Discuție Utilizator:Mishu57

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Arhivă
2014

2015
2016

2017

Există un motiv real pentru ștergerea categoriilor la articolele despre Combinata nordică?[modificare sursă]

Bună seara. Există vreun motiv real pentru care ați șters categoria Combinata nordică la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 la cele 3 articole despre probele din acest sport? Întreb pentru că nu înțeleg absolut deloc de ce s-ar fi scos această categorie, din moment ce ea există la toate celelalte sporturi pentru care am făcut articole (normal fiecare cu sportul lui). Puteți să verificați articolele de la patinaj artistic, biatlon, bob. Și acolo există această categorie și ar trebui păstrată și la combinata nordică. Mai mult, ați pus o categorie generală cele trei articole fiind singurele cu legătură spre aceasta. Mulțumesc --Sfântul (discuție) 13 ianuarie 2018 20:00 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Inocență[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Inocență, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Inocență până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 20 ianuarie 2018 00:54 (EET)

Ajutor![modificare sursă]

Salut! Tot ce am completat la articolul Danaë (Klimt) și nu are referințe, am tradus din Wikipedia franceză, cu excepția unei fraze traduse din cea engleză. Cum aș putea pune referințe? Cu mulțumiri, --Miehs (discuție) 24 ianuarie 2018 13:10 (EET)

?[modificare sursă]

Salut !

La Logică multimodală logic era să fie redenumită, nu să fie cerută ștergerea pe motiv de titlul greșit. Zic și eu...--Accipiter Q. Gentilis(D) 2 februarie 2018 19:46 (EET)

Autorul paginii (‎Grintescu) a recreat pagina cu titlul corect: Logica multimodală. Faceți cum doriți.--Mishu57 2 februarie 2018 19:51 (EET)
A, ok.--Accipiter Q. Gentilis(D) 2 februarie 2018 19:53 (EET)

Harta Tarii Romanesti de la 1707[modificare sursă]

Buna ziua, sunt un utilizator nou al acestei platforme astfel ca imi cer scuze pentru eventualele erori de folosire a sitului. Numele meu Este Bogdan R, sunt un entuziast al istoriei medievale tarzii a celor doua principate romanesti si as dori sa stiu daca ati putea posta sau daca mi-ati putea trimite o copie digitala la o rezolutie mai mare a chartei austriece a Tarii Romanesti din 1707? Va multumesc.

P.S.: Detin o astfel de copie la o rezolutie putin mai buna din care insa lipseste o fasie din mijloc, copie scanata la Viena de catre geograful/exploratorul/aventurierul clujean Tim R.

Yagshemash88 (discuție) 3 februarie 2018 19:45 (EET)Yagshemash88

Nu dețin o astfel de copie. La vremea respectivă, am luat imaginea de pe un site austriac (https://www.onb.ac.at/sammlungen/karten/kartenzimelien/30.htm), care acum dă eroare. Regret.--Mishu57 3 februarie 2018 20:09 (EET)

Propunere de nominalizare[modificare sursă]

Discuția recentă de la Cafenea m-a inspirat să vă scriu ceva ce mai demult vroiam să vă spun: Ați accepta să vă înaintez candidatura de administrator? //  Gikü  vorbe  fapte  22 februarie 2018 17:46 (EET)

Vă mulțumesc pentru intenție; deocamdată nu doresc să candidez pentru a deveni administrator.--Mishu57 23 februarie 2018 20:50 (EET)

Etichetă[modificare sursă]

Ați introdus eticheta la Cartier în timp ce lucram la articol. --Grintescu (discuție) 22 februarie 2018 22:07 (EET)

@Grintescu: îmi permit să vă răspund eu. Pentru a evita conflictele de editare este util să folosiți un format de tipul {{în lucru}} sau {{dezvoltare}}. În acest fel, ceilalți utilizatori sunt avertizați că se lucrează momentan la acel articol. Presupun că este vorba despre articolul Cartier (oraș). --Bătrânul (discuție) 22 februarie 2018 22:38 (EET)
@Grintescu:, scuze, dar nu aveam cum să știu că în acel moment se lucrează la articol... Doar dacă ați fi procedat cum bine zice Bătrânul, căruia îi mulțumesc pentru precizare.--Mishu57 23 februarie 2018 20:57 (EET)

