Discuție Utilizator:Romanichthys Valsanicola

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediștii. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Romanichthys Valsanicola) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.


-- Comunitatea utilizatorilor 27 decembrie 2014 11:41 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Argeș TV[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Argeș TV creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Argeș TV până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 martie 2015 23:51 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Cropped-copy-of-sigla-10000x -700dpi-copy.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Cropped-copy-of-sigla-10000x -700dpi-copy.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 martie 2015 23:52 (EET)

Propunerea de ștergere rapidă pentru Stadion Ștrand[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

La pagina Stadion Ștrand a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia. Aceasta s-a făcut conform criteriului G12 de ştergere rapidă, deoarece fie nu are niciun fel de conținut, fie e compus doar din legături externe, o secțiune „Vezi și”, referințe la cărți, formate, categorii, legături interwiki, reformulări sau repetări ale titlului, sau tentative de a contacta subiectul articolului. Vă rugăm, vedeți Wikipedia:Ciot pentru standardele minimale pentru articole scurte. Țineți cont și că articolele trebuie scrise pe subiecte notabile și că trebuie să prezinte referințele bibliografice din sursele de încredere care confirmă conținutul informativ.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Mishu57 24 mai 2015 23:55 (EEST)

Biserica Bohari[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Biserica Bohari, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată!  —Andreidiscuţie 20 iulie 2015 11:40 (EEST)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Biserica Bohari de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

 • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
 • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
  Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 21 iulie 2015 17:47 (EEST)

Propunere de articol pentru proiectul săptămânii[modificare sursă]

Regretăm, dar conform regulilor proiectului, propunerile pot fi făcute doar de către utilizatorii cu minimum 100 de contribuții pe Wikipedia în limba română. Dumneavoastră nu satisfaceți deocamdată această condiție. Vă rugăm să refaceți propunerea, dacă doriți, după îndeplinirea condițiilor. Mulțumim pentru înțelegere, --Pafsanias (discuție) 25 iulie 2015 01:11 (EEST)

Pafsanias, atunci te rog, propui tu acel articol ??? Te rog mult ! --Shell890 (discuție) 05 august 2015 10:20 (EEST)

■■ Vă rugăm, nu mai creați pagini nepotrivite[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai creați pagini care nu sunt în conformitate cu politicile Wikipedia, așa cum ați procedat la pagina Oraşul Lalelelor. Astfel de acțiuni pot fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 7 august 2015 11:44 (EEST)

Constantin Dobrescu-Argeș[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Constantin Dobrescu-Argeș, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! Enciclopedia României, licență CC BY-NC-ND 3.0, nu permite reutilizarea comercială. Victor Blacus (discuție) 8 august 2015 12:10 (EEST)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți experimente la Wikipedia, cum ați făcut la pagina 2015. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreți să faceți alte încercări, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim. Wikipedia nu este o colecție de informații de orice fel. Victor Blacus (discuție) 8 august 2015 15:00 (EEST)

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Dumitru Nanu, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! Eticheta {{Pp-semi-vandalism|small=yes}}, este doar de formă, ea nu protejează articolul, ci doar acțiunea luată de un administrator. Am făcut curățenie printre articole pentru a ști exact care din ele sunt protejate și care nu. Dacă considerați că articolul necesită protejare faceți o cerere la Wikipedia:Cereri pentru protejarea paginilor Ionutzmovie discută 27 august 2015 14:05 (EEST)

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Stop hand.svg

Aceasta este ultima avertizare! La următorul act de vandalism asemănător cu cel de la pagina Wikipedia:Ștergere vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. Pafsanias (discuție) 3 septembrie 2015 20:32 (EEST)

Proiectul săptămânii[modificare sursă]

