Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016

Hmm[modificare sursă]

Salut, ce o fi vrând să însemne asta? Eu nu-mi dau seama. --Mihai (discuție) 8 iulie 2016 00:16 (EEST)

? -- Victor Blacus (discuție) 8 iulie 2016 12:45 (EEST)
Înseamnă că, dacă ne deranjează faptul că hărțile adăugate în articolele despre iliri conțin denumiri în limba engleză, putem să le traducem în română și vor fi încorporate în imagini. --Pafsanias (discuție) 8 iulie 2016 12:56 (EEST)

Dan zamfirache[modificare sursă]

Ma deranjeaza ca-mi stergeti mereu contributia la Calimanesti Valcea! Vedeti:

http://www.ro.biography.name/scriitori/8-romania/591-dan-zamfirache-1954 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Pharesdan (discuție • contribuții).

Articolul Dan Zamfirache a fost șters în urma unei discuții în comunitate, din care a reieșit că subiectul este lipsit de notabilitate. Insistența dumneavoastră, care l-ați recreat în repetate rânduri și ați introdus informația în articolul Călimănești – deși vă aflați în conflict de interese – este nepotrivită. -- Victor Blacus (discuție) 11 iulie 2016 10:55 (EEST)

de ce Spam?[modificare sursă]

mesaj adus de la Discuție Utilizator:Victor Blacus/Arhiva 09

Articolul creat de mine a avut un conținut enciclopedic. De ce l-ati sters? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Stirilezilei (discuție • contribuții). 11 iulie 2016

Stergere sectiune controverse:[modificare sursă]

Buna ziua, In urma vizitei unui utilizator al Wikipedia am primit pe pagina personala oficiala o notificare cum ca pagina dumneavoastra contine un articol cu informatii defaimatoare(acuzatii vechi si neprobate) despre domnul Academician Ioanel Sinescu. Am incercat sa editam zona solicitand stergerea acestora insa aceasta ne-ati refuzat-o de 2 ori.

Ne puteti ajuta cu un raspuns va rog frumos si eventual cu o metoda de lucru pentru a sterge sectiunea? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ioanel Sinescu (discuție • contribuții).

Răspuns. -- Victor Blacus (discuție) 17 iulie 2016 13:24 (EEST)

Iancu Flondor[modificare sursă]

Stimate Dle. Victor Blacus. Știu că aveți multă treabă. Totuși o întrebare: Ce rost au infocasetele lui IonutzmovieBot (nu numai la Iancu)?

1. Ele sunt cu toate incomplete, parțial false, parțial fără imagine. Conținutul lor se poate citi mai exact în articol imediat după titlu în prefață.

2. Dacă o casetă arată o imagine, aceasta generează mereu o dublare care nu este ștearsă. (Eu am îndepărtat-o la Iancu.)

3. În plus, casetele deranjează de obicei și aspectul articolelor.

Există casete bune (de exemplu la Ioan Boeriu). Astfel de calitate: da! Vă rog, lămuriți-mă. Cu bine. --Sacha47 (discuție) 20 iulie 2016 10:27 (EET)

Infocasetele care își iau automat datele de la Wikidata sunt de dată recentă. Utilizarea lor în articole nu poate fi evitată, chiar dacă anumite aspecte (cum ar fi estetica) nu ne plac. Pentru explicații mai detaliate adresați-vă lui Andrei Stroe, care acum vreo două ore a reintrodus la Tudor de Flondor caseta îndepărtată de dumneavoastră. -- Victor Blacus (discuție) 20 iulie 2016 13:22 (EEST)
1. Ca și textul articolelor, soluția pentru problema aceasta este completarea, nu înlăturarea lor. Datele nu vor ajunge niciodată să fie afișate dacă noi așteptăm să fie complete 100% înainte de a le afișa. La fel și articolele: câte sunt complete?
2. Nu generează o dublare decât dacă imaginea există deja în articol. Soluția e înlăturarea imaginii, deoarece infocaseta dă date mai complete decât doar imaginea.
3. E o opinie care vă aparține, infocasetele sunt utile pentru că sistematizează informații pentru cititor, și sunt utilizate pe scară largă în multe articole din cele mai diverse categorii. —Andreidiscuţie 20 iulie 2016 13:49 (EEST)
Am înlăturat imaginile care se găseau de două ori în articole. Pentru articolele despre personalități străine, Wikidata oferă o mulțime de informații, cu referințe, (ex. George Boole), multe dintre Infocasete fiind alipite cioturilor, cioturi care au infomații mai puține decât cele oferite de infocasetă. Articolele despre români nu prea își au ce lua de acolo, însă lucrez la asta, adăugând date în masă la Wikidata prin unelte precum aceasta. Nu se poate face totul peste noapte, chiar dacă am încercat asta neîntrerupt timp de 14 ore. Sunt prea multe de acoperit într-un timp scurt.— Ionutzmovie discută 20 iulie 2016 13:57 (EEST)