Discuție Utilizator:Terraflorin/Arhiva 4

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Lucrăm

Secțiune nouă


Arhivele mele
1, 2, 3, 4, 5, 6
7, 8, 9, 10, 11, 12

Cuprins

Urări de Crăciun[modificare sursă]

Mulțumesc pentru urări. La rândul meu, vă doresc Sărbători Fericite și LA MULȚI ANI ! --Sîmbotin (discuție) 18 decembrie 2010 09:10 (EET)


Mulțumesc! Sărbători fericite și ție! --Urzică (discuție) 24 decembrie 2010 02:38 (EET)

Almanahul Anticipația[modificare sursă]

Am văzut că există un ciot despre Almanahul Anticipația, care era ideea, pentru că am și eu prin casă câteva, dar nu știu ce anume vă interesează din ele, presupun că prozele autorilor români.Mayuma 18 decembrie 2010 19:20 (EET)

depinde ce număr ai, de preferat unu la care nu prea am scris nimic. Poți contribui în orice fel, adăugând alte opere literare în liste sau îmbunătățind articolul și exprimarea sa --Terraflorin (discuție) 19 decembrie 2010 10:26 (EET)

Abia acum este gata, am o singura problema, eu am rupt paginile comuniste de la inceputul almanahului si nu+mi dau seama de pe coperta care este din 1989 si care din 1984, s+ar putea sa fie intersanjabile. Dupa 1990 nu am mai avut timp pentru SF si nu am mai gasit niciun almanah, nici nu stiam ca a aparut pina in anul 2000. Spor la scris! Mayuma 19 decembrie 2010 16:58 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 21 decembrie 2010 23:22 (EET)

WikiProiectul Dacia[modificare sursă]

{{WikiProiect Dacia Invitație}}

--Codrin.B (discuție) 2 ianuarie 2011 04:14 (EET)

Plictiseală[modificare sursă]

Se pare că munca pe care o depuneți și-a atins scopul, iar lucrurile mărunte vă stau teribil în cale. Nu cred că este indicat să revoluționați ceea ce s-a încetățenit deja. Aviz și altor locuri prin care ați poposit cu modificări pe cât de inutile, pe atât de iritante.Sebimesaj 2 ianuarie 2011 23:57 (EET)

Dacă n-aveți ce face și vă plictisiți găsiți-vă de lucru, nu murdăriți pagina mea de discuții cu aberațiile voastre !!! --Terraflorin (discuție) 3 ianuarie 2011 19:58 (EET)

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la Discuție Utilizator:Terraflorin. Când ștergeți text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim. Sebimesaj 3 ianuarie 2011 22:48 (EET)

■■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți conținutul sau formatele din paginile Wikipediei, așa cum ați făcut la pagina Discuție Utilizator:Terraflorin, fără să specificați un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ștergerile dumneavoastră nu par să fie constructive și au fost anulate. Vă rugăm să folosiți groapa cu nisip dacă doriți să experimentați. Mulțumim. Sebimesaj 4 ianuarie 2011 15:39 (EET)

Vă rugăm să nu caracterizați nepotrivit munca wikipediștilor doar pentru că au schimbat o imagine care la urma urmei era la subiect și folosită pe alte wikipedii la acel format, deci nu toată lumea așa cum s-a exprimat plastic un domn mai sus. Information.svgTestul dumneavoastră a funcționat dar a fost ștes. Vă rugăm să nu mai completați cu un ton nepotrivit pagina mea de discuții, așa cum ați făcut la pagina mea. Ștergerile dumneavoastră nu par să fie constructive și au fost anulate. Vă rugăm să folosiți groapa cu nisip dacă doriți să experimentați. Mulțumim. --Terraflorin (discuție) 4 ianuarie 2011 16:51 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Pagină de discuții utilizator[modificare sursă]

Pagina de discuții a unui utilizator nu este proprietatea lui. Ea este o pagină pusă de Wikipedia la dispoziția celorlalți utilizatori pentru a comunica cu utilizatorul respectiv. Ea are același regim cu orice altă pagină de discuții și nu poate fi modificată de utilizatorul respectiv după placul său. --Turbojet 4 ianuarie 2011 19:09 (EET)

Unii aplică prea strict regulamentul când urmăresc ceva anume, în timp ce alte pagini scapă neverificate. --Terraflorin (discuție) 4 ianuarie 2011 19:12 (EET)
Regulamentul se aplică fără excepție, doar că este normal ca el să-și facă prezența (mai mult decât în alte părți) acolo unde este activitate.Sebimesaj 4 ianuarie 2011 21:10 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Un An Nou Fericit[modificare sursă]

Domnule Terraflorin, mulțumesc din suflet pentru urarea dumneavoastră din anul care a trecut; la rândul meu, vă rog să primiți aceleași calde urări de AN Nou Fericit pentru dumneavoastră și tuturor celor dragi. Fie ca în Anno Gratia Dei 2011 să reușim să construim mai mult și mai temeinic decât în anul pe care l–am bifat. Al dumneavoastră colaborator, --ZOLTAN (discuție) 10 ianuarie 2011 21:42 (EET)

Acidava[modificare sursă]

Super! Ma bucur mult de ajutor! --Codrin.B (discuție) 11 ianuarie 2011 21:58 (EET)

Parfumul - povestea unui ucigaș

Bună ziua, Terraflorin. Aveți un mesaj nou aici - --Saxonul (discuție) 25 ianuarie 2011 11:24 (EET)

Minuni[modificare sursă]

Florin, am o rugăminte. Știu că tu ai început cu minunile lui Iisus. Aș vrea să traduc eu articolele despre toate minunile. Cu această ocazie, mai citesc și eu Biblia. Lasă-mi un pic de timp și apoi poți să le corectezi. Mulțumesc. --Cezarika1 29 martie 2011 09:10 (EEST)

Mulțumesc pentru amabilitate. Continuă tu până la capăt. --Cezarika1 1 aprilie 2011 14:33 (EEST)
Dar continuă și tu, unde fugi... Eu lucram la Parabola smochinului care frăgezește, care nu se încadrează în seria Minunile lui Iisus, ci la Parabolele lui Iisus --Terraflorin (discuție) 1 aprilie 2011 14:36 (EEST)
Bine, dacă-ți convine, fac eu minunile (vindecări, exorcisme, învieri și controlul naturii) și fă tu parabolele. Eu te rugasem anterior nu că mor de chef să traduc, ci pentru că vreau să recitesc cu acest prilej evangheliile și a-mi mai spăla astfel din păcate. --Cezarika1 1 aprilie 2011 14:57 (EEST)
Poți să lucrezi și la parabole, eu nu sunt atât de ... exclusivist. Apropo, din câte știu eu doar cititul Bibliei nu spală păcatele! :D :D --Terraflorin (discuție) 1 aprilie 2011 15:07 (EEST)
E adevărat, dar îmi reînnoiește credința. --Cezarika1 1 aprilie 2011 15:36 (EEST)

"Joc video de strategie pe ture"[modificare sursă]

De curiozitate, ai ceva surse de încredere pentru termenul ăsta și altele din domeniul jocurilor pe calculator? Chiar mă interesează, pentru că aș vrea să dezvolt unele articole, dar mi se pare că nu prea există denumiri încetățenite în română pentru o grămadă de concepte din domeniu. --Urzică (discuție) 5 aprilie 2011 08:14 (EEST)

Noi pe wikipedia.ro nu am stabilit o politică clară în ceea ce privește traducerea/folosirea unor termeni, de exemplu cum ar fi cei rezultați din ultimele cercetări în fizica cuantică sau în astronomie. Cât despre denumirea în cauză am folosit-o din formatul genuri de jocuri video. Prima sintagmă "Joc video de strategie pe ture" apare pe Versiunea de la 3 mai 2007 13:54, autor Out slide. Corect sau nu, încetățenit ori ba, nu mi-am permis să mai inventez alți termeni... --Terraflorin (discuție) 5 aprilie 2011 11:25 (EEST)
Nici nu aș fi propus să inventăm alți termeni, doar să-i folosim pe cei în engleză dacă nu găsim o alternativă în surse serioase. Poate cel mai aproape de a fi "experți" în domeniu sunt revistele de jocuri, și acelea folosesc în general termeni în engleză, din câte îmi amintesc eu. --Urzică (discuție) 5 aprilie 2011 12:04 (EEST)

Redenumire[modificare sursă]

Salut! Am observat că ați redenumit Monarh în Rege. În NODEX apare explicația MONÁRH ~i m. Conducător absolut al unei țări; rigă; rege; suveran; împărat. /<ngr. monárhis, germ. Monarch. Deci, nu numai regele e monarh, ci și Împăratul. La articolul împărat scrie că "Un împărat este un monarh, de obicei domnitorul suveran al unui imperiu." Deci, prin redenumire l-ați retrogradat pe împărat, făcându-l rege. Cred că trebuie să dați revert și să reintrăm pe calea adevărului. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 17 aprilie 2011 08:30 (EEST)

Mă iertați că revin. Intenția mea era ca Monarh să devină pagină de dezambiguizare, care să trimită atât spre rege cât și către împărat. Nu am fost suficient de explicit mai sus. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 17 aprilie 2011 08:49 (EEST)

