Discuție Utilizator:Silenzio76

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Sourcecontent1[modificare sursă]

Acest utilizator face numai prostii și ar trebui blocat. --Donarius (discuție) 21 mai 2018 08:13 (EEST)

@Donarius:: Doar pentru că îi pândim pe musafirii care umblă în articolele Wikipedia și fac numai tâmpenii și scriu informații nedoride care strică imaginea siteului Wikipedia în limba română, înseamnă că nu ți-ai dat seama că mai sunt și alții pe care i-am observat fac prostii și că nu ar trebui să te superi. --Web Source Self-Management System (discuție) 21 mai 2018 08:25 (EEST)
Dumneata nu stăpânești limba română. Cine ți-a dat însărcinarea să corectezi ce fac alții? Ai citit măcar politica proiectului și îndrumările? Numai ieri cred că ai fugărit doi sau trei utilizatori noi cu contribuții pozitive. --Donarius (discuție) 21 mai 2018 08:27 (EEST)
@Sourcecontent1:, v-am lăsat un mesaj pe pagina dumneavoastră de discuții. Vă rog să țineți seama de sugestie și să evitați astfel de „patrulări” în viitor. Cele bune,--Silenzio (discuție) 21 mai 2018 08:30 (EEST)

@Donarius:: Hmm! Habar nu avemm de spre ce este vorba, mai exact că sunt niște suspiciuni pe care am observat noi, adică mai exact în articolele s-a observat modificări suferite ca să nu mai vorbim despre modificări destructive făcute de aceiași utilizatori care au avut loc cu câteva zile și că ne pare rău că nu ne-am dat seama, hai să fim sinceri! Toate cele bune! --Web Source Self-Management System (discuție) 21 mai 2018 08:43 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul TPTB a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 21 mai 2018 09:50 (EEST)

Propun ștergera articolului Dan the man: Pare că conține informații ce pot dovedi reclamă sau campanie publicitară.[modificare sursă]

Tocmai vreau să vă spun că articolul creat de utilizatorul Vault shark pe care a creat pe data de 21 mai 2018, conține informații ce par promoționale ca și cum se vorbește despre jocuri video. Următorul articol care se poate efectua acțiunea îl veț găsi aici: Wikipedia:Pagini de șters/Dan the man. Gândește ce ai de făcut. Nu ezita să iei decizia de ștergere pe loc al acestuia. --Web Source Self-Management System (discuție) 21 mai 2018 11:50 (EEST)

Propunerea de ștergere este din nou nejustificată: articolul nu are ton de reclamă, iar expresia Ce nesimțire totală! din justificare e total la nelocul ei. Articolul are probleme, dar nu problemele pe care le semnalați. Cele bune, --Silenzio (discuție) 21 mai 2018 11:55 (EEST)


Așadar domnule utilizator @Silenzio76: tocmai am găsit urmatoarele fragmente dintr-un conținut legat de Dan the man:


„Dan the man este un joc video creat de Halfbrick care combina genurile de : RPG (role plaiing game), Platforming și Action-Adventure Are o grafica 2D (adica jucătorul își vede personajul din lateral) . În acest joc personajul poate lua arme de aruncat sau de foc (ranged wepons). Ele pot fi îmbunătățite . Ele au munițielimitată așa că nu pot fi folosite nelimitat . Două arme sunt automate (Ak-47 și asault rifle (! atenție a doua denumire ar putea fi greșită). Cum jocul are un mic fragment de RPG poți juca ca 4 personaje. Singurul personaj care are o armă nelimitată este "Berry Setakfries" din "Jetpack Joyride" (el trebuie achiziționat cu bani reali). Celelalte personaje sunt : Dan ,Josie și custom.Custom își poate schimba numele și hainele de fiecare dată , doar că hainele trebuie cumpărate cu bani din joc iar costumele/seturile trebuie căștigate sau cumpărate.

Există o promoție în care îl poți lua pe Barry pe gratis dacă convingi 5 persoane să joace jocul (doar că ele vor trebui să completeze cele 3 nivele de tutorial.