Am anulat ultima propunere făcută de dumneavoastră la Wikipedia:Proiectul săptămânii/Propuneri, deoarece ne-am propus să limităm la maximum trei numărul propunerilor din tabel (în așteptare) pe care le poate face un utilizator. Vă rog să aveți răbdare până la programarea propunerilor dumneavoastră anterioare. Mulțumesc pentru înțelegere, --Pafsanias (discuție) 24 octombrie 2015 21:51 (EEST)

![modificare sursă]

„Vă rog să alegeți în următoarea săptămână dintre temele sugerate de dumneavoastră la Wikipedia:Proiectul săptămânii/Propuneri, maxim 3 propuneri (în așteptare) care vi se par prioritare, ținând cont de următoarele criterii:

„Intră la rând - cu prioritate față de articolele la care s-a propus numai bibliografie, articolele deja inițiate de autorii propunerilor. Cu cât articolul propus de cineva este mai dezvoltat de acesta, cu atât va fi introdus mai repede”
—Wikipedia:Proiectul săptămânii/Procedură#Informații pentru responsabil

” --Accipiter Q. Gentilis(D) 26 noiembrie 2015 19:47 (EET)

Rezolvat Rezolvat{{propunere PS|Fereastra Zmeilor||Shell890|26 noiembrie 2015|formațiune calcaroasă aflată în Munții Făgăraș- articol Ro/RM}}--Accipiter Q. Gentilis(D) 27 noiembrie 2015 21:21 (EET)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Digi FM de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

 • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
 • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
  Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 28 noiembrie 2015 12:19 (EET)

■ Teste succesive[modificare sursă]

Continuați cu obstinație să ignorați dreptul altor utilizatori de a contribui cu propuneri la Proiectul săptămânii, încărcând frecvent Tabelul cu peste 4 propuneri active, deși vi s-a atras atenția acestui aspect. Păcat, păreați la un moment dat că aveți de gând să evoluați pozitiv... Din cine știe ce rațiuni doriți să testați poate ceva nume, altfel nu-mi explic atitudinea dv. --Accipiter Q. Gentilis(D) 25 decembrie 2015 18:53 (EET)

Adică, cum ignor alți utilizatori ? Shell890 26 decembrie 2015 21:31 (EET)

Lac ≠ baltă[modificare sursă]

Verificați informațiile înainte să faceți reveniri asupra modificărilor altor utilizatori. „Lacul” în cauză este o baltă de pescuit. Așa procedează un pretendent la funcția de birocrat?...  Daniel  Mesaj  26 decembrie 2015 21:49 (EET)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Wikipedia:Candidați/Birocrat/Shell890. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Insert-signature.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Wintereu 27 decembrie 2015 12:09 (EET)

Donaueschingen[modificare sursă]

Iti inteleg entuziasmul DAR, nu mai propune articole care nu au nici macar 20 de referinte in cadrul textului. Nu propune articole care nu au macar 25000 de octeti. Nu propune articole care nu au bibliografie. Nu propune articole la care nu poti sa-ti aduci aportul. Nu propune articole al caror subiect nu-l cunosti. Sa mai spun si alte Nu propune ? Sunt destule. Spun aceste lucruri pentru ca daca-l propui la AB trebuie sa se ocupe altii cu evaluarea, gasirea surselor pentru a vedea daca articolul acopera subiectul s.a.m.d. In mod evident Donaueschingen nu intruneste cerintele de AB. De ce arunci piatra in balta ca altii s-o scoata? Retrage nominalizarea, daca nu, o voi scoate eu. Asybaris aport 12 ianuarie 2016 14:20 (EET) PS. Vezi si tu alte articole AB cum sunt si compara cu asta. Vei vedea diferenta.

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți experimente la Wikipedia, cum ați făcut la pagina Wikipedia:Nominalizări articole bune. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreți să faceți alte încercări, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim.