Sărbători fericite![modificare sursă]

Să aveți parte, dumneavoastră, membrii familiei și toți prietenii dumneavoastră, de tot ce este mai înălțător într-o urare tradițională de Paște Fericit! Al dumneavoastră colaborator, --ZOLTAN (discuție) 21 aprilie 2011 19:33 (EEST)

Mulțumesc pentru ajutor ![modificare sursă]

Am observat că ați modificat Fișier:Adevarul-doamna-de-monsoreau-vol-i.jpg, fapt pentru care țin să vă mulțumesc in mod deosebit, deoarece aveam mare nevoie de acel fișier .Mulțuumesc incă odată :)--Suciu Sebastian (discuție) 22 aprilie 2011 19:44 (EEST)

Wikipedia:Nu speria nou-veniții[modificare sursă]

Wikipedia se dezvoltă prin munca asiduă depusă de utilizatori înregistrați, dar și de anonimi curioși, nou-veniți. De aceea, aceștia trebuie tratați cu răbdare și bunăvoință. Prin definiție, aceștia nu au experiența celor mai vechi, dar să nu uităm că toți am trecut prin această fază. --Rebel 28 aprilie 2011 17:20 (EEST)

anonimi curioși, nou-veniți cred că se referă la contribuții anonime de ieri de azi, dar - [1] 9 februarie 2011 - 28 aprilie tot nou venit este? --Terraflorin (discuție) 28 aprilie 2011 17:26 (EEST)
Nou-veniții sunt în general utilizatorii fără experiență, care au dificultăți în a înțelege ce se întâmplă în cadrul proiectului. E ciudat să ceri cuiva să respecte reguli pe care fie nu le cunoaște, fie nu le înțelege. E posibil ca editările utilizatorului în cauză să fi fost nepotrivite, însă nu cred că sunt acțiuni de vandalism. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință să atragem utilizatori noi sau măcar să nu-i descurajm pe cei care sunt deja pe proiect, ci să participăm la creșterea calității modificărilor lor. Și asta se face doar cu răbdare și prin dialog. --Rebel 28 aprilie 2011 17:45 (EEST)
"răbdare și dialog" reprezintă și pragurile cu mesajele de avertizare, care spun aproape totul, fără să scriem mesaje personale la fiecare. Nu sunt blocați pe loc, ci doar după aceste nivele, nu? --79.118.40.200 (discuție) 28 aprilie 2011 18:09 (EEST)

Duhul timpurilor...:)[modificare sursă]

Salut, Florine. Am revenit de câteva ore pe plaiurile wikipediene și din pură întâmplare m-am „împiedicat” de subiectul Zeitgeist. Am lăsat un mic comentariu pe pagina de discuție a articolului cu pricina, sper să nu fi fost prea laconic în intenția mea de departajare a noțiunii de notabilitate de cea a credibilității. Cu mult respect, al tău colaborator,--ZOLTAN (discuție) 3 mai 2011 22:30 (EEST)

Salut. În primul rând titlul pe care l-ai pus aici, posibil că nu l-ai pus întâmplător, dar n-am schimbat eu Duhul cu Spiritul. Văd că în rusă este Дух времени și în spaniolă espíritu de una época. Am lăsat așa, nu am făcut nicio modificare. Dar nu despre asta era vorba, ci de notabilitate vs. credibilitate. Ce pot face eu aici căci sunt total de acord, articolele din Wikipedia trebuie să fie în primul rând notabile, credibilitatea este altă mâncare de pește. De exemplu, articolele despre mitologia greco-romană sunt notabile, dar nu credibile. Dar hai să ne gândim la un scenariu posibil: peste o sută de mii de ani în viitor articolele despre creștinism vor fi trecute la mitologie antică, marcate ca notabile, dar nu credibile. --Terraflorin (discuție) 4 mai 2011 09:58 (EEST)

Multumim si sunteti invitat...[modificare sursă]

Terraflorin, iti multumesc pentru contributia ta la proiectul Gloria Gaynor.Sunteti invitat sa participati daca doriti si multumesc utilizator:Amn 14:51(EEST) 6 mai 2011

Haus und Kind[modificare sursă]

Dai uneori verdicte galante și gratuite ? dacă nu ești în temă cu un film care a fost de mai multe ori premiat, atunci mai întreabă și pe alții. Înainte de a scrie -necategorizat sau alte lucruri nedocumentate --Saxonul (discuție) 19 mai 2011 11:33 (EEST)

Ce-ai visat? Ce , unde? și dovada... --Terraflorin (discuție) 19 mai 2011 11:35 (EEST)

Lista producătorilor mai importanți de filme documentare

Bună ziua, Terraflorin. Aveți un mesaj nou aici - --Saxonul (discuție) 26 mai 2011 11:47 (EEST)

Muzeul evreiesc din Berlin[modificare sursă]

Salut. De ce ai scos formatele de acolo fără să și repari articolul? Exprimarea lăsa în mod serios de dorit, împărțirea pe alineate si folosirea formatelor la fel. Doar pentru că cel care a etichetat e anonim iar Saxonul e un scriitor prolific nu e un motiv suficient.--Strainu (دسستي‎)  27 mai 2011 13:32 (EEST)

Am văzut articole și mai răvășite fără să aibă măcar vreo etichetă că sunt în neregulă. Aici cel puțin eticheta de wikizare era pusă degeaba --Terraflorin (discuție) 27 mai 2011 13:36 (EEST)
Atunci trebuie puse etichetele în acele articole, nu scoase de aici doar pentru a favoriza un utilizator sau altul.--Strainu (دسستي‎)  27 mai 2011 13:40 (EEST)

Traducere[modificare sursă]

Salut. Dacă ai timp și vrei, tradu te rog articolele din acest format. E cu SF, deci cred că ar putea să te intereseze. http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Planet_of_the_Apes --Cezarika1 31 mai 2011 10:37 (EEST)

rezolvat parțial http://ro.wikipedia.org/wiki/Format:Planeta_maimu%C8%9Belor aruncă o privire pe acolo --Terraflorin (discuție) 31 mai 2011 10:49 (EEST)
am mai tradus ceva titluri, după câte cunosc eu. dar mă refeream la articolele din format, la albăstrirea lor. --Cezarika1 31 mai 2011 11:08 (EEST)
titlurile traduse ar trebui să fie cele de pe cinemagia, nu am timp să le verific acum. De albăstrit titlurile este un proces care o să mai dureze, formatul este doar primul pas --Terraflorin (discuție) 31 mai 2011 11:11 (EEST)

File:Pumapunkubolivia.jpg și alte fișiere libere de la alte Wikipedii[modificare sursă]

Dacă fișierul e liber, nu-l încărca sub utilizare cinstită, că nu se potrivește. Saltă-l pe Commons și folosește-l direct. —Andreidiscuție 31 mai 2011 18:12 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Cezarika1.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Cezarika1 2 iunie 2011 16:45 (EEST)

reflexia luminii[modificare sursă]

Modificarea facuta in articolul reflexia luminii complica articolul. Va rog reveniti la forma anterioara. Afirmatia de mai jos este complet falsa: "Reflexia luminii este un fenomen în fizică de întoarcere de la un obstacol a undelor electromagnetice."

Likipedia 8 iunie 2011 21:08 (EEST)

Ideea este că introducerea trebuie pusă la începutul articolului, dacă e sau nu e corectă asta e altă problemă, parcă erai pe domeniu, specialist, așa că poți schimba și edita cum vrei, numai corect să fie. De ce aștepți după mine să aduc articolul la forma anterioară când ai acolo un buton de editare pe care îl poți folosi din plin. Să auzim de bine! --Terraflorin (discuție) 8 iunie 2011 21:13 (EEST)

Da asa e sunt in domeniu. Am dat azi un copy si paste si nu am mai avut timp sa-l modific (m-a sunat cineva la telefon). Acea defintie a existat azi dar a fost stearsa (timp de 4 ore am fost plecat si n-am avut calculator). (partea celalata dainuie de prin 2008). Oricum multumesc pentru interventie. De aceea eu am separat ce a fost de ce am scris eu (nu as scrie nicidecum aberatii in domeniu !) Să auzim de bine! Likipedia 8 iunie 2011 21:23 (EEST)

Mai trebuie adaugate diacritice reflexia luminii pentru care nu am rabdare acum !

--Likipedia --Format:Likipedia 8 iunie 2011 22:24 (EEST)

Mihail Ciachir[modificare sursă]

Categoria:Găgăuzi-->am mutat-o la Găgăuzi din România, dar vă rog să o modificați dacă aveți altă părere--Leopardul (discuție) 11 iunie 2011 08:19 (EEST)

Carrie

Bună ziua, Terraflorin. Aveți un mesaj nou aici - --Leopardul (discuție) 14 iunie 2011 23:35 (EEST)

Alexandra Lange[modificare sursă]

Are "expertule" legături externe destule și termină cu prostiile tale care le-ai scris și la articolul Carrie--Leopardul (discuție) 14 iunie 2011 23:43 (EEST)

În primul rând pune legăturile interne să știm exact despre ce articole vorbim.

