Discuție Utilizator:CuldeSac12

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie CuldeSac12) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 23 martie 2011 18:27 (EET)


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului 625144-woody woodpecker large.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului 625144-woody woodpecker large.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 6 iunie 2011 12:38 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului WackyRaces.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului WackyRaces.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 5 august 2011 11:42 (EEST)

Probleme cu sursa și licența fișierului Scooby-shaggy.gif[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Scooby-shaggy.gif. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați la Cafenea. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 6 august 2011 16:56 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Snagglepuss.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Snagglepuss.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 8 august 2011 18:52 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Scooby-Doo eats live sandwich.JPG[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Scooby-Doo eats live sandwich.JPG. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 17:43 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Love That Pup2.JPG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Love That Pup2.JPG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 17:44 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Garfieldand friends.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Garfieldand friends.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 17:47 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului ElmersCamera.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului ElmersCamera.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 17:49 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Droopy Dog.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Droopy Dog.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 17:50 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Ga780619.gif[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Ga780619.gif. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 17:50 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului 200607 2.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului 200607 2.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 18:02 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Plutodog.gif[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Plutodog.gif. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 9 august 2011 20:02 (EEST)

Te rog să dai atenție situației drepturilor de autor. Unele imagini spui că le-ai luat de la en.wp - vezi acolo cum sunt ele etichetate. La fel trebuie să fie și aici. —Andreidiscuţie 9 august 2011 20:03 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Yakky-Doodle-Cartoon.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Yakky-Doodle-Cartoon.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 10 august 2011 18:36 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Garfield headerimage.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Garfield headerimage.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 10 august 2011 19:32 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Pink Panther.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Pink Panther.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 10 august 2011 19:32 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Jetsonslogo640x480.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Jetsonslogo640x480.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 11 august 2011 11:26 (EEST)

Dacă vei mai încărca fișiere luate din diverse locuri fără licența corectă și, dacă e cazul, o justificare de ce nu folosim imagini libere, va trebui să te blochez, oricât de utile ar fi articolele despre seriale de animație pe care le creezi. —Andreidiscuţie 11 august 2011 11:28 (EEST)

desene animate[modificare sursă]

Salut! Am observat ca ai creat recent mai multe articole despre seriale de animatie. Foarte bine, bravo :) In schimb unele din textele pe care le propui mi se par nitel stranii. Am vazut de exemplu in mai multe locuri expresia "Personajul a pariat cu..." etc. De ex: Droopy a pariat cu mulți dușmani. la http://ro.wikipedia.org/wiki/Droopy As edita articolul dar habar n-am ce vrei sa spui cu chestia asta. Banuiesc ca e vorba de o traducere aiurea din alta limba, deci daca poti (si vrei) sa reeditezi singur articolele pentru a clarifica, cred ca ar fi cel mai bine. MDobrescu (discuție) 11 august 2011 11:59 (EEST)

Drepturi de autor[modificare sursă]

Pentru a utiliza logouri în articole trebuie să incluzi pe lângă sursa fișierului și date despre licență și o justificare a utilizării cinstite, ceva de tipul: Fișier:Jetsonslogo640x480.jpg. --Luciandrei (discuție) 11 august 2011 12:34 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Yosemite Sam.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Yosemite Sam.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 16 august 2011 10:27 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Marvinthemartain.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Marvinthemartain.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 16 august 2011 10:27 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Pepe Le Pew.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Pepe Le Pew.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 16 august 2011 10:28 (EEST)

Probleme cu sursa și licența fișierului Foghorn Leghorn.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Foghorn Leghorn.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați la Cafenea. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 16 august 2011 10:28 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Tuffy mouse.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Tuffy mouse.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuţie 16 august 2011 10:29 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Mammytwoshoes.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Mammytwoshoes.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 16 august 2011 10:29 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore.
Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.  —Andreidiscuţie 16 august 2011 11:56 (EEST)

Ce anume din WP:MP și WP:DA nu înțelegi? Întreabă și ți se va explica. Nu putem încărca și folosi fișiere despre care habar nu avem de unde provin. De asta ai fost blocat și riști să se întâmple din nou dacă continui să încarci fișiere fără date de licențiere. —Andreidiscuţie 17 august 2011 15:36 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: 48 de ore.
Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.  —Andreidiscuţie 17 august 2011 16:06 (EEST)

