Discuție Utilizator:Emilian1999

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat la pagina Uimitoarea lume a lui Gumball că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! Bătrânul (discuție) 24 martie 2017 21:17 (EET) mulțumesc!Emilian1999 (discuție) 24 martie 2017 21:19 (EET)

Nu ștergeți[modificare sursă]

Nu ștergeți pagina de discuție. O puteți arhiva însă creând o pagină de genul Discuție Utilizator:Emilian1999/Arhiva1, lăsând o legătură pe pagina de discuție către arhivă. Mulțumim, --Silenzio (discuție) 26 martie 2017 00:32 (EET)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Cornel Tudose de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Mishu57 29 martie 2017 21:18 (EEST)
Emilian1999, oare chiar nu puteți să vă opriți ? Pagina dv. e plină de mesaje de avertizare și recent tocmai ați fost blocat 1 săptămână. Care e logica de a colecționa blocări progresive ? --Accipiter Q. Gentilis(D) 29 martie 2017 21:38 (EEST)

Am înțeles. Am citit regulamentul wikipediei, dar chiar nu știu ce s-a întâmplat la articolul Cornel Tudose. Am adăugat diacritice, formatul standard și titlul "biografie", iar apoi am șters probleme articol pentru că nu era diacriticele ș.a.m.d, am pus doar formatul referințe (bibliografie inexistentă). am verificat și istoricul, trebuia să fie +100 dar era puțin. Am făcut asta doar ca să îmbunătățesc articolul. După cum ați observat și la alte articole.Emilian1999 (discuție) 29 martie 2017 22:06 (EEST)

Deocamdată lipsește dovada notabilității.--Mishu57 29 martie 2017 22:14 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Studioul Ager Film[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Studioul Ager Film creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Studioul Ager Film până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  2 aprilie 2017 01:01 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Discuție:Atentatul de la Westminster, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Mihai (discuție) 7 aprilie 2017 16:16 (EEST) N-are nimic, contează că v-am informat. Puteam sa modific și eu tabelul, dar nu merge pe tabletă. Emilian1999 (discuție) 7 aprilie 2017 16:27 (EEST)

Despre propunerile de ștergere[modificare sursă]

Bună seara,
Nu este pentru prima dată când faceți propuneri de ștergere a unor articole fără să finalizați propunerea respectivă. Este dreptul dvs. să folosiți formatul {{șterge}}, dar vă rog să urmați pașii pe care acest format îi afișează în casetă. De exemplu, la articolul Tuncay Öztürk trebuiau urmați cei doi pași:

  1. Listare. Copiați codul {{Wikipedia:Pagini de șters/Tuncay Öztürk}} și introduceți-l la pagina Wikipedia:Pagini de șters#Discuții curente, deasupra celorlalte discuții; salvați pagina.
  2. Formular. Apăsați pe legătura nou creată și introduceți codul {{subst:formular ștergere|Tuncay Öztürk||3=Neapărat în limba română--~~~~}} după care salvați pagina.

Deoarece pașii respectivi nu au fost completați, la Wikipedia:Pagini de șters nu a apărut articolul respectiv.

Dacă vi se pare prea complicat, puteți să vă instalați aplicația Twinkle și faceți propunerea de ștergere cu ajutorul acesteia; este mult mai simplu. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 9 aprilie 2017 21:50 (EEST)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Kaede Kaga de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Mishu57 19 aprilie 2017 20:38 (EEST)

Am eliminat din greșeală referințe. Asta e. Emilian1999 (discuție) 19 aprilie 2017 20:42 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Robert Gogoană[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Robert Gogoană creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Robert Gogoană până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 26 aprilie 2017 02:30 (EEST)

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Transylvania Damn Fun, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 11 mai 2017 18:49 (EEST)

THnks![modificare sursă]

Thanks a lot for your support!! Multi gracie!! for the article Jakup Mato--Ledina-008 (discuție) 5 iunie 2017 12:57 (EEST)

Intrebare[modificare sursă]

