Wikipedia:Cereri pentru protejarea paginilor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Afișierul administratorilor   Cereri de protejare   Propuneri de știri   Propuneri Știați că   Reclamații
Comandă rapidă:
WP:CPP


În această pagină puteți cere ca un articol, o imagine sau un format să fie protejate, semiprotejate sau deprotejate.

În general, protejarea se face pentru a stopa un conflict de editare sau pentru vandalism sever. Semiprotejarea este numai pentru vandalism. În cazul formatelor se face protejare pentru acele formate folosite frecvent și care nu necesită modificări dese.


Cum adăugați o cerere[modificare sursă]

Notă: Folosiți întotdeauna un titlu de nivel 3 ===

  • Adăugați ===[[nume pagină]]=== la începutul secțiunii corespunzătoare.
  • Motivați cererea.
  • Semnați, adăugând 4 tilde (~~~~).

Cereri pentru protejarea paginilor[modificare sursă]

Comunicare[modificare sursă]

Limbaj licențios, batjocoră, cer protejarea articolului. --Emilian1999 (discuție) 22 septembrie 2017 14:29 (EEST) Doar o săptămână --Emilian1999 (discuție) 22 septembrie 2017 14:30 (EEST)

Emilian1999 deocamdată vandalul pare a avea un ip dinamic, iar acțiunile lui s-au limitat în jurul orei 13 din 22.09.2017. Dacă revine, atunci putem discuta. Deocamdată reverturile efectuate sunt suficiente. --Accipiter Q. Gentilis(D) 22 septembrie 2017 23:04 (EEST)


Cereri pentru semiprotejarea paginilor[modificare sursă]

Metin2[modificare sursă]

Vandalism continuu. Doresc semiprotejarea paginii timp de 1 saptamana. --Emilian1999 (discuție) 21 noiembrie 2017 22:16 (EET)

Yes check.svg Realizat -- Victor Blacus (discuție) 21 noiembrie 2017 22:27 (EET)

Buzău[modificare sursă]

În ultima perioadă, mai mulți anonimi vor cu tot dinadinsul „să tragă” Buzăul în Moldova. Practic s-a declanșat acolo un „război de reverturi”. Solicit semiprotejarea pe o periodă rezonabilă (de exemplu o săptămână).--Bătrânul (discuție) 18 noiembrie 2017 08:04 (EET)

Yes check.svg Realizat -- Victor Blacus (discuție) 18 noiembrie 2017 10:18 (EET)

Forță de frecare[modificare sursă]

Articol vandalizat de repetate ori de catre un anonim. Cer protejarea articolului timp de o săptămână. --Emilian1999 (discuție) 2 noiembrie 2017 21:30 (EET)

Yes check.svg Realizat--Strainu (دسستي‎)  2 noiembrie 2017 22:25 (EET)

Paginile zilelor anului[modificare sursă]

Vă propun semiprotejarea permanentă a paginilor despre zilele anului. Există un vandalism permanent al celor care le poluează cu numele lor. —Andreidiscuție 2 august 2017 11:29 (EEST)

Ok, dacă nu e deja făcută până în prezent...--Accipiter Q. Gentilis(D) 4 noiembrie 2017 21:41 (EET)

Cereri pentru deprotejarea paginilor[modificare sursă]

Drepturi LGBT în România[modificare sursă]

Așa-zisul meu conflict cu utilizatorul AlexandruA1 a încetat, cel puțin din punctul meu de vedere. Ca editor principal al articolului, sunt total de acord cu adăugarea secțiunii Mișcări ce susțin limitarea drepturilor LGBT, doar că necesită restructurare masivă și completare cu referințe. Dat fiind că articolul a fost evaluat ca bun pe scara de calitate, existența unui conflict pe o secțiune a articolului e cel puțin jenantă și mi-ar părea rău ca munca mea la articol să fie ignorată total. În orice caz, sunt deschis la propuneri de extindere a articolului, întrucât vizez propunerea acestuia pentru statutul de articol de calitate. Bineînțeles, după modificări substanțiale. Alexandru M. (discuție) 4 noiembrie 2017 10:30 (EET)

Yes check.svg Realizat. Spor la treabă! --Pafsanias (discuție) 4 noiembrie 2017 10:45 (EET)
Comentariu: articolul din momentul deprotejării sale va fi pus la reevaluare AB, deoarece există în prezent confirmarea certă precum că în articol există informații nereferențiate, ceea ce pune automat în discuție statutul său actual. În aceste condiții, poate ar fi oportun per primam, să reluați întregul text pentru a vedea unde nu există suținere confirmată de surse și pentru a asigura această susținere. Oricâtă bunăvoință aș avea, totuși criteriul care cere ca toate informațiile să fie acoperite cu surse încă este mandatoriu.--Accipiter Q. Gentilis(D) 4 noiembrie 2017 10:54 (EET)
Și normal, sunt total de acord. Faceți ce considerați de cuviință, chiar și delistarea lui, oricum mă ocup în întregime de el și, dacă va întruni condițiile, îl voi propune din nou spre evaluare. Mulțumesc pentru tot. --Alexandru M. (discuție) 4 noiembrie 2017 11:12 (EET)
Rezolvat Rezolvat prin punerea articolului la reevaluare. Unul dintre subiectele unei reevaluări este oferirea de soluții pentru conservarea statutului. Dacă acete soluții nu vor fi identificate într-un timp rezonabil (3 luni să zicem), atunci și numai atunci articolul va fi retrogradat.--Accipiter Q. Gentilis(D) 4 noiembrie 2017 11:20 (EET)