Johnny Test

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Johnny Test
Johnny Test Logo.jpg
Informații generale
Gen

Comedie
Comedie science fiction

Regizor(i)

Scott Fellows (sezonul 1-2)
Matthew Grazyson
Larry Jacobs (sezonul 2-prezent)
John Lei[1] (sezoanele 4-6)
Gammy McGarfield
Paul Riley (sezonul 4)
Chris Savino (sezonul 1)
Joseph Sherman
Mark Writtenfield

Creator(i)

Scott Fellows

Dezvoltator(i)

Aaron Simpson

Voci

James Arnold Taylor
Louis Chirillo(sezoanele 1-4)
Trevor Devall (sezonul 5-prezent)
Brittney Wilson (sezoanele 1, 5)
Ashleigh Ball (sezoanele 2-4 și 6)
Maryke Hendrikse
Ian James Corlett
Kathleen Barr
Lee Tockar
Andrew Francis

Compozitor temă muzicală

Kevin Manthei (sezonul 1)[2]
Ian LeFeuvre (sezonul 2-prezent)

Țară de origine

Statele Unite (sezoanele 1-3)
Canada (sezonul 4-)

Nr. de sezoane

6

Nr. de episoade

117[3] (totul)
234 (segmente) (Lista episoadelor)

Producție
Producător(i)

Scott Fellows (sezonul 1)
Chris Savino (sezonul 1)
Dave Beatty (season 2-4)
Audrey Velichka (sezonul 5-prezent)

Producător(i)
executiv(i)

Scott Fellows (sezonul 2-prezent)
Loris Kramer Lunsford
Sander Schwartz (sezonul 1)
Pamela Slavin (sezoanele 2-4)
Michael Hirsh (sezonul 2-prezent)
Toper Taylor (sezonul 2-prezent)
John Vandervelde (sezonul 5-prezent)

Companie(i) de
producție

Warner Bros. (sezonul 1)
Cookie Jar Entertainment (sezoanele 2-prezent)
DHX Media (sezonul 6-prezent)
9 Story Entertainment (sezonul 6-prezent)

Perioada de difuzare

11 minute (segmente)
22 de minute (totul)

Difuzare
Canal original

The WB (US)
The CW (SUA)
Cartoon Network (SUA)
Teletoon (Canada)

Format imagine

480i SDTV (Sezoanele 1-3) 1080i HDTV (Sezoanele 4-prezent)

Difuzare originală

17 septembrie 2005 (2005-09-17)

Legături externe

Site oficial

Johnny Test este un serial de animație creat de Mike Goodings și produs de Warner Bros., Cookie Jar Entertaiment, DHX Media și 9 Story Entertainment. Acesta se difuzează pe Cartoon Network în România de la începutul anului 2007.

Despre serial[modificare | modificare sursă]

Serialul se învârte în jurul lui Johnny Test, un puști de 11 ani foarte aventuros și neastâmpărat. Alături de câinele lui vorbitor Dukey și de surorile sale gemene geniale Susan și Mary, aceștia trec prin aventuri grozave și oarecum neobișnuite.

Personaje[modificare | modificare sursă]

