Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Bun venit la Wikipedia,

enciclopedia liberă la care poate contribui oricine.
251689 de articole în limba română

Ajutor:Căutare

  Geografie
  Istorie
  Matematică
  Astronomie

  Oameni
  Politică
  Societate
  Economie

 Știință  
 Tehnologie  
 Informatică  
 Alte portaluri  

Introduceți titlul articolului:


 AjutorCum mă înregistrezCum modific o paginăÎntrebări frecvente | CafeneaCartea de oaspețiAmbasadă / EmbassyDonații | CăutareIndexCategorii

Articol de calitate

Avril Lavigne

Avril Lavigne este o cântăreață și muziciană din Canada. Inițial era cunoscută pentru stilul ei „skater punk”, mai ales în melodii precum „Sk8er Boi”, deși ulterior a adoptat o imagine mai feminină. Cele două albume ale sale, Let Go (2002) și Under My Skin (2004) au ajuns pe prima poziție a clasamentelor în multe țări unde au fost lansate. Cel mai recent album lansat de cântăreață se numește The Best Damn Thing.

Deși numele ei de familie este de origine franceză, Avril nu vorbește limba franceză și își pronunță atât numele cât și prenumele ca în limba engleză: [ləˈviːn], nu [laˈviːɲ] și [ˈævrəl], nu [aˈvril]. Lavigne s-a căsătorit în California în 15 iulie 2006 cu Deryck Whibley, un alt cântăreț canadian, component al formației Sum 41.


Articolul de calitate se schimbă la fiecare 10 secunde. Dacă totuși când reîncărcați pagina vedeți mereu același articol, vă rugăm să apăsați aici.

Știați că...?

Constantin Karadja

Știri

Donald Tusk

Wikiștiri are nevoie de ajutor

Ziua de astăzi în istorie

2 septembrie:

Marele Incendiu din Londra

Comunitate

Pentru prima dată la Wikipedia? Citiți aici.

Alte limbi

Wikipedia este o enciclopedie liberă și multilingvă. Proiectul în limba română a prins viață la 15 iulie 2003, și în prezent are 251.689 de articole. Mai jos găsiți alte versiuni ale Wikipediei:

Alte proiecte
Wikipedia este administrată de organizația voluntară Fundația Wikimedia, care coordonează și alte proiecte cu conținut liber și gratuit:
Wikționar
Dicționar liber
Wikiștiri
Sursă de știri
Wikicitat
Citate și proverbe
Wikimanuale
Manuale și ghiduri libere
Wikispecii
Director de specii
Wikisursă
Bibliotecă liberă
Wikivoyage
Ghiduri de călătorie libere
Commons
Resurse media partajate
Meta-Wiki
Coordonarea tuturor proiectelor

Noia 64 apps email.png Contact       Noia 64 apps help index.png Info       Noia 64 apps knode.png Presă       Noia 64 apps wp.png Wikipediști       Wikipedia-logo.png Lista de Wikipedii