De ce la Marina Știrbei ați pus ghilimele la referințe, gen name="EB" în loc de name=EB? Eu știam că ghilimelele sunt necesare doar dacă în șirul respectiv apare un separator, cum ar fi blancul. --Turbojet 17 iunie 2017 20:51 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Raul Daniel Stănulescu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Raul Daniel Stănulescu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Raul Daniel Stănulescu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Bătrânul (discuție) 20 iunie 2017 21:05 (EEST)

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Guvernul Sorin Grindeanu, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! Mihai (discuție) 23 iunie 2017 01:48 (EEST) Mi s-a părut corect gramatical "captări", și credeam că era o greșeală.--Emilian1999 (discuție) 23 iunie 2017 10:10 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Sînziana Nicola[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Sînziana Nicola, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Sînziana Nicola până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 23 iunie 2017 01:51 (EEST)

Sînziana Nicola[modificare sursă]

Am rezolvat eu problemele acestui articol creat de tine pentru a nu fi șters. Dacă mai ai nevoie de ajutor cu orice, scrie-mi pe pagina de discuții, iar în limita timpului disponibil te voi ajuta. Zi faină :) – Alexandru M. (discuție · contribuții), 25 iunie 2017, 12:59 (EEST) mersi mult! daca vrei sa te ajut, poti sa imi spui! numai bine! --Emilian1999 (discuție) 25 iunie 2017 15:15 (EEST)

Recuperare[modificare sursă]

Ați întrebat cum puteți contesta ștergerea unei pagini. Asemenea cereri se depun la Wikipedia:Pagini_de_șters#Cereri_de_recuperare_a_paginilor_.C8.99terse. Urmăriți instrucțiunile și nu uitați să aduceți dovezi referitoare la notabilitate. Strainu (دسستي‎)  25 iunie 2017 18:45 (EEST) Strainu (دسستي‎)  25 iunie 2017 18:45 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Olimpia Mălai[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Olimpia Mălai, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Olimpia Mălai până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 iulie 2017 21:33 (EEST)

Test[modificare sursă]

Vă rog să nu mai publicați teste ca cel de la Jim Sturgess înainte de a face corecturile necesare. --Mihai (discuție) 6 iulie 2017 01:45 (EEST)

O să-ți citesc de acum încolo fiecare articol nou. Dacă e plin de greșeli trebuie să-l corectezi înainte să fie publicat în spațiul de nume „articole”, pentru că nu e normal să publici pe bandă rulantă astfel de contribuții care gonesc cititorii. --Mihai (discuție) 6 iulie 2017 14:21 (EEST)

Ioana Anuța[modificare sursă]

Am început Wikipedia:Pagini de recuperat/Ioana Anuța. Vă invit să completați acolo motivele pentru care pagina ar trebui recuperată. Tgeorgescu (discuție) 17 iulie 2017 07:42 (EEST)

Articole[modificare sursă]

Am reușit până la urmă să salvez cele trei articole create de tine, respectiv Petre Lupu (artist), Olimpia Mălai și Ioana Ignat. Un sfat: când creezi un articol nou, nu adăuga referințe din bloguri și folosește-ți pe cât poți cutia cu nisip înainte de a publica un articol, altfel riști să-ți fie propus pentru ștergere fiecare articol. Zi faină =) – Alexandru M. (discuție · contribuții), 18 iulie 2017, 17:27 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Gabi Costin[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Gabi Costin, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Gabi Costin până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 august 2017 13:48 (EEST)

Corectură necesară[modificare sursă]

Dacă ești în dubiu, tipărește articolul mutat la Utilizator:Emilian1999/test Magnús Scheving și întreabă pe cineva unde sunt greșelile.