„eu sunt Shell890. Îmi place să mă aflu în centrul atenției, și cred că umorul mă definește”

Mr. Shell, lăsați-vă de bancuri și de dorința de a fi în centrul atenției. Vă rog în plus să nu mai faceți altora program. Accipiter Q. Gentilis(D) 12 ianuarie 2016 18:14 (EET) P.S. Văd că mai aveți pe pagină alte avertismente privitoare la teste în articole. Mă rog, normal ar fi fost să vă fi dat un avertisment unic, cu atât mai mult cu cât aveți obiceiul de a ignora cu grație ceea ce în mod normal nu ar trebui de nici un fel ignorat (e.g. ce v-a spus colegul Asybaris mai sus...).

Propunere de știre[modificare sursă]

Știrea pe care ați propus-o e publicabilă, dar întâi este nevoie să fie scris și articolul (decent dpdv gramatical și de măcar 3-4 paragrafe care să conțină informațiile esențiale) despre atentat. Poate fi tradus de aici. --Mihai (discuție) 12 ianuarie 2016 22:36 (EET)

Bună Ziua, am scris articolul despre Atentatul de la Istanbul din 2016...acum aștept să publici știrea despre atentat. Vă mulțumim pentru înțelegere ! Shell890 17:05 (EET)
Nu-i ok încă. Dacă publicăm știri pe prima pagină e ca să păstrăm cititori, care sunt interesați și de actualități. Ori dacă le dăm țepe cu știri care trimit către cioturi-neant putem fi siguri că nu mai dau și a doua oară click. --Mihai (discuție) 14 ianuarie 2016 21:44 (EET)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: [1]. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. — Daniel Mesaj 26 ianuarie 2016 03:32 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Romanichthys Valsanicola. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Pafsanias.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Pafsanias (discuție) 21 februarie 2016 13:24 (EET)

■ Seriozitate[modificare sursă]

Nu credem că cititorii vor gusta umorul din contribuția dumneavoastră recentă, de tipul celui de la pagina Maria nicole, considerând că aici încercăm să creăm o enciclopedie cuprinzând articole informative. Astfel, vă rugăm, să păstrați un ton serios și să scrieți într-un stil enciclopedic. Pentru a afla cum puteți contribui la proiectul nostru, vă invităm să citiți pagina de bun venit. Vă mulțumim! Avertismentul v-a fost dat pentru această modificare, în care ați inserat un format ȘR după care vi l-ați contestat singur, explicând aceasta în pagina de discuție a articolului printr-un text fără vrea relevanță oarecare. Accipiter Q. Gentilis(D) 28 martie 2016 21:47 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Salut! Vezi că semnătura ta trimite către pagina Utilizator:Utilizator:Romanichthys Valsanicola. Corecteaz-o astfel încât să trimită la Utilizator:Romanichthys Valsanicola. Numai bine, — Daniel Mesaj 7 aprilie 2016 17:56 (EEST)

Crucile Votive de piatră din Câmpulung[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră recentă la articolul Crucile Votive de piatră din Câmpulung, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! Copiat: G12: Încălcarea drepturilor de autor: http://muscelpedia.ro/aboutus/index.php?pid=118 Victor Blacus (discuție) 18 aprilie 2016 20:58 (EEST)

■■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți conținutul sau formatele din paginile Wikipediei, așa cum ați făcut la pagina Pelaghia Roșu, fără să specificați un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ștergerile dumneavoastră nu par să fie constructive și au fost anulate. Vă rugăm să folosiți groapa cu nisip dacă doriți să experimentați. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 24 aprilie 2016 10:45 (EEST)

Probleme legate de permisiunile fișierului A6lugoj.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:A6lugoj.jpg, pe care l-ați marcat ca fiind de la http://www.130km.ro. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 28 aprilie 2016 10:47 (EEST)

@Andrei Stroe : Pe site am văzut că autorul dă voie la toată lumea să copieze poze DOAR cu condiția să menționeze site-ul. RomanichthysValsanicola 30 aprilie 2016 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:A6lugoj.jpg[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:A6lugoj.jpg creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:A6lugoj.jpg până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 3 mai 2016 16:07 (EEST)

