Discuție Utilizator:Victor Blacus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Arhivă

2006–2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015

Îmi dați voie să pun întrebări referitoare la regulamentul Wikipedia?[modificare | modificare sursă]

Sau o să mă blocați dacă mai fac asta? Recent am lansat o întrebare simplă la Discuție Wikipedia:Vandalism#Tonul ne-enciclopedic este vandalism?.

Aș vrea să mai întreb, tot acolo, dacă adăugarea de legături externe cu articole de ziar poate constitui un act de vandalism, și dacă da, atunci în ce cazuri.

Recenta dispută m-a lăsat cu niște nedumeriri referitoare la regulamentul Wikipedia și aș vrea să înțeleg mai bine acest regulament.

La Cafenea ați anulat o editare în care am atras atenția că discuția este despre o întrebare elementară și că nu are sens încheierea discuției fără a produce un răspuns. De aici deduc faptul că nu îmi dați voie să pun o întrebare.

În plus, ați arătat fără echivoc faptul că mă considerați un troll, așa că mă aștept să mă blocați în orice moment, și pe un termen cât mai lung.

De asta întreb, pot să adresez o întrebare referitoare la regulament sau veți considera încă odată în plus că sunt troll și mă veți bloca pentru asta? —  Ark25  (discuție) 2 iulie 2015 02:24 (EEST)

Nedumerire Politici Wikipedia[modificare | modificare sursă]

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de CristianIulianCalin (discuție • contribuții).

Nu am pretins ca urc un CV online[modificare | modificare sursă]

Am si eu hosting si pot urca acolo ceea ce doresc, stai linistit ca nu abuzez de cei 10kb de pe rak-ul Wikipedia. Doream doar sa creez o pagina pentru Directoarea Executiva DGASPC Sector 6. Daca consideri ca nu este o persoana atat de importanta, atunci de ce nume precum Vladimir_Vîzdoagă sunt prezenti pe Wikipedia, unde nu sunt prezentate nici macar informatii gen "CV" cum spui tu.

Astept niste lamuriri despre articolul sters si o atitutine mai putin aroganta, ca nu se cuvinte pentru un moderator Wikipedia.

Seara faina! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de CristianIulianCalin (discuție • contribuții).

Un subiect își găsește un loc pe Wikipedia numai dacă este notabil, iar notabilitatea trebuie să fie verificabilă prin citarea unor referințe la surse de încredere. Lucrările și site-urile proprii nu sunt surse de încredere. Subiectul dumneavoastră nu satisface aceste criterii.
Exemplul citat de dumneavoastră, care nu îmi era cunoscut până acum, nu pare nici el notabil. Îl puteți propune pentru ștergere, folosind formatul {{șterge}}. Faptul că există cazuri care au reușit să se strecoare prin filtrul de notabilitate nu înseamnă că trebuie să tolerăm și altele noi, ci din contra.
Chestia cu atitudinea arogantă nu merită un comentariu. -- Victor Blacus (discuție) 2 iulie 2015 22:01 (EEST)

Informatia recent adaugata care nu a trecut verificarea[modificare | modificare sursă]

Salut. E posibil de aflat care este totusi motivum din ce cauza a fost sters articolul? Este indicat doar faptul ca e o firma. Este o firma inregistrata oficial in Republica Moldova si activeaza din 2006. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Will1972 (discuție • contribuții).

Conform intrării din jurnalul ștergerilor, motivul este Fără explicație a importanței subiectului. —Andreidiscuţie 13 iulie 2015 14:45 (EEST)
Lipsesc referințe la surse de încredere care să dovedească notabilitatea. Cele opt legături externe spun doar că firma va produce (la timpul viitor) antibiotice în Republica Moldova și că a facut o donație către Institutul Oncologic. -- Victor Blacus (discuție) 13 iulie 2015 17:40 (EEST)

Mesaj nesemnat[modificare | modificare sursă]

https://ro.wikipedia.org/wiki/Mircea_B%C4%83sescu aici nu este atac la persoana? daca spui adevarul, ti se sterge articolul? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.120.165.224 (discuție • contribuții).

Wikipedia este o enciclopedie, nu o tribună. Articolele nu prezintă „adevărul” (care înseamnă pentru fiecare altceva); ele relatează ce spun sursele de încredere. Textul dumneavoastră (care nu era un articol, ci o singură frază) nu cita nicio sursă și era un simplu denunț. Contraexemplul pe care îl dați are referințe și este un articol enciclopedic. -- Victor Blacus (discuție) 14 iulie 2015 18:37 (EEST)

Kristijh[modificare | modificare sursă]

Aceasta pagina http://www.realitatea.net/doliul-in-alianta-liberalilor-si-democratilor-deputatul-octavian-bot-a-murit_1746155.html de pe realitatea a existat si scria ca a murit dar vad ca acum nu mai exista. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Kristijh (discuție • contribuții).