Apoi la articolul tău Alexandra Lange am adăugat formatele

{{de tradus în alte limbi}}{{interlingual}}

Acestea nu se scot dacă problema nu a fost rezolvată, ceea ce ai făcut tu se numește vandalism.

Mai departe, la articolul Carrie nu am pus decât categorii plus formatul

{{Stephen King}}

Este singura mea intervenție [2][3]. Mai departe nu știu ce prostii ai visat tu că am făcut la acel articol. În fine, noapte bună și vise mai plăcute. --Terraflorin (discuție) 15 iunie 2011 07:41 (EEST)

Proiectul săptămânii[modificare sursă]

Din iulie până în septembrie nu voi fi activ pe Wiki. Vrei să preiei proiectul pentru acea perioadă, și eventual dacă merge bine să continui tot tu?— Ionutzmovie discută 15 iunie 2011 22:01 (EEST)

Îl preiau deși nu se prea mai mișcă nimic în direcția asta --Terraflorin (discuție) 15 iunie 2011 22:09 (EEST)
Eu am încercat să aleg pe domeniile de interes ale utilizatorilor activi: unele articole au fost dezvoltate puternic deși nu m-aș fi așteptat: Campania din Balcani (Primul Război Mondial), Bătălia din Marea Coralilor, Războiul din Liban din 2006, Metroul din New York City, Big Ben (în general legate de istorie și dezvoltate de o singură persoană) și mai sunt câteva decente gen ce am dezvoltat eu Konstantinos Karamanlis, pe când articole gen Mihail Kogălniceanu (mă ocup eu de el aici, când a fost rândul lui la PS nu prea s-a contribuit), Măr și multe altele nu prea s-au dezvoltat. Când contribuia Wars puneam articole despre localități sau monumente americane pentru că numai în articole de genul se implica. Acum nu prea se mai implică nimeni.— Ionutzmovie discută 15 iunie 2011 22:22 (EEST)
Principiile de funcționare ale proiectului sunt clare, dar nici ele nu se respectă, de exemplu spune acolo: ...în proporție de 50%, proiectul își propune să dezvolte articolele pe subiecte despre români și România., dacă mă uit bine în ultimele n săptămâni nu este niciun articol, poate doar Bătălia de la Porțile lui Traian care are vag legătură cu românii și România care nu existau în momentul acela; sau Intervenția aliaților în Războiul Civil Rus unde la fel România a intervenit și ea acolo 0,001%, dar nu este articol despre români și România. Eu mai mult mă ocup de filme și cărți SF, dar după entuziasmul celor care s-au grăbit să se alăture proiectelor (câte unu de căciulă) îmi este clar că un subiect din cele două direcții nu poate fi articol pentru Proiectul săptămânii, tot istoria are cea mai mare atracție. Mai neclar îmi este dacă există vreun procedeu de alegere a celui care se ocupă cu Proiectul săptămânii sau este cu predare/primire simplă :) --Terraflorin (discuție) 16 iunie 2011 08:39 (EEST)
Ți-am zis de ce nu se respectă, la articolele legate de România nu se contrbuie, am mai încercat și degeaba. Și cum secțiuena Propuneri este goală, am ales articole din Proiect:Aniversările zilei.— Ionutzmovie discută 16 iunie 2011 09:27 (EEST)
Dar să reducem numărul de articole la două? sau chiar unu--Terraflorin (discuție) 16 iunie 2011 13:40 (EEST)
Nu are rost, s-ar reduce și mai mult contribuțiile aduse articolelor. Săptămâna asta s-au dezvoltat decent.— Ionutzmovie discută 16 iunie 2011 15:52 (EEST)

Listă de calitate[modificare sursă]

Dacă poți spune-ți părerea despre această listă. -- Martinas Angel (discuție) 16 iunie 2011 22:31 (EEST)

Dacă tot ai scris un mesaj nu-l mai șterge indiferent dacă ai greșit sau nu adrisantu. Am stat 5 minute să văd care e defectul paginii de nu mai arată mesaje noi, apoi am văzut că tot tu l-ai șters... --Terraflorin (discuție) 17 iunie 2011 10:03 (EEST)
Puteți să vă exprimați părerea dacă vreți. Cui i-am cerut eu nu mi-a răspuns. -- Martinas Angel (discuție) 18 iunie 2011 01:12 (EEST)

multumesc mult[modificare sursă]

Va multumesc pentru invitatia la proiectul Carti SF si sunt 100% deacord sa particip.Ma voi inscrie astazi sau maine.Dar, nu doriti si dvs. sa participati la proiectul meu Paranormal?19 iunie 2011 12:26 P.S:Recent am inventat si proiectul perioada victoriana.Doriti sa participati? utilizator:Amn

la proiect paranormal am să mă înscriu mai ales ce ține de OZN-uri și viață extraterestră, deja am contribuit la o sumedenie de articole pe teme acesta --Terraflorin (discuție) 19 iunie 2011 12:59 (EEST)

Arhive[modificare sursă]

Nu s-a rezolvat pentru ca nu ai dat refresh la cache (Ctrl-Shift-R in Firefox sau Shift + Ctrl + F5 in IE).— Ionutzmovie discută 19 iunie 2011 21:32 (EEST)

am uitat de chestia asta, acum nu mai apare [arhivat], ms încă odată. Acum vreo trei zile am umblat pe la setările avansate wiki și am crezut că din cauza aceasta îmi apărea chestia asta --Terraflorin (discuție) 19 iunie 2011 21:39 (EEST)
Totuși mare prostie, uite cum s-a putut face reclamă în serie. Nu cred că Strainu a făcut-o intenționat, dar cine știe.— Ionutzmovie discută 19 iunie 2011 21:43 (EEST)

Proiect:paranormal[modificare sursă]

Va multumesc pentru ajutorul dvs. acordat proiectului paranormal.Terraflorin, ati precizat ca o sa creati articole din formatul ozn.Eu zic ca aceasta conteaza 77% din tot proiectul.Dar, ar mai fii un articol important:2-3 august 1965-noaptea ozn-urilor.Mai lipseste si intalniri de gradul 4 cu extraterestrii dar, cred ca o sa o creez eu.Multumes pentru participare. utilizator:Amn 20 iunie 2011 13:52(EEST)

Manuscrisele[modificare sursă]

Am voie să folosesc note din aceeași carte pentru mai multe articole? Cred că știi la ce mă refer. -- Martinas Angel (discuție) 22 iunie 2011 12:15 (EEST)

Normal, dacă este vorba de același subiect se pot folosi note identice în mai multe articole. Opțional, pentru o utilizare mai avansată (dar și mai eficientă în realizarea mai multor pagini) vezi aici Format:Referințe Herbert--Terraflorin (discuție) 22 iunie 2011 12:47 (EEST)
Mulțumesc pentru răspuns și pentru că ai dezvoltat sau ai creat articole legate de Leonardo da Vinci. Voi continua să creez articolele cu manuscrise folosind note din cartea Viața și opera lui da Vinci. -- Martinas Angel (discuție) 22 iunie 2011 13:03 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Propuneri pentru liste de calitate/Lista de opere ale lui Leonardo da Vinci.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

-- Martinas Angel (discuție) 22 iunie 2011 13:20 (EEST)

Castele[modificare sursă]

Salut Florin! Din simplă lipsă de timp. Dacă aș fi avut ceva mai mult timp și materialele la îndemână, aș fi extins și ordonat formatul cu privire la toată țara. Oricum trebuie să ne gândim la un criteriu mai bun de ordonare, în sensul că la ora actuală cam amestecăm numele de localități cu numele de familie. Oricum este bine că te-ai apucat de format, rămânând de clarificat doar unele detalii. Salut, --Mihai Andrei (discuție) 22 iunie 2011 18:38 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andreyyshore.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi la Discuție:Ağdaş.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Formațiuni politice[modificare sursă]

Gând la gând! Dacă intitulăm formatul "Formațiuni politice", nu mai avem probleme nici cu alianțele, nici cu uniunile, nici cu formațiunile minorităților. Numai bine, --Mihai Andrei (discuție) 24 iunie 2011 14:48 (EEST)

Mail[modificare sursă]

Salut, ți-am dat un mesaj pe email. Spune-mi dacă ești de acord cu rugămintea mea. --Cezarika1 25 iunie 2011 18:02 (EEST)

Salut, eu doar pe terraflorin@yahoo.com mai am mail, acolo nu e nimic. în rest nu intru sau am pierdut parolele)) --Terraflorin (discuție) 26 iunie 2011 09:40 (EEST)

Setează te rog la preferințe adresa de mail pe care o folosești. E mai util așa, altfel trimiți mesaj la cine știe cine. --Cezarika1 26 iunie 2011 10:17 (EEST)

Schimbat preferințele. Am citit în cele din urmă, dar nu știu de ce crezi că mă ocup eu de acel proiect, nici vorbă, este tot numai al tău. --Terraflorin (discuție) 26 iunie 2011 10:23 (EEST)
Am vrut să nu intrăm în vreun conflict de editare, atâta tot. --Cezarika1 26 iunie 2011 10:46 (EEST)

Codexul Urbinas[modificare sursă]

Pot să schimb titlul articolului? Adică în loc de „Un tratat despre pictură” să pun „Codexul Urbinas”. -- Martinas Angel (discuție) 30 iunie 2011 10:01 (EEST)

