Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016

Invitație în Clubul „10 Ani”[modificare sursă]

Wikipedia:Clubul „10 Ani”

Bună ziua,

Vă invit să faceți parte din Clubul „10 Ani”, un grup informal de utilizatori care activează la Wikipedia de 10 ani sau mai mult.

Cu stimă, Turbojet 7 octombrie 2016 13:18 (EEST)

De ce sters?[modificare sursă]

De ce mi-a fost sters articolul ? Ignat Catalin Honorius a fost unul dintre cei mai de seama moinesteni, ar trebui mai multa lume sa stie despre el, daca dumneavoastra nu ati citit despre el nu inseamna ca este o gluma . Rusine ! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.81.185.115 (discuție • contribuții).

Buna seara[modificare sursă]

Numele meu este Serban Daniel am creat aceasta pagina pentru a pune informatii care sa ajute la si mai buna dezvoltare wikipedia. Daca Dvs ati sesizat ca nu am urmat pasii corespunzatori sau am gresit cu ceva va rog sa ma indrumati sa ma indrept fara ami sterge pagina. Va multumesc si va stau la dispozitie cu orice informatie sau act necesar de care aveti nevoie sa demonstrez ca tot ce voi posta este real si atestat cu documente oficiale. Va multumesc si o seara frumoasa Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Grandokul (discuție • contribuții).

Răspuns. -- Victor Blacus (discuție) 10 octombrie 2016 20:16 (EEST)

Dante Parini[modificare sursă]

Dante Parini este un sculptor notabil. --Silenzio (discuție) 16 octombrie 2016 23:24 (EEST)

Da, dar lipsește documentarea notabilității, care trebuie să se găsească într-un articol la rowiki. Un ciot ar fi suficient, deocamdată. -- Victor Blacus (discuție) 16 octombrie 2016 23:29 (EEST)
A revenit cu alți sculptori fără articol în listă. Îl voi îndemna să scrie niște articole. --Silenzio (discuție) 17 octombrie 2016 00:20 (EEST)
Deja ați făcut-o. --Silenzio (discuție) 17 octombrie 2016 00:22 (EEST)

Sunt de acord că nu este nimic constructiv.[modificare sursă]

Voi întreprinde ceva Tudor golubenco (discuție) 16 octombrie 2016 23:49 (EEST)

Buna Ziua![modificare sursă]

Salut Victor! In primul rand trebuie sa-mi cer scuze pentru spam dar trebuia sa incerc. In al doilea rand am sa trec direct la subiect si anume vreau sa-mi spui daca este vreo sansa ca wikipedia sa faca un backlinck catre acel site. Stiu ca nu e cel mai bun site de pe lume dar are doar 6 zile si lucrec 24 din 24 sa-l imbunatatesc. Personal pot contribui pentru wikipedia cu articole din domeniul medical. Daca suna a spaga, exact asta este! Pot ibunatati si site-ul ca sa se apropie cat mai mai mult de standardele wikipedia(recunos ca nu le-am citit si nici nu cred ca o sa le citesc)(doar daca imi spui ca este vreo sansa pentru un backlink) si iti pot da si articole din domeniul medical pe care sa le publici pe wiki.(nu-mi cere sa le public eu deoarece nu-mi doresc sa fac asta)(o fac doar daca asta e singura sansa pentru acel backlink). Articolele vor fi 100% originale. Articolele vor fi scrise de catre un medic specialist in anestezie si terapie intensiva. Articolele pot fi scrise din majoritatea domeniilor din medicina deoarece pe langa job-ul din spital, acest medic este si asistent in universitate. Acum trebuie sa-mi cer sscuze dar nu stiu sa ma semnez.(mi-ai trimis acum 3 zile un mesaj de spam). Am o presimtire ca te-am ofensat cu aceasta propunere(fiindca imi imaginez ca ai muncit mult sa ajungi administrator pe wikipedia), si vreau sa stii ca si eu m-as supara in locul tau dar te rog sa apreciezi ca macar acum incerc un spam autorizat.(glumesc, dar vorbind acum vorbind serios poate stii cat de greu este sa obtii putina autoritate in google, iar un backlink de pe wikipedia mi-ar fi de mare ajutor). Daca raspunzul tau e negativ promit ca imi stergsingur contul nu e nevoie sa-mi dai ban sau block sau ce se mai da cand un user gresete ceva. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SorinAndrei89 (discuție • contribuții).

