Familia Flintstone: Pe pietre

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Familia Flintstone: Pe pietre
Informații generale
Genfilm pentru copii  Modificați la Wikidata
Regizor(i)David Smith
Chris Savino
Scenarist(i)
Voci
Compozitor temă muzicală
Țară de origineStatele Unite
Limbă(i)Engleză
Producție
Producător(i) executiv(i)Mike Lazzo și Linda Simensky (pentru Cartoon Network)
Companie(i) de producțieCartoon Network Studios
DistribuitorWarner Bros. Television Distribution
Perioadă de difuzare66 de minute
Difuzare
Canal originalCartoon Network
Legături externe
Identificator titlu IMDb

Familia Flintstone: Pe pietre este un film american pentru televiziune animat din 2001, cu personaje din franciza Familia Flintstone. A debutat pe 3 noiembrie 2001 pe Cartoon Network și a fost regizat de Chris Savino și David Smith. A fost dedicat lui Hoyt Curtin (dirijorul și compozitorul frecvent al Hanna-Barbera) și William Hanna (co-creatorul serialului original și co-fondatorul Hanna-Barbera). Acest film marchează ultima dată când oricare dintre actorii de dublaj originali (și anume John Stephenson ca Mr. Slate) au apărut într-un proiect din Familia Flintstone.

Este singura producție Flintstones care a fost produsă de Cartoon Network Studios după studiourile Hanna-Barbera a fost absorbită în Warner Bros Animation în 2001. În format, filmul a fost destinat să imite primul și al doilea sezon al seriei 1960, care a fost în mod distinct mai matur și vizat publicului mai vechi decât anotimpurile ulterioare și, prin urmare, a ales să se concentreze mai mult pe relațiile dintre distribuția principală a lui Fred, Barney, Wilma și Betty.

De la difuzarea sa inițială, filmul nu a fost lansat pe videoclipurile de acasă, deși există copii bootleg pe diverse site-uri de torrent.