 • Johnny Test - Este un băiat de 11 ani căruia îi place joaca, acțiunea și detestă să învețe. Dacă ceva nu îi iese bine lui Johnny merge la surorile lui mai mari și le cere noi invenții. Dacă surorile nu îi dau nimic el împreună cu Dukey fură invențiile lor . El e înnebunit după jocuri video.
 • Dukey - Este câinele vorbitor al lui Johnny care mereu îl avertizează că nu este bine ce face, dar până la urmă Johnny îl convinge mereu. Amândoi sunt puși pe farse. Dukey și Johnny sunt mereu de acord. Mereu când amândoi sunt puși pe pățanii Johnny strigă "În Laborator"!
 • Susan Test - La fel ca și Mary,este sora uneori nesuferită a lui Johnny.Ea este sora mai răutăcioasă și uneori îl detestă pe Johnny care le păcălește zicând că Gil din vecini e afară fără cămașă.Eugen(Bling Bling Boy) este îndrăgostit lulea de ea și ar face orice să o cucerească.
 • Mary Test - Mary este și ea sora lui Johnny,ocupată împreună cu Susan să facă experimente foarte tari și să se depășească pe ele însăși.
 • Lila Test - Este mama lui Johnny. Este mereu ocupată cu documentele importante pe care trebuie să le finalizeze pentru serviciu.
 • Hugh Test - Este tatăl lui lui Johnny. Îi place ca lucrurile să fie ordonate, curate și sclipitoare. Johnny nu susține curățenia, iar tata trebuie să facă de unul singur curățenie. Face niște chiftele căruia doar lui îi plac, restul familiei țipând când aud de așa ceva.Este uneori destul de sever cu Johnny și îl pedepsește când face ceva rău,cum ar fi spartul unui geam.Când dă de bucluc,Johnny încearcă să nu afle părinții că Dukey vorbește.
 • Eugen "Bling Bling Boy" - Este un băiat dolofan bogat, genial și malefic. O iubește pe Susan și are o mamă severă. Tot încearcă sa o cucerească pe Susan Test deși ea nu îl suportă deloc. Conduce un grup de savanți care îi aplică fizic planurile sale și fiind bogat are cum să-i plătească. Are și o mamă care este foarte dură cu fiul său dar o calmează vorbirea lină.
 • Gil din vecini (en. Gil Nextdoor) - Este un băiat chipeș care este prietenul lui Johnny. Susan și Mary Test sunt îndrăgostite de el și ar face orice ca să fie alături de el.
 • Domnul Black și Domnul White (en. Mr. Black and Mr. White) - Sunt doi agenți guvernamentali ai generalului. Se bazează cu prietenia cu cele două surori genii ale lui Johnny când au nevoie de câte ceva. Generalul nu-i trimite în vacanță niciodată și îi pune mereu la treabă. Ei vor să meargă mereu în Figi.
 • Generalul (en. The General) - Este responsabil cu securitatea în Porkbely. Este foarte îngâmfat. Vrea să-l ajute mereu pe Johnny Test la protejarea orașului Porkbely.
 • Janet Nelson Junior - Este fata pe care Johnny o place și îi este ciudă pe calitățile ei în același timp. A fost prezentă doar în sezonul 1 apoi a fost înlocuită cu Sissy Bladely.
 • Sissy Blakely - Este fata plăcută și urâtă de Johnny în același timp în prezent. Are același model al culori părului lui Johnny, doar mai închis în vârf. Are un câine și multe plăceri în comun cu Johnny.