Introdus o categorie[modificare sursă]

Stimate dle Mishu57, Am introdus categoria „Producție și fabricație” pentru că, așa cum se observă din articolul „Pierdere a calității”, cele trei tipuri de criterii de calitate, propuse de Genichi Taguchi (criteriu țintă, criteriu de minimizat, criteriu de maximizat) se referă la calitatea produselor, care sunt firește, un rezultat al producției/fabricației. N-am înțeles ce motivație ați avut să introduceți categoria „Învățare automată”, dar, în fine, asta e problema Dvs. --Corifeus (discuție) 28 februarie 2018 20:17 (EET)

Studiourile Barrandov[modificare sursă]

D-le Mishu, vă rog documentați-vă mai bine când afirmați ceva.

1. În pagina oficială a Studioului, pe care singur a-ți anexat-oː *Site web oficial, stă clar în ce an a fost înființatː Since 1931

2. Nu trebuie să luați de bun, tot ce găsiți în variantele Wiki din alte limbi. Bunăoară poza cu perechea de actoriǃ Știți cine sunt? Vă spun euː sunt actorii germani Heinz Rühmann și Hertha Feiler, care nu au ce căuta într-o pagină de Studiou cinematografic ceh. Mai bine a-ți fi lăsat în caseta tehnică imaginea cu logoul Barrandov Studios și a-ți fi eliminat poza cu Heinz Rühmann.

Mulțumesc pentru completarea la Istoric. A trebuit să întrerup pe neașteptate, nu terminasem nici pe departe, dar e bine și așa cum ați continuat-o. Sunt doar niște date statistice în fond.

Mă miră un lucruː de ce nu vă vin vouă ideile să concepeți o nouă pagină și să o duce-ți până la capăt? Cum apare însă o nouă pagina a cuiva, hop și voi "specialiștii", săriți și o face-ți varză. O umple-ți cu Referințe, Legături externe, Vezi și, etc. încât toate astea depășesc textul de bază. De ce nu sunteți fair? De ce nu crea-ți o pagina nouă de exemplu? Wikipedia din limba română are cred cele mai puține informații, în oricare domeniu l-am lua, comparativ de exemplu cu alte limbi europene. Ca să rămân la tema de față, câte pagini de filme, actori sau regizori găsim? Prea puțineǃ

Cu toate astea, vă doresc o seară plăcutăǃ --F.hilbert (discuție) 3 martie 2018 22:59 (EET)

Dacă puneați în pagină unul din formatele care arată că încă se lucrează acolo (de exemplu {{în lucru}}), nu aș mai fi intervenit să vă disturb, fapt pentru care îmi cer scuze. Unele date erau la wikidata, cum ar fi anul fondării. Scuze încă odată și spor la editat.--Mishu57 4 martie 2018 09:48 (EET)

Categorie Locomotive cu abur vs Locomotive cu abur CFR[modificare sursă]

Este o diferență între cele două categorii și anume Locomotive cu abur includ toate locomotivele cu aburi de pe acest pământ în timp ce Locomotive cu abur CFR este o listare a locomotivelor cu aburi ce au aparținut CFR. Goloplo (discuție) 4 martie 2018 19:36 (EET)

OK--Mishu57 4 martie 2018 19:38 (EET)

???[modificare sursă]

😃😂😆😁😀😍😍😍😍maai Dannya Chami (discuție) 6 martie 2018 20:26 (EET)

Proiect de editare[modificare sursă]

Bună ziua. În prezent se desfășoară la SNSPA un edit-a-thon despre personalitățile feminine cu utiulizatori începători. V-aș ruga să lăsati acest gen de articole neatins până mâine pentru a nu îi încurca. Vă mulțumesc.--Strainu (دسستي‎)  7 martie 2018 19:33 (EET)

Bine, scuze.--Mishu57 7 martie 2018 19:43 (EET)

Ați reintrodus text tradus automat[modificare sursă]

De ce? //  Gikü  vorbe  fapte  7 martie 2018 19:36 (EET)

