The Fishing & Hunting Channel

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
The Fishing and Hunting Channel
FishingHuntingLogo.jpg
Data lansării 15 mai 2014
Proprietar IKO Romania
Format imagine 480i (SDTV)
Țară Romania
Limbă Română
Acoperire România
Ungaria
Cehia
Slovacia
Bulgaria
Polonia
Canale asociate The Fishing and Hunting Channel HD
Satelit
Akta TV
Telekom Romania
Digi TV
Telekom Romania
Focus Sat
Cablu
Akta TV
UPC Romania Pozitia 212
RCS&RDS

The Fishing and Hunting Channel este un canal tematic de televiziune. Printre emisiunile care vor fi difuzate se numără "Maestrul crapului", "Răpitorii fără reguli", "Teatrul crapului", "Pescuitul în focus", "Curs de maeștri", "Febra vânătorii", "Bucătăria iubitorilor de pește", "Bucătăria vânătorilor". Emisiunile nu se adresează strict celor avizați, ci și iubitorilor de natură.

Despre canal[modificare | modificare sursă]

Canalul Fishing and Hunting aparține de compania IKO, iar PV TV este distribuit de Tematic Cable în Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Moldova.

Ambele canale difuzează programe de pescuit și vânătoare, care includ reportaje și informații de la evenimente și târguri specifice ( evenimente locale, regionale sau internaționale), dar emisiuni care să dezvolte cunoștințele despre pescuit și vânătoare sau să promoveze aceste hobby-uri.

Cele două canale au de fapt o origine comună, pentru că inițial a existat televiziunea Fishing and Hunting, apoi denumirea acesteia a fost schimbată în PV TV. Ulterior s-a decis și reînființarea separată a canalului Fishing and Hunting.

Începând cu 15 mai 2014, televiziunile PV TV și Fishing and Hunting au fuzionat, devenind un singur canal, numit The Fishing and Hunting Channel.