Discuție Utilizator:Afil

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Discuție Utilizator:Afil/Arhiva1, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva2, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva3, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva4, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva5, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva6, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva7, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva8, Discuție Utilizator:Afil/Arhiva9

VA ROG SA VA SEMNATI DISCUTIILE. NU RASPUND SI NU IAU IN CONSIDERARE MESAJE ANONIME

Propunere pentru ștergere a paginii Biserica Sfântul Gheorghe - Vechi din Ploiești[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Biserica Sfântul Gheorghe - Vechi din Ploiești creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Biserica Sfântul Gheorghe - Vechi din Ploiești până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 9 februarie 2015 12:20 (EET)

Ați primit această notificare automat. Este vorba însă de textul introdus de un anonim prin 2009 la Listă de biserici din Ploiești și pe care la un moment dat l-ați divizat în mai multe articole. —Andreidiscuţie 9 februarie 2015 12:20 (EET)

Insula Carolina[modificare sursă]

Bună ziua. Știindu-vă pasionat de geografie și hidrografie, vă rog să-mi spuneți dacă ați auzit ca România să fi avut în perioada interbelică o insulă denumită Insula Carolina. Îmi aduc aminte vag că am citit acum vreo 20 de ani într-un ziar că ar fi fost ocupată abuziv de URSS în 1938, dar nu-mi amintesc nici unde era situată, nici alte amănunte despre ea. Nu am găsit nimic în paginile Wikipediei ucrainene și mă gândesc că este posibil să nu mai existe astăzi. --Haptokar (discuție) 30 martie 2015 13:19 (EEST)

Vă mulțumesc pentru răspuns. Ținând cont de faptul că disputa teritorială ar fi fost din 1938, consider că ar fi mai posibil ca insula respectivă să fi existat nu pe Dunăre, ci pe Nistru, și să fi fost eventual o bară litorală la vărsarea în mare. Am identificat o localitate Karolino-Bugaz existentă pe o peninsulă litorală și bănuiesc că ar fi posibil să fi fost inițial o insulă care să se fi unit ulterior cu partea continentală. Observ pe Google Maps că vărsarea Nistrului în Marea Neagră se face printr-o strâmtoare îngustă (Strâmtoarea Țarigrad), dar subțirimea unei porțiuni litorale dinspre nord-est ar putea lăsa impresia că a mai existat anterior și o altă strâmtoare care să se fi închis în timp prin depunere de aluviuni. Puteți să verificați, vă rog, pe hărțile interbelice? --Haptokar (discuție) 31 martie 2015 08:04 (EEST)

Sărbători fericite![modificare sursă]

Sfintele Sărbători care se apropie să vă aducă pace în suflet, belșug în casă, sănătate și voie bună. La mulți ani! Adrian Sîmbotin (Bătrânul) (discuție) 21 decembrie 2015 17:57 (EET)

Râuri[modificare sursă]

Un anonim a creat articole despre două râuri din județul Sibiu: râul Țichi și râul Voar. Puteți să le verificați și, eventual, completați? --Haptokar (discuție) 4 martie 2016 07:23 (EET)

Echipa de fotbal a regiunii Guangxi[modificare sursă]

Hinter diesem Artikel, der in vielen Sprachen existiert, ist mit sehr hoher Wahrscheinlichkeit ein Hoax, alle Ausagen und unplausibel und ohne Quellen. Könntest du das an die entsprechenden Stellen weiterleiten, damit er gelöscht wird.--Antemister (discuție) 7 mai 2016 14:36 (EEST)

Deblocare Valimali67[modificare sursă]

Bună ziua, recent am fost blocat de dl. Silezio cu motivul „hărțuire” însă acesta nu a dat exemple de presupusă hărțuire din partea mea. Totul bine în contextul în care dl. Victor Blacus mi-a anulat modificările de la paginile Isus din Nazaret și Mihai Eminescu etichetându-le că vandalism și refuzând orice discuție. Nu l-am jignit pe acesta și nici nu l-am urmărit cu scopul de a-l hărțui. Înțeleg că modificările mele sunt contestate, dar este nevoie de o discuție pentru a stabili adevărul. Însă dacă vreau să-l contactez persoana în cauză, atunci dl. Silezio mă acuză de hărțuire. Vă rog să faceți efortul de a participa la contestarea deciziei de blocare de pe pagina mea de discuții în calitatea d-voastră de utilizator neutru asupra mea, având în vedere că în trecut am avut conflicte cu ambii utilizatori și suspectez că aceștia s-au înțeles spre a-mi face rău și implicit Wikipedia. Mulțumesc!--45.79.135.18 (discuție)