Dacă aceasta este coperta:
Trattato della pittura


Trattato della pittura. Primul manuscris al tratatului a fost Codex Urbinas Latinus 1270, Biblioteca Apostolica Vaticana. Dar articolul este despre tot tratatul sau despre acest manuscris? În funcție de aceasta alegi numele articolului. --Terraflorin (discuție) 30 iunie 2011 10:12 (EEST)

Mai ai vreo obiecție la lista aia? -- Martinas Angel (discuție) 1 iulie 2011 16:10 (EEST)

Mesaj mai pozitiv[modificare sursă]

Am observat recenta modificare a utilizatorului, era mai prietenos de sugerat pagina unde poate sa-si expuna parerea si avertizat in mod prietenesc ca a gresit. ^^ --89.28.45.87 (discuție) 2 iulie 2011 21:53 (EEST)

Raspunsul oferit de dumneavoastra poate aprinde discutia si mai tare. Cu intentii bune --89.28.45.87 (discuție) 2 iulie 2011 21:55 (EEST)

Explică-i tu dacă crezi că ți-ai găsit partener de discuție, dar după calitatea și cantitatea contribuțiilor sale e clar... --Terraflorin (discuție) 2 iulie 2011 22:01 (EEST)

Atunci la reclamatii cu el, insa mesajul ramine la fel negativ, incercati reverse psychology, va asigur ca este satisfacator ;) --89.28.45.87 (discuție) 2 iulie 2011 22:05 (EEST)

E doar un om strain, nu cred ca trebuie mare atentie fata de el, el asta si asteapta sa prinde-ti momeala. --89.28.45.87 (discuție) 2 iulie 2011 22:06 (EEST)

Eu deja m-am retras din discuții inutile, în timpul ăsta scriam un paragraf la vreun articol * --Terraflorin (discuție) 2 iulie 2011 22:07 (EEST)

Ai fi putut mai mult daca il ignorai si pe el :D

văd că și tu tot prin discuții și reclamații pierzi timpu. + că de ce nu intri pe contu tău și stai anonim?--Terraflorin (discuție) 3 iulie 2011 06:43 (EEST)

Juan Augusto Saldívar[modificare sursă]

Hola, necesito trasladar Juan Augusto Saldívar a Julián Augusto Saldívar. Gracias --Edmenb (discuție) 3 iulie 2011 16:32 (EEST)

Hola, el cambio de nombre ya está listo--Terraflorin (discuție) 3 iulie 2011 16:37 (EEST)
Muchas gracias, me costó conseguir el nombre, todas las wikipedias lo tenían como "Juan". Me voy a casa. Un abrazo --Edmenb (discuție) 3 iulie 2011 16:49 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 3 iulie 2011 19:39 (EEST)

Proiectul săptămânii[modificare sursă]

De luni te poți apuca de treabă. Vezi Wikipedia:Proiectul săptămânii/Procedură.— Ionutzmovie discută 9 iulie 2011 15:21 (EEST)

Bun, de luni până în septembrie dacă am înțeles bine. O mică chestiune: observ că cele 3 pag. pe săptămână Wikipedia:Proiectul săptămânii/NumeArticol de mult timp n-au fost realizate, așa că nu mai încalc deja „regula”--Terraflorin (discuție) 9 iulie 2011 17:10 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Articolele săptămânii[modificare sursă]

Florine, e bună ideea cu preluarea la proiectul:Articolele săptămânii a articolelor de la Articole cerute. Te rog, propune la fel și în săptămânile următoare. --Cezarika1 11 iulie 2011 08:44 (EEST)

N-am avut de ales. Din lista de propuneri un articol l-am propus săptămâna viitoare, unul era propus de mine și nu l-am mai pus, iar al treilea este deja AC, nu văd rostul --Terraflorin (discuție) 11 iulie 2011 08:47 (EEST)

Salut din nou[modificare sursă]

Buna.Nu prea dar, nu stiu cum sa o modific.M-am uitat pe Wikipedia englezeasca si spunea:Black River Township is one of thirteen townships in Harnett County, North Carolina, USA. The township had a population of 8,085 according to the 2000 census. Deci? utilizaor:Amn 13:14(EEST) 11 iulie 2011 laika 11 iulie 2011 13:14 (EEST)

Asa?[modificare sursă]

Uite, Florin.Acum cateva minute am schimbat in unul.Mi-am dat seama ca este la genul masculin.Imi cer scuze.Poate, in graba mea de a scrie multe articole am strecurat o mica greseala:). utilizator:Amn laika 11 iulie 2011 13:19 (EEST) 11 iulie 2011

Articolul saptamanii[modificare sursă]

Salut din nou, Florine.Tin minte ca acum cateva saptamani era ionutzmovie responsabil cu procedura de alegere a articoleleor de la articolul saptamanii.As vrea sa fiu si eu.Cum pot?Si iti multumesc daca imi dai raspunsul la mesaj rapid. utilizator:Amn 11 iulie 2011 14:25(EEST)

Deocamdată sunt eu începând de azi pentru o perioadă până revine ionutzmovie. El este responsabilul și m-a însărcinat pe mine să-i țin locul (vezi discuția de mai sus), dar dacă vrei poți face câteva propuneri aici --Terraflorin (discuție) 11 iulie 2011 14:44 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Re:Festival[modificare sursă]

Buna și ție Florine.Vreau sa iți spun ca zona articole create de mine este doar ce am inceput eu.Verifica la istoricul paginii si o sa gasesti ca eu am inceput-o.Intelegi ce vreau sa spun?De fapt mottoul este:Cine a inceput primul? Stiu ca este ciot dar, l-am pus.Apropo, sti cum sa fiu si eu administrator sau birocrat? Si multumesc! utilizator:Amn 11 iulie 2011 18:12(EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Amn.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Dar, uite..[modificare sursă]

Florin, multumesc pentru sfat.Dar, uite ca si tu ai scris la pagini noi 1 (numar). Articolul era:1 este un număr natural. Reprezintă o singură entitate, unitatea de numărare sau de măsurare. Pai am meu era mai mic cu 5 cuvinte (maxim). utilizator:Amn laika 11 iulie 2011 18:20 (EEST) 11 iulie 2011 18:20(EEST)

Am revenit, mi s-a atras atenția :D. Momentan sunt trei propoziții în pagina 1 cu cea de la imagine. Dacă ai ști câtă bătaie de cap la infocaseta cu număru 1, caută Cifră romană, caută Sistem de numerație, etc.:

--Terraflorin (discuție) 11 iulie 2011 18:27 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Plante din Munții Rodnei[modificare sursă]

Salut, Teraflorin. Am remarcat seria de articole despre flora din masivul Rodnei la care lucrați în prezent și pentru care țin să vă felicit. Am adăugat în lista plantelor din munții Rodnei, smârdarul, vă rog să verificați dacă în sursa citată apare această plantă. Încă ceva, cred că ar fi indicat să aranjăm denumirea plantelor în ordine alfabetică. Toate cele bune,--ZOLTAN (discuție) 12 iulie 2011 08:03 (EEST)

Era pus deja Smîrdar (Rhododendron kotschyi) dar cu î. Prima listă am pus-o în ordine alfabetică, a doua listă era programată după terminarea ei --Terraflorin (discuție) 12 iulie 2011 08:06 (EEST)
Ok! N-am fost suficient de atent.--ZOLTAN (discuție) 12 iulie 2011 08:08 (EEST)

Invitatie[modificare sursă]

Salut!Acum cateva ore am creat pagina Proiect:Paranormal/Votare din Proiectul Paranormal.Te invit sa propui inca un articol. Amn 12 iulie 2011 14:44(EEST)

Salut. E prea devreme pentru așa ceva, sunt doar doi membrii și oricum cred că odată pe săptămână e cam des, te-ai inspirat din Proiectul săptămânii, dar mai plauzibil ar fi odată pe lună, cel puțin pentru început. (PS: Corectează pagina Proiect:Paranormal/Votare) --Terraflorin (discuție) 12 iulie 2011 17:19 (EEST)

Vacanta placuta![modificare sursă]

Florin iti doresc o vacanta placuta! Succes la Wikipedia! Amn laika 13 iulie 2011 17:28 (EEST) 13 iulie 2011 17:28(EEST)

Mersi la fel, dar ce faci ne părăsești? --Terraflorin (discuție) 13 iulie 2011 17:30 (EEST)

Nu, desigur.Dar, sunt putin obosit.Am lasat mult serviciul si am scris.Imi va trebui o pauza pana in noiembrie-decembrie.La Wikinews voi fi activ tot timpul.Si te rog, Florin..Poti sa devi(cand sunt in wikivacanta) responsabil pe articolul lunii la proiect paranomal?Si am descoperit ca nu este bine FUFOR ci, Fondul de cercetare pentru OZN-uri. Amn 13 iulie 2011 17:45 (EEST)

am să încerc deși acum sunt și cu plantele, cu proiectul săptămânii, cu proiectele SF și filme, am s-o las ceva mai ușor o perioadă, mai ales că trebuie să mă pregătesc și de nuntă --Terraflorin (discuție) 13 iulie 2011 18:22 (EEST)
bine atunci si multumesc mult, Florin.Nunta placuta!

