Titanul simbionic

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Titanul simbionic
SBTlogo.png
Informații generale
GenAcțiune
Science fiction
Formatanimație
Regizor(i)Genndy Tartakovsky  Modificați la Wikidata
Creator(i)Genndy Tartakovsky
Paul Rudish
Bryan Andrews
VociKevin Thoms
Brian Posehn
Tara Strong
Don Leslie
John DiMaggio
Tim Russ
Compozitor temă muzicalăTyler Bates[*]  Modificați la Wikidata
Țară de origineSUA
Limbă(i)engleză
Nr. de sezoane1
Nr. de episoade20 (Lista episoadelor)
Producție
Companie(i) de producțieOrphanage Animation Studios
Cartoon Network Studios
DistribuitorCartoon Network  Modificați la Wikidata
Perioadă de difuzareaprox. 22 minute
Difuzare
Canal originarCartoon Network
Difuzare originară17 septembrie 2010
Legături externe
site web oficial
Internet Movie Database

Titanul simbionic este un serial american de desene animate realizat de Genndy Tartakovsky și difuzat pe Cartoon Network. Serialul a avut premiera în România la 22 octombrie 2011.

Despre serial[modificare | modificare sursă]

Titanul simbionic spune povestea a trei prieteni de pe Galaluna, Ilana, Lance și Octus, care au ajuns pe Pământ în încercarea de a scăpa de Generalul Modul, care le-a cucerit planeta. Ilana este prințesa Galalunei, Lance este soldatul viteaz și rebel, însărcinat s-o apere cu orice preț, iar Octus... ei bine Octus este un robot extrem de util, care are răspuns la orice întrebare. Cei trei trebuie să-și schimbe stilul de viață, modul de a se îmbrăca și modul de a vorbi, pentru a semăna cât mai bine cu pământenii, mai exact cu noii lor colegi de la Liceul Sherman. Din păcate, generalul Modul nu stă degeaba, așa că cei trei trebuie să-i respingă atacurile, ca și când n-ar avea destulă treabă în ipostaza de tineri liceeni? Nici măcar nu se poate spune cu exactitate care misiune e mai grea: să treacă drept pământeni sau să lupte cu extratereștrii. Oricum, cei trei sunt mereu împreună și se susțin unul pe celălalt. Mai ales când vine vorba de luptă: doar împreună pot activa un sistem extraordinar de puternic, numit Titanul simbionic, care îi poate scoate din orice încurcătură. Există însă și momente când nu reușeșc să se întâlnească peantru a forma Tianul, iar atunci începe nebunia!

Personaje[modificare | modificare sursă]

  • Lance

Soldat de elită trimis de pe Galaluna s-o protejeze pe Prințesa Ilana, Lance nu face totdeauna ce i se spune, însă compensează prin calitățile excepționale de luptător. Pe Pământ, aerul lui de pierde-vară și siguranța sa de sine fac din Lance unul din cei mai populari băieți din școală.

  • Ilana

Moștenitoarea tronului planetei Galaluna, Ilana are dificultăți să se adapteze la viața de adolescentă obișnuită aici, pe Pământ. E isteață, plină de compasiune și prietenoasă, dar își enervează adesea colegii prin realizările sale de excepție și obiceiurile neobișnuite.

  • Newton

Dincolo de aspectul lui durduliu, de tocilar, Newton e de fapt o hologramă folosită de Octus să se deghizeze când se duce la Liceul Sherman cu Lance și Ilana. Tăcut, politicos și incredibil de isteț, Newton e fascinat și în același timp derutat de obiceiurile pământenilor.

  • Octus

Octus este un robot bio-cibernetic extraordinar de pe Galaluna. Prima sa prioritate este s-o protejeze pe Ilana, și în acest scop are la dispoziție multe sisteme defensive. Când trebuie să interacționeze cu oamenii el folosește holograme pentru a arăta ca Newton sau Tata.

  • Generalul Modul

Odinioară erou de război, Generalul Modul a trecut din motive misterioase de partea răului, folosind monștri Mutardi pentru a-l detrona pe Regele Galalunei. Hotărât s-o găsească acum pe Prințesa Ilana, moștenitoarea tronului, Modula continuă să trimită monștri înfricoșători prin portalul spațial.

  • Solomon

Solomon e misteriosul lider al Grupului Gardienilor Galactici, o organizație independentă care protejează Pământul de amenințările extraterestre. Grupul, cunoscut și drept G3, consideră că atât Titanul simbionic cât și monștrii uriași cu care acesta se luptă sunt amenințări potențiale.

Episoade[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]