Din câte știu eu, linkurile Wikipedia nu ajută la pagerank sau SEO, Google nu ține cont de ele, le consideră backlink-uri no-follow. Din acest punct de vedere orice încercare de spam este inutilă.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2016 13:08 (EEST)

Stiu despre asta dar speram sa fie vreo solutie cu dofolloe. oricum nu vreau sa stresez pe nimeni. daca se poate bine, daca nu asta est. datoria mea sa incerc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SorinAndrei89 (discuție • contribuții).

Mutat în ordine cronologică[modificare sursă]

Si mie mi-a fost sters un articol , defapt doua! Erau de tip biografie, de ce au fost sterse? Rusine sa va fie,noi vrem sa colaboram la Wikipedia, dar orice scriem este sters! Rusine! Adina Alexandra (discuție) 27 octombrie 2016 01:56 (EEST)

Opinie (tardivă ce-i drept, dar nu mai puțin importantă pentru cineva precum La Fontaine...)[modificare sursă]

Eu v-aș fi zis harkovist...--Accipiter Q. Gentilis(D) 27 octombrie 2016 21:39 (EEST) P.S. Rectific: harkivist ....

Sau harktivist? -- Victor Blacus (discuție) 27 octombrie 2016 21:46 (EEST)
Hașai ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 27 octombrie 2016 21:52 (EEST)

Sesizare[modificare sursă]

În legătură cu problema cauzată, inițial am făcut o greșeala la editarea paginii "Cluj-Napoca", iar mai apoi am remediat-o. Dvs. ați lăsat pe pagina mea avertismentul "Nu ștergeți", eu am luat la cunoștință acest lucru și am șters acest mesaj din acest motiv, de acolo a început ciclul de probleme, dvs. readăugând avertismentele și eu ștergându-le deoarece am luat la cunoștință avertismentul inițial. Nu am avut în nici un moment intenția de a cauza probleme, precum 'vandalismul'. Sper să putem rezolva acest incident. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Anandu Gherghel (discuție • contribuții).

Buna[modificare sursă]

Am mutat discutia despre linkurile sterse de la paginile pompa de caldura si Panou solar la pagina de discutii Cred ca se potrivesc mai bine acolo.Va multumesc celora care ati raspuns. Scopul de a informa utilizatorii a fost atins. Ramane la latitudinea administratorilor daca doresc sau nu sa foloseasca aceasta discutie la inbunatatirea paginilor wikipedia in lb romana. --Dan040 (discuție) 8 noiembrie 2016 11:28 (EET)

Mesaj[modificare sursă]

Va rog sa salvati urgent modificarile facute! Imi asum responsabilitatea! Cine sunteti dvs.ca sa-mi anulati modificarile facute pt.care raspund personal? Danstefan47 (discuție) 12 noiembrie 2016 00:25 (EET)

Ați distrus {{Infocaseta Actor}}. -- Victor Blacus (discuție) 12 noiembrie 2016 00:34 (EET)

Nu am distrus nimic, dimpotrivă, am corectat/actualizat; așa dorește soția mea, Ilinca Goia, care a făcut modificările - inclusiv cele de astăzi. Vă rog respectuos să procesați întocmai. Semnat : Ilinca Goia Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Danstefan47 (discuție • contribuții).

Ați făcut această modificare, cu acest rezultat. -- Victor Blacus (discuție) 12 noiembrie 2016 00:51 (EET)

AVERTISMENT Stimate (fara merit) dle Blancus, sau Batran, sau oricine ati fi. Sunt Ilinca Goia, actrita a TNB, si de curand mi-a fost supusa atentiei aceasta asa-zisa pagina Wikipedia care imi poartă numele si care chipurile ar trebui sa contina info despre mine. Nu vreun cv detaliat, nu stiu ce "caseta" sau alte aberari. Am încercat de 3 ori sa o modific/actualizez/corectez. Se pare că sunt sabotata. Daca e asa, va anunt pe aceasta cale ca NU AVETI NICIUN DREPT sa publicati tâmpenii despre mine. Aveti de ales si inca URGENT  : fie o lăsați ASA CUM AM CORECTAT-O EU, fie (mai bine, întrucât subscriu la opinia Dvs ca e "JALNICĂ") fie ȘTERGEȚI DEFINITIV ACEASTA PAGINA, fie veti suporta consecințele legale. Nu este posibil ca orice necunoscut sa poata crea pagina despre mine FĂRĂ ACORDUL MEU. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Danstefan47 (discuție • contribuții).