Dar evită să încarci semi-traduceri. Te avertizez că am să încep să ți le șterg rapid dacă o ții tot așa. --Mihai (discuție) 13 august 2017 07:54 (EEST)

Sugestie[modificare sursă]

Ar fi mai bine (pentru un aspect mai uniform al articolelor) să adăugați formatul {{Informații bibliotecare}} la sfârșit, după secțiunea Legături externe, nu la secțiunea Note sau Referințe. Mulțumesc. --Bătrânul (discuție) 7 octombrie 2017 08:52 (EEST)

Locul potrivit al Informațiilor bibliotecare este chiar înainte de categorii. --Donarius (discuție) 7 octombrie 2017 09:21 (EEST)
Din obișnuință am facut, formatul inf. Bibliotecare sunt adăugate, deseori la note si referințe. Multumesc pentru avertizare. Numai bine!--Emilian1999 (discuție) 7 octombrie 2017 09:25 (EEST)
Nu a fost o avertizare (nu ați încălcat nicio politică oficială), ci doar o sugestie pentru a se păstra un aspect cât mai uniform al articolelor. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 7 octombrie 2017 09:36 (EEST)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Emilian1999. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Cafenea.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 22 octombrie 2017 21:27 (EEST)

Hai să bag infocasete prin articole fără să mă intereseze[modificare sursă]

Ai observat cum ai mutilat articolul Șerban Cantacuzino cu infocaseta aia? Nu ar fi normal să fie păstrat doar portretul reușit, nu mâzgăleala fotografiată distorsionat (de la Viena)? Ai observat că aproape toate informațiile de la Wikidata pe care le bagi odată cu infocaseta sunt greșite, că contrazic articolul? Câte pagini din Biblie a tradus Șerban Cantacuzino, o namilă care înspăimânta trimișii otomani și s-a culcat cu soția unui predecesor al său?

La fel și la Brâncoveanu, unde introduceai un format care are exact zero informație suplimentară față de bibliografia articolului, doar ca să fie introdus. Mulțumesc, --Mihai (discuție) 24 octombrie 2017 00:12 (EEST)

Mihai, nu e vina lui că datele de la Wikidata nu sunt corecte, iar acestea pot fi corectate. --Silenzio (discuție) 24 octombrie 2017 03:22 (EEST)
Iar ștergerea formatului ală nu înțeleg de ce trebuia scos odată ce a fost introdus?--Silenzio (discuție) 24 octombrie 2017 03:43 (EEST)
Buna seara tuturor, intentia mea a fost ca articolele sa fie "umplute" cu mai multe informații si de ce nu înfrumusețare, din punctul meu de vedere articolul cu o simpla poza este doar... sec.

De ce sa aiba numai Alexandru Ioan Cuza, Mihai Viteazul infocaseta si sa nu aiba si alți domnitori ai Țări Românești si ai Moldovei? Mie mi se pare mult mai frumos cu infocaseta. Daca este ceva gresit la wikidata puteți sa il ștergeți, sunteți administrator la wikipedia. Dar daca am gresit, asta este, nu se va mai repeta. --Emilian1999 (discuție) 24 octombrie 2017 19:39 (EEST)

Bună seara...
Părerea mea Emilian este că dacă remarcați erori în infocasete, să le și corectați, deoarece o infocasetă este un fel de "buletin" de prezentare al unui articol. Din acest punct de vedere, primul lucru este să alegeți cea mai potrivită infocasetă pentru un anume tip de articol, după care să vedeți dacă parametrii afișați corespund unor standarde acceptabile. Infocasetele în sine au în primul rând un rol funcțional, nu uitați asta.
Într-o altă ordine de idei, nimeni nu s-a născut învățat și e firesc să mai greșim, după cum e firesc și să încercăm să optimizăm pe măsură ce o facem, munca noastră, a fiecăruia. Din acest punct de vedere, vă stau la dispoziție în măsura posibilităților, dacă doriți un sfat și dacă mă pricep și am timp să-l dau.
Aș vrea de asemenea să gândiți introducerea unui format într-un articol nu ca pe ceva mecanic, ci ca ceva care crează efecte ce trebuie să se afle în armonie cu restul articolului. Din acest punct de vedere, munca dv. nu trebuie să se oprească la simpla afișare a formatului respectiv, ci să continue pentru a optimiza această afișare. În concluzie, decât să introduceți 10 formate și doar la atât să vă limitați, poate mai eficient ar fi să introduceți numai 3 - să zicem, dar afișarea acestora să genereze pentru cititor informații corecte.
La Wikidata, ca și pe Wikipedia, la început e mai greu, după care cu siguranță puteți să vă formați mâna.--Accipiter Q. Gentilis(D) 24 octombrie 2017 19:53 (EEST) P.S. Nu că am face și noi asta întotdeauna, dar măcar încercăm...
@Emilian: Alexandru Ioan Cuza a fost Domnitor, dar Mihai Viteazul a fost Domn. Sunt titulaturi diferite, care corespund unor realități istorice diferite. -- Victor Blacus (discuție) 24 octombrie 2017 20:09 (EEST)