Probleme legate de permisiunile fișierului Tyke.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Tyke.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 17 august 2011 22:21 (EEST)

Probleme cu sursa și licența fișierului Topcat.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Topcat.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați la Cafenea. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 31 august 2011 14:59 (EEST)

Ai revenit cu aceleași uploaduri de imagini copyrightate. Dacă nu înțelegi drepturile de autor, te rog să te limitezi la scrierea de texte și ilustrarea cu fișiere deja existente. —Andreidiscuţie 9 septembrie 2011 20:52 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Dino2.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Dino2.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuţie 19 septembrie 2011 12:41 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Bamm-Bamm Rubble.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Bamm-Bamm Rubble.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuţie 19 septembrie 2011 12:41 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Evil Con Carne.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Evil Con Carne.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuţie 26 septembrie 2011 18:41 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: 2 săptămâni
Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Flapjack downloads.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Flapjack downloads.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 12 octombrie 2011 18:30 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Cartoon tweety-5194.gif[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Cartoon tweety-5194.gif. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 26 martie 2012 11:23 (EEST)

■ Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați o sursă de încredere, cum ați făcut la pagina Negrele aventuri ale lui Billy și Mandy, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Mulțumim. --Alindiscuție 5 august 2012 17:19 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Mlo1.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Mlo1.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 16 octombrie 2012 17:56 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Ben 10 Secret of the Omnitrix cover.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Ben 10 Secret of the Omnitrix cover.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 16 octombrie 2012 17:56 (EEST)

Întrebare[modificare sursă]

Bună ziua, am o întrebare. Traducerile de titluri la Lista de episoade ale serialului Un show obișnuit sunt făcute de dvs. sau sunt cele agreate de o televiziune care le-a difuzat în românește? Poate ar trebui pusă o notă la headerul coloanei respective. --Hype supper (discuție) 27 februarie 2013 04:24 (EET)

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Micii poznași, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim.  Alex17nico  (discuție) 23 aprilie 2013 11:06 (EEST)

Avalabilitate[modificare sursă]

Bună ziua. În articolul Filmografia Looney Tunes și Merrie Melodies (1970–prezent și altele) ați scris: Avalabilitate pe DVD.... Nu considerați că în limba română este corect: Disponibil sau Disponibilitate? O zi bună în continuare și spor la editări. --_florin DF 1 iulie 2013 11:43 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului 297059-wile-e-coyote.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului 297059-wile-e-coyote.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 octombrie 2013 22:11 (EEST)

Întrebare[modificare sursă]

Nu știu limbă română. Poți a verifica meu articolul? Mulțumesc! Paskin (discuție) 15 martie 2014 16:50 (EET).

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Taz.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Taz.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 17 iunie 2014 19:51 (EEST)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Sylvester.gif[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Sylvester.gif. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 iunie 2014 21:57 (EEST)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Inspector Gadget (2015), nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! Wintereu 2 februarie 2015 17:55 (EET)

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la Școala de sperieturi a lui Casper. Când ștergeți un text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

 • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
 • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
 • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
 • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 15 iulie 2015 15:47 (EEST)

Articolul dumneavoastră, Școala de sperieturi a lui Casper (serial TV)[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

Bună ziua, am observat că recent ați creat o nouă pagină, Școala de sperieturi a lui Casper (serial TV). Mai întâi, vă mulțumesc pentru contribuție; Wikipedia se bazează exclusiv pe eforturile voluntarilor ca dumneavoastră. Din păcate, pagina pe care ați creat-o acoperă un subiect despre care deja avem o altă pagină - Școala de sperieturi a lui Casper. Din cauza duplicării, articolul dumneavoastră a fost propus pentru ştergere rapidă. Acesta nu este un comentariu care se referă la dumneavoastră personal și sperăm că veți continua să îmbunătățiți Wikipedia. Dacă subiectul articolului pe care l-ați creat vă interesează, atunci poate ați putea contribui la articolul Școala de sperieturi a lui Casper - ați putea să discutați noile informații la pagina de discuții a articolului.