„Stimate (fara merit)” d.le Danstefan47,
În primul rând hotărâți-vă: sunteți Ilinca Goia sau soțul dânsei?
În al doilea rând, „oricine ati fi”, când intri într-o casă respecți regulile casei, în cazul de față politicile oficiale ale Wikipediei și îndrumările. Aveți tot dreptul să ștergeți informațiile nereferențiate din articolul Ilinca Goia (deși corect ar fi fost să deschideți o discuție în acest sens pe pagina Discuție:Ilinca Goia), dar distrugerea infocasetei (așa cum ați procedat la această modificare, cu rezultatul de aici este deja vandalism. Iar afirmația Nu mai distrugeți infocaseta, mai bine îmbunătățiți textul articolului, care arată jalnic, pe care v-am adresat-o pe pagina dvs. de discuții, îmi aparține mie, nu d.lui Victor Blacus, și îmi asum răspunderea pentru ea.
În al treilea rând, aveți dreptul să cereți ștergerea articolului Ilinca Goia dacă aveți motive bine întemeiate; pentru aceasta urmați procedura descrisă la Wikipedia:Ștergere, folosind formatul {{șterge|Pentru că...}}.
În ultimul rând, vă rog să renunțați la amenințările gen „veti suporta consecințele legale”. --Bătrânul (discuție) 13 noiembrie 2016 08:50 (EET)

Stimate dle.Victor Blacus, va rog sa lăsați modificările așa cum le-am făcut. Nu mai invocați " vandalism" . Este vorba despre ceea ce nu vreau sa apară pe pagina mea. Opriti-va din a bloca utilizatorul.Mulțumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Danstefan47 (discuție • contribuții).

Ștergerile selective pe care le operați, în formă continuată, sunt un act de vandalism. Subiectul este notabil, iar articolul trebuie să ofere un punct de vedere neutru. Ce (nu) vreți dumneavoastră „să apară” este irelevant. -- Victor Blacus (discuție) 15 noiembrie 2016 16:26 (EET)

va rog sa-mi lasati modificarile facute si sa nu mai blocati acest cont! Este numele meu, imaginea / pagina mea . Nu va mai amestecati unde nu va priveste. Nu aveti acest drept. Ce nu intelegeti??? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Danstefan47 (discuție • contribuții).

Secțiune fără titlu[modificare sursă]

Doream sa îmbunătățesc aceasta pagina Mont Blanc prin a declara ca Vârful Mont Blanc intra pe teritoriile acestor tari: Germania,Elveția,Liechtenstein,Italia,Franța Antonio Write (discuție) 12 noiembrie 2016 23:22 (EET) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Antonio Write (discuție • contribuții).

Mont Blanc se află la granița dintre Franța și Italia – și atât. Uitați-vă pe hartă. -- Victor Blacus (discuție) 12 noiembrie 2016 23:28 (EET)

Secțiune fără titlu (2)[modificare sursă]

Nu inteleg ce era neinregula cu autorul despre articolul lui Raul Daniel Stanulescu? ce era gresit? am si comentatat ca el (Dragos Stoica) a scris pagina despre Raul. mai exista vreo alta cale sa recreez pag. o zi buna va doresc.Emilian1999 (discuție) 13 noiembrie 2016 11:06 (EET)

Justificarea ștergerii a fost: „(G12: Încălcarea drepturilor de autor: http://jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/sunet-vioara-muzica-destin-572265.html”. -- Victor Blacus (discuție) 13 noiembrie 2016 11:18 (EET)

Deci nu este notabil? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Emilian1999 (discuție • contribuții).

Citiți încă o dată justificarea. Nu e vorba de notabilitate, ci de încălcarea drepturilor de autor. -- Victor Blacus (discuție) 13 noiembrie 2016 11:45 (EET)

cit grup wikipedia[modificare sursă]

Buna,

te rog sa ma ajuti cum sa public textul acesta. In special ma intereseaza cum fac legaturile -referinte- si legaturile externe. Ma intereseaza si cum creez acel cuprins. Ponturi pentru a nu-mi sterge pagina?

