Discuție Utilizator:Sergentul

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare


UTILIZATOR RETRAS


Acest utilizator nu mai este activ la Wikipedia.
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Sergentul) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 9 septembrie 2015 09:53 (EEST)

Conturi multiple[modificare sursă]

În urma rezultatului de la checkuser, am blocat celelalte două conturi. Menționez și aici, pe viitor, că se vor lua în considerare avertismentele acordate contului Raul1372. Sper că nu va mai fi cazul :).— Ionutzmovie discută 12 septembrie 2015 20:41 (EEST)

Propunerea de ștergere rapidă pentru Paul Zurbău[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

La pagina Paul Zurbău a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia. Aceasta s-a făcut conform criteriului A7 de ştergere rapidă, deoarece fie nu are niciun fel de conținut, fie e compus doar din legături externe, o secțiune „Vezi și”, referințe la cărți, formate, categorii, legături interwiki, reformulări sau repetări ale titlului, sau tentative de a contacta subiectul articolului. Vă rugăm, vedeți Wikipedia:Ciot pentru standardele minimale pentru articole scurte. Țineți cont și că articolele trebuie scrise pe subiecte notabile și că trebuie să prezinte referințele bibliografice din sursele de încredere care confirmă conținutul informativ.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Bătrânul (discuție) 18 septembrie 2015 17:21 (EEST)

Aluniș (sit arheologic)[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Aluniș (sit arheologic), dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! Bătrânul (discuție) 18 septembrie 2015 17:27 (EEST)

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Discuție Utilizator:Sîmbotin, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Nu se modifică discuțiile (per WP:V , cap. „Modificare comentarii”). Bătrânul (discuție) 18 septembrie 2015 17:52 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Sergentul. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Ionutzmovie. 21 septembrie 2015 20:57 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 21 septembrie 2015 20:57 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Sergentul. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Ionutzmovie. 26 septembrie 2015 07:00 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 26 septembrie 2015 07:00 (EEST)

Spații[modificare sursă]

Dacă sunt secțiuni în articole marcate astfel == Secțiune ==, înlăturarea spațiului dintre egaluri nu are nici un rost.— Ionutzmovie discută 26 septembrie 2015 07:41 (EEST)

Știu, dar nici adăugarea spațiilor nu are niciun rost. SergentulVorbe 26 septembrie 2015 07:42 (EEST)
Ideea este să nu le mai scoți din articole pentru că încarci degeaba istoricul articolului. Dacă ții neapărat să repari ceva, vezi erori din articolele Wikipediei de aici.— Ionutzmovie discută 26 septembrie 2015 07:45 (EEST)
Alt loc unde poți fi util Wikipedia:Inițiativa de Curățenie.— Ionutzmovie discută 26 septembrie 2015 07:47 (EEST)
Sunt de aceeași părere cu Ionuț; este o muncă inutilă și contraproductivă. În plus, numărul mare de modificări încurcă semnalarea vandalismelor de pe pagina de Schimbări recente. --Haptokar (discuție) 26 septembrie 2015 07:48 (EEST)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lângă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Vă mulțumim! — Ionutzmovie discută 26 septembrie 2015 07:45 (EEST)

Am s-o folosesc de acum înainte. SergentulVorbe 26 septembrie 2015 07:46 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Sergentul. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Ionutzmovie. 27 septembrie 2015 12:43 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 27 septembrie 2015 12:43 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Sergentul. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Ionutzmovie. 27 septembrie 2015 12:46 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 27 septembrie 2015 12:46 (EEST)

Modificări cu Twinkle[modificare sursă]

Nu ar fi mai bine să ștergeți dintr-o singură dată per pagină dată toate legăturile roșii inutile pentru subiecte nenotabile decât să poluați istoricul paginilor și pagina de schimbări recente? --XXN, 27 septembrie 2015 17:47 (EEST)

