Discuție Utilizator:Mishu57

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Arhivă

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Wikipediștii cu cele mai multe mulțumiri[modificare sursă]

Thank you! (Unsplash).jpg

Cine dintre noi a primit de cele mai multe ori mulțumiri de la alți utilizatori în anul 2019? Răspunsul e în clasamentul top-10 de mai jos :)

Felicitări lui Sîmbotin pentru un loc I binemeritat în urma muncii sale de patrulare și curățenie de zi de zi. Felicitări tuturor și, desigur, Mulțumesc! Legături utile: 1) interogarea-sursă 2) top-10 de anul trecut //  Gikü  vorbe  fapte  14 ianuarie 2020 19:18 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Cuzin Toma[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Cuzin Toma, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Cuzin Toma până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  2 februarie 2020 18:03 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Vasile Calofir[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Vasile Calofir, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Vasile Calofir până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  2 februarie 2020 18:06 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Adrian Văncică[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Adrian Văncică, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Adrian Văncică până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Donarius (discuție) 21 februarie 2020 15:34 (EET)