Dacă sunteți de părere că articolul pe care l-ați creat ar trebui să rămână separat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. În plus dacă ați dori ca cineva să revizuiască articolul înainte de a fi publicat, pentru a nu fi propus rapid pentru ștergere, ați putea să treceți prin procesul de creare de articole sau să folosiți funcția de căutare pentru a găsi informații pe care le avem deja în enciclopedie. Nu vă descurajați. Wikipedia are nevoie de contribuțiile dumneavoastră. Bătrânul (discuție) 15 iulie 2015 15:52 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Cartoonito[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Cartoonito creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Cartoonito până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Bacria Andrei Catalin (discuție) 8 august 2015 15:39 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Porky Pig[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Porky Pig creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Porky Pig până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Strainu (دسستي‎)  14 august 2015 23:50 (EEST)

Cartoon Network[modificare sursă]

Ți-am observat activitatea pe subiectul Cartoon Network.Propun să se creeze un proiect cu numele Cartoon Network.Accepți?--Bacria Andrei Catalin (discuție) 31 august 2015 12:05 (EEST)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Cartoon Network de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

 • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
 • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
  Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 31 august 2015 21:10 (EEST)

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la Cartoon Network. Când ștergeți un text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

 • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
 • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
 • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
 • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Wikipedia este un efort colaborativ, așa că conținutul ei se completează, dar nu se șterge. Ionutzmovie discută 2 septembrie 2015 20:42 (EEST)

Propunere[modificare sursă]

Văd cǎ ești interesat de articole de desene animate. Vrei să îmbunātǎțim articolele despre acest subiect,accepți? Vlad 2006 (discuție) 15 septembrie 2015 16:11 (EEST)

 • Păi asta și fac. Încerc să creez cât mai multe articole despre desene animate. --CuldeSac12 (discuție) 15 septembrie 2015 18:04 (EEST)

Da,știu asta,dar nu ai vrea sǎ colaborǎm,fǎcând acest subiect mai bun? Dacā ești deacord vom începe mâine. Voi mai înerca sǎ conving și alți utilizatori,în primul rând Bacria Andrei Cǎtǎlin. Vlad 2006 (discuție) 16 septembrie 2015 20:18 (EEST)

 • Mă mai gândesc, dar nu cred că voi avea prea mult timp.--CuldeSac12 (discuție) 17 septembrie 2015 09:18 (EEST)

Ok,cum zici tu. Vlad 2006 (discuție) 18 septembrie 2015 15:01 (EEST)

Rugăminte[modificare sursă]

Vă rog să nu mai adăugați legături interne la secțiunea dublaj a paginilor despre desene animate, așa cum ați făcut la pagina Povești cu Tom și Jerry pentru că multe dintre aceste pagini sunt șterse, iar altele sunt nenotabile, și chiar dacă ar fi creeate, ar fi șterse rapid. SergentulVorbe 25 septembrie 2015 19:38 (EEST)

A treia revenire[modificare sursă]

Stop hand.svg

Regula celor trei reveniri vă permite să faceți maximum trei reveniri la o pagină dată într-un interval de 24 de ore, cu unele excepții precizate clar. Dacă nu încetați vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Aceasta este ultima avertizare.

--Mihai (discuție) 10 februarie 2016 16:11 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, CuldeSac12. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Supergăgăuții.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Mihai (discuție) 10 februarie 2016 16:55 (EET)

Manualul de stil[modificare sursă]

Information.svg Bun venit la Wikipedia. După cum ați văzut, oricine este binevenit să contribuie constructiv la enciclopedie. Wikipedia are însă și un manual de stil care trebuie respectat pentru păstrarea unui aspect consistent și enciclopedic. Folosirea de stiluri diferite, cum este cazul cu Steven Universe, o face mai greu de citit. Vă rugăm, aruncați o privire pe pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți contribui la enciclopedie. Vă mulțumim! Nu mai adăugați legături interne spre pagini șterse. Nu mai adăugați legături interne eronate: de exemplu Alexandru Rusu a murit în 1963, cum să facă dublaj la un serial din 2013? Bătrânul (discuție) 16 februarie 2016 22:49 (EET)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information orange.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați surse de încredere, cum ați făcut la pagina Boomerang. Înainte de a face modificări controversate, vă recomandăm să le dezbateți mai întâi pe pagina de discuții a articolului. Dacă sunteți deja familiar cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 20 februarie 2016 20:28 (EET)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information red.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere sau care conțin cercetare originală, cum ați făcut la pagina Boomerang. În acest fel încălcați politica Wikipedia privind verificabilitatea. Vă mulțumim! Vedeți și pagina de îndrumare WP:NU#PREZICE. Bătrânul (discuție) 24 februarie 2016 11:44 (EET)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Ceasul Yo-Kai de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

 • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
 • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
  Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Mishu57 7 mai 2016 20:24 (EEST)

Ajutor![modificare sursă]

CuldeSac12 am creat pagina Raul Stănulescu si are probleme nu le rezolv,se va șterge singur dacă nu voi scrie bibliografia corectă.am scris foarte multe informații.Deci ce mai lipsește? Ce am greșit? Te rog să vizionezi pagina. -Emilian1999 28 iunie (EES) 06:03 Emilian1999 (discuție) 28 iunie 2016 06:03 (EEST)

Salut! Ți-am văzut pagina și chiar este foarte bună. Nu văd vreun motiv pentru care ar fi ștearsă, deci bravo! :) --CuldeSac12 (discuție) 28 iunie 2016 16:24 (EEST)

Buna seara. Urma cu câteva luni am văzut că ați făcut o modificare la pag. Cartoon Network ca vareintra în grilă în grila (normală) Juniper Lee? Chiar așa va fi? Sper ca o sa fie? (discuție) 18 iulie 2016 23:21 (EEST)

Nu. Nu va reveni Juniper Lee. Scuze. Sunt doar niște troli care fac editări aiurea. Nu-i lua în seamă. Și au mai făcut din astea și cu alte seriale, dar pe urmă s-a dovedit că e doar vandalizare. Deci da. --CuldeSac12 (discuție) 18 iulie 2016 23:38 (EEST)

multumes ptr raspuns. o seara buna.(discuție) 18iulie 2016 23:51 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Audio Design Digital Art[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Audio Design Digital Art creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Audio Design Digital Art până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  26 iulie 2016 01:17 (EEST)

Elevi Interdimensionali Zero[modificare sursă]

Titlul e un nonsens și nu se potrivește cu titlul inițial în engleză, chiar dacă admitem o traducere foarte liberă. Unde l-ați găsit? -- Victor Blacus (discuție) 31 iulie 2016 20:41 (EEST)

Așa e titlul în română comform presei oficiale Cartoon Network din România.CuldeSac12 (discuție) 31 iulie 2016 20:44 (EEST)
Puteți preciza sursa? -- Victor Blacus (discuție) 31 iulie 2016 21:26 (EEST)
http://www.tvmania.ro/serial-nou-si-programe-speciale-la-cartoon-network-in-august-204569.html--CuldeSac12 (discuție) 31 iulie 2016 21:29 (EEST)
Sursa e Page not found? -- Victor Blacus (discuție) 31 iulie 2016 21:44 (EEST)
Ups! http://www.tvmania.ro/serial-nou-si-programe-speciale-la-cartoon-network-in-august-204569.html --CuldeSac12 (discuție) 1 august 2016 15:59 (EEST)

Manualul de stil[modificare sursă]

Information.svg Bun venit la Wikipedia. După cum ați văzut, oricine este binevenit să contribuie constructiv la enciclopedie. Wikipedia are însă și un manual de stil care trebuie respectat pentru păstrarea unui aspect consistent și enciclopedic. Folosirea de stiluri diferite, cum este cazul cu Lego Scooby-Doo: Teroarea Cavalerului Negru, o face mai greu de citit. Vă rugăm, aruncați o privire pe pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți contribui la enciclopedie. Vă mulțumim! Vă rog să nu mai adăugați legături interne spre pagini care au fost șterse de la ro.Wikipedia. Bătrânul (discuție) 7 septembrie 2016 16:13 (EEST)

Dublaje[modificare sursă]

Salut! Mă puteți lămuri ce se întâmplă cu schimbările dese în listele cu dublaje? Parcă am văzut undeva că vă plângeați de această problemă.— Ionutzmovie discută 13 octombrie 2016 21:56 (EEST)

