Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018

Fără titlu[modificare sursă]

Buna ziua! Am postat o pagina biografica a artistului Toma Hirth dar a fost stearsa pentru ca informatiile apareau si pe alt site. Sunt fiul artistului Lucian Hirth si textul imi apartine. textul a aparut pe site-ul artistului www.tomahirth.com/biografie dar din pacate nu mai avem site-ul. Doresc sa il public pe wikipedia fara a modifica textul. Multumesc! Sper sa se poata, daca nu il rescriu.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Lucian Hirth (discuție • contribuții).

Subiectul unui articol din Wikipedia trebuie să fie notabil. Notabilitatea trebuie să fie verificabilă. Pentru aceasta este obligatorie citarea unor surse de încredere (surse independente de subiect). Dacă aceste condiții sunt satisfăcute, articolul poate fi redactat, conform manualului de stil.
Textul propus de dv, pe lângă că încălca drepturile de autor, nu satisfăcea aceste criterii, de aceea a fost șters. L-aș putea recupera într-o subpagină a paginii dv. de utilizator, ca să vă servească drept ciornă, dar parcă ar fi mai lesne să scrieți articolul Toma Hirth (numele proprii se scriu cu inițiale majuscule) de la zero. Decideți dv. -- Victor Blacus (discuție) 1 iulie 2018 20:34 (EEST)

Multumesc domnule Blacus! Legat de drepturile de autor, nu eu am copiat textul, eu l-am scris, fiind biografia tatalui meu. Altii l-au copiat, dar nu ma deranjeaza fiind un index al artistilor romani. Stiu cum se scrie un nume propriu, probabil era o eroare typo. Legat de notabilitate. Am sa va dau un link cu lucrarile tatalui meu de pe youtube. https://www.youtube.com/watch?v=VDBIB6CrFS8&t=392s Analizati dvs. Nu stiu sincer ce surse sa mentionez. Tatal meu apare in diverse locuri pe net cu expozitii care au avut loc, lucrari in licitatii, etc. Decideti dvs. daca merita sau nu o pagina wikipedia. Multumesc, am textul, nu trebuie sa il puneti intr-o subpagina. O zi frumoasa va doresc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Lucian Hirth (discuție • contribuții).

Wikipedia:Pagini de șters/Gerovital Cosmetics[modificare sursă]

Buna ziua. Mi se pare incorect si neclar modul in care a fost stearsa pagina. Dupa primul comentariu, am eliminat de pe pagina imaginea si link-urile spre video-uri. In afara de aceste elemente, ce altceva ar putea fi considerat reclama? Multumesc.

--Charm1707 (discuție) 3 iulie 2018 14:22 (EEST)

Este în continuare o reclamă. În plus, există deja articolul Farmec (companie). -- Victor Blacus (discuție) 3 iulie 2018 14:36 (EEST)


Buna ziua. Farmec este brandul de companie, Gerovital este brandul de produs. Spre exemplu, si compania Beiersdorf are o pagina separata de wikipedia pentru brandul Nivea. Mai mult decat atat, in acest moment exista un articol in limba engleza despre medicamentul Gerovital, dar nu si despre produsele cosmetice Gerovital, care trebuie clar delimitate de medicament. Este totusi cel mai important brand romanesc de cosmetice, recunoscut atat la nivel local, cat si international si cred ca merita un articol pe wikipedia. Voi modifica articolul in asa fel incat sa nu fie considerat reclama.

--Charm1707 (discuție) 4 iulie 2018 10:15 (EEST)

Automobiliștii[modificare sursă]

Toate IP-urile care au vandalizat articolele cu mărci/modele auto sunt din aceeași zonă (Sascut).--Cumanul (discuție) 4 iulie 2018 23:15 (EEST)

Aprobarea paginilor wiki[modificare sursă]

Pagina nu are un continut nepotrivit, doar ca nu este pe placul cuiva[modificare sursă]

Krav Maga IKMF România[modificare sursă]

Din ce motiv a fost stearsa pagina https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia ?
Notabilitatea subiectului este sustinuta atat prin referinte din carti, cat si prin referinte din presa scrisa, televiziune, radio si mediul online. Articolul a fost creat pentru a opri dezinformarea. Dezinformare care este sustinuta in continuare prin considerarea acestui articol https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga, ca fiind "notabil". Este o propozitie care nu spune mai nimic si doua link-uri. Asta e ceva notabil?
Cele doua link-uri externe prezentate in articolul https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga nu doar ca dezinformeaza si nu au legatura cu realitatatea, dar si incalca legile privind proprietatea intelectuala.

