Discuție Utilizator:Nyook

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Augustin Matei[modificare sursă]

Buna ziua, Care este motivul scoaterii pe Augustin Matei din categoria de personalități a orasului Pucioasa? Liviuaugustin (discuție) 11 august 2020 08:55 (EEST)

@Liviuaugustin: Motivul apare în descrierea modificării: sursa citată nu confirmă faptul că Augustin Matei este născut în Pucioasa. Adițional, acea sursă nu are ce căuta pe o pagină wikipedia, fiind spam.--Nyook 11 august 2020 09:07 (EEST)

Nici Dan Topa nu este nascut in Pucioasa. Nu cred ca este relevant. Mai ales ca toate sursele media spun de Augustin din Pucioasa. Liviuaugustin (discuție) 11 august 2020 09:30 (EEST)

Identitatea brandului Augustin este legata prin surse media de orasul Pucioasa. Locul nașterii nu are legatura directa cu brandul Augustin, ci cu persoana in sine. Liviuaugustin (discuție) 11 august 2020 09:32 (EEST)

@Liviuaugustin: Orice afirmație trebuie susținută cu surse de încredere. Eu mă opresc aici, dacă doriți o discuție extinsă vă rog să deschideți subiectul la Cafenea.--Nyook 11 august 2020 09:35 (EEST)

Doresc o discutie extinsă (mai ales pentru a intelege si mai bine regulile wiki), doar ca nu inteleg ce inseamna “la Cafenea”. Liviuaugustin (discuție) 11 august 2020 09:39 (EEST)

Comunitatea discută diverse aspecte aici: [1].--Nyook 11 august 2020 09:41 (EEST)

https://augustinwatches.com/press/ Sursele media.. Multumesc pentru dialog. Liviuaugustin (discuție) 11 august 2020 09:51 (EEST)

Attraction Club[modificare sursă]

Buna ziua, am văzut că ați propus pentru ștergere, articolul „Attraction Club”, pe motiv că nu ar rezulta „caracterul notabil al subiectului”. Vă reamintesc că potrivit Wikipedia, notabilitatea nu trebuie confundată cu faima, importanța sau notorietatea (https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Notabilitate). Pentru a fi „notabil” potrivit Wikipedia, una dintre condiții este ca acel subiect să prezinte interes. Marca menționată prezintă interes pe nișa ei, fiind cel mai cunoscut brand în domeniul swingers și printre cele mai cunoscute pe masaj erotic (fiind cel mai mare lanț de saloane de masaj erotic) din România. Vă rog nu amestectați subiectivismele sau părerile personale în Wikipedia și rămâneți obiectiv în analiză, așa încât vă rog să ștergeți mențiunea. Vă mulțumesc!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Solicromania (discuție • contribuții).

@Solicromania: Nu am propus nimic pentru ștergere, am contestat notabilitatea subiectului articolului. Notabilitatea unui subiect pe wikipedia se dovedește prin citări din surse independente (WP:SURSE). Siteul propriu și un interviu nu se încadrează în această categorie.--Nyook 14 august 2020 18:55 (EEST)

Bună ziua DUBLAJE ROMÂNIA[modificare sursă]

Bună ziua REVIN CU RUGĂMINTEA DE A NU MAI ANULA MODIFICĂRILE MELE LA FILMELE DE ANIMAȚIE CU PRIVIRE LA DISTRIBUȚIILE ÎN ROMÂNĂ.. UTILIZ4Z SINGURUL SITE DE RECENZII DE FILM - CINEMAGIA IAR CELE ADNOTATE SE POT VERIFICA.. ESTE VORBA DE UN comunicat remis Cinenagia, de încredere. Vă mulțumesc respectuos.

https://m.cinemagia.ro/stiri/20-de-ani-de-magie-de-la-primul-film-disney-dublat-n-limba-romn-45661/ Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 46.97.169.61 (discuție • contribuții).

Nu ați înțeles mare lucru din discuțiile de la Cafenea și din nenumăratele blocări ale multiplelor IP-uri pe care le folosiți.--Nyook 17 august 2020 16:24 (EEST)

VĂ ROG SĂ EXPLICAȚI CE NU AM ÎNȚEPES.. AȚI DUSCUTAT ZILE ÎNȘIR FĂRĂ SĂ AJUNGEȚI LA UN CONSENS ȘI FĂRĂ SĂ FIȚI AVIZAȚI ÎN ACEST DIMENIU....SUNT SUPERVIZOR DE ANIMAȚIE ȘI ESTE DREPTUL MEU SĂ DEMONSTREZ CU UN COMUNICAT DE PRESĂ REMIS ȘI SURSA WEB CARE SUNT VOCILE PERSONAJELOR ÎN ROMÂNĂ.. VĂ ROG SĂ NU MAI MODIFICAȚI CE NOTEZ ÎN CAZ CONTRAR VĂ VOI ACȚIONA ÎN ISTANȚĂ...DUPĂ CUM ȘTIȚI ȘI MEDIUL ONLINE ESTE PUBLIC... VOI ANUNȚA DIRECȚIUNEA WIKIPEDIA INC. .... Cu stimă

Nu stergeți materiale cu surse[modificare sursă]

Dacă o sursă nu este accesibilă, folosiți https://archive.is sau https://web.archive.org pentru a verifica dacă într-adevăr susține afirmația. Mai departe puteți s-o marcați cu {{dead link}} sau puteți să folosiți formatele de citare cu câmpurile dedicate arhivelor. Mulțumesc--Strainu (دسستي‎)  20 august 2020 14:48 (EEST)

