AXN Spin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
AXN Spin
AXN Spin logo (2015).svg
Data lansării1 martie 2013
ProprietarSony Pictures Entertainment
ȚarăUniunea Europeană Europa
AcoperireCroaţia Croația
Republica Macedonia Republica Macedonia
Polonia Polonia
 România
Serbia Serbia
Slovenia Slovenia
Canale înruditeAXN
AXN White
AXN Black
Prezență online
www.axnspin.com

AXN Spin este o televiziune ale cărei programe se adresează publicului tânăr cu vârste cuprinse între 13 și 50 ani. S-a lansat în pachetele de baza telekom]]. Postul este disponibil în format standard-definition.

AXN Spin este cea de-a patra televiziune din familia AXN disponibilă în România, după AXN, AXN White, AXN Black.

Pe de altă parte, din luna ianuarie 2012, AXN Spin este disponibil și pe piața din Polonia, iar România este cea de-a doua țară din Europa Centrală și de Est în care această televiziune este distribuită.

Grila de programe a AXN Spin cuprinde seriale de ficțiune precum Un vârcolac adolescent, Victorie cu orice preț, Renegata, 90210, seriale de animație, între care Naruto și Dragon Ball Kai, muzică, filme și evenimente speciale.

„Lansarea AXN Spin în România a fost unul dintre scopurile noastre principale din acest an și suntem foarte bucuroși să anunțăm colaborarea cu Romtelecom în acest domeniu. Știind că publicul căruia se adresează canalul AXN Spin este pasionat de tehnologia telefoanelor mobile, de internet și de comunitățile online, înțelegem perfect cât de sofisticat este acesta. Suntem de asemenea convinși că AXN Spin va aduce o experiență TV total nouă”, a declarat John Rossiter, director general Sony Pictures Television Networks pentru Europa Centrală.

Sony Pictures Entertainment[modificare | modificare sursă]

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei de televiziune. Compania produce și distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot în lume și pentru o multitudine de platforme. SPT are 18 companii de producție, deținute în totalitate sau în parteneriat, în 15 țări în afara Statelor Unite, cu birouri în 33 de țări. Portofoliul global SPT conține 124 de posturi în 159 de țări, ajungând astfel la mai mult de 800 milioane de abonați din întreaga lume.