Amn 13 iulie 2011 18:49(EEST)

Permisiuni[modificare sursă]

Ești de acord să-ți extinzi permisiunile de editare cu unele suplimentare? Ești foarte util aici și bănuiesc că te-ar ajuta. --Cezarika1 14 iulie 2011 10:34 (EEST)

La ce permisiuni te referi mai exact? --Terraflorin (discuție) 14 iulie 2011 10:36 (EEST)
Cele de administrator (ștergere, protejare, blocare). --Cezarika1 14 iulie 2011 10:42 (EEST)
Bănuiam că de așa ceva este vorba, dacă se poate sunt de acord cu extinderea permisiunilor --Terraflorin (discuție) 14 iulie 2011 10:45 (EEST)
Exprimă-ți acordul pe acea pagină (http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Candida%C8%9Bi/Administrator/Terraflorin) și răspunde la întrebările de acolo. --Cezarika1 14 iulie 2011 11:13 (EEST)

Mesaj[modificare sursă]

Vezi, te rog, Discuție:Critici aduse Islamului. --Urzică (discuție) 15 iulie 2011 18:49 (EEST)

Plante[modificare sursă]

Vezi și: Format:Plante medicinale. A mai rămas puțin de albăstrit la el. --Cezarika1 16 iulie 2011 09:28 (EEST)

Malldova[modificare sursă]

De acolo ești? //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 18 iulie 2011, 09:32 (EET)

Nu, din Megapolis!! :D --Terraflorin (discuție) 28 iulie 2011 19:49 (EEST)

Denumire[modificare sursă]

Salut! Văd că vă preocupă Nume alternative românești de plante. Cutând Ruta graveolens am găsit în listă " rută, virnanț". Pe un alt sait am găsit "Vârnanț, Ruta de grădină". Dacă credeți că este cazul, poate completați. Eu nu mă bag, pentru că nu e specialitatea mea. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 21 iulie 2011 11:23 (EEST)

Nici eu nu am făcut vreo facultate în domeniu să fiu specialist, dar dacă aveți vreo carte de specialitate (sau chiar pentru publicul larg) puteți modifica conform cu datele din carte (de preferat referințe din cărți nu de pe situri mai mult sau mai puțin dubioase)--Terraflorin (discuție) 28 iulie 2011 19:52 (EEST)

Invitatie[modificare sursă]

Salut, Florin.Te invit sa participi la proiectul mituri si legende.Stiu ca ai scris o sumedenie de articole despre paranormal dar, poate iti va placea si acest proiect. Amn 26 iulie 2011 12:13(EEST)

Deja sunt prea multe proiecte deschise la care nu colaborează nimeni, nu rămâne decât ca, deocamdată, fiecare să editeze articole individual. Personal consider că sunt membru în destule proiecte, e suficient. Am creat mai multe articole și despre mituri/legende fără ca să fiu membru. --Terraflorin (discuție) 28 iulie 2011 19:55 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi la Wikipedia:Candidați/Administrator/Terraflorin.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

...[modificare sursă]

Bună Ziua ! Pot sa aflu prin ce motodă vandalizez wikipedia editîndu-mi profilul cum doresc și cu ce doresc,totul e legal xD...asta e vandalism ? P.S.Cine ți-a dat autoritatea sa-mi editezi profilul fară de permisul meu,iată asta e încalcarea din partea dumnevoastră și vă rog să nu mă avertizați la orice pas...nici n-ai statut de Administrator n-ai... "

Андрей Первозванный (discuție) 30 iulie 2011 18:13 (EEST)
R: Așa am zis și eu la început dar citește aici: Pagina de discuții a unui utilizator nu este proprietatea lui. Ea este o pagină pusă de Wikipedia la dispoziția celorlalți utilizatori pentru a comunica cu utilizatorul respectiv. Ea are același regim cu orice altă pagină de discuții și nu poate fi modificată de utilizatorul respectiv după placul său. La fel și în pagina de utilizator, nu poți scrie orice acolo--Terraflorin (discuție) 30 iulie 2011 18:20 (EEST)

Rușcuță[modificare sursă]

Rușcuță de primăvară și Adonis vernalis se referă cumva la aceeași plantă? --Cezarika1 30 iulie 2011 19:22 (EEST)

Conform Lucia Popovici, Constanța Moruzi, Ion Toma - Atlas botanic, EDP, Buc., 1985, pagina 77: Ruscuță primăvăratică = Adonis vernalis --Terraflorin (discuție) 30 iulie 2011 20:41 (EEST)

Litontriptic[modificare sursă]

Revin. Am citit articolul Merișor (plantă) și m-am împiedicat de termenul "litontriptic". L-am căutat în DEX, dar: Niciun rezultat relevant pentru „litontriptic”. L-ați putea defini, poate într-un ciotișor? Toate cele bune, --Miehs (discuție) 1 august 2011 08:58 (EEST)

P.S. De aici m-am lămurit o leacă: acțiune de mărunțire a pietrelor din organism -[puternic litontriptic]--Miehs (discuție) 1 august 2011 09:02 (EEST)
Am completat la Merișor (plantă) pe baza acestui articol --Terraflorin (discuție) 1 august 2011 09:38 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Meszzoli.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Propunere[modificare sursă]

Vă invit la o propunere. -- Martinas Angel (discuție) 5 august 2011 01:51 (EEST)

Thanks[modificare sursă]

Voi da curs la amabila d-voastră invitație. Alexander Tendler (discuție) 5 august 2011 18:01 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 10 august 2011 14:30 (EEST)

Stop![modificare sursă]

Oprește-te să mai pui formatul "Anul în alte calendare" e limpede că strică toată estetica paginii. Rahhan (discuție) 14 august 2011 13:12 (EEST)

nu știu cât de limpede o fi pentru unii, dar nu formatul e de vină (este folosit și pe alte wikip) ci paginile sunt făcute din topor...--Terraflorin (discuție) 14 august 2011 13:15 (EEST)
nu, arată ca naiba și la 2011, însă acolo deranjează mai puțin pentru că sunt mai multe informații. La "paginile alea din topor", cum le numești tu, formatul nu numai că nu îmbunătățește dar chiar strică. Tu nu vezi cum arată pagina după ce pui un format? Nu dai un preview? Încearcă data viitoare, te rog. Rahhan (discuție) 14 august 2011 13:26 (EEST)
Încetează să mai adaugi formatul. Voi cere mediere și vedem ce se hotărăște.Rahhan (discuție) 14 august 2011 13:29 (EEST)
tu nu vezi cum arată pagina de la 1936 așa cum am schimbat-o acum? arată excelent. dacă ții așa mult ai la treabă și crează format pentru fiecare format nu veni cu mentalitatea gen mă duc și mă plâng pe la toate ușile. --Terraflorin (discuție) 14 august 2011 13:32 (EEST)


Calendar republican[modificare sursă]

Care este problema cu acest calendar ? --Pocor (discuție) 14 august 2011 22:55 (EEST)

nu este nicio problemă, doar că l-ai șters pe cel coreean! Care este problema cu acel calendar ? --Terraflorin (discuție) 15 august 2011 09:47 (EEST)
Nu-l stersesem, îl mutasem doar mai sus, dupa cel coptic, pentru a fi într-o oarecare ordine alfabetica (vezi aici). --Pocor (discuție) 15 august 2011 10:04 (EEST)
Atunci este greșeala mea că nu am observat. --Terraflorin (discuție) 15 august 2011 10:06 (EEST)
Nu-i bai! --Pocor (discuție) 15 august 2011 10:09 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Pocor.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție Format:Anul în alte calendare.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Formate[modificare sursă]

Dacă tot ați pus formatele „PDVN” și „acuratețe” la articolul Avram Iancu, vă rog să descrieți pe pagina de discuție a articolului problemele pe care considerați că le au secțiunile respective, așa cum scrie în formate.--Mycomp (discuție) 21 august 2011 14:30 (EEST)

Sword and Sorcery[modificare sursă]

Pentru referinte poti verifica sectiunea 'Motiv' de redenumire. Termenul este numit "Sǎbii și vrăjitorie" în pagina de Fantezie (gen artistic).

Păreri[modificare sursă]

Salut, Florin. Sunt nedumerit față de anumite comentarii pe care le–ai făcut vis–a–vis de un subiect sensibil, și anume Avram Iancu, te citez, mai jos,

  • Fundal istoric . RESCRIS CONFROM POLITICILOR WIKIPEDIA DE OBIECTIVITATE ȘI NEUTRALITATE
  • minciuni! păi dacă Axente Sever a fost arestat de maghiarii contemporani dar e găsit nevinovat! cum vin atunci azi wikipediștii maghiori antiromînii cu bazaconiile lor DOAR din surse maghiare? minciunele!)
  • Surse doar MAGHIARE! false sau adevarate? hmmm, foarte greu de decis! nu....)
  • ton nepotrivit pentru că sunt NUMAi surse maghiare tendențioase
  • etc., etc.,...

