Discuție Utilizator:Ionutzmovie

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Actualizare AC muzică[modificare sursă]

Salut. Zilele astea am pregătit niște postări cu biografii de calitate pentru pagina de Facebook și am constatat că nu pot să pun niciun articol cu cântăreți pentru că sunt toate rămase undeva la nivelul anului 2014. Crezi că ar fi posibil ca tu sau un alt utilizator interesat să actualizați măcar 1-2 articole? Ideal ar fi cineva născut în partea a doua a anului, ca să-l promovez în luna corespunzătoare. Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎)  8 ianuarie 2019 12:48 (EET)

Știu că am mai actualizat câteva recent și sunt la nivelul anului 2018, în cazul unor artiști nu au mai scos nimic pe piață și au fost cam inactivi, dar mă voi uita peste articole și voi actualiza pe cele din care pot traduce de la Wikipedia engleză.— Ionutzmovie discută 8 ianuarie 2019 13:57 (EET)
Strainu, m-am ocupat de Inna și de Usher, dacă mai e vreun articol pe care vrei să-l folosești pentru o postare pe pagina de facebook îmi spui care și dacă se poate traduce de la en:wp mă ocup de el. Menționez aici că nu sunt interesat de cântăreții de la AC, eu nu ascult muzica lor, vreau doar să țin proiectul AC la zi.— Ionutzmovie discută 8 ianuarie 2019 16:36 (EET)
Mulțumesc, o să programez Inna pentru octombrie și cred că merge și Patricia Kaas în forma actuală. Partea a doua a anului va arăta probabil ceva de genul: Toma T. Socolescu, Barack Obama, Vintilă I. C. Brătianu, Inna, Feodor Dostoievski, Patricia Kaas (sper să-mi aduc aminte și când voi putea să programez postările :D).
Dacă ai idei despre alte posibile serii de articole pentru pagina de FB, zi-mi. Paginile prezentate pe FB își cam dublează traficul în ziua respectivă, deci merită.--Strainu (دسستي‎)  8 ianuarie 2019 17:40 (EET)
Strainu, nu se puteau programa din timp și să apară postările la o dată viitoare în care le-ai programat, ca să nu fie nevoie să stai să le pui zilnic?— Ionutzmovie discută 8 ianuarie 2019 18:52 (EET)
Se pot programa cu 6 luni în avans. Am pus până în iunie, pentru partea a doua a anului trebuie așteptat.--Strainu (دسستي‎)  8 ianuarie 2019 19:16 (EET)

Ce decizie pripită? Eram singurul sysop online și începuse să șteargă în masă articole. Cum poți denatura în așa hal adevărul? E deschisă discuția la WP:AA. --Mihai (discuție) 13 ianuarie 2019 22:46 (EET)

Într-adevăr, blocarea este soluția potrivită pentru cineva care pune în pericol proiectul prin ștergerea în masă a articolelor, însă termenul blocării este unul nejustificat de mare, aceeași observație fiind făcută și de alți utilizatori.— Ionutzmovie discută 13 ianuarie 2019 22:49 (EET)