Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015

Îmi dați voie să pun întrebări referitoare la regulamentul Wikipedia?[modificare | modificare sursă]

Sau o să mă blocați dacă mai fac asta? Recent am lansat o întrebare simplă la Discuție Wikipedia:Vandalism#Tonul ne-enciclopedic este vandalism?.

Aș vrea să mai întreb, tot acolo, dacă adăugarea de legături externe cu articole de ziar poate constitui un act de vandalism, și dacă da, atunci în ce cazuri.

Recenta dispută m-a lăsat cu niște nedumeriri referitoare la regulamentul Wikipedia și aș vrea să înțeleg mai bine acest regulament.

La Cafenea ați anulat o editare în care am atras atenția că discuția este despre o întrebare elementară și că nu are sens încheierea discuției fără a produce un răspuns. De aici deduc faptul că nu îmi dați voie să pun o întrebare.

În plus, ați arătat fără echivoc faptul că mă considerați un troll, așa că mă aștept să mă blocați în orice moment, și pe un termen cât mai lung.

De asta întreb, pot să adresez o întrebare referitoare la regulament sau veți considera încă odată în plus că sunt troll și mă veți bloca pentru asta? —  Ark25  (discuție) 2 iulie 2015 02:24 (EEST)

Nedumerire Politici Wikipedia[modificare | modificare sursă]

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de CristianIulianCalin (discuție • contribuții).

Nu am pretins ca urc un CV online[modificare | modificare sursă]

Am si eu hosting si pot urca acolo ceea ce doresc, stai linistit ca nu abuzez de cei 10kb de pe rak-ul Wikipedia. Doream doar sa creez o pagina pentru Directoarea Executiva DGASPC Sector 6. Daca consideri ca nu este o persoana atat de importanta, atunci de ce nume precum Vladimir_Vîzdoagă sunt prezenti pe Wikipedia, unde nu sunt prezentate nici macar informatii gen "CV" cum spui tu.

Astept niste lamuriri despre articolul sters si o atitutine mai putin aroganta, ca nu se cuvinte pentru un moderator Wikipedia.

Seara faina! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de CristianIulianCalin (discuție • contribuții).

Un subiect își găsește un loc pe Wikipedia numai dacă este notabil, iar notabilitatea trebuie să fie verificabilă prin citarea unor referințe la surse de încredere. Lucrările și site-urile proprii nu sunt surse de încredere. Subiectul dumneavoastră nu satisface aceste criterii.
Exemplul citat de dumneavoastră, care nu îmi era cunoscut până acum, nu pare nici el notabil. Îl puteți propune pentru ștergere, folosind formatul {{șterge}}. Faptul că există cazuri care au reușit să se strecoare prin filtrul de notabilitate nu înseamnă că trebuie să tolerăm și altele noi, ci din contra.
Chestia cu atitudinea arogantă nu merită un comentariu. -- Victor Blacus (discuție) 2 iulie 2015 22:01 (EEST)