Discuție Utilizator:Ionutzmovie

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Articol nou - Bernardbonvin[modificare sursă]

Salut! Puteți verifica "Utilizator: Bernardbonvin/Fausto Cercignani" și apoi mutați-l pe "Fausto Cercignani"? Mulțumesc! Bernardbonvin (discuție) 15 martie 2018 20:15 (EET)

Bernardbonvin, realizat.— Ionutzmovie discută 16 martie 2018 14:27 (EET)

Ionutzmovie, vă mulțumesc din nou! Bernardbonvin (discuție) 16 martie 2018 18:47 (EET)

Poliția[modificare sursă]

Salut! Redenumește dacă vrei articolul Poliție în Poliția.--MSClaudiu (discuție) 19 martie 2018 13:04 (EET)

Atenție la Discuție:Poliție. //  Gikü  vorbe  fapte  19 martie 2018 13:15 (EET)
M-am uitat peste cerere, dar cred că forma nearticulată poliție e mai potrivită aici.— Ionutzmovie discută 19 martie 2018 13:28 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Logo Universitatea Jolidon Cluj.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Logo Universitatea Jolidon Cluj.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  24 martie 2018 00:26 (EET)

Fișier neliber orfan Fișier:Turner logo.svg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Turner logo.svg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  24 martie 2018 00:32 (EET)

Utilitate[modificare sursă]

Are oare rost, din moment ce linkurile se află în formatul de Istoric al articolului ? --Accipiter Q. Gentilis(D) 1 aprilie 2018 11:20 (EEST)

Le-am pus din obișnuință, credeam că le-ai șters din greșeală.— Ionutzmovie discută 2 aprilie 2018 01:17 (EEST)

Traduceri automate[modificare sursă]

Ionutz, de ce îmi dai de lucru? Pune cel puțin defaultsortu' ;) Salve! //  Gikü  vorbe  fapte  5 aprilie 2018 14:28 (EEST)

Urare[modificare sursă]

Îți urez Sărbători Pascale liniștite, pline de căldură sufletească și de mulțumire ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 8 aprilie 2018 11:10 (EEST)

Ștergerea paginii Pro Cine AM[modificare sursă]

Ionuț, de ce miai șters pagina spune de ce. la 5 aprilie 2018 16:13Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 80.187.110.109 (discuție • contribuții).

Listă de ramuri ale biologiei[modificare sursă]

Redenumirea este greșită: Agricultura, Biochimia, Biofizica etc nu sunt ramuri ale biologiei. -- Victor Blacus (discuție) 12 aprilie 2018 23:10 (EEST)

Corect. Am remarcat și că pagina a fost creată de Baican.— Ionutzmovie discută 12 aprilie 2018 23:11 (EEST)

Format București[modificare sursă]

Acum observ că formatul a fost șters de dv. Puteți vă rog să-mi explicați motivul? Mulțumesc. --Babu (discuție) 13 aprilie 2018 09:25 (EEST)

Motivul l-am menționat și în pagina propunerii de ștergere. Un astfel de format ar fi prea mare și prea greu de navigat, el trebuie împărțit în formate separate (Muzee din București). Pe calculatoare cu rezoluții mici sau telefoane cu ecran mic el se va afișa ca aici (în imagine aveți și exemplu de format care se afișează în întregime; pentru formatul dvs. trebuie să derulez pagina de trei ori în jos ca să-l pot vedea în întregime). Vă recomand să faceți formate separate ca în pagina Gheorghe Hagi, iar ele să poată fi vizualizate în articolul București doar dacă se apasă pe [arată]). Dacă doriți să recuperez formatul pentru a vă folosi de el în crearea unor astfel de sub-formate, vă stau la dispoziție.— Ionutzmovie discută 13 aprilie 2018 10:57 (EEST)
Aveți trei exemple de formate pe subiecte și în această categorie.— Ionutzmovie discută 13 aprilie 2018 11:05 (EEST)
Rezoluția pentru mobile ar putea fi un argument, însă uitându-mă pe mobil la aricolul London, unde al doilea format este unul mare ("London landmarks"), nu-mi afișează nici un format. --Babu (discuție) 13 aprilie 2018 16:18 (EEST)
Pe paginile care depășesc 200.000 de octeți sunt probleme în afișarea formatelor (uneori se afișează doar primul sau niciunul).— Ionutzmovie discută 13 aprilie 2018 17:39 (EEST)