E vorba de un război de editare între două companii de dublaj, Fast Production Film și Mediavision?— Ionutzmovie discută 13 octombrie 2016 21:58 (EEST)
Simcer nush ce să zic. --CuldeSac12 (discuție) 14 octombrie 2016 19:24 (EEST)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information red.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere sau care conțin cercetare originală, cum ați făcut la pagina Cartoon Network. În acest fel încălcați politica Wikipedia privind verificabilitatea. Vă mulțumim! V-am rugat de mai multe ori să nu mai introduceți previziuni fără a cita surse de încredere. Vedeți și pagina de îndrumare WP:NU#PREZICE. Bătrânul (discuție) 9 noiembrie 2016 08:31 (EET)

Te rog să arătați aceea sursă că serialul Eliot Kid va fi anulat pe 27 februarie[modificare sursă]

Trimite un link pe pag. CN Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Emilian1999 (discuție • contribuții).

Fișiere libere și proiectul Commons[modificare sursă]

To Commons.svg

Vă mulțumim pentru că încărcați imagini și fișiere libere la Wikipedia! După cum probabil știți, există și un alt proiect al Fundației Wikimedia, intitulat Wikimedia Commons, o arhivă centrală de fișiere pentru tot conținutul liber. Pe viitor, vă rugăm să încărcați fișierele libere acolo (vă puteți autentifica folosind același nume de utilizator și parolă ca și la Wikipedia - vedeți Help:Unified login). Astfel, și toate celelalte proiecte Wikipedia, precum și alte proiecte-surori, vor putea folosi fișierul încărcat de dumneavoastră. În plus, vizitatorii noștri vor putea astfel să caute, să vizualizeze, și să folosească fișierele noastre într-un spațiu centralizat. Dacă doriți să mutați la Commons fișierele încărcate până acum, o puteți face. Fișierele încărcate de dumneavoastră sunt disponibile prin click pe legătura „contribuții” din partea de sus a paginii și alegând spațiul de nume Fișier din meniul cu desfășurare. Atenție: conținutul non-liber, cum ar fi imaginile cu utilizare cinstită, nu pot fi încărcate la Wikimedia Commons. Ne puteți ajuta să promovăm utilizarea Wikimedia Commons informând și alți utilizatori. Vă mulțumim și vă rugăm să continuați să contribuiți cu fișiere la proiectul nostru! StoneJustice (discuție) 12 martie 2017 21:13 (EET)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information red.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere sau care conțin cercetare originală, cum ați făcut la pagina Cartoon Network. În acest fel încălcați politica Wikipedia privind verificabilitatea. Vă mulțumim! V-am atenționat de mai multe ori să nu mai adăugați informații „din viitor” fără să citați o sursă de încredere. Indicați sursa și atunci veți fi credibil. Bătrânul (discuție) 25 martie 2017 22:07 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: o lună. Justificare: În pofida a numeroase avertismente, continui să nu citezi sursele..
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Mihai (discuție) 25 martie 2017 22:10 (EET)

{{deblocare|Vă rog frumos să mă iertați, stimate administrator al Wikipedie în Română... Iertați-mă deoarece de acum voi cita fiecare sursă pentru orice informație pe care o voi pune. Vă promit! Știu că am părut cu totul ignorant și nu v-am urmat advertismentele, dar problema e că m-am luat după Wikipediile în celelalte limbi și la astfel de informații la fel ca ca acestea postate de mine, ei nu au citat sursele și nu a intervenit nici o problemă. De aceea am considerat că la Wikipedia în Română de asemenea nu va fi vreo problemă, considerând că făceam așa ceva și înainte și nu am primit nici un fel de avertisment. Așa că vă rog să înțelegeți că de acum vă voi urma avertismentul, deoarece înțeleg perfect în sfârșit că de acum este o problemă orice necitare a surselor. Vă rog, stimabile administrator, să înțelegeți, să mă iertați, și să îmi redați accesul de editare pe site-ul vostru. Chiar am înțeles totul de acum și mă voi îndrepta. Vorbesc cu mare seriozitate. --CuldeSac12 (discuție) 26 martie 2017 18:30 (EEST)}}

Yes check.svg

Cererea dvs. de deblocare a fost acceptată pentru următorul(următoarele) motiv(e):

este de așteptat ca utilizator să înțeleagă importanța citării surselor

Cerere verificată de:  —Andreidiscuție 17 mai 2017 11:48 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Minnie-mouse-clipart.gif[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Minnie-mouse-clipart.gif, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Minnie-mouse-clipart.gif până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.  —Andreidiscuție 21 iulie 2017 00:55 (EEST)

Ai nevoie pe ajutor pentru proiect Nickelodeon.[modificare sursă]

Bună, ai nevoie pe ajutor pentru proiect Nickelodeon? (ex. Listă de episoade ale serialului „SpongeBob Pantaloni Pătrați”), mulțumesc.

