Discuție Utilizator:Argenna

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Argenna) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 12 octombrie 2009 01:28 (EEST)

Fișiere libere și proiectul Commons[modificare sursă]

To Commons.svg

Vă mulțumim pentru ca încărcați imagini și fișiere libere la Wikipedia! După cum probabil știți, există și un alt proiect al Fundației Wikimedia, intitulat Wikimedia Commons, o arhivă centrală de fișiere pentru tot conținutul liber. Pe viitor, vă rugăm să încărcați fișierele libere acolo (vă puteți autentifica folosind același nume de utilizator și parolă ca și la Wikipedia - vedeți Help:Unified login). Astfel, și toate celelalte proiecte Wikipedia, precum și alte proiecte-surori, vor putea folosi fișierul încărcat de dumneavoastră. În plus, vizitatorii noștri vor putea astfel să caute, să vizualizeze, și să folosească fișierele noastre într-un spațiu centralizat. Dacă doriți să mutați la Commons fișierele încărcate până acum, o puteți face. Fișierele încărcate de dumneavoastră sunt disponibile prin click pe legătura „contribuții” din partea de sus a paginii și alegând spațiul de nume Fișier din meniul cu desfășurare. Atenție: conținutul non-liber, cum ar fi imaginile cu utilizare cinstită, nu pot fi încărcate la Wikimedia Commons. Ne puteți ajuta să promovăm utilizarea Wikimedia Commons informând și alți utilizatori. Vă mulțumim și vă rugăm să continuați să contribuiți cu fișiere la proiectul nostru! —Andreidiscuție 28 octombrie 2009 15:03 (EET)

Pentru a le muta, da, trebuie să le încărcați din nou la Commons. Dar nu e o chestie urgentă. Dacă aveți imagini noi, încărcați-le pe acelea acolo. Cele deja încărcate le vom muta la un moment dat. —Andreidiscuție 1 noiembrie 2009 22:18 (EET)

Nicolae Coman[modificare sursă]

Mulțumesc pentru apreciere. V-aș recomanda să introduceți, în pagina personală, unele detalii personale (sexul, vârsta etc.), să știm cu cine stăm de vorbă. Dacă aveți probleme sau doriți să fiți ajutat(ă), vă stau oricând la dispoziție. --Nicolae Coman (discuție) 16 noiembrie 2009 18:00 (EET)

Nume articole biserici[modificare sursă]

Buna,

Am vazut ca ai creeat o serie de articole despre biserici din Iasi. Incearca te rog, si pe viitor de asemenea, sa le denumesti mai precis. Sunt sigur ca in Romania si nu numai, exista numeroase biserici cu acelasi Hram, astfel ca un articol de genul Biserica Sfinții Constantin și Elena ar trebuii sa aiba numele Biserica Sfinții Constantin și Elena din Iași.

Cu stima, Orioane -msg- 4 ianuarie 2010 18:49 (EET)

Tot apropo de acestea, vă rog să nu le includeți în categoria Categorie:Liste legate de Iași. Această categorie este destinată listelor, cum este Listă de spitale din Iași, iar articolele despre biserici nu sunt asemenea articole. —Andreidiscuție 4 ianuarie 2010 22:08 (EET)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Argenna. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Imagini[modificare sursă]

Pentru a nu avea ulterior deziluzii, vreau să-ți spun că imaginile bisericilor mai noi de 70 ani sunt supuse legii dreptului de autor și că trebuie acordul arhitectului pentru a fi postate aici pozele lor. Altfel, orice administrator ar putea să le șteargă fără cele mai mici remușcări (mie mi s-a întâmplat așa ceva pe Commons). --Cezarika1 1 februarie 2010 07:01 (EET)

Ți-am scris un e-mail. Te rog să-l citești înainte de a opera alte modificări. --Cezarika1 12 iunie 2010 19:19 (EEST)

perrow=5[modificare sursă]

Sunteți sigur(ă) că sunt necesare aceste modificări pe care le faceți pe bandă rulantă? Întreb din curiozitate, fără să mă amestec. -- Victor Blacus (discuție) 24 iulie 2010 23:44 (EEST)

Vă rog să limitați dimensiunile galeriilor. Pentru imagini poate fi accesată galeria la Commons. La Wikipedia punem accentul mai mult pe text și mai puțin pe fotografii. Se pun fotografiile absolut necesare, pentru restul putându-se face câte o legătură către Commons. Încărcând zeci de fotografii pe pagină (și eu am făcut la fel, dar încerc să corectez treptat acest lucru) se îngreuiază descărcarea paginilor și se aglomerează inutil serverele Wikipedia. --Cezarika1 30 ianuarie 2011 11:01 (EET)

Biserica Armenească[modificare sursă]