Informare necesară[modificare sursă]

Mai înainte de a face modificări la Format:Stațiuni balneoclimaterice în România, citiți vă rog cel puțin sursele legislative precum și lista stațiunilor autorizate, menționate la Discuție Format:Stațiuni balneoclimaterice în România.--Accipiter Q. Gentilis(D) 29 august 2016 10:30 (EEST)

A12[modificare sursă]

Ce sursă folosiți pentru numerotarea cu A12 a autostrăzii proiectate Pitești–Craiova? —Andreidiscuție 1 noiembrie 2016 17:57 (EET)

[2] RomanichthysValsanicola 2 noiembrie 2016 15:06 (EET)
Vă rog, găsiți ceva citabil și introduceți în articol. —Andreidiscuție 2 noiembrie 2016 16:11 (EET)
Gata RomanichthysValsanicola 2 noiembrie 2016 17:07 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Mihail Marinescu-Vâlsan[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Mihail Marinescu-Vâlsan creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mihail Marinescu-Vâlsan până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 16:00 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Digi FM[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Digi FM creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Digi FM până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 16:35 (EET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modificare sursă]

 1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
 2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Notificare[modificare sursă]

Am anulat propunerea dv. de la Wikipedia:Pagini de șters deoarece nu ați respectat termenul de 7 zile enunțat în eticheta de avertizare plasată în articolul Stâncile de la Belogradcik. --Accipiter Q. Gentilis(D) 23 ianuarie 2017 22:18 (EET)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modificare sursă]

(Sorry to write in English)

Propunere pentru ștergere a paginii Listă de sate turistice din România[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Listă de sate turistice din România, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Listă de sate turistice din România până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 26 septembrie 2017 16:04 (EEST)

O nouă ediție a concursului „CEE Spring”![modificare sursă]

CEE Spring Logo transparent.svg

Bună ziua. Vă mulțumesc pentru participarea în anii trecuți la concursul „Wikimedia CEE Spring”! Vă invit să vă înscrieți în concurs și în acest an: Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2018. Mult succes! De la Gikü, 21 martie 2018 00:19 (EET)

Mulțumesc că v-ați înscris! Am înțeles corect, nu doriți să fiți numărat în punctarea pentru premii? //  Gikü  vorbe  fapte  22 mai 2018 20:15 (EEST)

Bună Seara, într-adevăr, nu doresc să fiu numerotat în punctarea pentru premii. Mulțumesc pentru amabilitate, o seară plăcută!RomanichthysValsanicola 22 mai 2018 20:25 (EET)

■ Traduceri automate[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Vă mulțumim pentru interesul dat în dezvoltarea proiectului nostru. Recent ați inserat un text în pagina Cheile Trigardului, text ce reprezintă o traducere automată a unui articol scris într-o altă limbă. Traducerile automate sunt în cel mai bun caz texte de proastă calitate și în cel mai rău caz complet neinteligibile, de aceea textul introdus de dumneavoastră a fost sau va fi înlăturat în scurt timp dacă nu îl aduceți la o formă inteligibilă.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  11 iunie 2018 20:47 (EEST)

■■ Traduceri automate[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai introduceți traduceri automate în spațiul articolelor proiectului Wikipedia, așa cum ați procedat la Tonka Obretenova. Traducerea automată nu produce texte utile, așa că, dacă aveți cunoștințe de limba în care a fost scris originalul, vă rugăm să traduceți textul chiar dumneavoastră.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  1 octombrie 2018 16:18 (EEST)

Gorna Bania[modificare sursă]

Înțelegeți limba bulgară? În cazul că o înțelegeți puteți ajuta cu traducerea articolului bg:Горна баня (Gorna Bania)? --Donarius (discuție) 28 octombrie 2018 08:37 (EET)

Mă voi ocupa. Mulțumesc pentru propunere! RomanichthysValsanicola 29 octombrie 2016 20:32 (EET)