Da, „știrea” era doar un zvon, fals. Uitați-vă pe hotnews.ro sau evz.ro. -- Victor Blacus (discuție) 15 iulie 2015 23:15 (EEST)

Nicu Tomoniu[modificare | modificare sursă]

V-am spus părerea pe pagina mea de discuții dle Victor, am niște musafiri, mai "vorbim", să vedem dacă mai are rost să refac și alte pagini!--Tomoniu (discuție) 23 iulie 2015 11:52 (EEST)

Despre articolul Mircea Andriesanu[modificare | modificare sursă]

Stimate Domnule Victor Blacus, Am luat in considerare sfatul si indemnul Dvs. Am reusit insfarsit sa redactez Biografia Mircea Andriesanu. Mi-a luat mai mult timp pentru a cauta si gasi toate referintele. Doresc ca textul sa fie verificat de Dvs. si de intruneste exigentele Wikipediei si sa fie asezat apoi in paginile Enciclopediei. Va rog, ajutati-ma. Sunt novice in aceasta privinta. Va trimit textul prin e-mail, de indata ce-mi confirmati ca acceptati cerinta. As vrea sa mai stiu ceva. Odata publicat in limba romana, articolul este tradus automat in limbile straine ? Multumindu-va anticipat, va rog sa primiti salutarile mele cordiale. Cerima Senindaura --Cerima Senindaura (discuție) 24 iulie 2015 21:41 (EEST)

Răspuns -- Victor Blacus (discuție) 24 iulie 2015 23:38 (EEST)

La satanism[modificare | modificare sursă]

Am modificat articolul deoarece este o babilonie foarte mare din cauza lipsei de dezinformare. Ca si ocultist mi se pare neadegvat asemenea porcarii. Iar dumneata in loc sa iei o carte sa citesti inaintea stergerii unei reeditari, voi faceti total invers. Nimic nu exista in acest univers decat atomi, si spatiul gol, restul sunt doar opinii...dar te-ai gandit ca poate altii sunt dezinformati? si recurg la Wiki, in cautarea unor informatii cat de cat plauzibile. Daca pe net sunt dezinformari in legatura cu aceste subiecte, s-ar putea ca lumea sa traga concluzii gresite. Cartile de specialitate in domeniu costand foarte mult [[1]], nu au multi posibilitatea sa invete, iar singura solutie ramne internetul. M-ai etichetat drept vandal, pe baza cariu fapt? - pe baza faptului ca dumneata esti dezinformat? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mephiles 2.0 (discuție • contribuții).

Ce numiți dumneavoastră „porcării” sunt referințe la surse de încredere, pe care le-ați șters. În locul lor ați introdus legături externe către site-uri sataniste, care nu sunt surse de încredere, fiindcă nu prezintă un punct de vedere neutru. -- Victor Blacus (discuție) 31 iulie 2015 00:29 (EEST)
Poftim !? Eu nu am introdus nici un link catre alte site-uri. Doi la mana, daca fac eu un site si scriu acolo nebunii, si mai faca inca o mie de site-uri si public cateva carti etc. este cumva o sursa de incredere ? - Eu banuiesc ca nu. La urma urmei, fiecare om scrie despre ce il doare din opiniile lor. Daca te duci frumos la varianta in engleza al acelui Wiki, vei vedea cu totul si cu totul altceva, la capitoul satanism. Si culmea este exact ce am lasat si eu plus o scurta istorie: satanism teistic si satanism ateistic. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mephiles 2.0 (discuție • contribuții).
La Wikipedia, care e o enciclopedie și nu un blog sau un serviciu de găzduire web gratuit, nu „fiecare om scrie despre ce il doare din opiniile lor”. Materialul inclus în articole trebuie să îndeplinească criteriile specificate în politicile și îndrumările proiectului. -- Victor Blacus (discuție) 31 iulie 2015 01:09 (EEST)
Mai citeste odata... sa vezi ca nu m-am referit la ceea ce ai spus tu mai spus, ca daca ma pun sa scriu un Wiki despre web ing eneral, mai mult ca sigur ca mi-l vei sterge din cauza...surselor, si daca ma pun sa dau linkurile...oups...sunt .onion, sau i2p, si iar incep problemele Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mephiles 2.0 (discuție • contribuții).