--CatalinMetro (discuție) 12 decembrie 2017 22:04 (EET)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Cățelul Pat de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

 • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
 • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
  Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 26 februarie 2018 22:01 (EET)

De unde ai datele .[modificare sursă]

De unde ai toate datele?,spune-mi si mie de unde iei toate informatiile referitoare la cine a dublat desenele respective,si in ce data au fost difuzate in romania,de unde stii data exact? Optim12 (discuție) 9 martie 2018 12:30 (EET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modificare sursă]

WMF Surveys, 29 martie 2018 21:20 (EEST)

Citarea surselor[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Aceasta este ultima avertizare! Puteți fi blocat fără nicio altă avertizare următoarea dată când veți adăuga informații fără a cita surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Boomerang. V-am cerut de mai multe ori să nu mai introduceți previziuni/proorociri fără a cita surse de încredere. Vedeți și pagina de îndrumare WP:NU#PREZICE. Bătrânul (discuție) 29 martie 2018 22:38 (EEST)

--CuldeSac12 (discuție) 30 martie 2018 12:24 (EEST) Am înțeles

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modificare sursă]

WMF Surveys, 13 aprilie 2018 04:19 (EEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modificare sursă]

WMF Surveys, 20 aprilie 2018 03:28 (EEST)

Citarea surselor[modificare sursă]

Vă rog să nu mai introduceți informații neverificabile și să citați surse de încredere, nu cum ați făcut la Cățelul Pat.--DieselEngineRO (discuție) 15 mai 2018 13:59 (EEST)

Results from global Wikimedia survey 2018 are published[modificare sursă]

1 octombrie 2018 22:25 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Filmografia Looney Tunes și Merrie Melodies (1929–1939)[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Filmografia Looney Tunes și Merrie Melodies (1929–1939), creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Filmografia Looney Tunes și Merrie Melodies (1929–1939) până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 30 iunie 2019 01:02 (EEST)

Obscenități[modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă rugăm să nu mai adăugați obscenități pe paginile Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Steven Universe. Limbajul vulgar reprezintă o jignire la adresa contribuitorilor și vizitatorilor acestui site. Astfel de acțiuni sunt o formă de vandalism și, dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia. //  Gikü  vorbe  fapte  19 noiembrie 2019 00:14 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Dincolo de hotarul grădinii[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dincolo de hotarul grădinii, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dincolo de hotarul grădinii până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  2 februarie 2020 21:03 (EET)

Pe bune?! Ce motiv tâmpit mai e și ăsta?!?!? "Notabilitate doar pentru asocierea cu Alex Velea". PE BUNE? --CuldeSac12 (discuție) 4 februarie 2020 12:33 (EET)

Nu mai stergeti[modificare sursă]

Buna seara. Am vazut ca v-ati apucat de sters titluri ale episoadelor pe pagina Mr. Bean (serie TV) fara niciun motiv. Am făcut niste verificari si am gasit niste înregistrari ale episoadelor care confirma ca titlurile sunt reale. Nu cred ca le pot pune ca referinte deoarece PIRATERIE. Multumesc. Francofonné (discuție) 20 martie 2020 20:51 (EET)

Salut. Poți să îmi arăți și mie aceste înregistrări pe care le-ai găsit?--CuldeSac12 (discuție) 21 martie 2020 17:53 (EET)

Bine. Dar INCETEAZĂ SA MAI STERGI. Uite link sa downloadezi episoadele: http://emucheatz.ucoz.com/Torrent.rar Le gasesti in folderul desene la categoria Minimax Francofonné (discuție) 21 martie 2020 18:39 (EET)