Ba da, dar cu Twinkle termin mai repede. SergentulVorbe 27 septembrie 2015 17:53 (EEST)
Ce anume terminați mai repede, mai exact? Vă rog ca înainte de asemenea acțiuni să verificați cu atenție dacă acea persoană, serial (sau orice altceva) nu îndeplinește criteriile de notabilitate. Simplul fapt că o legătura este deocamdată roșie nu este și nu va fi vreodată un motiv de eliminare a legăturilor interne, așa cum ați făcut aici. --Wintereu 27 septembrie 2015 21:09 (EEST)
În mod special dacă este vorba de străini (inclusiv seriale străine, companii străine etc.), verificați măcar și en.wikipedia. --Wintereu 27 septembrie 2015 21:13 (EEST)
Vă mulțumesc pentru atenționare. Voi avea grijă de acum înainte. SergentulVorbe 27 septembrie 2015 21:18 (EEST)

Frecvență care deranjează[modificare sursă]

Faptul că eliminați legăturile este util, însă frecvența de 20 pe minut este inacceptabilă. În inundația care rezultă nu mai pot fi urmărite schimbările recente. Vă rog să vă moderați zelul la 6 pe minut. Mulțumesc. -- Victor Blacus (discuție) 27 septembrie 2015 21:28 (EEST)

Bine, oricum astăzi nu știu dacă mai contribui. SergentulVorbe 27 septembrie 2015 21:30 (EEST)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți experimente la Wikipedia, cum ați făcut la pagina Destinație finală. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreți să faceți alte încercări, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim.

Actorul pare să fie notabil. La fel de discutabilă e și această modificare. --XXN, 28 septembrie 2015 12:26 (EEST)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți experimente la Wikipedia, cum ați făcut la pagina Liga I 2015-2016. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreți să faceți alte încercări, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim. Vi s-a spus să nu eliminați legăturile pentru persoanele evident notabile. Vezi en:Florin Tănase. Notificare pentru aceasta și alte 4 modificări legate. XXN, 29 septembrie 2015 21:26 (EEST)

Aici sunt de acord cu XXN. Înainte de a scoate o legătură din articole verifică dacă articolul există sau nu la Wikipedia engleză.— Ionutzmovie discută 29 septembrie 2015 21:31 (EEST)

La acea legătură am comis într-adevăr o greșeală. SergentulVorbe 29 septembrie 2015 21:33 (EEST)

Dezlegarea sistematică a unor astfel de legături, fără a cunoaște foarte bine Wikipedia:Notabilitate și diverse moduri de verificare, nu mi se pare o activitate foarte constructivă. Dacă doriți să corectați articolele, atunci vă invit la proiectul Wikipedia:Inițiativa de Curățenie. Sunt o mulțime de probleme acolo. --Wintereu 29 septembrie 2015 23:18 (EEST)
Subscriu la ceea ce a scris Wintereu mai sus și te previn că dacă continui astfel de acțiuni se vor impune măsuri. Alege ceva mai ușor, ceva de la Wikipedia:Inițiativa de Curățenie sau propuneri la AB sau AC din lista de aici.— Ionutzmovie discută 30 septembrie 2015 16:24 (EEST)

CȘR[modificare sursă]

Criteriul G4 nu se aplică dacă nu a existat o discuție privind ștergerea articolului respectiv, acesta fiind șters rapid. Pentru a semnala unui administrator faptul că un articol a fost șters rapid înainte, intrați la Jurnale, selectați Jurnal pagini șterse, iar în fereastra de căutare, scrieți numele paginii respective. Apoi, aplicați articolului care a fost recreat eticheta de ștergere rapidă cu o explicație în genul pagină recreată după ce a mai fost ștearsă rapid (vezi [... aici]). În locul celor 3 puncte veți da copy-paste la adresa web către jurnalul de pagini șterse în care apare pagina în cauză. --Wintereu 30 septembrie 2015 15:55 (EEST)

Semnătură colorată[modificare sursă]

Poți să-m spui cum îm activez semnătura colorată.--Bacria Andrei Catalin (discuție) 3 octombrie 2015 14:34 (EEST)
Intri la Preferințe, bifezi semnătură brută și în acea casetă introduci semnătura. SergentulVorbe 3 octombrie 2015 14:38 (EEST)
Ce casetă?--Bacria Andrei Catalin 3 octombrie 2015 14:45 (EEST)

Screenshot 2015-10-03-14-51-16.png la secțiunea semnătură. SergentulVorbe 3 octombrie 2015 14:55 (EEST)

Avertizare[modificare sursă]

Indiferent că sunteți una sau două persoane, vă rog să încetați deîndată trollingul pe care îl practicați insistent de o vreme. În caz contrar, voi fi nevoit să vă blochez pentru perturbarea activității în proiect. -- Victor Blacus (discuție) 3 octombrie 2015 14:53 (EEST)

Îmi puteți explica mai clar? SergentulVorbe 3 octombrie 2015 15:00 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: perturbarea activității în proiect prin trolling insistent, ignorarea avertizării.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 3 octombrie 2015 15:25 (EEST)

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „V-am rugat mai sus să îmi explicați mai exact și nu mi-ați explicat. Vă rog frumos să răspundeți.”