A doua intrebare este de ce România este singura tara, dintre cele in care Federatia Internationala de Krav Maga (IKMF - International Krav Maga Federation) este prezenta, in care acest subiect este considerat "nenotabil"?

Sugerez intoarcerea articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia in spatiul public.

Mentionez ca textul articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia (care este scris de mine) este protejat de legile privind drepturile de autor si proprietate intelectuala. NU imi dau acordul pentru ca textul articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia sa fie publicat in alte locatii. NU imi dau acordul pentru ca variante modificate ale textului articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia sa fie publicate in alte locatii.

Alex4ff (discuție) 21 iulie 2018 14:49 (EEST)

„este protejat de legile privind drepturile de autor si proprietate intelectuala. NU imi dau acordul pentru ca textul articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia sa fie publicat in alte locatii. NU imi dau acordul pentru ca variante modificate ale textului articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia sa fie publicate in alte locatii.”
Asta e destul cât să stea mult și bine în locul actual. Adică la groapă. Case closed.--Cumanul (discuție) 21 iulie 2018 14:57 (EEST)
[Conflict de editare] Alex4ff, lipsa acordului dvs. înseamnă că articolul nu va putea fi recuperat chiar dacă ar fi considerat notabil. Conținutul Wikipediei este publicat sub licența Creative Commons Atribuire și Distribuire în condiții identice 3.0 ceea ce înseamnă că el poate fi reprodus și modificat de oricine cu menționarea autorului și păstrarea licenței. Vă sfătuiesc să citiți termenii de utilizare înainte de a mai contribui la Wikipedia.--Strainu (دسستي‎)  21 iulie 2018 15:00 (EEST)

Exact. Poate fi reprodus și modificat cu mentionarea autorului si sursei. Iti sugerez sa recitesti licența Creative Commons Atribuire și Distribuire în condiții identice 3.0 sau ce link-uri despre Creative Commons mai gasesti. Iti sugerez totusi sa citesti textul complet al celor prezentate aici https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/us/legalcode . Creative Commons vorbeste si despre folosirea in scopuri comerciale. Ceea ce mentionezi este scris pentru cei care urmaresc astfel de scopuri. Am scris articolul pentru a opri dezinformarea.

Motiv pentru care sugerez intoarcerea articolului https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia in spatiul public. Eu l-am publicat la https://ro.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga_IKMF_Rom%C3%A2nia. Prin sugestia mea de intoarcere a articolului in spatiul public este de la sine inteles ca imi dau acordul pentru a fi intors in spatiul public, cu acelasi URL, acelasi titlu si acelasi continut.

Alex4ff (discuție) 21 iulie 2018 15:22 (EEST)

Blocari[modificare sursă]

Blachusminor de ce nu executati blocarile conform RRR? De ce protejati abuzurile editoriale? Faceti blat cu politicienii? Ce-i porcaria asta de administratie sysopista?Asybarisaport 21 iulie 2018 22:43 (EEST)

Chestiunea care vă contrariază ați abordat-o deja la Discuție:Șerban Nicolae. Să așteptăm păreri din comunitate. -- Victor Blacus (discuție) 21 iulie 2018 23:08 (EEST)

Părere[modificare sursă]

Nu vreau să mă cert cu dv. pentru că sunteți un om pe care îl respect, indiferent de opiniile mele în privința unor lucruri. De aceea nu am de gând să continui discuția pe care ați început-o și mă opresc la această afirmație. --Accipiter Q. Gentilis(D) 11 august 2018 15:08 (EEST)

Apreciez. Astăzi am mai mult timp, așa că am făcut corecturi la format și am adăugat o secțiune la discuție. :) -- Victor Blacus (discuție) 12 august 2018 12:18 (EEST)

Fără titlu[modificare sursă]

Vorrei informazione del motivo per il quale è stata cancellata la pagina pittore grafico Gaetano Minale ... del 30 Agosto ...... grazieAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de 95.238.176.38 (discuție • contribuții).

