Discuție Utilizator:Cezarika1/Arhiva 8

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Cuprins

De ce sunt toate arhivate?[modificare sursă]

Am ceva de comunicat și nu știu cum să procedez deoarece toate discuțiile sunt arhivate. Cu drag, Alexandru Anastasiu. Doamne ajută!

Aveți în partea stângă jos "Trimite e-mail". --Cezarika1 21 februarie 2011 20:03 (EET)

Eu nu am un așa buton, am doar așa:

Ce trimite aici

Modificări corelate

Contribuțiile utilizatorului

Jurnale

Trimite fișier

Pagini speciale

Versiune de tipărit

Navigare în istoric. Pe care să apăs? Alexandru Anastasiu (discuție) 21 februarie 2011 20:09 (EET) Doamne ajută!

 • Pe pagina aceasta este Trimite e-mail. --Cezarika1 21 februarie 2011 20:22 (EET)
Probabil dv. nu v-ați setat la Preferințe nicio adresă de e-mail, de aceea nu puteți trimite e-mailuri. --Cezarika1 21 februarie 2011 20:46 (EET)

mulțumesc, am rezolvat Alexandru Anastasiu (discuție) 21 februarie 2011 21:15 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 23 februarie 2011 20:36 (EET)

Materiale[modificare sursă]

Ai dreptate. Nici chiar la județul Cluj (interbelic) nu am scanat chiar toate paginile. Încet-încet am de gând să le introduc pe cele lipsă. Cum m-ai rugat, prioritare sunt Storojinețul și Rădăuții. În altă ordine de idei, vezi că la Lista catedralelor din România cineva susține că Bucovina nu există (ultima modificare). --Mihai Andrei (discuție) 25 februarie 2011 18:19 (EET)

Re:Cutii[modificare sursă]

Citește informațiile de la Wikipedia:Cafenea#Fi.C8.99ier:USA_location_map.svg--Strainu (دسستي‎)  27 februarie 2011 15:17 (EET)

Rezolvat. Scuze, citisem "trecerea la noua versiune" în loc de "trecerea la noile diacritice"--Strainu (دسستي‎)  27 februarie 2011 15:33 (EET)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 28 februarie 2011 16:18 (EET)

Preoții comunei Racovița[modificare sursă]

Salut! Articolul Preoții comunei Racovița este nominalizat la AB (a fost mutat de la LC) și te rog să-ți exprimi opinia pro sau contra promovării pe pagina de discuție.— Ionutzmovie discută 13 martie 2011 21:09 (EET)

Moldova si "Bucovina"[modificare sursă]

Salut, am vazut ca ai facut o sectiune separata in Lista catedralelor, cu o provincie numita "Bucovina". Eu explicasem ca provincia istorica Moldova INCLUDE Bucovina, si e un nonsens sa pui separat "Bucovina". Explicatia ta spune ca "Bucovina exista in aceeasi masura in care exista Oltenia sau Crisana". Nimic mai fals, acelea sunt provincii etno-istorice la fel ca si Moldova, in timp ce Bucovina este pur si simplu doar un fost ducat al Austro-Ungariei, si nu o provincie traditionala romaneasca. Bucovina este nucleul Moldovei, nu o poti separa de Moldova, doar pt ca a aparut datorita unui accident istoric. Toate celelalte provincii traditionale romanesti au individualitatile lor socio-etnografice si lingvistice bine definite de secole. Provinciile romanesti sunt deci doar 7 la numar, nu mai multe: Transilvania, Maramures, Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova. Cu alte cuvinte, Moldova FARA Bucovina nu are logica si sens, nu mai e Moldova. Prin aceasta "Bucovina" trece raul Moldova, cum poti numi restul ramas din Moldova daca nu mai cuprinde raul de la care si-a luat numele ? Tu ai scos de sub "Moldova" orase ca Suceava, care-i centrul spiritual si istoric al Moldovei ! Cum adica, Suceava nu e in Moldova ? E un nonsens felul cum arata acum lista, cu acea pseudo-provincie "Bucovina" --Madalinfocsa (discuție) 20 martie 2011 23:51 (EET)

Hehehe, deci ai ajuns si tu la concluzia mea, pe care am tot sustinut-o, ca tabelul respectiv e mai mare pacatul sa fie sectionat, cate un tabel la fecare provincie cum e acum, si mult mai frumos si corect ar da un singur tabel pentru toata tara, astfel incat criteriile de sortare din capetele tabelului sa poata functiona pt. toata tara (de ex. sa poti sorta dupa numele orasului la nivelul intregii tari, ca sa le poti gasi imediat, nu sa stai sa te gandesti mai intai in ce provincie e orasul pe care-l cauti, ca sa te duci acolo si abia apoi in acel tabel sa sortezi). Dar uite ca atunci cand am cerut unificarea tabelului nu am fost lasat, adu-ti aminte cu cata inversunare am fost combatut. Acuma, cel mai bine ar fi sa pui ce mi-ai scris mie si in pagina de discutii a articolului, si sa incercam prin dezbatere unificareea tabelului prin scoaterea provinciilor. Dar pana atunci, cand facem asta, te-as ruga, daca m-ai inteles cu rationamentul cu Bucovina, sa bagi la loc tabelul de la "Bucovina" in tabelul de la provincia Moldova. Arata ca naiba asa, cu Mitropolia Moldovei pomenita mereu in tabelul "provinciei" Bucovina, despre care dupa 1918 ar trebui sa se vorbeasca numai la trecut. Cat despre provincii, om vedea cum om face, totusi macar cele 7 sunt provincii de secole, au individualitati socio-culturale fiecare, exista graiul oltenesc, graiul ardelenesc, cel maramuresean, etc. Dar nu se pot pune pe aceeasi treapta cu ele pseudo-provincii precum Bucovina sau Basarabia, care au aparut doar in ultimele 2 veacuri ca niste accidente istorice. Provincia este Moldova intreaga, care le include --Madalinfocsa (discuție) 21 martie 2011 19:55 (EET)


Ok, o sa fac cand am timp. Sa vedem daca nu apar iar discutii... Pe actuale/foste unificarea e deja facuta, adica diferentierea se face daor prin faptul ca cele actuale sunt pe fond colorat. Chiar ar trebui cumva si o optiune sa le poti sorta dupa acel fond, adica daca vrei, sa le pui primele pe cele aflate pe fond colorat. Cum crezi ca s-ar putea face asta ? --Madalinfocsa (discuție) 21 martie 2011 21:48 (EET)

Merci de atentionare cu Iasi ! Dilema ca a fost sau nu catedrala inainte de 1769 se rezolva simplu: vechea biserica oricum nu mai exista, fiind demolata de Lecomte la 1890. Am scos-o asadar. Despre impartirea pe culte ca la rusi, ea exista dupa cum vezi, poti sorta tabelul si dupa criteriul asta --Madalinfocsa (discuție) 22 martie 2011 00:24 (EET)

Armenian Inscription[modificare sursă]

Hi, in case you are the person, who asked me to translate the Armenian inscription on the gravestone, the insciption is not readable completely. Besides I do not know old Armenian. I rotated the image, but not all the letters are readable. Sorry, that I may not be helpful, --Zara-arush (discuție) 24 martie 2011 20:18 (EET)

Iisus[modificare sursă]

Te rog anulează ultima modificare a lui Victor Blacus de la articolul Isus din Nazaret. Wikipedia românească este destinată românilor, prin urmare, religia care ar trebui s-o trateze (în special) este religia ortodoxă. Nu poți impuse forma de „Isus” cât timp nu este folosită deloc. La școală, în subtitrări etc. peste tot se scrie „Iisus”. Ar trebui să folosim forma folosită, nu cea autoimpusă de Victor Blacus, care nu își găsește rostul și nici existența în scrierea română. Religia mea zice că astfel e corect. Ca să nu mai existe probleme, eu zic să facem o simplă votare. Dar, după cum știi, cei mai mulți vor vota cu „Iisus”. De-asta nu doresc ei să existe votarea, pentru că clar va câștiga forma cea uzată. După cum știi, și limba tinde să împrumute termeni din alte limbi, deși nu au vreun rost, având corespondenți românești „cool” pentru „tare” / „mișto”; „job” pentru „meserie”/„slujbă”. Așa sunt și acești tipi, vor să ne bage ceva pe gât, deși o lume întreagă folosește un alt corespondent! Cu respect, Cristi!

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Stelistcristi.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Răspuns Reclamații[modificare sursă]

Am probleme cu salvarea paginilor și nu reușesc să îți răspund la reclamații, așa că o fac aici (aici funcționează pentru că folosesc butonul "secțiune nouă").

Am început să-i scriu mesajul de când am dat revert prima dată, dar anonimul s-a mișcat așa repede că a reușit să mai modifice de câteva ori până să-l trimit - nu mă concentram numai la Wikipedia. Mesajul conține trimitere la discuțiile anterioare, atât că nu are link. Dar i-am zis exact unde pot fi găsite, iar un utilizator care știe folosi butonul de revenire știe, cred eu, și să găsească pagina de discuții a articolului. Apoi, am oroare de acuzațiile, chiar și voalate, că aș acționa "în cârdășie" cu cineva. Așa că te rog să te abții de la expresii precum "cei doi și-au dat seama" și să nu-ți închipui că automat și eu doresc blocarea anonimului dacă Victor dorește asta. --Urzică (discuție) 27 martie 2011 17:51 (EEST)
Când am spus "cei doi și-au dat seama" nici nu m-am gândit la o cârdășie între voi, ci la acțiuni concertate. Dacă nu dorești blocarea anonimului înseamnă că înțelegi că proiectul nu va evolua dacă vom bloca pe toți cei considerați de noi vandali. Trebuie analizat fiecare caz în parte și văzut dacă e vornba de bună- sau rea-credință. Trebuie aplicată legea și după spiritul ei, nu numai după litera ei. --Cezarika1 27 martie 2011 17:57 (EEST)

(aliniat) După cum spuneam, eu nici nu am menționat blocarea. Interesant că ai protejat articolul, deci totuși recunoști că acțiunile anonimului nu au fost constructive. Ca o precizare, mie mi-e fix totuna dacă în articol scrie Isus sau Iisus, dar cosider că dacă s-a ajuns prin discuții la o hotărâre, e de datoria mea să protejez articolul de schimbări motivate prin "așa îmi place mie". Discuția în schimb poate fi redeschisă oricând. --Urzică (discuție) 27 martie 2011 18:15 (EEST)

Format:Cutie olimpiadă țară[modificare sursă]

Vreau să uniformizez denumirile infocasetelor (cutie, infobox, cadruinfo, etc.--->infocaseta, cutie poate fi folosit pentru cele gen subiect România, etc.). La Format:Cutie olimpiadă țară am văzut că ai mutat de la Format:Infocaseta Olimpiadă pe țară și de aceea te întreb cu ce titlu ești de acord.— Ionutzmovie discută 27 martie 2011 23:10 (EEST)

Atacuri la persoană repetate[modificare sursă]

Sunt costernat cu câtă nonșalanță, mă atacați, fără motive întemeiate. Eu mi-am permis de fiecare dată, să vă pun câte o întrebare. Cărora de fiecare dată, evitând un răspuns concret, pe subiect, le-ați răspuns într-un mod reprobabil, nedemn pentru un domn cu pretenții, cât de cât, intelectuale.

Pentru informarea dumneavoastră, eu nu sunt un emigrant. Unde am lucrat până acum, în lumea asta largă, am lucrat cu permise de muncă. Nu dețin altă cetățenie, decât cea română. Faptul că am un CV și un nivel de expertiză, care îmi permite să beneficiez de oferte de a lucra în lumea largă, spune multe despre școala mea. Nu am nevoie despre opinia dumneavoastră, necalificată.

