Look Plus

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Look Plus
Logo LookPlus HD (2018).svg
Data lansării1 iulie 2014; acum 6 ani (2014-07-01)
ProprietarClever Media Network
Format imagineSD & HD
Cotă de piață0,21% (Iunie 2020[1])
SloganUn plus de pasiune
Țară România
Limbăromână
Acoperire România
SediiCluj-Napoca
Numit în trecutTransilvania L!VE
Canale înruditeLook Sport
Profit.ro
Agro TV
Look Sport 2
Look Sport 3
Look 4K
Prezență online
Look Plus
Satelit
RCS & RDSSD
Focus SatSD
Telekom TVSD
Orange RomâniaCanal 11 (HD)
Cablu
RCS & RDSSD
Vodafone RomâniaSD & HD
Telekom TVSD
AKTASD & HD
OrangeSD
IPTV
Telekom TVSD

Look Plus (fost Transilvania L!VE) este un post de televiziune cu profil sportiv din România, lansat la 1 iulie 2014. Acesta este deținut de Clever Media Network, trust care mai deține și Look Sport, Agro TV și Profit.ro. Acesta este prezent în grilele tuturor marilor operatori de cablu, satelit și IPTV autohtoni. Postul a devenit sportiv pe data de 14 septembrie 2019, alături de posturile Look sport, Look sport 2 și Look sport 3.

Conținut[modificare | modificare sursă]

Emisiuni generaliste[modificare | modificare sursă]

Pentru toamna anului 2018 postul cu sediul la Cluj-Napoca mizează pe emisiuni cu profil medical prezentate sub umbrela unui bloc de programe intitulat Look Medica care este in fiecare dimineață si dupa-amiaza intre orele 9.00-11.00 si 16.00-17.30. Din grila LookPlus nu lipsesc însă nici emisiuni consacrate precum Tonik Show, Big Boletus, Vine Vaida pe la Voi și Confidenții. Acestora li se adugă încă două noi producții: Johannes Magic Show și Capet's Lifestyle.

Sport[modificare | modificare sursă]

Precum Look Sport, Look Plus difuzează partide de fotbal din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Liga 2, Cupa României, Primeira Liga, Super Lig și de baschet din Euroliga.

Seriale și filme[modificare | modificare sursă]

Grila LookPlus este completată de filme românești, serialul columbian Surviving Escobar: Alias JJ care s-a mutat duminica la 00.00, miezul noptii și sitcomul propriu Oportuniștii care este luni la 21.00. Tonik show este vineri seara la 21.00, big boletus, vineri seara, la 20.00, johannes magic show s-a mutat duminica la 13.00, capet's lifestyle s-a mutat sambata la 14.00, confidentii, duminica 17.30 si vine vaida pe la voi, duminica 15.30. Look Plus a avut o schimbare de programe.

Istoric sigle[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]


  1. ^ „ARMA”.