Dar cireașa de pe tort este conținutul din formatul pe care ai avut amabilitatea să–l postezi pe frontispiciul paginii de discuție de la pagina cu pricina, din nou te citez,

  • Câteva lucruri pe care le puteți face: Altele: trebuie urmărită activitatea wikipediștilor antiromâni promaghiari (vezi istoricul paginii pentru alte detalii) deoarece aici nu este o tribună a dezbaterilor și a invențiilor istorice ci o wikipedie română și echidistantă

Bun, acum te întreb, care sunt acele principii sau reguli care permit o asemenea raportare la un subiect enciclopedic, pe wp., sau în oricare alt spațiu, fie el „chiar academic”...

Nu te gândești, că prin sintagma ...activitatea wikipediștilor antiromâni promaghiari, de fapt ești în flagrantă contradicție cu majoritatea cerințelor DE OBIECTIVITATE ȘI NEUTRALITATE'... Propoziția aceasta, în fapt, ar merita o „mesă” la reclamații sau la cafenea, eventual la meta....

Mai sus, m–am referit strict la proceduri și principii, mi–ar place să cred că nu vrei să mă înțelegi greșit. Toate cele bune, --Zsolt (discuție) 25 august 2011 15:02 (EEST)

Noroc. Mai pe scurt: nu am timp și nici măcar dispoziție pentru așa discuții, așa că faceți ce vreți și luați ce măsuri vreți. --Terraflorin (discuție) 25 august 2011 20:34 (EEST)
Nu, Terraflorin, nicio clipă nu m-am gândit la „măsuri” de nicio natură. Textul meu, de mai sus, se vroia a fi un soi de „aide-memoire”. Referitor la Avram Iancu, articolul în limba română, despre Crăișorul din Munți este cel mai slab dintre toate versiunile (mă refer la articole, nu la cioturi) existente pe wp. Noroc, că a-ți transferat secțiunile care nu-și aveau locul în corpusul articolului bibliografic; chestiunea, nițel discutabilă, este „articolul țintă”. Din lipsă de „vreme”, atât, deocamdată., Zsolt.
P.S. Parcă pâna la acest calup de mesaje nu foloseam în dialogurile noastre „pluralul” în apelative; din partea mea consider că eu „îs” unul, nu mai mulți...:). Numai bine, --Zsolt (discuție) 26 august 2011 13:09 (EEST)

Dafnis[modificare sursă]

Vezi aceste articole: Dafnis (satelit) și Daphnis (satelit), poate e vorba de același lucru. --Cezarika1 1 septembrie 2011 18:50 (EEST)

La asta mă gândeam și eu acum 10 min.. Deja s-a rezolvat.--Terraflorin (discuție) 1 septembrie 2011 18:54 (EEST)

Limba maiașă[modificare sursă]

Am încercat să aflu la ce te referi, la limba maiașă veche sau la familia de limbi maiașe. Am văzut că ai dat ca sursă de inspirație articolul din limba engleză legat de familia limbilor maiașe atunci ar trebui să-i schimbi denumirea articolului în Familia limbilor maiașe. În limba română există articole despre limbile aparținând acestei familii: Yucatec, Quiche. În articolul din limba spaniolă de exemplu ptr limba maiașă idioma maya se vorbește despre limba yucatec care are articol în limba română, adevărat f puțin dezvoltat. Din punctul meu de vedere e foarte ambiguă propunerea ta, ar trebui un titlu mai concret articolului propus.--Bogdan29roman (discuție) 24 septembrie 2011 10:38 (EEST)

Dacă este limba maiașă atunci este vorba de limba maiașă veche. Articolul în engleză dat ca exemplu este orientativ și nu obligatoriu, cine are cunoștințe solide în domeniu nu va fi pus în dificultate de acest lucru --Terraflorin (discuție) 24 septembrie 2011 10:41 (EEST)

Ca să nu simți ostilitate din partea mea aș dori să-ți cer aprobarea să modific sursa de inspirație următoartele legături: en:Classic Maya language, pt:Língua maia clássica sau en:Proto-Mayan language, pt:Língua protomaia--Bogdan29roman (discuție) 24 septembrie 2011 10:57 (EEST)

de acord și pentru evitarea oricărei confuzii am creat și pagina Limbi maiașe --Terraflorin (discuție) 24 septembrie 2011 11:00 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Victor Blacus.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

-- Victor Blacus (discuție) 24 septembrie 2011 13:05 (EEST)

Focul[modificare sursă]

La pagina Focul ați adăugat o legătură către pagina în engleză a cărții en:Burned (Hopkins novel) la data de 9 septembrie 2011. Aceasta nu se referă la aceeași carte, și ar putea cauza confuzii. Pe viitor vă rog să aveți mai multă grijă când adăugați legături interwiki.--Eb00kie (discuție) 24 septembrie 2011 18:07 (EEST)

Contestarea utilizării cinstite pentru Fișier:Rudy Youngblood-Apocalypto.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Rudy Youngblood-Apocalypto.jpg. Cineva însă a contestat justificarea pe care ați dat-o privind utilizarea sa la Wikipedia, în conformitate cu politica privind materialele protejate. Problema se poate corecta mergând la pagina de descriere a fișierului și clarificând motivele pentru care fișierul respectă politica și legislația drepturilor de autor. Adăugarea și completarea unor formate disponibile în îndrumarea Wikipedia:Justificarea utilizării cinstite este o modalitate simplă de a vă asigura că fișierul respectă politica Wikipedia. Vă rugăm să faceți distincția între o etichetă de drepturi de autor și justificarea utilizării cinstite; descrierile fișierelor utilizate în conformitate cu politica materialelor protejate trebuie să le aibă pe ambele.

Dacă fișierul nu respectă politicile privind materialele protejate, el poate fi șters de un administrator după câteva zile. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 26 septembrie 2011 18:34 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 26 septembrie 2011 19:18 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Răspuns carte/film[modificare sursă]

Din greșeală. Mă plictisisem de editat categorii de cărți/ani și nu mi-am dat seama că foloseam Nav-s20-cat-carte în loc de Nav-s20-cat-film. Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția.--Eb00kie (discuție) 26 septembrie 2011 20:55 (EEST)

Roșatu[modificare sursă]

Bine ai revenit, Florine. Am remarcat că ai ceva probleme cu ghilimelele, îngroșarea și înclinarea se face cu apostrofuri în caz că ai uitat. Eu am vrut să te rog să te interesezi de un lucru: am citit mai demult o carte de povestiri SF scrise de Mihai P. Alexandru și intitulată "Cazul profesorului Roșatu". Se pot găsi ceva date despre autor și carte? --Cezarika1 27 octombrie 2011 08:49 (EEST)

Mi-a scris Kanderleej un mesaj și te rog să-i spui și tu opinia ta ca specialist în SF. Mesajul îl găsești aici Discuție_Utilizator:Cezarika1#Isaac_Asimov. --Cezarika1 27 octombrie 2011 08:51 (EEST)
Salut Cezar. Eu n-am uitat cum se editează prin wikipedia ci doar am lucrat offline câteva texte în MsWord și așa apar, n-am avut timp aseară să le corectez. Nu sunt specialist în SF, drept dovadă n-am auzit de "Cazul profesorului Roșatu" :D Am citit mesajul lui Kanderleej, dar nu găsesc răspunsul tău. În cazul Călătorie fantastică: destinația creierul pe mine mă vizează ca autor al paginii, dar dacă are titlul traducerii românești de la editura Teora poate să-l folosească fără prea multe cereri și aprobări. Cât despre același roman tradus cu mai multe titluri în lb. română se poate folosi titlul care apare mai des, dacă nu este cazul (este la egalitate) ar fi de preferat prima traducere, cea mai veche. Plus că mai există și alte politici la denumirea paginilor de așa natură.--Terraflorin (discuție) 27 octombrie 2011 09:11 (EEST)

Dacă ai timp și vrei poate scrii un rând și la Zona crepusculară. --Cezarika1 29 octombrie 2011 15:03 (EEST)

La care zonă exact te referi? pt că sunt mai multe: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Twilight_Zone_%28disambiguation%29 --Terraflorin (discuție) 29 octombrie 2011 15:09 (EEST)
Mă refeream la cele trei seriale. --Cezarika1 29 octombrie 2011 15:10 (EEST)

Fișier neliber orfan Fișier:Danbalanchicabomb.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Danbalanchicabomb.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 1 noiembrie 2011 15:55 (EET)

A fost înlocuit cu un fișier nou și liber apărut la commons. În aceste condiții fișierul ar putea fi utilizat legal într-un articol despre melodia Chica Bomb --Terraflorin (discuție) 1 noiembrie 2011 19:02 (EET)

Traduceri[modificare sursă]

La Rendez-vous cu Rama ai lăsat câteva fragmente netraduse. --Cezarika1 1 noiembrie 2011 18:26 (EET)

gata --Terraflorin (discuție) 1 noiembrie 2011 18:58 (EET)

Licentiere[modificare sursă]

Am inteles.Dar imaginea va fi stearsa?Ca nu pot gasi tot pe Wikipedia Commons.Atunci ce sa spun ca nu gasesc o imagine acolo?Ca daca iau ceva de pe Google Imagini nu poate fi protejata de drepturi!Sebastianpin (discuție) 7 noiembrie 2011 09:31 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 7 noiembrie 2011 11:36 (EET)

Imagine[modificare sursă]