La ironiile de factură electorală, vă răspund că nu fac politică. Dacă aș fi făcut, trăiam bine, merci, în România. Unde, din nefericire, nu contează nivelul de expertiză care-l deții, ci contează din care partid faci parte. ... Vă doresc să trăiți bine cu tovarășii pe care îi votați.

Faptul că nu faceți față ironiei, de asemnea, trădează anumite calități. Promit să nu mă mai deranjez, în a dialoga cu dumneavoastră, vreodată.--Silenzio76 (discuție) 30 martie 2011 04:38 (EEST)

George Enescu[modificare sursă]

Sper că nu te superi că ți-am luat-o înainte cu anularea aia!--Winchester (discuție) 5 aprilie 2011 16:54 (EEST)

Deloc. --Cezarika1 5 aprilie 2011 16:55 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 5 aprilie 2011 18:48 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi la Discuție_Utilizator:Andrei_Stroe#Referin.C8.9Be. Strainu (دسستي‎)  6 aprilie 2011 09:17 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

indexare alfabetica[modificare sursă]

o sa lucrez si la asta; am lasat-o asa tocmai fiindca asa e in ordinea provinciilor, pana vom baga coloana de provincie--Madalinfocsa (discuție) 9 aprilie 2011 07:32 (EEST)

Mormânt[modificare sursă]

Mormântul domnului Moldovei Petru I a fost identificat cu certitudine la Biserica Sfântul Nicolae / Bogdana din Rădăuți, acest domn fiind ctitorul locașului actual.Datele sunt probate de multiple investigații arheologice și analize genetice. La Biserica Sfântul Nicolae din Rădăuți sunt înmormântați Bogdan I, Lațcu, Petru I, Roman I, Ștefan I, Bogdan. Mares (discuție) 15 aprilie 2011 14:00 (EEST)

Biserica Armenească[modificare sursă]

Cred ca mesajul este un răspuns la „ștergerea” galeriei acestui articol, care nu era de fapt o ștergere a imaginilor ci doar o limitare a articolului așa cum sugera mesajul din data de 30 ianuarie a.c. «Vă rog să limitați dimensiunile galeriilor. Pentru imagini poate fi accesată galeria la Commons. La Wikipedia punem accentul mai mult pe text și mai puțin pe fotografii. Se pun fotografiile absolut necesare, pentru restul putându-se face câte o legătură către Commons.» Cum nu ați specificat concret la care articol vă refereați, ceea ce ar fi fost util, am tras concluzia că acesta era articolul la care făceați aluzie, deoarece are cea mai mare galerie de imagini (35 în galerie plus 10 în articol). Așa că m-am conformat și am făcut legătura cu galeria de pe Commons. În articol spuneți că apelez la niște surse, printre care un pliant scris de niște elevi. Nu am așa ceva printre sursele expuse la legături externe. Prima sursa este pagina proprie a Bisericii Armene din Iași, a doua este „Orașul Iași: monografie istorică și socială”, de Nicolae Andriescu Bogdan, a treia este o legătură către articolul care prezintă intervenția senatorului Varujan Vosganian, a patra prezintă imagini filmate cu Biserica Armeană (interior și exterior), a cincea este legătura către Situl Comunității Armene din România, a șasea este legătura către Patrimoniul istoric și arhitectural Iași, România, a șaptea către Lista bisericilor din România - Site BISERICI.org, a opta este legătura către localizarea pe harta orașului a Bisericii Armene. Cred că faceți confuzie cu sursele altui articol. Imi cer scuze pentru răspunsul lung, dar cred că aceste aspecte trebuiau clarificate. Vă urez o seară plăcută în continuare. --Argenna (discuție) 16 aprilie 2011 21:03 (EEST)

Sărbători fericite![modificare sursă]

Să ai parte, tu, membrii familiei tale și toți prietenii tăi, de tot ce este mai înălțător într-o urare tradițională de Paște Fericit! Al tău colaborator,--ZOLTAN (discuție) 21 aprilie 2011 18:47 (EEST)

Sărbători fericite, alături de toți cei dragi dumneavoastră! Lucian GAVRILA (discuție) 23 aprilie 2011 17:05 (EEST)

Paște fericit![modificare sursă]

și de la mine,ție și familieiEwan (discuție) 22 aprilie 2011 23:23 (EEST)

Inscripție piatră funerară[modificare sursă]

În legătură cu inscripția din fișierul ăsta: Fișier:Biserica Adormirea Maicii Domnului din Zvoristea7.jpg, știi cumva să se fi scris vreodată cu „â” la început de cuvânt în mod oficial (pe la sfârșitul sec. al XIX-lea, din câte înțeleg că datează inscripția respectivă)? --ANDROBETA 23 aprilie 2011 19:22 (EEST)

Jalnic[modificare sursă]

Am primit mesajul dvs. Cezarika1, dar la acel moment nu l-am înțeles și mi-am zis că am să vă întreb cu altă ocazie.

Bleautifultwocolorsroses.jpg

Acum, am luat la „puricat” mesajul (m-am gândit că nu l-ați scris degeaba), am căutat cine a modificat mesajul (am foiletat modificare de modificare) și am constatat că a pornit de la mine deși nu eu am operat acele modificări. Un moment am lăsat calculatorul nesupravegheat (moment mai lung, e adevărat) și cred că că a mea fiică (care tocmai a învățat nu cu mult timp în urmă despre Imperiul Roman și Iulius Caesar-manual clasa a-IV-a) a considerat că numele nu este ortografiat corect și și-a permis să îl corecteze în lipsa mea. Cu buton-burton nu știu ce mai este, ce i-a cășunat pe el. Îmi cer scuze în numele ei și al meu și voi recorecta. În speranța că veți înțelege acestea și le veți trata cu îngăduință vă trimit aceste flori în dar, împreună cu urările noastre de sănătate, realizări și bucurii. --Argenna (discuție) 25 aprilie 2011 19:14 (EEST)

Sinceră să fiu mi-a părut tare rău să aud că ați avut această impresie că am ceva cu dvs. De fapt apreciez ce faceți, dar aici nu își au locul mesajele apreciative despre contribuția fiecaruia, nu este timp. Singurul mesaj de simpatie (și era sincer, pornind de la părerea mea despre dvs.), a fost acela când ați amenințat că vă retrageți de pe wikipedia (supărat în urma unor discuții în contradictoriu) și v-am sfătuit să nu puneți la inimă toate acestea, așa e în viață (intervenția mea o găsiți pe data de 10 ianuarie 2010, Arhiva 6, la topicul „Rog să nu-mi mai scrieți pentru că nu voi mai răspunde”). Referitor la rescrierea sau completarea unor articole, cu cât sunt mai multe informații despre un subiect, cu atât mai bine. Nici cu pozele nu am nimic dacă sunt prezentate sub forma unei legături către Commons. De fapt am și aplicat aceasta pentru Biserica Armenească și pentru Biserica Adormirea Maicii Domnului. Vis-a-vis de de găsirea unor erori de către mine în articolele dvs., slabe speranțe! Ar trebui să le citesc pe toate, să mă apuc și eu de căutat prin bibliografie, să compar informațiile și cred că nu își are rostul, am încredere în capacitatera dvs. de selectare a unor surse credibile. Sigur, dacă voi găsi întâmplător ceva , nici o problemă! Referitor la micul accident cauzat fiica mea, ea a mai avut o intervenție, pentru care mi-am cerut scuze, găsiți mesajul pe pagina mea, imediat sub al dvs. Ea a fost micul Puk care a încurcat ițele în aceste zile de primăvară. Mă bucur tare mult că ne-am explicat și am îndepărat „praful de zgură” care se așezase pe „relația noastră wikipedistă”. -Argenna (discuție) 26 aprilie 2011 14:44 (EEST)

Drept între popoare[modificare sursă]

D. Cezarika, vă rog să-mi acordați permisiunea de a reproduce fotografiile dv., actualmente aflate sub UC: [Fișier:RaoulSorban.jpg] și [Fișier:TraianPopovici.jpg] în articolul Drept între popoare. Cu mulțumiri, --Alex F. (discuție) 27 aprilie 2011 14:15 (EEST)

Vă mulțumesc pentru promptitudine. Mi-e jenă, dar habar n-am cum se procedează pentru această licență a imaginilor. Mă puteți ajuta? --Alex F. (discuție) 27 aprilie 2011 14:58 (EEST)
Mulțumesc. --Alex F. (discuție) 27 aprilie 2011 19:39 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 3 mai 2011 10:57 (EEST)

Îndreptări[modificare sursă]

Le-am îndreptat--Miehs (discuție) 5 mai 2011 10:27 (EEST). Biserica armeneasca din Iasi40.jpg trebuie ștearsă, pentru că e dublură, dar cu strălucire de bliț. Toate cele bune,

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Alex F..
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.


Procopiu[modificare sursă]

Există un articol despre Procopiu în Wikipedia engleză. Din păcate, la Wikipedia engleză sunt niște vandali care sunt net împotriva promovării culturii românești și care sub pretexte absurde șterg sau alterează articolele care caută să aducă la cunoștința publicului anglofon informații pozitive privitoare la Români și România. Așa că nu mai scriu articole pe en:wiki și dacă am ceva de spus, postez articolele pe Wikia - Wikifamily care este un sait în care nu oameni nematuri sau necalificați sunt cei care iau deciziile, concluzie pe care nu o extind în niciun fel la Wikipedia română.

Voi ține seama de sugestia Dvs. și voi scrie un articol despre Procopiu pe Wikifamily.

În paranteză vă pot spune că Ștefan Procopiu, pe care l-am cunoscut, era un om deosebit de plăcut și de prietenos. Și era un moldovean convins, și în privința modului de gândire și în privința graiului. Afil (discuție) 9 mai 2011 22:38 (EEST)

Traducere[modificare sursă]

Nici eu nu prea mai știu latina, dar, cu ajutorul dicționarului acestuia și cu lincul atașat datei, am tradus, sper corect, textul dat: Preaonoratul domn Josepho Cewe, paroh al acesteia și decan, în data de 31 iulie[1] 1927, în amintirea semicentenarului preoției sale, pune aceasta spre amintire membrilor parohiei sucevene.
Toate cele bune, --Miehs (discuție) 17 mai 2011 08:42 (EEST)

ahoi[modificare sursă]

Although my Romanian is far from perfect, the information utilizată inițial de marinarii germani is wrong. The term ahoy was first used by English mariners: "Ursprungswort ist das englische ahoy", later imported into German. Best, --Aalfons (discuție) 20 mai 2011 16:02 (EEST)

Proiect:Monumente istorice[modificare sursă]

Am pus pe picioare un nou proiect, dedicat monumentelor istorice din România.

Ne propunem să importăm lista completă a monumentelor istorice (aflată în domeniul public), să o completăm cu informații necesare identificării situației drepturilor de autor (cine este arhitectul sau sculptorul), precum și cu coordonatele geografice. În plus, trebuie introduse toate articolele și imaginile deja existente în categoriile corespunzătoare. Este o muncă de organizare destul de importantă, care sperăm că ne va permite aducerea unui număr cât mai mare de imagini cu aceste monumente în cadrul Wikipediei.

