Discuție Utilizator:Nyook

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare


Articole cerute[modificare sursă]

Există două (sper să nu fie mai multe) articole cerute care sunt albăstrite în listă: Sofist și Dunărea Mică, care, dacă urmăriți sursa paginii (așa cum recomand tuturor să o facă și să nu se lase pe „mâna” editorului vizual), au trimitere către articole din alte versiuni lingvistice fără echivalent la noi. Paginile albăstrite sunt simple redirecturi și ar trebui înlocuite atunci când articolele vor fi create. Eu le-am propus pentru creare. Nu le ștergeți, vă rog, din listă. --Donarius (discuție) 5 septembrie 2020 17:16 (EEST)

@Donarius: Este adevărat că m-am pripit cu ștergerea din listă și vă sunt recunoscător pentru atenționare. Am verificat celelalte nominalizări șterse, care există în limba română. --Nyook 5 septembrie 2020 18:33 (EEST)

Secțiuni de dublaj[modificare sursă]

Băi băiatule, fără supărare că îți zic. Dar de ce ai șters toate secțiunile de dublaj de la articolele legate de desene animate? Ce sursă crezi tu că aș putea pune eu ca referință în legătură cu dublajele în română? Nicăieri altundeva nu sunt arhivate pe internet asemena informații, și eu aveam de gând să fac asta. Am muncit din greu eu și alți useri să punem aceste informații, iar acum ne vom pierde timpul curățând după tine, fiindcă dintr-o dată <atac la persoană șters> să faci tu dreptate pe Wikipedia. De ce ai făcut asta, măi "Nyook" sau cum te-o chema pe tine în realitate?!--CuldeSac12 (discuție) 15 septembrie 2020 19:34 (EEST)

@CuldeSac12: Tocmai pentru că „asemenea informații nu sunt arhivate nicăieri altundeva pe internet” și, în majoritatea cazurilor, nici în surse de încredere, abțineți-vă de la adăugarea lor pe Wikipedia prin cercetare originală. //  Gikü  vorbe  fapte  15 septembrie 2020 19:51 (EEST)
@CuldeSac12: Constat că aveți o experiență de minim zece ani pe ro.wp și gândesc că ar fi fost timp berechet să vă fi familiarizat cu politicile proiectului. Dacă tot veți pierde timp să le revizuiți înainte de a reveni, vă recomand — așa cum i-am recomandat și lui 109.97.157.193 [1] (apropo, extraordinar câte pasiuni împărtășiți!) — o mică lectură suplimentară: [2]. Mai discutăm apoi. --Nyook 15 septembrie 2020 21:50 (EEST)
Acel tip de lectură suplimentară care ar face orice tânăr wikipedist... horny.--Kun Kipcsak (discuție) 15 septembrie 2020 22:29 (EEST)
În primul rând, dacă nu pot cita nici o sursă, nu e mai bine să pun informația fără ea, Giku? Până la urmă, le iau de la televizor aceste informații.... Pe urmă, dacă pun ca referințe episoade piratate de pe site-uri de video sharing, pe urmă zice lumea că nu e sursă corespunzătoare. Ce să mai cred eu?!? Iar Nyook, dacă vrei să știi, am evoluat mult de când am început să editez prima oară pe Wikipedia în viața mea. Am editat ca anonim încă de dinainte să îmi fac cont, și la început crede-mă că scriam niște grozăvii de articole. Acum nu fac altceva decât să scriu articole legitime despre seriale și filme de animație!! Eu consider, cel puțin, că sunt familiarizat cu noțiunile de bază despre politicile Wikipedia. Dacă voi nu vreți să vedeți asta, voi sunteți <atac>, nu eu. Știu că nu prea am folosit manierele în acest moment, sunt conștient. Dar aceste situații cam "tâmpite" (mă iertați că folosesc acest termen) mă cam calc pe nervi.... Și încă ceva, domnule Nyook, aceste informații despre cine a dublat la fiecare desen animat pe care eu și alți useri le-au adăugat, iar pe care tu ai avut <atac> să le ștergi, SUNT 100% ADEVĂRATE --CuldeSac12 (discuție) 16 septembrie 2020 21:08 (EEST)

14 decembrie[modificare sursă]

Bună dimineața. Ar fi necesar și un articol despre evenimentele din 14 decembrie 1989, poate sunteți interesat. --Donarius (discuție) 6 octombrie 2020 10:24 (EEST)

@Donarius: Da, ar fi necesar :) Inițial gândisem să scriu o subsecțiune în cadrul articolului dedicat pieței 14 decembrie 1989. O sa ma documentez, poate voi reuși să schițez ceva. --Nyook 6 octombrie 2020 10:35 (EEST)