Din nou despre infocasete greșite[modificare sursă]

Mă văd nevoit să vă atrag din nou atenția: nu mai introduceți infocasete greșite! Mă refer, de exemplu la articolele Euclid, Iapetus, Deucalion și altele. Titanii nu erau zei! --Bătrânul (discuție) 7 noiembrie 2017 19:22 (EET)

Anulez modificarile.--Emilian1999 (discuție) 7 noiembrie 2017 19:24 (EET)
La unii titani, arata si civilizatia! Cum ar fi "religia din Grecia Antica", (Mnemosyne) insemnand ca "infocaseta zeu', este adaugat corect. --Emilian1999 (discuție) 7 noiembrie 2017 19:32 (EET)

@Emilian1999: vă reamintesc faptul că Wikipedia este o Enciclopedie făcută prin colaborarea editorilor.--Accipiter Q. Gentilis(D) 7 noiembrie 2017 19:35 (EET)

Avertizarea vandalilor[modificare sursă]

Vă mulțumim că participați la combaterea vandalismului de la Wikipedia!

Vă rugăm ca după fiecare anulare a modificărilor rău-voitoare să adăugați pe pagina de discuție a vandalului mesaje de avertizare. În mod uzual sunt folosite mesajele {{subst:au-test1}}, {{subst:au-test2}}, {{subst:au-test3}}, {{subst:au-test4}}. Vă recomandăm să vedeți și lista completă a mesajelor disponibile. Adăugarea avertismentelor pe pagina de discuții ajută administratorii să determine când este cazul ca unui utilizator să-i fie blocată posibilitatea de a modifica paginile. Încă o dată mulțumiri pentru că ajutați Wikipedia să devină mai bună. —Andreidiscuție 17 noiembrie 2017 14:18 (EET)

Avertizarea vandalilor[modificare sursă]

Vă mulțumim că participați la combaterea vandalismului de la Wikipedia!

Vă rugăm ca după fiecare anulare a modificărilor rău-voitoare să adăugați pe pagina de discuție a vandalului mesaje de avertizare. În mod uzual sunt folosite mesajele {{subst:au-test1}}, {{subst:au-test2}}, {{subst:au-test3}}, {{subst:au-test4}}. Vă recomandăm să vedeți și lista completă a mesajelor disponibile. Adăugarea avertismentelor pe pagina de discuții îi anunță pe posibilii vandali că acțiunile dăunătoare nu sunt tolerate, și ajută administratorii să determine când este cazul ca unui utilizator să-i fie blocată posibilitatea de a modifica paginile. Încă o dată mulțumiri pentru că ajutați Wikipedia să devină mai bună. Pafsanias (discuție) 6 decembrie 2017 15:51 (EET)

Gilberto Bernardini[modificare sursă]

Puteți edita la Wikidata, astfel încât să dispară mesajul de eroare? Eu n-am făcut asta niciodată și nu mă pricep. Mulțumesc. -- Victor Blacus (discuție) 8 decembrie 2017 20:54 (EET)

Bine! O sa incerc sa ma obisnuiesc si cu Wikidata. --Emilian1999 (discuție) 8 decembrie 2017 21:11 (EET)
Deci nu sunt singurul nepriceput. :) -- Victor Blacus (discuție) 8 decembrie 2017 21:17 (EET)
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Emilian1999. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Cafenea.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 9 decembrie 2017 21:24 (EET)

Avertizarea vandalilor[modificare sursă]

Vă mulțumim că participați la combaterea vandalismului de la Wikipedia!