Pentru că ați mai lucrat la asemenea articole sau v-ați exprimat interesul asupra acestui subiect, vă invit să vă înscrieți și să ne ajutați cu una din sarcinile proiectului sau cu noi idei de îmbunătățire.--Strainu (دسستي‎)  21 mai 2011 23:24 (EEST)

Albeștii Bistriței[modificare sursă]

Recuperează te rog varianta inițială a articolului. Văd că unii s-au trezit dintr-odată că există monumente istorice, când alții lucrau de mult la ele (și aici nu mă refer la Andrei, el face multe pentru wikipedia, sunt alții pe post de guru aici la wiki.ro, și când cască ei gura ar trebui să picăm toți în freză). Infocaseta deranjează toată așezarea inițială în pagină, nu aduce informații noi; eu aș fi fericit dacă promotorii infocasetelor s-ar chinui să aducă măcar informații noi la articole, dar ei le iau din articolul de fond. Unii se plângeau pe aici în trecut că sunt prea multe poze și prea puțin text. Pozele sunt oferite cu generozitate, eu ca să le pot face (în interior) am fost în audiență la 6 arhiepiscopi, iar cărțile despre biserici de lemn sunt foarte rare, cu relații ca în România reușesc să scot singurele exemplare care există la Biblioteca Universitară. Am divagat. Biserica de lemn din Albeștii Bistriței nu e monument istoric. Cea în care se slujește acum este monument istoric, biserică de zid, cumpărată de la sași, dar ea e menționată doar în treacăt în articol. Și uită-te te rog dacă ai timp, ce modificări se mai fac pe aici. Eu nu am acum timp să fac pe cerberul.--Țetcu Mircea Rareș 25 mai 2011 12:58 (EEST)

Vindecare[modificare sursă]

Este un subiect interesant, excitant și care se încadrează perfect în specializarea mea profesională, dar este și o groapă fară fund, vedeți ce varză s-a facut pe frWp. - articol bun de șters, pe enWp. - articolul se referă aproape exclusiv la rani, cu o mică aluzie la tumori și cu o bibliografie penibilă, sau la Wp. germană, care citează Biblia și pe Paracelsus. Problema începe cu lipsa unei definiții nete, clare, spre exemplu: un dinte gaunos este o stare patologică, o stare de boală; după extracție începe procesul tisular (citologic) de vindecare, dar după cicatrizare („vindecare” locală) se poate vorbi și de o vindecare funcțională? Gaura ramasa nu ar trebui astupată cu o proteză care dă - și ea - disfuncții permanente? Nu mai vorbesc de procese complicate cu disfucții organice ireversibile. Poate că vindecarea ar trebui să fie un capitol din articolul Sănătate, deși și acolo o cam dam cu oiștea-n gard. Definiția stării de sănătate, după OMS (1946) este o găselniță: "a state of complete physical, mental, and social well-being and not merely the absence of disease or infirmity."

La vară mă voi gandi la acest subiect, inclusiv surse acceptabile, pentru a nu ajunge la CO, poate voi face ceva. Cu bine, --Alex F. (discuție) 25 mai 2011 14:01 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 25 mai 2011 14:25 (EEST)

Armenian inscriptions[modificare sursă]

Hello. There is a response to your massage in the Armenian Wikipedia. Regards. --Vacio (discuție) 25 mai 2011 16:51 (EEST)

Gustave Doré

Bună ziua, Cezarika1. Aveți un mesaj nou aici - --Saxonul (discuție) 27 mai 2011 08:39 (EEST)
 • A fost greșeala mea că n-am pus antetul "dezvoltare" --Saxonul (discuție) 27 mai 2011 08:47 (EEST)
 • Mă bucură faptul că ția-i spus părerea deschis la Gheorghe Funar, să fiu sincer încep să fiu sătul de certurile dintre națiuni, în general nu numai cele din România.--Saxonul (discuție) 31 mai 2011 14:09 (EEST)

Listă de artefacte importante din Biblie[modificare sursă]

Dacă te interesează să traduci un articol (așa mai citești Biblia): http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_artifacts_significant_to_the_Bible Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Terraflorin (discuție • contribuții).

Sunt la Noul Testament, pentru a înțelege Vechiul Testament am nevoie de cunoștințe de istorie antică și nu le am. Mă interesează în special perioada profeților Daniel și Isaia, precum și epoca lui Nabucodonosor. Mulțumesc de sugestie, voi încerca să traduc unele articole în limita timpului disponibil.--Cezarika1 2 iunie 2011 16:44 (EEST)
am început Chivotul Legământului poate e folositor la un viitor articol discutat aici --Terraflorin (discuție) 2 iunie 2011 16:51 (EEST)

Poate te interesează...[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Șerban Țițeica.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--ZOLTAN (discuție) 6 iunie 2011 12:08 (EEST)

Inscripție Biserica Catolică Gura Humorului[modificare sursă]

Buna!

Ai dreptate, nu e singura inscripție din biserica, pe peretele din stanga se afltă o inscripție în limba latină și exact in partea opusă a bisericii se afla alta dacă nu ma înșel în româna, eu fiind ministrant(ajutorul preotului) am acces la multe informații și cam in toate cotloanele bisericii, aș dori poate să colaboram pentru a mai înfrumuseța acest articol. O zi bună!

Inscripție Biserica Catolică Gura Humorului[modificare sursă]

Buna!

Ai dreptate, nu e singura inscripție din biserica, pe peretele din stanga se afltă o inscripție în limba latină și exact in partea opusă a bisericii se afla alta dacă nu ma înșel în româna, eu fiind ministrant(ajutorul preotului) am acces la multe informații și cam in toate cotloanele bisericii, aș dori poate să colaboram pentru a mai înfrumuseța acest articol. O zi bună! Gabitzu 6b (discuție) 20 iunie 2011 15:48 (EEST)

Sigur, voi face rost , de lucrări de specialitate nu prea știu dar am mai putea consulta registrele parohiei, față de bisericile ortodocse din oraș, a căror registre au fost pierdute(împrumutate pe la oameni cu influență din oraș, care ori au murit și registrele s-au pierdut ori au "uitat" să le mai aducă); ale bisericii noastre au fost pastrate cred că toate începând de la înființarea parohiei. Apoi, preoții care sunt trecuți aici, nu sunt toți, am eu o listă destul de compeltă da fără date prea multe date biografice. Eu am mai pus cateva poze cu filialele care aparțin bisericii, ai avea intenția să faci un articol separat despre aceste biserici? Și încă ceva, biserica din Stulpicani, teoretic, este PAROHIE, cu filialele Ostra, Vadu Negrilesei și toate localitățile cu catolici de pe o rază de 30 km. Odata cu plecarea nemților, numarul credincioșilor a scăzut iar parohia a intrat în administrația parohiei Gura Humorului; există și o casă parohială dar care acum nu mai este în proprietatea parohiei. Gabitzu 6b (discuție) 20 iunie 2011 16:13 (EEST)

Da, părintele Babiaș.... Dumnezeu să-l odihnească! Da, vreau sa devin preot, de unde ți-ai dat seama? Și în legătura cu Stulpicani, eu asta știu de la părintele vicar, pe ERCIS mă gândesc că nu au vrut sa intre în detalii și de asta nu am mai scris; teoretic, e PAROHIE, are și casa parohială. Apoi, despre filiala Frasin poate reușesc sa fac rost de ceva date, măcar sa începem articolul. De unde ești?Gabitzu 6b (discuție) 20 iunie 2011 16:38 (EEST)

Am înțeles de la preoții noștri că exista niste jurnale sau niște caiete ale părintelui Szurgott(nu știu dacă am scris corect). Duminică a fost hramul bisericii iar dupa liturghia de la ora 11 a fost o expoziție de fotografii vechi. Fotografii aduse de credincioși, cu preoți care au activat, cu imagini din inerior, și multe altele.Gabitzu 6b (discuție) 20 iunie 2011 16:38 (EEST)

Dă-mi, te rog, o adresă de mail pe care să iți trimit pozele. Biserica mai deține o monstranță foarte frumoasă și câteva potire de valoare, dintre care unul în totalitate din aur. Ești ortodox?

Ok, astazi nu cred ca voi putea face fotografiile, poate maine sau zilele urmatoare. Lista cu preotii ti-am dat-o, lista cu vicarii e incompleta, am sa fac rost.Si eu sunt dintr-o faimilie mixta, mama fiind polonca, catolica si tata roman. Mai exista biserica catolica in localitatea Poiana Micului (18 km distanta de G.H.) mama fiind de acolo. Si inca ceva, exista cumva in localitatea Arbore, vreo biserica catolica?

Da, am fost la sfintire la Poiana, majoritatea oamenilor au stat afara, in biserica nu era loc nici sa arunci un ac, a fost adusa o relicvie cu cateva picaturi din sangele lui Ioan Paul al II-lea. Si in legatura cu drumul, am inteles ca o sa il asfalteze pana la toamna. In arbore am auzit de la un prieten ca e o biserica, dar in paragina. De unde mai pot face rost de poze cu bisericile catolcie din zona Sucevei? Gabitzu 6b (discuție) 20 iunie 2011 20:51 (EEST)

Lista preoților care au activat în parohia Romano-Catolică din Gura Humorului (parohi și vicari)[modificare sursă]

Preoți paorhi:

 • preotul carmelitan Paul Harrasch(1784-1803) care a fost îngropat în localitate, nu se mai cunoaște mormântul;
 • preotul observat Teodor Lazăr (1803-1806);
 • preotul Marian Meszanos(1806-1838) care a construit biserica;
 • preotul iezuit Adam Kossahowschi care a comandat clopotele;
 • preotul Sigismund Müch
 • preotul Clement Swoboda (1899?)
 • preotul Eugen Baltheiser
 • preotul Iosif Szurgot (1945-1986)
 • pr. Dumitru Farcaș
 • pr. Ștefan Babiaș
 • pr. Toma Rediu
 • pr. Cochior Valentin

Preoți vicari:

 • pr. Emil Ioan Robu (2008-prezent)
 • pr. Ceobanu Iulian (2004-2008) - paroh de Moara
 • pr. Bartolomeu Blaj - misionar în Ecuador
 • pr Mihai Diac (decedat)

Momentan atat știu despre vicari, ma voi documenta și iți voi trimite o listă completă.

Plăci comemorative - Biserica Romano-Catolică Gura Humorului[modificare sursă]

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plac%C4%83_comemorativ%C4%83_1889(dreapta)-_Biserica_Romano-Catolic%C4%83_Gura_Humorului.jpg -placa din partea dreaptă http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plac%C4%83_comemorativ%C4%83_1889_(st%C3%A2nga)2-_Biserica_Romano-Catolic%C4%83_Gura_Humorului.jpg - placa din partea stângă

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plac%C4%83_comemorativ%C4%83_1889_(st%C3%A2nga)1-_Biserica_Romano-Catolic%C4%83_Gura_Humorului.jpg - placa din partea stângă

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plac%C4%83_comemorativ%C4%83_2011_-_Biserica_Romano-Catolic%C4%83_Gura_Humorului.jpg - placa dezvelită de P.S. Petru Gherghel la data de 19 iun 2011

Gabitzu 6b (discuție) 22 iunie 2011 23:04 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Terraflorin.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Eroare[modificare sursă]

Mulțumesc pentru semnalare. Poza e făcută azi, dar am bătut greșit data. Am corectat. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 26 iunie 2011 22:39 (EEST)

Precizare[modificare sursă]

Sunt surprins neplăcut de mesajul Dvs. Am scos astăzi din articolul “Templul Mare din Târgu Mureș” numai URL-ul desființat (http://www.cultura.ro/sectiuni/Patrimoniu/Monumente/lista/mures.pdf) nu și sursa bibliografică, rămasă intactă în textul articolului, sub forma preexistentă “Sinagoga Mare din Târgu Mureș a fost inclusă pe Lista monumentelor istorice din județul Mureș din anul 2004, având codul de clasificare MS-II-m-B-15544”. Cred că acest amănunt v-a scăpat. În prezent sunt în elaborare la ro.wiki noile liste cu monumente istorice județene, așa că vechile linkuri suspendate nu-și mai au rostul. Bineînteles că sursele bibliografice trebuie păstrate. --Cerghizan Radu (discuție) 1 iulie 2011 18:48 (EEST)

