Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Arhiva

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Pagină ștearsă Valentin I. Popescu[modificare sursă]

Bună ziua, ați șters pagina dedicată lui Valentin I. Popescu. Nu cred că se pune problema lipsei factorului notorietate, din moment ce subiectul a fost desemnat cel mai bun om de marketing din țară, deci reprezintă ceva pentru acest domeniu. În plus, numele său a apărut în articole din multe publicații naționale de top și în declarații făcute de oameni cunoscuți. Nu se pune problema subiectivismului surselor citate. Spuneți-mi, vă rog, cum trebuie formulat pentru ca pagina să nu mai fie ștearsă.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Caramavrov (discuție • contribuții).

Subiectul unui articol trebuie să îndeplinească criteriul de notabilitate. Aceasta trebuie să fie verificabilă, prin citarea unor surse de încredere, adică surse independente de subiect. Dacă aceste condiții sunt satisfăcute, articolul trebuie redactat conform manualului de stil. -- Victor Blacus (discuție) 4 aprilie 2021 16:08 (EEST)

Filip, Duce de Edinburgh[modificare sursă]

Ați pus la sumar modificare "folosim datele de la Wikidata". Este obligatoriu? Pentru ce motiv se șterge infocaseta? Înțeleg dacă nu este o infocasetă cu date dar așa? Nu înțeleg motivul. În plus, ați observat cumva cum toate arricolele care preiau date de la wikidata au note incomplete? Ați observat toate legăturile roșii de la secțiunea Note? Modificarea dvs aduce un plus sau un minus? --Babu (discuție) 9 aprilie 2021 19:47 (EEST)

Aceeși situație la Elisabeta. Știți că formatul de la Wikidata nu se vede bine pe toate browserele, nu? De exemplu pe Chrome, nu se vede bine. Până se rezolvă situația, v-aș ruga să mă lăsați și e mine să văd relativ bine informațiile din articole. Și pe toți ceilalți cu alte browsere în afară de Firefox. --Babu (discuție) 9 aprilie 2021 19:53 (EEST)
Infocaseta nu a fost ștearsă. Politica mainstream (nu neapărat obligatorie) este ca datele din infocasete să migreze la Wikidata. Legăturile roșii care vă supără trebuie eliminate editând datele de la Wikidata. Asta înțelegeți prin „nu se vede bine”? (Și eu folosesc Chrome, nu Firefox.) Dacă considerați că argumentele dv. sunt pertinente și suficiente, eu nu voi duce un război de editări. Totuși, ar fi potrivit ca înainte de a reveni la infocaseta cu date locale să deschideți o discuție (de exemplu la Cafenea), pentru a obține un consens. -- Victor Blacus (discuție) 9 aprilie 2021 20:18 (EEST)
De ce este nevoie să cer consens ca să se păstreze Infocaseta pe care am editat-o? Este un articol pe care l-am tradus, am inserat un format pe care l-a creat, consens pentru ce? Ideea este: modificarea dv aduce un plus sau un minus? Dacă considerați că aduce un plus, care ar fi acele plusuri? În legătură cu legăturile roșii, dv. care ați schimbat infocaseta, modificând un articol care nu avea legături roșii la note într-unul cu 5 legături roșii și seme de întrebare, ați încercat să editați datele de la Wikidata astfel încât să nu mai apară note incomplete? Încerc să înțeleg de ce încercați să înlocuiți o infocasetă. Puteți să-mi dați un link unde "Politica mainstream (nu neapărat obligatorie) este ca datele din infocasete să migreze la Wikidata"? Și dacă nu este obligatorie, de ce se înlocuiește? --Babu (discuție) 9 aprilie 2021 20:51 (EEST)
Vă rog să purtați această discuție la Cafenea, pentru a obține un consens. Este evident că aici nu îl putem obține: batem pasul pe loc, cu argumente divergente. -- Victor Blacus (discuție) 9 aprilie 2021 21:03 (EEST)

Petko Slawejkow[modificare sursă]

Bună seara. Mutați vă rog articolul Petko Slawejkow la Petko Slaveikov. Mulțumesc. --Donarius (discuție) 14 aprilie 2021 19:14 (EEST)

Maia Sandu[modificare sursă]

Salut, vreau să-ți spun că eu nu am făcut teste pe pagina Maia Sandu, eu am spus că drapelul nu este drapel de țară. RSS Moldovenească nu a fost niciodată țară ci regiune a unei țări. Eu nu am văzut pe paginile altor persoane să fie folosite drapele pentru locul nașterii și mai ales drapele de regiuni. Mă miră faptul că adăugarea drapelului tu nu ai perceput-o ca test, în timp ce eliminarea da! --Wiki currency (discuție) 15 aprilie 2021 20:34 (EEST)

La naștere/deces se utilizează icon-ul țării unde s-a produs evenimentul. La cetățenie apare însă icon-ul Republicii Moldova. La cetățenie multiplă apar mai multe icon-uri. Intervenția dv. este considerată la Wikipedia un test; ați primit o notificare standard, fiindcă nu am totdeauna timp să trimit mesaje personalizate. -- Victor Blacus (discuție) 15 aprilie 2021 21:02 (EEST)
Îmi pare că tu nu ai citit mesajul meu, RSS Moldovenească a fost o regiune din URSS . Adică țara evenimentului este URSS. Dar întrebarea cea mare: de ce nu este folosit drapelul niciodată? Exemple - Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Traian Băsescu --Wiki currency (discuție) 15 aprilie 2021 21:16 (EEST)
Am citit mesajul dv. RSS Moldovenească a fost o republică constituentă a Uniunii Sovietice. E drept că icon-ul nu apare în toate articolele biografice, dar acesta nu este un motiv pentru a-l elimina dacă este prezent. Nu insist mai departe. -- Victor Blacus (discuție) 15 aprilie 2021 21:37 (EEST)

László Király[modificare sursă]

Buna seara

Articolul László Király nu este hoax! L-am tradus din esperanto. Există și în limba maghiară, mult mai dezvoltat, dar nu cunosc acea limbă. Datele biografice, infocaseta și fotografia poetului le-am luat de la Wikidata: https://www.wikidata.org/wiki/Q604140. Dacă nu ștergeați atât de repede articolul aduceam și referințe din alte surse. Constat însă că am muncit degeaba. O singură întrebare mai am: dacă îmi faceam un "cont" aici, tot ar fi fost sters articolul?--78.96.103.246 (discuție) 16 mai 2021 21:19 (EEST)

Această pagină mai fusese creată astăzi de 2A02:2F01:7215:6A00:A89F:6D2A:AB78:9C09; presupun că erați tot dv. Datele de la Wikidata le-ați introdus tot dv. Nu am posibilitatea să verific acum versiunile în esperanto și maghiară. Un articol de asemenea substandard, care ignoră criteriile fixate prin politicile/îndrumările Wikipediei trebuie șters, indiferent că a fost creat de un utilizator anonim sau înregistrat. Dacă puteți crea un articol despre un subiect notabil, verificabil prin citarea unor surse de încredere, lucrurile se schimbă. -- Victor Blacus (discuție) 16 mai 2021 21:53 (EEST)