Există patru zone principale: Câmpia , Curtea regală , canalizarea și castelul . Fiecare zonă are câte un boss (șef) caracteristic. Cei 4 șefi sunt : un robot gigant cu macine-gun , un camion de Jandarmerie care are un tun cu apă și căini robot , un rău străvechi aliat cu Jandarmeria și persoanele corupte , și un robot înalt căt tot castelul (care este de partea forțelor care voiau să combată Jandarmeria și care defapt voiau defapt putere)

Există un mod arcade în care te lupți pănă mori , și poți primi jetoane dacă omori Luptătorii festivi. Poți folosi jetoane ca să primești bani bonusuri care cresc anumite abilități în timpul rundei și bucăți de costume

. Habar nu am cine a introdus așa ceva! Dar sunt de părere că informațiile furnizate de autor precum Vault shark sunt de-a dreptul dăunătoare politicii privind proiectul Wikipedia. --Web Source Self-Management System (discuție) 21 mai 2018 12:15 (EEST)

Unire[modificare sursă]

Puteți da o mână de ajutor la unirea paginilor The General (film din 1926) și Generalul (film din 1926)? --Donarius (discuție) 21 mai 2018 19:47 (EEST)

Yes check.svg Realizat.--Silenzio (discuție) 21 mai 2018 20:00 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Silenzio76. Aveți mesaje noi la Discuție_Utilizator:Strainu. Strainu (دسستي‎)  22 mai 2018 11:57 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Sorscontent1 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 11 iunie 2018 16:41 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul 109.102.202.96 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 9 iulie 2018 10:41 (EEST)

Bună ziua[modificare sursă]

Vă rog dacă puteti să mă ajutați să .mi recuperez Contul ( pagina) de FaceBook . Am fost blokată de cineva rău intentionat care blokează mai multe persoane . ★ Sunt blokată de 7 săptamini si nici acum nu m.au deblokat . ★ Mai am si 3 PAGINI care le Administram . ★Am trimis poze să mă recunoască si poză de Buletin. In fiecare zi cind vr.să ma conectez , i.mi scrie să am rabdare pină ce Revizuie . ★ Mă conectez cu nr.de mobil si parola , si nu am primit nimic . ★ VĂ Rog spuneti mi ce să fac . Multumesc . Ioana3 (discuție) 26 iulie 2018 10:23 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Tranceformat a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 30 iulie 2018 13:41 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Asybaris01 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 11 septembrie 2018 18:41 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Alex Olaru a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 17 septembrie 2018 17:41 (EEST)

Verificare[modificare sursă]

Salut. Ai putea să-ti dai cu părerea cu privire la oportunitatea acestor modificări? Nu mi-e clar cât de încredere e ziarul respectiv, dar mă gândesc că poate tu ai auzit măcar de el.--Strainu (دسستي‎)  18 octombrie 2018 18:48 (EEST)

Nu, nu am auzit de el. Eu citesc presa românească din țară. În Ontario există, de asemenea, un mănunchi de ziare românești și chiar cunosc anumite persoane care scriu în aceste ziare, dar i-aș numi mai degrabă pasionați de jurnalistică, decât jurnaliști. Calitatea ziarelor românești din Canada, ca să nu spun din toată diaspora, este slabă. (Personal, nici cu cele din țară nu sunt foarte încântat.)
Referitor la modificările semnalate de tine, arată mai mult ca o încercare de promovare a ziarului sau a ziaristului, în niciun caz nu este o intenție de adăugare de informații noi și calitative la Wikipedia. --Silenzio (discuție) 18 octombrie 2018 19:10 (EEST)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare sursă]

Utilizatorul Sergiulone a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 24 octombrie 2018 19:40 (EEST)

Slavici[modificare sursă]

Salut !

Am dat scriind la Lista lui Günther de cele 3 articole de mai jos. Mie mi se par interesante.