Constat că nu întelegeți despre ce este vorba. Am șters numai URL-ul suspendat

http://www.cultura.ro/sectiuni/Patrimoniu/Monumente/lista/mures.pdf (care nu mai folosea nimănui) împreună cu textul: Lista monumentelor istorice din județul Mureș din anul 2004. Dar, același text (Lista monumentelor istorice din județul Mureș din anul 2004) a rămas neșters (ceva mai sus) în cadrul articolului sub forma: “Sinagoga Mare din Târgu Mureș a fost inclusă pe Lista monumentelor istorice din județul Mureș din anul 2004, având codul de clasificare MS-II-m-B-15544”. Cu alte cuvinte, n-am șters nici o explicație. --Cerghizan Radu (discuție) 1 iulie 2011 19:27 (EEST)

Vă rog să-mi explicați la ce mai folosea URL-ul: http://www.cultura.ro/sectiuni/Patrimoniu/Monumente/lista/mures.pdf

care ducea la rezultatul:
“404 Page Not Found
The page you requested was not found”.
Vă rog să-mi spuneți concret, de asemenea, ce explicație sau sursă bibliografică am șters din acel articol ?
Vă mai rog să verificați cu atenție încă odată versiunile preexistente ale articolului și vă veți convinge că nu aveți dreptate. --Cerghizan Radu (discuție) 1 iulie 2011 20:06 (EEST)

Repet pentru ultima oară: același text (repetat dublu în articol) „Lista monumentelor istorice din județul Mureș din anul 2004” a rămas concomitent neșters în cadrul articolului, cu ceva mai sus (ați verificat ?): “Sinagoga Mare din Târgu Mureș a fost inclusă pe Lista monumentelor istorice din județul Mureș din anul 2004, având codul de clasificare MS-II-m-B-15544”. Cititorul nu a rămas nicidecum privat de această informație. Practic, după cum vedeți, nu am șters nici o sursă bibliografică sau informație utilă. Cu aceasta, închei această discuție nu prea fructuoasă, din punctul meu de vedere. Cu părere de rău, dar nu voiu mai da citire mesajelor pe această temă. --Cerghizan Radu (discuție) 1 iulie 2011 20:32 (EEST)

Necolegialitate[modificare sursă]

V-ar fi greu să renunțați la tonul câteodată grobian, cazon, necioplit ? V-ar fi greu să fiți mai prietenos, mai colegial, mai politicos cu cei din jur ? V-ar fi foarte greu să fiți uneori și autocritic, să recunoașteți că faceți și Dvs greșeli, că și alții pot avea dreptate, că nu dețineti monopolul adevărului ? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.224.200.255 (discuție • contribuții).

Recunosc că mai am și eu greșeli, dar am ajutat sute de oameni și mă aștept și la puțină recunoștință, nu numai la indiferență și șuturi în fund. --Cezarika1 5 iulie 2011 08:12 (EEST)

Cărțile Lumii Disc[modificare sursă]

Lucrez la seria Lumea Disc a lui Terry Pratchett și nu mai pot aduce modificări la Format:Cărțile Lumii Disc. Deși apare caseta pe pagină, când încerc să o modific îmi cere să o creez. Îmi poți spune, te rog, ce am greșit și cum pot repara? Mulțumesc. - Kandeerlej, 7 iulie 2011

Am făcut eu modificarea. Trebuia ca valoarea parametrului "nume" al formatului să fie titlul corect al formatului (cu litere mici unde e necesar). —Andreidiscuție 7 iulie 2011 10:30 (EEST)


Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Mihai Andrei.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 11 iulie 2011 09:48 (EEST)

commons:Commons:Deletion requests/File:Petre Antonescu.jpg[modificare sursă]

..is related to one of your uploads. Please provide sources for files you upload! --Martin H. (discuție) 13 iulie 2011 15:01 (EEST)

Participare slabă la Wikipedia[modificare sursă]

Cu mici excepții, vă irosiți vremea cu contribuții neînsemnate sau cu discuții sterile (în care căutați să vă arătați superioritatea față de alții sau să vă impuneți punctul de vedere). Sute de articole așteaptă wikizarea, sunt într-o stare jalnică. Acesta este un domeniu în care ați putea fi util Wikipediei.

Aia-i părerea dvs. Eu consider că fac o muncă de pionierat, iar documentările mele figurează la locuri de onoare în mai multe edificii publice. Vă mulțumesc pentru sugestiile legate de wikizare, promit că mă voi ocupa de acele sute de articole după ce-mi voi lua primul salariu de la Wikipedia. Faptul că nu-mi apreciați contribuțiile și le considerați ceva inutil nu este de natură a mă face să mă ocup de ceea ce doriți dvs. (presupun că vreți să corectez articole pentru ca să pregătiți referatele pentru facultate). Dar nu înțeleg de ce tocmai mie îmi faceți reproșuri; eu, spre deosebire de alți români, chiar muncesc. Alții stau la o bere și-și dau cu părerea. Ar fi mai bine să nu mai muncesc nici eu? --Cezarika1 14 iulie 2011 09:48 (EEST)
La fel și 85.181.130.229 - cel care a scris reproșurile tot a pierdut vremea în discuții, între timp edita ceva pe la vreun articol. Problema e alta: noi avem utilizatori (majoritatea inactivi) cât are en.wikipedia administratori ((majoritatea activi) --Terraflorin (discuție) 14 iulie 2011 10:22 (EEST)

Sigur, temele au o importanță deosebită privită din perspectiva numărului de persoane interesate de un subiect. Teme ca Revoluția de la 1848, Viața de după moarte, Dresarea câinilor, Ferrari ș.a. poate că interesează mai multe persoane decât articolele pe care le scriu eu, dar asta nu înseamnă că respectivele contribuții ale mele ar fi inutile. Probabil că am deranjat pe cineva de mă atacă. Oricum, în domeniul bisericilor bucovinene nu există nicio lucrare cu excepția celor tratează bisericile UNESCO sau unele biserici de lemn. Știe oare anonimul că mi-au scris mesaje emoționante oameni din America sau din alte părți ale Europei (unii nevorbitori de română) care-mi mulțumesc că le-am prezentat locurile de unde se trag strămoșii lor? Dacă astea sunt lucruri neînsemnate, sunt gata să-mi mănânc pălăria. --Cezarika1 14 iulie 2011 10:41 (EEST)

Date 1930[modificare sursă]

Salut Cezar! Să știi că n-am uitat de rugămintea ta, legată de datelele recensământului din 1930 pentru anumite județe. Din păcate nu am fotocopiat toate datele, ci doar câteva județe, selectiv. Pentru județele care te interesează trebuie să cer din nou întregul volum, așa încât le voi scana cel mai devreme la toamnă. Am fotocopiate și nescanate doar datele pentru Lăpușna, Bălți și încă două-trei județe. Sper ca săptămâna viitoare să-mi fac timp să le scanez. Iar pe termen mediu am în vedere și județele care te interesează în mod special (Baia ș.a.m.d.). Multe salutări, --Mihai Andrei (discuție) 31 iulie 2011 16:23 (EEST)

Proiect:Biblia[modificare sursă]

Salut, vrei să te alături acestui proiect? --Terraflorin (discuție) 6 august 2011 08:45 (EEST)

Nu o lua ca pe o implicare fermă, dar voi contribui și eu. --Cezarika1 6 august 2011 09:08 (EEST)

SVG aiurea[modificare sursă]

Salve! Te pricepi la SVG-uri? Am o problema pe care nu vad sa ii dau de cap Compactforever Zâi! 6 august 2011 13:22 (EEST)

Nu-i bai. Mersi de raspuns Compactforever Zâi! 6 august 2011 13:34 (EEST)

Sovereign și Asignată[modificare sursă]

Multumesc de sugestii. Ma gandeam si eu ca, pe rand, sa mai completez din articolele lipsa. La randul meu, va rog, daca va pemite timpul, sa va uitati si sa imbunatatiti articolele pe care le-am facut. Cu stima, Lucian GAVRILA (discuție) 8 august 2011 20:09 (EEST)

Sunt cu totul de acord. Lucian GAVRILA (discuție) 8 august 2011 21:31 (EEST)
În parte, am rezolvat. Poate mai găsești câte ceva. Cât de curând o să rezolv și cealaltă propunere. Merci. Lucian GAVRILA (discuție) 11 august 2011 17:18 (EEST)

Am rezolvat tot. Salut! Lucian GAVRILA (discuție) 12 august 2011 19:59 (EEST)

Mânăstire[modificare sursă]

cuvântul mânăstire e la fel de corect precum mănăstire vezi în dex. Cum argumentezi modificarea făcută?--sob 12 august 2011 15:06 (EEST)

Nu-ți împărtășesc opinia[modificare sursă]

Singura sursă demnă de luat în seamă este dicționarul explicativ al limbii române, el reglementează forma corectă a cuvintelor și înțelesul acestora,de ci nu pot fi de acord cu opinia ta. Nu văd de ce să fim împotriva diversității? De ce? Din spirit de turmă sau de ce???? În al doilea rând supozițiile tale cu privire la religia și arborele meu genealogic sunt total aiurea. Nu știu cum ai putut să tragi aceste concluzii dar fiind faptul că nu deții nici o informație despre mine decât ceea ce am editat eu în pagina de utilizator care contrazic ideea că aș fi catolic, că numele are o provenință catolică nu dovedește că aș fi botezat la catolic. Neconcordanța în opinii nu reprezintă ostilitate din partea mea și sper să nu îmi atragă antipatie din partea ta. O zi frumoasă! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Bogdan29roman (discuție • contribuții).

Probă[modificare sursă]

Aveai dreptate. Am făcut schimbarea și încerc să văd dacă merge. Ești singurul care a încercat să facă un lucru constructiv în comparație cu ceilalți care m-au bombardat cu mesaje critice pentru simplul fapt că mi-am dat cu părerea, părere pe care încă o susțin. Numai bine!--Discuție Utilizator:Bogdan29roman 12 august 2011 18:57 (EEST)

A schimba opinii, fie ele și contradictorii nu e ceartă, și a da exemple nu e bârfă. Nu am nici un sentiment de ostilitate asupra niciunuia dintre voi cu toate că văd că primesc ostilitate în schimb. plus de asta vă rog să încetați să-mi mai trimiteți atâtea mesaje că wikipedia nu e yahoo messenger. Mulțumesc ptr ajutor și mai vorbim ( dar mai pe scurt) la următoarea ocazie. Numai bine!--Discuție Utilizator:Bogdan29roman 12 august 2011 19:04 (EEST)

Iar probă[modificare sursă]

Ultimele două mesaje ale mele nu ți-au apărut semnate? La mine apar semnate. Am modificat la preferințe după cum mă îndrumasei.--Discuție Utilizator:Bogdan29roman 12 august 2011 19:39 (EEST)

Nah că m-am conformat fără să crâcnesc să nu se mai abată asupra mea mânia tuturor wikipediștilor :). Mersi pentru îndrumare!--Bogdan29roman (discuție) 12 august 2011 19:52 (EEST)

Sugestii[modificare sursă]

Îți mulțumesc de sugestii. Cred că mă voi ocupa, cât de curând, cel puțin de unele din articolele respective. Cu stimă, Lucian GAVRILA (discuție) 12 august 2011 20:48 (EEST)

Mulțumesc. Lucian GAVRILA (discuție) 12 august 2011 21:43 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți [[Discuție utilizator:Alex F. (discuție) 14 august 2011 13:09 (EEST)#toc|mesaje noi]] în pagina de discuție a lui [[Utilizator:Alex F. (discuție) 14 august 2011 13:09 (EEST)|Alex F. (discuție) 14 august 2011 13:09 (EEST)]].
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Subiect din Bucovina[modificare sursă]

Salut, Cezar. Recent, la patrularea pe paginile noi am dat acest articol. Cred că ești cel mai în măsură să–l verifici și eventual, să–l etichetezi corespunzător, sau să operezi ștergerea. Toate cele bune, --Zsolt (discuție) 15 august 2011 15:46 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Solt.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Biserica din Vatra Dornei[modificare sursă]

Dragă Cezar, îmi cer scuze pentru întârzierea cu care îți răspund. În ultimul timp am cutreierat Munții Apuseni, unde nu am avut internet. La articolul Peștera Ghețarul de la Vârtop poți vedea câteva din pozele pe care le-am făcut săptămâna trecută și pe care le-am încărcat adineauri. Pot să-ți spun că Apusenii sunt minunați. Am să citesc pe îndelete articolul despre Biserica Sfântul Ilie din Vatra Dornei. Îți mulțumesc pentru semnalare. Numai bine, --Mihai Andrei (discuție) 17 august 2011 18:56 (EEST)

Capița sau Kapița[modificare sursă]

Salut! în articolul Analfabetism funcțional este o referire la academicianul Serghei Petrovici Capița, cu legătură roșie. Am văzut că azi ați lucrat la articolul despre tatăl său, Piotr Kapița. Vreau să inițiez un ciot cu următorul conținut, dar nu știu dacă numele său este Capița sau Kapița. Mă puteți ajuta?


