Discuție Utilizator:Dairrow

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Dairrow) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 20 noiembrie 2019 16:29 (EET)

■ Traduceri automate[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Vă mulțumim pentru interesul dat în dezvoltarea proiectului nostru. Recent ați inserat un text în pagina Tokugawa Ieyoshi, text ce reprezintă o traducere automată a unui articol scris într-o altă limbă. Traducerile automate sunt în cel mai bun caz texte de proastă calitate și în cel mai rău caz complet neinteligibile, de aceea textul introdus de dumneavoastră a fost sau va fi înlăturat în scurt timp dacă nu îl aduceți la o formă inteligibilă.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți pagina de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  20 noiembrie 2019 20:05 (EET)

@Gikü:TU GIKULE CE TRE SA I FAC CA SA NU MI STEARGA PAGINA CA AM STAT SINGUR SI AM FACUT TRADUCEREA SI N AM FOLOSIT NICIO UNEALTA NICI NUSH CE S ALEA Dairrow (discuție) 20 noiembrie 2019 20:22 (EET)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Discuție Utilizator:Dairrow. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Signature icon april 2018.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! --FonAfon (discuție | contribuții) 20 noiembrie 2019 20:20 (EET)

@NGC 54: TU NGC 54 Cum scot articolul de pe traducere automata ?????//Dairrow (discuție) 20 noiembrie 2019 20:25 (EET)

Eticheta de „traducere automată” se referă la faptul că articolul constă într-un text neinteligibil parțial sau total. Asigurați-vă că articolul este inteligibil și folosește o exprimare corectă. --FonAfon (discuție | contribuții) 20 noiembrie 2019 20:31 (EET)

@NGC 54: ok spune mi daca e corect ca am etichetele pastrate de pe original in engleza sau daca trebuie traduse si alea si am sa ma uit iar sa il editez dar maine Dairrow (discuție) 20 noiembrie 2019 20:37 (EET)

Nu știu la care etichete vă referiți. Acum citesc articolul. --FonAfon (discuție | contribuții) 20 noiembrie 2019 20:39 (EET)
@Gikü: Poti sa te uiti te rog pe articolul meu iar te rog, l-am refacut. Dairrow (discuție) 21 noiembrie 2019 19:42 (EET)

Traduceri[modificare sursă]

Ziua bună se cunoaște de dimineață, ei? Vă mulțumesc mult pentru activitatea prolifică în traducerea articolelor.

Vă atrag atenția că după publicarea unei traduceri este obligatoriu de revenit la articol pentru a face unele corecturi. Eu am făcut câteva la articolul Land Air Water Party. Iată care sunt ele:

  • asigurați-vă că nu rămân spații în locurile în care ortografia nu o permite: înaintea semnelor de punctuație, după paranteza deschisă, între referințe etc.
  • pentru toate legăturile interne, verificați că ținta nu a fost tradusă automat
  • Linkuri Externe? Nu, corect e Legături externe
  • categorizați articolul dacă unealta de traducere nu a făcut-o
  • mai verificați o dată traducerea, poate la a doua lecturare observați o frază care ar putea fi reformulată
  • inserați {{pagină tradusă}} în pagina de discuții a articolului (vedeți exemplu) – lucrul acesta este necesar pentru a respecta licența articolului original

Vă urez spor! Numai bine. //  Gikü  vorbe  fapte  7 ianuarie 2020 10:24 (EET)