Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018

Fără titlu[modificare sursă]

Buna ziua! Am postat o pagina biografica a artistului Toma Hirth dar a fost stearsa pentru ca informatiile apareau si pe alt site. Sunt fiul artistului Lucian Hirth si textul imi apartine. textul a aparut pe site-ul artistului www.tomahirth.com/biografie dar din pacate nu mai avem site-ul. Doresc sa il public pe wikipedia fara a modifica textul. Multumesc! Sper sa se poata, daca nu il rescriu.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Lucian Hirth (discuție • contribuții).

Subiectul unui articol din Wikipedia trebuie să fie notabil. Notabilitatea trebuie să fie verificabilă. Pentru aceasta este obligatorie citarea unor surse de încredere (surse independente de subiect). Dacă aceste condiții sunt satisfăcute, articolul poate fi redactat, conform manualului de stil.
Textul propus de dv, pe lângă că încălca drepturile de autor, nu satisfăcea aceste criterii, de aceea a fost șters. L-aș putea recupera într-o subpagină a paginii dv. de utilizator, ca să vă servească drept ciornă, dar parcă ar fi mai lesne să scrieți articolul Toma Hirth (numele proprii se scriu cu inițiale majuscule) de la zero. Decideți dv. -- Victor Blacus (discuție) 1 iulie 2018 20:34 (EEST)

Multumesc domnule Blacus! Legat de drepturile de autor, nu eu am copiat textul, eu l-am scris, fiind biografia tatalui meu. Altii l-au copiat, dar nu ma deranjeaza fiind un index al artistilor romani. Stiu cum se scrie un nume propriu, probabil era o eroare typo. Legat de notabilitate. Am sa va dau un link cu lucrarile tatalui meu de pe youtube. https://www.youtube.com/watch?v=VDBIB6CrFS8&t=392s Analizati dvs. Nu stiu sincer ce surse sa mentionez. Tatal meu apare in diverse locuri pe net cu expozitii care au avut loc, lucrari in licitatii, etc. Decideti dvs. daca merita sau nu o pagina wikipedia. Multumesc, am textul, nu trebuie sa il puneti intr-o subpagina. O zi frumoasa va doresc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Lucian Hirth (discuție • contribuții).

Wikipedia:Pagini de șters/Gerovital Cosmetics[modificare sursă]

Buna ziua. Mi se pare incorect si neclar modul in care a fost stearsa pagina. Dupa primul comentariu, am eliminat de pe pagina imaginea si link-urile spre video-uri. In afara de aceste elemente, ce altceva ar putea fi considerat reclama? Multumesc.

--Charm1707 (discuție) 3 iulie 2018 14:22 (EEST)

Este în continuare o reclamă. În plus, există deja articolul Farmec (companie). -- Victor Blacus (discuție) 3 iulie 2018 14:36 (EEST)


Buna ziua. Farmec este brandul de companie, Gerovital este brandul de produs. Spre exemplu, si compania Beiersdorf are o pagina separata de wikipedia pentru brandul Nivea. Mai mult decat atat, in acest moment exista un articol in limba engleza despre medicamentul Gerovital, dar nu si despre produsele cosmetice Gerovital, care trebuie clar delimitate de medicament. Este totusi cel mai important brand romanesc de cosmetice, recunoscut atat la nivel local, cat si international si cred ca merita un articol pe wikipedia. Voi modifica articolul in asa fel incat sa nu fie considerat reclama.

--Charm1707 (discuție) 4 iulie 2018 10:15 (EEST)

Automobiliștii[modificare sursă]

Toate IP-urile care au vandalizat articolele cu mărci/modele auto sunt din aceeași zonă (Sascut).--Cumanul (discuție) 4 iulie 2018 23:15 (EEST)

Aprobarea paginilor wiki[modificare sursă]

Pagina nu are un continut nepotrivit, doar ca nu este pe placul cuiva[modificare sursă]