Sergei Petrovici Capița (n. 14 februarie 1928, Cambridge, Marea Britanie, doctor habilitat în fizică și matematică, savant de talie mondială [1], este un academician rus.

Este fiul lui Piotr Kapița și a crescut în URSS, unde s-a mutat în 1935 alături de părinții săi.[2]

După ce a absolvit Institutul de Aviație din Moscova, a lucrat la Institutul de Aerohidrodinamicăa, la Institutul de Geofizică și la Institutul de Fizică al Academiei de Stiințe a Federației Ruse. Timp de 35 de ani a condus catedra de Fizică a Institutului fizico-tehnic din Moscova.

Este vice-președinte al Academiei Știintelor Naturale a Federației Ruse, membru al Academiei Europene, Laureat al Premiului de Stat din URSS și al Premiului UNESCO pentru activitatea de popularizare a științei.

Nu țin să fac eu articolul, vreau doar ca legătura roșie să fie albăstrită. Cu mulțumiri, --Miehs (discuție) 19 august 2011 12:11 (EEST)

Buna[modificare sursă]

Buna. Cineva imi tot sterge articolul de pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Adines . care este problema , ca doar nu fac reclama la site-ul meu. Vreau doar sa scriu informatiile despre el acolo, cu director , activitate , an etc . Astept un mesaj de la dumneavoastra. Va multumesc. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Okazional33 (discuție • contribuții).

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Urzică .
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

--Zsolt (discuție) 23 august 2011 14:36 (EEST)

Răspuns: Infocaseta Carte[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru informație. În această situație, o să corectez alte cărți din pagini urmărite. Aveți vreo sugestie pentru informațiile pentru edițiile în română? --Eb00kie (discuție) 26 august 2011 17:47 (EEST)

A small question, please![modificare sursă]

Stimate Cezarika, Cum se crează o categorie? Thanks for your help. Alexander Tendler (discuție) 27 august 2011 14:22 (EEST)

Mulțumesc! Alexander Tendler (discuție) 27 august 2011 19:10 (EEST)


Herghelii din Bucovina[modificare sursă]

Seara bună, Cezar. Colegul Utilizator:Miclowan a avut contribuții substanțiale la articolele Herghelia Rădăuți și orașul Rădăuți. Citisem, cândva, nu mai știu unde, că inițial, la herghelia din Rădăuți au fost aduși cai din rasa Lipițan, și că două din liniile de sânge pur ale lipițenilor își au originea în Rădăuți. Am citit versiunea germană, și cea ungurească a articolului „Lipițan” și acolo se face referire directă atât la linia pură: MERCURIO (Radautz,1806) Gratia, Gratiosa, Corvina, Fantasca, Pompea, Barbarina și THEODOROSTA (Bukovina, vor 1870 - Baron Kaprii) Theodorosta, Wera, Watta, Theodora, Wandra, Tosiana, cât și la „marca rădăuțeană”, adică „dangala” oficială a lipițenilor din Rădăuți:dangale ale lipițenilor. Ce se poate afla din sursele românești despre lipițenii din Bucovina și despre eventuala continuitate sau reîntoarcerea mai recentă a liniei de sânge pur în actuala herghelie? Mărturisesc faptul că nu prea mă pricep la cai și herghelii, dar cred că ar merita săpat puțin pentru a afla date mai multe despre certa legătură dintre rasa lipițenilor și Rădăuți. Fiind o temă specifică Bucovinei, mi-am amintit de rugămintea ta legată de semnalarea unor subiecte „moldovenești”, sigur cunoști calea mai scurtă pentru găsirea răspunsurilor. Toate cele bune, --Zsolt (discuție) 28 august 2011 21:02 (EEST)

Concediu[modificare sursă]

Dragă Cezar, sunt încă în concediu, de aceea voi putea rezolva rugămințile tale de-abia luna viitoare. Multe salutări, --Mihai Andrei (discuție) 29 august 2011 18:26 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Solt.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Zsolt (discuție) 29 august 2011 23:04 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Solt.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Zsolt (discuție) 30 august 2011 12:06 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi la Discuție Format:Infocaseta Monument. 30 august 2011 14:09 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Invitație WLM[modificare sursă]

Având în vedere contribuțiile dvs. în domeniul imaginilor monumentelor istorice, vă invit să participați la concursul Wiki Loves Monuments--Strainu (دسستي‎)  1 septembrie 2011 15:13 (EEST)

Redenumiri[modificare sursă]

Dacă tot faci ceva, fă cu cap nu ca să mă agasezi pe mine. Există localități cu același nume, și tot cu biserici monument istoric: Vurpăr (Alba), Daia (Mureș).--Țetcu Mircea Rareș 1 septembrie 2011 19:40 (EEST)

Iași[modificare sursă]

Ias, iași = alan, alani. Variantă a denumirii as (de unde și oseț pe rusește). Bineînțeles că iazygii și iașii sunt totuna, doar că prima denumire e mai veche. Toate denumirile plus sarmat și roxolan sunt pentru marele grup al sciților ("saka"), popoare vorbitoare de dialecte iraniene. -- 188.192.249.173 (discuție) 2 septembrie 2011 02:06 (EEST)

Traducere titluri[modificare sursă]

Chiar eu am tradus titlurile la lista cu opere și știu că nu este corect. -- Mărtinaș Angel dialog 2 septembrie 2011 02:48 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 2 septembrie 2011 15:03 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Elena Ilinoiu Codreanu[modificare sursă]

V-aș ruga să consultați pagina de discuție despre Elena Ilinoiu Codreanu și să ștergeți propunerea de ștergere. Termenul de discuție a expirat iar majoritatea participanților a decis ca articolul să nu fie șters. Cu stimă, Alexander Tendler (discuție) 3 septembrie 2011 08:59 (EEST)


Despre războaie[modificare sursă]

Ca anecdotă este simpatică, dar cred că adevărul a fost un pic diferit, la cum erau cunoscuți vecinii noștri de peste Nistru. --Cezarika1 3 septembrie 2011 19:03 (EEST)

RE:WLM[modificare sursă]

Dacă te deranjează uploaderul de wlm dar vrei să participi la concurs, încarcă-le în modul clasic și apoi adaugă manual formatele si categoriile:

{{Wiki Loves Monuments 2011|ro}}{{Monument istoric|SB-II-m-A-12400.01}}

[[Category:Historical_monuments_in_Romania]]
[[Category:Images_from_Wiki_Loves_Monuments_2011_in_Romania]]

Am însă îndoieli că UploadWizardul obișnuit se comportă diferit, pentru wlm doar am selectat un subset al licențelor disponibile și s-a adăugat acel câmp custom. Poate te referi la încărcarea clasică, aceea cu formularul cu multe câmpuri?

Voi face și eu niște teste și îți voi spune rezultatul.--Strainu (دسستي‎)  6 septembrie 2011 12:05 (EEST)

Am logat bugzilla:30779, voi face tot posibilul să fie rezolvat sau explicat cât mai repede.--Strainu (دسستي‎)  6 septembrie 2011 12:29 (EEST)
Bugul a fost rezolvat și codul updatat la commons. Ai putea să testezi te rog (după ora 19, ca să fim siguri că nu există probleme de caching)? Mersi.--Strainu (دسستي‎)  12 septembrie 2011 18:08 (EEST)
Cu plăcere pentru bug, am observat însă că scrii descrierea în engleză dar pui la limbă tot româna, de exemplu aici. E o omisiune sau tot un bug (pui limba descrierii în engleză și se salvează în română) ?

Apropo de ce ziceai, că Wizardul ăsta te ajută la clasificare, mă gândeam să păstrăm această campanie (fără formatele de concurs) și după 1 octombrie. Dacă ai ceva sugestii cu privire la ce alte formate/categorii/informații ar trebui să apară, acum e momentul să le zici :)--Strainu (دسستي‎)  13 septembrie 2011 17:49 (EEST)

Majoritatea celor menționate de tine sunt chestii care țin de wizard, nu de campanie - acolo se pot modifica numai licențele, categoriile și formatele incluse. Din ce m-am uitat, cam toate au fost logate, rămâne doar să fie reparate. N-am însă nicio idee despre când se va întâmpla asta - cu siguranță nu până în octombrie.--Strainu (دسستي‎)  13 septembrie 2011 20:46 (EEST)

softredirect spre categorie:Wikipedia:Persoane având informații bibliotecare[modificare sursă]

Draga Cezarika! Ai sters categoria nestiind din ce proiecet erau legaturi acolo. Mie nimeni nu mi-a explicat schimbarile ortografice vad acum si "dezvoltând un ciot"). Eu sunt analfabet tu esti vigilent(a). ‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 8 septembrie 2011 00:36 (EEST)

Mulțumesc pentru raspuns! Categoria era menționată la test:Authority control/i18n 01 si cu titlul corect la commons:Commons:VIAF inter project linking. Am lipsit mult timp. Există utilizatori cu contacte la Biblioteca Centralaț a României? Sau utilizatori bibliotecari? Salutări din München, 8 septembrie 2011 11:07 (EEST)

Article requests[modificare sursă]

Hi! Do you do article requests? If so, would you be interested in writing a Romanian stub about the en:Interstate Aviation Committee? Moldova, which speaks Romanian, is one of the IAC member states. Thank you WhisperToMe (discuție) 14 septembrie 2011 21:30 (EEST)

buna[modificare sursă]

azi ai modificat titlul articolului Obligațiuni de tezaur asimilabile (Obligation assimilable du Trésor) si ai lasat varianta in franceza, te rog sa modifici din nou cum era initial, cu titlul in romana cum era initial. Multumesc Marian Dan 18 septembrie 2011 14:26 (EEST)
Marian Dan 23 septembrie 2011 23:47 (EEST)

proiectul Vin Codurile[modificare sursă]

Aveți un mesaj în pagina de discuție a articolului cu pricina. Între timp articolul are bibliografie și destul de multe link-uri către el (de la instituțiile care sunt parte în proiect). Cred că este cazul să îndulcim avertismentul. Cu siguranță că articolul mai trebuie îmbunătățit dar nu cred că este de șters. Cu stimă. CustodieMinori (discuție) 20 septembrie 2011 00:19 (EEST)

Fișier:Turnul_Dulgherilor_din_Sibiu.jpg[modificare sursă]

Nu-l înscrii și pe ăsta în concurs? :) Sau măcar pune-i formatul de monument istoric. --Strainu (دسستي‎)  22 septembrie 2011 17:22 (EEST)

OK, o să modific și o să creez și o pagină cu asta în caz că se va mai organiza la anul. La concurs nu știu ce să zic, dar cu siguranță că formatul ar fi util, vreau să inventariez toate aparițiile unui monument, articole, imagini, liste etc. ca ulterior să se poată crea categorii/articole/redirectări foarte ușor.--Strainu (دسستي‎)  22 septembrie 2011 17:34 (EEST)
Am pus legătura la expertul de încărcare la Proiect:Monumente_istorice#Leg.C4.83turi_utile.--Strainu (دسستي‎)  22 septembrie 2011 18:53 (EEST)

Ducat (monedă)[modificare sursă]

Mulțumesc de sugestie. Cu stimă, Lucian GAVRILA (discuție) 22 septembrie 2011 19:40 (EEST)

Imi cer scuze[modificare sursă]

Îmi cer scuze dacă am creat un disconfort ieri seară, când am inventat acele cioturi. Eu am plănuit astăzi să le fac info-box, să le scriu articole serioase, să dezvolt ,,cioturile"; inițial, am vrut asta aseară, dar nu am mai putut sta. În concluzie, eu nu am lăsat articolele alandala, ci mă pregăteam să le fac. Îmi cer scuze din nou și mulțumesc pentru atenționare.

