Chop Socky Chooks

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Chop Socky Chooks
Chop Socky Chooks.JPG
Logo-ul Chop Socky Chooks
Informații generale
Format Animație
Creator(i) Sergio Delfino
Vocile: Christine Ponzevera
Janice Walker
Jacqueline White
Ben Lock
Țară de origine Regatul Unit Regatul Unit
Nr. de sezoane 1
Nr. de episoade 26
Producție
Perioada de difuzare 22 min aprox.
Difuzare
Canal original Teletoon
Difuzare originală Statele Unite ale Americii Statele Unite: 7 martie 2008

Regatul Unit Regatul Unit : 8 septembrie 2008

Legături externe
Site oficial

Chop Socky Chooks este un desen animat produs de Aardman Productions, care a debutat pe 7 martie 2008. A fost creat de Sergio Delfino, un animator prominent de la Aardman Productions. A apărut prima dată în România pe data de 6 septembrie 2008.

Personaje[modificare | modificare sursă]

Chuckie Chan - Antrenat de mic copil într-o mănăstire îndepărtată, Chuckie Chan este un maestru învățat și înțelept care urmează calea adevărată a Kung Fu-ului în căutarea luminării. Această cale l-a înzestrat cu aptitudini mistice și unice. Întotdeauna calm, echilibrat și prevăzător, experiența sa în artele marțiale nu poate fi depășită.

Ko Joe (Knockout Joe) - Posedând școala străzii, lingușitorul KO Joe este o forță de temut. Are o atitudine importantă - și mult păr - dar și o inimă imensă. Generozitatea spiritului său și puternicul său simț al dreptății l-au transformat într-un model pentru copiii din Lumea Wasabi.

Chick P - Cu o ironie ascuțită și cu deprinderi de luptă chiar mai ascuțite, Chick P este inginerul genial al trupei care poate transforma orice obiect într-o unealtă de luptă. Având niște conturi personale de reglat cu Wasabi, ea lucrează incognito în personalul de întreținere al mall-ului și e întotdeauna cu un pas înaintea următoarei sale intrigi diabolice.

Dr. Wasabi - Un pitic psihotic cu iluzii de grandoare, Dr. Wasabi se crede cel mai mare rechin din lumea afacerilor importante. Având fonduri nelimitate și o listă fără sfârșit de intrigi diabolice, stă în acvariul său HQ, la etajul superior al Lumii Wasabi și conduce cu o înotătoare de fier.

Bubba - Bubba este o maimuță, mâna-dreaptă a lui Wasabi. O gorilă albinoasă, greoaie, de 300 de kg, cu un creier mic și o inimă mare, care îi îndeplinește ordinele lui Wasabi cât poate de bine. Pare idiot, dar inocența lui îl ajută adesea să observe lucruri pe care Wasabi nu le observă.

Cimpanzeii Ninja - Mascați în costume negre identice, aceste primate ascunse, sar din umbră și duc la îndeplinire dorințele diabolice ale stăpânului lor. Numărul lor neprevăzut și stilul lor de bătaie prin alunecare îi transformă în adversari redutabili.

Dublajul în limba română[modificare | modificare sursă]

Dublajul a fost realizat de Zone Studio Oradea

Episoade[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]