Vă rugăm ca după fiecare anulare a modificărilor rău-voitoare să adăugați pe pagina de discuție a vandalului mesaje de avertizare. În mod uzual sunt folosite mesajele {{subst:au-test1}}, {{subst:au-test2}}, {{subst:au-test3}}, {{subst:au-test4}}. Vă recomandăm să vedeți și lista completă a mesajelor disponibile. Adăugarea avertismentelor pe pagina de discuții îi anunță pe posibilii vandali că acțiunile dăunătoare nu sunt tolerate, și ajută administratorii să determine când este cazul ca unui utilizator să-i fie blocată posibilitatea de a modifica paginile. Încă o dată mulțumiri pentru că ajutați Wikipedia să devină mai bună. Pafsanias (discuție) 12 ianuarie 2018 19:47 (EET)

Am înțeles!! Cateodata nu prea am timp cu avertismentele. O seara buna!!--Emilian1999 (discuție) 12 ianuarie 2018 20:27 (EET)
Dacă aveți timp cu anularea vandalismelor, trebuie să vă faceți timp și pentru avertizare. Există unelte automate care vă pot ajuta în această direcție. E important să înțelegeți că, în activitatea de patrulare, lipsa avertismentelor echivalează cu „mușamalizarea” vandalismelor și împiedică administratorii să ia măsurile care se impun pentru protejarea proiectului. --Pafsanias (discuție) 12 ianuarie 2018 20:38 (EET)
Ok!--Emilian1999 (discuție) 12 ianuarie 2018 21:44 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Facebook Messenger[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Facebook Messenger, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Facebook Messenger până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  19 ianuarie 2018 18:14 (EET)

Editare Sailor Moon[modificare sursă]

Salut! Am observat că ai contribuit la pagina Sailor Moon - ca să nu se intercaleze editările noastre, spune-mi la ce lucrezi acum sau menționează pe pagina de discuții la ce te ocupi. Merci, seară faină! Liviu Savastru (discuție) 20 ianuarie 2018 18:46 (EET)

Infocasete[modificare sursă]

Post-edit - folosește-te te rog, de infocasetele din Portal:Anime și manga când editezi personaje, cum ai făcut la Makoto Kino. Spor! Liviu Savastru (discuție) 20 ianuarie 2018 19:03 (EET)

Salutare! Voi incerca sa introduc si infocasete. Dar nu prea am timp, promit ca o sa tin cont de asta. --Emilian1999 (discuție) 21 ianuarie 2018 16:29 (EET)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Gallus Cornelius Caius a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Italieni? Victor Blacus (discuție) 24 ianuarie 2018 19:50 (EET)

Asa spune si infocaseta! --Emilian1999 (discuție) 24 ianuarie 2018 19:51 (EET)
Mai bine era Politicieni Romani. Nu-i asa?--Emilian1999 (discuție) 24 ianuarie 2018 19:53 (EET)

Vandalism[modificare sursă]

Vă rog să supravegheați articolul creat de dvs., se pare că este ținta vandalilor. --DieselEngineRO (discuție) 21 februarie 2018 15:04 (EET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modificare sursă]

WMF Surveys, 29 martie 2018 21:21 (EEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modificare sursă]

WMF Surveys, 13 aprilie 2018 04:19 (EEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modificare sursă]

WMF Surveys, 20 aprilie 2018 03:28 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Geta Popescu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Geta Popescu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Geta Popescu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 27 aprilie 2018 06:43 (EEST)

Traian Dârjan[modificare sursă]

La numai 7 minute de la crearea articolului Traian Dârjan ați pus în articol etichete privind sursele și notabilitatea. În mod normal, la câteva minute de la creare un articol este abia în lucru. Și toți așii aviației din WWI și WWII sunt notabili deoarece despre toți s-a vorbit mult în presa vremii, deci surse sigur există. --Turbojet  9 mai 2018 23:48 (EEST)