-Alex17nico (discuție) 29 septembrie 2011 14:50 (EEST)

În prezent am reușit să aduc la o anumită formă articolul carnotit.

-Alex17nico (discuție) 29 septembrie 2011 15:32 (EEST)

Eu chiar vă mulțumesc pentru atenționare; știu că wikipedia este o enciclopedie și trebuie tratată ca atare. Deoarece lucrez nu de mult timp pe aceasta, atenționările sunt cele mai bune corectări. Sper ca, atunci când voi mai greși, să fiu atenționat și să pot remedia.

Ceea ce privește mineralele, promit că voi aduce cât mai multe articole BUNE și FOARTE BUNE (în situația în care am sursă de documentare).

Numai bine!

-Alex17nico (discuție) 29 septembrie 2011 20:17 (EEST)

Tiz[modificare sursă]

Salut! În articolul Statuia ecvestră a lui Ștefan cel Mare de la Podu Înalt apare o legătură internă către "sculptorul" Mircea Ștefănescu. Numai că acest Mircea Ștefănescu nu este sculptorul, ci un prozator, traducător, dramaturg și cronicar dramatic. Pentru sculptor va trebui făcut alt articol. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 30 septembrie 2011 09:33 (EEST)

Problema e că și sculptori sunt 2 cu numele Mircea Ștefănescu. Cel în discuție, care în 1975 a luat Premiul Academiei Române "Ion Andreescu" pentru Statuia ecvestră a lui Ștefan cel Mare de la Podu Înalt[1] și altul, născut pe 15 dec. 1968 la Iași [2]. și nu găsesc date măcar de un ciot decent.--Miehs (discuție) 30 septembrie 2011 18:10 (EEST)

Format:Wikisource-lang[modificare sursă]

E ok acum? Bănuiesc că problema ta era că nu se aliniau la dreapta - lipseau niște chestii din MediaWiki:Common.css. În rest funcționa ok și înainte. Am mai modificat un pic și textul, mi se pare mai ok așa.--Strainu (دسستي‎)  5 octombrie 2011 09:33 (EEST)

De arătat mi se pare că arată ca la en.wp, dar la ISO mai e de muncă. O să încerc să mă ocup azi.--Strainu (دسستي‎)  5 octombrie 2011 09:43 (EEST)


enWiki[modificare sursă]

Salut Cezarika1

Am inceput scrierea articolului Culmile neantului. După primul paragraf i-am dat o încărcare pe Wiki, ca să știu sigur că articolul este salvat. Până să trec de următoarea etapă de editate, am realizat că sunt făcute niște modificări.

 • 5 octombrie 2011 10:54‎ Cezarika1 (discuție | contribuții)‎ (1.616 octeți) ('traducere după enWiki') (anulare)

Aceasta mi-a atras atenția în mod special. Te rog frumos, explică-mi ce înseamnă enWiki. Poți să-mi dai o îndrumare? Legat de traducerile cu enWiki. Sunt conștient că nu o să facă toată munca, dar curiozitatea m-a îndemnat să-și scriu. Își mulțumesc anticipat.

Cu stimă,

Teo (discuție) 6 octombrie 2011 21:57 (EEST)


Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui CustodieMinori.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Legături interne[modificare sursă]

Nu înțeleg de ce apar legături roșii la paginea mea de utilizator :|. -- Martinas Angel (discuție) 11 octombrie 2011 20:00 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 12 octombrie 2011 15:49 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Scoala de Valori[modificare sursă]

Salut,

Vreau sa realizez o pagina despre Scoala de Valori pe wikipedia. Cum pot sa fac asta? Am incercat ieri dar am vazut ca a fost stearsa de tine. Ar trebui sa aiba un anumit tip de continut. Ce am pus ieri nu era ok? Ce trebuie sa fac sa nu mai fie stearsa?

Multumesc pentru intelegere. Zi faina! Andrei

Infocasete[modificare sursă]

Salut Cezar !

Pentru articole din categoria gastronomiei (mâncăruri, băuturi) nu există o Infocasetă ? (sau n-am găsit-o eu)
Mulțumesc ! --Nicu farcas mesaj 25 octombrie 2011 16:17 (EEST)

Ezer Weizman[modificare sursă]

V-aș ruga - fiindca nu am reusit - sa schimbati numele articolului Ezer Vaițman spre Ezer Weizman. Ortografia internationala a numelui este dupa cum sugerez eu iar Vaițman este similar cu "De Gol" in loc de De Gaulle. Thanks! Alexander Tendler (discuție) 25 octombrie 2011 20:23 (EEST)

Stimate Cezarika, formula engleza internationala este cea mai acceptata pt. alfabetul ebraic. Deci: Weizman. Va rog si va multumesc.Alexander Tendler (discuție) 27 octombrie 2011 00:04 (EEST) N.B. Nu inteleg de ce eu nu pot executa acest lucru, din punct de vedere tehnic. Alexander Tendler (discuție) 27 octombrie 2011 00:05 (EEST)
Ortografia trebuie să fie ca la Haim Weizmann, unchiul lui. Leonard (discuție) 27 octombrie 2011 00:41 (EEST)
Notez ca ati acceptat propunerea mea. O alta problema este ca prin interventia mea la Ezer Weizman am gresit prin anularea unor contributii, ceea ce a "pauperizat" articolul. Ar fi posibil sa reactualizati versiunea cea mai "bogata"? Din nou, salut si merci. Alexander Tendler (discuție) 27 octombrie 2011 21:17 (EEST)

Isaac Asimov[modificare sursă]

Lucrez acum la pagina lui Isaac Asimov și aș vrea să ridic câteva probleme:

 • la romanul Forward the Foundation s-a preferat traducerea Fundația renăscută de la editura Nemira, deși aceasta se specifică și în prefața cărții că a fost mai mult simbolică; mi se prea mai potrivită păstrarea traducerii Înainte de Fundație de la editura Teora, iar pentru Fundația renăscută să se facă redirecționare.
 • la romanul The Caves of Steel s-a preferat traducerea Caverne de oțel de la editura Univers; mi se pare mai potrivită folosirea traducerii Cavernele de oțel din revista Orion și de la editura Teora, iar la cealaltă să se facă redirecționare.
 • la romanul Fantastic Voyage II: Destination Brain nu s-a folosit traducerea românească de la editura Teora, Destinația: creierul!, ci s-a preferat o traducere a titlului original. Mi se pare că asta ar crea confuzie pentru cititori.

Doresc o părere (sau mai multe păreri) avizate, dacă ar fi în regulă să fac modificările sugerate, sau mai bine să păstrez formatul actual. Aș dori să aflu și cum pot să îți trimit mesaje, în loc să intru să scriu aici. Kandeerlej

Redenumire[modificare sursă]

Cezar, te rog remodifică pagina Stâncile Tătarului în Cheile Tătarului, Munții Gutâi (numele inițial, pe care din neatențe l-am modificat).

Mulțumesc, -- Nicu farcas mesaj 30 octombrie 2011 17:17 (EET)
Rezolvat. --Cezarika1 31 octombrie 2011 15:47 (EET)

Greșeală de operare[modificare sursă]

Am făcut unele modificări la titlurile cărților din caseta "Premiul Locus pentru cel mai bun roman science-fiction", dar probabil că am șters ceva, deoarece acum caseta nu mai este afișată cum trebuie. Poți să te uiți, te rog și, după ce repari, să îmi spui ce am făcut? Mulțumesc! Kandeerlej

Poate îi explici și cum trebuie să se semneze în pag. de discuții. --Terraflorin (discuție) 3 noiembrie 2011 16:38 (EET)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Terraflorin.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Nicu farcas.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Seria Jandarmul[modificare sursă]

Ai uitat de filmele acestea cu Louis de Funès --Terraflorin (discuție) 5 noiembrie 2011 20:12 (EET)

Proofreading[modificare sursă]

Salut. Poți să verifici și să corectezi eventualele greșeli din paginile astea două: 1 și 2. După schimbă statusul la ready. --MSClaudiu (discuție) 13 noiembrie 2011 21:02 (EET)

Am făcut unele corecturi după cum îmi sună mai bine în românește, sper să fie corecte. Am schimbat status-ul la ready. --Cezarika1 13 noiembrie 2011 21:46 (EET)

Salut[modificare sursă]

Șterge tu Valurile Noi că am avut probleme cu lucrul pe alt calculator... --Terraflorin (discuție) 15 noiembrie 2011 08:53 (EET)

pierderea textului la Școala de stareți‎ se putea evita dacă apăsai în browser Mergi cu o pagină înapoi de unde recuperai textul în clipboard (funcționează 100% cu firefox 7sau8 și windows7). Scuze totuși de neplăcerile provocate... --Terraflorin (discuție) 15 noiembrie 2011 09:11 (EET)
Din păcate nu a mers, iar textuzl a fost iremediabil pierdut. --Cezarika1 15 noiembrie 2011 09:26 (EET)
pune tu Fişier:Semnul celor patru gramar.jpg în articol ca să nu mai apară vreun conflict de interese --Terraflorin (discuție) 17 noiembrie 2011 09:51 (EET)

Format:Întoarcerea lui Sherlock Holmes[modificare sursă]

Am observat și eu că nu arată bine la „Peter „cel Negru””, prima oară am vrut să schimb în „Peter «cel Negru»” dar nu am vrut să umblu la titluri, doar la format. Ce zici însă de noua variantă? (încă nu am făcut schimbări în format, doar aici). Și normal, trebuiesc schimbate toate formatele să arate uniform, dar nu am trecut la treabă până nu am văzut ce părere ai --Terraflorin (discuție) 18 noiembrie 2011 08:12 (EET)

Dacă nu ai o idee mai bună sus aș pune sus titlul, în paranteză '(volum de povestiri, an)'. Am pornit de la ideea să fie cât mai compact titlul și corpul formatului să nu fie cu aldin. 'listă2' ar putea fi schimbat cu 'dedesubt' + 'stil dedesubt' (să dea tot galben)--Terraflorin (discuție) 18 noiembrie 2011 08:25 (EET)
Imaginea am luat-o din pt:Predefinição:A Volta de Sherlock Holmes, am crezut că au verificat-o ei și are legătură cu volumul. --Terraflorin (discuție) 18 noiembrie 2011 08:28 (EET)
cam atât la Caracatița 3, dacă mai ai ceva de adăugat ești bine venit --Terraflorin (discuție) 18 noiembrie 2011 13:48 (EET)
am scris ceva- ceva la Predator (extraterestru), dacă vrei să contribui ești bine venit... --Terraflorin (discuție) 19 noiembrie 2011 10:53 (EET)

