Viasat Explore

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Viasat Explore
Viasat Explore.png
Data lansării 1 noiembrie 2003
Proprietar Modern Times Group
Țară Uniunea Europeană Europa
Acoperire  România
Polonia Polonia
Canale înrudite Viasat History
Viasat Nature
TV 1000
Pagină oficială explorer.com www.viasat explorer.com
Logo-ul vechi Viasat Explorer. (8.12.2009 - 29.04.2014)

Viasat Explore este un post de televiziune întemeiat de Modern Times Group ce difuzează documentare despre animale sălbatice, sporturi extreme, aventură, călătorie și tehnologie. A fost lansat în ianuarie 2002 în Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda. În 1 noiembrie, 2003, s-a extins în Rusia, Estonia, Lituania, Letonia, Moldova, Belarus, Ungaria, Polonia, Romania și Bulgaria. În 2006, toți operatorii sârbi de cablu și platformele lor de satelit, Total Tv a început să difuzeze acest canal.

In Romania Viasat Explore este transmis intre orele 06 - 01 , iar intre orele 01 - 06 este transmis Spice TV (post pentru adulti). (la toate firmele din Romania in intervalul orar in care emite Spice TV intra un ecran negru deoarece nu sunt drepturi pentru transmiterea lui)

Istoric[modificare | modificare sursă]

Viasat Explorer vorbește pe limba celor cărora le place diversitatea! Un singur stil, mai multe arii de interest: sport, știință, investigații, politică, explorări. Un singur canal pentru toți telespectatorii ce-și petrec timpul hoinărind printre frecvențe.

Legături externe[modificare | modificare sursă]