Florin, am nevoie de o imagine pentru În slujba regelui Angliei. Poți să uploadezi tu una? Mulțumesc. --Cezarika1 13 noiembrie 2011 20:02 (EET)

Gata. Dar de ce ai scris Coperta DVD a filmului Moscova nu crede în lacrimi ? --Terraflorin (discuție) 13 noiembrie 2011 20:09 (EET)
Am preluat formatul de la capodopera rusă, dar mi-au scăpat câteva lucruri nemodificate. Mulțumesc de ajutor. Ești un adevărat coleg. --Cezarika1 13 noiembrie 2011 20:59 (EET)

Era un film cu Kevin Costner, în care lumea fusese acoperită de ape, iar lui îi crescuseră branhii. Am un lapsus privind numele filmului. --Cezarika1 15 noiembrie 2011 11:27 (EET)

Cred că e vorba de Waterworld / 1995 ([4]) --Terraflorin (discuție) 15 noiembrie 2011 11:44 (EET)

Am văzut că mi-ai scris despre Louis de Funes. Momentan, nu am timp pentru dezvoltarea acelor articole, dar dacă vrei fă-o tu, te rog. La Sherlock Holmes e mult de muncă și momentan sunt prins acolo. Apropo, supa avea și o traducere în română (supă de varză sau cam așa ceva). --Cezarika1 17 noiembrie 2011 13:40 (EET)

Despre o supă de varză denumire oficială n-am găsit nicio referință în română --Terraflorin (discuție) 17 noiembrie 2011 14:03 (EET)

Florine, dacă începi modificări la un format, fă similar la toate, nu lăsa unul într-un fel și altul în alt fel. Mai e o problemă: cum scrii între ghilimele un titlu de forma: Aventura de la „Fagii de Aramă”, care conține deja un rând de ghilimele? Dublezi ghilimelele la final? Trebuie făcut în așa fel încât să fie în același fel toate cele cinci formate ale volumelor de povestiri; trebuie găsită o soluție de uniformizare. Era bine cum era înainte; sunt dispus la schimbări, dar trebuie văzut ce-i de făcut cu titlurile care conțin deja ghilimele. --Cezarika1 17 noiembrie 2011 19:42 (EET)

Pare mai bine așa. Sunt de acord cu modificarea. Văd că pui imagini în format, dar nu știu care ar fi cele mai potrivite. Unele coperți sunt la liber, dar de altele nu sunt sigur. La Întoarcerea am văzut că ai pus o imagine din Casa pustie, care apare la Commons. Cum te gândești să procedezi cu imaginile? Sus ai pus (povestiri, 1905), este vorba de anul când au fost publicate povestirile pentru prima dată în volum. Ele apăruseră anterior în periodice, de aceea am pus anul apariției între paranteze la fiecare povestire. Mă întreb dacă se înțelege ce este cu datele: sus apare un an, iar mai jos alți ani. --Cezarika1 18 noiembrie 2011 08:21 (EET)
Fă o probă, să văd cum te gândești la listă2. Imaginea pare să fie liberă (deși autorul a murit în 1944, ea a fost publicată în 1903, când nu exista în SUA, mi se pare, o lege a drepturilor de autor) și provine din ilustrarea povestirii Casa pustie, prima din volum. Nu mă deranjează, dar mă întrebam cum o să faci la celelalte volume. --Cezarika1 18 noiembrie 2011 08:32 (EET)
Merge, e bine așa. Fă te rog și celelalte patru volume de povestiri. --Cezarika1 18 noiembrie 2011 08:54 (EET)
Ai uitat Format:Arhiva lui Sherlock Holmes. Dacă ai timp cândva, poate traduci articolul Predator (extraterestru). --Cezarika1 18 noiembrie 2011 09:32 (EET)

Caracatița 3[modificare sursă]

Ajută-mă te rog la Caractița 3 cu infocaseta și apoi șterge formatul de dezvoltare. Mulțumesc. --Cezarika1 18 noiembrie 2011 13:17 (EET)

La imagine te referi? sau să mai adaug și alte informații?--Terraflorin (discuție) 18 noiembrie 2011 13:22 (EET)
Caseta în întregime, cu text și imagine. Eu trebuie să-mi închei activitatea pe azi și nu mai am când. Ia de la it sau de la ruWiki. Mulțumesc anticipat. --Cezarika1 18 noiembrie 2011 13:27 (EET)
Mulțumes. Mie mi-ar fi luat mai mult timp și sunt pe punctul de ieși din casă. --Cezarika1 18 noiembrie 2011 13:49 (EET)

Moriarty[modificare sursă]

Am văzut că ai tradus niște episoade din Star Treck. Îți fac două sugestii: en:Elementary, Dear Data și en:Ship in a Bottle (Star Trek: The Next Generation), două episoade în care apare profesorul Moriarty, inamicul lui Sherlock Holmes. --Cezarika1 21 noiembrie 2011 20:16 (EET)

mda, m-am apucat de articolul Elementary, Dear Data pentru că l-am văzut de curând.--Terraflorin (discuție) 22 noiembrie 2011 10:01 (EET)

Navbox[modificare sursă]

Salut Florin ! Te rog să folosești formatul Casetă de navigare simplă în loc de Navbox. Încercăm să renunțăm la formatele învechite din engleză și să avem numai în română. Mulțumesc mult și noroc în continuare. --Alindiscuție 23 noiembrie 2011 21:17 (EET)

Salut! Nu știu cine a hotărât că sunt învechite (dacă sunt folosite și acum la milioane de articole în engleză), dar sunt foarte utile, mai ales în ceea ce privește timpul scurt de editare (doar copy/paste și mici modificări; + nu mai stau să schimb tot de la 0!!). Nu este nicio diferență la cum arată pagina în final indiferent că folosesc Navbox sau Casetă de navigare simplă. În final doar asta contează, ca produsul final să fie perfect și în română, nu ce este în spatele lui--Terraflorin (discuție) 24 noiembrie 2011 09:19 (EET)

Format[modificare sursă]

Da, dar prefer să le văd mai întâi. Nu știu de ce, dar am impresia că nu am văzut dintre ele mai mult de trei sferturi. :) --Cezarika1 27 noiembrie 2011 14:58 (EET)

Refă te rog casetele la cele două filme. Mulțumesc. --Cezarika1 27 noiembrie 2011 16:04 (EET)
Ceva e greșit, probabil formatul nu e potrivit (cred că e pentru emisiuni de TV și nu pentru filme). În plus, apare precededat în loc de precedat. --Cezarika1 27 noiembrie 2011 17:23 (EET)
Fă și la semn, cum ai făcut la câine. --Cezarika1 27 noiembrie 2011 17:53 (EET)

Articol[modificare sursă]

Articolul Obiecte în Proximitate Terestră este în suferință. Poate poți să-i dai o mână de ajutor autorului. --Cezarika1 29 noiembrie 2011 08:00 (EET)

l-am văzut (mai ales că i-am adăugat legătura interwiki pe en.wikipedia) dar cred că titlul potrivit ar fi Obiecte din apropierea Pământului. Am să mă ocup (și) de el când voi avea timp--Terraflorin (discuție) 29 noiembrie 2011 08:28 (EET)
Salut. S-a convenit mai demult ca la persoane să se pună primele categorii Nașteri la anul și apoi Decese la anul, după care vin și celelalte. --Cezarika1 30 noiembrie 2011 11:30 (EET)
Și cat. Nașteri în data nu ar trebui să fie între ele?--Terraflorin (discuție) 30 noiembrie 2011 11:53 (EET)
Nu o luase nimeni în calcul, pentru că nu exista. Presupun că ar trebui ca nașteri în data ... ar trebui să fie între nașteri în anul... și decese în anul..., iar decese în data... să fie după decese în anul... În plus, era ideea că profesia sau orice altă categorie ar trebui să fie după nașteri și decese și nu înainte. După cum am spus, era doar o convenție, pentru a exista o anumită uniformizare. --Cezarika1 30 noiembrie 2011 12:17 (EET)
Ordinea e cea de aici: Wikipedia:Articole_biografice#Categorizare (nașteri, decese, profesie, distincții, propria categorie). Nu mai țin minte unde a avut loc discuția. Reține că nu e vorba de o politică oficială, ci de o convenție, deci nu e o obligație, ci un aspect legat de dorința de uniformizare a articolelor. --Cezarika1 1 decembrie 2011 10:24 (EET)

Modifică te rog date de la imaginea de la Caracatița 4. Nu am găsit afiș, așa că am pus o copertă der DVD, care nu e unică, dar greu de înlocuit cu o imagine liberă. Sau, mă rog, dacă reușești să găsești un afiș. --Cezarika1 1 decembrie 2011 12:42 (EET)

afișul acela nu se referă la miniseria 4. Raoul Bova menționat pe afiș apare abia în seria 7. Cred că e ceva care ar putea merge pentru întreaga serie. --Cezarika1 1 decembrie 2011 12:47 (EET)
articolul englez se referă din câte îmi dau seama la întreaga colecție și nu la o serie anume. De aceea, mă gândesc să-l las la urmă. --Cezarika1 1 decembrie 2011 12:50 (EET)
e tot o copertă de DVD și mai e și în engleză. mai degrabă se pot corecta informrmațiile de la imaginea pusă de mine. cât despre filmele de Crăciun, aș putea traduce vreo 2 articole. --Cezarika1 1 decembrie 2011 12:58 (EET)
M-am ținut de cuvânt. Primul film legat de sărbătoarea Crăciunului: Blackadder's Christmas Carol. Ar fi necesar și un format Blackadder, așa că dacă ești interesat ... --Cezarika1 4 decembrie 2011 08:46 (EET)

Invitație[modificare sursă]

Proiect chimie.png Bună! Bazat pe articolele la care ai contribuit și pe contribuțiile pozitive la Wikipedia, se pare că ești interesat de Chimie și lumea minunată a substanțelor. Te invităm la proiectul Chimie!

