Wikipedia:Cutia cu nisip

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Bun venit la Wikipedia!
Contact
Ambasadă (Embassy)
Cafenea
Oracol
Carte de oaspeți
Groapa cu nisip
Întrebări frecvente
Reclamații
Contact
Începuturile
Manual de stil
Politicile noastre
Totul despre Wikipedia
Wikipediști
Ce este Wikipedia?
Ce nu este Wikipedia?
PDVN
Administratori
Administratori
Birocrați
Afișierul administratorilor
Candidați
Conținut de calitate
Articole de calitate
Propuneri
Imagini de calitate
Propuneri
Legături utile
Ajutor
Pagini de șters
Formate
Imagini
Portaluri
Proiecte
Sondaje

Această pagină este destinată testelor. Puteți de exemplu să faceți experimente de redactare a codului-sursă, descris la Wikipedia:Cum modific o pagină. (Vă rugăm totuși să vă abțineți de la a scrie aici obscenități, mesaje rasiste, jignitoare ș.a.m.d.)

Datorită naturii inerent experimentale a acestei pagini, conținutul ei este șters periodic. Prin urmare, vă rugăm să nu scrieți aici texte importante, mesaje, întrebări ș.a.m.d, deoarece vor fi considerate experimente și vor fi șterse. Pentru astfel de mesaje, vă rugăm să consultați lista din dreapta.

Utilizatorii înregistrați pot avea o „groapă cu nisip” personală, ca o subpagină a propriei pagini de utilizator. De exemplu utilizatorul „Ixulescu” poate să-și creeze pagina [[Utilizator:Ixulescu/Teste]].Biografie Radu Vasile Chialda - profesor, scriitor experimental, artist plastic liber profesionist și grafician - (n. 8 martie 1983, Avrig, Sibiu) a copilărit în localitatea natală până la finalizarea studiilor liceale la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig, secția filologie, după care în 2002 alege să studieze filosofia la Iași la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul Facultății de Filosofie, pe care o finalizează cu teza „Dialectica Barbarie - Civilizație” în 2006, sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Nicolae Râmbu. În 2006 devine profesor de discipline socio-umane la Grup Școlar Industrial Construcții Mașini, Mirșa, unde devine coordonatorul comisiei de proiecte extrașcolare și împreuna cu un grup de profesori tineri și entuziaști elaborează, coordonează și pregătește mai multe proiecte finanțate de ISJ Sibiu și METS pentru elevii acestei școli, iar din 2007 primește și orele de Educație Plastică. După finalizarea cursurilor masterala în 2008, cu disertația „Barbarismele în arta contemporană” obține titlul de Master în „Filosofia Artei și Managementul Cultural”, la UAIC Iași, în cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, este admis la școala doctorală a aceleiași facultăți, și sub coordonarea aceluiași Prof. Univ. Dr. Nicolae Râmbu Obține titlul de Doctor în Filosofia Culturii, Istoriei și Axiologie în 2011 cu teza „Barbaria - Mutații Axiologice Contemporane”. Între 2008 și 2011 susține și pregătește o serie de seminarii în Filosofia Culturii și Axiologie, participă la câteva conferințe și sesiuni de comunicări naționale și internaționale, scrie și publică multiple articole și eseuri de filosofia culturii și critică literară atât în țară cât și în reviste internaționale. În 2009 inițiază un salon literar în cadrul Festivalului Toamnă Barocă la Avrig, în 2012 deschide prima librărie independentă (denumită după marele cărturar Gheorghe Lazăr) de după 1989 la Avrig și devine partener principal și co-organizator alături de Asociația „Universul Prieteniei” Iași, al „Taberei de Creație Literar Artistică” la Avrig. Tot în același an începe o colaborare mai puțin fructuoasă cu universitatea constănțeană „Andrei Șaguna”, iar în 2014 se stabilește temporar în Birmingham, United Kingdom.