Cartoon Network

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Cartoon Network
Cartoon Network 2010 logo.svg
Data lansării 1 octombrie 1992 (SUA)
1 septembrie 1998 (România)
Proprietar The Cartoon Network, Inc. (Turner Broadcasting System
Format imagine 480i, 576i (SDTV)
1080i (HDTV)
Sedii Strada Maria Rosetti 6,București România Atlanta, Georgia (General)
Los Angeles, California (Coasta de vest)
Canale înrudite TBS, CNN, The CW, TNT, TCM, HLN, truTV, WPCH, Boomerang, Adult Swim
Canale cu care partajează programul TCM (Pe RCS & RDS)
Pagina oficială www.cartoonnetwork.ro
Acces
Satelit
Telekom Romania
RCS & RDS
UPC România

Cartoon Network este un canal de televiziune din SUA care difuzează desene animate, fiind lansat în România pe 1 septembrie 1998.

Pe 30 septembrie 2002 Cartoon Network Polonia a început să difuzeze în Ungaria și România. Pe 1 octombrie 2008 un canal separat a fost creat pentru Ungaria și România, ambele sunt transmițând din Varșovia. Până la 1 octombrie 2008 Cartoon Network era disponibil în patru versiuni audio: română, poloneză, maghiară și engleză. Serialele animate ale postului sunt recepționate în toate colțurile lumii, iar în unele țări sunt dublate. În prezent Cartoon Network este difuzat din Varșovia în Europa Centrală în trei versiuni audio: engleză, maghiară și română.

Serialele animate ale postului sunt recepționate în toate colțurile lumii, iar în unele țări sunt dublate. În prezent Cartoon Network este difuzat din Varșovia, Polonia în Europa Centrală în trei versiuni audio (engleză, maghiară și română), fiind difuzat 16 ore pe zi (7.00–23.00 CAT), iar TCM (Turner Classic Movies) este difuzat în restul de 8 ore (23.00–7.00 CAT). Din data de 4 ianuarie 2008, Cartoon Network și TCM sunt transmise 24 ore din 24. Doar pe DIGI își partajează programul amândouă pe un singur canal.

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animație – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obișnuit, cât și seriale de acțiune și aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: Războiul clonelor sau Generator Rex. Experiența Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile și informațiile de pe www.CartoonNetwork.ro. Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de țări și în 260 de milioane de case din întreaga lume. Pe RCS-RDS unele desene animate nu se pot difuza, din cauză că intre orele 22.00-07.00 se difuzează programul de filme TCM.

Seriale Cartoon Network

Seriale difuzate în prezent

Seriale viitoare

Blocuri de programare difuzate în prezent

Seriale anulate

Blocuri de programare anulate

Filme Cartoon Network Cinema

Filme Cartoon Network Cinema viitoare

Revista Cartoon Network

Primul număr a fost produs în anul 2008.Pe coperta acestuia a fost Ben 10.

Cartoon Network Jocuri Video

Canale înfrățite cu Cartoon Network (CN)

Logo-uri