Poate o să ai timp cândva să completezi articolul despre Slavici, cu ce ți se va părea semnificativ.--Accipiter Q. Gentilis(D) 25 octombrie 2018 21:48 (EEST)

Salutare și merci pentru semnalarea acestor articole. Despre Slavici s-a scris, se scrie și se va scrie mult, iar scriind articolul am dat peste o sumedenie de articole de o variată gamă calitativă, însă, prefer să scriu despre subiecte din sursele disponibile cu gradul calificativ cel mai înalt. Altfel cădem în păcatul de a umple articolul cu studiile și speculațiile tuturor celor care consideră că ar avea un cuvânt de spus sau care încă studiază subiectul. Nu e rău că subiectul încă se studiază, dar studiile trebuie să se bucure și de verificarea și aprobarea experților în subiect.
Slavici este un subiect care s-a bucurat și se bucură de atenția academicienilor și în cazul acestor subiecte acoperite la nivel academic, eu unul prefer să folosesc cu precădere sursele care au apărut sub supravegherea și îndrumarea academicienilor. --Silenzio (discuție) 28 octombrie 2018 19:02 (EET)

Email expediat la permisiuni@wikipedia.org[modificare sursă]

Salut, referitor la un email care a fost expediat de Mircea Degeratu, cu privire la dreptul de proprietate al imaginilor cuprinse în articolele Mircea Gh. Degeratu și Gheorghe Degeratu. Aș dori să știu dacă a fost primit și dacă se poate adăuga o etichetă cu numărul tichetului OTRS. cu stimă, sergiulone (discuție) 26 octombrie 2018 07:23 (EEST)

Semiprotejare[modificare sursă]

Semiprotejați, vă rog, măcar Baltagul (roman). Pagina are un trafic de câteva sute de vizualizări zilnice (câteva mii de vizualizări zilnice în perioadele examenelor) și periodic apare câte un tâmpit (că altfel nu pot să-i spun) care șterge cuvinte sau litere sau scrie tot felul de prostii. --Donarius (discuție) 11 noiembrie 2018 16:56 (EET)

Vedeți, vă rog, Wikipedia:Pagină protejată. Nu pot să întocmesc protejări fără justificare, în lipsa unui consens de prevenire a eventualelor vandalisme. Semiprotejarea nu trebuie folosită pentru: Prevenirea vandalismului înainte ca acesta să aibă loc.. --Silenzio (discuție) 11 noiembrie 2018 17:30 (EET)
E interpretarea dvs. în ceea ce privește prevenirea. Eu consider că articolul a fost deja vandalizat de prea multe ori și protejarea ar fi o măsură de protecție. Vă înțeleg, totuși, punctul de vedere: 1) nu doriți să vă amestecați și 2) v-am fost antipatic dintotdeauna. --Donarius (discuție) 11 noiembrie 2018 17:34 (EET)
Vă rog nu transformați această problemă într-o dispută personală. Doresc să mă amestec, ceea ce am făcut. Iar chestiunea cu antipatic nu este adevărată. Am capacitatea de a trece peste anumite momente. Nu este cazul de antipatie, dar vă rog nu puneți presiune pe bunele mele intenții. V-am argumentat în mod obiectiv de ce nu pot să fac ceea ce solicitați. Cele bune, --Silenzio (discuție) 11 noiembrie 2018 17:38 (EET)

Pagină de discuție ștearsă[modificare sursă]

Bună seara,
Ați șters în urmă cu o oră articolul Horațiu Stamatin. Foarte bine, chiar eu solicitasem ștergerea rapidă conform criteriului G4. Ați șters însă și pagina de discuție aferentă (Discuție:Horațiu Stamatin) deși aceasta conținea formatul {{constatare}}. Politica oficială Wikipedia:Ștergere#Rezumatul politicii zice că „În cazul ștergerii unei pagini se șterge și pagina de discuție aferentă, cu excepția cazului în care aceasta conține vreunul din următoarele formate de întreținere: {{Bpv}}, {{constatare}}...
Vă solicit restaurarea respectivei pagini de discuție. Nu este un moft al meu, ci îmi este foarte util în activitatea de patrulare să observ dacă un articol nou creat a mai fost sau nu șters (este mai ușor decât să verific în jurnalul de pagini șterse).
Mulțumesc, --Bătrânul (discuție) 22 noiembrie 2018 21:40 (EET)

Yes check.svg Realizat Pagina a fost ștearsă automat de Twinkle. --Silenzio (discuție) 22 noiembrie 2018 21:43 (EET)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul 109.102.201.138 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 28 noiembrie 2018 12:42 (EET)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul 109.102.200.227 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 10 decembrie 2018 10:42 (EET)

Cereri de deblocare[modificare sursă]

Utilizatorul Vadimrotari a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 11 decembrie 2018 14:42 (EET)