Sugestii[modificare sursă]

Pentru că vă știu un editor dedicat cinematografiei îndrăznesc să vă sugerez două articole care ne lipsesc: Stephen Tobolowsky și Joe Pantoliano. Poate, poate vă atrag atenția. :) --Donarius (discuție) 14 aprilie 2018 20:34 (EEST)

Yes check.svg Realizat Ionutzmovie discută 15 aprilie 2018 13:14 (EEST)
Mulțumesc mult. --Donarius (discuție) 15 aprilie 2018 15:28 (EEST)

Informații notabile[modificare sursă]

Cum anume este căsătoria lui Grace Kelly cu Rainier al III-lea de Monaco o informație notabilă pentru un român de rând? Da, la Sven Hassel am greșit eu, l-am șters fără să vreau. --Sebi Buduroi '99 20 aprilie 2018 21:34 (EEST)

Wikipedia în limba română nu conține numai informații relevante pentru români, de aceea nu prea sunt permise articole care nu prezintă viziunea în care este perceput un subiect la nivel mondial.— Ionutzmovie discută 21 aprilie 2018 14:07 (EEST)

Corecturi cu bot[modificare sursă]

Salut! Nu zic, e practică corectarea cu bot, dar mai corectează și ce nu trebuie. În aromână, meglenoromână, istroromână nu sunt greșeli de română, ci forme specifice. Amator linguarum (discuție) 27 aprilie 2018 11:12 (EEST)

Știu, dar este mai ușor să corectezi acele câteva pagini în aromână, meglenoromână, istroromână decât să adaugi diacritice în câteva mii (plus că robotul a prins multe pagini care aveau diacritice, dar aveau câte un cuvânt două (gen in), care nu ar fi fost la fel de ușor de reperat de către un utilizator, dacă articolul nu este etichetat.— Ionutzmovie discută 27 aprilie 2018 12:49 (EEST)
Am și eu o întrebare și o sugestie. Decât să pui nbsp la unități, mai bine folosești {{dim}}, e mai practic pentru procesare automată ulterioara. Întrebarea e legată de note: nu înțeleg ce schimbări a făcut aici și de ce. A schimbat doar ordinea notelor? Strainu (دسستي‎)  28 aprilie 2018 23:00 (EEST)
A prins și titlurile din referințe, care de obicei nu au diacritice. Și mie mi se pare enervantă treaba cu nbsp, dar credeam că e ceva standard pentru pagini html care văd că se folosește des la en:wp. Mă voi opri din folosit botul pentru diacritice.— Ionutzmovie discută 29 aprilie 2018 03:22 (EEST)
Nu e nicio problemă intrinsecă cu nbsp, dar dim e și mai lizibil și permite și categorisire automată, de exemplu.
Tu încerci să pui diacritice automat? Asta nu-i rău deloc, cum faci asta, are AWB niște liste sau pui tu niște erori frecvente? M-aș aștepta ca AWB să știe să sară peste referințe și chestii de genul. Dacă ai acces la cod, poți încerca o șmecherie prin care înlocuiești referințele cu niște semne gen @@1@@, faci ce ai de făcut și apoi le înlocuiești la loc. Găsești un exemplu aici.--Strainu (دسستي‎)  29 aprilie 2018 22:53 (EEST)
Pun erori frecvente. Dacă continui cred că pot duce procentajul paginilor cu diacritice la 100%. Aș înlocui și ghilimelele greșite, dar și greșelile de punctuație. AWB-ul nu sare referințele de la sine, deși nu văd ca pe un lucru rău și corectarea titlurilor articolelor din presă.— Ionutzmovie discută 30 aprilie 2018 06:02 (EEST)
Din partea mea e OK, inclusiv în surse, o parte din diacritice e mai bine decât nimic. Cred totuși că AWB știe de surse, că ce nu înțelegeam eu inițial e de ce a schimbat ordinea referințelor. La metrou nu contează prea mult, atâta timp cât ia și {{Rp}} cu sursa, dar în alte articole ar putea să conteze. Poate ar merita să mai investighezi un pic ce face scriptul acolo, dacă ai nevoie de ajutor poți să întrebi.
Ghilimelele în schimb sunt ticăloase, există tot felul de cazuri nasoale, gen ,," sau "'' și multe altele. Sfatul meu: începe cu cazuri simple, în care corectezi ghilimelele englezești lipite de cele două capete ale aceluiași cuvânt, apoi continuă cu linii care conțin fix două ghilimele englezești și așa mai departe, cu grijă mare la începutul fiecărui caz nou.--Strainu (دسستي‎)  1 mai 2018 10:42 (EEST)