Este vorba despre acest text: Astept un raspuns cat mai curant posibil. Multumesc Mirabela. (discuție) 16 noiembrie 2016 21:53 (EET)

Acest text a fost șters în trei rânduri: în 20 februarie 2012 16:55, 25 aprilie 2012 10:21 și 15 noiembrie 2016 23:02 – cu justificările „reclamă sau autopromovare” și „fără explicația importanței subiectului” – și recreat insistent. Nu vă pot ajuta. Vă rog să nu mai inundați paginile de discuții cu acest subiect, cum ați procedat aici. -- Victor Blacus (discuție) 16 noiembrie 2016 22:23 (EET)

cit grup wikipedia[modificare sursă]

Buna Victor,

cu cele mai bune intentii consideram ca s-au incalcat regulile wikipedia atunci cand s-a sters asa direct pagina din subiect - de 3 ori. Subiectul este unul inovativ, de interes national in ceea ce priveste conceptul de IT refurbished. Compania a ajuns pe locul 1 judetean (si spun asta din surse externe) si e un exemplu de tink outside of the box. Nu e o autopromovare, toate fragmentele din text au sursa, iar subiectul consideram ca e intra-adevar de interes national - exemplu ca si pagina emag...

Prin urmare te rog odata ce recreez pagina, da-mi timp o saptamana sa pun la punct ultimele detalii pentru aceasta pagina. Sa nu stergi repede pe motive diverse si sa ne dai timp sa optimizam pagina astfel incat sa atinga cele mai bune standarde impuse de wikipedia.

Astept confirmarea pentru saptamana solicitata.

Multumesc Mirabela. (discuție) 23 noiembrie 2016 22:07 (EET) ```` Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mirabela (discuție • contribuții).

Obscenități[modificare sursă]

Dacă îți mai amintești modificări cu limbaj licențios care nu sunt cuprinse în filtru, lasă-le aici ca să le pot adăuga.— Ionutzmovie discută 22 noiembrie 2016 14:49 (EET)

Mesaj fără titlu[modificare sursă]

Format:Doresc să îmi ștergeți pagina proprie :Pseudopode(picioare false) Ivanescu2004 (discuție) 24 noiembrie 2016 16:28 (EET)

Vandalul pește[modificare sursă]

Filtrul nu i-a mai permis să facă conturi cu numele pește în el și a trecut la poisson...— Ionutzmovie discută 25 noiembrie 2016 22:25 (EET)

Am văzut, iar acum filtrezi și „poisson”. Carry on! -- Victor Blacus (discuție) 25 noiembrie 2016 22:27 (EET)
Vor urma probabil conturi cu numele fish, pesce, peixe etc.... :( --Bătrânul (discuție) 26 noiembrie 2016 07:50 (EET)
Ultimele cinci conturi [1] de la Qftțf inclusiv necreate automat au miros de pește.— Ionutzmovie discută 26 noiembrie 2016 14:00 (EET)
Da, am simțit și eu mirosul. -- Victor Blacus (discuție) 26 noiembrie 2016 14:03 (EET)
Să vedem dacă îl pot limita la un singur cont creat pe o anumită perioadă de timp.— Ionutzmovie discută 26 noiembrie 2016 14:15 (EET)
Da, Ionuț, la fel ca la Qftțf (+1), tot așa și la Rgțug (+2), Tivwi (+4) și Ujwxj (+5): algoritmul de derivare a numelor din Pește constă în înlocuirea literelor inițiale cu litere decalate pozițional (+n) în ordinea alfabetică. Un indiciu este coincidența ultimei litere cu cea de a doua („e”). După cum se știe, peștele e un bun rebusist. --Pafsanias (discuție) 26 noiembrie 2016 16:01 (EET)
Urmând învățăturile Sfintei Scripturi, ar trebui creată redirecționarea Codul lui Pește înspre Codul lui Cezar, dând Cezarului ce e al Cezarului și lui Pește ce e al lui Pește. Eu însă urmez învățăturile Sfintei Wikipedii și blochez conturile. -- Victor Blacus (discuție) 26 noiembrie 2016 17:24 (EET)
Ah am avut un false pozitive dimineață și i-am dat disable la filtrul cu conturile ca să cercetez care e problema. Cel puțin știu că-și face datoria pentru că a semnalat conturile în jurnal.— Ionutzmovie discută 26 noiembrie 2016 19:13 (EET)
Îl voi lăsa pornit o perioadă, oricum nu cred că are cineva nevoie cu adevărat de mai mult de un cont.— Ionutzmovie discută 26 noiembrie 2016 19:15 (EET)

Email OTRS[modificare sursă]

Am primit următorul mesaj la OTRS:

„Buna seara, imi cer scuze daca deranjez dar am o mica problema. Mi-am facut un cont pe Wikipedia cu un nume neadecvat care a generat spam si a fost blocat de Victor Blacus. Nu vreau altceva decat sa-mi sterg contul existent si sa-mi fac altul nou dar nu pot face nimic din cauza blocarii. Va rog sa ma ajutati sa-mi sterg contul, multumesc anticipat!”

