The Fishing & Hunting Channel

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
The Fishing and Hunting Channel
FishingHuntingLogo.jpg
Data lansării15 mai 2014
ProprietarTematic Media Group
Format imagine480i (SDTV)
ȚarăRomania
LimbăRomână
AcoperireRomânia
Ungaria
Cehia
Slovacia
Bulgaria
Polonia
Canale asociateThe Fishing and Hunting Channel HD
Satelit
Akta TV
Orange TV
Digi TV
Focus Sat
Cablu
Akta TV
UPC Romania
RCS&RDS

The Fishing and Hunting Channel este un canal tematic de televiziune. Printre emisiunile care vor fi difuzate se numără "Maestrul crapului", "Răpitorii fără reguli", "Teatrul crapului", "Pescuitul în focus", "Febra vânătorii", "Bucătăria iubitorilor de pește", "Bucătăria vânătorilor". Emisiunile nu se adresează strict celor avizați, ci și iubitorilor de natură.

Despre canal[modificare | modificare sursă]

Fishing and Hunting Channel este deținut de Tematic Media Group și este disponibil în 10 țări: Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Rep. Moldova.

Fishing and Hunting Channel este un canal unic în CEE, ce promovează prin emisiunile sale de pescuit, de vânătoare și de cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie. Emite în 5 limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână și ajunge în peste 15 milioane de locuințe din Europa Centrală și de Est.

În anul 2016 televiziunea a organizat prima ediție a Fishing & Hunting Expo, care în curând a devenit cea mai mare expoziție de pescuit, vânătoare, ambarcațiuni  și outdoor din România, având peste 13,000 vizitatori și crescând de la an la an.

Fishing & Hunting Expo a reușit să adune cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente specifice pentru pescuit, vânătoare, ambarcațiuni și articole sportive din CEE. În cadrul expoziției există workshop-uri de pescuit alături de pescari titrați, începând cu primele ore ale dimineții și până la închidere, pe scenă sau la piscina special amenajată pentru testări.

În 2018, alături de Fishing & Hunting Expo se desfășoară și Festivalul Peștelui, unde cele mai importante restaurante cu specific pescăresc și vânatoresc își dau întâlnire într-un cadru perfect.