BBC Earth

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
BBC Earth
BBC Earth.jpg
Data lansării14 aprilie 2015
ProprietarBritish Broadcasting Corporation
Format imagine16:9 (SDTV)
ȚarăMarea Britanie
AcoperireRomânia
Polonia
Danemarca
Norvegia
Suedia
Finlanda
Islanda
Ungaria
Turcia
Prezență online
www.bbceurope.com
AKTA
UPC
RCS&RDS
Telekom Romania

BBC Earth este un canal factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brandul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Canalul s-a lansat în România pe 14 aprilie 2015, înlocuind canalul BBC Knowledge. BBC Earth difuzează conținut premium non-fiction, de la serialele uimitoare de istorie a naturii pentru care rețeaua BBC este recunoscută la nivel mondial până la documentare explozive, pline de adrenalină, care oferă perspective noi și surprinzătoare asupra planetei. Titlurile de lansare includ "Life Below Zero", "Life Story", "Human Universe" și "Operation Wild".

Din 1 ianuarie 2019, BBC Earth va ieși din grila RCS&RDS, pentru a face loc noilor canale ce ar urma să intre, la restul operatorilor continuă să rămână în grilă.

BBC Knowledge[modificare | modificare sursă]

BBC Knowledge a fost un canal care difuza documentare despre lume. A fost lansat pentru prima dată în Singapore în iulie 2007. În România, a fost lansat pe 9 ianuarie 2013 și închis pe 14 aprilie 2015.

Logo-uri[modificare | modificare sursă]