Wikipedia:Solicită asistență

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Presa de decissions.png

Wikipedia: Solicită asistență este un program creat la 22 mai 2012. Programul este conceput pentru a ajuta utilizatorii noi și neexperimentați. Wikipediștii experimentați (sau tutorii în acest exemplu) care sunt altruiști pot „adopta” utilizatori noi pentru a-i consilia în timpul când aceștia învață despre Wikipedia și despre diversele sale aspecte. Se speră că acest program va fi în măsură să informeze utilizatorii noi despre toate detaliile legate de Wikipedia și să-i ajute să facă cât mai puține modificări neconstructive sau teste greșite. În prezent, există 4 utilizatori implicați în acest program, și, ca și alte zone Wikipedia, (sperăm că o) să continue să se extindă.

„Elevi”[modificare sursă]

Un „elev” celebru, Alexandru cel Mare, alături de un „profesor” la fel de celebru, Aristotel

Dacă sunteți un utilizator neexperimentat și/sau începător și doriți să vă înscrieți în acest program ca „elevi”, listați-vă numele aici.

Tutori[modificare sursă]

Dacă sunteți un utilizator experimentat și doriți să asistați un „elev” înscrieți-vă aici. Vă puteți alege un utilizator activ dar neexperimentat și care dorește ajutor. Toate discuțiile vor avea loc în paginile voastre de discuții.

Notă: Opțional, se poate adăuga {{Utilizator membru Wikipedia Solicită Asistență}} în formatul Babel.