Motivul refuzului: „Blocarea a expirat. —  Daniel  Mesaj  6 octombrie 2015 02:08 (EEST)”

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Candidatură[modificare sursă]

Trebuia să aștepți mai întâi acceptul lui XXN înainte să-l propui ca administrator.— Ionutzmovie discută 5 octombrie 2015 19:20 (EEST)

Păi poate să scrie în pagina candidaturii. Sergentul 5 octombrie 2015 19:24 (EEST)

Echipamentul militar al Statului Islamic[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Echipamentul militar al Statului Islamic, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! — Ionutzmovie discută 5 octombrie 2015 19:33 (EEST)

Tech News: 2015-41[modificare sursă]

5 octombrie 2015 21:32 (EEST)

Tech News: 2015-42[modificare sursă]

12 octombrie 2015 19:28 (EEST)

“Necesită citare” nu anulare[modificare sursă]

La articolul “Świebodzin“ ați făcut o greșeală de procedură. In loc de a anula contribuția colegului, trebuia să faceți notificarea “necesită citare”. In astfel de cazuri, anulările nemotivate sunt echivalente unor vandalisme.

Administrator la Wikicitat[modificare sursă]

Te propun administrator pentru activitatea de acolo.Dacă vrei te pot propune și la Wikimanuale (doar dacă vei contribui).--Bacria Andrei Catalin 17 octombrie 2015 20:04 (EEST)

Eliminare legături cu Twinkle[modificare sursă]

Salutări- credeți că aceste „contribuții” ale dvs. sunt folositoare proiectului? Dacă o persoană la care ați eliminat legăturile este sau va deveni notabilă și cineva îi va crea un articol cine va sta apoi să reintroducă legăturile? Nu credeți că ar fi mai bine să încercați să creați un articol decât să continuați în acest stil... Toate cele bune și la cât mai multe articole bine scrise! --_florin DF 18 octombrie 2015 09:15 (EEST)

Tech News: 2015-43[modificare sursă]

19 octombrie 2015 19:02 (EEST)

CȘR[modificare sursă]

În legătură cu propunerea de ștergere rapidă de aici, nu pot fi șterse paginile de discuție ale căror conținut cuprinde formatele {{Bpv}}, {{constatare}}, {{Imagine liberă în viitor}}, {{IstoricArticol}}, {{Păstrat}}, {{Recuperat}}, conform criteriului G8 din WP:CȘR.— Ionutzmovie discută 22 octombrie 2015 21:49 (EEST)

Nu mai redenumi alte formate de fișiere, lasă-le așa. Am mutat MOV la .mov pentru că ținea ocupată pagina pentru acronim de trei litere.— Ionutzmovie discută 24 octombrie 2015 21:11 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mihaela Ursa a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Nu se modifică discuțiile arhivate! Bătrânul (discuție) 26 octombrie 2015 17:41 (EET)

Tech News: 2015-44[modificare sursă]

26 octombrie 2015 20:04 (EET)

![modificare sursă]

Stimată Klonă, această mirabilă acțiune restrânge aria de căutări în ceea ce vă privește, la doar 3 posibilități (nu îndrăznesc să zic două fiindcă aș fi prea orgolios). --Accipiter Q. Gentilis(D) 27 octombrie 2015 20:07 (EET)

Nu înțeleg nimic. Sergentul 27 octombrie 2015 20:09 (EET)

La revedere[modificare sursă]

A venit vremea să-mi iau adio de la Wikipedia. Poate cineva va dori să revin. Puteți scrie aici mesajele voastre. Sergentul 29 octombrie 2015 18:44 (EET)

Tech News: 2015-45[modificare sursă]

2 noiembrie 2015 18:42 (EET)