că acesta va deveni un serial complet. Artiștii diverși de poveste de asemenea au fost văzuți pe Twitter. Pe 9 martie, pe blogul oficial PlayStation, VP-ul jocurilor producțiilor digitale Cartoon Network Chris Waldron a anunțat că un serial este în lucru, pe lângă care și un joc video. Primele 6 episoade au fost lansate online pe 13 iunie 2017, înainte de premiera oficială.

Joc video[modificare | modificare sursă]

Un joc pe telefon, numit OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo, a fost lansat pe Android și iOS pe 4 februarie 2016 pe gratis. Acesta reprezintă un joc cu bătaie făcut de Double Stallion Games și lansat de Cartoon Network.

Capybara Games a lucrat la un joc bazat pe acest serial pentru PlayStation 4, Xbox One, și Windows. Este intitulat OK K.O.! Let's Play Heroes și a fost lansat pe 23 ianuarie 2018.

Dublajul în limba română[modificare | modificare sursă]

Dublajul a fost realizat în studioul Fast Production Film.

Episoade[modificare | modificare sursă]

Episodul 37 ("We Got Hacked") a fost interzis în România datorită conținutului neadecvat și exagerat din intermediul scenelor acestuia.

Premiera originală Premiera în România N/o Titlu român Titlu englez
EPISOD PILOT
21.05.2013 P1 Lakewood Plaza Turbo
PRIMUL SEZON
01.08.2017 06.11.2017 01 Să fim eroi Let's Be Heroes
01.08.2017 06.11.2017 02 Să fim prieteni! Let's Be Friends!
01.08.2017 07.11.2017 03 Hai, ajută-i pe toți! You're Everybody's Sidekick
01.08.2017 08.11.2017 04 Am încurcat-o We Messed Up
02.08.2017 09.11.2017 05 Jethro e doar al tău Jethro's All Yours
02.08.2017 10.11.2017 06 Ești nivel 100 You're Level 100
03.08.2017 13.11.2017 07 Rivalitate între frați Sibling Rivalry
03.08.2017 14.11.2017 08 Eu sunt Dendy I Am Dendy
04.08.2017 15.11.2017 09 Mai ai ceva în spate? Do You Have Any More in the Back?
04.08.2017 16.11.2017 10 Tatăl meu îl poate bate pe al tău! My Dad Can Beat Up Your Dad!
07.08.2017 17.11.2017 11 Tu mă înțelegi You Get Me
08.08.2017 20.11.2017 12 Tu ești Rad You Are Rad
09.08.2017 21.11.2017 13 Ca o pietricică Just Be a Pebble
10.08.2017 22.11.2017 14 El este Joe Cuppa Presenting Joe Cuppa
14.08.2017 23.11.2017 15 Avem necazuri We've Got Pests
15.08.2017 01.12.2017 16 Povești despre domnul Gar Legends of Mr. Gar
16.08.2017 27.11.2017 17 Ești cea mai bună mamă Know Your Mom
17.08.2017 30.12.2017 18 Suntem capturați! We're Captured
21.08.2017 09.01.2018 19 Înfruntă-ți temerile Face Your Fears
22.08.2017 20.04.2018 20 Toți îl plac pe Rad? Everybody Likes Rad?
23.08.2017 21.04.2018 21 Trebuie să-ți pese You Have to Care
24.08.2017 17.04.2018 22 Bal la mall Plaza Prom
01.09.2017 25.04.2018 23 A doua primă întâlnire Second First Date
01.09.2017 01.05.2018 24 O ultimă ocazie One Last Score
04.09.2017 16.04.2018 25 T.K.O. T.K.O.
26
08.09.2017 23.04.2018 27 Nu mai ataca mall-ul Stop Attacking the Plaza
15.09.2017 27.04.2018 28 Avem purici We've Got Fleas
22.09.2017 30.04.2018 29 Gata cu cartonașele No More Pow Cards
29.09.2017 24.04.2018 30 Soarta unui erou A Hero's Fate
29.09.2017 02.05.2018 31 Hai să facem un filaj Let's Have a Stakeout
06.10.2017 04.05.2018 32 Lui Rad îi plac roboții Rad Likes Robots
06.10.2017 03.05.2018 33 Canalul video al lui K.O. KO's Video Channel
09.10.2017 26.04.2018 34 Puterea e în mâinile voastre The Power is Yours
13.10.2017 18.12.2018 35 Zile de glorie Glory Days
20.10.2017 30.11.2017 36 Jocurile olimpice ale mall-ului Plazalympics
27.10.2017 * 37 * We Got Hacked
27.10.2017 07.05.2018 38 Ziua părinților Parents Day
3.11.2017 21.12.2018 39 Înapoi la Red Action Back in Red Action