Vă rog, transmiteți mai departe, pentru a putea aduna interesați pentru proiect.

--Alex17nico (discuție) 3 decembrie 2011 20:18 (EET)

Crăciun[modificare sursă]

Mulțumesc pentru format. De ce spui că nu se încadrează, dacă filmul se referă la sărbătoarea Crăciunului. --Cezarika1 4 decembrie 2011 09:50 (EET)

Al doilea film: Colind de Crăciun (film din 1984). --Cezarika1 4 decembrie 2011 11:44 (EET)

Dox[modificare sursă]

Salut! Am căutat pe Google "The Adventures of the Submarine Dox" și nu apare decât în legătură cu numele dumneavoastră. A existat cu adevărat? "Aventurile submarinului Dox" e posibil să fi fost scrise de un român, care și-a luat pseudonimul Warren Henry, pentru a atrage cititorii. E suspectă lipsa totală de informații în engleză. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 5 decembrie 2011 09:29 (EET)

Categorii[modificare sursă]

Multumesc. Cu stima, Lucian GAVRILA (discuție) 5 decembrie 2011 13:37 (EET)

Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate/William Gibson[modificare sursă]

Salut, Mikael2SanLeon nu mai e activ din 30 mai și vreau să te rog să modifici articolul după aspectele pe care le-am enumerat pe pagina propunerii, pentru a-l putea promova.— Ionutzmovie discută 7 decembrie 2011 01:46 (EET)

Vezi propunerea pentru alte observații. În legătură cu întrebarea Dar ce nu sunt articole de calitate pline de legături roșii?, eu doar consider că ar trebui să preluăm modelul de la en:wp. Acolo articolele nu sunt promovate la AC sau AB dacă în introducere se află legături roșii (nu prea este cazul, dar au fost articole care abordau subiecte românești și care aveau această problemă). De aceea era o recomandare, nu un criteriu decisiv.— Ionutzmovie discută 10 decembrie 2011 02:46 (EET)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 10 decembrie 2011 12:50 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Terraflorin. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate/William Gibson.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 13 decembrie 2011 01:13 (EET)

Redenumiri[modificare sursă]

Salut! Cum redenumesc un articol care deja are un nume? (de ex., cum pot schimba titlul articolului Virtual Light în Lumină virtuală) La proiectul cu Lista cărților științifico-fantastice publicate în România sper să pot începe să contribui în perioada sărbătorilor de iarnă, când voi avea un pic de timp liber, dacă îmi vor permite proiectele la care lucrez (Isaac Asimov și Jules Verne) - sunt destul de vaste și îmi ocupă multă vreme cu traducerea și documentarea.--Kandeerlej (discuție) 21 decembrie 2011 07:04 (EET)

Ștergem?[modificare sursă]

Salut! la Regimul de vize pentru cetățenii americani au trecut de mult cele 7 zile. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 23 decembrie 2011 11:52 (EET)

Sărbători fericite[modificare sursă]

Îți urez dumitale și tuturor celor dragi dumitale Sărbători fericite, un An Nou 2012 cu bucurii și împlinirea tuturor dorințelor. 24 decembrie 2011 01:53 (EET)

{{Format:Utilizator Wars/Craciun 2011}}

Sărbători fericite[modificare sursă]

Vă urez dumneavoastră și celor dragi dumneavoastră un Crăciun și un An Nou 2012 cu fericire și multă sănătate. La mulți ani! --Cezarika1 24 decembrie 2011 18:52 (EET)

Sărbători fericite[modificare sursă]

Cu ocazia zilelor de sărbătoare, vă doresc multă sănătate, bucurie și fericire alături de familie, prietenii și toți cei dragi. Pentru anul ce vine, vă urez un călduros La mulți ani !

Al dumneavoastră coleg, --Zsolt (discuție) 25 decembrie 2011 00:04 (EET)

Etichetă[modificare sursă]

Eticheta pe care ai/ați aplicat-o articolului Crăciunul în România mi se pare inutilă deoarece rezultă din titlu că este vorba despre viziunea românească asupra temei Crăciunului. Dacă crezi/credeți că eticheta își are rostul aș fi curios să îl aflu și eu iar dacă nu ai/ați făcut-o cu cea mai bună intenție te-aș/v-aș ruga să o retrageți.--Bogdan29roman (discuție) 28 decembrie 2011 10:51 (EET)

Am accentuat ideea: este o viziune românească a Crăciunului din România, nu este nevoie ca cineva să scrie în acest articol despre crăciunul maghiarilor din România sau despre crăciunul românilor din Serbia... mult zgomot pentru nimic, în timpul ăsta îți concentrai eforturile spre ceva cu adevărat folositor. --Terraflorin (discuție) 28 decembrie 2011 11:10 (EET)

Timpul meu îl folosesc cum vreau și în al doilea rând nu am făcut zgomot mult. În al treilea rând wikipedia e un proiect comun și în munca în echipă ar trebui să comunicați cu ceilalți într-o formă amiabilă precum am făcut și eu--Bogdan29roman (discuție) 28 decembrie 2011 11:30 (EET)

Ai terminat cu lamentațiile? care proiect comun, nu există niciun proiect comun, doar 4-5 oameni care mai editează zilnic. Proiecte am inițiat câteva dar nu colaborează nimeni la ele... așa că să fim serioși, ca să nu mai spun ce contribuții ai avut tu azi până în acest moment, dar asta e treaba ta... --Terraflorin (discuție) 28 decembrie 2011 11:59 (EET)

Faptul că contribuiți zilnic e lăudabil dar asta nu vă face stăpân peste wikipedia. Nu cred că aveți dreptul că judecați numărul meu de contribuții, fiecare utilizator participă cu cât poate în funcție de timplu lui liber. Mulți avem servicii, familii, prieteni și alte îndatoriri. Numai bine!--Bogdan29roman (discuție) 28 decembrie 2011 12:10 (EET)

Cu ce sunt stăpân pe wikipedia dacă am pus o etichetă și tu ai scos-o? Ceea ce nu este foarte grav... Părerea mea rămâne aceași: discutăm degeaba când puteam face altceva, scoteai eticheta fără prea mare tam-tam (nu trebuie să te conving eu de ce comunitate avem aici) și îți vedeai de îndatoririle tale/dvs. Să auzim de bine! --Terraflorin (discuție) 28 decembrie 2011 13:40 (EET)

Constelații[modificare sursă]

Bună ziua. Aș dori să vă anunț (probabil deja știați) faptul că wikipedia românească nu stă rău ci jalnic la capitolul știință, mai ales chimie și altele. Deoarece am observat că, în prezent, nu prea am cu cine lucra la proiectul chimie (pe care, de altfel, l-am creeat), aș vrea ajut prin dezvoltarea cioturilor despre constelații. Credeți că m-ați putea ajuta? Mulțumesc anticipat! --Alex17nico (discuție) 28 decembrie 2011 15:38 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Mulțumesc mult pentru răspuns. Ideea ar fi o colaborare; am observat implicarea care ați adus-o la proiectul astronomie și mă gândeam la ceva în genul unui sub-proiect. Pentru acestea, m-ați putea ajuta cu niște referințe în română sau engleză, de unde voi putea face ceva articole ca lumea. Și, din când în când, ați mai putea arunca o privire; --Alex17nico (discuție) 28 decembrie 2011 18:47 (EET)

Ajutor[modificare sursă]

Mă confrunt cu o mare dilemă; cum traduc mai estetic grupul de cuvinte Depp sky objects (la toate constelațiile trebuie să scriu același lucru și nu știu cum să traduc să sune mai estetic). --Alex17nico (discuție) 28 decembrie 2011 19:49 (EET)

Din câte înțeleg aici denumirea este folosită de astronomi amatori, nu este ceva standard. Se poate folosi neoficial „obiect din spațiul îndepărtat” (traducerea expresiei Объект глубокого космоса) sau varianta în engleză „Deep-sky” --Terraflorin (discuție) 28 decembrie 2011 19:55 (EET)

Astro(chimie)[modificare sursă]

De fapt nu există chimie, ci doar chimicale/substanțe chimice, unele din ele de importanță astrofizică iar materia e constituită din substanță(e) si câmp(uri). Avand in vedere acestea, sunt oportune unele considerații mai explicite referitor la aspectele neatractive ale chimiei.--188.26.22.131 (discuție) 30 decembrie 2011 14:46 (EET)

Cu această ocazie vă urez un an nou plin de realizari wikipedice si nu numai.--188.26.22.131 (discuție) 30 decembrie 2011 14:49 (EET)