Justificarea: Depășește limitele paginii de utilizator: autopromovare. -- Victor Blacus (discuție) 30 august 2018 19:43 (EEST)

Reblocare[modificare sursă]

Vă referiți la intervenția din articol sau la mesajul din pagina lui Giku? Că dacă e a doua, cred că ați greșit utilizatorul.--Strainu (دسستي‎)  31 august 2018 14:09 (EEST)

Cu WHOIS e din Timișoara, cu Geolocalizare dă locația București și induce în eroare...--Kunok Kipcsak (discuție) 31 august 2018 14:13 (EEST)
[Conflict de editare] Gikü. Dacă e greșit, vă rog semnalați-mi unde, sau corectați dv. -- Victor Blacus (discuție) 31 august 2018 14:17 (EEST)
După cum zice și Kunok, WHOIS indică Timișoara, iar tonul seamănă mai degrabă cu celălalt utilizator. Chiar mă pregăteam să fac eu blocarea suplimentară când am văzut blocarea dvs.--Strainu (دسستي‎)  31 august 2018 14:19 (EEST)
Traceroute tot Timișoara. Bine, s-au mai folosit proxy-uri, dar nu pare cazul.--Strainu (دسستي‎)  31 august 2018 14:23 (EEST)
Vă rog să faceți corectura, fiindcă eu încă nu văd clar și nu vreau să nedreptățesc pe cineva. -- Victor Blacus (discuție) 31 august 2018 14:25 (EEST)

Ok[modificare sursă]

Bună treabă !. --Accipiter Q. Gentilis(D) 9 septembrie 2018 21:32 (EEST)

FYI[modificare sursă]

Pentru notificare cu alias, {{ut|Nume|Alias}}.--Strainu (دسستي‎)  4 octombrie 2018 20:27 (EEST)

Unealtă[modificare sursă]

Vă rog să adăugați un link către acest proxy checker public în panelul dumneavoastră de resurse, pe care îl găsesc extrem de util și îl consult adesea. Eu nu m-am învrednicit să-mi construiesc o subpagină asemănătoare, dar mă bucur să o găsesc gata făcută. Mulțumesc, --Pafsanias (discuție) 18 octombrie 2018 14:10 (EEST)

Fără subiect[modificare sursă]

Si de ce a scris Pafsanias cuvantul "vandalism" la ambele modificari, cand nu era cazul? Pentru ca sigur nu sunt "rau-voitoare", asa cum scrie aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Vandalism. Mi se pare pueril sa pui link catre ceva inexistent, in speranta ca cineva candva va face o pagina pentru acel item. Creeaza confuzie pentru un utilizator obisnuit, care da click acolo si nu ajunge nicaieri; mai da astfel de cateva click-uri si zice ca functioneaza Wikipedia aiurea, cu pagini lipsa, etc. Mai normal este sa se adauge link atunci cand se creeaza efectiv acele pagini. Cati creeaza pagini noi vazand link rosu? De parca il opreste cineva pe un utilizator, daca vede un nume scris normal, fara niciun link, si il cauta si nu-l gaseste ca pagina separata, sa creeze de la zero acea pagina ...Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Userwiki1 (discuție • contribuții).

Pafsanias a folosit un format de avertizare standard, pentru ștergere neconstructivă, nu pentru vandalism.
Legăturile roșii nu sunt ceva „pueril”, ci sunt utile, așa cum v-am explicat. Ele sunt utilizate în toate edițiile Wikipediei, nu numai de cea în limba română. -- Victor Blacus (discuție) 18 octombrie 2018 21:16 (EEST)

Clonache[modificare sursă]

Înregistrat pe 14 august 2017 09:27, până acum era inactiv.--Kunok Kipcsak (discuție) 4 noiembrie 2018 14:49 (EET)

L-am crestat pe răboj. -- Victor Blacus (discuție) 4 noiembrie 2018 14:57 (EET)
Mulțumesc.--Kunok Kipcsak (discuție) 4 noiembrie 2018 15:07 (EET)

Tudor Vladimirescu[modificare sursă]

La ăsta cum naiba să îi mai spui, eterist? --Mihai (discuție) 11 noiembrie 2018 20:53 (EET)

VID - Spațiu lipsit de materie... -- Victor Blacus (discuție) 11 noiembrie 2018 20:58 (EET)