Fișier:Constantin Budeanu.jpg[modificare sursă]

Salut. Am și eu nevoie de sursa de la care ai luat fișierul ăsta și o descriere mai amănunțită, ca să nu fie șters din nou.--Strainu (دسستي‎)  19 noiembrie 2011 19:12 (EET)

Aceasi situație se intalnește si la Fișier:Remus Răduleț.jpg.--84.232.141.36 (discuție) 20 noiembrie 2011 21:30 (EET)

Tibet[modificare sursă]

Despre Tibet avem două articole , unul legat de situația sa administrativă (Regiunea autonomă Tibet) și despre podișul Tibet (Platoul Tibet). Ar trebui să fii mai explicit, să vedem concret la ce te referi la poporul tibetan sau la Tibet (regiune istorică) .--Bogdan29roman (discuție) 20 noiembrie 2011 11:51 (EET)

Pompeiu Onofreiu[modificare sursă]

Am remarcat că cereați crearea unei pagini referitoare la preotul Onofrei Pompeiu. În urmă cu șase luni, am creat eu această pagină referitoare la acest preot, Pompeiu Onofreiu, pe care vă rog să o vedeți și, eventual, să o îmbunătățiți, Cu stimă, Lucian GAVRILA (discuție) 21 noiembrie 2011 18:49 (EET)

Radu Scutelnicu[modificare sursă]

Am vazut ca ati contribuit la aceasta pagina care acum este propusa pt stergere, fara argumente valide si la care am contribuit si eu. Poate veti arunca o privire in seara aceasta. Multumesc!--Carmen Stegli (discuție) 23 noiembrie 2011 23:32 (EET)

Claustrul dominican-franciscan[modificare sursă]

Salut Cezar! Acolo este vorba despre o clădire din vechea cetate a Clujului, dintr-o epocă dincolo de naționalismele din sec. al XIX-lea. Știi bine că nu agreez nici un fel de șovinism, la fel cum nu agreez falsificările. Or să vorbesc despre claustrul dominican din "Cluj-Napoca", în condițiile în care acolo nu mai sunt călugări din 1948 încoace, ar fi o falsificare. Fiind o clădire istorică, socotesc că istoria trebuie respectată ca atare. --Mihai Andrei (discuție) 26 noiembrie 2011 17:01 (EET)

Dragă Cezar, înțeleg argumentul tău și te asigur că nici eu nu doresc schizoidizarea denumirilor, de parcă am avea de-a face cu două orașe. Bineînțeles că avem de-a face cu un singur oraș, la fel cum avem de-a face cu substantive derivate de la numele acelui oraș. Probabil cel mai bun exemplu este varza a la Cluj. Ei bine, la fel ca și respectivul fel de mâncare, și alte obiective sunt, prin vechimea lor, strâns legate de oraș. Îți reamintesc că vinul de Murfatlar s-a numit ca atare și în perioada în care localitatea respectivă a fost redenumită în Basarabi. Este o chestiune de normalitate, mai presus de ideologie. --Mihai Andrei (discuție) 26 noiembrie 2011 20:16 (EET)
Mulțumesc pentru răspuns. Se pare că sunt ceva mai conservator decât tine. Astfel, am avut la un moment dat o discuție asemănătoare, pe tema bisericilor care sunt catedrale. În mod cu totul consecvent am arătat acolo că de exemplu Catedrala din Blaj a fost și a rămas Catedrala din Blaj și în timpul comunismului, când în mod oficial nu mai era catedrală. Prin însemnătatea edificiului respectiv, acesta s-a întipărit în memoria colectivă ca atare, și chiar dacă ar fi rasă de pe fața pământului, tot ar rămâne în mentalul colectiv (cel puțin așa îndrăznesc să sper) drept Catedrala din Blaj. Mă gândesc la Templul din Ierusalim, care factic nu mai există de aproape 2.000 de ani (a fost distrus de romani în anul 70), dar care a rămas un loc comun și un reper în conștiința universală, ca și râurile (sau apele) Babilonului, despre care trupa Bonney M cânta de zor în sec. al XX-lea, la 2.500 de ani de când exilul babilonian era existent în fapt. Mintea umană și memoria colectivă își au reperele lor, iar eu îți mărturisesc cu mâna pe inimă că sunt exigent cu mine însumi când optez pentru un reper sau altul. --Mihai Andrei (discuție) 26 noiembrie 2011 20:34 (EET)
M-aș uita cu plăcere la ce mi-ai spus, însă mă grăbesc la o conferință. Multe salutări, --Mihai Andrei (discuție) 26 noiembrie 2011 20:36 (EET)

Plângere[modificare sursă]

Văzând că sunteți administrator vă adresez întrebarea: ce pot face când sunt în mod repetat provocat pe wikipedia? Există un utilizator Utilizator:Silenzio76 care mă atacă în mod repetat. Dacă are chef de socializare să intre pe alte site-uri, aici ar trebui să lase lumea să scrie în tihnă. Deja avusesem cu el un conflict acum câteva săptămâni că acum a început din nou. Dimineață in timp ce scriam articolul Orfelinatul a început să scrie mesaje ostile, acum în timp ce scriam Mister World iarăși. Oare ăsta e scopul wikipedia să socializăm pe un site unde nu ți se poate da ignore sau să fii blocat? Aștept răspuns și soluționare. --Bogdan29roman (discuție) 26 noiembrie 2011 18:36 (EET)

Mulțumesc pentru sfaturi. Nu o să-i mai răspund la provocări pentru început, dar dacă văd că continuă cu ostilitățile o să merg mai departe și o să-l reclam. O seară frumoasă!--Bogdan29roman (discuție) 26 noiembrie 2011 20:12 (EET)

Brauweiler[modificare sursă]

Am făcut câteva reformulări. În rest e bine.--Miehs (discuție) 26 noiembrie 2011 21:21 (EET)

Format:FilmeSherlockHolmes[modificare sursă]

Sal.! Ți-am găsit de lucru! Participi la albăstrire? --Terraflorin (discuție) 27 noiembrie 2011 14:46 (EET)

Pe ăsta din 2011 sigur nu l-ai văzut, dar oricum ai văzut mai multe decât mine. Poți traduce câte ceva din alte wikipedii și apoi confrunți cu lupa pe ecran! --Terraflorin (discuție) 27 noiembrie 2011 15:01 (EET)
Am să refac dar nu chiar acum. --Terraflorin (discuție) 27 noiembrie 2011 16:06 (EET)
da. La celălalt articol am pus deja Infocaseta Film --Terraflorin (discuție) 27 noiembrie 2011 17:25 (EET)
De ce „fugi” de introducerea infocasetei film în articole ? --Terraflorin (discuție) 27 noiembrie 2011 18:51 (EET)
E mai comod să adaug categorii via HotCat (nu mai încarc editorul cu pagini lungi), dar nu îmi oferă prea multe posibilități: pune automat la sfârșit ultima categorie nou editată --Terraflorin (discuție) 30 noiembrie 2011 13:19 (EET)
episodul de ieri: http://en.wikipedia.org/wiki/A_Scandal_in_Belgravia. L-ai văzut?--Terraflorin (discuție) 2 ianuarie 2012 21:59 (EET)

Recomandări/Manual[modificare sursă]

Spuneai că s-a hotărât mai demult ca în ceea ce privește categoriile să fie puse într-o anumită ordine. Unde este această discuție? Și nu ar trebui scris cumva un fel de manual neobligatoriu/orientativ cu recomandări (în caz că deja nu este) despre cum ar trebui scris un articol, cu exemple pe domenii: cum ar trebui scrisă o biografie, o recenzie a unui film, etc., ceva dincolo de ceea ce există acum. Ar fi folositoare mai ales pentru utilizatorii noi care se lovesc de toate „regulile” (wikizări, ortografii, stil, interwiki, etc.) Și, eventual, să fie postată o trimitere către acest manual în textul de întâmpinare al unui nou utilizator.. --Terraflorin (discuție) 1 decembrie 2011 10:16 (EET)

dacă ești de acord, introdu acolo și celelalte 2 categorii cu naștere/decese după dată în poziția 2 și 4 --Terraflorin (discuție) 1 decembrie 2011 10:27 (EET)
la Caracatița 4 adaugă ru:Спрут 4 (телесериал) --Terraflorin (discuție) 1 decembrie 2011 12:39 (EET)
pune afișul acesta [1] --Terraflorin (discuție) 1 decembrie 2011 12:44 (EET)
vezi și pagina [2], toate serialele au redirect pagina asta pe en.wiki --Terraflorin (discuție) 1 decembrie 2011 12:46 (EET)
ai dreptate, acel afiș apare la ru.wikipedia si pe pagina Caracatita 4 si pe seria Caracatita --Terraflorin (discuție) 1 decembrie 2011 12:50 (EET)
Uite aici o imagine. până la urmă despre imagini „vorbește” cu [Andrei Stroe‎], el e specialistu'. Apropo, am nevoie de ajutor la Listă de filme de Crăciun!! este și sezonu! și când zic ajutor mă refer și la traducere și la făcut câteva articole cu filme de Crăciun din listă! ce zici?--Terraflorin (discuție) 1 decembrie 2011 12:54 (EET)
am început un format, contribuția este bună dar nu cred că se încadrează la Listă de filme de Crăciun --Terraflorin (discuție) 4 decembrie 2011 09:42 (EET)

Memoria[modificare sursă]

Dragă Cezar, alăturat un articol care cred că te-ar interesa: [3]. Multe salutări, --Mihai Andrei (discuție) 1 decembrie 2011 13:34 (EET)

Blackadder's Christmas Carol / Listă de filme de Crăciun[modificare sursă]

Este mai mult o parodie și este serial TV. Dacă consideri că se încadrează adaugă-l în lista de filme (la care mai e mult de lucrat) la secțiunea seriale, deși ar trebui creată pagină nouă cu Listă de seriale TV de Crăciun . --Terraflorin (discuție) 4 decembrie 2011 09:52 (EET)

o rugăminte: șterge-mi pagina Utilizator:Terraflorin--Terraflorin (discuție) 5 decembrie 2011 13:36 (EET)

Stroke, Tranzactie, Script[modificare sursă]

la ce se refera mesajul: "Această pagină necesită o verificare. De verificat: modul de exprimare la persoana I pare a indica fie o cercetare originală fie un plagiat" ? ce am scris acolo nu-mi aparține mie, sunt definiții luate din cartea lui Ian Stewart care e trecută la bibliografie. Cartea nu e una oarecare, e de bază in analiza tranzacțională.