Subiect[modificare sursă]

Salut! Nu am ce să pun de aici în Subiect (gramatică). Sunt numai exemple fără nicio sursă. Mai bine să fie Subiect pagină de dezambiguizare cu Subiect (filozofie), Subiect (gramatică) etc. Amator linguarum (discuție) 30 aprilie 2018 17:32 (EEST)

Redenumiri[modificare sursă]

Urmăriți, vă rog, redenumirile făcute de Piper cu gust de sare. Sunt corecte? --Donarius (discuție) 1 mai 2018 07:20 (EEST)

Nu, mi-a ajuns. Îmi golesc favoritele și îmi iau catrafusele, ca să nu-mi pară rău de mai mult timp pierdut.— Ionutzmovie discută 1 mai 2018 07:21 (EEST)
Ei, nu așa. Nu vă fofilați. --Donarius (discuție) 1 mai 2018 07:22 (EEST)
Nu uita ce ți-a zis Andrei :) În cazul respectiv, Wikidata poate împăca și capra, și varza.--Strainu (دسستي‎)  1 mai 2018 10:43 (EEST)

pagina Alexandru Lincu propusa spre stergere[modificare sursă]

Buna ziua, nu am experineta in creare de pagini pe wikipedia, insa imi doresc foarte mult ca activitatea tatalui meu sa aiba o pagina dedicata in aceasta enciclopedie digitala. Am incercat sa respect (din cate am inteles) conditiile si regulile comunitatii in ceea ce am postat. Din pacate, nicio poza nu mi-a fost acceptata si nu stiu de ce, fiind vorba de poze facute de mine si nu copiate de pe net. In orice caz, sunt tare dezamagita ca pagina a fost propusa spre stergere si as vrea sa stiu care sunt problemele (punctual) pentru a le putea solutiona si salva pagina. Va multumesc frumos pentru atentie! Cristina

Pagina SkiDropz[modificare sursă]

Salut, cum ai dedus tu ca pagina SkiDropz a folosit auto-promovare excesiva? Ai facut un mic research despre proiectul respectiv sau se iau in considerare doar artistii mari ce isi platesc publicitatea pe internet si ajung cunoscuti? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Andreivarga02 (discuție • contribuții).

Propunere pentru ștergere a paginii Margareta Moșneaga[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Margareta Moșneaga, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Margareta Moșneaga până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  30 mai 2018 16:05 (EEST)

Mesaj automat. Scrie-ți și tu părerea în propunere, mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  30 mai 2018 16:06 (EEST)
Voi scrie acolo, doar că în rest nu mă mai voi implica în nominalizările și discuțiile de la paginile de șters.— Ionutzmovie discută 30 mai 2018 16:12 (EEST)
 :) Abține-te să tot faci promisiuni pe care nu le poți să le susții. Pierzi la capitolul credibilitate. :)--Silenzio (discuție) 30 mai 2018 16:39 (EEST)
Eu aveam în minte propunerile care le-am făcut cu o lună în urmă de ani buni, doar că nu am putut să le propun pentru că la vremea aceea pagina era deja aglomerată. Nu mai doresc să vă dau de lucru, poate acest lucru v-a deranjat, astfel că nu mă mai implic.— Ionutzmovie discută 30 mai 2018 16:55 (EEST)

Aleksandar Vučić[modificare sursă]

Adu, te rog, și bibliografia de la enwp. La moment, prima referință („Poreklo”) nu duce nicăieri. Mulțam. //  Gikü  vorbe  fapte  31 mai 2018 15:25 (EEST)