În articolul scris de tine apelezi la unele surse (printre care și un pliant de prezentare al cărui text este conceput de niște elevi de liceu) în care sunt multe greșeli și speculații ai diferiților autori. Ținând cont de faptul că am acces la mai multe surse, o să corectez eu articolul. Te rog, nu șterge imaginile, unele dintre ele sunt utile. Ștergerea din galerii trebuie făcută cu cap, nu exhaustiv. Fotografiile care nu aduc informații, cele care sunt realizate din același unghi, cele de calitate inferioară, cele care sunt nereușite (care omit părți dintr-un ansamblu) - către acelea se face trimitere la Commons. Articolul este foarte aglomerat în imagini, iar informațiile induc potențialii cititori în eroare, dar el trebuie recitit și rescris după surse competente, nu după autori care au realizat o documentare minimă. --Cezarika1 14 aprilie 2011 07:50 (EEST)

Jalnic[modificare sursă]

Am văzut și eu această modificare http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C8%9Bie_Utilizator:Cezarika1&diff=prev&oldid=5304399, cu modificarea semnăturii mele și înlocuirea cuvântului "buton" cu "burton". Jalnic! --Cezarika1 21 aprilie 2011 20:10 (EEST)

Accept explicația dvs. Mi s-a părut că aveți ceva personal cu mine și ăsta era un mod de a vă exprima "afecțiunea". Am reluat la citit toate articolele despre bisericile din Iași, am găsit multe greșeli (unele provin din documentarea mea insuficientă, dar mi-am extins biblioteca cu mai multe volume care mi-au permis să constat că sunt multe erori chiar la profesori universitari), rearanjez galeriile de imagini pentru a face toate aceste articole ca modele de redactare și pentru altele. Fiind un spirit perfecționist, vreau ca acele articole să fie cele mai bine scrise și documentate și să aibă un aspect vizual plăcut. Dacă elimin unele imagini din galerii nu o fac decât cu cele care mi se par că nu aduc informații cu privire la subiect, sunt dubluri, nu sunt suficient de reușite. Am făcut legături către galeriile de pe Commons și oricine este interesat le poate vizualiza acolo. Într-o dis cuție cu Andrei Stroe, am ajuns ambii la ideea că articolele dintr-o Enciclopedie ar trebui să conțină în principal text, iar imaginile trebuie folosite doar pentru a ilustra subiectul, pentru ca potențialul cititor să înțeleagă mai bine textul. Am făcut aceste completări din dorința ca dvs. să înțelegeți că nu am ceva personal cu dvs. Nu am acces la toate sursele pe care le-aș dori, dar dacă găsiți ceva erori în articolele corectate și completate de mine, vă rog să-mi aduceți la cunoștință pentru a vedea ce e de făcut. --Cezarika1 26 aprilie 2011 06:26 (EEST)

Paște fericit ![modificare sursă]

Easter eggs - straw decoration.jpg


Sfânta sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos, să-ți aducă fericire, sănătate, liniște sufletească și multe bucurii alături de cei dragi ție. Paște fericit !

-- Nicu farcas (discuție) 23 aprilie 2011 10:50 (EEST)

== Conținut neenciclopedic ==

Bun venit la Wikipedia! Am avea mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a adăuga conținut nou, dar din păcate adăugările dumneavoastră recente de la pagina Rock Musical BLEACH nu sunt considerate suficient de notabile sau nu au suficient caracter enciclopedic. Vă invităm să aruncați o privire la pagina de bun venit dacă vreți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim încă o dată! Urzică (discuție) 25 aprilie 2011 09:49 (EEST)

Se pare că a fost o contribuție a fiicei utilizatoarei. --Urzică (discuție) 25 aprilie 2011 21:26 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Argenna. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Urzică.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Vincent van Gogh[modificare sursă]

Bună Argenna!

Mulțumesc foate mult pentru corectarea articolului Vincent van Gogh. Nu l-am corectat așa că l-am lăsat în constucție.

Cu plăcere, dar nu știu cu cine stau de vorbă. Bănuiesc că este vorba de Martinas Angel, deoarece el a propus articolul pentru secțiunea articolelor de calitate. Ar fi util de semnat mesajele (se face ultilizând simbolul Wiki pentru semnătură).--Argenna (discuție) 29 aprilie 2011 10:08 (EEST)

Sărbători fericite[modificare sursă]


Un Crăciun și un An Nou 2012 cu multă sănătate și bucurie alături de cei dragi.

La mulți ani !
--Nicu Farcașdiscuție 24 decembrie 2011 12:27 (EET)
Sărbători fericite ![modificare sursă]

Sărbători fericite[modificare sursă]

Bine ați revenit![modificare sursă]

Ne bucurăm că ați reînceput să contribuiți la Wikipedia.--Strainu (دسستي‎)  21 septembrie 2016 09:20 (EEST)

Multumiri[modificare sursă]

Mulțumesc pentru mesajul transmis, Strainu. Încerc să mă acomodez cu schimbările intervenite între timp. Argenna (discuție) 23 septembrie 2016 17:29 (EEST)