Boomerang

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Pentru un instrument vedeți Bumerang.
Boomerang România
Boomerang tv logo.png
Lansat la 5 iunie 2005
Proprietar Time Warner
Format imagine 4:3
Slogan Right Back A'tcha (2006 - prezent)
It's all Coming Back to you (2000 - 2006)
Țară  România
Sedii  România
Canale înrudite Cartoon Network, TCM, TNT
Pagina oficială Boomerang
Acces
Satelit
Dolce DTH
Digi TV Satelit
Focus Sat

Boomerang este un canal de televiziune apărut în SUA pe care se difuzează desene animate. Boomerang are vechile desene de pe Cartoon Network și desenele care nu sunt pe Cartoon Network.

A fost lansat pe data de 7 noiembrie 2009, și este disponibil în rețelele Romtelecom Dolce, Digi Cablu Digital, Digi Satelit, RCS-RDS, Focus Sat și UPC Romania.

La început, desenele erau difuzate în limba engleză. Din data de 15 iunie 2010 Boomerang transmite unele seriale și în limba română. Din data de 12 octombrie 2011 toate serialele Boomerang sunt transmise în limba română, au fost introduse reclamele în limba română și de aceea majoritatea desenelor au fost șterse de pe grilă.

Boomerang România este unul dintre cele mai populare canale de televiziune care ajunge la 741.000 de copii în fiecare lună. În noiembrie, postul era situat pe locul 2 pe acest segment de piaţă. Cele mai apreciate seriale sunt The Garfield Show, The Tom and Jerry Show şi Scooby-Doo.

Boomerang este o rețea de cablu și satelit digital cu recepţie 24 de ore, oferind cel mai bun divertisment animat, clasic și contemporan. Boomerang se adresează băieţilor şi fetelor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, și familiilor acestora, oferind un mix interesant de desene animate vesele şi amuzante pentru toată familia, cum ar fi: Scooby-Doo, Tom şi Jerry și Looney Tunes. Boomerang dispune de servicii localizate în întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa unde este disponibil în 13 limbi, în 56 de țări și în peste 48 de milioane de case.

Dublajele sunt oferite de studiourile Zone Studio Oradea (redenumit Broadcast Tex International din 2012), Mediavision, SDI Media în studioul Fast Production Film și Nord Media Studio.

Boomerang este un brand deţinut de Turner Broadcasting System International, Inc. - Turner Broadcasting System, Inc. (TBS), o companie Time Warner.

Seriale Boomerang[modificare | modificare sursă]

Seriale difuzate în prezent[modificare | modificare sursă]

Seriale viitoare[modificare | modificare sursă]

Seriale anulate[modificare | modificare sursă]

Filme Boomerang Cinema[modificare | modificare sursă]

Hanna-Barbera[modificare | modificare sursă]

Scooby-Doo[modificare | modificare sursă]

Tom și Jerry[modificare | modificare sursă]

Alte filme[modificare | modificare sursă]

Logo-uri[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]