+ Ai mai sters si faptul ca un episod sa difuzat in maghiara, cea ce mi sa intamplat si mie cu acelasi episod cea ce cred ca nu e ceva de la Telekom. Mi sa mai intamplat si cu un episod din Baby Loney Tunes dar am uitat cum se numea deci nu pot adauga. Infine. STOP! Francofonné (discuție) 21 martie 2020 18:47 (EET)

Ideea e că se strică formatul tabelului. Și se vede prost. Măcar dacă vrei să lași titlurile alea, fă ceva și cu aspectul tabelului -_- Mersi pentru episoade, îți rămân dator. --CuldeSac12 (discuție) 21 martie 2020 18:58 (EET)

Mda. Nu prea stiu ce sa fac. Voi incerca sa repar tabelul cumva. Dar te rog nu mai sterge. Multumesc Francofonné (discuție) 21 martie 2020 19:15 (EET)

Scuze de temperament. Nu sunt intr-o perioada prea buna. Francofonné (discuție) 21 martie 2020 19:19 (EET)

Nu-i nimic. Încearcă să repari să arate mai bine, dar încearcă să nu ștergi ce am scris eu. :)))) BTW: Episoadele alea de pe Minimax au fost șterse de archive.org.... Nu le mai pot descărca :( Aia e --CuldeSac12 (discuție) 21 martie 2020 20:09 (EET)

Oof. Trist. Ei bine, nu erau decat 7-8 episoade, tot atatea cat sunt si in lista de episoade. Si am sa incerc mai tz. O seara buna Francofonné (discuție) 21 martie 2020 21:47 (EET)

La fel. :* --CuldeSac12 (discuție) 21 martie 2020 21:58 (EET)

Putin ajutor[modificare sursă]

Bună seara și salutare CuldeSac12. Am văzut că te ocupi cu liste de episoade și as avea nevoie de puțin ajutor la o pagină. Dacă vrei să mă ajuți, anunță-mă. Francofonné (discuție) 23 martie 2020 19:26 (EET)

Cu ce te pot ajuta? Și ca să știi, eu mă conentrez mai mult pe serialele de la Cartoon Network și Boomerang. --CuldeSac12 (discuție) 24 martie 2020 14:14 (EET)
Perfect! Pai as c-am avea nevoie de niste titluri in romana la paginile Yabba Dabba Dinozauri si Mao Mao. De datele de difuzare m-am ocupat eu dar nu am aproape toate titlurile (aproape deoarece unele le-am scris eu) Francofonné (discuție) 24 martie 2020 17:51 (EET)
Ok. Păi am înregistrate toate episoadele din Yabba Dabba Dinozauri, dar de la Mao Mao nush dacă le mai știu pe toate. În fine. Ți le scriu acum pe pagina ta. CuldeSac12 (discuție) 25 martie 2020 15:18 (EET)

Am vazut titlurile...am sa le adaug in curand pe pagina. Multumesc. Apropo, ai facebook sau ceva? As vrea sa te intreb mai multe chestii in privat. Francofonné (discuție) 25 martie 2020 17:45 (EET)

Mai bine vorbim aici.--CuldeSac12 (discuție) 26 martie 2020 14:07 (EET)

Cum zici tu. Ai zis ca ai episoade inregistrate. Te ocupi cu inregistratul de desene? Daca da, si eu ma ocup cu acelasi lucru...de vreo 3 ani. Francofonné (discuție) 26 martie 2020 19:07 (EET)

Ai înregistrari cu Mr. Bean? As fi interesat Francofonné (discuție) 26 martie 2020 19:13 (EET)

Nu chiar mă ocup. Am înregistrat episoadele din Yabba Dabba Dinozauri fiindcă o să dispară din grilă peste scurt timp, și am zis să îl salvez. Plus, e un serial rar. Nu am înregistrări cu Mr. Bean. Plus, am toate titlurile în română puse de mine pe pagina sa. --CuldeSac12 (discuție) 26 martie 2020 22:20 (EET)
Oh, bine! Multumesc pentru raspuns. Crezi că mi-ai putea da și mie înregistrările tale cu Yabba Dabba Dinozauri? Aș dori să le pun în colecția mea. Eu mă ocup cu înregistratul de desene. Am înregistrat Scooby Doo și cine crezi tu! (L-am înregistrat pentru că știam că îl va scoate rapid din grilă), Mr. Bean, Toony Tube etc. Dacă sunteți interesat, dați-mi un mesaj.Francofonné (discuție) 27 martie 2020 12:50 (EET)