E de la unealta de traducere, nu preia toate referințele, de aceea am trecut și prin articolele pe care le-am creat alaltăieri.— Ionutzmovie discută 31 mai 2018 15:44 (EEST)
Credeam că ai înțeles deja că trebuie de vrificat lucrul făcut de unealta de traducere :) //  Gikü  vorbe  fapte  31 mai 2018 15:50 (EEST)
Urma să verific. În orice caz, unealta se comportă mai slab față de anii anteriori.— Ionutzmovie discută 31 mai 2018 15:53 (EEST)

Recreare pagina Daniela Gumann[modificare sursă]

Ceau! As dori sa recreez pagina Daniela Gumann si am un link despre care as dori sa-mi spui te rog daca este considerat ca sursa de incredere. Multumesc! --Mihai.catan (discuție) 11 iunie 2018 09:52 (EEST)

Poze fotbalisti[modificare sursă]

Salut! poti sa adaugi poze la urmatorii fotbalisti de mai jos:

Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.76.250.94 (discuție • contribuții).

CEE Spring 2018[modificare sursă]

Salut, verifică-ți căsuța poștală electronică ;) O zi frumoasă! //  Gikü  vorbe  fapte  27 iulie 2018 11:23 (EEST)

Wikipedia:Administratori[modificare sursă]

Salut! Te rog sa semiprotejezi pagina respectivă.--MSClaudiu (discuție) 6 august 2018 19:43 (EEST)

V-am răspuns aici.--Mihai (discuție) 6 august 2018 21:47 (EEST)

Fișier:Ipl200.png[modificare sursă]

Vezi, te rog, dacă trebuie păstrat această imagine. Dacă nu poate fi folosită nicăieri, trebuie ștearsă. //  Gikü  vorbe  fapte  14 august 2018 19:20 (EEST)

Limba meglenoromână[modificare sursă]

Bună ziua! În infocaseta articolului apare o hartă neadecvată și link la wiki în meglenoromână, care nu există. Nu mă pricep să le elimin. Poți s-o faci, te rog? Amator linguarum (discuție) 1 septembrie 2018 11:01 (EEST)

Testul bunicutei[modificare sursă]

Sunt de acord ca unii utilizatori ar trebui sa scrie mai multe articole si mai putine atentionari privind comportamentul altora, dar uneori textele care sunt publicate pe aici, daca le-ai recita unui copil la locul de joaca, unei doamne respectabile in varsta si sefului tau nou la locul de munca ar avea in tari civilizate drept consecinta chemarea politiei. --Mihai (discuție) 2 septembrie 2018 18:49 (EEST)

Da, dar suntem în România. Cunoaștem stilul lui Asybaris și l-am urmărit în ultima vreme și pe Web SourceContent și în situația indicată de el nu se impunea nicio măsură (cum probabil s-ar fi impus în alte dăți).— Ionutzmovie discută 2 septembrie 2018 18:53 (EEST)

...[modificare sursă]

Mulțam. Cândva, o să mă implic din nou.--Accipiter Q. Gentilis(D) 4 septembrie 2018 00:07 (EEST)

Verificare[modificare sursă]

Ai putea să scoți ceva din autopromovarea asta? Te rog pe tine pentru că tu ai creat articolul. Multumesc.-Strainu (دسستي‎)  17 octombrie 2018 16:50 (EEST)

Văd că s-a luat deja măsura potrivită, revenirea la o versiune anterioară.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2018 21:40 (EEST)

Outrageous[modificare sursă]

Am nominalizat articolul Outrageous acum o lună, ați putea sa îl evaluați dvs.? Aș fi foarte recunoscător, aștept, de asemenea, sugestii de îmbunătățirea articolului în caz că sunt greșeli. — Sabinbik22 inc. 7 noiembrie 2018 00:11 (EET)

Sabinbik22, Yes check.svg Realizat Ionutzmovie discută 7 noiembrie 2018 17:00 (EET)

Special:Ce se leagă aici/Centrul de Astrofizică a Universității de la Harvard[modificare sursă]

Atenție aici, trebuie rezolvate legăturile după ce ai șters pagina. //  Gikü  vorbe  fapte  9 noiembrie 2018 00:03 (EET)