 • Missy - Este câinele lui Sissy Bladely. Este un pudel roz pufos. Simte pentru Dukey exact ce simte Johnny pentru Sissy. Nu pote vorbi ca Dukey dar este capabilă să mănânce garduri ghimpate și păduri.
 • Domnul Profesorescu (en. Mr. Henry Teacherman) - Este profesorul lui Johnny. Încearcă să-l facă pe Johnny să treacă clasa. Le dă multe teme elevilor cum ar fi de scris un eseu de 1.000 de cuvinte despre bărbați și 1.000 de cuvinte despre femei. Johnny îl urăște pe domnul Profesorescu.
 • Hank Anchorman - Este prezentatorul știrilor Porkbelly.Uneori,când este martor la o nebunie de al lui Johnny,mai dă de bucluc.
 • Domnul Mittens (en. Mr. Mittens) - Domnul Mittens este unul din dușmanii lui Johnny. El este un pisoi purpuriu.
 • Albert - Albert este majordomul domnului Mittens.
 • Profesorul Slopsink - Slopsink este profesorul de la facultatea lui Susan și Mary. Datorită unui experiment eșuat de-a lui Eugen, acesta are un clește în loc de o mână.
 • Lolo - Lolo este maimuța de laborator a lui Susan și Mary.Dorește să facă lucruri nebunești,dar surorile Test nu îi dau voie.
 • Bumper - Bumper este un coleg și dușmanul lui Johnny. Acesta îl urăște foarte mult și ar face orice să îl bată și să îl umilească.
 • Zurlo (în sezonul 5 numit Nebun, en. Wacko) - Zurlo este un dușman de-a lui Johnny. Acesta dorește să îi oprească pe copii să se joace și îi țină închiși în casă. Acesta îl urăște pe Johnny de când el a încercat să îl oprească când acesta a creat niște roboți.
 • Brain Freezer - Brain Freezer sau Congelatorul de creiere este un dușman al lui Johnny,un puști malefic care în urma unui experiment a reușit să își înghețe corpul.Urăște familia Test,care îl oprește din a cuceri lumea.Are o armă mortală de gheață cu care poate îngheța orice.
 • Stuparul (en. Beekeeper) - Doc Beeble este creatorul batoanelor naturale de miere ai cărui identitate secretă este Stuparul, un om îmbrăcat într-un stupar care poate controla albinele. Acesta a încercat să forțeze copiii, în special pe Johnny, să nu mai mănânce dulciuri din zahăr, deși mai târziu s-au împrietenit.
 • Zizrar - Zizrar este un alt dușman de-a lui Johnny. El este regele oamenilor cârtiță care trăiește sub pământ și vrea să cucerească lumea datorită aversiunii sale la lumină.
 • Dark Vegan - Dark Vegan este conducătorul planetei Vegan, care acolo locuitorii planetei mănâncă numai frunze. Acesta a încercat să distrugă planeta dar a fost însă oprit de Johnny și de aceea i-a devenit dușman și acum trăiește pe pământ.
 • Jillian Vegan - Jillian este fiica lui Dark Vegan. Aceasta are părul verde și coafura în genul coafurii lui Mary.Ea îl place pe Johnny,dar tatăl ei nu o lasă cu el.
 • Speed McCool (în sezonul 5 numit Viteză McCool) - Speed McCool este un star de cinema ai cărui partener este un cimpanzeu. Johnny este un mare fan al său,datorită rolurilor sale foarte impresionante,când participă la curse sau la bătăi.