Este vorba despre Utilizator:Preparatedevis.ro. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră, în rezolvarea acestei probleme. Din punctul meu de vedere utilizatorul merită o a doua șansă, dar am nevoie de opinia dumneavoastră înainte de a-i răspunde și aș dori să știu dacă sunteți de acord să-i deblocăm IP-ul?--Silenzio (discuție) 27 noiembrie 2016 00:30 (EET)

Blocarea adresei IP urma să expire la 27 noiembrie 2016 22:11. Am deblocat. -- Victor Blacus (discuție) 27 noiembrie 2016 10:49 (EET)
Bună seara, utilizatorul a revenit astăzi sugerând că IP-ul nu a fost deblocat.
În altă ordine de idei, cum pot verifica chestiunea asta? Este o chestiune tehnică pe care nu o cunosc. De asemenea nu știu cum se poate bloca contul, dar fără blocarea IP-ului. Aș aprecia dacă m-ați lumina. Dacă mă uit la setările bocării este bifat Nu permite utilizatorului să creeze alte conturi și blocarea IP-ului. Mulțumesc, --Silenzio (discuție) 28 noiembrie 2016 23:48 (EET)
Deblocarea: 27 noiembrie 2016 10:49. Control: nu mai apare în Lista de adrese IP și conturi blocate. Pentru blocarea contului fără blocarea automată a adresei IP: în formularul de blocare se deactivează căsuța Blocare automată a adresei IP folosită de acest utilizator (activată ca default). -- Victor Blacus (discuție) 29 noiembrie 2016 00:41 (EET)
Controlez încă o dată și constat că adresa IP respectivă este blocată până la 29 noiembrie 2016 12:24. Nu înțeleg. Deblocați dumneavoastră, poate reușiți (eu nu am blocat nimic la 28 noiembrie 2016 12:24, așa cum apare acolo). -- Victor Blacus (discuție) 29 noiembrie 2016 01:04 (EET)

Secțiune fără titlu (3)[modificare sursă]

Buna seara! Am initiat pagina despre lucrarile comunale pentru ca nu am gasit nimic care sa explice acest lucru, si atat eu, cat si multi dintre colaboratorii mei, operam cu aceasta notiune. Nicio intentie de vandalism. Este ceva ce pot / trebuie sa fac pentru ca definitia, si am in plan sa mai adaug detalii, sa apara si la voi? Am mai introdus concepte in limba romana, si m-ar bucra sa am un limbaj comun cu colaboratorii sau chiar si cu angajatii mei. Voi sunteti un vector important de educare. Deci, ce am gresit? Ce trebuie sa fac? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Paulgaborro (discuție • contribuții).

Înainte de a începe să tastați un text, trebuie să vă familiarizați cu materialul recomandat în mesajul de bun venit de pe pagina dumneavoastră de discuții. Textul șters de mine astăzi era un amestec bizar: o listă de lucrări, ilustrată cu niște logouri de firme, cu o legătură spam și cu referințe la George Coșbuc (?!) pe Wikisursă și Commons. -- Victor Blacus (discuție) 29 noiembrie 2016 19:23 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Iulian Grigoriu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Iulian Grigoriu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Iulian Grigoriu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 14:08 (EET)

Eu nu am creat articolul, ci i-am atașat eticheta {{șr}}, care a fost ulterior îndepărtată cu justificarea „nu e de sters rapid”. Nu înțeleg de ce nu apare în istoric cel care l-a creat (probabil anonimul care a făcut primele editări). Conflict de editare? -- Victor Blacus (discuție) 1 decembrie 2016 14:42 (EET)
Pentru că s-a dat curs, inițial, cererii dumneavoastră de ștergere rapidă, iar apoi pagina a fost restaurată doar în versiunea cea mai recentă (a dumneavoastră). Creatorul articolului este, într-adevăr, anonimul. Vedeți jurnalele paginii. --Pafsanias (discuție) 1 decembrie 2016 14:59 (EET)