A fost o neînțelegere, s-a creat o pagină nouă, Joy (cântăreața), pe care am redirecționat-o. Am înțeles că este un proiect de editare, scuze, nu mai intervin.--Mishu57 7 martie 2018 19:41 (EET)
Proiectul de editare nu are nicio legătură cu activitatea lui Coroș Dănuț, pe care am fost nevoit să-l blochez a doua oară din cauza articolelor traduse automat de el sub orice critică. //  Gikü  vorbe  fapte  7 martie 2018 19:44 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Grapă (unealtă)[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Grapă (unealtă), creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Categorie:Articole din DEX online până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.— Ionutzmovie discută 7 martie 2018 21:24 (EET)

Articolul trebuie reformulat, din discuția de la pagina de ștergere reiese că DEX-ul e sub drepturi de autor și nu pot fi copiate definiții de pe site-ul dexonline.— Ionutzmovie discută 7 martie 2018 21:24 (EET)

La fel pentru jug, jujeu, prival, papetărie, conurbație.— Ionutzmovie discută 7 martie 2018 21:27 (EET)

Voi reformula articolele create de mine. Am făcut-o deja pentru Grapă și le voi reformula și pe celelalte.--Mishu57 7 martie 2018 22:37 (EET)

Drepturile Muncii[modificare sursă]

Buna seara Mishu! Sunt utilizatorul Ayord. Am tradus versiunea spaniola "Derechos laborales" (in engleza Labour rights) drept "Drepturile Muncii" și am folosit în titlu "Muncii" pentru ca este vorba în acest caz de un nume propriu (numele unui domeniu) și nu de numele comun al activității numita munca. Aici nu este vorba despre "drepturi ce îți revin din munca", ci este vorba despre materie juridica care jurisdicționeaza acest domeniu. Domeniul Muncii este un domeniu heteronom, și autonom (un fel de "stat în stat" în raport cu restul domeniilor Societatii), și are nume propriu în cazul asta, asa cum i-l pusesem eu. Salve --adi iordache (discuție) 9 martie 2018 22:36 (EET)

Chiar în exemplele pe care le dați (engleză și spaniolă) titlurile nu au cuvântul „muncă” scris cu majuscule, așa că singur vă contraziceți. Și pagina Dreptul muncii nu are „muncă” scris cu majusculă. Toate cele bune!--Mishu57 9 martie 2018 22:43 (EET)

Aveți puțintică răbdare...[modificare sursă]

Articolul Alexandru D. Moruzi are o etichetă scrisă vizibil, cu caractere aldine: „La acest articol se lucrează în prezent, vă rugăm nu modificați pentru moment”. Așteptați vă rog să treacă termenul respectiv („24 de ore de la ora 20:57 din data de 9 martie 2018”) și puteți modifica orice și oricât doriți. Până atunci vă rog să vă abțineți - deja a apărut un conflict de editare. Mulțumesc. --Bătrânul (discuție) 9 martie 2018 23:09 (EET)

Scuze, mea culpa.--Mishu57 9 martie 2018 23:13 (EET)
La colț pe coji de nuci, imediat ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 10 martie 2018 00:59 (EET)
 :) 86.124.46.189 (discuție) 10 martie 2018 01:21 (EET)

@Mishu57: v-am trimis acest mesaj, cu cele mai bune intenții, doar pentru a evita eventualele conflicte de editare la articolul respectiv, pentru o perioadă de 24 de ore. Vă rog să nu luați în seamă încercările unora de „a turna gaz pe foc”. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 10 martie 2018 08:07 (EET)

Categorii[modificare sursă]

Bună seara. Ați introdus articolul Salvator Cupcea în categoriile Nobili maghiari și Legionari. Din textul articolului nu rezultă însă apartenența la aceste categorii. Dacă există referințe pentru așa ceva, ar fi bine să le introduceți în articol. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 14 martie 2018 21:53 (EET)

Categoriile introduse sunt preluate din articolul în engleză. Ar trebui extins articolul prin traducere din varianta engleză care este mult mai dezvoltată. Cele bune.--Mishu57 14 martie 2018 21:59 (EET)
Înțeleg. Dar dacă nu îl va extinde nimeni, după un interval de timp rezonabil (10-15 zile), voi șterge categoriile respective (un „Cupcea” nobil maghiar?!? la prima vedere pare incredibil, dar dacă existe surse, așa o fi...) --Bătrânul (discuție) 14 martie 2018 22:03 (EET)