Dublajul în limba română[modificare | modificare sursă]

Sezoanele 1-4[modificare | modificare sursă]

Dublajul a fost realizat de Mediavision.

Sezonul 5 - prezent[modificare | modificare sursă]

Dublajul a fost realizat de SDI Media în studioul Fast Production Film.

Episoade[modificare | modificare sursă]

Premiera originală Premiera în România N/o Titlu român Titlu englez
SEZONUL 1
17.09.2005 02.04.2007 001 Johnny Test în centrul pământului Johnny to the Center of the Earth
Johnny X Johnny X
24.09.2005 03.04.2007 002 Johnny contra Bling Bling Boy Johnny vs. Bling-Bling Boy
Johnny imposibil Johnny Impossible
01.10.2005 04.04.2007 003 Johnny marin Deep Sea Johnny
Johnny și uimitorul rucsac turbo action Johnny & the Amazing Turbo Action Backpack
08.10.2005 05.04.2007 004 Monstrul de la petrecere Johnny Test: Party Monster
Johnny Test erou extrem Johnny Test: Extreme Crime Stopper
29.10.2005 06.04.2007 005 Johnny porcușor de gheață Johnny and the Ice Pigs
Johnny și casa groazei Johnny’s House of Horrors
05.11.2005 09.04.2007 006 Super pantalonii lui Johnny Johnny’s Super Smarty Pants
Du-l pe Johnny la serviciu Take Your Johnny to Work Day
12.11.2005 10.04.2007 007 Johnny și mega roboticii Johnny and the Mega Roboticles
Johnny pe lună Johnny Gets Mooned
19.11.2005 11.04.2007 008 Hollywood Johnny Johnny Hollywood
Johnny și turbo mașina timpului Johnny’s Turbo Time Rewinder
26.11.2005 12.04.2007 009 Întoarcerea lui Johnny X The Return of Johnny X
Johnny sonic Sonic Johnny
11.02.2006 13.04.2007 010 O viață de câine pentru Johnny Dog Days of Johnny
Ciuma roz a lui Johnny Johnny’s Pink Plague
18.02.2006 16.04.2007 011 Joystickul extrem Johnny’s Extreme Game Controller
Micuțul Johnny Li’l Johnny
22.07.2006 17.04.2007 012 Congelatorul de creiere Johnny vs. Brain Freezer
Furtună de zăpadă Johnny’s Big Snow Job
29.07.2006 18.04.2007 013 Johnny Test stăpânul mingii Johnny Dodgeball
Johnny și atacul camionului uriaș Johnny & the Attack of the Monster Truck
SEZONUL 2
01.10.2007 014 Opriți-l pe Johnny pirat Hoist the Johnny Roger
Johnny și escadronul jucăriilor Johnny’s Turbo Toy Force
02.10.2007 015 JTV JTV
Johnny contra Bling-Bling 2 Johnny vs. Bling-Bling 2
03.10.2007 016 Țara lui Johnny Johnnyland
Johnny are un tătic nou Johnny’s Got a Brand New Dad
04.10.2007 017 Sâmbătă seara e bine pentru Johnny Saturday Night’s Alright for Johnny
Johnny țurțurele de mentă Johnny Mint Chip
05.10.2007 018 Johnny și animalul lui Johnny’s Pet Day
Johnny cras Phat Johnny
08.10.2007 019 Răzbunarea lui Johnny X The Revenge of Johnny X
Johnnia tărâmul fermecat The Enchanted Land of Johnnia
09.10.2007 020 101 de Johnny 101 Johnnies
Zombie vin la un ceai la Johnny Johnny Zombie Tea Party
10.10.2007 021 Johnny Test în alb și negru Johnny Test in Black & White
Puștiul Johnny Johnny the Kid
11.10.2007 022 Cel bun cel rău și Johnny The Good, the Bad & the Johnny
Uța-uța Johnny Rock-a-Bye Johnny
12.10.2007 023 Johnny la vale Down Hill Johnny
Johnny și monstrul din Porkness Johnny Meets the Pork-Ness Monster
15.10.2007 024 00-Johnny 00-Johnny
Johnny cel din junglă Johnny of the Jungle
16.10.2007 025 Johnny contra viezurele zob 3 Johnny vs. Smash Badger 3
Johnny și albinele Johnny Bee Good
17.10.2007 026[4] Johnny X loveste din nou Johnny X Strikes Back
Johnny contra super cyborgilor stropitori Johnny vs. Super Soaking Cyborgs
SEZONUL 3
05.05.2008 027 Johnny contra Bling-Bling 3 Johnny vs. Bling-Bling 3
