Look Sport

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Look Sport
Logo LookSport HD (2018).svg
Data lansării14 februarie 2012; acum 8 ani (2012-02-14)
ProprietarClever Media Network
Format imagineSD & HD
Cotă de piață0,09% (Iulie 2020[1])
SloganAici este fotbalul!
Țară România
Limbăromână
Acoperirenațională
SediiCluj-Napoca, București
Numit în trecutTransilvania Look
Look TV
Canale înruditeLook Plus
Look Sport 2
Look Sport 3
Look 4K
Prezență online
Look Sport
Satelit
RCS & RDSSD
Focus SatSD
Telekom TVSD
Orange RomâniaCanal 300 (HD)
Cablu
RCS & RDSSD
Vodafone RomâniaSD & HD
Telekom TVSD & HD
AKTASD & HD
OrangeHD
IPTV
Telekom TVSD & HD

Look Sport (trecut Look TV) este un canal de televiziune cu profil sportiv, parte a trustului deținut de Clever Media Network, alături de Look Plus, Profit.ro și Agro TV.

La Look Sport și Look Plus s-au înmulțit transmisiunile de competiții sportive: Bundesliga, Primera Liga, La Liga, Serie A, Liga 1, Liga 2, UCL, UEL, formula: 1,2,3 și super cupa porsche, Ligue 1 și tenis de masă.

Look sport este un canal cu profil sportiv, Look plus este un canal care are blocul look medica (generalist) și sportiv. Știrile sunt pe amândouă canalele[care?].

Look sport 2 și Look sport 3 au luat naștere pe 16 august 2019. Look sport și Look plus continuă să extindă cât mai multe competiții. Din acestă toamnă, Look sport și Look plus trasmit uefa champions league si uefa europa league. Liga 1, Poli iași - academica, Azi 18.00, look plus. Craiova - fcsb, Azi 21.00, look plus. Sepsi - viitorul, Luni 21.00, look sport. Programul de săptămâna viitoare pe posturile look: Sepsi - viitorul se va disputa luni de la 21.00, pe look sport. Uefa champions league: meciurile se va disputa marți și miercuri între orele 19.55 și 22.00, în direct pe look sport, look plus, look sport 2 și look sport 3. Uefa europa league: meciurile se va disputa joi, între orele 19.55 și 22.00, pe același posturi. De vineri, pornesc fotbalul românesc, pe look sport și look plus. Ligue 1, fotbalul francez, se dispută vineri, 22.00, look sport. La liga, fotbalul spaniol, se dispută vineri, 18.00, look sport. Tot vineri, Look sport 2 trasmite fotbalul spaniol de la 21.45. Sâmbătă se va disputa meciul italian, serie A, de la 16.00, pe look plus. Tot sâmbătă, Look sport 3 trasmite baschetul bt-24, de la 20.00. Duminică, Look sport, trasmite fotbalul portughez, primeira liga, de la 20.00. Și pe Look Sport 3, Trasmite Campionatul Cehiei, de la 20.00.

Conținut[modificare | modificare sursă]

Competiții sportive[modificare | modificare sursă]

Emisiuni[modificare | modificare sursă]

  • Fotbal Look - cu Vlad Măcicășan moderator, Cristian Aszalos invitat permanent, Cristian Jacodi producător executiv
  • Liga Magazin
  • Matching champions
  • football stars
  • stirile look sport
  • Studio Champions/Europa League
  • Look Sport Live
  • Fotbal All Inclusive

Despre[modificare | modificare sursă]

Look Sport cuprinde 3 canale în format Standard Definition și în format High Definition, se pot urmări campionate de fotbal precum UCL, UEL, Liga 1, Liga 2 , Cupa României, Primeira Liga și La Liga. De asemenea, postul mai deține drepturile de retransmisie pentru Euroliga.

Look Sport[modificare | modificare sursă]

Look Sport (fost Look TV) este un canal de televiziune cu profil sportiv din România, care s-a lansat la 14 februarie 2012 sub numele de Transilvania Look și care anterior a mai purtat denumirea de Look TV sub care a difuzat programe cu profil generalist și sportiv.

Postul a obținut licența pentru modificarea numelui din Look TV în Look Sport în ședința CNA din data de 30 august 2018, denumirea urmând a fi schimbată două zile mai târziu ca parte a unui rebranding al canalelor din portofoliul Clever Media Network.

Look Sport 2[modificare | modificare sursă]

Look Sport 2 este al doilea canal dedicat exclusiv sportului.

Acest canal a luat naștere în 16 august 2019. Trasmite competitii sportive, precum: la liga, serie a, ligue 1, UCL, UEL,F1,F2,F3, cupa porsche si bundesliga.

Look Sport 3[modificare | modificare sursă]

Look Sport 3 este un canal dedicat exclusiv sportului.

Acest canal TV a fost lansat pe 16 august 2019. Acesta trasmite competitii: la liga, serie a, ligue 1, UCL, UEL, primera liga, liga 1,liga 2 si bundesliga.


Look sport mai cuprinde Look 4K, un nou canal care emite doar UHD si momentan se afla disponibil in grila TV Vodafone Romania.

Istoric sigle[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]


  1. ^ „ARMA”.