Chop Socky Chooks

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Chop Socky Chooks
Chop Socky Chooks logo.png
Informații generale
Gen
Regizor(i)Sergio Delfino
Creator(i)Sergio Delfino
Voci
Compozitor temă muzicalăEggplant
Temă muzicală de început"Chop Socky Chooks"
Temă muzicală de sfârșit"Chop Socky Chooks" (instrumental)
Țară de origine
 • Canada
 • Regatul Unit
Limbă(i)Engleză
Nr. de sezoane1
Nr. de episoade26 (Lista episoadelor)
Producție
Producător(i)
 • Elena Adair
 • Ben Lock
 • Christine Ponzevera
Producător(i) executiv(i)
 • Miles Bulough, Pete Lord și David Sproxton (pentru Aardman)
 • Neil Court, Steven Denure și Beth Stevenson (pentru Decode)
 • Madeleine Lévesque, Athena Georgaklis și Dominic Webber (pentru Teletoon)
 • Daniel Lennard (pentru Cartoon Network Europa)
Companie(i) de producție
DistribuitorDecode Entertainment
Perioadă de difuzare22 min aprox.
Difuzare
Canal original
Difuzare originală
 • 16 martie 2007 (2007-03-16) (Canada)
 • 8 septembrie 2008 (2008-09-08) (Regatul Unit)
Legături externe
Website oficial

Chop Socky Chooks este un serial de animație pe computer creat de Sergio Delfino, un animator proeminent la Sony Pictures Imageworks, și produs de Aardman Animations și Decode Entertainment. A fost difuzat pe Cartoon Network în Europa și Statele Unite și pe Teletoon în Canada.

Titlul serialului este derivat de la cuvântul "chopsocky", un termen de slang folosit pentru genul de filme de arte marțiale din Asia, și de la cuvântul "chook", un termen de slang folosit în Noua Zeelanda și Australia care se referă la găini.

Despre serial[modificare | modificare sursă]

Serialul urmărește un trio de găini luptători de kung-fu care trăiesc și lucrează într-un magazin de cumpărături de mărimea unui oraș care deținut de arhinamicul lor Dr. Wasabi.[1]

Personaje[modificare | modificare sursă]

Chuckie Chan - Antrenat de mic copil într-o mănăstire îndepărtată, Chuckie Chan este un maestru învățat și înțelept care urmează calea adevărată a Kung Fu-ului în căutarea luminării. Această cale l-a înzestrat cu aptitudini mistice și unice. Întotdeauna calm, echilibrat și prevăzător, experiența sa în artele marțiale nu poate fi depășită. Chuckie Chan Dezvoltă Arta Lui Pao Kung

Ko Joe (Knockout Joe) - Posedând școala străzii, lingușitorul KO Joe este o forță de temut. Are o atitudine importantă - și mult păr - dar și o inimă imensă. Generozitatea spiritului său și puternicul său simț al dreptății l-au transformat într-un model pentru copiii din Lumea Wasabi. K.O. Joe Este Un Skater Care Știe Să Se Dea Pe Skateboard

Chick P - (Chickady Pao) Cu o ironie ascuțită și cu deprinderi de luptă chiar mai ascuțite, Chick P este inginerul genial al trupei care poate transforma orice obiect într-o unealtă de luptă. Având niște conturi personale de reglat cu Wasabi, ea lucrează incognito în personalul de întreținere al mall-ului și e întotdeauna cu un pas înaintea următoarei sale intrigi diabolice.

Dr. Wasabi - Un pitic psihotic cu iluzii de grandoare, Dr. Wasabi se crede cel mai mare rechin din lumea afacerilor importante. Având fonduri nelimitate și o listă fără sfârșit de intrigi diabolice, stă în acvariul său HQ, la etajul superior al Lumii Wasabi și conduce cu o înotătoare de fier.

Bubba - Bubba este o maimuță, mâna-dreaptă a lui Wasabi. O gorilă albinoasă, greoaie, de 300 de kg, cu un creier mic și o inimă mare, care îi îndeplinește ordinele lui Wasabi cât poate de bine. Pare idiot, dar inocența lui îl ajută adesea să observe lucruri pe care Wasabi nu le observă.

Cimpanzeii Ninja - Mascați în costume negre identice, aceste primate ascunse, sar din umbră și duc la îndeplinire dorințele diabolice ale stăpânului lor. Numărul lor neprevăzut și stilul lor de bătaie prin alunecare„” îi transformă în adversari redutabili.

Episoade[modificare | modificare sursă]

Referințe[modificare | modificare sursă]

 1. ^ „Cartoon Network Kicks Off Chop Socky Chooks”. . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]