Johnny Miros urât Stinkin’ Johnny
06.05.2008 028 Johnny X și atacul oamenilor de zăpadă Johnny X and the Attack of the Snowman
Johnny contra lui Dukey Johnny vs Dukey
07.05.2008 029 Aici Johnny, aici băiete! Here Johnny, Here Boy!
Johnny sos de mere Johnny Applesauce
08.05.2008 030 Johnny’mon Johnny’mon
Johnny face baie Bath Time for Johnny
09.05.2008 031 Johnny Test creatorul de monștrii Johnny Test: Monster Starter
Sărbătoarea lui Johnny Johnny Holiday
12.05.2008 032 La un Johnny lângă tine Coming to a Johnny Near You
Când Johnny vine în marș acasă When Johnny Comes Marching
13.05.2008 033 Johnnygită Johnnyitis
Johnny mustață Johnny Mustache
14.05.2008 034 Johnny Fu Johnny Fu
Johnny evadează de pe insula Bling-Bling Johnny Escape From Bling-Bling Island
01.07.2008 035 Maimuțăreala lui Johnny Johnny’s Monkey Business
Johnny bancă Johnny Bench
16.05.2008 036 Johnny picioare lungi Johnny Long Legs
Johnny Test în spațiul extra-terestru Johnny Test in Outer Space
03.07.2008 037 Johnny la curse Johnny Cart Racing
Johnny miroase bine Johnny Smells Good
20.05.2008 038 Întoarcerea lui Johnny’mon Return of Johnny’mon
Johnny Dukey Doo Johnny Dukey Doo
21.05.2008 039 JX5: Un nou început Johnny X: A New Beginning
Johnny X: Ultimul final Johnny X: The Final Ending
SEZONUL 4
08.11.2010 040 Surioarele lui Johnny Johnny's New Baby Sisters
Portalul lui Johnny Porta Johnny
09.11.2010 041 Cercetașii lui Johnny Join the Johnny Scouts
Johnny înainte de Hristos Johnny BC
11.11.2010 042 Johnny a fugit de acasă Runaway Johnny
Johnny pătat Johnny on the Spot
10.11.2010 043 Dark Johnny Dark Johnny
Nicio temă pentru Johnny No Homework Johnny
12.11.2010 044 Tata Johnny Papa Johnny
Concursul de căței The Johnnyminster Dog Show
16.11.2010 045 Uluitoarea companie de fursecuri Johnny's Amazing Cookie Company
Surorile cele proaste Johnny's Big Dumb Sisters
15.11.2010 046 Dukey Jekyll și Johnny Hyde Dukey Jekyll and Johnny Hyde
Vitrina de trofee a lui Johnny Johnny's Trophy Case
17.11.2010 047 Johnny BodyGuard My Johnny Guard
Tom și Johnny Tom and Johnny
18.11.2010 048 Cuantica lui Johnny The Quantum of Johnny
Johnny are gumă Johnny Get Yer Gum
19.11.2010 049 Johnny de școală veche Old School Johnny
Johnny grade sub zero Johnny Degrees Below Zero
22.11.2010 050 Johnny Johnny Johnny Johnny
Cupoanele duble Johnny Double Coupons
23.11.2010 051 iJohnny iJohnny
Johnny împotriva mumiei Johnny vs. The Mummy
24.11.2010 052 Johnny Raze X X-Ray Johnny
Distrugerea lui Johnny The Destruction of Johnny X
25.11.2010 053 Johnny îsi face un monstru Johnny Grow Your Own Monster
Cine-i Johnny Who's Johnny
26.11.2010 054 Prințesa Johnny Princess Johnny
Cele 99 de fapte ale lui Johnny Test 99 Deeds of Johnny Test
29.11.2010 055 Uimitoarea cursă a lui Johnny Johnny's Amazing Race
Johnny Test în 3D Johnny Test in 3D
30.11.2010 056 Ghici cine vine la cină la Johnny Guess Who's Coming to Johnny's for Dinner
Noul prieten al lui Johnny Johnny's New BFF
01.12.2010 057 Johnny contra lui Bling Bling IV Johnny vs. Bling Bling IV
Bătaia surorilor lui Johnny Johnny's Big Sister Smackdown
02.12.2010 058 Johnny și însoritul Malibu Sunshine Malibu Johnny
Înghețată de Johnny Johnnycicle
03.12.2010 059 Regele Johnny King Johnny
Johnny Re-animat Johnny Re-Animated
06.12.2010 060 Johnny clătite Johnny Cakes
Johnny Tube Johnny Tube
07.12.2010 061 Petrecerea în pijama la Johnny Sleepover at Johnny's
