Cartoon Network

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Cartoon Network
Cartoon Network 2010 logo.svg
Lansat la 1 octombrie 1992 (SUA)
1 septembrie 1998 (România)
Proprietar The Cartoon Network, Inc. (Turner Broadcasting System
Format imagine 480i, 576i (SDTV)
1080i (HDTV)
Sedii Strada Maria Rosetti 6,Bucuresti România Atlanta, Georgia (General)
Los Angeles, California (Coasta de vest)
Canale înrudite TBS, CNN, The CW, TNT, TCM, HLN, truTV, WPCH, Boomerang, Adult Swim
Canale cu care partajează programul TCM (Pe RCS & RDS)
Pagina oficială www.cartoonnetwork.ro
Acces
Satelit
Telekom Romania
RCS & RDS
UPC România

Cartoon Network este un canal de televiziune din SUA care difuzează desene animate, fiind lansat în România pe 1 septembrie 1998.

Pe 30 septembrie 2002 Cartoon Network Polonia a început să difuzeze în Ungaria și România. Pe 1 octombrie 2008 un canal separat a fost creat pentru Ungaria și România ambele sunt transmise din Varșovia. Pânâ pe 1 octombrie 2008 Cartoon Network era disponibil în 4 versiuni audio: Română, Poloneză, Maghiară și Engleză. Serialele animate ale postului sunt recepționate în toate colțurile lumii, iar în unele țări sunt dublate. În prezent Cartoon Network este difuzat din Varșovia, Polonia în Europa Centrală în trei versiuni audio: engleză, maghiară și română.

Serialele animate ale postului sunt recepționate în toate colțurile lumii, iar în unele țări sunt dublate. În prezent Cartoon Network este difuzat din Varșovia, Polonia în Europa Centrală în trei versiuni audio: engleză, maghiară și română. În prezent Cartoon Network este difuzat 16 ore pe zi (7.00–23.00 CAT), iar TCM (Turner Classic Movies) este difuzat în restul de 8 ore (23.00–7.00 CAT). Din data de 4 ianuarie 2008, Cartoon Network și TCM sunt transmise 24 ore din 24. Doar pe DIGI își partajează programul amândouă într-un canal.

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animație – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obișnuit, cât și seriale de acțiune și aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: Războiul clonelor sau Generator Rex. Experiența Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile și informațiile de pe www.CartoonNetwork.ro. Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de țări și în 260 de milioane de case din întreaga lume. Pe RCS-RDS unele desene animate nu se pot difuza din cauza ca intre orele 23.00-07.00 se difuzeaza programul de filme TCM.

Seriale[modificare | modificare sursă]

Seriale difuzate în prezent[modificare | modificare sursă]

Seriale viitoare[modificare | modificare sursă]

Blocuri de programare difuzate în prezent[modificare | modificare sursă]

Seriale anulate[modificare | modificare sursă]

 

Blocuri de programare anulate[modificare | modificare sursă]

 

Filme Cartoon Network Cinema[modificare | modificare sursă]

 

Jocuri Video Cartoon Network[modificare | modificare sursă]

Aceata este lista cu jocurile video Cartoon Network.

Notă: Aceste jocuri sunt doar pentru console de jocuri, NU ȘI PENTRU PC. (Exceptând probabil Ed Edd n Eddy)

Jocuri pentru mobil Cartoon Network[modificare | modificare sursă]

NOTĂ: Majoritatea jocurilor se cumpără cu bani!!!

Canale înfrățite cu Cartoon Network (CN)[modificare | modificare sursă]

Logo-uri[modificare | modificare sursă]

   1. ^ a b c d e Warner Bros. Interactive Entertainment :: Games”. Wbie.com. http://www.wbie.com/games_dexters.html. Accesat la 22 aprilie 2011. 
  2. ^ Ed, Edd n Eddy: The Mis-Edventures Boxshot”. Gamespot.com. http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/boxshot.php?pid=928468. Accesat la 22 aprilie 2011. 
  3. ^ a b c d e f g h Warner Bros. Interactive Entertainment :: Games”. Wbie.com. http://www.wbie.com/games_ppg.html. Accesat la 22 aprilie 2011. 
  4. ^ Warner Bros. Interactive Entertainment :: Games”. Wbie.com. http://www.wbie.com/games_samjack.html. Accesat la 22 aprilie 2011. 
  5. ^ Samurai Jack: The Shadow of Aku (2004) GameCube cover art”. MobyGames. 21 septembrie 2004. http://www.mobygames.com/game/samurai-jack-the-shadow-of-aku/cover-art/gameCoverId,36903/. Accesat la 22 aprilie 2011.