Chop Socky Chooks

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Chop Socky Chooks
Chop Socky Chooks logo.png
Logo-ul Chop Socky Chooks
Informații generale
Gencomedie
fantezie
parodie
aventură  Modificați la Wikidata
FormatAnimație
Regizor(i)Sergio Delfino
Creator(i)Sergio Delfino
VociChristine Ponzevera
Janice Walker
Jacqueline White
Ben Lock
Țară de origineStatele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii
Regatul Unit Regatul Unit
Canada Canada
Limbă(i)limba engleză  Modificați la Wikidata
Nr. de sezoane1
Nr. de episoade26 (Lista episoadelor)
Producție
Companie(i) de producțieAardman Productions
Decode Entertainment
Cartoon Network Studios
DistribuitorDHX Media
Perioadă de difuzare22 min aprox.
Difuzare
Canal originalCartoon Network
Cartoon Network
Teletoon
Difuzare originală8 martie 2008 (2008-03-08)
Legături externe
Website oficial

Chop Socky Chooks este un desen animat americane-britanică-canadiană produs de Aardman Productions, Decode Entertainment și Cartoon Network Studios. A fost creat de Sergio Delfino, un animator proeminent de la Aardman Productions, Decode Entertainment și Cartoon Network Studios. Seria a avut premiera aere la 7:00 p.m. ET/PT timp pe 8 martie 2008 pe Cartoon Network din Statele Unite.

Despre serial[modificare | modificare sursă]

Chop Socky Chooks este o echipă de justițiari Kung Fu de nota 10 care sunt niște adevărați eroi cu chickady pao lidera echipei ei se descurcă deminune Chops Socky Chooks Este O Echipă De Maeștrii Kung Fu De Nota 10. Ei sunt trei pui de găină sub acoperire care au misiunea de a încurca planurile diabolice ale vicleanului Dr. Wasabi. Cei trei eroi super-cool - Chuckie Chan, KO Joe și Chick P - și-au dedicat viața apărării cetățenilor Lumii Wasabi - cel mai mare mall din lume. Combinația dintre talentul în arte marțiale, mintea ascuțită și manevrarea pricepută a tehnologiei de ultimă oră este una fatală pentru toți adversarii eroilor noștri. Cei trei ajung într-o clipită oriunde este nevoie de ei. Mai ales atunci când Dr. Wasabi, un piranha mutant transformat în pericolul numărul unu, urzește un nou plan prin care să pună stăpânire pe întreaga lume. Ajutat de Bubba (gorila bodyguard) și o armată de cimpanzei ninja, Wasabi conduce, din acvariul său imens, diabolicul imperiu retail și amenință viața cumpărătorilor din Lumea Wasabi. Doar Chop Socky Chooks îl pot opri.

Personaje[modificare | modificare sursă]

Chuckie Chan - Antrenat de mic copil într-o mănăstire îndepărtată, Chuckie Chan este un maestru învățat și înțelept care urmează calea adevărată a Kung Fu-ului în căutarea luminării. Această cale l-a înzestrat cu aptitudini mistice și unice. Întotdeauna calm, echilibrat și prevăzător, experiența sa în artele marțiale nu poate fi depășită. Chuckie Chan Dezvoltă Arta Lui Pao Kung

Ko Joe (Knockout Joe) - Posedând școala străzii, lingușitorul KO Joe este o forță de temut. Are o atitudine importantă - și mult păr - dar și o inimă imensă. Generozitatea spiritului său și puternicul său simț al dreptății l-au transformat într-un model pentru copiii din Lumea Wasabi. K.O. Joe Este Un Skater Care Știe Să Se Dea Pe Skateboard

Chick P - (Chickady Pao) Cu o ironie ascuțită și cu deprinderi de luptă chiar mai ascuțite, Chick P este inginerul genial al trupei care poate transforma orice obiect într-o unealtă de luptă. Având niște conturi personale de reglat cu Wasabi, ea lucrează incognito în personalul de întreținere al mall-ului și e întotdeauna cu un pas înaintea următoarei sale intrigi diabolice.

Dr. Wasabi - Un pitic psihotic cu iluzii de grandoare, Dr. Wasabi se crede cel mai mare rechin din lumea afacerilor importante. Având fonduri nelimitate și o listă fără sfârșit de intrigi diabolice, stă în acvariul său HQ, la etajul superior al Lumii Wasabi și conduce cu o înotătoare de fier.

Bubba - Bubba este o maimuță, mâna-dreaptă a lui Wasabi. O gorilă albinoasă, greoaie, de 300 de kg, cu un creier mic și o inimă mare, care îi îndeplinește ordinele lui Wasabi cât poate de bine. Pare idiot, dar inocența lui îl ajută adesea să observe lucruri pe care Wasabi nu le observă.

Cimpanzeii Ninja - Mascați în costume negre identice, aceste primate ascunse, sar din umbră și duc la îndeplinire dorințele diabolice ale stăpânului lor. Numărul lor neprevăzut și stilul lor de bătaie prin alunecare„” îi transformă în adversari redutabili.

Episoade[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]