@Strainu: Am verificat înainte de ștergere chiar de două ori, „sursa” nu trimite nicaieri. De unde certitudinea ca ar fi trimis vreodată la un articol despre Ion Gyuri Pascu?! Nedumerirea mea acum e: cum rămâne cu verificabilitatea? --Nyook 20 august 2020 14:56 (EEST)
Nu contest că URL-ul e mort, dar cam toată presa din România își schimbă structura URL-urilor la 5-7 ani și de multe ori fără a păstra vechile articole. Dacă am scoate toate afirmatiile ale căror surse nu mai sunt disponibile am pierde multe informații mult mai importante decât cine ce a dublat.
Procedura pas cu pas este: căutare la archive.is/archive.org după URL-ul inaccesibil, notarea URL-ului ce conține versiunea arhivată, completarea articolului cu formatul potrivit.--Strainu (دسستي‎)  20 august 2020 16:00 (EEST)

Despre Dublaje[modificare sursă]

Mai ai ceva șters despre secțiuni cu dublaje? Nu are sursă, nu are nimic. 109.97.157.193 (discuție) 24 august 2020 18:30 (EEST)

Articole cerute[modificare sursă]

Există două (sper să nu fie mai multe) articole cerute care sunt albăstrite în listă: Sofist și Dunărea Mică, care, dacă urmăriți sursa paginii (așa cum recomand tuturor să o facă și să nu se lase pe „mâna” editorului vizual), au trimitere către articole din alte versiuni lingvistice fără echivalent la noi. Paginile albăstrite sunt simple redirecturi și ar trebui înlocuite atunci când articolele vor fi create. Eu le-am propus pentru creare. Nu le ștergeți, vă rog, din listă. --Donarius (discuție) 5 septembrie 2020 17:16 (EEST)

@Donarius: Este adevărat că m-am pripit cu ștergerea din listă și vă sunt recunoscător pentru atenționare. Am verificat celelalte nominalizări șterse, care există în limba română. --Nyook 5 septembrie 2020 18:33 (EEST)

Secțiuni de dublaj[modificare sursă]

Băi băiatule, fără supărare că îți zic. Dar de ce ai șters toate secțiunile de dublaj de la articolele legate de desene animate? Ce sursă crezi tu că aș putea pune eu ca referință în legătură cu dublajele în română? Nicăieri altundeva nu sunt arhivate pe internet asemena informații, și eu aveam de gând să fac asta. Am muncit din greu eu și alți useri să punem aceste informații, iar acum ne vom pierde timpul curățând după tine, fiindcă dintr-o dată <atac la persoană șters> să faci tu dreptate pe Wikipedia. De ce ai făcut asta, măi "Nyook" sau cum te-o chema pe tine în realitate?!--CuldeSac12 (discuție) 15 septembrie 2020 19:34 (EEST)

@CuldeSac12: Tocmai pentru că „asemenea informații nu sunt arhivate nicăieri altundeva pe internet” și, în majoritatea cazurilor, nici în surse de încredere, abțineți-vă de la adăugarea lor pe Wikipedia prin cercetare originală. //  Gikü  vorbe  fapte  15 septembrie 2020 19:51 (EEST)
@CuldeSac12: Constat că aveți o experiență de minim zece ani pe ro.wp și gândesc că ar fi fost timp berechet să vă fi familiarizat cu politicile proiectului. Dacă tot veți pierde timp să le revizuiți înainte de a reveni, vă recomand — așa cum i-am recomandat și lui 109.97.157.193 [2] (apropo, extraordinar câte pasiuni împărtășiți!) — o mică lectură suplimentară: [3]. Mai discutăm apoi. --Nyook 15 septembrie 2020 21:50 (EEST)
Acel tip de lectură suplimentară care ar face orice tânăr wikipedist... horny.--Kun Kipcsak (discuție) 15 septembrie 2020 22:29 (EEST)
În primul rând, dacă nu pot cita nici o sursă, nu e mai bine să pun informația fără ea, Giku? Până la urmă, le iau de la televizor aceste informații.... Pe urmă, dacă pun ca referințe episoade piratate de pe site-uri de video sharing, pe urmă zice lumea că nu e sursă corespunzătoare. Ce să mai cred eu?!? Iar Nyook, dacă vrei să știi, am evoluat mult de când am început să editez prima oară pe Wikipedia în viața mea. Am editat ca anonim încă de dinainte să îmi fac cont, și la început crede-mă că scriam niște grozăvii de articole. Acum nu fac altceva decât să scriu articole legitime despre seriale și filme de animație!! Eu consider, cel puțin, că sunt familiarizat cu noțiunile de bază despre politicile Wikipedia. Dacă voi nu vreți să vedeți asta, voi sunteți <atac>, nu eu. Știu că nu prea am folosit manierele în acest moment, sunt conștient. Dar aceste situații cam "tâmpite" (mă iertați că folosesc acest termen) mă cam calc pe nervi.... Și încă ceva, domnule Nyook, aceste informații despre cine a dublat la fiecare desen animat pe care eu și alți useri le-au adăugat, iar pe care tu ai avut <atac> să le ștergi, SUNT 100% ADEVĂRATE --CuldeSac12 (discuție) 16 septembrie 2020 21:08 (EEST)