Apropo, am reusit sa fac episoadele din Mr. Bean de pe Minimax sa mearga Francofonné (discuție) 28 martie 2020 22:04 (EET)

Am pe Google Drive toate înregistrările de la YDD. :) Și de ce te chinui să înregistrezi Toony Tube? Pun episoadele și pe Youtube. --CuldeSac12 (discuție) 28 martie 2020 23:05 (EET)

Il înregistrez ca sa am datele de difuzare...also...mai vrei episoadele din Mr. Bean? Francofonné (discuție) 29 martie 2020 09:44 (EEST)

Da! :) --CuldeSac12 (discuție) 30 martie 2020 17:03 (EEST)

Cred ca sunt toate care le am ;) Francofonné (discuție) 31 martie 2020 00:44 (EEST)

Wait wait.... Tu ești cumva "suhyusaeusrusrux suhyusaeusr"??? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de CuldeSac12 (discuție • contribuții).

@Francofonné, CuldeSac12: Aș aprecia dacă nu ați introduce la Wikipedia informații din surse dubioase; asta include și titlurile în română. Dacă nu aveți o sursă credibilă cel puțin de nivelul Cinemagia, lăsați doar titlurile în original. //  Gikü  vorbe  fapte  31 martie 2020 01:27 (EEST)

@CuldeSac12: Nu, nu sunt eu. Acela e persoana care a uploadat episoadele pe ok.ru.

@Gikü: Mai precis la ce pagini? Francofonné (discuție) 31 martie 2020 12:29 (EEST)

@Francofonné: Te rog repară lista episoadelor de pe pagina Mr. Bean. Acum tabelul arătă urât. --CuldeSac12 (discuție) 31 martie 2020 15:59 (EEST)

Bine. Asteapta putin. Francofonné (discuție) 31 martie 2020 16:27 (EEST)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nicio scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: Discuție Utilizator:Nyook#Secțiuni de dublaj. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  15 septembrie 2020 19:48 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: o lună. Justificare: Atacuri la persoană: repetate.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 16 septembrie 2020 21:16 (EEST)

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Nyook nu ar fi trebuit să șteargă aceste informații despre dublajele în română. Sunt adevărate, iar informațiile acestea pe care le pun eu nu sunt arhivate NICĂIERI. Nu am ce sursă să pun. Singurul lucru cu care pot dovedi info-urile este TELEVIZORUL (dacă știți cum să referențiez așa ceva pe Wikipedia, spuneți-mi. Eu nu știu.) Am mai observat și că el a primit mai multe observații de la alți useri în legătură cu acest aspect, iar pe ei nu cred că i-ați blocat ca pe mine. Credeți-mă, ceea ce ați făcut a fost cam nejustificat..... Vă rog să mă înțelegeți.


Motivul refuzului: „În primul rând, ați fost blocat pentru atacurile la persoană efectuate de dvs., nu pentru informațiile introudse de dvs. în articole. În al doilea rând, politica oficială Wikipedia:Verificabilitate spune „verificabilitatea contează, și nu adevărul”. Dacă doriți să introduceți o informație într-un articol, dar nu aveți o sursă de încredere pentru a o introduce, atunci nu o introduceți. --NGC 54 (discuție / contribuții) 17 septembrie 2020 16:59 (EEST)”

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Help-browser.svg
Acest utilizator blocat dorește ca blocarea să fie reverificată:

Îmi cer scuze că l-am atacat, dar nici el nu a avut niște argumente plăcute. În plus, de ce asemenea informații despre dublaj nu ar fi bune pentru Wikipedia?


Administratori: Dacă nu acceptați cererea de deblocare, înlocuiți acest format cu următoarea notificare.
{{deblocare revizuită|1=Îmi cer scuze că l-am atacat, dar nici el nu a avut niște argumente plăcute. În plus, de ce asemenea informații despre dublaj nu ar fi bune pentru Wikipedia?|decline=motivul — ~~~~}}
Dacă acceptați cererea (NU vă puteți autodebloca), înlocuiți acest format cu {{tlx|deblocare|motiv}}, și adăugați următorul format imediat sub acesta:
{{subst:Cerere acceptată|1=motiv}}