10.11.2017 20.12.2018 40 Sa luăm o pauză Let's Take a Moment
17.11.2017 19.12.2018 41 Petrecerea răufăcătorilor Villains' Night Out
17.11.2017 20.12.2018 42 Dădacele răufăcători Villains' Night In
19.02.2018 17.12.2018 43 Să urmărim episodul pilot Let's Watch the Pilot
19.02.2018 18.12.2018 44 Târgul științific de mistere 201X Mystery Science Fair 201X
26.02.2018 24.12.2018 45 Primul episod al lui RMS și Brandon RMS & Brandon's First Episode
26.02.2018 19.12.2018 46 Tânărul și logica Lad & Logic
05.03.2018 24.12.2018 47 OK Dendy! OK Dendy! Let's Be K.O.!
12.03.2018 21.12.2018 48 Hai să nu fim scheleți Let's Not Be Skeletons
12.03.2018 26.12.2018 49 Știrile în acțiune Action News
19.03.2018 27.12.2018 50 Cina perfectă The Perfect Meal
19.03.2018 28.12.2018 51 Sper să zboare Hope This Flies
06.04.2018 25.12.2018 52 Tu deți controlul You're in Control
53
SEZONUL 2
05.05.2018 26.12.2018 54 Schimbare de sezon Seasons Change
05.05.2018 27.12.2018 55 Lordul Cowboy Darrell Lord Cowboy Darrell
05.05.2018 28.12.2018 56 Festivalul de filme din mall Plaza Film Festival
05.05.2018 31.12.2018 57 Să fim o echipă Be a Team
12.05.2018 31.12.2018 58 Draga mea Carol My Fair Carol
12.05.2018 02.01.2019 59 Să ne uităm la Spectacolul Boxmore Let's Watch the Boxmore Show
12.05.2018 02.01.2019 60 Totul e o iluzie Your World Is an Illusion
12.05.2018 01.01.2019 61 Liber la rău The So-Bad-Ical
19.05.2018 01.01.2019 62 Point vine la mall Point to the Plaza
19.05.2018 03.01.2019 63 Casa lui T.K.O. T.K.O.'s House
19.05.2018 13.05.2019 64 Red Action merge în viitor Red Action to the Future
19.05.2018 13.05.2019 65 Puterea lui Dendy Dendy's Power
02.07.2018 14.05.2019 66 Livrare specială Special Delivery
02.07.2018 14.05.2019 67 Înțelepciune, putere și carismă Wisdom, Strength and Charisma
02.07.2018 15.05.2019 68 Gustul dulce-acrișor al rivalității Bittersweet Rivals
02.07.2018 15.05.2019 69 Ești pregătit de megafotbal? Are You Ready for Some Megafootball?
02.07.2018 16.05.2019 70 Misterioasa petrecere în pijamale Mystery Sleepover
08.10.2018 17.05.2019 71 Legături încurcate Crossover Nexus
21.10.2018 18.05.2019 72 O petrecere monstruoasă Monster Party
16.12.2018 20.05.2019 73 Reduceri de ziua nimicului Super Black Friday
12.05.2019 16.05.2019 74 Examenele finale Final Exams
12.05.2019 18.05.2019 75 Misiunea Carol CarolQuest
19.05.2019 17.05.2019 76 Duhul sucului Soda Genie
19.05.2019 19.05.2019 77 Singur în mall Plaza Alone
26.05.2019 19.05.2019 78 Afacerea e în faliment Boxman Crashes
26.05.2019 20.05.2019 79 În numele maleficului All in the Villainy
10.05.2019 (online) 80 Sidekick Scouts
10.05.2019 (online) 21.05.2019 81 Jak-urile țicnite Whacky Jakyz
10.05.2019 (online) 82 Project Ray Way
10.05.2019 (online) 83 I Am Jethro
10.05.2019 (online) 21.05.2019 84 Expediția lui Gar GarQuest
SCURTMETRAJE
04.02.2016 29.09.2017 S1 KO
05.02.2016 S2 Enid
06.02.2016 26.09.2017 S3 Rad
13.12.2016 28.09.2017 S4 Carol
22.12.2016 S5 Enid's Bad Day
25.12.2016 25.09.2017 S6 Barrels and Crates
29.12.2016 27.09.2017 S7 Rad Cries
01.01.2017 02.10.2017 S8 Rad's Van
03.05.2017 03.10.2017 S9 Commercial
03.05.2017 S10 Power-Up!!!
03.05.2017 04.10.2017 (online) S11 Dendy
03.05.2017 05.10.2017 (online) S12 Boxmore Infomercial
02.08.2017 S13 Let's Do It Together!
22.11.2017 S14 KO's Inner Monologue
28.11.2017 S15 Action News
28.11.2017 S16 The Life of Darrell
28.11.2017 S17 Where in the World Is Mr. Gar
28.11.2017 S18 Rad Vs Enid

Referințe și note[modificare | modificare sursă]

 1. ^ „OK K.O.! — ANIMATIC: OK K.O.! Let's Be Heroes Main Title (See..”. OK K.O.!. Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]