Ceramică[modificare sursă]

Sugestia e binevenită, însă, ceramica nu e o pasiune pentru mine, în general scriu despre lucrurile cu care iau contact recent sau lucruri care mă provoacă. Din contribuțiile mele se observă o gamă foarte variată de teme pe care le ating. La Marginea am fost și am vizitat ateliere ale meșterilor olari și de asta mi-a venit și ideea, din păcate am omis să fac fotografii ca să le pot pune aici. Am văzut, de asemenea, greșelile cauzate de grabă cât și greșelile făcute dintr-o oarecare obrăznicie pe care mi le-ați corectat și mă simt un pic prost pentru aceasta. Toate cele bune și dvs!--Bogdan29roman (discuție) 5 decembrie 2011 13:53 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 7 decembrie 2011 14:51 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Eroare 9/12[modificare sursă]

Cred că din Format:Infocasetă apare |- pe mai multe pagini cu infocasete. A fost modificat azi. --Terraflorin (discuție) 9 decembrie 2011 15:49 (EET)

După anularea modificărilor de azi au dispărut cele două semne --Terraflorin (discuție) 9 decembrie 2011 16:10 (EET)

Imagini UC[modificare sursă]

Vedeți la cafenea. O mulțime din imaginile încărcate de dv. sunt în chestiune. --Turbojet 11 decembrie 2011 11:37 (EET)

Număr OTRS[modificare sursă]

Dacă aveți întrebări (suspiciuni) legate de numărul OTRS puteți să-l contactați pe administratorul Andrei Stroe sau Străinu, nu sunt sigur cine se ocupa de numerele OTRS. Tichetul OTRS se referă la toate fotografiile de pe situl www.mapn.ro. Deținătorul drepturilor de autor este mapn.ro (fotografiile mai noi, după anul 1990, nu sunt în DP). O zi bună, --Mircea87 (discuție) 12 decembrie 2011 18:31 (EET)

Convertirea diacriticelor[modificare sursă]

Iar e problema aia cu convertirea diacriticelor (pe pagina mea de utilizator). Am încercat să redenumesc „Primul incendiu de la „Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”” în „Primul incendiu de la „Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti””, dar zice că e același titlu. Puțin ajutor? MAC BUZZ! 13 decembrie 2011 19:25 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Sandhu.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Sandhu (discuție) 14 decembrie 2011 23:24 (EET)

Titluri de opere[modificare sursă]

Vizavi de ultimele modificări ale titlurilor, vedeți aici cum ar trebui procedat.Sebimesaj 17 decembrie 2011 17:45 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Cezarika1. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Sărbători fericite și un An Nou fericit[modificare sursă]

cu stimă, de laEwan (discuție) 23 decembrie 2011 21:31 (EET)

Sărbători fericite[modificare sursă]

Îți urez dumitale și tuturor celor dragi dumitale Sărbători fericite, un An Nou 2012 cu bucurii și împlinirea tuturor dorințelor. 24 decembrie 2011 02:00 (EET)

RO HO EN 2007 Dec 08 40231-1.jpg

Crăciun Fericit și îmbelșugat !

Un An Nou 2012 plin de bucurii și împliniri !

 • • Wars • ~~  • •
Image-Denver CO AMH The Ballet Dancers 326.JPG


Sărbători cu bucurie[modificare sursă]

Un Crăciun și un An Nou 2012 cu fericire și multă sănătate, La mulți ani !

--Nicu Farcașdiscuție 24 decembrie 2011 12:18 (EET)

Îți urez dumitale cât și tuturor celor dragi dumitale Sărbători fericite, un An Nou 2012 cu bucurii, sănătate, precum și toate cele de cuviință. La mulți ani! Lucian GAVRILA (discuție) 24 decembrie 2011 12:35 (EET)

Sărbători fericite[modificare sursă]

Cu ocazia zilelor de sărbătoare, vă doresc multă sănătate, bucurie și fericire alături de familie, prietenii și toți cei dragi. Pentru anul ce vine, vă urez un călduros La mulți ani !

Al dumneavoastră coleg, --Zsolt (discuție) 25 decembrie 2011 00:12 (EET)

Sarbatori fericite![modificare sursă]

Salut Cezar!

Multam fain de urari! Si tie iti urez un Craciun excelent si un an nou imbelsugat. -- Compactforever Zâi! 25 decembrie 2011 03:15 (EET)

Iisus Christos în mitologie comparată[modificare sursă]

Salutări cu sărbătorile!... Ceva interesant de tradus: en:Jesus Christ in comparative mythology deși ar trebui adăugat ceva și despre Zalmoxis. Ce zici? --Terraflorin (discuție) 25 decembrie 2011 06:46 (EET)

Exces de zel sau neprofesionalism?[modificare sursă]

Apreciez faptul că dintre toate paginile vechi care necesită modificări sau alte intervenții mai serioase (de genul - ștergere, spre exemplu), ați binevoit să ștergeți o pagină creată de mine cu câteva ore în urmă, motivând "lipsa de conținut". Dacă simpla propoziție „"Lauri Törni a fost un soldat finlandez"” ar fi făcut o diferență, comparativ cu toată informația de calitate cuprinsă în infobox, îmi asum greșeala, deși mi se pare că este oarecum deplasat. Din motive independente de voința mea, nu am putut să-l finalizez atunci. Poate și pentru faptul că infocaseta militar are ceva neajunsuri care mi-au "mâncat" timpul aiurea. În calitatea dvs de admin, dacă tot sprijiniți activitatea utilizatorilor într-o manieră atât de constructivă, v-aș sugera să dați un click pe contribuțiile userului respectiv, înainte să ștergeți articolele aiurea. Nu de alta, dar v-ar ajuta să faceți diferența între mumbo-jumbo care trebuie șters (user care fac o pagină, scriu 2 cuvinte și pleacă mai departe) și calitatea care trebuie apreciată. Încă o dată, mulțumesc pentru dezolanta experiență pe secțiunea de limba română! Încurajator, domnule admin! Aștept cu nerăbdare și celelalte acțiuni constructive ale dvs, să-mi reîmprospăteze memoria în ceea ce privește "munca de calitate"!

Toate cele bune! Și sper ca măcar la anul Moșul să vă aducă un dram de înțelepciune în plus, că se cam impune!

Limbaj ?[modificare sursă]

Mesajul pe care vi l-am trimis a avut un ton destul de formal și reprezintă poziția pe care am avut-o referitor la acțiunea dvs. Este o părere personală exprimată liber și vizează o comparație super simplă între articolele- ciot de genul "Lecco este un oraș în Italia" și ciotul pe care l-am creat eu dimineața asta, cu o infocasetă plină de informații, documentate și, mai mult decât orice, în formatul cerut. Faptul că un administrator șterge o casetă bine documentată, un început de pagină nouă, care conține info noi (dacă ați fi dat un simplu click pe contribuțiile mele de până acum, chiar și doar pe paginile din secțiunea în limba română, ați fi putut observa că nu mă încadrez în tiparul utilizatorului "15 cioturi într-o zi, mamă ce tare sunt eu!") la doar câteva ore după ce a fost creată, fără a aprecia valoarea informației noi, și mai și așteaptă scuze nejustificate, mi se pare total deplasat. Incă o dată, este umila mea părere de utilizator! Însă se pare că până la urmă Moșul a venit anul acesta și chiar apreciez inițiativa dvs. de a scrie o propoziție, chiar dacă, general vorbind, e mai ușor să dăm „delete” ! :) Acestea fiind spuse, vă mulțumesc pentru sprijin, domnule administrator, și sper că ziua de azi nu a trecut fără ca amândoi să învățăm ceva!

(Off topic: Sper să nu ne cunoaștem! E doar o chestiune de gusturi când ne alegem oamenii din jurul nostru. Din nou, doar umila mea părere! ) ROFI44WIK 29 decembrie 2011 16:45 (EET)

Și pentru că nu m-am semnat dimineață, o fac acum, cu toate scuzele de rigoare: mesajul precedent "Exces de zel sau neprofesionalism?" îmi aparține și mi-l asum. ROFI44WIK 29 decembrie 2011 16:45 (EET)

Precizari suplimentare[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru precizări, voi ține cont de ele. Oricît de capsoman aș fi considerat pot face distincția intre o ironie și o calomnie. Ironia o folosesc și o accept chiar cînd mă vizează pe mine, cu mitocănia nu mă împac deloc. Vă doresc și eu un An Nou fericit!Mayuma 30 decembrie 2011 21:21 (EET) Dom Cezărikă, lasă dumneata miștourile astea de la grădiniță, că nu prea țin cu mine, eu nu sunt de nivelul creșă, am fumat destui ca dumneata la viața mea, unii zmei din ăștia mi-au fost studenți, dar după un timp s-au trezit fără serviciu. Eu zic să-ți temperezi tonul și să-ți vezi de treaba dumitale, ce să zic, uite îmi tremură lap-topul de frica matale. Noapte bună!Mayuma 30 decembrie 2011 22:24 (EET)

IW[modificare sursă]

Bună ziua. Vă referiți la articolele creeate ieri? (cu legăturile IW). Dacă da, am să remediez greșeala. Mulțumesc anticipat și La Mulți Ani! --89.122.145.48 (discuție) 1 ianuarie 2012 12:23 (EET)

Bună ziua[modificare sursă]

Bună ziua. Am întâmpinat o problemă și nu o pot rezolva! mă tot autentific și, dacă deschid altă pagină wiki, îmi spune cu nu sunt autentificat! ce este de făcut în acest caz? (sunt utilizatorul Utilizator:Alex17nico) --89.122.145.48 (discuție) 1 ianuarie 2012 12:29 (EET)

S-a rezolvat ulterior.

--Alex17nico (discuție) 1 ianuarie 2012 12:40 (EET)

Padiș[modificare sursă]

Salut Cezar, te rog să redenumești pagina Rezervația naturală Padiș, în Padiș. Motiv: articolul este dedicat unei zone turistice și nu unei rezervații naturale (de fapt nu există o rezervație naturală cu acest nume).

Mulțumesc, --Nicu Farcașdiscuție 4 ianuarie 2012 15:43 (EET)

Șiling (monedă britanică)[modificare sursă]

Bună seara. Mulțumesc. Voi încerca să rezolv. Cu stimă, Lucian GAVRILA (discuție) 5 ianuarie 2012 18:57 (EET)

Bună ziua. Am rezolvat, în parte. Mai lucrez. Cu stimă, Lucian GAVRILA (discuție) 9 ianuarie 2012 14:21 (EET)

Aventura burlacului nobil[modificare sursă]

N-ar merge mai bine „Aventura nobilului burlac”? Văd că la Adevărul a apărut așa cum ai scris, nu mai există nicio altă traducere în română?--Strainu (دسستي‎)  9 ianuarie 2012 13:42 (EET)

Majoritatea traducerilor sunt făcute neinpirat, dar în lipsa altora.... Nu am cunoștință de o altă traducere a acestei povestiri. Dacă voi găsi o altă traducere, o voi preciza în articol. --Cezarika1 10 ianuarie 2012 08:04 (EET)

Formate IMDb[modificare sursă]

Salutare și La Mulți Ani ! Dacă ai vreme, te rog dă-ți cu părerea la Discuție Categorie:Formate film. —  Ark25  (discuție) 14 ianuarie 2012 09:23 (EET)

2010 (film)[modificare sursă]

Salut. Vrei să dai o mână de ajutor la acest articol? PS: ți-am lăsat [mai demult] un mesaj pe mail. --Terraflorin (discuție) 15 ianuarie 2012 11:02 (EET)

Protestele din România[modificare sursă]

Păi propun să fie articol al săptămânii ca să nu mai fie confundat sau greu de găsit, eu am băgat la căutare cuvinte care să mă ducă la un eventual articol despre această temă și nu l-am găsit așa că l-am creat. --Bogdan29roman (discuție) 16 ianuarie 2012 13:56 (EET)

Am schimbat eu [4]. Sper că nu vă interesează mai mult la ora asta Partidul Conservator (Regatul Unit) Terraflorin (discuție) 16 ianuarie 2012 14:51 (EET)

File:CHILIA_SFANTA.jpg[modificare sursă]

Salut. Poza asta a fost marcată cu un cod LMI greșit, dar eu cred că s-a dorit folosirea codului BV-II-m-A-11812.02 (Anexe de la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, Brașov). Ai avea cum să verifici te rog dacă și chilia respectivă e încadrată la anexele mănăstirii, că mie mi se pare cam ciudat.--Strainu (دسستي‎)  16 ianuarie 2012 23:15 (EET)

Ce e cu W in fata nu e eroare, ci avertisment (warning). Adica robotull a dat peste o problema pe care n-o poate rezolva sinur. In cazul cu mai multe imagini, un om trebuie sa o aleaga pe cea mai buna dintre ele si sa o adauge in lista.--Strainu (دسستي‎)  17 ianuarie 2012 09:50 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

V-am răspuns în pagina mea de discuții.--Vladimir-Adrian (discuție) 25 ianuarie 2012 22:34 (EET)