Johnny are un neg Johnny's Got... a Wart!
08.12.2010 062 Toaleta regală Johnny's Royal Flush
Ziua liberă a lui Johnny Johnny Test's Day Off
09.12.2010 063 Bătălia dintre Johnny si Dark Vegan Johnny & Dark Vegan's Battle Brawl Mania
O bursă pentru Johnny A Schoolarship for Johnny
10.12.2010 064 Barca de curse Johnny Boat Racing
Zona interzisă Johnny Lock Down
13.12.2010 065 Bunul Johnny Test Good Ol' Johnny Test
Johnny contra atacă din nou Johnny X Strikes Back Again!
SEZONUL 5
16.04.2012 066 Johnny și cursa veverițelor Johnny Goes Nuts
Johnny și ziua tatălui Johnny Daddy Day
17.04.2012 067 Croaziera lui Johnny Johnny Cruise
Categoria J pentru Johnny Rated J for Johnny
18.04.2012 068 Johnny fără pată Spotless Johnny
Johnny vs. Bling-Bling: Bătălia finală Johnny vs. Bling-Bling: The Ultimate Battle
19.04.2012 069 Johnny pisica spațială Cat Scratch Johnny
Johnny din adâncuri Johnny of the Deep
20.04.2012 070 Johnny Retro Johnny Swellville
Irezistibilul Johnny Johnny Irresistible
23.04.2012 071 Johnny și cursa de șoareci Black & White & Johnny All Over
Johnny în misiune Johnny's Rat Race
24.04.2012 072 Mulțumesc Johnny Fangs A Lot Johnny
Johnny Testosteron Johnny Testosterone
25.04.2012 073 Johnny înivingător pe gazon Lawn Gone Johnny
Johnny și formidabila lui căsuță din copac Johnny’s Ultimate Treehouse
26.04.2012 074 Johnny în excursie Johnny Goes Camping
Johnny și primul război mondial de farse Johnny’s World Prank War I
27.04.2012 075 Cum să devii cavaler Johnny How to Become a John-i Knight
Johnny și întoarcerea pantalonilor super inteligenți The Return of Johnny Super Smarty Pants
30.04.2012 076 Johnny și cheia către succes Johnny’s Winter Jacket
Haina de iarnă a lui Johnny Johnny’s Keys to Success
01.05.2012 077 Johnny două fețe Johnny Two-Face
Johnny Susan, Susan Johnny Johnny Susan Susan Johnny
02.05.2012 078 Cina cu Johnny My Dinner with Johnny
Johnny paralel Johnny Alternative
03.05.2012 079 Johnny Ne dați sau nu ne dați Johnny Trick or Treat
Coșmar pe strada lui Johnny Nightmare on Johnny’s Street
04.05.2012 080 Crăciun fericit cu Johnny A Holly Johnny Christmas
Primul turneu de bulgări anual al lui Johnny Johnny’s First Annual Snowball
07.05.2012 081 Johnny mână rece Cool Hand Johnny
Johnny pe Role Roller Johnny
08.05.2012 082 Johnny pe lac Lakeside Johnny
Johnny ucigașul microbilor Johnny Germ Fighter
09.05.2012 083 Recordul mondial al lui Johnny Johnny’s World Record
Înainte, Johnny, Înainte Mush, Johnny, Mush
10.05.2012 084 Comoara lui Johnny Johnny’s Treasure
Extra creditul lui Johnny Extra Credit Johnny
11.05.2012 085 Piciorul stâng al lui Johnny Johnny’s Left Foot
Johnny vs Gâdilatorul Johnny vs. the Tickler
14.05.2012 086 Johnny insectabil Bugged Out Johnny
Misiunea lui Johnny Test Johnny Test’s Quest
15.05.2012 087 Johnny O Johnny O’s
Johnny, mă cheamă Du-kay It’s Du-kay, Johnny
16.05.2012 088 Magicianul Johnny Magic Johnny
Păpușa Johnny Dolly Johnny
17.05.2012 089 Johnny McCool Johnny McCool
Johnny invadatorul It’s An Invasion, Johnny!
18.05.2012 090 Johnny, totul e relativ It’s All Relative, Johnny
Johnny bogat Johnny Rich
21.05.2012 091 Johnny X… din nou? Johnny X… Again?
Johnny Verde Green Johnny
SEZONUL 6
23.04.2013 07.12.2013 092 Johnny pe ceas Johnny on the Clock
30.04.2013 Johnny Factor X Johnny X-Factor
07.05.2013 08.12.2013 093 Johnny la veterinar cu Dukey Johnny Vets Dukey
14.05.2013 Fanul lui Johnny Johnny’s #1 Fan
