Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016

Invitație în Clubul „10 Ani”[modificare sursă]

Wikipedia:Clubul „10 Ani”

Bună ziua,

Vă invit să faceți parte din Clubul „10 Ani”, un grup informal de utilizatori care activează la Wikipedia de 10 ani sau mai mult.

Cu stimă, Turbojet 7 octombrie 2016 13:18 (EEST)

De ce sters?[modificare sursă]

De ce mi-a fost sters articolul ? Ignat Catalin Honorius a fost unul dintre cei mai de seama moinesteni, ar trebui mai multa lume sa stie despre el, daca dumneavoastra nu ati citit despre el nu inseamna ca este o gluma . Rusine ! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.81.185.115 (discuție • contribuții).

Buna seara[modificare sursă]

Numele meu este Serban Daniel am creat aceasta pagina pentru a pune informatii care sa ajute la si mai buna dezvoltare wikipedia. Daca Dvs ati sesizat ca nu am urmat pasii corespunzatori sau am gresit cu ceva va rog sa ma indrumati sa ma indrept fara ami sterge pagina. Va multumesc si va stau la dispozitie cu orice informatie sau act necesar de care aveti nevoie sa demonstrez ca tot ce voi posta este real si atestat cu documente oficiale. Va multumesc si o seara frumoasa Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Grandokul (discuție • contribuții).

Răspuns. -- Victor Blacus (discuție) 10 octombrie 2016 20:16 (EEST)

Dante Parini[modificare sursă]

Dante Parini este un sculptor notabil. --Silenzio (discuție) 16 octombrie 2016 23:24 (EEST)

Da, dar lipsește documentarea notabilității, care trebuie să se găsească într-un articol la rowiki. Un ciot ar fi suficient, deocamdată. -- Victor Blacus (discuție) 16 octombrie 2016 23:29 (EEST)
A revenit cu alți sculptori fără articol în listă. Îl voi îndemna să scrie niște articole. --Silenzio (discuție) 17 octombrie 2016 00:20 (EEST)
Deja ați făcut-o. --Silenzio (discuție) 17 octombrie 2016 00:22 (EEST)

Sunt de acord că nu este nimic constructiv.[modificare sursă]

Voi întreprinde ceva Tudor golubenco (discuție) 16 octombrie 2016 23:49 (EEST)

Buna Ziua![modificare sursă]

Salut Victor! In primul rand trebuie sa-mi cer scuze pentru spam dar trebuia sa incerc. In al doilea rand am sa trec direct la subiect si anume vreau sa-mi spui daca este vreo sansa ca wikipedia sa faca un backlinck catre acel site. Stiu ca nu e cel mai bun site de pe lume dar are doar 6 zile si lucrec 24 din 24 sa-l imbunatatesc. Personal pot contribui pentru wikipedia cu articole din domeniul medical. Daca suna a spaga, exact asta este! Pot ibunatati si site-ul ca sa se apropie cat mai mai mult de standardele wikipedia(recunos ca nu le-am citit si nici nu cred ca o sa le citesc)(doar daca imi spui ca este vreo sansa pentru un backlink) si iti pot da si articole din domeniul medical pe care sa le publici pe wiki.(nu-mi cere sa le public eu deoarece nu-mi doresc sa fac asta)(o fac doar daca asta e singura sansa pentru acel backlink). Articolele vor fi 100% originale. Articolele vor fi scrise de catre un medic specialist in anestezie si terapie intensiva. Articolele pot fi scrise din majoritatea domeniilor din medicina deoarece pe langa job-ul din spital, acest medic este si asistent in universitate. Acum trebuie sa-mi cer sscuze dar nu stiu sa ma semnez.(mi-ai trimis acum 3 zile un mesaj de spam). Am o presimtire ca te-am ofensat cu aceasta propunere(fiindca imi imaginez ca ai muncit mult sa ajungi administrator pe wikipedia), si vreau sa stii ca si eu m-as supara in locul tau dar te rog sa apreciezi ca macar acum incerc un spam autorizat.(glumesc, dar vorbind acum vorbind serios poate stii cat de greu este sa obtii putina autoritate in google, iar un backlink de pe wikipedia mi-ar fi de mare ajutor). Daca raspunzul tau e negativ promit ca imi stergsingur contul nu e nevoie sa-mi dai ban sau block sau ce se mai da cand un user gresete ceva. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SorinAndrei89 (discuție • contribuții).

Din câte știu eu, linkurile Wikipedia nu ajută la pagerank sau SEO, Google nu ține cont de ele, le consideră backlink-uri no-follow. Din acest punct de vedere orice încercare de spam este inutilă.— Ionutzmovie discută 17 octombrie 2016 13:08 (EEST)

Stiu despre asta dar speram sa fie vreo solutie cu dofolloe. oricum nu vreau sa stresez pe nimeni. daca se poate bine, daca nu asta est. datoria mea sa incerc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SorinAndrei89 (discuție • contribuții).