21.05.2013 14.12.2013 094 Cum să îl dresezi pe Johnny How to Train Your Johnny
28.05.2013 Johnny și Clyde Johnny and Clyde
04.06.2013 15.12.2013 095 Johnny și cursa de carturi Johnny’s Super Massive Kart Wheelies 7
11.06.2013 Johnny vorbă-dulce Smooth Talking Johnny
18.06.2013 21.12.2013 096 Johnny vrej de fasole Johnny and the Beanstalk
25.06.2013 Bling Bling Bond Bond Johnny and Bling Bling Bond Bond
02.07.2013 22.12.2013 097 Johnny are talent Johnny’s Got Talent
09.07.2013 Johnny ciufulește tufișurile Johnny’s Rough Around the Hedges
16.07.2013 28.12.2013 098 Johnny cu capul în nori Johnny’s Head in the Clouds
23.07.2013 Johnny stop Stop in the Name of Johnny
30.07.2013 29.12.2013 099 Johnny opus Johnny Opposite
13.08.2013 Johnny la serviciu Johnny on the Job
20.08.2013 04.01.2014 100 Johnny - episodul 100 Johnny’s 100th Episode
27.08.2013 Johnny - episodul următor Johnny’s Next Episode
03.09.2013 05.01.2014 101 Muzica lui Johnny Johnny’s Supreme Theme
11.09.2013 Johnny în trecut și prezent Past & Present Johnny
18.09.2013 11.01.2014 102 Nisipurile lui Johnny The Sands of Johnny
25.09.2013 Johnny abominabil Abominable Johnny
02.10.2013 18.01.2014 103 Johnny contra Dukenatorul Johnny vs the Dukenator
09.10.2013 Zoo cu animale de casă Johnny's Petting Zoo Poose
16.10.2013 12.01.2014 104 Johnny salvează Halloweenul The Johnny Who Saved Halloween
23.10.2013 Johnny și bomba Zombie Johnny’s Zombie Bomb
30.10.2013 01.03.2014 105 Super Mega ticălosul Johnny's New Super Mega Villain
06.11.2013 Johnny singur acasă Johnny in Charge
13.11.2013 02.03.2014 106 Johnny decablat Johnny Unplugged
20.11.2013 Monștrii mix Johnny’s Monster Mash
04.12.2013 08.03.2014 107 O poză a 1000 de Johnny A Picture’s Worth a 1000 Johnnies
08.01.2014 La o șuetă cu veverițele Johnny’s Chipmunk Chit Chat
15.01.2014 09.03.2014 108 Johnny în excursie Road Trip Johnny
21.01.2014 Apelați la J Johnny Dial J for Johnny
28.01.2014 15.03.2014 109 Johnny Viral Johnny Goes Viral
04.02.2014 Johnny spărgător de coduri Code Cracking Johnny
11.02.2014 16.03.2014 110 FrankenJohnny FrankenJohnny
18.02.2014 Johnny Express The Johnny Express
25.02.2014 22.03.2014 111 Test de impact Crash Test Johnny
04.03.2014 Johnny și camionul de vechituri Johnny's Junky Trunk
11.03.2014 23.03.2014 112 Johnny și super liga de acțiune Super Johnny Action Federation
23.04.2014 Johnny îl oprește pe Gil Gil-Stopping Johnny
30.04.2014 29.03.2014 113 Johnny și carnea tocată Johnny With a Chance of Meatloaf
09.04.2014 E Paște, Johnny Test! It's Easter, Johnny Test
14.05.2014 30.03.2014 114 Johnny din viitor Future Johnny
25.12.2014 Dukey vede Johnny face Dukey See Johnny Do
25.12.2014 05.04.2014 115 Părosul Johnny Hair’s Johnny
Johnny și jocurile foamei Johnny’s Hungry Games
25.12.2014 06.04.2014 116 Johnny minuscul Tiny Johnny
Johnny intră în joc Johnny Goes Gaming
25.12.2014 12.04.2014 117 Ultimul zbor al lui Johnny X The Last Flight of Johnny X
Johnny: ultimul capitol Johnny’s Last Chapter

Referințe și note[modificare | modificare sursă]

 1. ^ Johnny Test Series 4 Netflix
 2. ^ Kevin Manthei Music
 3. ^ For the Kid Inside!”. The Cookie Jar Company. 12 martie 2012. http://www.thecookiejarcompany.com/press/cj_press_20120320.php. Accesat la 25 iulie 2012. 
 4. ^ În România, acest episod se difuzează cu coloana sonoră de la episodul 25 din cauza unei erori.

Legături externe[modificare | modificare sursă]